این جا باید چی کار کنیم؟؟؟؟ مخم هنگ کرد :D
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این جا باید چی کار کنیم؟؟؟؟ مخم هنگ کرد :D
از روی اون واگن بیاین پایین و هلش بدین عقب ، در حالی که داره میره عقب و فاصلش با سطح بالایی اونقدی شده که بتونی از روی واگن بپرین بالا ، برید روی واگن و سریع بپرید رو سطح بالایی !نقل قول:
تا وقتی که واگن از عقب رفتن بایسته و شروع به برگشتن کنه و برق متصل شه فرصت دارید مسیر رو طی کنین ...
چرخ دستی را بکشید عقب بعد بپرید جلوش و از جلو هلش بدید عقبنقل قول:
تا یه اندازه معینی (مثلا اندازه خود چرخ) چرخ را از سکو هل بدید عقب تر
بلافاصله ازش برید بالا و بپرید رو سکو و رو به جلو بدوید
قبل از اینکه چرخ به پاور الکتریسته برسه میتونید به ته مسیر برسید
سرعت عمل خیلی مهمه
پ.ن:ببخشید الان دیدم officer جان زودتر جواب دادن! ببخشید!
باید بگم اولین بازی ای بود که بعد از چند سال از اومدن braid باید بهش 10/10 بدم .
به تمام کسانی که گفتند بازی هیچ داستانی نداشت...
تمام بازی یک موضوع رو دنبال می کرد...ماشینی شدن دنیا...می خواست بگه تو این دنیای ماشینی و صنعتی دیگه هیچ وقتی برای بچه ها گذاشته نمی شه( به همین دلیل بود که کاراکتر بازی کودک بود...)
تمام بازی تاریک بود و نشون دهنده وضعیت زندگی ما آدما بود...تاریک و غم ناک...
باید متوجه شده باشید که تمام بدن بچه سیاه بود و فقط چشماش روشن بود...می خواست بگه اگر ما بچه ها رو نادیده می گیریم و اصلا یادمون نیست بچه ای هم هست (سیاه بودن بدن) اما بچه ها می بینند! بچه ها تمام کارهای ما رو و تمام اونچه که دور رو برشون می گذره رو می بینند...فک نکنیم اونا چون سنشون کمه هیچی نمی فهمن...
اوایل بازی بچه هایی رو دیدیم که دار زده شده بودن یا جسدشون روی آب افتاده بود که نشون دهنده مرگ هویت کودک بودن توی جهان امروزه...
بچه هایی رو دیدیم که قصد داشتن کاراکتر بازی رو بکشن...نشون می داد دنیای امروز داره ما رو به جایی می رسونه که هر کس برای منفعت خودش حاضره بقیه رو از سر راه برداره...حتی بچه ها. (این موضوع رو می تونیم واقعا توی مدارس یا گروه های کودکانه ببینیم...بچه ها واقعا دارن به سمتی پیش می رن که حاضر نیستن برای دوستشون کوچکترین کاری بکنن.)
عنکبوت (که در روانشناسی کودک نشان ترس هست) نشون می داد که بچه ها از این نوع دنیا می ترسن...اونا از این نوع دنیا می ترسن و دوسش ندارن...
