5010 با کانفینگ ای 5 سری هست که ویندوز داشته باشه و قیمت حدود 990 باشه ؟
Printable View
5010 با کانفینگ ای 5 سری هست که ویندوز داشته باشه و قیمت حدود 990 باشه ؟
نظر خودم در. م مورد این اپتاپ.
مفت دادن نخرین تا مجبور نشین pes2010 رو روی low بازی کنین...
دوست من شما این مشکل رو داری نباید کلی قضاوت کنینقل قول:
فقط به خاطر اینکه ببینم آیا مشکل شما رو من هم خواهم داشت امروز صبح رفتم بازی رو خریدم و نصب کردمش بدون هیچ مشکلی و رو دارم بازی میکنم
پیشنهادات من برای بر طرف کردن مشکل شما :
1.نصب کردن درایور جدید
2. بستن تمام برنامه ها در هنگام اجرای بازی از جمله آنتی ویروسها برای کمتر کردن فضای اشغال شده رم
3. استفاده از ویندوز سون 64 بیتی
4. استفاده از برنامه های GAME OPTIMIZER
pes 2010 بازیی هستش که خیلیها باهاش مشکل دارند .. من چون شغل یکی از دوستام تعمیرات کامپیوتر و این حرفهاست خیلی به مغازش سر میزنم بارها دیدم بچه ها میان و گله میکنند با اینکه کارت گرافیکشون قویه اما این بازی خیلی اذیتشون میکنه ! نمونه مشابه بازی battelfiled جدید از کمپانیه Ea هستش که خیلیها باهاش مشکل دارند و به نظر من بر میگرده به سیاستهای شرکت سازنده که مثلا جوری بازی رو طراحی میکنه که با چیپستهای اینتل یا ati به مشکل بر بخورند
شما برو crysis یا مثلا modern warfare 2 رو تست کن اگر بد بود اونوقت میتونی به لپتاپت ایراد بگیری :11:
نقد و بررسی Dell Inspiron 5010
دل سری Inspiron همواره معروف به طراحی زیبا و رنگهای دلخواه و خیره کننده بوده و بیشتر طرفداران این سری گروه های جوانان هستند.
دراولین نگاه نشان آشنای دل در وسط بدنه براق و زیبای Inspiron 5010 باعث زیبایی بیشتر پوسته میشود.
5010 Inspiron بدنه و لولاهای محکمی دارد ٰ در نگاه اول پوسته لپ تاپ طراحی خاصی داراست که کاربر احساس میکند بدنه لپ تاپ فلزی طراحی شده است
ٰ 5010 ضخیم و سنگین به نظر میرسد اما از لحاظ وزن با 1564 اختلاف آنچنانی ندارد.
لولا های 5010 بر خلاف 1564 کمی به داخل هستند که این طراحی دل زیبایی خاصی به 5010 بخشیده است. در مورد باز شدن 5010 باید گفت نمایشگر آن براحتی تا زاویه 134 درجه براحتی باز میشوند.
دل Inspiro N5010 همراه با نمایشگر 15.6 اینچی عریض با نسبت 16.09 و پشتیبانی تفکیک پذیری رنگ در 768*1366 پیکسل در تجربه بصری واقعی انعکاس خوبی داشت.
Inspiron 5010 دارای یک وب کم 1.3 مگاپیکسلی در بالای نمایشگر می باشد. طراحی صفحه کلید مناسب و نرم و خوش دست است.
از سادگی طراحی بدنه 5010 احتمالا خوشتان خواهد آمد ٰ ٰ در قسمت داخلی تنها دکمه روشن و خاموش به چشم میخورد و نه چیز دیگری .
صفحه کلید در 5010 کامل بوده و به تمام کلیدهای قسمت اعداد در سمت راست دسترسی کامل دارید که برای علاقمندان بازی نکته قابل توجهی خواهد بود.
اسپیکر در 5010 در قسمت زیری در قسمت گودی زیر قرار دارد.
صدای 5010 در حقیقت فراتر از انتظار ما بود ٰ سیستم های صوتی ، Inspiron 15R N5010 نه تنها با SRS حرفه ای و با کیفیت بالا به گوش میرسید
بلکه در جایی قرار دارد که در بین لپ تاپ های حاضر کمتر بچشم میخورد. در کل از صدای شفاف و تمیز 5010 بسیار راضی بودیم.
از صفحه نمایش و طراحی صفحه کلید ما می توانیم Inspiron 15R N5010 را به مدلی بسیار شیک و با امکانات بالا یاد کنیم.
