آزمون گام اول نسبتا خوب بود فقط سوالاي ادبياتش اصلا جالب نبود!
Printable View
آزمون گام اول نسبتا خوب بود فقط سوالاي ادبياتش اصلا جالب نبود!
ساعت چند کارنامه میاد ؟! ...
اون سوال آمپر ( دقت اندازه گیری ! )
گزینه 3 و4 هر دو درست میشن ! ... گفت کدوم مقدار رو میتونیم اندازه بگیریم باهاش ! ... خب 1.0 آمپر هم میشه دیگه !
سوال مسخره ای بود !!!
بچه ها میدونم تاپیک کنکور 90 هست ولی همکاری مدیر تاپیک کنکور 89 !!! باعث شد مجبور شم اینجا این خبر رو بذارم که بچه هایی که میخوان کنکور پزشکی آزاد رو شرکت کنن بی خبر نباشن. پیشاپیش از طرف مدیر از شما عذر میخوام:31:
آزمون پزشكي سال 89 دانشگاه آزاد اسلامي در روز جمعه مورخ اول مرداد ماه جاري برگزار خواهد شد.
توزيع كارت آزمون پزشكي سال 89 دانشگاه آزاد بصورت اينترنتي از طريق سايتاز ساعت 11 صبح روز سه شنبه مورخ 29 تير ماه جاري آغاز ميشود و تا يك ساعت قبل از شروع آزمون ادامه خواهد داشت.کد:www.azmoon.org
داوطلبان اين آزمون ميتوانند با وارد كردن شماره پرونده و كد رهگيري كه در هنگام ثبت نام دريافت نمودهاند نسبت به مشاهده و تهيه پرينت كارت ورود به جلسه خود اقدام كنند.
اطلاعات فردي و آزموني شخص داوطلب به همراه عكس وي در كارت ورود به جلسه درج شده است و داوطلبان در صورت وجود هر مشكلي در اطلاعات مندرج در كارت لازم است در خلال روزهاي سه شنبه29 تيرماه جاري تا پنجشنبه31 تيرماه، صبحها از ساعت 9 الي 13 و بعد از ظهر از ساعت 14 الي 18 با مراجعه به باجه رفع نقص پيش بيني شده نسبت به اصلاح موارد مغايرت اقدام كنند.
داوطلبان لازم است در اين خصوص به اطلاعيهاي كه روز يكشنبه مورخ 27/4/89 از طريق روزنامه آفرينش منتشر و بطور همزمان در پايگاه اطلاع رساني مركز آزمون به آدرسقابل مشاهده است، مراجعه كنند.کد:www.azmoon.org
منبع:
[HTML]http://www.kanoon.ir/misc/news/fullnews.aspx?postid=57516[/HTML]
كارنامه فردا مياد اول پاسخنامه نوشته
خب همین دیگه ! ... قبلا گفته بودن چند ساعت بعد از آزمون !نقل قول:
خب 24 ساعت هم چند ساعت حساب ميشه!
بچه ها من ادبيات و عربيم خيلي ضعيفه و همينجوري نمره گرفتم تا حالا ! بنظرتون خوبه كه بيخيال اين دو تا درس شم و تمركز كنم روي ديني و زبان ؟ ( دين و زندگي رو معمولا بالاي 80 ميزنم )
اتفاقا الان وقتشه كه ضعفت را جبران كني و حسابي كار كني روشون!
با این کار از الان میگم که عمرا قبول بشی !!!
یعنی چی بیخیال شم؟ این همه فرصت داری خوب بشین تقویت کن عربی که همه مشکل دارن یه 40 درصدی.... بزنی یعنی عالی !! ادبیاتم که اگه بخونی تست هاشو میزنی نیاز به تحلیل محاسبات.... نداره که !!
ادبیات و عربی ضریب 6 دارن ( با هم ! ) ... زبان و دینی با هم 4 !نقل قول:
+ تراز اون 2 درس پایین میاد به شدت ! ... یعنی از حد متوسط ترازت رو خیلی میکشه پایین !
ادبيات رو يه كاريش ميشه كرد در طول سال . ميشه بالاي 20 يا 30 زد ولي عربي هيچي بلد نيستم حتي عربي سوم راهنمايي و اول دبيرستان رو هم قشنگ بلد نيستم و كتابهاي عربي به زبان ساده و عربي جامع رمزينه رو هم كه گرفتم نميتونم قشنگ متوجه بشم
عربي 3 رو هم براي شهريور برداشتم ولي مطمعنم كه نميتونم پاس كنم
در مورد درس عربي كسي ميدونه كه چجوري ميشه از اول ياد گرفت ؟ از عربي سال اول چي ها رو بايد دونست كه بشه عربي 2 رو خوند ؟ احساس ميكنم عربي سال دوم رو ميتونم از روي كتاب گاج ياد بگيرم البته اگه عربي اول رو بلد باشم .
