بنظرم در کل fz40 بهتر عمل کرده.
اگه بشه 3 عکس فول. بدون کراپ و زوم از این 3 دوربین نشون بدید خیلی بهتره یا حداقل بین fz40 و fz100 .
من هرچی گشتم که یه عکس از یک صحنه بین fz100و fz40 پیدا کنم .نتونستم
مرسی
Printable View
بنظرم در کل fz40 بهتر عمل کرده.
اگه بشه 3 عکس فول. بدون کراپ و زوم از این 3 دوربین نشون بدید خیلی بهتره یا حداقل بین fz40 و fz100 .
من هرچی گشتم که یه عکس از یک صحنه بین fz100و fz40 پیدا کنم .نتونستم
مرسی
نمیشه اینجا عکس فول بذارم ... بعضی ها که با Dial up میان به مشکل برمیخورن ... به این آدرسها که دادم برو حتما پیدا میکنی ...
گالری عکسهای FZ45
[HTML][/HTML]گالری عکسهای FZ100کد:http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz45_review/sample_images/
[HTML][/HTML]کد:http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz100_review/sample_images/
سلام . قیمت FZ40 در دانمارک 535000 تومان هست. موندم ارزش داره بگم از انجا بیاد یا واستم اینجا بگیرم؟؟؟؟
قیمت FZ100 هم 655000 هزار تومان در دانمارک هست.
اوههههههه چه خبره برو یه SLR بگیر دیگه نه نمی ارزهنقل قول:
تو ایران که بیاد بالا 1 تومن میشه:31:
نقل قول:
این قیمت ها با 30% گمرکی هست که کشور دانمارک روش کشیده.
خوب در هر حال نمیارزه
تو ایران با این پول میشه یه حرفه ای خرید
راسی SX30 هم معرفی شده ها
اگه اقوامتون خودشون دارن تشریف میارن بگید از Freeshop توی فرودگاه بگیرن براتون بیارن این جوری 30 درصد اضافه قیمت رو نمی دین.نقل قول:
در ضمن به نظر من هم با این قیمت ها اصلاً نمی ارزه.
منم تایید میکنم ... اصلا نمی ارزه :41:
دوستان من میخوام از این سایت بصورت اینترنتی بخرم.
از کجا میشه فهمید این سایت از نظر اعتبار و Security معتبره یا نه؟کد:http://www.bhphotovideo.com/c/product/723287-REG/Panasonic_DMC_FZ100K_Lumix_DMC_FZ100_Digital_Camera.html
نظر شما چیه؟
$424.95 این قیمت خوبه اما شما کجایید
من ایرانم ولی اونی که میخواد بگیره کاناداست ،مونترئال.نقل قول:
قیمت خوبی داره اما گمرکی و این جور چیزا رو در نظر گرفتید
قیمتش دقیقا مثله قیمت سایت amazon.از نظر من از امازون بگیر که خیلی معتبر تره.یعنی درواقع معتبرترین سایته خرید اینترنتیه.نقل قول:
فکر نمیکنم اگه یه دونه کسی بیاره گمرک بگیرن . طرف میگه جزو وسایل شخصیمه. وسیله شخصی هم مگه گمرک داره؟!
قبلا هم که لپ تاپ آورده بود کاری نداشتن.
فقط سایتش زده بود 29 دلار از آمریکا به کانادا هزینه پست و حمل داره که یه قیمت دوربین اضافه میشه.
اون قیمتی که شما دیدی 424 برای دست دومشه .قیمت نوش 466 بود دیروز که امروز شده 448!!!
اینطوری پیش بره فکر کنم تا یک ماه دیگه به 300 برسه :31:
ولی امروز یه جای دیگه پیدا کردم زده بود $409!!!
برای همین میخوام این هفته کلا اینترنت رو زیرو رو کنم ببینم شاید ارزون تر هم پیدا کردم .
فعلا که کمترین قیمت از یه جای معتبر 409 دلاره.
کد:http://bestpriceelectronics.com/bp/product_info.php/panasonic-lumix-dmcfz100-141-mp-digital-camera-black-p-19915?csv=pg&osCsid=b37c8f1424e5517579f56069d4475774
best price باید معتبر باشه اسمش رو زیاد شنیدم
"دست دوم" مکه چند وقته اومده
SX30 هم چیزه خوبیه ها:46:
سلام ، شنیدم Canon G11 در این رده بهترین کیفیت عکس رو داره نسبت به بقیه دوربینها (برای من فقط کیفیت عکس مهمه و اینکه کیفیت عکسش عالی باشه، منظور من بیشتر در فضای داخل خونه است، و اینکه عکسی که در این فضا می گیرم تاریک و تار نباشه و نویز نداشته باشه و چهره ها رو تیره نکنه.)
