با انجام اين تست خود را بهتر بشناسيد
اگر مایلید اطلاعات بیشتری در مورد شخصیت خودتان و خصوصیاتی که باعث میشوند دیگران، شما را بیشتر دوست داشته باشند، پیدا کنید، به تست زیر با کمال صداقت پاسخ دهید.
۱- فرض کنید شما مشخصهی صورت کسی میباشید، کدام قسمت از صورت او هستید؟
الف - چین وچروک ب - لکه ج - خال زیبایی د - ککومک ت - لبخند
۲- دوست دارید چه نوع پرندهای باشید؟
الف - شباهنگ ب - جغد ج - عقاب د - فلامینگو ت - پنگوئن
۳- کدامیک از آلات موسیقی را دوست دارید؟
الف - پیانو ب - ویلون ج - سازدهنی د - گیتار ت - دف
۴- کدامیک از برنامههای تلویزیونی برای شما جالبتراست؟
الف – اخبار و برنامههای مستند ب - فیلمهای درام و زندگینامه ج - هیجانی و پلیسی د – عشقی و ماجرایی ت – کمدی و کارتون
۵- کدامیک از بازیهای شهربازی را بیشتر دوست دارید؟
الف - هیچکدام ب - قطار یا قایق ج - نمایش و اجرای کمدی د – چرخوفلک و وسایلی که سریع میچرخند ت - ترنهای هوایی سریعالسیر
۶- آیا شما به اشتباهات خوتان میخندید؟
الف - هرگز ب - بهندرت ج - برخی مواقع د - بهطور معمول ت – همیشه
۷- اگر دوست شما سربهسرتان گذاشت، چه عکسالعملی نشان میدهید؟
الف - عصبانی میشوید ب - ناراحت میشوید ج – برایتان جالب است د – تلافی میکنید ت - چندین برابر تلافی میکنید
۸- اولین چیزی که صبح موقع بیدارشدن به فکرتان خطور میکند، چیست؟
الف – کار و یا تحصیل ب – مشکلات زندگی ج - صبحانه د - روزی که در پیش دارید ت – کاری که تا شب انجام خواهید داد
۹- در زندگیتان چه شعاری دارید؟
الف - وقت طلاست ب - سحرخیز باش تا کامروا باشی ج – آنچه برای خود میپسندی، برای دیگران هم بپسند د – زندگیکن و به دیگران هم اجازهی زندگیکردن بده ت - بیخیال باش ” هرچه بادا باد “
۱۰- آیا به همهی حیوانات علاقهمندید؟
الف - هرگز ب – تعداد کمی از حیوانات ج - برخی از حیوانات د - بیشتر حیوانات ت - تمام حیوانات
۱۱- شما لبخند میزنید؟
الف - هرگز ب - بهندرت ج - گاهیوقتها د - اغلب ت – آنقدر زیاد که برخی فکر میکنند دیوانه هستم
۱۲- نظر دیگران راجعبه شما اغلب کدام مورد است؟
الف - بیرحم ب - سرد و بیاحساس ج – زیبا د - دوستداشتنی ت - خوشگذران
۱۳- شما احساس عشق و قدردانی خود را نشان میدهید؟
الف - هرگز ب - بهندرت ج - گاهی د - اغلب ت - حداکثر تا جایی که امکان دارد
۱۴- شما اعتقاد دارید که برای شاداببودن، باید ساعتهایی از روز را فقط صرف خودتان کنید؟
الف - هرگز ب - به احتمال زیاد نه ج - گاهی د - بله ت - البته، تا جایی که امکان دارد
۱۵- آیا زندگی شما با برنامهریزی پیش میرود؟
الف - حتی در تعطیلات هم برنامهریزی میکنم ب - همیشه برنامهریزی میکنم ج - بستگی به روز هفته دارد د - درصورت امکان اجازه میدهم که خودش پیشآید ت – همیشه بدون برنامهریزی روزها را طیمیکنم
نتیجهگیری آزمون:
حال امتیازات خود را جمع کنید.
گزینهی «الف»۱ امتیار
گزینهی «ب» ۲ امتیاز
گزینهی «ج» ۳ امتیاز
گزینهی «د» ۴ امتیاز
گزینهی «ت» ۵ امتیاز
اگر امتیاز شما بین ۱ تا ۲۰ باشد:
بدینمعنی است که شما «سوسن سفید» هستید. مردم شما را بهخاطر پشتکارتان، از جانودل مایه گذاشتنتان و موفقیتهایتان، تقدیرمیکنند. اهداف مشخصی دارید و فکرتان بر کارتان متمرکز است. احساستان را بهسختی ابراز میکنید. یکی از مهمترین نگرانیهای شما این است که چگونه در برابر افراد مختلف ظاهرشوید. اندیشههایتان کمی متمایل به بدبینی است. اعتمادبهنفس دارید ولی در باطن، گاهی به خود اعتماد ندارید. قادرهستید که هدفی تعیین کنید و به آن برسید. گاهیوقتها دنیا را با دیدی باریکبین مینگرید. احساس میکنید که وقت کمی برای رسیدن به آرزوهایتان دارید.
مواظب باشید جدی بودنتان، شما را از دنیای اطراف دورنکند. خونسرد باشید و از زندگیتان لذت ببرید. کارهایی انجام دهید که از آنها لذت میبرید. با انجام این دستورات، قوهی خلاقیتتان شکوفا میشود. سعیکنید بیشتر بخندید و با دیگران در تماس باشید.
اگر امتیاز شما بین ۲۱ تا ۵۴ باشد:
بدینمعنی است که شما یک گل «رز» هستید. کمی تیغ دارید اما زیباییهای بسیاری دارید. حس شوخطبعی دارید از شنیدن لطیفه لذتمیبرید. مردم دوست دارند دوروبر شما باشند. خونگرم هستید. دوستان صمیمی بسیاری دارید. زندگی را با دید واقعبینانه مینگرید. آگاه هستید که زندگی از خوبیها و بدیها تشکیل شده است. قادرید شانس خودتان را با توجه به سرمایههایی که دارید، امتحان کنید. سختکوش هستید و به اهدافتان پایبندید. دوست دارید خودتان باشید و این مسأله به شما اعتمادبهنفس میدهد. مشکلترین مسأله در زندگیتان یکنواخت بودن مسائل است. یکنواختی در هر مسألهای شما را آزار میدهد و باعث کسل شدن روحیهتان میشود.
به شما پیشنهاد میگردد که افق دیدتان را وسیعتر کنید. مسائل جدیدی را تجربه و کشف کنید. آنگاه متعجب خواهید شد که چه نتایج زیبایی بهدست آوردهاید و مهمتر از همه اینکه فراموش نکنید که در همهچیز دنبال زیبایی بگردید بهخصوص در خودتان.
اگر امتیاز شما بین ۵۵ تا ۷۵ باشد:
بدینمعنی است که شما یک گل «آفتابگردان» هستید در بستری از گلهای رز. یک ویژگی بارز در شما وجود دارد که باعث گرمادهی به دیگران و جلوهگری شما میشود. در وقت لازم، جدی هستید اما دوستانتان شما را بهعنوان یک شخص شوخطبع میشناسند. از گفتن لطیفه لذت میبرید. مایلاید که با افراد جدید و جالبی در زندگیتان آشنا شوید. با افرادی که هیچوقت نمیخندند، راحت نیستید. دید مثبتی به زندگی دارید. در همهچیز بهدنبال خوبیها هستید. بیدی نیستید که با هر بادی بلرزید. گرم، دوستداشتنی و اجتماعی هستید و هرکدام از این صفات، میتواند دلیلی برای خوببودن شما باشد. انرژی نامحدودی دارید ولی انگیزهتان کم است. برای شما مشکل است که فقط بر روی یک کار متمرکز شوید.
به شما پیشنهاد میگردد که اجازه دهید مردم روی جدی شما را هم ببینند همانطور که چهرهی شاد شما را میبینند. در اینصورت میخواهند که همیشه با شما باشند. به احساسات دیگران احترام بگذارید. از اینشاخه به آنشاخه نپرید و کاری را که دوست دارید، انتخاب کنید و تا پایان، آن را انجام دهید
یک عدد تست روانشناسی جالب
سوالی رو که مشاهده می کند یک تست روانشناسی است . متن را با دقت بخوانید تک تک کلمات در جواب نهایی تاثیر دارند :
یک زن در مراسم ختم مادر خود ، مردی را می بیند که قبلا او را نمی شناخت. او با خود اندیشید که این مرد بسیار جذاب است. او با خود گفت او همان مرد رویایی من است و در همان جا عاشق او میشود .اما هیچگاه از او تقاضای شماره نمی کند و دیگر آن مرد را نمی بیند. چند روز بعد او خواهر خود را می کشد
به نظر شما انگیزه ی او از قتل خواهر خود چه بوده است ؟
چند دقیقه با خود فکر کنید و جواب های خود را یادداشت کنید. بعد برا یافتن پاسخ صحیح به پایین صفحه مراجعه کنید.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اما پاسخ :
آن زن امید داشت که در مراسم ختم خواهرش شاید ان مرد را دوباره ببنید
اگر توانستید به این سوال پاسخ صحیح بدهید احتمالا شما یک بیمار روانی یا psychopath هستید
یکی از بزگترین روانشناسان امریکایی این تست را بر روی افراد زیادی انجام داد تا به این نتیجه برسد که چه کسانی پاسخ صحیح می دهند .
نکته ی جالب این كه اکثر قاتل های سریالی به راحتی و سرعت توانستند جواب صحیح بدهند :
بنابراین اگر پاسخ شما صحیح بود احتمالا شما یکی از قاتل های سریالی آینده خواهید بود .
سعی كنید در رفتار خود تجدید نظر كنید !!!!!
◄◄ تست های مختلف روان شناسی و روان سنجی ►►
سلام فکر کنم تاپیک خوبی از آب در بیاد
میخوام تست های مختلف روان شناسی رو توش بزارم
برای همه جالبه
البته همین اول بگم بعضی تستا واقعا آبکی هستن دیگه الکی بهونه نگیرید :31: هرچی گیرم بیاد میزارم شما هم کمک کنید
نظری هم داشتید بگید
:11:
سعی میکنم اگه زیاد شد فهرست ازش تهیه کنم
آزمون معتبر افسردگى دکتر ((آرون بک)) "*آیا افسردگی دارم یا خیر؟؟
آزمون افسردگى دکتر ((آرون بک))
در دنياى امروز، افسردگى به قدرى شيوع يافته كه روانشناس معروف «مارتين سليگمن» آن را «سرماخوردگى روانى» نام نهاده است. ولى افسردگى با سرماخوردگى حداقل يك تفاوت بزرگ دارد و آن هم اين است كه تاكنون كسى به خاطر سرماخوردگى دست به خودكشى نزده اما به سبب افسردگى، چرا. حتى شمار كودكان و سالمندان افسردهاى كه طى ساليان اخير به اين كار اقدام كردهاند، افزايش چشمگيرى داشته است.
اين در حالى است كه در خلال همين سالها، انواع و اقسام داروهاى آرامبخش و ضد افسردگى هم به بازار بهداشت و سلامت عرضه شدهاند. به هر حال، در اين اوضاع و احوال، شناسايى درست و دقيق افسردگى، گام نخست در جهت درمان اين بيمارى شايع و مرموز است. پرسشنامه دكتر «جان آرونبك» يكى از بهترين معيارهاى روانپزشكى براى تعيين ميزان افسردگى است. آن را به دقت بخوانيد و سؤالهايش را يك به يك جواب دهيد. فقط يادتان باشد كه در پرسشنامه دكتر «بك» هيچ سؤالى را نبايد بدون پاسخ رها ساخت.
دكتر «جان آرونبك» در پرسشنامهاى كه براى تعيين سطح افسردگى تدارك ديده است، 21 سؤال از شما مىپرسد و شما براى هر پرسش مىتوانيد بين صفر تا سه نمره براى خودتان در نظر بگيريد. البته براى هر سؤال بايد فقط و فقط يك پاسخ را علامت بزنيد. آنچه در نهايت ميزان افسردگى شما را تعيين مىكند، مجموع نمراتى است كه از پاسخ به اين 21 سؤال كسب مىكنيد. مجموع نمرات شما طبيعتاً مىتواند از صفر تا 63 متغير باشد و به طور كلى مىشود گفت هر چقدر نمره بالاترى كسب كنيد، افسردهتريد. جدول تعيين سطح افسردگى دكتر «بك» به شما كمك مىكند كه ارتباط نمراتتان را با سطح افسردگىتان به آسانى تعيين كنيد.