در سمت چپ دل N5010 Inspiron 15R است ، 1 عدد USB 2 وجود دارد ، قسمت تهویه هوا ، هدفون / ورودی میکروفون و رابط HDMI کیفیت بالا از چپ به راست.
در سمت راست دل N5010 Inspiron 15R ، ورودی کارت خوان حافظه ، دی وی دی رایتر ، USB 2 / رابط eSATA ، پورت RJ45 کارت شبکه و سوراخ کلید امنیتی وجود دارد.
در نمای پشت از دل N5010 Inspiron 15R ، USB 2 ، پورت های خروجی VGA و پورت ورودی برق وجود دارد.
همانطور که نمایشگر عریض 15.6 اینچی قابلیت حمل مناسبی به کاربر میدهد اما وزن واقعی این لپ تاپ با باطری 2.63kg است که برای مدل 15 اینچی سنگین نیست.
در آزمون گرما ، از 3DMark 06 استفاده می کنیم پس از اجرای Inspiron 15R N5010 برای 1 ساعت ،
نتیجه آزمون ، قسمت زیرین لپ تاپ را بعنوان گرمترین جا با حرارت 46 درجه سانتیگراد مشخص کرد.
تجربه و آزمون های Inspiron R5010
با ارائه 5010 نظر بسیاری از کاربرانی که کارهای گرافیکی سنگینی انجام میدهند یا اهل بازی هستند به سوی 5010 معطوف شد ...
5010 دل اینسپایرون به چیپ گرافیکی قدرتمند ATI Radeon 5470 با حافظه اختصاصی 1 گیگابایت و مجهز به نسل جدید پردازنده های Corei5 2.53 Ghz چهار هسته ای ( دو هسته واقعی و دو هسته مجازی ) ، رم های DDR3 4GB 1066 و نمایشگر LED 15.6 و هارد دیسک 500 گیگابایتی خود را به لپ تاپی ایده آل برای دوستداران بازی و حرفه ای ها تبدیل کرده است.
دل با ارائه 5010 نسبت بسیار زیادی از بازار را بسوی خود جذب کرد. امکاناتی بالا با قیمتی مناسب.
این شیوه و سیاست دل همیشه نظر کاربران را قبل از انتخاب بین سایر شرکت های های سازنده لپ تاپ به خود جلب میکند.
5010 دل از تکنولوِژی DDR3 بهره میبرد از این رو 5010 قابلیت ارتقائ رم را تا 8 گیگابایت را نیز داراست.
5010 مجهز به کارت گرافیک ATI Mobility Radeon HD 5470 می باشد.
تراشه ATI Mobility Radeon HD 5470 جزء کلاس متوسط پایین فناوری DirectX 11 کارت گرافیک لپ تاپ هاست که در اندازه 40nm و معماری (Park (XT تراشه های گرافیکی (اختصاصی) ساخته شده است. همچنین از حافظه GDDR5 پشتیبانی می کند، اما اغلب به کارت حافظه کندتر DDR3 تجهیز می شود.
با توجه به سرعت ساعت بالاتر ( و پشتیبانی از GDDR5 )، امتیاز عملکرد این تراشه در اجرای بازیهای سه بعدی بالاتر از امتیازHD 4570( که در مدلهای قبلی با دامنه TDP بوده) می باشد. بنابراین می بایست تمام بازیهای فعلی با جزئیات نسبتاً متوسط در این تراشه قابل اجرا باشند. بازیهای پرطرفداری مانند کرایسیس، NFE Shift ، و یا "جنگ های مدرن" با تراشه HD 4570 فقط در شرایطی که تنظیمات آنها با جزئیات پایین باشند به راحتی اجرا می شوند. برخی بازیها مانند Left 4 Dead در تنظیمات با جزییات بالا نیز قابل اجرا هستند.
پردازنده Intel Core i3-330M
پردازنده Intel Core i3-330M یکی از پردازنده های دو هسته ایی رده ی متوسط است که برای کامپیوترهای همراه طراحی شده و دارای سرعت ساعت 2.16 گیگاهرتز می باشد. تفاوت این پردازنده با Core i3-430M این است که فاقد فناوری Turbo Boost Overclocking می باشد و سرعت هسته های آن کندتر است. هر هسته مبتنی بر میکرومعماری (Nehalem (Westemere می باشد. فناوری Hyperthreading این امکان را به پردازنده دو هسته ایی می دهد تا بتواند در آن واحد 4 رشته را کنترل کند.