آخر بازیم می خواست بگه بچه ها می تونن از زندگی نجات پیدا کنن (یه نوع امیدواری داره می ده)
کلا نظر شخصی بود!!!:11:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
تمام گشت:18: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون خیلی جالب و قابل تأمل بود .نقل قول:
دوستان من همون اول بازی که یه جعبه تو آب هست رو نتونستن رد کنم چیکار کنم ؟؟؟
فقط میدونم باید ببری عقب جعبه رو ... بقیش دیگه یادم نمیاد : دی
شما مطمئنی باید جعبه رو بکشم عقب یعنی تو آب نندازمشنقل قول:
؟؟؟
سوال شما رو چن صفه قبل جواب دادن ، بفرمایین :نقل قول:
نقل قول:
KASI KOMAK KHAST BEGE ACCONT XFIRE:PERSIANALTAIR
من و جعبه ام رسیدیم اینجا... حالا چه اتفاقی باید بیافته؟؟؟؟؟ ببخشید فشار روزه مخم رو تعطیل کرده :))
جاذبه رو به حالت عادی برگردونین و از نردبون بیاین پایین ( البته جعبه رو بندازین پایین که اون مسلسل کنار آب بهتون تیر نزنه ) جعبه رو با خودتون بیارین عقب و بزارینش روی سقف آسانسور و دکمه رو بزنین تا حرکت کنه به سمت بالا ، خودتون هم بپرین روی سقفش ، بعد از اینکه آسانسور وایستاد برید روی جعبه و بپرین روی زمین سمت چپ !نقل قول:
یه مقدار مسیر رو که طی کنین میرسین به دستگاه کنترل جاذبه ، سمت دیگش یه جعبه هست ، با خاموش و روشن کردن دستگاه طوری تعادل جعبه رو حفظ کنین که بیاد بیرون و بعد برش دارین تا جایی که میشه به طرف آسانسور ببرینش ...
حالا به جای قبلیتون ( توی عکس خودتون ) برگردین و جاذبه رو معکوس کنین ، روی سقف به سمت چپ حرکت کنین تا جعبه دوم رو پیدا کنین ... باقیش با خودتون
;)
خوب... تموم شد....
خیلی وقت بود اینطور بازی خوبی ندیده بودم....
حیف پایانش خیلی یخ بود .... یه چی تو مایه های جو خود بازی
ولی عالی بود....
صبح بازيو دانلود كردم و دارم بازي مي كنم به شخصه فكر مي كردم اين يه بازي كاملا فكري باشه ولي برخلاف انتظارم قسمت هاي زياديش به سرعت عمل بازيكن بستگي داره !!
دوستان اونجا که از کف زمین اب میاد بالا و یه توپ هم رو ابه که یهو پرت میشه بالا باید چیکار کرد:40:
یه چیزی هست که میکشی...اونو بکش..وقتی توپه اومد بالا ببندش...نقل قول:
باید توپ رو هل بدی پایین(زیر اون قسمت چوبی...سمت راستت)...بعد سریع از نردبان میری بالا و روی همون چوب وایمیستی تا آب بیاد بالا و روی آب شناور میمونی...
بچه ها اونجایی که رو یه سقف شیشه ای هستیم و اونطرف رو زمین یه گاری که روش نردبونه باید چی کار کنیم؟ وقتی می پریم رو سقف ترک می خوره ولی نمی شکنه
مرحله 37 گیرم.
اونجایی که برعکس میشه. یه وسیله از رو قرقره میاد طرفت طناب ولو داره. میتونم طنابو بگیرم. بقیش چی؟
بايد بري نردبون رو به طرف چپ بياري بعد سريع ازش بالا بري وقتي به سمت چپ ترين محل ممكن رسيد بپري روي شيشه تا بشكنهنقل قول:
شما اینجایی؟نقل قول:
پس:
نقل قول:
سطح شیب دار رو برو پایین.بعد بپر.جوری بپر که موقع رسیدن به فلش سریع بتونی ctrl رو بزنی.بعد جازبه میره رو سطح رو بروی فلش.به همین راحتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها سعی کنین هرچقدر هم وقت گیر و اعصاب خورد کن و سخته ، معما ها رو خودتون حل کنین ، اینطوری بازی رو که تموم کنین واقعا براتون لذت بخش میشه !
یه مرحله قبلترنقل قول:
تایید میشه : دینقل قول:
بچه ها سعی کنین هرچقدر هم وقت گیر و اعصاب خورد کن و سخته ، معما ها رو خودتون حل کنین ، اینطوری بازی رو که تموم کنین واقعا براتون لذت بخش میشه !
هرچند بعضی وقتا بازی تا حد پاک شدن از سیستم میره : دی
آقا حرفتون رو گوش کردم. 1 دقیقه کامل فکر کردم. به نتیجه رسیدم. چقدر آسون بود.
باید قبل از رسیدن به انتها ، جاذبه به حالت اول برگرده.