بند اوّل
0- من غمگين نيستم.
1- من اندوهگينم.
2- غم، از زندگى من دست برنمىدارد.
3- ديگر تحمل اين زندگى را ندارم.
بند دوم
0- من به آينده خوشبينم.
1- اميدى به آينده ندارم.
2- احساس مىكنم كه آينده خوبى در انتظارم نيست.
3- هيچ روزنه اميدى در اين زندگى نمىبينم.
بند سوم
0- من ناكام نيستم.
1- من از ديگران ناكامترم.
2- وقتى به گذشته نگاه مىكنم، مىبينم زندگىام سراسر شكست و ناكامى بوده است.
3- من يك شكستخورده تمامعيارم.
بند چهارم
0- مثل گذشته از زندگىام رضايت دارم.
1- مثل گذشته از زندگى لذت نمىبرم.
2- از زندگىام رضايت واقعى ندارم.
3- از همه چيز و همه كس ناراضىام.
بند پنجم
0- احساس گناه و تقصير نمىكنم.
1- گاهى اوقات احساس مىكنم.
2- اغلب اوقات احساس گناه و تقصير دارم.
3- هميشه احساس گناه و تقصير در من هست.
بند ششم
0- انتظار مجازات ندارم.
1- احساس مىكنم ممكن است مجازات شوم.
2- انتظار مجازات دارم.
3- مطمئنم كه مجازات مىگردم.
بند هفتم
0- من از خودم رضايت دارم.
1- من از خودم ناراضىام.
2- از خودم بدم مىآيد.
3- من از خودم متنفرم.
بند هشتم
0- من بدتر از ديگران نيستم.
1- گاهى از خودم به خاطر خطاهايم انتقاد مىكنم.
2- هميشه به خاطر خطاهايم، خودم را سرزنش مىكنم.
3- براى هر اتفاق و حادثهاى، خودم را سرزنش مىكنم.
بند نهم
0- هيچ وقت به خودكشى فكر نمىكنم.
1- فكر خودكشى به سرم زده، ولى هيچ وقت اقدام به خودكشى نكردهام.
2- به فكر خودكشى هستم.
3- اگر بتوانم خودكشى مىكنم.
بند دهم
0- بيش از حد معمول گريه نمىكنم.
1- بيشتر از گذشته گريه مىكنم.
2- هميشه در حال گريه كردنم.
3- قبلاً زياد گريه مىكردم، اما حالا با آنكه دلم مىخواهد، نمىتوانم گريه كنم.
بند يازدهم
0- كمحوصلهتر از گذشته نيستم.
1- از گذشته كمحوصلهترم.
2- اغلب اوقات كمحوصلهام.
3- هميشه كمحوصلهام.
بند دوازدهم
0- مثل هميشه مردم را دوست دارم.
1- كمتر از گذشته به مردم علاقهمندم.
2- تا حدود زيادى علاقهام را به مردم از دست دادهام.
3- از همه مردم سير شدهام و ديگر به هيچ كس علاقهاى ندارم.
بند سيزدهم
0- مثل گذشته تصميم مىگيرم.
1- كمتر از گذشته تصميم مىگيرم.
2- نسبت به گذشته، تصميمگيرى برايم سختتر شده.
3- قدرت تصميمگيرىام را كاملاً از دست دادهام.
بند چهاردهم
0- جذابيت گذشته را ندارم.
1- نگرانم كه جذابيتم را از دست بدهم.
2- احساس مىكنم كه جذابيتم را روز به روز بيشتر از دست مىدهم.
3- من زشت هستم.
بند پانزدهم
0- به خوبىِ گذشته كار مىكنم.
1- به خوبى گذشته كار نمىكنم.
2- براى هر كارى مجبورم به خودم فشار زيادى بياورم.
3- دستم به هيچ كارى نمىرود.
بند شانزدهم
0- مثل هميشه خوب مىخوابم.
1- مثل گذشته خوابم نمىبرد.
2- يكى دو ساعت زودتر از معمول از خواب مىپرم و دوباره خوابيدن برايم خيلى سختتر است.
3- چند ساعت زودتر از معمول از خواب مىپرم و بعدش ديگر خوابم نمىبرد.
بند هفدهم
0- بيشتر از گذشته خسته نمىشوم.
1- بيشتر از گذشته خسته مىشوم.
2- از انجام هر كارى خسته مىشوم.
3- از شدت خستگى هيچ كارى نمىتوانم بكنم.
بند هجدهم
0- اشتهايم هيچ تغييرى نكرده است.
1- اشتهايم به خوبىِ گذشته نيست.
2- اشتهايم خيلى كم شده.
3- تازگىها هيچ اشتهايى به غذا ندارم.
بند نوزدهم
0- اخيراً وزن كم نكردهام.
1- تازگىها بيش از دو و نيم كيلو وزن كم كردهام.
2- تازگىها بيش از پنج كيلو وزن كم كردهام.
3- تازگىها بيش از هفت كيلو وزن كم كردهام.
بند بيستم
0- بيش از گذشته بيمار نمىشوم.
1- سردرد، دلدرد و يبوست دارد اذيتم مىكند.
2- به شدت نگران سلامتى خودم هستم.
3- آنقدر نگران سلامتىام هستم كه دست و دلم به هيچ كارى نمىرود.
بند بيست و يكم
0- ميل جنسىام هيچ تغييرى نكرده است.
1- ميل جنسىام تازگىها كمتر شده است.
2- ميل جنسىام تازگىها خيلى كم شده است.
3- اصلاً هيچ ميل جنسى در من باقى نمانده است.
جدول دكتر «بك» براى تعيين سطح افسردگى مجموع نمرات تعيين سطح افسردگى و پيشنهاد راهبردى
10 - 1 شما افسرده نيستيد.
16 - 11 افسردگى شما خفيف است.
30 - 17 بهتر است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.
40 - 31 افسردگى شما شديد است. مشورت با روانپزشك را از ياد نبريد.
بيشتر از 40 افسردگى شما بسيار خطرناك و شديد است. رايزنى با روانپزشك را فراموش نكنيد.
يادآورى مهم: گذشته از مجموع نمراتتان، اگر در پاسخ به پرسش 9 به خودتان نمره 2 يا 3 دادهايد، حتماً لازم است هر چه زودتر با روانپزشك رايزنى كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع:
سری آزمونهای سنجش بک
واقعا شما تو راستگو و صادق هستی یا دروغگو؟؟
حتما این تست رو امتحان کنید!!
واقعا شما تو راستگو و صادق هستی یا دروغگو؟؟
صــــادقانه به سوالات زیر جواب بده و نتیجه ش رو ببین!
نظرسنجی خصوصیه. هیچکی رای بقیه رو نمیبینه. نتیجه تستو تو نظرسنجی وارد کن.
مرســی
براي هر خير امتياز 2، هر نميدانم امتياز 1 و هر بلي امتياز 0 منظور کنيد و اعداد به دست آمده را باهم جمع کرده و معنی امتیاز بدست آمده را در زیر مشاهده فرمائید
1. آيا گاه و بيگاه دروغ مصلحتي ميگوييد؟
بلي
خير
نمي دانم
2. آيا تا به حال چيزي كش رفتهايد؟
بلي
خير
نمي دانم
3. آيا تا به حال خودتان را به تمارض زده ومرخصي استعلاجي گرفتهايد؟
بلي
خير
نمي دانم
4. آيا تا به حال براي بالا بردن فروش توليدات محل كارتان، به دروغگويي متوسل شدهايد؟
بلي
خير
نمي دانم
5. آيا طوري رفتار ميكنيد كه ديگران شما راثروتمندتر از آنچه هستيد، در نظر بگيرند؟
بلي
خير
نمي دانم
6. اگر بدانيد كه يكي از دوستانتان دروغميگويد، آيا به حمايت از او ميپردازيد؟
بلي
خير
نمي دانم
7. آيا حاضريد دوستتان بابت كارخلافي كه شما مرتكب شدهايد، مورد تنبيهو مجازات قرار گيرد؟
بلي
خير
نمي دانم
8. اگر در پاركينگ عمومي، به طور اتفاقي بهماشيني خسارت وارد آوريد، آيا بدون تاوان دادن محل را ترک می کنید؟
بلي
خير
نمي دانم
9. اگر در خيابان يا اماكن عمومي، كيفي پر از پولپيدا كنيد، آيااز تحويل آن كلانتري و يا مأموران پليس خودداری می کنید (کیف را برای خودتان بر می دارید)؟
بلي
خير
نمي دانم
10. اگر در بانك، چكي دريافت كنيد كه متعلق بهشما نباشد، آيا آن نگه می دارید و پس نميدهيد؟
بلي
خير
نمي دانم
11. آيا تاكنون از زير هر گونه مالياتي در رفتهايد؟
بلي
خير
نمي دانم
12. اگر در محل كارتان، متوجه شويد كه يكي ازهمكاران به نوعي اختلاس ميكند، آيا از در جريان گذاشتن مافوق تان خودداری ميكنيد؟
بلي
خير
نمي دانم
13. اگر مغازهداري، در هنگام پس دادن پول تان،زيادي برگرداند، آيا مبلغ اضافی را برای خودتان بر می دارید؟
بلي
خير
نمي دانم
14. اگر شيشهاي را بشكنيد، آيا از پرداخت خسارت آن خودداری ميكنيد؟
بلي
خير
نمي دانم
15. آيا از كنار تابلوها و علايم هشدار دهنده دراماكن عمومي، مثل وارد محوطه چمن نشويد بياعتنا عبور ميكنيد؟
بلي
خير
نمي دانم
و نتيجه تست ....
امتياز بين 26 تا 30:
نمايانگر آن است كه فردي به شدت و به حد افراط درستكار، صادق، شريف، رو راست و راستگو هستيد.
امتياز بين 22 تا 25:
نمايانگر آن است كه فردي كاملا درستكار، صادق،شريف، رو راست و راستگو هستيد.
امتياز بين 18 تا 21:
نمايانگر آن است كه فردي بالاي متوسط هستيد.
امتياز بين 13 تا 17:
نمايانگر آن است كه فردي ميانه حال و متوسط هستيد.
امتياز بين 9 تا 12:
نمايانگر آن است كه فردي هستيد تا حدي حقه بازمتقلب و فريب كار.
امتياز بين 5 تا 8:
نمايانگر آن است كه فردي حقه باز، متقلب و فريبكار هستيد.
امتياز بين 0 تا 4:
نمايانگر آن است كه فردي به شدت حقه باز،متقلب و فريب كار هستيد(خدا از تقصیراتتان بگذرد)
آیا معنی زندگی مشترک را درک کرده اید ؟( تست روانشناسی زناشویی)
آیا معنی زندگی مشترک را درک کرده اید ؟( تست روانشناسی زناشویی)
به سوالات زیر با صداقت و دقت تمام پاسخ دهید و شماره های پاسخ هایتان را یادداشت نمایید .
الف ) به نظر شما بهترین شیوه برای اینکه اطمینان یابید که طرف مقابلتان کاملا برازنده و مناسب حال شماست ، چیست ؟
(۱) اینکه خواسته ها و سلایقتان در زندگی عینا مثل هم هستند .
(۲) اینکه شما در این ارتباط ، همیشه شاد و راضی هستید و هیچ اختلاف نظر و مشکلی بین تان وجود ندارد .
(۳) اینکه به اتفاق هم با مشکلات مواجه می شوید و مبارزه می کنید و روز به روز بیشتر به یکدیگر نزدیک می گردید .
(۴) اینکه والدین و خانواده تان او را تایید می کنند .
ب ) به نظر شما زوج ها از چه طریق قادرند به بهترین نحو مشکلات و مسائل مهم زندگی مشترکشان را حل و برطرف نمایند ؟
(1) اینکه ابتدا مشخص کنند که چه کسی در اشتباه است و حق با کدام یک است ؟
(2) حتی در صورت ناراحتی و نارضایتی شدید ، بایستی مدام و همواره در مورد آن ها با یکدیگر
صحبت و تبادل نظر کنند .