یکی از ویژگیهای جدید این پردازنده کارت گرافیک داخلی Intel HD Graphics یا GMA HD و کنترلر حافظه ی DDR3 1066 MHz می باشد. هر دو آنها در قالب جداگانه هستند که همچنان در ابعاد 45nm تولید می شود، در حالیکه CPU پیش از این با ابعاد جدید 32nm ساخته می شد.
عملکرد این پردازنده با توجه به نتایج بدست آمده از تست های محک زن عمدتاً برابر با پردازنده 2.4 GHz Core 2 Duo P8600 است. سرعت این پردازنده حداقل باید به اندازه سرعت پردازنده 2.2 GHz Core 2 Duo باشد، بنابراین می توان ادعا کرد که i3-330M در رده ی بالای این گروه از پردازنده ها قرار دارد. این پردازنده قادر خواهد بود تمام برنامه های کاربردی شما را اجرا کند، اما قادر نیست برخی بازیهای رایانه ایی که نیاز به CPU سریعتر دارد را اجرا کند.
میزان مصرف انرژی این پردازنده 35 Watt TDP (حداکثر) محاسبه شده، بنابراین بهتر از پردازنده Core 2 Duo سری T با مصرف انرژی 35 Watt TDP بنظر می رسد.
در تست عمر باتری ، با استفاده از نرم افزار BatteryMark به آزمون N5010 Inspiron 15R پرداختیم. و ما مطمئن شدیم که باتری را در نور 50 درصدی نمایشگر می توان حداکثر به مدت 3 ساعت و 37 دقیقه استفاده نمود. این مدل تست شده مجهز به کارت گرافیکی ATI 5470 بوده است
Rate یا رتبه ای که به مدل 5010 با پردازنده ی Corei3 و گرافیک 5470 ATI کسب کرد در ویندوز 7 64 Bit نشانگر 4.3 امتیاز میباشد.
نقات قوت Dell Inspiron 5010
طراحی زیبا و منحصر به فرد نسبت به سایر مدل های Dell
- ساخت با کیفیت و محکم
- صفحه نمایش با کیفیت LED
- کارت گرافیک قدرتمند ATI با 1 گیگابایت حافظه اختصاصی
- رم از نوع DDR3
پد لمسی راحت و صفحه کلید کامل
عمر باطری 3 ساعت و 37 دقیقه
------------------
جزییات کامل
* شبکه وایمکس WiMax : دارد
* FSB : 1066 مگاهرتز
* اندازه صفحه نمايش : 15.6 اينچ
* باتري : Li-Ion - 6 Cell
* بلوتوث : دارد
* تعداد پورت USB : 3 عدد
* حافظه رم : 4 گيگابايت
* حافظه کش : 3 مگابايت
* حداکثر رزولوشن : ( 768 * 1366 ) "15.6
* خروجی VGA : دارد
* درايو نوري : DVD-RW
* سال ساخت : 2010
* سایر امکانات: بسته نرم افزاری 40 گیگابایتی LaptopCity.ir ** هدیه **
* سرعت هارد ديسک : 5400rpm +
* سرعت پردازنده : 2.53 -2.26 گیگاهرتز
* سيستم عامل : Dos
* شبکه بيسيم ( WiFi ) : دارد
* شبکه محلی ( Lan ) : دارد
* قابلیت شناسایی اثر انگشت : ندارد
* قابلیت نصب سیستم عامل : Microsoft Windows 7 , Microsoft Windows Vista
* مودم داخلي : ندارد
* نوع حافظه رم : DDR3
* نوع صفحه نمايش : WXGA
* نوع لپتاپ : معمولي
* نوع پردازنده : Intel Core i5
* هارد ديسک : 500GB
* وبکم : 1.3 مگاپیکسل
* وزن : 2.5 کیلوگرم
* پورت 1394: ندارد
* پورت eSATA : دارد
* پورت HDMI : دارد
* پورت سریال ( serial ) : ندارد
* کارت گرافيکي : ATI Radeon 5470 1 GB
* کارتخوان: دارد
* کشور سازنده : چین
منبع: LaptopCity.ir
خسته نباشید!
دوستان من میخواستم از این مدل لپ تاپ بگیرم هم واسه خودم هم واسه دوستم.
اگه امکانش هست تمام نمونه های این مدل و آخرین قیمت هاش رو بزارید.
با تشکر
این لیست لپ تاپهای زیگورات، بدون گارانتی ارزونتر هم گیر میاد:46:نقل قول:
کد:http://price.zigorat.com/zigoratnotebooks.pdf
با سلام
من و dell n 5010 i3 2.26
من این لپ تاپ رو تازه خریدم همان طور که همه می دونید ویندوزی روش نصب نبود.ویندوز xp روش نصب کردم اما درایور هارو نداشتم گفتم بیام 7 نصب کنم هم قشنگ تره هم سریع تره هم خودش درایورها رو می شناسه اما زهی خیال باطل...
