دوستان کسی میدونه رشته های نیمه متمرکز و نیمه حضوری یعنی چی؟؟؟
Printable View
دوستان کسی میدونه رشته های نیمه متمرکز و نیمه حضوری یعنی چی؟؟؟
نیمه متمرکز رشته هایی هستن که نیاز به آزمون عملی،علمی،مصاحبه یا معاینه دارن. و اسامی قبولی ها جدا اعلام می شه و آزمونش آخرای مهر تا آذره معمولا و اعلام نتایجش دی میاد.نقل قول:
یه نکته راجع به این رشته ها:
اگه توی این رشته ها قبول بشی، انتخاب های بعدی فرم انتخاب رشته رو هم بررسی می کنن و اگه قبول بشی می تونی رشته ی بعدی رو بری و توی آزمون نیمه متمرکز هم شرکت بکنی. اگه قبول بشی، "باید" متمرکز رو ول بکنی و بیای نیمه متمرکز رو بخونی. اگر هم قبول نشی می تونی توی متمرکزه ادامه بدی...
نیمه حضوری: بعضی از درس ها دو روز آخر هفته کلاس دارن و شهریه هم داره.
یادم رفت بگم که می تونی توی آزمون عملی شرکت نکنی که در این صورت ادامه تحصیل توی رشته ی متمرکزی که قبول شدی موردی نداره...
امروز در رابطه با چند تا رشته داشتم تحقیق میکردم و به همین خاطر هم به چند تا از اساتید دانشگاه شیراز ایمیل زدم تا سوالام رو ازشون بپرسم
چند تاشون علاوه بر راهنمایی ازم خواستن برای اطلاعات بیشتر در مورد رشته ها در مراسم open day دانشگاه هم شرکت کنم
طبق تحقیق هم که از طریق دانشگاه شیراز کردم کردم مراسم open day مربوط میشه به معرفی رشته ودانشگاه و محصل تحصیل وهزینه ها و... هست.
گفتم گوش به زنگ باشید و کسانی که تهران زندگی نمی کنند(چون تهران دانشگاه امیر کبیر برگزار میکنه) از طریق سایت دانشگاه شهرشون اطلاعات مربوط به این مراسم رو پی گیری کنند
طبق اطلاعاتی که از سایت دانشگاه شیراز متوجه شدم معمولا این همایش ها موقع اعلام نتایج سازمان سنجش صورت میگیره
پس گوش به زنگ باشید.
خودم رشته های دکترا(پزشکی،دندان پزشکی،دارو سازی،دامپزشکی) رو حتما میرم.
امیر جان پارسال بعد از اعلام نتایج بود 3 روز
خیابان ساحلی...
بد نبود ولی مثل تهرانی ها کیک و آب میوه ندادن:grrr: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون محمد جاننقل قول:
رشته های تجربی هم همون جا برگزار میشد؟
چه طور بود؟هر روز یه رشته؟یه کم توضیح میدی؟
فقط فنی مهندسی ها بود؟
من که همین جوری رفتم خیلی تو عمق وارد نشدم:27:
آره تجربی هم بود
این جوری بود که گروه گروه از هر رشته و دانشگاهی 1 قسمت زده بودند بعد میرفتی ازشون سوالات میپرسیدی این هم بگم همشون از دانشجوهای اون رشته بودن
خوب بود و هر رشته ای که فکر کنی هم بود از جانور شناسی بگیر تا رباتیک!
نه هر روز همه رشته ها بودن...
با هم برگزار میشد همه رشته ها؟؟؟:18:نقل قول:
تداخل زمانی نداشت؟؟
یعنی اگه یکی میخواست همه رو شرکت کنه باید چی کار میکرد؟:19:
مثل تهرانی ها حالت کنفرانس نداره
مثل نمایشگاه بود.قسمت قسمت هست بعد میرفتی ازشون هرچی میخواستی میپرسیدی بهت سی دی هم میدادند!!
اول دفترچه ی انتخاب رشته ی ریاضی رشتهی حقوق رو همم جزو رشته ها نوشته ولی هر چی گشتم توی رشته های روزانه ندیدم دانشگاهی داشته باشه! چرا؟!
دوستان فکر میکنید دانشگاه صنعتی کرمانشاه مهندسی رو تا چند بگیره ؟
ممنون از اطلاعاتی که در این ضمینه دوستان دادن ...
دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برای آشنایی بیشتر داوطلبان کنکور سراسری اقدام به برپایی همایش "درهای باز" با هدف معرفی رشته های دانشگاه برای دانش آموزان کرده است.
این جلسات روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه 2، 3 و 4 مردادماه از ساعت 9 تا 12 در دانشکده های مهندسی عمران ، مهندسی مکانیک و مهندسی برق و کامپیوتر و با حضور مسئولین دانشگاه برگزار خواهد شد.