(3) آن ها را به حال خود رها کنند و منتظر بمانند تا اوضاع خود به خود بهبود یابد .
(4) تمام حواس و توجه خود را روی آن ها متمرکز نمایند و گوش دل و جان به حرف ها و پیشنهادهای یکدیگر بدهند .
ج ) واژه ی ماه عسل ، دوره و مرحله ای از زندگی مشترک زوج ها محسوب می شود که :
(1) باعث می شود اطمینان پیدا کنیم که همسرمان کاملا برازنده و مناسب حال ماست .
(2) فرصتی در اختیارمان قرار می دهد تا دریابیم که آینده ی زندگی مشترکمان به چه شکلی پیش خواهد
رفت .
(3) تا حدی مسخره و بچه گانه است و نمی توانیم طی آن ، دوره ی زندگی طبیعی خودمان را ادامه
دهیم.
(4) اگر واقعا همسرمان نیمه ی گمشده و برازنده ی ما باشد ، این دوره می تواند تا ابد به همان شکل
ادامه داشته باشد .
د ) در زندگی مشترک زوج ها ، ممکن است تفاوت ها ، اختلاف نظرها و مشکلاتی قد علم کنند . این ها :
(1) نمایانگر و علامتی دال بر این حقیقت هستند که لازم است تغییر و تحولاتی در همسرتان به وجود
آورید .
(2) دلایل و عللی هستند که باعث می شوند گذشت و سازش خود را به یکدیگر نشان دهید و در جهت
بهبود ارتباطتان بیشتر بکوشید .
(3) به منزله ی علایم هشداردهنده ای هستند که ثابت می کنند همسرتان مناسب حال و برازنده ی شمانیست و به دردتان نمی خورد .
(4) به منزله ی علایم و نشانه هایی هستند که به ما می گویند زمان آن فرا رسیده که چیزهای جدیدی یادبگیریم و به مرحله ی رشد و شکوفایی دست پیدا کنیم .
ه ) زوج هایی که همیشه رضایت خاطر ، خرسندی ، خشنودی و شادمانی شان را با یکدیگر تقسیم می کنند با زوج هایی که دائما ابراز نارضایتی و ناراحتی می کنند و دلشان با یکدیگر نیست ، متفاوت هستند . به نظر شما تفاوت اصلی آن ها در چیست ؟
(1) زوج های گروه اول هرگز عصبانی نمی شوند ، جر و بحث به راه نمی اندازند ، دعوا و مرافعه
نمی کنند و همواره خونسردی و آرامش خود را حفظ می کنند و خویشتن دار هستند .
(2) زوج های گروه اول به خراب شدن اوضاع دامن نمی زنند و در واقع در زندگی شان موش نمی
دوانند .
(3) زوج های گروه اول مسائل و مشکلات ، تفاوت ها و اختلاف نظرهای کمتری دارند . در نتیجه
بیشتر فرصت پیدا می کنند که به یکدیگر برسند و از زندگی شان لذت واقعی را ببرند .
(۴) زوج های گروه اول برای حل و رفع مسائل و مشکلات موجود در زندگی مشترکشان ، از ابزار ،
تجهیزات ، شگردها ، راهکارها و تدابیر زیرکانه تر و بهتری برخوردارند .
شما فردی سرسخت و خود رای هستید و بر اعتقادات و باورهای ریشه دار و عمیق تان به شدت اصرار می ورزید و مایلید آن ها را در زندگی مشترکتان اعمال نمایید . این به شرطی خوب است که ابتدا بتوانید به تتفاهمی با همسرتان در این زمینه دست یابید و بعد از گذشت چند سال از زندگی مشترکتان و شناخت هر چه بیشتر از یکدیگر با همفکری همسرتان ، آن ها را با در نظر گرفتن وضعیت ارتباطتان به کار گیرید . متاسفانه در هنگام مواجهه با مشکلات و موانع به سرعت دست و پایتان را گم می کنید و قادر نیستید بدون گرفتن کمک فکری از اطرافیانتان به رفع و حل آن ها بپردازید . بهتر است در این طور مواقع به بررسی پیرامون مشکل پیش آمده بپردازید و با گرفتن کمک فکری و معنوی از همسرتان بدون دخالت دادن اطرافیان ، مشکلات را حل نمایید .
اگر امتیازتان بین 13 تا 16 است :
شما از روحیه ای فداکار و ایثارگر برخوردارید ولی مایلید همسرتان نیز به موقع شما را درک کند و از خود گذشتگی نشان دهد . ممکن است در هنگام مواجهه با مشکلات ، ابتدا کمی خودتان را ببازید و دچار حالت سردرگمی و بلاتکلیفی شوید ، ولی خیلی زود به خودتان می آیید و اوضاع را به بهترین نحو سر و سامان می دهید . متاسفانه در هنگام پذیرفتن اشتباهات و خطاهایتان کمی سرسخت و لجوجانه عمل می کنید ، ولی با کمی تامل و سبک و سنگین کردن جوانب امر قادرید به راهکارهایی مناسب دست یابید و بر موانع و مشکلات فایق آیید .
اگر امتیازتان بین 17 تا 20 است :
به شما تبریک می گوئیم! شما به خوبی از نقاط ضعف و قوت شخصیت خودتان آگاهید و معنا و مفهوم واقعی زندگی مشترک و همسرداری را به خوبی درک کرده اید . شما می دانید که هر ارتباط مشترکی از فراز و نشیب های خاصی برخوردار است و قادرید خودتان را با آن ها هماهنگ و سازگار سازید و مشکلات و موانع را از سر راه بردارید . در هنگام مواجهه با یک اختلاف نظر یا اختلاف سلیقه با همسرتان ، ابتدا خود را به جای او می گذارید و از دریچه ی دید او به مسائل می نگرید ، اشتباهات خود را به راحتی می پذیرید و در صورت لزوم حاضرید مصالحه و گذشت کنید . ولی با تمام این احوال به یاد داشته باشید که همواره باید یاد بگیرید و آموزش ببینید و با خود عهد ببندید که هر روزتان باید بهتر از دیروز باشد .
سکون ، مرگ زندگی عاشقانه را به همراه خواهد داشت .
اگر امتیازتان بین 5 تا 8 است :
ابتدا باید به این سوال پاسخ دهید که آیا معنا و مفهوم واقعی زندگی مشترک و ارتباطی دوجانبه را به درستی درک کرده اید؟ اگر پاسخ تان به این سوال منفی است ( که حتما همین طور است ، چون امتیازات شما نمایانگر آن است ) قبل از تصمیم گیری برای ازدواج ، بایستی به زندگی مشترک آرام و پر از تفاهم زوج های اطرافتان دقیق شوید و راهکارهای مدبرانه ی آن ها را فرا بگیرید . متاسفانه از قدرت تصمیم گیری بالایی برخوردار نیستید و حرف های دیگران به سرعت و به سهولت بر روی شما اثر می کنند بدون اینکه پیرامون آن ها بیندیشید و بعد از کمی تعدیل در آن ها اقدام کنید . زندگی مشترک به سان خیابانی دوطرفه است که باید حق و حقوق طرفین در آن به طور یکسان و مساوی رعایت شود وگرنه مشکلات و موانعی بر سر راهتان قد علم می کنند که حل و رفع آن ها غیرممکن است .
شخصيت پنهان خود را بشناسيد
آیا شما به راحتی دوست پیدا می کنید؟ برای یافتن جواب این سوال، به سوالات زیر با دقت و صداقت پاسخ دهید تا بر اساس امتیاز جواب هایتان متوجه شوید که چگونه دوستی هستید.
۱ ) یکی از همکلاسی هایتان دقیقا لباسی مثل لباس شما می خرد. آیا شما:
الف) او را به خاطر سلیقه اش تحسین می کنید.
ب) به او می گویید که نباید آن را برای مدرسه بپوشد چون اول شما آن را خریده اید.
ج) اگر قصد تقلید از شما را دارد، از او می خواهید منصرف شود.
۲ ) یکی از دوستانتان به طور اتفاقی کتاب مورد علاقه شما را پاره می کند. آیا شما:
الف) در عوض یکی از کتاب های او را پاره می کنید.
ب) به او می گویید اشکالی ندارد، می دانید که فقط اتفاقی بود.
ج) از دوستی با او اجتناب می کنید تا عین آن کتاب را برایتان بخرد.
۳ ) در کلاس نقاشی کسی که کنار شما نشسته است نقاشی خیلی قشنگی کشیده است. آیا شما:
الف) او را عزیز دردانه معلم صدا می زنید.
ب) به او می گویید که فکر می کنید کارش خارق العاده است.
ج) وقتی حواسش نیست سعی می کنید نقاشی او را خراب کنید.
۴ ) شخص جدیدی اواسط ترم وارد کلاس شما می شود. آیا شما:
الف) به دوستانتان می گویید که به او بی محلی کنند. خوب ، برای این که او فرد جدیدی است
ب) قبل از این که جایی برای نشستن پیدا کند با او دوست می شوید.
ج) در صورتی که او اول شروع به صحبت کند با او حرف می زنید.
۵ ) یکی از دوستانتان کفش های نامناسبی پوشیده است. آیا شما:
الف) به روی خود نمی آورید، این گونه مسایل برای شما اهمیت ندارد.
ب) در مقابل دوستان دیگرتان به او می گویید که خیلی کج سلیقه است.
ج) به او می گویید که کفش های قدیمی او را بیشتر ترجیح می دهید.
۶ ) دوست صمیمی تان می خواهد با یکی دیگر از همکلاسی هایتان دوست شود. آیا شما:
الف) شر او را از دوستتان باز می کنید؟ به هر حال دوستتان نباید با کس دیگری دوست شود، قبل ازاین که شما با او دوست شده باشید.
ب) شروع می کنید به تمسخر و خندیدن به آن شخص. ج) شما هم از دوستی با یک فرد جدید اظهار علاقه می کنید.
۷ ) لطیفه ای را تعریف می کنید و یکی از دوستانتان متوجه آن نمی شود. آیا شما:
الف) برای این که خجالت نکشد وقتی کسی کنارتان نیست ، برایش توضیح می دهید.
ب) ترجیح می دهید دیگر برای او لطیفه ای تعریف نکنید.
ج) شروع می کنید به ایراد گرفتن از این که چرا اینقدر دیر متوجه مطلب می شود.
۸ ) جمعی از دوستانتان یکی از همکلاسی هایتان را دوست ندارند و تصمیم به او بی محلی کنند. آیاشما:
الف) به آنها می پیوندید و شروع به غیبت از او می کنید.
ب) با او صحبت نمی کنید ولی در آخر روز به او می فهمانید که منظوری از این کار نداشته اید.
ج) واهمه ای ندارید از این که دوستانتان بدانند شما هنوز به او علاقه مندید.
۹ ) متوجه می شوید که یکی از دوستانتان پس از کلاس ورزش بوی عرق می دهد. آیا شما:
الف) با صدای بلند می گویید چه بوی ناخوشایندی.
ب) با او به آرامی صحبت می کنید و راهی به او پیشنهاد می کنید.
ج) از او دوری می کنید تا زمانی که مشکلش را حل کند.
۱۰ ) یکی از همکلاسی هایتان خیلی خجالتی است. آیا شما:
الف) او را به جمع خود دعوت می کنید و از او می خواهید به شما ملحق شود.
ب) او را به حال خود می گذارید، چون شما به اندازه کافی دوست دارید.
ج) او را برای این که بی دست و پاست و حوصله تان را سر می برد مسخره می کنید.