خلاصه با تحقیق فراوان با کمک تمام دوستان p30w درایورها رو از ساپورت دل دانلود کردم الان تمام قطعات رو می شناسه اما نمی تونم از بلوتوث استفاده کنم.نرم افزار جانبی که یکی از دوستان تو یکی از این پست ها معرفی کرد رو نصب کردم اما مشکل همچنان وجود داره.
اما درباره خود لپ تاپ > چیز خوبیه نصبت به قیمتش من با گارانتی ایران دیتا گرفتم.
بازی> حثس2010 رو با بیشترین کیفیت به راحتی اجرا می کنه - بازی battlefield bad company 2 رو نصب کردم بازم خوب و روان اجرا می شد البته تو جاهای پر تحرک یه کم پرش پرش ایجاد می شد اما برای این لپ تاپ عالی بود.
سرعت دستگاه برای کارای معمول خوبه یکم بالا هم هست ظاهر قشنگی هم داره اما اثر انگشت روش میمونه. در زمان بازی حرارت دستگاه بالا می ره که 1 کول پد مشکل رو حل می کنه.
امیدوارم بدرد خورده باشه
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.اگه کسی طرز نصب کارت گرافیک 5010 رو بلده لطفا راهنمایی کنه:41:
من تازه 5010 خریدم.اگه کسی درایوراشو نصب کرده لطفا اسم درایورایی که نصب کرده رو به من بده.کلشونو.
من توی نصب گرافیکش مشکل دارم
فکر میکنم با نصب درایورش دیگه نباید مشکلی پیش بیاد، شما تو کدوم قسمتش مشکل داری؟نقل قول:
بعد از اینکه درایور بلوتوث رو نصب کردم توی device manager اون رو شناخت و آیکونش هم توی task manager اومد اما بعد از اینکه روشنش می کنی این خطا رو میده : bluetooth devices not discoverable
توی نصب intel vga graphic accelator یه error میده میگه بعضی اجزا رو نمیشناسه.
اصلا برای نصب گرافیک از کجا باید شروع کنم؟؟؟؟
فقط داشتن درایورش کافیه؟یا اینکه چیز دیگه ای هم باید باشه؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
برای نصب گرافیک فقط همون درایور ati 5470 کافیه؟یا اینکه درایور vga graphic accelator هم باید باشه؟؟
وقتی میخوام vga graphic accelator رو نصب کنم error میده که بعضی اجزا رو نمیشناسه.
اگه کسی تونسته نصب کنه لطفا هر کاری کرده به منم بگه:19:
chipset هایی رو هم که نصب کرده بگه.
فقط اسم تمام درایورا و برنامه هایی که لازمه رو میخوام .من توی نصب گرافیک مشکل دارم
قسمت vga graphic accelator یه error میده میگه بعضی اجزا رو نمیشناسه
با سلام
من از طریق همون لینکی که دوستان گذاشتند از سایت خود دل درایور هارو دانلود کردم .
بعد دانلود هم نصب گرافیک اصلا سخت نبود. اول فایلو اجرا کردم که فایلو داخل درایوی که ویندوز نصب شده داخل یه پوشه به اسم درایور اکستراکت می شه بعد هم به همون مسیر ( تو لپ تاپ من : C:\driver ) که فایل اکستراکت شده رفتم و فایلو اجرا کردم که درایور ati شروع به نصب شدن کرد. و بعد از 1 ریست کردن وقتی به دیوایس منیجر رفتم تو قسمت display adapters کارت گرافیکمو به صورت ati mobility 5470 شناخته بود. (دوستانی که گرافیکشون به صورت..... estandard شناخته شده مطمعنا گرافیکشون نصب نشده) .
در ضمن وقتی به سایت دل رفتین موقع دانلود یه سری توضیحات وجود داره که با ترجمه دست وپا شکسته می شه روش نصب و یاد گرفت.
امیدوارم به دردتون خورده باشه .
من هنوز با بلوتوث این n 5010 مشکل دارم .
الان تو دیوایس منیجر بلوتوثو می شناسه اما وقتی فعالش می کنم پیغام می ده bluetooth devices not discoverable و کاری هم نمی شه کرد.
در ضمن نرم افزاری که دوستان معرفی کرده بودند IVT-Blue-Soleil-6.4-www.fdl.ir.exe رو نصب کردم بازم جواب نداد و نمی تونست سخت افزار بلوتوثو پیدا کنه.