دانشگاه خواجه نصیر رشته های متعددی در 7 دانشکده مهندسی مکانیک، مهندسی عمران، مهندسی هوافضا، مهندسی نقشه برداری، مهندسی صنایع، مهندسی برق و کامپیوتر و علوم دارد.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره کاهش ظرفیت دوره کارشناسی در دانشگاههای کلانشهرها گفت: دانشگاههای تهران و کلانشهرها که شامل 10 دانشگاه برتر کشور می شود برای پذیرش در سال تحصیلی جدید به این روش عمل می کنند.
محمدحسین سرورالدین افزود: ظرفیتهای کنکور سراسری تا کنون به طور دقیق مشخص نشده است اما به طور قطع می توان گفت که ظرفیت کارشناسی در کشور به هیچ وجه کم نخواهد شد بلکه در کل افزایش نیز می یابد.
وی اظهار داشت: تنها تفاوت در ظرفیت ها توزیع آنها بین دانشگاهها است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از دانشگاههای مادر که امکانات و استعداد خوبی برای توسعه تحصیلات تکمیلی دارند خواسته شده که از امکانات خود در زمینه تحصیلات تکمیلی استفاده کنند و ظرفیت کارشناسی را کاهش دهند.
وی اظهار داشت: دانشگاههای تهران و کلانشهرها که شامل 10 دانشگاه برتر کشور می شود برای پذیرش در سال تحصیلی جدید به این روش عمل می کنند.
سلام...نقل قول:
منظورش از سال تحصیلی جدید،89 ٍ یا 90؟
اگه 89 باشه که خیلی بد میشه....هر چی بلا بود امسال سر ما آوردن...
منظورش همین 89 هستش! ای خدا...!!!:13:نقل قول:
غلط کردین شما!!نقل قول:
میان ظرفیت دانشگاههای خوب رو میارن پایین عوضش ظرفیت دانشگاههای غیر انتفاعی و پیام نور رو چند برابر میکنند تا پول بیشتری به جیب بزنند
:41::41::41:نقل قول:
:19::19::19:نقل قول:
منظورش همین 89 هستش! ای خدا...!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
رئیس سازمان سنجش :2: آموزش کشور درباره کاهش ظرفیت دوره کارشناسی در دانشگاههای کلانشهرها گفت: دانشگاههای تهران و کلانشهرها که شامل 10 دانشگاه برتر کشور می شود برای پذیرش در سال تحصیلی جدید به این روش عمل می کنند.
محمدحسین سرورالدین افزود: ظرفیتهای کنکور سراسری تا کنون به طور دقیق مشخص نشده است اما به طور قطع می توان گفت که ظرفیت کارشناسی در کشور به هیچ وجه کم نخواهد شد بلکه در کل افزایش نیز می یابد.
وی اظهار داشت: تنها تفاوت در ظرفیت ها توزیع آنها بین دانشگاهها است.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: از دانشگاههای مادر که امکانات و استعداد خوبی برای توسعه تحصیلات تکمیلی دارند خواسته شده که از امکانات خود در زمینه تحصیلات تکمیلی استفاده کنند و ظرفیت کارشناسی را کاهش دهند.
وی اظهار داشت: دانشگاههای تهران و کلانشهرها که شامل 10 دانشگاه برتر کشور می شود برای پذیرش در سال تحصیلی جدید به این روش عمل می کنند.
:13::13::13:
این قضیه ی حذف تکمیل ظرفیت هم به خاطر همین بود !!! جالب اینجاست خیلی راحت هم اومد رئیس سازمان سنجش اعلام کرد
غیر انتفاعی و پیام نورامون خالی میشه اگه تکمیل ظرفیت بذاریم !!!! نهایت نامردی!!!
فقط نمی دونم ازاد که این همه پول میگیره این وسط برای چی تکمیل ظرفیت برداشت!!!!!!تازه به نفعشم بود که !!!
این همه اعلام کردن ما ریزشا رو حساب کردیم دیدیم چقدر پیش بینی هاشون درست بود !!! چقدر پارسال موندن پشت کنکور
پارسال 50 درصد پیام نور قبول شدن 23 درصد غیرانتفاعی 15 درصد سراسری !! بقیه هم ....
به جاش فكر كنم ميخوان ظرفيت كارشناسي ارشدو ببرن بالا!:41:
فقط ظرفيت دانشگاهاي تاپ رو كم ميكنن!! :19:نقل قول:
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره کاهش ظرفیت دوره کارشناسی در دانشگاههای کلانشهرها گفت: دانشگاههای تهران و کلانشهرها که شامل 10 دانشگاه برتر کشور می شود برای پذیرش در سال تحصیلی جدید به این روش عمل می کنند
دستشون درد نكنه!:13:
نگران نباشين همه با هم ميريم شهرستان!:31:نقل قول:
هر چی بلا بود امسال سر ما آوردن...
سلام
در رابطه با کاهش ظرفیت من شنیده بودم دانشگاههای مادر کاهش ندارن !
یعنی اونایی که تقاضا توشون زیاده همون جوری باقی میمونن !