● امتیازها
ـ سوال اول: الف:(۱ امتیاز)، ب:(۲ امتیاز)، ج:(۳ امتیاز)
ـ سوال دوم: الف:(۳امتیاز)، ب:(۱ امتیاز)، ج:(۲ امتیاز)
ـ سوال سوم: الف:(۲ امتیاز)، ب:(۱ امتیاز)، ج:(۳ امتیاز)
ـ سوال چهارم: الف:(۳ امتیاز)، ب:(۱ امتیاز)، ج:(۲ امتیاز)
ـ سوال پنجم: الف:(۱ امتیاز)، ب:(۳ امتیاز)، ج:(۲ امتیاز)
ـ سوال ششم: الف:(۳ امتیاز)، ب:(۲ امتیاز)، ج:(۱ امتیاز)
ـ سوال هفتم: الف:(۱ امتیاز)، ب:(۲ امتیاز)، ج:(۳ امتیاز)
ـ سوال هشتم: الف:(۳ امتیاز)، ب:(۲ امتیاز)، ج:(۱ امتیاز)
ـ سوال نهم: الف:(۳ امتیاز)، ب:(۱ امتیاز)، ج:(۲ امتیاز)
ـ سوال دهم: الف (۱ امتیاز)، ب (۲ امتیاز)، ج (۳ امتیاز)
در ادامه نتایج مختلفی بر حسب امتیازات کسب شده ارائه شده که شما می توانید با مقایسه امتیاز خود نتیجه مربوطه را بخوانید.
▪ ۱۰ تا ۱۵ دوست ایده آل:
شما دوستان زیادی دارید آنقدر که گاهی اسم آنها را نیز فراموش می کنید. شما مهربان هستید، به دوستانتان کمک می کنید و برای دوستی با کسی که فکر می کنید خجالتی است پیشقدم می شوید. زورگویی و قلدری را بد می دانید و از این که ببینید دیگران اذیت می شوند و رنج می برند متنفرید. اگر ببینید سر به سر کسی می گذارند بهتر است رک باشید و توی خودتان نگه ندارید.
▪ ۱۶ تا ۲۳ دوست سختگیر:
شما دوستان زیادی دارید ولی برای همه آنها بهترین دوست محسوب نمی شوید. فکر می کنید ارزشش را دارد که به خاطر چند لحظه شادی و خندیدن ، کسی را برنجانید و احساسات او را جریحه دار کنید؟ اگر کسی در کلاستان فرد گوشه گیری است و مورد آزار قرار گرفته از دیگران تقلید نکنید و به دنبال آنها او را دست نیندازید. سعی کنید فقط خودتان باشید.
▪ ۲۴ تا ۳۰ دوست زورگو:
حتما تا به حال پی برده اید که گاهی مردم ، اطراف شما احساس راحتی نمی کنند. درباره نحوه برخوردتان با دیگران فکر کنید. شاید متوجه این نشده باشید ولی مثل یک زورگو (قلدر) عمل کرده اید. اگر تا به حال سر به سرتان گذاشته باشند، از درون می دانید که چقدر ناراحت کننده است. پس دست به کار شوید و رفتار و رویه خود را عوض کنید. ممکن است به نظر عجیب برسد ولی نحوه صحبت کردن شما با مردم و برخوردتان به طور شگفت آوری روی مردم اثر دارد. اگر این را کار پر دردسر می دانید چرا از یک دوست خوب کمک نمی گیرید؟ قبل از این که حرفی بزنید و یا کاری انجام دهید که ممکن است کسی را برنجانید خوب به آن فکر کنید. در ذهن خود تا ۱۰ بشمارید یا خود را جای آن شخص قرار دهید و ببینید آیا این کار شما را ناراحت می کرد؟ و اگر عوض کردن رفتارتان برایتان مشکل است ، جا نزنید درباره آن با والدین یا هر شخصی که با آن راحت هستید صحبت کنید و از او کمک بخواهید.
تست خود شناسی برای زندگی مشترک
با پاسخ دادن به این پرسشها، درخواهید یافت که اعتقادات و باورهای بنیادی تان در رابطه با یک ارتباط عمیق و ریشه دار چیست. هنگام پاسخ دادن به این پرسشها، اولین فکری که به ذهن تان می رسد، در نظر بگیرید و براساس آن به این سؤالات پاسخ دهید:
1ـ به نظر شما، بهترین شیوه برای این که اطمینان یابید که طرف مقابل تان کاملاً برازنده و مناسب حال شما است. چیست؟
الف ـ این که خواسته ها و سلایق تان در زندگی، عیناً مثل هم هستند.
ب ـ این که شما در این ارتباط، همیشه شاد و راضی هستید و هیچ اختلاف نظر و مشکلی بین تان وجود ندارد.
ج ـ این که به اتفاق هم با مشکلات مواجه می شوید و مبارزه می کنید و روز به روز بیشتر به یکدیگر نزدیک می شوید.
د ـ این که والدین و خانواده تان، او را تأیید می کنند.
2ـ به نظر شما. زوج ها از چه طریق قادرند به بهترین نحو، مشکلات و مسایل مهم زندگی مشترکشان را حل و برطرف کنند؟
الف ـ این که ابتدا مشخص کنند که چه کسی در اشتباه است و حق با کدام یک است.
ب ـ حتی درصورتی ناراحتی و نارضایتی شدید، بایستی مدام و همواره در مورد آنها با یکدیگر صحبت و تبادل نظر کنند.
ج ـ آنها را به حال خود رها کنند و منتظر بمانند تا اوضاع خود به خود بهبود یابد.
د ـ تمام حواس و توجه خود را روی آنها متمرکز کنند و گوش دل و جان به حرف ها و پیشنهادهای یکدیگر بدهند.
3ـ واژه ماه عسل دوره و مرحله ای از زندگی مشترک زوج ها محسوب می شود که:
الف ـ باعث می شود اطمینان پیدا کنیم که همسرمان کاملاً برازنده و مناسب حال ما است.
ب ـ فرصتی در اختیارمان قرار می دهد تا دریابیم که آینده زندگی مشترکمان به چه شکلی پیش خواهد رفت.
ج ـ تا حدی مسخره و بچه گانه است و نمی توانیم طی آن دوره زندگی طبیعی خودمان را ادامه دهیم.
د ـ اگر واقعاً همسرمان نیمه گمشده و برازنده ما باشد، این دوره می تواند تا ابد به همان شکل ادامه داشته باشد.
4ـ درزندگی مشترک زوجها، ممکن است تفاوت ها، اختلاف نظرها و مشکلاتی قد علم کنند. این ها:
الف ـ نمایانگر و علامتی دال بر این حقیقت هستند که لازم است تغییر و تحولاتی در همسرتان به وجود آورید.
ب ـ دلایل و عللی هستند که باعث می شوند گذشت و سازش خود را به یکدیگر نشان دهید و در جهت بهبود ارتباطتان بیشتر بکوشید.
ج ـ به منزله علایم هشدار دهنده ای هستند که ثابت می کنند همسرتان مناسب حال و برازنده شما نیست و به دردتان نمی خورد.
د ـ به منزله علایم و نشانه هایی هستند که به ما می گویند زمان آن فرا رسیده است که چیزهایی جدیدی یاد بگیریم و به مرحله رشد و شکوفایی دست پیدا کنیم.
5ـ زوجهایی که همیشه رضایت خاطر، خرسندی، خشنودی و شادمانی شان را با یکدیگر تقسیم می کنند با زوجهایی متفاوت هستند که دائماً ابراز نارضایتی و ناراحتی می کنند و دلشان با یکدیگر نیست. به نظر شما، تفاوت اصلی آنها در چیست؟
الف ـ زوجهای گروه اول، هرگز عصبانی نمی شوند، جروبحث به راه نمی اندازند و دعوا مرافعه نمی کنند و همواره خونسردی و آرامش خود را حفظ می کنند و خویشتن دار هستند.
ب ـ زوجهای گروه اول به خراب شدن اوضاع دامن نمی زنند و در واقع در زندگی شان، موش نمی دوانند.
ج ـ زوجهای گروه اول مسایل و مشکلات، تفاوت ها و اختلاف نظرهای کمتری دارند، در نتیجه بیشتر فرصت پیدا می کنند که به یکدیگر برسند و از زندگی شان لذت واقعی ببرند.
دـ زوج های گروه اول، برای حل و رفع مسایل و مشکلات موجود در زندگی مشترکشان، از ابزار، تجهیزات، شگردها، راهکارها و تدابیر زیرکانه تر و بهتری برخوردارند.
نتیجه آزمون
سؤال 1: الف 3 امتیاز، ب 2 امتیاز، ج 4 امتیاز و د 1 امتیاز
سؤال 2: الف 3 امتیاز، ب 2 امتیاز، ج 1 امتیاز و د 4 امتیاز
سؤال 3: الف 2 امتیاز، ب 4 امتیاز، ج 1 امتیاز و د 3 امتیاز
سؤال 4: الف 2 امتیاز، ب 3 امتیاز، ج 1 امتیاز و د 4 امتیاز
سؤال 5: الف 2امتیاز، ب 3 امتیاز، ج 1 امتیاز و د 4 امتیاز
گر امتیازتان بین 17 تا 20 است: به شما تبریک می گوییم! شما به خوبی از نقاط ضعف و قوت شخصیت خودتان آگاهید و معنا و مفهم واقعی زندگی مشترک و همسرداری را کاملاً و به خوبی درک کرده اید. شما می دانید که هر ارتباط مشترکی، از فراز و نشیب های خاصی برخوردار است و قادرید خودتان را با آنها هماهنگ و سازگار کنید و مشکلات و موانع را از سر راه بردارید. در هنگام مواجهه با یک اختلاف نظر یا اختلاف سلیقه با همسرتان، ابتدا خود را به جای او می گذارید و از دریچه دید او به مسایل می نگرید، اشتباهات خود را به راحتی می پذیرید و در صورت لزوم حاضرید مصالحه و گذشت کنید. قطعاً با این روحیه ایثار و همدلی که شما دارید، حتی قادرید کوه را از جای خود بلند کنید و از یک زندگی مشترک پر از صلح و صفا و آرامش برخوردار باشید.
اگر امتیازتان بین 13 تا 16 است: شما از روحیه ای فداکار و ایثارگر برخوردارید، ولی مایلید همسرتان نیز، به موقع، شما را درک کند و از خودگذشتگی نشان دهد. ممکن است، در هنگام مواجهه با مشکلات، ابتدا، کمی خودتان را ببازید و دچار حالت سردرگمی و بلاتکلیفی شوید، ولی خیلی زود به خودتان می آیید و اوضاع را به بهترین نحو، سروسامان می دهید. متأسفانه، در هنگام پذیرفتن اشتباهات و خطاهایتان، کمی سرسخت و لجوجانه عمل می کنید، ولی با کمی تأمل و سبک و سنگین کردن جوانب امر، قادرید به راهکارهایی مناسب دست یابید و بر موانع و مشکلات فایق آیید.
اگر امتیازتان بین 9 تا 12 است:شما فردی سرسخت و خود رأی هستید و بر اعتقادات و باورهای ریشه دار و عمیق تان به شدت اصرار می ورزید و مایلید آنها را در زندگی مشترکتان اعمال کنید. این به شرطی خوب است که ابتدا، بتوانید به تفاهمی با همسرتان در این زمینه، دست یابید و بعد از گذشت چند سال از زندگی مشترکتان و شناخت هر چه بیشتر با یکدیگر، با هم فکری همسرتان آنها را با در نظر گرفتن وضعیت ارتباطتتان، به کار گیرید. متأسفانه در هنگام مواجهه با مشکلات و موانع، به سرعت دست و پایتان را گم می کنید و قادر نیستید بدون گرفتن کمک فکری از اطرافیانتان به رفع و حل آنها بپردازید.
بهتر است در این طور مواقع، ابتدا به غور و بررسی پیرامون مشکل پیش آمده بپردازید و با گرفتن کمک فکری و معنوی از همسرتان، بدون دخالت دادن اطرافیان، مشکلات را حل کنید.
اگر امتیازتان بین 5 تا 8 است: ابتدا باید به این سؤال پاسخ دهید: آیا معنا و مفهوم واقعی زندگی مشترک و ارتباط دوجانبه را به درستی درک کرده اید؟ اگر پاسخ تان به این سؤال منفی است (که حتماً همین طور است، چون امتیازات شما نمایانگر آن است) قبل از تصمیم گیری برای ازدواج، بایستی به زندگی مشترک آرام و پر از تفاهم زوج های اطرافتان دقیق شوید و راهکارهای مدبرانه آنها را فرا بگیرید. متأسفانه، از قدرت تصمیم گیری بالایی برخوردار نیستید و حرفهای دیگران به سرعت و به سهولت رویتان اثر می کنند، بدون این که پیرامون آنها بیندیشید و بعد از کمی جرح و تعدیل در آنها، اقدام کنید. زندگی مشترک به سان خیابانی دو طرفه است که باید حق و حقوق طرفین در آن، به طور یکسان و مساوی رعایت شود، وگرنه مشکلات و موانعی بر سر راهتان قد علم می کنند که حل و رفع آنها غیر ممکن است.