اگه کسی راه نصبش رو بلده من منتظرم.
با تشکر
************************نقل قول:
من آدرس اکستراکتو اشتباه گفتم تصحیح می شه :
تو لپ تاپ من درایور ها تو این مسیر اکستراکت می شن ( C:\dell\driver ) که وتی به این مسیر می ری یه تعدادی پ وشه هست که عدد های مختلف دارند که اگه موقع اکستراکت کردن دقت کنین می تونین پوشه ای که vga توش نصب می شه رو پیدا کنید.
شما فقط graphic 5470 رو نصب کردی؟؟؟یا اینکه graphic HD رو هم نصب کردی؟؟؟
توی سایت dell یه سری برنامه ها هست به اسم application.آیا نصب اینا هم لازمه؟؟؟/
من از روی cd زیگورات نصب میکنم که مشکل دارم.آیا حتما باید برم از سایت دل دانلود کنم؟؟
همچی از اول:
1)من روی n 5010 ویندوز 7 ultimate نصب کردم که مسلما اصل نبود( 2000 تومن خریدمش).صدارو خود 7 شناخت.
2)درایور ها رو از اینجا دانلود کردم
ttp://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=3M9LZG 1&SystemID=inspiron_N5010&os=W764&osl=EN
3)لیست چیزایی که دانلود کردم:
aplication:از این مجموعه quick set
audio:که فقط 1 درایور داشت idt- driver
chipset: از این مجموعه turbo boost technology و hm57express chipset family و rts5159 card reader
input devise driver:از این مجموعه synaptics touch pad
network: از این مجموعه Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard و Dell Wireless 365 Bluetooth و Intel Intel (R) WiMAX Link 6250 و Intel Intel (R) WiFi Link 6250
sata drivers: از این مجموعه Intel Rapid Storage Technology
video: از این مجموعه AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470 و Intel Graphics Media Accelerator HD
این ها کل چیز هایی بودند که من دانلود و نصب کردم .
فقط کل این فایل ها اول اکستراکت می شن و بعد باید نصب بشن.من از لپ تاپ راضی ام اما اگه دوباره خواستم لپ تاپ بگیرم مدلی می گیرم که cd درایور داشته باشه.
فقط بلوتوث لپتاب با این که تو دیوایس منیجر شناخته شده اما وقتی فعال می شه می گه bluetooth devices not discoverable
اگه کسی راه حل بلوتوثو پیدا کرد راه حلشو بزاره لطفا.
ببینید، اگه گرافیک لپ تاپتون 5470 ، باید درایور ATI 5470 رو نصب کنی و اگه intel باشه دیگه نباید درایور 5470 رو نصب کنی و فقط درایور vga intel رو باید نصب کنی:46:نقل قول:
بابت مطالب مفیدتون متشکرمنقل قول:
اون جمله ای که موقع روشن کردن بلوتوث میگه بنظرم منظورش این باشه که دستگاه بلوتوث داری در اطراف لپ تاپ قرار نداره
شما یه بار بلوتوث موبایلت رو روشن کن و بعد دکمه فعال شدنشو بزن
مورد دیگه ابی هم که باید بگم اینه که دوستانی که 1564 داشتن میگفتن موقع نصب بلوتوث یه دستگاه بلوتوث باید نزدیک لپتاپ بزاری تا با پیدا کردن اون بتونه مراحل نصب رو تکمیل کنه
اگه مشکلتون حل نشد ، من به محض اینکه اینجا این لپ تاپ رو بیارن میخرمش ، بعدش با هم مشکلاتش رو حل می کنیم:10:
خواهش
((من زیاد اهل نوشتن نیستم اما از اونجایی که تو این سایت و به کمک دوستان کلی کارم راه افتاد تصمیم گرفتم من هم قدمی برای کمک به دوستان دیگه بردارم))
من این کاری که گفتی رو انجام دادم . یعنی یه موبایل داشتم که بلوتوثش روشن بود اما بازم مشکل همون بود.
راه حلشو یاد گرفتی 1 تک به ما هم بزن.