در واقع من در این رنج قیمت سه دوربین دیدم که ازش تعریف می کردن:
1- Canon G11
2- Sony HX5
3- Panasonic FZ35
به نظر شما کدوم یکی از این سه دوربین بهتره و آیا دوربین دیگه ای هست که بهتر از این سه تا باشه؟ راستی FZ35 فلاش اکسترنال می خوره؟
کل این چیزایی که شما گفتی الان چه ربطی به موضوع این تاپیک داشت؟!!!:13:نقل قول:
دوست عزیز شما سوالتون رو در قسمت مشاوره هم پرسیدید. صبر کنید تا دوستان مطلع کمکتون کنن . نیازی نیست تو همه تاپیکها این سوال رو بپرسین.:11:
متاسفم، چون خیلی از کسانی که در این تاپیک بحث می کردن دوربین Panasonic FZ35 داشتن و من هم بین G11 و FZ35 موندم، گفتم در این تاپیک سوال کنم شاید دوستانی که به این تاپیک میان بهتر بتونن راهنمایی کنن که آیا از دوربینشون راضی هستن یا مثلا ترجیح می دادن G11 یا دوربین دیگه ای بگیرن.نقل قول:
ببین دوست شما باید ببینی انتظاری که از دوربین داری چیه و میخوای چه کاری با دوربینت انجام بدی.نقل قول:
اگر گیفیت عکس و کم بودن نویز تو عکس بخصوص در شب نسبت به دوربینهای هم رده برات مهمه خب معلومه باید G11 رو انتخاب کنی ، شک نکن .
ولی اگر میخوای دوربینت تقریبا چیزی باشه که همه امکانات اعم از زوم بالا ، فیلم برداری خوب بصورت HD و ... رو داره ولی خب کیفیت عکسش به پای G11 نمیرسه برو Fz35 رو بخر.
یه سری چیزای دیگه هم هست که سلیقه ایه و به خود فرد بستگی داره مثل قیافه و شکل و وزن و ....
بازم میگم باید ببینی خودت چی میخوای و کدوم پارامتر برات اولویت داره و مهمه.
سلامنقل قول:
اگه عکس برات مهمه و بدون نویز بودن (نویز کم) G11 برداری خیلی بهتره!
FZ35 فلاش اکسترنال نمی خوره!
بهتره ادامه بحث بره تو تاپیک مربوطه تا بقیه هم استفاده کنند:46:
سلام.برای من انتخاب بین canon sx30is و panasonic fz100 مشکل شده اخه هر دو آپشنای خوبی دارن فقط میمونه کیفیت عکساشون.از کسایی که این دوربین رو گرفتن خواهشمندم نظرشون رو در مورد کیفیت عکسش بدن.با تشکر
سلام
جوابتونو در جای دیگه من و دوستان دادیم
چرا اینقدر درشتتایپ کردید:13:
درود.
بالاخره این دوربین وارد شد اونم به بهای 585.000!!! افت دوربینهای پانا محسوس نیس و نهایتن 30-520 میشه!!!
حالا اهل فن بگن این دوربین با سنسور live mos و فیلم برداری full hd با برادر کوچک خود ینی fz40 که 110.000 تومن ارزون تره چه تفاوت خاص دیگری دارد و آیا اصولا صرف با fz40 نیس؟
مرسی
سلام
این قیمت بالا از پاناسونیک جای تعجب نداره چرا که پاناسونیک تو ایران پوزه همه رو زده تو گرونفروشی :18:
من اگر میخواستم اینقدر هزینه یه همچین دوربینی بگیرم مطمنن با کمی هزینه بیشتر نیکون D5000 میگرفتم که اصلآ قابل قیاس با پانا نیست
با نمونه عکسهایی که از FZ100 و FZ45 در سایتهای مختلف دیدم
به نظر من کیفیتش زیاد چنگی به دل نمیزنه حتی در روز با ISO پایین هم نویز زیادی داره
البته این مشکل اکثر دوربینهای جدیده که بدون تغییر سایز سنسور - پیکسل رو بالا میبرن که باعث نویز زیاد میشه
اما کیفیت فیلم خوبی باید داشته باشه
به نظر من اونایی که FZ35 دارند دودستی دوربینشونو بچسبن که به جز زوم فکر نکنم چیز زیادی از این دو مدل جدید کمتر داشته باشن
:5:
من یه سوال از اساتید دارم
ممنون میشم کمکم کنند
این دوربین با قیمت 580 تومان تو ایران اومده
حالا سوال اینه کسی که این دوربینو میخواد بهتر نیست 100 تومن بیشتر بذاره D500 کنون که SLR هست بخره
به نظر شما به چه صورته؟ آیا کیفیت محسوسی دارند؟ این دو؟
نقل قول:
ببینید اگر SLR بخرید باید به فکر لنز هم باشید حالا اگر موقع خرید دوربین نخریدید بعدا نیاز میشه
بله تفاوت کیفیت میشه گفت زیاده اما نه تو فیلم :46:
از خرید SLR هم نترسید
بهتره صبر کنید D3100 بیاد :10:
:40:
جیگر السین جان
آره حقیقتش میترسم نتونم باهاش کار کنم
به نظرت حتما باید لنز بخرم؟
ببخشید میدونم اینجا جای این بحس نیست
راستی من یه جورای آماتورم
البته با دوربین معمولی خوب عکس میگیرم