برای ارزیابی قدرت تفکر شما
۱ )یک فروند هواپیما در مرز آمریکا و کانادا سقوط میکند. بازماندگان از سقوط را در کجا دفن میکنند؟
کانادا آمریکا هیچکدام
۲) یک خروس در بام خانهای که شیب دوطرفه دارد، تخم میگذارد. این تخم از کدام طرف میافتد؟
شمال جنوب هیچکدام
۳ )خانمیعاشق رنگ قرمز است و تمام وسایل او به رنگ قرمز است. او در آپارتمانی یک طبقه که قرمزرنگ است، زندگی میکند. صندلی و میز او قرمزرنگ است.تمام دیوارها و سقف آپارتمان قرمزرنگ هستند. کفپوش آپارتمان و فرشها نیز قرمزرنگ هستند.تلویزیون هم قرمز رنگ است. سریع پاسخ دهید که پلههای آپارتمان چه رنگی هستند؟
قرمز آبی هیچکدام
۴ )پدر و پسری را که در حادثه رانندگی مجروح شده بودند، به بیمارستان میبرند.پدر در راه بیمارستان فوت میکند ولی پسر را به اتاق عمل میبرند. پس از مدتی دکتر میگوید من نمیتوانم این شخص را عمل کنم، به علت اینکه او پسر من است.آیا به نظر شما این داستان میتواند صحت داشته باشد؟
آری خیر هیچکدام
۵ ) اگر چهار تخممرغ، آرد، وانیل، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با همدیگر مخلوط کنید، آیا کیک خواهید داشت؟
آری خیر هیچکدام
۶) آیا میتوانید از منزلتان بالاتر پرش کنید؟
آری خیر هیچکدام
۷ ) یک کیلوگرم آهن چند گرم سنگینتر از یک کیلو گرم پنبه است؟
۱گرم ۱۰۰گرم هیچکدام
۸ ) مردی به طرف یک پلیس که در حال جریمه کردن اتومبیل بود، میرود و التماس میکند که پلیس جریمه نکند ولی آقای پلیس قبول نمیکند. به پلیس نه یک بار بلکه هشت بار بد دهنی میکند.جواب دهید که این مرد چند بار جریمه خواهد شد؟
۸ بار ۹بار هیچکدام
۹ ) اگر تمام رنگها را با هم مخلوط کنید، آیا رنگین کمان خواهیم داشت؟
آری خیر هیچکدام
۱۰ ) گرگی به بالای کوه میرود تا غرش شبانهاش را آغاز کند.چه مدت طول میکشد تا به بالای کوه برسد؟
دوشب پنجشب هیچکدام
۱۱) اگر بهطور اتفاقی وارد کودکستان دوران کودکیتان شوید، آیا قادر به خواندن نوشتن و انجام جدول ضرب خواهید بود؟
آری خیر هیچکدام
۱۲) آیا امکان دارد یک نفر سریعتر از رودخانه میسیسیپی شنا کند؟
آری خیر هیچکدام
۱۳) آقای بیل اسمیت و خانم ژانت اسمیت از هم طلاق میگیرند. پس از مدتی خانم ژانت اسم اولیه خود را پس میگیرد.با این حال، پس از پنج سال با اینکه هنوز از آقای بیل اسمیت طلاق گرفته است، دوباره خانم ژانت اسمیت میشود. آیا این قضیه امکانپذیر است؟
آری خیر هیچکدام
۱۴) آقای جیم کوک مشکوک به قتل است ولی وقتی که پلیس از او سوال میکند که در موقع قتل کجا بوده است، آقای جیم میگوید در خانه مشغول تماشای سریال مورد علاقهام بودهام. حتی جزئیات سریال را برای پلیس شرح میدهد.آیا این موضوع ثابت میکندکه آقای جیم بیگناه است؟
آری خیر هیچکدام
۱۵) یک شترمرغ تصمیم میگیرد که به وطنش بازگردد.چه موقع برای پرواز او به جنوب مناسب است؟
بهار پاییز هیچکدام
۱۶ ) جمله بعدی صحت دارد.جمله قبلی غلط است.آیا این قضیه منطقی است؟
آری خیر هیچکدام
۱۷) آیا امکان دارد که یک اختراع قدیمیقادر باشد که پشت دیوار را به ما نشان دهد؟
آری خیر هیچکدام
۱۸ ) اگر بخواهید یک نامه به دوستتان بنویسید، ترجیح میدهید با شکم پر یا با شکم خالی بنویسید؟
پر خالی هیچکدام
● پاسخنامه
۱) هیچ کدام. بازماندگان که زنده هستند نیازی به دفن کردن ندارند.
۲) هیچ کدام.خروس که تخم نمیگذارد!
۳)هیچ کدام.آپارتمان یک طبقه که راه پله ندارد!
۴) آری. اگر این سوال را نتوانستید جواب دهید، وای بر شما.دکتر یک خانم جراح است یعنی این شخص مادر پسر است!
۵) خیر، شما پیش از اینکه کیک داشته باشید باید آن را بپزید !
۶) آری،.بپرید و ببینید که خانه شما چقدر میپرد!
۷) هیچ کدام. یک کیلوگرم آهن با یک کیلوگرم پنبه به طور دقیق برابر هستند.
۸) هیچ کدام. خودرو به آن مرد تعلق ندارد.
۹) خیر.رنگ خاکستری خواهید داشت.
۱۰) هیچکدام. گرگ پیشتر بالای کوه است.
۱۱) آری، شما فقط از کودکستان دیدن میکنید و با همین شرایطی که الان دارید فقط وارد کودکستان شدهاید.
۱۲) آری، چون که رودخانهها که قادر به شنا کردن نیستند!
۱۳) آری ژانت با یک آقای دیگر که فامیلاش اسمیت بوده، ازدواج کرده است.
۱۴) خیر.چون که ممکن است این سریال تکراری باشد و او پیشتر این سریال را دیده باشد.
۱۵) هیچ کدام.شتر مرغ که قادر به پرواز نیست.
۱۶) هیچ کدام. چون که جملات متضاد هم هستند.
۱۷) آری.پنجره یک اختراع قدیمیاست که به وسیله آن میتوان پشت دیوار را مشاهده کرد!
۱۸) هیچ کدام.بهتر است که یک نامه عاشقانه را با قلم و کاغذ بنویسید و با شکم نمیتوان نامه نوشت!
● تفسیر آزمون
▪ اگر تعداد جوابهای صحیح شما بین صفر تا ۵ بود، معنایش این است که شما به طرز وحشتناکی به جزئیات بیتوجهید. حواستان کجاست؟
▪ اگر تعداد جوابهای درست بین ۶ تا ۱۰ بود، نسبتاً بد نیست، اگرچه این نشان میدهد که چندان به جزییات توجه نمیکنید. شاید دارید به مسایلی توجه میکنید که بقیه به آنها توجه نمیکنند. خدا کند اینطور باشد!
▪ اگر تعداد جوابهای درست شما بین ۱۱ تا ۱۵ بود، بسیار خوب است.شما خوب به جزییات توجه میکنید. خدا خیرتان بدهد!
▪ اگر تعداد جوابهای صحیح شما بین ۱۶ تا ۱۸ بود، یعنی شما یک پا شرلوک هولمز هستید. احسنت!
منبع-ابهام لینک
شخصیت پنهانیتان را بشناسید
سوالات زیر را با دقت خوانده و با تمرکز پاسخ دهید، وقت زیادی برای پاسخ دادن به هر سوال صرف نکنید! در انتها مطابق جدول امتیازات خود را محاسبه کرده و شخصیت خود را بیشتر بشناسید. شما ویژگی هایی دارید كه ممكن است خودتان هم از آنها بی خبر باشید.
1. فكر میكنید چه زمانی در طول روز بیشترین كارایی را دارید؟
الف) وقتی صبحهای زود از خواب بیدار میشوم.
ب) در ساعتهای بعد از ناهار و هنگام عصر.
ج) وقتی همه خوابند و در سكوت آخرهای شب.
2. تا به حال به راه رفتن خود دقت كردهاید؛ فكر میكنید راه رفتن شما مانند كدام گزینه است؟
الف) با گامهای بلند و تند راه میروم.
ب) با اینكه راه رفتنم كند نیست اما گامهایم بلند است.
ج) سرم را بالا نگه میدارم و به اطراف نگاه میكنم هر چند آرام راه میروم.
د) آرام راه میروم و سرم را پایین میاندازم.
3. زمانی كه یك نفر را مخاطب قرار میدهید و با او حرف میزنید، حالت اندامتان به چه شكلی است؟
الف) نمیدانید با دستهایتان چه كنید و دست به سینه میایستید.
ب) مجبور میشوید دستهایتان را روی هم بگذارید و آنها را در هم قفل كنید.
ج) دست به كمر میایستید یا آنها را در جیب میگذارید.
د) وقتی كسی با شما حرف میزند مدام سعی میكنید با لمس او بهش بفهمانید دركش میكنید.
ه) با مو، ساعت یا بقیه اندام خود بازی میكنید.
4. زمانی كه خسته هستید و جلوی تلویزیون استراحت میكنید، كدام یك از رفتارهای زیر را انجام میدهید؟
الف) چهار زانو مینشینید.
ب) پاهایتان را روی هم میاندازید.
ج) پاهایتان را دراز میكنید یا میكشید.
د) یكی از پاهایتان را زیر تنتان میگذارید و مینشینید.
5. معمولا وقتی كسی برایتان یك جوك تعریف میكند یا هنگامی كه سریالی طنز میبینید، چه میكنید؟
الف) بلند میخندید و صدای قهقههتان همه جا را پر میكند.
ب) میخندید اما نه با صدای بلند.
ج) ریز ریز و نخودی میخندید.
د) تنها به یك لبخند اكتفا میكنید.
6. وقتی به جمعهای خانوادگی میروید یا به محل كارتان وارد میشوید:
الف) با صدای بلند سلام میكنید تا همه متوجه شما بشوند.
ب) معمولا بدون سر و صدا وارد میشوید و سراغ كسی میروید كه بیشتر دوستش دارید.
ج) آرام وارد میشوید و سعی میكنید توجه كسی را جلب نكنید.
7. اگر یك نفر بهعنوان شوخی شما را از پشت سر بترساند یا در حال كار تمركزتان را بر هم بزند:
الف) سعی میكنید با یك لبخند این وقفه را با روی خوش بپذیرید.
ب) از كوره در میروید و طرف باید سوراخ موش قرض كند.
ج) بسته به شرایط یكی از 2 حالت بالا.
8. چه رنگی را بیشتر دوست دارید؟
الف) قرمز یا نارنجی
ب) سیاه
ج) زرد یا آبی
د) سبز
ه) سرمهای یا بنفش
و) سفید
ز) قهوهای یا خاكستری
9. شبها پیش از اینكه به خواب بروید:
الف) طاق باز میخوابید.
ب) دمر میخوابید.
ج) به پهلو میخوابید.
د) سرتان را روی دستتان میگذارید.
ه) سرتان را زیر پتو میكنید.
10. اغلب خواب میبینید:
الف) دارید میافتید.
ب) دعوا میكنید.
ج) بهدنبال چیزی یا كسی میگردید.
د) پرواز میكنید یا شناورید.
ه) بهطور معمول خواب نمیبینید.
و) همیشه خوابهای تان لذت بخش است.
نتیجه تست :
امتیاز بیش از ۶۰: حق بدهید كه دوستان و آشنایانتان برای دیدن شما لحظه شماری نكنند. متاسفانه آنها فكر میكنند با آدم خودمحوری سروكار دارند كه به حرف آنها توجهی ندارد، شاید هم اشتباه باشد اما آنها فكر میكنند شما بهشدت سلطهجو هستید البته گاهی ممكن است آنها شما را ستایش كرده و آرزو كنند كه ایكاش میتوانستند شبیه شما باشند اما با این حال همیشه شك دارند كه به شما بهطور عمیق نزدیك شوند.