انشالا فردا میرم برا خرید این لپ تاپ:31:نقل قول:
همون فردام سعی میکنم همه چیزشو راه بندازم ، مطمئن باش مشکلی نیست که حل نشه:46:
اگه از زیگورات می خریدی باید درایوراشو همراش میداد، راستی درایورایی که دانلود کردی برا ویندوز 64بیتیه ها:20:
یه تقاضایی داشتم اینکه بچه هایی که راه حل مشکلاتشون رو پیدا میکنن بیان توضیح بدن که چیکار کردن تا همه استفاده کنن:10:
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
ببخشید میشه Intel Graphics Media Accelerator HD رو یه جا آپلود کنین تا من دانلود کنم؟آخه نمیتونم از سایت دل دانلود کنم.(به خاطر استفاده از downlod manager)
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،
از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428669
توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:
پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،
موفق و پیروز باشید ،
امید
منم نتونستم دانلودش کنم، چرا نمیشه؟:18:نقل قول:
درایور :
Intel Graphics Media Accelerator HD
کد:http://www.brothersoft.com/intel-graphics-media-accelerator-231005.html
من که با همون downlod manager راحت دانلود کردم .لینک جدید واسه دانلود هم که دوستان گذاشتن.نقل قول:
دیروز تو سمینار مادیران با یکی آشنا شدم که لپ تاپ های دل با گارانتی زیگورات کار می کرد.
می گفت زیگورات همراه لپ تاپ درایورهاشو هم میده.هم رو لپ تاپ ویندوز نصبه که تمام سخت افزارو می شناسه(تا اینجا رو که همه میدونین)
نظر خودم : 5010 از هر لحاظ (قیمت به سخت افزار - زیبایی - وزن - ووو) لپ تاپ خوبیه تنها بدیش اینه که گیر آوردن درایور هاش کمی سخته ( به علت اطلاعات نا کافی) و نصب درایور ها طوری که بشه از نهایت قدرت سیستم استفاده کرد کمی سخت تره (بازم به علت اطلاعات نا کافی)- تبلیغ نباشه می ارزه با یکم هزینه بیشتر این لپ تاپو با گارانتی اصلی زیگورات بگیرید( گارانتی شامل باتری و شارژر هم می شه) که هم این همه مشکل براتون پیش نمیاد هم می تونین از بیشترین قدرت سیستم استفاده کنین به طوری که به قول دوستان تو اجرای بازی ها براتون مشکل پیش نیاد.
حالا 1 سئوال :
من لپ تاپو با گارانتی ایران دیتا با 1 کیف + ماوس خریدم 760000 ( آخه مغازه دارم) طرف که تو سمینار دیدمش می گفت صد در صد ** ریفره ** گفتم یعنی چی؟
گفت چون ارزون گرفتی یکسری قطعات مثل هارد یا رمو عوض کردن .
همچین چیزی ممکنه ؟
اگه آره چطور بفهمم؟
آقا بلاخره من هم به جمع 5010 دارها پیوستم :8::31:نقل قول:
چون تو استان ما نمایندگی نداشت(زیگورات) رفتم 70 کیلومتر اونطرفتر خریدمش:31:
ظاهرش خیلی خوبه اما اونقدر براقه که خودت می تونی انگشت نگاریش کنی که چه کسایی بهش دست زدن:27: البته بنظر من این عیبش نیست
یارو اول به من گفت عمرا یه قرون تخفیف نمیدم اما آخر یه دونه کیف + 15 تومن تخفیف گرفتم:5:
اما الان که نگاه میکنم یه سی دی همراشه روش نوشته FreeDOS Operating System Install CD and Source Code
اما بنظرم توش هیچ درایوری نیست:18: کسی میدونه این سی دی برا چیه؟
چرا درایورا همراه لپ تاپ نبود؟ یه جورایی مطمئنم فروشنده برنداشته، آخه درایورارو می خواسته چیکار؟:27:
لطفا راهنمایی کنید
راستی دوست من فکر می کنم ریفر بمعنی دوباره نو شدست، یعنی لپ تاپ نویی که مشکل داره و میبرنش تعمیر و بعدش با قیمت ارزونتر میفروشن:13:
شنیده بودم اچ پی ازین لپتاپا زیاد داره اما فکر نمی کنم گارانتی دل اینکارو بکنه چون اگه این لپ تاپا خراب از آب دران به ضرر خودشونه ، بازم مطمئن نیستم
ببین زیگورات درمورد این محصولات چی میگه:46:
کد:http://www.zigorat.com/zigorat-faq/?page_id=103
از بد شانسی هنوز سرویس تگ لپ تاپم ثبت نشده:19:
از قسمت دانلود درایورای سایت دل نمی تونم دانلود کنم ، اول یه فایلی به اسم DellDriverDownloadManager دانلود میشه ، بعد که روش کلیک میکنم این ارور رو میده
کسی میدونه دلیلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا تبریک
به پا هم پیر شین
من نمی دونم شما چطور دانلود می کنین من با دانلود منیجر و تکی تکی درایور هارو دانلود کردم هیچ مشکلی هم نداشتم.