ولی در چه صورت لنز برای دوربین الزامی میشه چه فرقهای با هم دارند لنز ها
ممنون میشم
:11:نقل قول:
از خرید SLR اصلا نترس از این بترس که پشتکارت کم باشه :46:
بستگی به خودت داره اما میتونی تا چند وقت با همون لنز کیتش کار کنی
خوب حرفه ای میشی اما لازمش علاقه و پشت کاره
پس میتونی با SLR هم خوب عکس بگیری :10:
وقتی بخواهی زوم بیشتر کنی وقتی واید بهتری بخواهی وقتی ماکرو توپی بخواهی کلا وقتی میخواهی که حرفه ای تر شدی :46:
البته چیزهای مثل عدد F لرزش گیر و... هم هست که یاد میگیری
بازم میگم بهتره صبر کنی تا D3100 بیاد :46:
مرسی از راهنماییت
به ظاهر توپه بیاد ببینیم چیه ولی در کل فکر میکنم canon همیشه سر تر از نیکونه البته نظر شخصیه
حالا کی بیادو چه قیمتی خدا میدونه
توصیه ی من به دوستان ... پولتون رو دور نریزید !! ... Pana FZ100 خوبه ولی نه با این قیمت ... اصلا نمی ارزه ... از من میشنوید حتی اگه قیمتش با FZ35 و FZ40 یکی شد باز هم نگیرید ... مهمترین اصل واسه خرید یه دوربین دیجیتال عکسه ... که در این مورد FZ100 در مقابل FZ35 و FZ40 حرفی واسه گفتن نداره ... میمونه فیلمبرداری Full HD ... که در این مورد هم باید بگم هنوز که هنوز خیلی ها واسه پخش کردنش مشکل دارن و در عمل هم تفاوت زیادی با پخش فیلمبرداری HD نداره ... از من گفتن ... حالا خود دانید دیگه ...
حالا یه چیزی ... دوربینم که یه Sony H2 هستش دیگه خیلی خیلی قدیمی شده (حکم پدر بزرگ این دوربینا رو داره) :31: ... تا حالا نیازی به تعویضش نداشتم ... ولی حالا میخوام یکی دیگه بگیرم ... بین FZ35 و FZ40 موندم ... کسی میتونه کمکم کنه ؟ ... FZ35 کارش رو خوب پس داده ولی عکسای FZ40 رو که دیدم نسبت به FZ35 یه خورده (نه زیاد) بهتره ... حالا زوم بیشترش هم بماند ... لطفا کمکم کنید ...
درسته FZ100 تو ایران ارزشی نداره
هادی جون FZ35 کارش رو خوب پس داده ولی من FZ40 رو پیشنهاد میدم
به نظر منهم با توجه به کارایی که داره و قیمت نسبتا مناسبه FZ45
دوربین خوبیه برای انتخاب:5:
FZ45 فیلمبرداریش در مقایسه با FZ35 چه طوره ؟
اگه کسی لینکی از فیلمش داره واسم بذاره ...
راستی ... رم 8 یا 16 چی خوبه ؟ ... یه چیزی میخوام که گیر نزنه واسه فیلمبرداری ... کارش خوب باشه ... و گارانتی معتبر و تضمینی هم داشته باشه .
راستی ... این دو صفحه رو ببینید ... اگه FZ45 بهتره پس چرا این سایت به FZ35 امتیاز بهتری داده ؟!!
[HTML][/HTML][HTML][/HTML]کد:http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz45_review/conclusion/
تازه ... تو این سایت ... با اینکه FZ45 جدید تره و زوم بیشتری داره قیمتش از FZ35 کمتره ... عجیب نیست ؟!!کد:http://www.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz38_review/conclusion/
This is a sample movie at the highest quality setting of 1280x720 pixels at 30 frames per second. Please note that this 10 second movie is 17.3Mb in size.
Lowest Price:
$305.00
کد:http://img.photographyblog.com/reviews/panasonic_lumix_dmc_fz45/sample_images/panasonic_lumix_dmc_fz45_01.mts
اره من توش موندم شاید تو بازار کم شده باشه هوم
این همه که از fz100 بد شنیدم منم فکر کنم برم fz35بخرم.ولی canon sx30 هم نسبت به sx20 خیلی عکساش بهتر شده که باتوجه به زوم 35x خوب جلب توجه میکنه.کسی جایی سراغ داره که fz35رو به بهترین قیمت بده؟
FZ35 فکر کنم از دست پاناسونیک در رفته Fz45 هم فکر کنم خوب باید باشه اپدیت Fz35 هست ولی به نظرم Fz100 بیشتر رو فیلم برداریش کار کرده خوب طرف میره یه دفعه یه دوربین فیلم برداری میخره دیگه
قیمشم خیلی زیاد آدم میره 100 بیشتر میزاره SLR میخره
دوربینای SLR یک مشکلی که دارن اینکه برای حالت واید یک لنز و برای حالت تله یک لنز دیگه لازمه.fz100 که نسبت به fz35 خیلی نویزش زیاد شده.ولی درسته که قیمتش بالاست اما اگه کیفیت عکسش مثل fz35 بود دوربین مناسبی میشد چون همه چیز تو این دوربین جمع شده.فقط از نویزش تو ایزوی بالا بدم اومد.