امتیاز بین ۵۱ تا ۶۰: شاید شما خوشتان بیاید اما دیگران از اینكه شما ناگهانی هیجانی میشوید، دل نگران هستند. كسی كه عجول است، معمولا بهعنوان یك همدم همیشگی شناخته نمیشود. رهبری در خون شماست و این موضوع در لحظههای بحرانی باعث میشود به سرعت تصمیمگیری كنید اما سرعت، همه جا نشانه كیفیت نیست. شما همواره یك فرد برجسته و ماجراجو به حساب میآیید؛ كسی كه برای یك مرتبه هر چیزی را امتحان میكند.
امتیاز بین ۴۱ تا ۵۰: این بهترین امتیاز در این تست است چرا كه شما بهعنوان فردی بسیار سرزنده، زیبا، سرگرمكننده، اهل عمل و جالب شناخته میشوید. كسی كه همواره مركز توجه است.شما فردی مهربان و متعادل هستید. به خواستهها و نیازهای دیگران اهمیت میدهید و دیگران را ناراحت نمیكنید. آدم فهمیده و منطقی هستید كسی كه همیشه اطرافیانش را شاد میكند و به آنان كمك میكند. این خصوصیت را حفظ كنید.
امتیاز بین ۳۱ تا ۴۰: اگر كمی خونسردی و واكنشهای كند خود را به موضوعات كم كنید، بهتر است. دیگران شما را بهعنوان فردی منطقی، مراقب، آگاه و اهل عمل میشناسند كه اشتباه هم نیست. خیلی خوب است كه دیگران شما را باهوش و با استعداد اما متعادل میدانند. نمیتوان با شما به راحتی و سریع دوست شد اما نسبت به دوستان خود به شدت باوفا هستید و در عوض از آنان وفاداری را انتظار دارید.
امتیاز بین 21 تا 30: كسانی كه شما را از نزدیك میشناسند، عقیده دارند شما فرد دقیقی هستید بهطوری كه به جزئیات بسیار كوچك هم بیش از اندازه اهمیت میدهید. در شما، آنچه بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد، اطلاعات خوب شما در مورد مسائل مختلف است. فردی هستید كه كارها را به كندی انجام میدهید بهطوری كه اگر كاری را عجولانه یا بدون نقشه قبلی انجام دهید، دوستانتان بسیار شگفت زده میشوند.
امتیاز كمتر از ۲۱: شاید ناراحتكننده باشد اما دیگران شما را خجالتی، بیاراده، غیرمصمم و عصبی میشناسند. آنها فكر میكنند كه شما همواره نیاز دارید كسی مراقبتان باشد و همیشه كسی را میخواهید كه برایش تصمیم بگیرید. بهنظر میرسد كه شما دوست ندارید درگیر چیزی یا كسی باشید در واقع دوست ندارید با كسی در ارتباط باشید. شما فردی هستید كه همیشه نگران است و به مشكلهایی فكر میكنید كه وجود ندارد.
شخصیت پنهانیتان را بشناسید
سوالات زیر را با دقت خوانده و با تمرکز پاسخ دهید، وقت زیادی برای پاسخ دادن به هر سوال صرف نکنید! در انتها مطابق جدول امتیازات خود را محاسبه کرده و شخصیت خود را بیشتر بشناسید. شما ویژگی هایی دارید كه ممكن است خودتان هم از آنها بی خبر باشید.
1. فكر میكنید چه زمانی در طول روز بیشترین كارایی را دارید؟
الف) وقتی صبحهای زود از خواب بیدار میشوم.
ب) در ساعتهای بعد از ناهار و هنگام عصر.
ج) وقتی همه خوابند و در سكوت آخرهای شب.
2. تا به حال به راه رفتن خود دقت كردهاید؛ فكر میكنید راه رفتن شما مانند كدام گزینه است؟
الف) با گامهای بلند و تند راه میروم.
ب) با اینكه راه رفتنم كند نیست اما گامهایم بلند است.
ج) سرم را بالا نگه میدارم و به اطراف نگاه میكنم هر چند آرام راه میروم.
د) آرام راه میروم و سرم را پایین میاندازم.
3. زمانی كه یك نفر را مخاطب قرار میدهید و با او حرف میزنید، حالت اندامتان به چه شكلی است؟
الف) نمیدانید با دستهایتان چه كنید و دست به سینه میایستید.
ب) مجبور میشوید دستهایتان را روی هم بگذارید و آنها را در هم قفل كنید.
ج) دست به كمر میایستید یا آنها را در جیب میگذارید.
د) وقتی كسی با شما حرف میزند مدام سعی میكنید با لمس او بهش بفهمانید دركش میكنید.
ه) با مو، ساعت یا بقیه اندام خود بازی میكنید.
4. زمانی كه خسته هستید و جلوی تلویزیون استراحت میكنید، كدام یك از رفتارهای زیر را انجام میدهید؟
الف) چهار زانو مینشینید.
ب) پاهایتان را روی هم میاندازید.
ج) پاهایتان را دراز میكنید یا میكشید.
د) یكی از پاهایتان را زیر تنتان میگذارید و مینشینید.
5. معمولا وقتی كسی برایتان یك جوك تعریف میكند یا هنگامی كه سریالی طنز میبینید، چه میكنید؟
الف) بلند میخندید و صدای قهقههتان همه جا را پر میكند.
ب) میخندید اما نه با صدای بلند.
ج) ریز ریز و نخودی میخندید.
د) تنها به یك لبخند اكتفا میكنید.
6. وقتی به جمعهای خانوادگی میروید یا به محل كارتان وارد میشوید:
الف) با صدای بلند سلام میكنید تا همه متوجه شما بشوند.
ب) معمولا بدون سر و صدا وارد میشوید و سراغ كسی میروید كه بیشتر دوستش دارید.
ج) آرام وارد میشوید و سعی میكنید توجه كسی را جلب نكنید.
7. اگر یك نفر بهعنوان شوخی شما را از پشت سر بترساند یا در حال كار تمركزتان را بر هم بزند:
الف) سعی میكنید با یك لبخند این وقفه را با روی خوش بپذیرید.
ب) از كوره در میروید و طرف باید سوراخ موش قرض كند.
ج) بسته به شرایط یكی از 2 حالت بالا.
8. چه رنگی را بیشتر دوست دارید؟
الف) قرمز یا نارنجی
ب) سیاه
ج) زرد یا آبی
د) سبز
ه) سرمهای یا بنفش
و) سفید
ز) قهوهای یا خاكستری
9. شبها پیش از اینكه به خواب بروید:
الف) طاق باز میخوابید.
ب) دمر میخوابید.
ج) به پهلو میخوابید.
د) سرتان را روی دستتان میگذارید.
ه) سرتان را زیر پتو میكنید.
10. اغلب خواب میبینید:
الف) دارید میافتید.
ب) دعوا میكنید.
ج) بهدنبال چیزی یا كسی میگردید.
د) پرواز میكنید یا شناورید.
ه) بهطور معمول خواب نمیبینید.
و) همیشه خوابهای تان لذت بخش است.
نتیجه تست :
امتیاز بیش از ۶۰: حق بدهید كه دوستان و آشنایانتان برای دیدن شما لحظه شماری نكنند. متاسفانه آنها فكر میكنند با آدم خودمحوری سروكار دارند كه به حرف آنها توجهی ندارد، شاید هم اشتباه باشد اما آنها فكر میكنند شما بهشدت سلطهجو هستید البته گاهی ممكن است آنها شما را ستایش كرده و آرزو كنند كه ایكاش میتوانستند شبیه شما باشند اما با این حال همیشه شك دارند كه به شما بهطور عمیق نزدیك شوند.
امتیاز بین ۵۱ تا ۶۰: شاید شما خوشتان بیاید اما دیگران از اینكه شما ناگهانی هیجانی میشوید، دل نگران هستند. كسی كه عجول است، معمولا بهعنوان یك همدم همیشگی شناخته نمیشود. رهبری در خون شماست و این موضوع در لحظههای بحرانی باعث میشود به سرعت تصمیمگیری كنید اما سرعت، همه جا نشانه كیفیت نیست. شما همواره یك فرد برجسته و ماجراجو به حساب میآیید؛ كسی كه برای یك مرتبه هر چیزی را امتحان میكند.
امتیاز بین ۴۱ تا ۵۰: این بهترین امتیاز در این تست است چرا كه شما بهعنوان فردی بسیار سرزنده، زیبا، سرگرمكننده، اهل عمل و جالب شناخته میشوید. كسی كه همواره مركز توجه است.شما فردی مهربان و متعادل هستید. به خواستهها و نیازهای دیگران اهمیت میدهید و دیگران را ناراحت نمیكنید. آدم فهمیده و منطقی هستید كسی كه همیشه اطرافیانش را شاد میكند و به آنان كمك میكند. این خصوصیت را حفظ كنید.
امتیاز بین ۳۱ تا ۴۰: اگر كمی خونسردی و واكنشهای كند خود را به موضوعات كم كنید، بهتر است. دیگران شما را بهعنوان فردی منطقی، مراقب، آگاه و اهل عمل میشناسند كه اشتباه هم نیست. خیلی خوب است كه دیگران شما را باهوش و با استعداد اما متعادل میدانند. نمیتوان با شما به راحتی و سریع دوست شد اما نسبت به دوستان خود به شدت باوفا هستید و در عوض از آنان وفاداری را انتظار دارید.
امتیاز بین 21 تا 30: كسانی كه شما را از نزدیك میشناسند، عقیده دارند شما فرد دقیقی هستید بهطوری كه به جزئیات بسیار كوچك هم بیش از اندازه اهمیت میدهید. در شما، آنچه بیش از هر چیز دیگری اهمیت دارد، اطلاعات خوب شما در مورد مسائل مختلف است. فردی هستید كه كارها را به كندی انجام میدهید بهطوری كه اگر كاری را عجولانه یا بدون نقشه قبلی انجام دهید، دوستانتان بسیار شگفت زده میشوند.
امتیاز كمتر از ۲۱: شاید ناراحتكننده باشد اما دیگران شما را خجالتی، بیاراده، غیرمصمم و عصبی میشناسند. آنها فكر میكنند كه شما همواره نیاز دارید كسی مراقبتان باشد و همیشه كسی را میخواهید كه برایش تصمیم بگیرید. بهنظر میرسد كه شما دوست ندارید درگیر چیزی یا كسی باشید در واقع دوست ندارید با كسی در ارتباط باشید. شما فردی هستید كه همیشه نگران است و به مشكلهایی فكر میكنید كه وجود ندارد.
تست شناخت شخصیت با سازهای موسیقی
کدامیک از این سازها را به بقیه ترجیح می دهید؟! سنتور؟ گیتار؟ پیانو؟ سه تار؟ ارگ؟ ویولون؟ دف؟ آکاردئون؟ یا ، شیپور ؟ با خواندن توصیفات زیر چندان مشکل نیست که بتوانید شخصیت خود را محک بزنید ...
سنتور:
رفتار شما بسیار دلنشین است اما گاهی دیگران را از خود می رنجانید و این به دلیل شرایطی است که برای شما به وجود می آید. همیشه فکر می کنید که دیگران شما را درک نمی کنند اما این قضاوت در برخی موارد اشتباه است. یک نکته ی مهم دیگر این است که برای رسیدن به مقصد باید صبر پیشه کنید و جالب تر آنکه خود نسبت به این موضوع آگاه هستید.
گیتار:
به اصطلاح شما فردی سرزنده و فعال هستید. در ارتباط خود با دیگران به دنبال واژه های درشت نمی گردید. شاید گاهی برای صحبت کردن از احساسات خود دچار مشکل می شوید ولی سعی کنید تا از آنچه هستید راحتتر باشید. کلام شما ساده اما دلنشین است و یکی از ویژگیهای شما آن است که اگر کسی را دوست بدارید نمی توانید به راحتی او را فراموش کنید. روابط اجتماعی مناسبی دارید و به شب های پر ستاره علاقه مندید.
پیانو:
شما شخصیت آرامی دارید. تفکر منحصر به فرد شما، شما را از دیگران متمایز می کند. آرزوهای شما یا خیلی دور هستند یا خیلی نزدیک و بین این دو ستاره ای از آرزو برای شما چنان نمی درخشد که نظر شما را جلب کند. تخیل زیبایتان توانایی آنرا دارد تا به حقیقتی دست یافتنی و ملموس تبدیل شود حتی اگر دیگران آن را تأیید نکنند.