راستي عربي اول دبيرستان از سال 1386 تا حالا عوض شده ؟
ادبیات رو منم ضعیف بودم نمیتونم راهنماییت کنم ولی عربی تخصص خودمه:31:نقل قول:
عربی مثل ریاضی میمونه باید تا جایی که توان داری تست بزنی اونوقت زدن 60 -70 درصد عربی واست میشه آب خوردن میگی نه؟سر یکی از آزمونات آزمایش کن. اول خوب مطلب رو بخون بعد تستای زیاد بزن و پاسخنامه رو خوب و با دقت بخون من اوائل آرزوم بود که عربی رو 25 درصد بزنم امسال توی آزمونای قلم چی که عربیش سخت تر از کنکورای آزمایشی دیگه است چندبار 80 زدم و یکی از آزمونا هم بالای 90 درصد زدم(درست یادم مونده باشه 91 یا 92). هیچ درسی رو کنار نذار .
باید کلشو یاد بگیری...خصوصاً باب هارو که از همه بیشتر باید مسلط باشینقل قول:
از عربي سال اول چي ها رو بايد دونست كه بشه عربي 2 رو خوند ؟
دینی وزبان باهم ضریب 5دارن نه 4نقل قول:
ادبیات و عربی ضریب 6 دارن ( با هم ! ) ... زبان و دینی با هم 4 !
+ تراز اون 2 درس پایین میاد به شدت ! ... یعنی از حد متوسط ترازت رو خیلی میکشه پایین !
ضریب درسا:
ادبیات4 عربی2 دینی 3 زبان2
ریاضی 12 فیزیک 9 شیمی 6
ممنون :20:نقل قول:
دینی وزبان باهم ضریب 5دارن نه 4
ضریب درسا:
ادبیات4 عربی2 دینی 3 زبان2
ریاضی 12 فیزیک 9 شیمی 6
براي تجربي وضعيت چطوره ؟
باب ها رو حفظ كردن كاري نداره واسه من ولي كلي چيزهاي ديگه هست اين وسطنقل قول:
كتاب عربي 1 ژرف انديشان رو گرفتم ولي كلي مطالب داره كه ما سال اول اونا رو نداشتيم . كاش يكي دفتري جزوه اي چيزي داشت كه من از روش عربي 1 رو ميخوندم . براي عربي 2 و 3 كتابهاي گاج رو دارم خيلي راحت ميتونم از روشون ياد بگيرم .
خدا بگم چيكارم كنه كه سال اول سر كلاس عربي نميرفتم :31:
ادبيات رو كه ميشه كاريش كرد اول سال سوم رو مرور ميكنم و زبان فارسي رو همين تابستون تست ميزنم و در طول سال هم دوم رو مرور ميكنم :20: تاريخ ادبيات هم قبل از كنكور يه مروري ميكنمنقل قول:
عربي رو اگه شما بتونين كمكم كنين خيلي خوب ميشه :46:
راستي شما چقدر مهربون بنظر ميرسين
ادبیات4 عربی2 دینی 3 زبان2نقل قول:
ریاضی 6 زیست 12 فیزیک 6 شیمی9
زمین شناسی برای زیر گروه1(پزشکی و دندانپزشکی) صفر
بچه ها مشكل اصلي من كه باعث شد از 3 سال پيش عربي رو بزارم كنار بحث اعراب هست .
كسي جزوه اي چيزي داره كه با زبان ساده به آدم گه كه اعراب چه كوفيته ؟ :31:
ممنون . شما دقيقا برعكس shabeashega اصلا مهربون به نظر نميرسين وي اطلاعات مفيد و بدردبخور ميدين :27: خدا حفظتون كنه :46:نقل قول:
حالا اين يعني زمين شناسي رو تو كنكور اصلا نزنيم هيچ تاثيري نداره ؟؟
نقل قول:ایشون جواب شما رو داده ان که. اگر از زیرگروه 1 انتخاب رشته بفرمایید تأثیری نداره.نقل قول:
موفق و مؤید باشید... :40::40::40:
يعني در رتبه هم تاثير نداره ؟نقل قول:
درسته ! .. حواسم نبود :31: ... از بس از این معارف متنفرم ! ضریبش هم کم در نظر گرفته بودم !نقل قول:
---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
چرا در رتبه تاثیر داره ! ... اونایی که برای رتبه میخونن معمولا رو این درس خیلی مایه میزارننقل قول:
يعني در رتبه هم تاثير نداره ؟
بچه ها من هنوز منتظر يه برنامه ريزي دقيق و عملي براي درس عربي هستم :46:
کاری نداره که داداش مبحث به مبحث بخون بعد از هر مبحث بشین حسابی تست بزن چیزیم که زیاده کتاب اموزش تست... تو بازار که دوستان میتونن راهنماییت کنن من نظر خاصی ندارم
ببین من 2 سال مثلا کنکور دادم تازه اومده تو دستم که باید چیکار میکردم.... پس سعی نکن خودت تجربه کنی به تجربیات بقیه گوش کن مثلا همین عربی که بهت میگم اگه اینکار بکنی از همین الان مثلا میتونم بگم 50 به بالا میتونی تو کنکور بزنی که یعنی ترکوندن !!