چطور شما با گارانتی زیگورات گرفتی روش ویندوز نصب نیست و درایور همراش نداره(من که پرسیدم با گارانتی زیگورات درسته گرون تره اما هم ویندوز داره و هم درایور همراشه)
من الان 1 مشتری برام اومده همون 5010 با گارانتی زیگورات می خواد. فقط چون قسطی می خواد می شه برای چند هفته بعد می خواستم بدونم می شه این دریورهارو کپی کرد؟
مرسی :31:نقل قول:
آقا مشکل از firefox بود :18: با ie داره دانلود میشه:27:
روش که از اول ویندوز نصب نیست ، اگه بخوای برات نصب می کنن(احتمالا مجانی) ، اما من چون فرصت نداشتم این کارو نکردم
فکر کردم اون سی دی درایوراشه:19: اما ظاهرا نیست ، بعدا زنگ میزنم زیگورات ببینم قضیه چیه
راستی برا شما هم اون سی دی که گفتم رو داشت؟
دوست من اگه از درایورای لازم برا لپتاپ اطلاع داری لیستشو بنویس که دانلود کنم
فعلا audio و vga رو دانلود کردم ، دیگه کدوم یکی از درایورا برا لپتاپ لازمه؟
آره باید ببینی کانفیگ لپ تاپی که میگری با برا خودت یکیه یا نه ، اگه یکیه که مشکلی نیست ، برا خودتو براش کپی کن:31:
من نمی دونم چرا هنوز سرویس تگ لپ تاپم تو سایت dell ثبت نشده:19:
کسی قیمت این لپ تاپ رو با CPU i5 خبر نداره زیگورات که زده coming !
دل ایران یه کانفیگ با i5 داره اما گرونتر از زیگورات میفروشه:46:
کد:http://www.deliran.net/ref/notebook.pdf
سلام
دوست عزیز sheytoon001 اولا مبارکه
دوما چند تا سوال که ممنون میشم جواب بدی
1. کانفیگ لپ تاپت چیه ؟
2. چندتا بازی خفن و با گرافیک و سیستم بالا روش نصب کن ببین مشکلی در اجرا و انجام بازی ها نداره (بی زحمت)
3. قیمتش پات چند در اومد ؟
4. فقط رنگ مشکیش موجوده یا تو رنگ های مختلف وجود داره ؟
5. باطریش راضی کننده است ؟
6. داغ که نمیکنه؟
ودر آخر ببخشید که سوالات زیاد شد و تشکر پیشاپیش از کمکت
با تبریک دوبارهنقل قول:
کاش لپ تاپو با ویندوز نصب شده می گرفتی که دردسر نداشته باشی.آره داشت.از بابت اون cd خیالت راحت که درایور نیست من هم اولش فکر می کردم درایوره.آخرش هم نفهمیدم به چه درد می خوره این cd :41:
لیست چیزایی که دانلود و نصب کردم ( البته من هم چند تا از درایور هارو نصب نکردم):
aplication:از این مجموعه quick set
audio:که فقط 1 درایور داشت idt- driver
chipset: از این مجموعه turbo boost technology و hm57express chipset family و rts5159 card reader
input devise driver:از این مجموعه synaptics touch pad
network: از این مجموعه Dell Wireless WLAN 1520 Half MiniCard و Dell Wireless 365 Bluetooth و Intel Intel (R) WiMAX Link 6250 و Intel Intel (R) WiFi Link 6250
sata drivers: از این مجموعه Intel Rapid Storage Technology
video: از این مجموعه AMD ATI Mobility Radeon™ HD 5470
آره می خوام 5010 با همون کانفیگو از زیگورات بگیرم( اگه مشتری راضی شه تا دو سه هفته دیگه) اگه بشه کپی کرد برای هرکی که با دانلود و نصب این درایور ها مشکل داره 1 دونه رایت می کنم واسش می فرستم تا حالشو ببره.
بابت سرویس تگ هم خیالت راحت یکم صبر کنی درست می شه و می شناسش.