سه تار:
اندیشه های عارفانه ای دارید. به آینده بسیار می اندیشید و آنچه در اطراف شما می گذرد برای شخصیت شما اهمیت کمتری دارد. در اثبات حسن نیت خود سعی و تلاش می کنید و در بعضی مواقع دست از آن برمی دارید. انسان مستعدی هستید و این به آن معناست که با کمی تلاش می توانید به قله های دست نیافتنی، برسید. البته بسیار خیال پرداز نیستید و دنیای ذهنی شما یک دنیای دست یافتنی است.
ارگ:
شما یک فرد کاملا احساساتی هستید. با آنکه در بعضی مواقع آنرا بروز نمی دهید اما به این فکر می کنید که آیا کسی که دوستش دارید نیز به شما می اندیشد؟ بدانید که او نیز شما را تا حد امکان دوست دارد. حس و نوع عشق شما از عشق های صادقانه است که شاید برای کمتر کسی اتفاق بیفتد.
ویولون:
شما فردی بسیار زیرک و باهوش هستید و متوجه نکاتی می شوید که دیگران از آنها غافلند. به زبان ساده یعنی مو را از ماست می کشید. باید در مسیر زندگی خود پا پیش بگذارید تا بتوانید موفق شوید و قبل از انجام هر کاری درباره ی آن بیندیشید تا موقعیت های خوب را شکار کنید. غرور شما قسمتی از شخصیت شماست پس نه به راحتی آنرا زیر پا بگذارید و نه آنرا سر سختانه برای خود حفظ کنید.خوشبختی شما در گرو استفاده ی به موقع از لحظه هاست، لحظه و زمان را از دست ندهید.
دف:
از ارتباط با خداوند لذت می برید و این امر نشأت گرفته از اندیشه های عارفانه ی شماست. در ذهن و افکار خود به سیر و سفر می پردازید و این سفر نه به معنای سفر از شهری به شهر دیگر، بلکه از عالمی به عالم دیگر است. شما دوست دارید که در آن عالم لحظاتی را سپری کنید، در آنجا بغض خود را بشکنید و خالصانه با خدای خود حرف بزنید. شاید فکر می کنید خدا شما را فراموش کرده است اما خدا بندگانش را هرگز فراموش نمی کند.
آکاردئون:
وجود شما سراسر از عشق است و شما عاشق دوست داشتن هستید. آنچه که شما گم کرده اید و به جستجوی آن می پردازید درون شما وجود دارد. به اطراف خود بیشتر توجه کنید، گم کرده ی شما بسیار نزدیک به شماست، سعی کنید مهار زندگی خود را در دست داشته باشید تا آن را بیشتر رام کنید.
شیپور:
شما یک انسان خوش نشین هستید. دیگران فکر می کنند به راحتی می توانند به درون شما پی ببرند اما به واقع خلاف این موضوع است. با آنکه به طور غیر مستقیم در حل مسائل خود از دیگران کمک می گیرید اما سعی کنید تا از اندیشه های دیگران نیز به طور مستقیم بیشتر استفاده کنید!
"عصرایران"
در حمام کدام قسمت بدنتان را می شویید
آیا تا کنون به پاسخ این سوال فکر کرده اید آیا به این موضوع دقت کردهاید ؟؟درحمام کردن کدام قسمت بدنتان را اول میشویید؟
قبل از اینکه این متن را بخوانید اول تصمیم بگیرید و فکر کنید که کدام ناحیه از اعضای بدنتان را در ابتدا میشورید و بعد این تست را ادامه دهید.
شما شخصی هستید که هنگام ورود به حمام صورت خود را میشورید:
پول برای شما اهمیت بسیاری دارد اما نسبت به اهمتی که پول در زندگی شما دارد کوشش کمیبرای به دست آوردن آن انجام میدهید سطح تقاضا و تلاش شما دارای توازن نمیباشد . در صحبت های خود خیلی پایبند صداقت نیستید و برای اینکه به مقصود خود برسید گاهی اوقات صداقت خود را فراموش میکنید . افرادی که در اطراف شما هستند به دلیل رفتارهای متفاوتی که شما انجام میدهید قادر به درک صحیحی از شما نیستند ولی شما به تفکرات دیگران راجع به خودتان اهمیت زیادی نمیدهید و معمولا کارهایی را که خودتان دوست دارید و طبق خواسته و میل خودتان باشد انجام میدهید.
شما شخصی هسیتد که ابتدا زیر بغل خود را میشورید:
شما شخصی قابل اعتماد و بسیار مسئول هستید و هر کاری که بر عهده شما گذاشته میشود را به خوبی انحام میدهید . شخصی کاملا مردمیهستید و به همین دلیل و ویژگی که دارید بسیاری از افراد مطیع شما هستند و ارزش بالایی را برای شما قائل هستند ، زیرا شما اگر دوستی داشته باشید که در قطب شمال زندگی کند و به کمک شما احتیاج داشته باشد بلافاصله با شنیدن این خبر به کمک او میروید . اما توصیه میکنیم اینقدر صادق نباشید زیرا باعث میشود که متحمل ضربات جبران ناپذیری شوید.
شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را میشورید:
این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث میشود دیگران را به خود جذب کنند. این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور میشوند که گاهی فراموش میکنند در حال حاضر و در این زمان به سر میبرند. برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش میروید. شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمیتوانند آن را درک کنند. موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن میباشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی میدهید.
شما شخصی هستید که اول قفسهی سینه تان را میشورید:
شما شخصی هستید که زیاد اهل حرف و سخن نیستید و ترجیح میدهید در مورد کاری صحبت نکنید تا این کار به اتمام برسد و بعد در مورد آن صحبت میکنید ، آدمیرک هستید.آرامش خیال و آسودگی بزرگترین هدف شما در زندگی است . شما شخصی هستید که نمیتوانید افرادی که به نوعی حواس پرت یا پریشان هستند تحمل کنید . شما همیشه تمایل به کارهای جدید و نو دارید و از تمام وقایع جدید و متنوع استقبال میکنید.
شما شخصی هستید که اول شانههایتان را میشورید:
این افراد معمولا در همهی کارهای خود با ناامیدی وارد میشوند به همین دلیل نمیتوانند پیروز میدان شوند جون از ابتدای امر با نا امیدی وارد میشوند . علی رغم توانایی های زیادی که دارید تا کنون پیشرفت قابل توجهی نصیب شما نشده است . دوست دارید وقت خود را در تنهایی بگذرانید و از تفریحات جمعی فراری هستید . پول برای شما در زندگی تان تاثیری وافر و باور نکردنی دارد در حالی که بر تمام قعالیت های شما تاثیر مستقیمیدارد.
شستن سایر نقاط بدن:
شما شخصی بسیار متعادل هستید، به راحتی میتوانید درون خود را کنترل کنید و بر احساسات قلبی تان فائق شوید . شما فردی فعال و پویا نیستید باید این موضوع را یاد بگیرید که این حس را در خود بیدار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار کنید . شما شخصی دوست داشتنی هستید و به هر مجلسی که قدم بگذارید دوستان زیادی را برای خود پیدا میکنید.
در چه ماهی باید متولد می شدید؟
این تست را بادقت جواب دهید و گزینه هایی كه انتخاب میكنید اعداد مقابلشان را باهم جمع كنید تا در آخر معلوم شود شما در چه ماهی باید متولد میشدید
1- آیا خود را فردی خودكاو و درونگر تلقی میكنید؟
الف) بله قطعا(3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر به هیچ وجه (1)
2- چگونه با تغییرات مواجه میشوید؟
الف) به پیشواز و استقبال آنها میروید(3)
ب) به خوبی خود را با آنها سازگار و هماهنگ میكنید(2)
ج) تا جای ممكن از آنها فرار میكنید(1)
3- از كجا ، بیشترین قدرت احساسی تان را دریافت میكنید؟
الف) از درون خود (2) ب) از محیط اطرافتان(1)
4- آیا به جزییات اهمیت زیادی میدهید و به اصطلاح مو را از ماست بیرون میكشید؟
الف) بله(3) ب) تا حدی( 2) ج) خیر (1)
5- آیا در قبال ارتباطهایتان احساس تعهد و مسئولیت میكنید؟
الف) بله (3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر (1)
6- كدام یك از گزینه های زیر بهتر از همه خصوصیات شما را توصیف میكند؟
الف) پرشور، مشتاق، پر حرارت و سرشار از انرژی (3)
ب) با ثبات، پیگیر، منطقی و اهل عمل(4)
ج) عاطفی و روشنفكر(2)
د) حساس، تحریك ذیر و شهوتی(1)
7- آیا خود را فردی كاری و فعال تلقی میكنید؟
الف) بله كاملا(3) ب)تا حدی(2) ج) خیر اصلا (1)
8- آیا در زمینه خرج كردن پول، خوب و حساب شده عمل میكنید؟
9- آیا خود را فردی مبتكر و خلاق تلقی میكنید؟
10- آیا فردی جسور و بی پروا هستید؟
الف) بله (3) ب) گاهی اوقات(2) ج) خیر (1)
11- آیا خود را فردی لذت طلب تلقی میكنید؟
12- آیا فردی كمال گرا هستید؟
الف) بله (2) ب) خیر (1)
13- آیا احساسات و عواطف خود را بروز میدهید؟
الف ) بله همیشه(3) ب) گاهی اوقات (2) ج) خیر اصلا (1)
14- اطرافیانتان شما را چگونه توصیف میكنند؟
الف) فردی واقع نگر (2) ب) فردی آرمانگرا (1)
15- در یك مهمانی معمولا:
الف) به پذیرایی از دیگران میپردازید (6)
ب) با گفتن لطیفه دیگران را به خنده وا میدارید(5)
ج) در كنار دوستان یا خویشاوندان مینشینید و سخت سرگرم گپ زدن با آنها میشوید (4)
د) خاطرات شیرین و جالبتان را برای دیگران تعریف می كنید (3)
ل) با همه سر صحبت را باز میكنید و هر چند دقیقه یك بار كنار فرد جدیدی مینشینید(7)
م) در گوشهای دنج مینشینید و در سكوت و تنهایی رفتار دیگران را زیر نظر میگیرید(1)
ی) برای مهمانان میوه پوست میكنید و توجه همه را به خود جلب میكنید (2)
نتیجه تست
اگر نتیجه تست به دست آمده با هر كدام از گزینههای زیر مطابقت داشت، شما باید در آن ماه خاص متولد میشدید چرا كه خصوصیات تان بیشتر با ویژگی های منحصر به فرد آن برج سازگار است و اگر نتیجه تست با ماه تولدتان یكی باشد، قطعا شرایط خاص ردیف بودن سیارهها و وضعیت كره ماه در هنگام تولدتان مناسب بوده است
اگر امتیازتان بین 15 تا 17 است: شما میبایست در ماه اسفند متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 18 تا 20 است: شما میبایست در ماه بهمن متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 21 تا 23 است: شما میبایست در ماه دی متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 24 تا 26 است: شما میبایست در ماه آذر متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 27 تا 29 است: شما میبایست در ماه آبان متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 30 تا 32 است: شما میبایست در ماه مهر متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 33 تا 35 است: شما میبایست در ماه شهریور متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 36 تا 38 است: شما میبایست در ماه مرداد متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 39 تا 41 است: شما میبایست در ماه تیر متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 42 تا 44 است: شما میبایست در ماه خرداد متولد میشدید
اگر امتیازتان بین 45 تا 46 است: شما میبایست در ماه اردیبهشت متولد میشدید
اگر امتیازتان 47 است: شما میبایست در ماه فروردین متولد میشدید
رمزگشایی از یک ماجرای عاشقانه
یك قلم و كاغذ بردارید و به سوالات زیر با دقت جواب دهید. اگر لازم بود حتی میتوانید نقاشی هم بكشید. جواب كلی به سوالات ندهید. هر چقدر كاملتر و جزئیتر به سوالات پاسخ دهید، به نتیجه كاملتری میرسید. به حافظهتان هم اعتماد نكنید، حتما تمام افكارتان را یادداشت کنید چون در این تست لازم است كه تمام جزئیات را به یاد بیاورید.