آخ جووون!تموم شد:)
واقعاّ عالی بود! تو این سبک بازی دیگه ای سراغ ندارین؟
این قسمت بازی کلافم کرده چطوری ردش کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین جا که هستید ... کلید ctrl رو بزنید !! اما سریع بعد از زدن اون سوییچ باید دستگیره اون قطعه اهن روبرو رو بگیرید تا پایین نره و بکشیدش تا جایی که راه داره به عقب تا رو لبه ی اونجا بمونه و نزاره تکون بخوره دیگه !! تموم شد حالا میتونید جعبه رو ببرید بالا :46:نقل قول:
پشه رو چطوری بگیرم؟
می دونم باید پاش رو بگیرم ولی نمیشه...
آروم آروم نزدیک میشم ولی میپره...
چرا . Braid رو اگه بازی نکردی حتما بازی کننقل قول:
بعد از Machinarium این Limbo هم تموم شد. جفت بازی ها خیره کننده بودن. خدایا خلاقیت تا کجا؟
منم تموم كردم بازيو بسيار جالب و نو آورانه بود ... ولي به نظرم معماهاش ساده بودن و با دو دقيقه فكر كردن و دقت حل ميشد بازي هم خيلي كوتاه بود(توي 4 ساعت تموم شد ... تازه داشت حال ميدادااا !!!)
صحنه آخرش خيلي باحال بود كه از توي شيشه پرت ميشد بيرون ميرفت پيش خواهرش!!:31:يه جوري به نظرم اومد حصار دور دنياي خودشو ميشكنه تا از برزخ درونش خارج بشه و اون همه ابزار آلات و دم و دستگاه بُعد شخصيتي خود كاراكتر رو نشون ميده...ولي ماشيناريوم به نظرم خيلي قشنگ تر بود و معماهاش هم جالبتر و درگيركننده تر بود!!!
VS ...
:31::31:
machinarium خیلی احساسی تر بود ... خاطراتی که کارکتر یادآوری میکرد و موسیقی متنش فوق العاده تاثیر گذار بود ! لیمبو یکم کمتر ، توی روند قصه بیشتر به اینکه چجوری کارکترت زنده بمونه باید فکر میکردی ، تا اینکه به اخرش میرسی !
هر دو این بازی ها رو واقعا دوست داشتم !
عجب بازی توپیه حال کردم :8:
منم قبول دارم این خیلی کوتاه بودنقل قول:
من همون روزی دانلودش کردم همون روزم تمومش
کردم بچه ها به غیر از این دو بازی یعنی machinarium
و limbo من این بازی رو بهتون پیشنهاد می کنم قدیمیه
ولی فوق العادس
THE NEVERHOOD
بچه هایی که بازیش کردن میدونن چه شاهکاریه
یادش بخیر رو ویندوز 98 بازیش می کردیم :37:
نقل قول:
وقتی حسابی نزدیکش شدی باید بپری تا پاهاشو بگیره یکم فرز باشی میتونی انجامش بدی!!:31::31::31::31::10::10::11::11::11:
در ضمن به بال زدن پشه دقت کن. وقتی ثابت شد برو جلو. تیک تیک به دکمه ی جلو زدن بهترین کاره.
آقا من عاشق این بازیه شدم ! خیلی خیلی باحاله !
من از این بازی های دو بعدی تا حالا فقط یکی شون رو بازی کرده بودم که فکر کنم اسمش Azangara یا یه همچین چیزی بود که خب ازش
زیاد خوشم نیومد پاکش کردم. ولی این خیلی جذاب و باحاله ! بهش معتاد شدم ! دلم می خواد واسه همیشه تو برزخ بمونم :31:
بچه ها به جز Limbo میشه چندتا از بهترین بازی های دوبعدی رو معرفی کنید ؟!
نقل قول:
machnarum , shank,braid
واقعا جالبه که بشه اینهمه خلاقیت رو تو 70 مگ بازی خلاصه کرد.
بازیه فوق العادیه...
امیدوارم بتونم تمومش کنم اونجا هایی که سرعت عمل بالا می خواد یه نمه کم میارم.
خدایش دیدین چطوری میمیره! یهو بی مقدمه!!! به خصوص وقتی میوفته رو تله ها!