یه سوال! تو منطق آزمون های قلمچی، خط فاصله ( ___ ) به چه معنییه؟ یعنی نمیاد یا اینکه دوست نداشته بنویسه؟! مثلا برای همه ی دروس عمومی (بجز عربی و زبان) تو پروژه تابستان خط فاصله گذاشته.
بچه های گام اولی
درصداتون رو بزارید مقایسه کنیم
اول خودم
ادبیات: 0 :31: نتونسته بودم بخونم
عربی: 65
دینی:83
زبان: 68.2
ریاضی:72
فیزیک : 90
شیمی: 65
ببين زمین شناسی برای رشته های زیر گروه 1فقط بی تاثیره یعنی زدن و نزدنش مهم نیست عملا زدن و نزدنش تاثیری نداره ولی برای رشته های دیگه ضریبش یکه . البته یه چیزی رو فراموش نکن توی رتبه کل و رتبه منطقت تاثیر فوق العاده ای داره. ضمنا یادت نره موقع انتخاب رشته فقط بعضی از رشته ها رتبه کل و منطقه مهمه (رشته هایی که پذیرششون کشوریه) برای اغلبشون رتبه زیر گروه موثرهنقل قول:
نظر لطف شماست . سینا هستم . هر کمکی از دستم بر بیاد براتون انجام میدم .نقل قول:
منم از گاج استفاده کردم و خیلی راضی بودم . یادت باشه راز پیشرفت توی عربی تست زیاده . عربی گاج سفید تستای زیادی داره پاسخنامشم کامله.
یک سال پشت کنکور سراسری بمانیم ؟ یا نه ؟؟؟
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=423402
کسی جواب منو نمیدونه؟!!!!! کسی از کنکوری های پارسال هست که آزمونای تابستون قلمچی رو داده باشه؟ میخوام بدونم عمومی ها هم تو برنامه هست یا نه. منتظرم شدید! :19:نقل قول:
دوست نداشته چيه!! يعني اون آزمون از اون مبحث هيچ سوالي نمياد. ادبيات و ديني كلا تو تابستون نداره.نقل قول:
سلام :11:
قرابت معنایی چیه اسم کتابه :31:
در مورد زبان فارسی و عربی بگین چه کتابایی بگیرم چون هیچی بلد نیستم:13:
بهتر یود می رفتین تو تایپکش مطرح می کردین.نقل قول:
ولی واسه زیبان فارسی همگامان و محوری گاج خوبه.
واسه عربی هم ایاد فیلی کتاب خوبیه.
قرابت معنایی هم هامون سبطی خوبه.
منم درصد هام این بوده:
ادبیات: 58
عربی: 52
دینی:42
زبان: 85
ریاضی:61
فیزیک : 35 :41:
شیمی: 44
کلا این آزمون رو اصلا خوب ندادم
معرفی برترین کتابهای کنکوری برای بدست آوردن یک رتبه خوب در سایت زیر
بچه ها من امروز شروع ميكنم عربي رو از سال اول دبيرستان بخونم ببيم چي ميشه !!! دعا كنين كه تا دي ماه بتونم عربي رو كامل ياد بگيرم
بچه ها در درس عربي فعل امر رو فقط بايد از صيغه هاي مخاطب ياد گرفت ؟ فعل امر صيغه هاي غايب و متكلم تو درس هاي دبيرستان نيست ؟
فعل امر فقط برای مخاطب هست! تو به یک نفر که غایبه که نمی تونی امر بکنی!:20:نقل قول:
امر غايب هم هست كه توي يكي از درسهاي دوم هستش كافيه لام به اول فعل اضافه ميشود و در معني،بايد اضافه ميشود مثلا:
ليستريح:بايد استراحت كند.
ولی بهش فعل امر نمی گن...نقل قول:
بهش میگن امر بالام
بين علماي جهان اختلاف انداختم :27:
اين جزوه اي كه من دارم توش نوشته لام مكسور به اول فعل غايب اضافه ميكنيم و آخرشم يه كارايي ميكنيم و فعل امر ميشه .
البته من فقط مخاطب و متكلم رو ياد گرفتم وقتم رو هدر نميدم براي اون يكي ها . فردا فكر كنم برسم به باب ها و تا آخر شهريور عربي اول رو به طور كامل مسلط بشم , البته به كمك شما عزيزان دل:10:
كلا برنامه من براي امسال اينه :
تا آخر شهريور شيمي 2 و رياضي 3 و زبان انگليسي 3 و زبان فارسي رو تموم ميكنم تا دي ماه فيزيك 3 و فيزيك پيش دانشگاهي 1 و شيمي 3 و عربي رو تموم ميكنم
برنامه خوبي نيست ولي من كه بزرگسال درس ميخونم مجبورم اينطوري درس بخونم :31:
راستي فيزيك پيش دانشگاهي رو ميشه بدون ياد گرفتن فيزيك 3 خوند ديگه ؟
کارنامه ها اومد ! ... من که عمومی ها رو خراب کردم ! ... الان میزارم ...