[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم لینک دانلودش
[HTML]http://rapidshare.com/files/146695333/Chicken_Invaders_ROTY__Xmas__3.60.www.sxforum.org. zip[/HTML]
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینم لینک دانلودش
[HTML]http://rapidshare.com/files/146695333/Chicken_Invaders_ROTY__Xmas__3.60.www.sxforum.org. zip[/HTML]
:18: اصلآ باورم نمیشه این حرف رو زدی!!!!!!!:18:شاید رو رزولیشن پایین بازی کردی که قدرت تکسچر بالا و نورپردازیه محیط رو متوجه نشدی!!!!من رو مانیتور 23 اینچ واید با بالاترین رزولیشن گذاشتم فوق العاده محشر بود پسر...تو بازیهای اول شخص تکه به خدا از نظر گرافیکنقل قول:
سلام دوستان
من یک بازی که همین امروز اونو گرفتم خیلی با گیم پلی و گرافیکش حال کردم اسمشم این بود Singularity
بازی قشنگیه
نسخه کامل هست دیگه نه ؟؟ چون نباشه فقط 1 ساعت بیشتر نمیشه بازی کردنقل قول:
نمیدونم کسی توپستهای قبلی از سلطان گرافیک<کرایسیس>چیزی گفته یا نه!
تریلر نسخه بعدیش که تونیویورک هست رویه جادیدم خیلی باحال بود.بازی فقط کرایسیس:5:
البته به سیستم دوستان هم خیلی بستگی داره:27:
اول Mafia II و دومی COD 4
من قبلا ميگفتم ACII , Crysis
اما الان ميگم فقط Halo:Reach
تو pc به نظر من farcry 2
تو کنسول (xbox 360 ) به نظر من red dead redenption
فقط قارچ خور میکرو
Prince Of Persia (warrior واقعا قشنگ بود.
FARcry نسخه اول محیطی بسیار زیبا داشت خصوصا زمانی که تو محوطه فضای باز جنگل و دریا بودی
Modern Warfare 2
cos 6 ac2 mafia2
Modern Warfare 2
crysis.......... mafia 2.............. starcraftII
فکر کنم منظورت COD 6 بود نه :31::31:نقل قول:
gta iv
h.a.w.x
mafia 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Modern warfare 2
Dirt 2
Splitsecund
Gta iv episode from liberty city
crysis 1,2
uncharted 2
RDR
heavy rain
alane wake
god of war 3
kill zone 2
metal gear 4
halo reach
Red dead Redemption
رو كنسول 360.فقط همينو بس! گرافيك اين كجا! و COD 6 كجا!
رو ps3 خیلی بهتره cod 6گرافیکش خوبه ولی red dead بهترهنقل قول:
Metro 2033
فاینال فانتزی12
یه شاهکارهنریه...:40:
ac 2
splinter cell (آخریش)
split secend
dirt 2
Bad Company 2
...cod mw2
شما فکر کنم Dirt 2 بازی نکردی!؟:31:نقل قول:
:31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلآ باورم نمیشه این حرف رو زدی!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شاید رو رزولیشن پایین بازی کردی که قدرت تکسچر بالا و نورپردازیه محیط رو متوجه نشدی!!!!من رو مانیتور 23 اینچ واید با بالاترین رزولیشن گذاشتم فوق العاده محشر بود پسر...تو بازیهای اول شخص تکه به خدا از نظر گرافیک
از نظر فنی سری COD هیچ وقت بازی بزرگی نبوده . البته این سری همیشه بدلیل اینکه یک گرافیک خوب رو با فریم ثابت 60FPS داشته زیبا بنظر میرسیده اما از نظر فنی هیچ وفت یک masterpiece نبوده
:31:نقل قول:
تو بازیهای اول شخص تکه به خدا از نظر گرافیک
KZ2 ، CRYSIS یا REACH رو حتما بازی کنید !!!:46:
dirt2 که بیچاره شدم تا تموم شد.:31:..اصلآ گرافیک اگر نداشت از 10 نفر 2 نفرم تا آخرش نمیرفتن.البته نباید از هندلینگ ماشینهاشم گذشت که عالی بود!نقل قول:
البته من بحثم رو بازیهای اول شخص و شوتر بود که اکشن بالایی دارن...به نظر من که گرافیکش در زمانی که بازی اومد بهترین بود...
من نمیدونم چرا میگم کال اف خیلی گرافیکش بالاست.
شرکتش فقط می خواسته گول بزنه بر داشته یه خورده رو لباسا و ... برق انداخته مردم فکر میکنن گرافیک خیلی بابا هست.