جون من چندتا بازی خوب رو یپ تاپ نصب کن ببین نتایجو برامون بزار:31::5:
سلامنقل قول:
مرسی دوست عزیز:20:
برا من اینه
cpu=i3-330 2.13
Ram=4G
VGA= ATI Radeon 5470
hdd=320G
درباره بازی متاسفانه اصلا بازی های گرافیک بالا در دسترسم نیست، اگه نصب کردم حتما خبرشو میدم
نه دیروز که رفتم بخرم دورنگ مشکی و سرمه ای شو داشتن، فکر میکنم مشکی ، سرمه ای و قرمزش موجوده:46:
امروز اولین روزیه که دارم ازش استفاده میکنم ، هنوز باتریش امتحانشو برام پس نداده ، راستی تو دفترچش نوشته حداقل 12 ساعت شارژ اولیه باید بشه:31: 6 سلولی هم هست
موقع نصب ویندوز و درایورا که هنوز داغ نکرده ، صدا فنشم اصلا نمیشنوم ، باد گرمی از فنش میاد، شاید حدود 30 درجه
خواهش میکنم ، هر سوالی به ذهنتون میرسه بپرسین شاید سوال بچه های دیگم باشه
راستی من هنوز چندتا یوایس ناشناخته تو دیوایس منیجر دارم
بچه هایی که با بلوتوث مشکل داشتن من با نصب Dell Wireless 365 Bluetooth بلوتوثم کاملا درست کار میکنه اما با این حال تو device manager دو تا سخت افزار که blutooth هم داخل اسمشون هست، نوشته که نشناخته
اگه تونستم همه رو نصب کنم اینجا مینویسم
اینارم بگم
صفحه کلید و تاچ پدشم خیلی خوبه ، پورت eSATA ای که داره USB هم میخوره یعنی 2*1 :31:
ترتیب چینش پورت ها هم طوریه که به مشکل بر نمیخورید:8:
ممنونم sheytoon001 عزیز بابت پاسخ توننقل قول:
اما مدل cpu شما با اینی که اینجا نوشته یکم فرق داره
ما منتظر تست های دیگتون هستیم و در مورد بازی هم اگه بازیهای pes 2010 , crysis warhead رو نصب کنین و جواب بده فکر کنم دیگه واسه ی اجرای بقیه ی بازی ها مشکلی ندارهکد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Dell-Inspiron-5010-H
و اما نگفتی که قیمتش براتون چقدر شد ؟
:10::10:
همتونو دوست دارم
ممنون
به جای نقطه چین بزارین کام.digikala
خواهش میکنمنقل قول:
لینک مشخص نیست اما حدس میزنم cpu یی که اونجا نوشته i3-350(2.26) هست
تو لیست زیگورات هم الان اینو نوشته اما قبلا i3-330 نوشته بود شاید جدیدا تغییر کرده اما برا من که همون i3-330 هست:46:
راستی در مورد بازی یکی از بچه ها تو پست های قبل اینکارو کرده بود و به خوبی جواب گرفته بود، اگه بازی به دستم برسه و وقت کنم حتما امتحانش میکنم
الان فهمیدم سایتتون دیجیکالا بود:31: زیاد به اطلاعاتی که میزارن اعتماد نکنید اما چون زیگورات هم جدیدا اینو نوشته احتمالا درسته
قیمت اصلیش 830 بود اما من یه کیف مجانی + 15 تومن تخفیف گرفتم درضمن ویندوز هم مجانی نصب میکردن ، نمیدونم قیمت کیف چقدره اما 815 تومن به یارو دادم
راستییییییی یه چیزی یادم اومد
اینکه کیبورد 5010 هایی که اونجا داشت فارسی نبود، یعنی هیچ کدوم کاراکتر فارسی روش حک نشده بود:13:
اگه جای کاراکترارو حفظ نباشین باید براش برچسب بخرین که البته من تصمیم گرفتم کاراکترارو حفظ کنم:5:
البته به عنوان عیب به این موضوع نگاه نکردم چون احتمالا قرار نبوده لپ تاپش ایران بیاد :27: !
1564 فارسی داشت
5010 بچه های دیگم فارسی نداره؟
سلامنقل قول:
من بلوتوث رو نصب کردم و کاملا هم درست کارکرد ... همون درایور Dell Wireless 365 Bluetooth با حجم 59 مگابایت
فقط یک نکته : در قسمت Device Manager کنترل کنید که گزینه Bluetooth در حالت Enable باشه.... تنظیمات دیگری را بعد از نصب کردن دستکاری نکردم
و این درایورها روی سیستم من نصب نشد ... چون مخصوص ویندوز 7 ( 32 بیت ) نبود
Intel Intel (R) WiFi Link 6250
Intel Intel (R) WiMAX Link 6250
برای راه انداختن Webcam ( درایور و نرم افزار مربوطه ) کسی از دوستان اگر موفق شده ، لطفآ راهنمایی کنه.