برای جواب هر سوال، نخستين چیزی كه به ذهنتان می رسد را بنویسید
1. در حال گذر از یك مسیر هستید و از دور یك بوته گل رز میبینید. این بوته فقط یك شاخه گل رز دارد كه تا به حال مشابه آن را هیچ كجا ندیدهاید. در این لحظه چه كاری انجام میدهید؟
2. از تپهای بالا میروید و از آن بالا چمن زاری زیبا را مشاهده میكنید. ناگهان یك اسب زیبا را در میان چمن زار میبینید. شما شگفت زده شده اید و بنا به دلایلی نمیتوانید از این اسب چشم بردارید! دلایلتان را توضیح دهید و اسب را توصیف كنید.
3. ناگهان احساس میكنید در مكان متفاوتی هستید. مكان جدید و متفاوتی كه قبلا آنجا نبودهاید. كجا هستید؟
4. در حالی كه غرق تفكرات خود هستید، شخصی دستش را روی شانهتان میگذارد. شما به عقب برمیگردید و شخصی را میبینید كه از قبل او را میشناسید. او كیست؟
5. در مسیری که در حال حرکت هستید، ناگهان به آب میرسید: الف. آب را توصیف كنید. برای مثال اقیانوسی بزرگ است یا نهری باریك؟ شفاف است یا كدر؟ كم عمق است یا عمیق؟ آب جاری است یا راكد؟ و اينكه آیا روی آب چیزی می بینید؟ اگر جوابتان بله است، روی آب چه می بینید؟ ب. آیا آب جاری است؟ ب- 1- آب به سرعت می رود. ب-2- آب به آرامی جاري است. ب-3- آب راكد و ساكن است. ج. باید به آن سوی آب بروید. چگونه این كار را انجام میدهید؟ ج-1- شنا میكنید. ج-2- قایق میسازید. ج-3- بهدنبال پل میگردید. ج-4- برای پیدا كردن یك راهحل مناسب اطراف را خوب جست و جو میكنید.
6. ظرف نگهداری آبدر آن سوی آب، یك ظرف آب پیدا می کنید. چه میكنید؟ 6-1- ظرف نگهداری آب را توصیف كنید. بزرگ است یا كوچك؟ برای مثال فلاسك آب است یا منبع بزرگ؟ 6-2- ظرف را همان جا میگذارید یا با خودتان میبرید؟ 6-3- اگر با خودتان ظرف نگهداری آب را میبرید، آن را خالی می برید یا پُر؟
تفسیر روانشناسی جوابها:
1. گل رز: رفتار شما با گل رز نشانه تواناییتان در كنترل كردن وسوسههاست. اگر گل رز را بچینید به معنی این است كه قادر به كنترل كردن وسوسههای نفسانی نیستید. 2. اسب: توصیف شما از اسب در واقع توصیفتان از یك شریك زندگی ایدهآل است. 3. محیط جدید: این مكان، جایی است كه آرزو دارید در آنجا زندگی كنید. چه این مكان، تخیلی باشد، چه در دنیای واقعی وجود داشته باشد. 4. شخص: شخصی كه دست روی شانهتان میگذارد، شخصی است كه بیشتر از هر كسی به او اطمینان دارید. 5. آب: آب نماد عشق ورزی است. حجم آب نشانه میزان عشق درونتان است. میزان شفاف بودن آب به طرز تفكر شما در مورد عشق برمیگردد. اگر آب كدر باشد نشانه این است كه از عاشق شدن میترسید و شاید تجربه و تفكر منفی نسبت به عشق دارید ولی اگر آب شفاف باشد به این معنی است كه آمادگی عاشق شدن را دارید. هر چقدر آب عمیقتر باشد، شما احساس بهتر و عمیقتری در زمینه عشق و عاشقی دارید. جزئیات كوچك دیگر، مثل حبابهای روی آب و موج های كوتاه، نشانه طبع شوخ و سرزنده شماست. دیدن موجودات زنده در آب مانند اردك، لاكپشت و قورباغه و...، به این معناست كه به احتمال زیاد، شما به داشتن فرزند تمایل دارید. ب. میزان سرعت حركت آب نشاندهنده عشق درونی تان نسبت به همسرتان است. هر چقدر سرعت آب بیشتر باشد، شما در ابراز عشق كردن ماهرتر هستید. ج. نوع راهی كه برای رد شدن از رودخانه انتخاب میكنید به معنای روش شما برای انتخاب همسر است. ج-1- آنقدر میگردید تا بالاخره همسر ایدهآل خود را پیدا كنید. ج-2- خودتان شرایطی را مهیا میكنید تا با افراد بیشتر و متفاوتی آشنا شوید و بعد از آن شخص مورد علاقه خود را از بین آنها انتخاب میكنید. شما برای پیدا كردن شریك زندگیتان عجله زیادی ندارید. ج-3- پیشزمینهای برای انتخاب همسر ندارید، فقط میخواهید كه ازدواج كنید. ج-4- شما برای انتخاب همسر فردی سختگیر هستید و محال است بدون تحقیقات مفصل با كسی ازدواج كنید. هر چقدر راحتتر از آب عبور كنید؛ به این معناست كه برای ازدواج كردن آماده تر هستید. پیدا كردن راه برای رد شدن از عرض رودخانه نشانه تمایل شما برای پیدا كردن راهی مطمئن برای انتخاب همسر است. اگر اطراف آب را برای پیدا كردن راهحلی مناسب بهمنظور رد شدن از آب جستوجو كردید، نشانه این است كه كمی از ازدواج كردن هراس دارید. اگر بیمهابا و بدون فكر به آب بزنید به این معناست كه بدون فكر همسر انتخاب میكنید. 6. ظرف نگهداری آب 6-1-توصیف شما از ظرف نگهداری آب به طرز تفكر شما نسبت به روابط عاشقانه برمیگردد. اگر ظرف آب
تست عـــــــــشـــــــــق
1- پایان دنیا نزدیک است. اگر فقط بتوانید یک نوع از حیوانات را نجات دهید، کدام را انتخاب میکنید؟
الف : خرگوش
ب : گوسفند
پ : گوزن
ت : اسب
پاسخ روانشناسی عشق: در زندگی واقعی، برای چه نوع آدمهایی جذابیت و کشش دارید.
الف: خرگوش : کسانی که دارای شخصیت دوگانه هستند، به سردی یخ در ظاهر اما به گرمی آتش در باطن
ب: گوسفند: مطیع و گرم
پ: گوزن : زیبا و آداب دان
ت: اسب : کسانی که غیرقابل جلوگیری، بیبند و بار و آزاد هستند.
2- به آفریقا رفته اید. به هنگام بازدید از یکی از قبیله ها، آنها اصرار میکنند که یکی از حیوانات زیر را به عنوان یادگاری با خود ببرید. کدام را انتخاب میکنید؟
الف : میمون
ب : شیر
پ : مار
ت : زرافه
پاسخ روانشناسی عشق: در فرایند ابراز عشق و درخواست ازدواج، کدام رویکرد برای شما خوشایندتر و موثرتر است.
الف: میمون : مبتکر و باذوق که هیچگاه احساس خستگی نکنید.
ب: شیر : سرراست، صاف و پوست کنده به شما بگوید که دوستتان دارد.
پ: مار :دمدمی مزاج، پر نوسان، نفس گرم و عشق سرد
ت: زرّافه : صبور، هرگز شما را رها نکند.
3- فرض کنید خطای بزرگی انجام داده اید و خداوند برای مجازات شما تصمیم گرفته است که به جای انسان، شما را به صورت یکی از حیوانات زیر در آورد. کدام را انتخاب میکنید؟
الف : سگ
ب : گربه
پ : اسب
ت : مار
پاسخ روانشناسی عشق: دلتان میخواهد معشوقتان چه عقیده ای درباره شما داشته باشد.
الف: سگ : باوفا، صادق، ثابت قدم
ب: گربه : شیک و زیبا
پ: اسب : خوش بین
ت: مار : انعطافپذیر
4- اگر قدرت داشتید که یک نوع از حیوانات را برای همیشه از روی کره زمین نابود کنید، کدام را انتخاب میکردید؟
الف : شیر
ب : مار
پ : تمساح
ت : کوسه
پاسخ روانشناسی عشق : چه اتفاقی باعث میشود که شما رابطهتان را قطع کنید/ از چه خصوصیتی بیش از همه نفرت دارید.
الف: شیر : متکبر و خودخواه، امر و نهی کن
ب: مار : هیجانی و دمدمی مزاج، نمیدانید چگونه او را خوشحال کنید.
پ: تمساح : خونسرد، بیرحم، سنگدل
ت: کوسه : ناامن
5- یک روز، با حیوانی برخورد میکنید که میتواند با شما به زبان خودتان صحبت کند. دلتان میخواهد که کدامیک از حیوانات زیر باشد؟
الف : گوسفند
ب : اسب
پ : خرگوش
ت : پرنده
پاسخ روانشناسی عشق : دوست دارید چه نوع رابطه ای با او برقرار سازید.
الف: گوسفند : سنتی، بدون آن که چیزی بگوئید او بفهمد چه میخواهید، ارتباط برقرار کردن از طریق قلبها.
ب: اسب : هر دو بتوانید درباره همه چیز با هم صحبت کنید، هیچ چیز مخفی در میان نباشد.
پ: خرگوش : رابطه ای که همیشه خود را گرم و عاشق او حس کنید.
ت: پرنده : رابطه ای پایدار و طولانی و بالنده
6- در یک جزیره دور افتاده، تنها یک موجود زنده به عنوان همدم و همراه شما وجود دارد. کدامیک را انتخاب میکنید؟
الف : انسان
ب : خوک
پ : گاو
ت : پرنده
پاسخ روانشناسی عشق : آیا به او خیانت می کنید.
الف: انسان : شما به جامعه و اخلاقیات احترام میگذارید، پس از ازدواج هیچ کار خلافی نمیکنید.
ب: خوک : نمیتوانید در مقابل تمایلاتتان مقاومت کنید، به احتمال زیاد خیانت میکنید.
پ: گاو : خیلی سعی میکنید که چنین کاری نکنید.
ت: پرنده : شما هرگز نمیتوانید استوار و ثابت قدم باشید، شما واقعاً برای ازدواج مناسب نیستید و نمیخواهید تعهدی بپذیرید.
7- اگر قدرت داشتید که هر نوع حیوانی را اهلی و دستآموز کنید. کدامیک از حیوانات زیر را به عنوان حیوان خانگی خودتان انتخاب میکردید؟
الف : دایناسور
ب : ببر
پ : خرس قطبی
ت : پلنگ
پاسخ روانشناسی عشق : درباره ازدواج چه فکر میکنید.
الف: دایناسور : شما خیلی بدبین هستید و فکر میکنید این روزها دیگر ازدواج سعادتمندانه وجود ندارد.
ب: ببر : شما به ازدواج به صورت یک چیز گرانبها فکر میکنید. پس از آن که ازدواج کردید، پیوند زناشویی و همسرتان را بسیار باارزش و گرامی میدارید.
پ: خرس قطبی : شما از ازدواج میترسید، فکر میکنید آزادیتان را از شما خواهد گرفت.
ت: پلنگ : شما همیشه طالب ازدواج بوده اید ولی در واقع، شناخت دقیقی از آن ندارید
8- اگر قرار بود برای 5 دقیقه به صورت یکی از حیوانات زیر در میآمدید، کدامیک را انتخاب میکردید؟
الف : شیر
ب : گربه
پ : اسب
ت : کبوتر
پاسخ روانشناسی عشق : در این لحظه، به عشق چگونه فکر میکنید.
الف: شیر : شما همیشه تشنه عشقید و میتوانید هر کاری برای آن بکنید اما به راحتی در دام عشق نمیافتید.
ب: گربه : شما خیلی خودمحور و خودخواهید. شما فکر میکنید عشق چیزی است که میتوانید به دست آورید و هرگاه که خواستید آن را دور بیاندازید.
پ: اسب : شما نمیخواهید در قید و بند یک رابطه پایدار قرار بگیرید. به هر چمن که رسیدی گلی بچین و برو
ت: کبوتر : شما به عشق به صورت یک تعهد دو طرفه فکر میکنید