تو کال اف علف ها و درخت ها و ... تکون نمیخورن (تکون خوردن یه چیزی رو خیلی از شرکت ها هستن که سال ها تو بازی هاشون رعایت میکنن)
Crysis خوب شاید خیلی ها این بازی رو بازی نکردن بهترین گرافیک رو داره تا به امروز
خوب من یک توضیح بدم این بازی از نظر فیزیک و تخریب حرف اول رو میزنه چون همه چیز تخریب میشه.در مورد گرافیک بازی هم که دیگه نیاز به تعریف نداره در مورد جونور های تو بازی از مگس تا کوسه من خودم توش دیدم :31:.میگید نه بگید تا عکس بزارم انفجار ماشین ها که دیگه اخرشه :18:.در کل چیزی رو دستش نیومده حالا اگر دوست داشتید بگیت تا از بازی در ریزولیشن Full HD عکس بگیرم.:10:
امیدوارم با دیدن این عکس ها متوجه بشید که نه MW نه اکثر بازی های که اسم برده شدن در حد و اندازه این بازی نیستن:46:
نظرهای شما دوستان : (TOP 10)
1- Call Of Duty 6:Modern Warfar 2 === 26
2- Crysis === 24
3- Mafia 2 === 11
4- Dirt 2 === 8
5- GTA IV === 7
6- Metro 2033 === 6
7- Red Dead Redemption ,Resident Evil 5 ,Battlefield:Bad Company 2 ,Assassin Creed 2 ,God Of War 3 === 5
8- Halo Reach ,Uncharted 2 === 4
9- Killzone 2 === 3
10- ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MW 2
Mafia II
Crysis
کاملا حرفتون تایید میشه.نقل قول:
ولی به نظر من تنها بازی که میتونه حرفی برای گفتن در مقابل کرایسیس داشته باشه farcry 2 هست.
محتوای مخفی: مقایسه
گرافیک بازی تو هر زمینه ای فرق داره مثلا Crysis و FarCry 2 بهترین گرافیک طبیعی محیط های باز و طبیعت رو داشتن. Crysis افکت های دوربینش قویتر بود ولی Far Cry 2 طبیعتش بی نظیر بود.
اما گرافیک براق و چشم نواز هم داریم مثل Devil May Cry 4 که از نظر طبیعی بودن چنگی به دل نمیزد ولی واقعا براق و بی عیب بود.
تو چهره پردازی و حرکات واقعی انسان گونه چه تو جنگ ها و چه موقع مکالمه هم Dragon Age و Mass Effect 2 فوق العاده بودن که البته من Dragon Age رو بخاطر جذابیت چهره ها و قدرت چهره پردازی و حرکات طبیعی موقع جنگ بیشتر پسندیدم.
توی حرکات نرم و انسان گونه هم Assassin's Creed خیلی عالی دویدن و پریدن و افتادن و امثالهم رو به نمایش گذاشته.
خلاصه با این بازی های جدید که تقریبا دارن شبیه فیلم میشن سخته آدم بگه کدوم یکی گرافیکش بهتره.
البته من Modern Warfare رو بازی نکردم ولی در کل فکر کنم Crysis بهترین گرافیک رو داشت.
تو بازیهای open world به نظر بنده حقیر gta iv گرافیک خیلی بالایی داره .
این عکس رو تو بازی گرفتم و آپلود کردم خیلی طول کشید آپلودش 4.11 مگ
GTA IV + Patch 7
resolution : 1600 * 900
detail : very high
لنت جلویه لامبورگینی از لای رینگ جلو معلومه :
[PHP] http://s7.aks98.com/images/88992277925577734170.bmp [/PHP]
محتوای مخفی: تگ عکس مخفی
فیلم GAMER نمونه بارز این جمله شماست:31:البته دور از تخیلات ذهن هر کسی بود اون فیلم و من به شخصه احساس می کنم همچین چیزی رو هرگز نخواهیم دید...مگر اینکه کارخانه تولید انسان بسازن واسه بازی...(شاید 50 سال دیگه)اون موقع هم باید دیگه با عصای پیری بازی کنیم!!نقل قول:
خلاصه با این بازی های جدید که تقریبا دارن شبیه فیلم میشن سخته آدم بگه کدوم یکی گرافیکش بهتره
دوست عزیز گرافیک بازی از دو جنبه تکنیکی و هنری بررسی میشه که فکر کنم منظور سوال همون فنی باشه که بازی کرایسیس بهترینه و از سال 2007 تا به حال هیچ بازی اونو کنار نزدهنقل قول:
ولی انیمیشن شخصیت ها و حرکات از بخش گرافیک جداست که شما اشاره کردید:31:
فقط و فقط crysis
اون لاکپشته تو crysis یکم طبیعی به نظر نمیاد؟!!!!!:18:کاملآ نظرم عوض شد راجب گرافیک بازی
فوق العادست
ONLY CRYSIS
به نظر من بازی GTA IV چون با هیچ کارت گرافیکی نتونستم با جزئیات High-End بازی کنم.