در هر صورت اگه این کار رو بکنن فکر کنم مثل 2 سال پیش که کنکوریا رفتن جلو مجلس ما هم باید بریم!
ولی در کل بعید میدونم ظرفیت اصلیا رو کم کنن!
امیر خان بخاطر اعلام همایش خواجه نصیر ممنونم:10::40:
نقل قول:اتفاقا من شنیدم قراره دانشگاههای مادر ظرفیتشون کم شه!!! توی خبر هم که رسما گفته دانشگاه های تهران و 10 دانشگاه برتر!!!نقل قول:
بله ... اتفاقا منم پست امیرخان رو دیدم و گفتم من شنیده بودم که ... :20:نقل قول:
فکر کنم تو سایت کانون نوشته بود
ولی در کل اگه همچین اتفاقی افتاد جلوی سازمان سجنش یادتون نره :21:
خداییش هر چی بدشانسیه ما اوردیم . اون از فیزیک و ریاضی امسال اینم از کاهش ظرفیت دانشگاههای مادر. خدا وکیلی هدف از این طرح چیه؟میشه یکی منو روشن کنه؟!:13:نقل قول:
خلوت کردن تهران به خاطرزلزله:31:نقل قول:
آخه تو این مملکت کی اعتراض کردن نتیجه داده که این بخواد دفعه دومش باشه:27:نقل قول:
10 تا دانشگاه برتر که فقط تو تهران نیست!نقل قول:
لابد بقیه دانشگاهها هم قراره شهاب سنگ بخوره!:31:نقل قول:
یه سوال داشتم قضیه ی انتقال دانشجوها که توی محل سکونت خودشون قبول نشدن به شهر خودشون چیه ؟؟
خیلی غیر منطقیه !!! مثلا یه نفر سراسری شهرستان قبول بشه محل سکونتش تهران باشه میفرستنش دانشگاه تهران ؟!:eh:
این قضیه رو از کجا شنیدی؟نقل قول:
البته به نظر من کاملا منطقیه! من دست کسی که بخواد این طرحو اجرا کنه رو میبوسم:31:
در مورد استانهای کوچک و بیشتر اونها طبق شرایط اعلامی که مطابق شرایط بالاست گویا قرار هست اقدام بشه ولی در همون طرح عنوان شده بود که با توجه به داشتن شرایط خاص توسط تهران و جمعیت متقاضی زیاد و دانشگاه های مادر پرطرفدار قرار هست مکانیسمی تعریف بشه که البته اولویت نخست را هم به خانمها خواهد داد تا طبق اون برای مثال خانواده ای محل اقامت خودش را بدین منظور تغییر نده هرچند مطمئنا سوابق زندگی چندین ساله در شهر مورد نظر احتمالا بررسی خواهد شد و جوانب خاص تهران و دانشگاههاش هم در نظر خواهد گرفته شدنقل قول:
توی روزنامه و اخبارنقل قول:
نوشته بود البته دختران در اولویت هستند :31:
این طرح در مورد تهران نیست . واسه تهران یه شیوه نامه خاصی قراره تعریف بشه. تازه قرارم هست که اولویت با خانما باشه تازه انتقال به دانشگاه مادر تعریف نشده . شما فرض کنید روی این حساب مثلا یه خانمی رشته دندونپزشکی شیراز رو نمیاره میزنه دندونپزشکی زابل قبول میشه بعد انتقالی میگیره شیراز . بنظر شما در حق بقیه ظلم نیست؟نقل قول:
بنظرم کلا طرحش غیر منطقیه. وقتی ظرفیتها محدوده و قراره محدودتر شه این طرحا در حد حرف میمونه مگه مثلا کسی بخواد از تهران بره شهرستان میفرستنش:41:
اینا اصلا نمی دونن دانشگاه چیه! یه مشت بی سواد می خوان واسه ی ما تصمیم بگیرن! همش هم به موارد "چیز" فکر می کنن تا آموزشی. یعنی اینا نمی فهمن سطح دانشگاه ها با هم فرق داره؟ جناب دانشجو می گه: می خوایم کاری کنیم که خانواده ای که بچه هاشون توی شهرهای مختلفن دور هم جمع بشن!!! یعنی دریغ از یه تیکه شعور!!!
لازم به ذکره ، چیز مذکور به رنگ سبز می باشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچه ها یه سایت باحال برای انتخاب رشته .:
کد:http://www.iran-universities.com/search/index.htm
ممنون. ولی این که انتخاب رشته نیست! رتبه که نمی خوادش! همین جوری هر رشته و شهری بزنی برات میاره!نقل قول:
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور درباره اعلام نتیجه اولیه کنکور و صدور کارنامه اولیه برای داوطلبان گفت: امیدواریم بتوانیم نتایج اولیه کنکور سراسری را در روز 10 مرداد ماه از طریق سایت سازمان سنجش در دست داوطلبان قرار دهیم.
محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: یک هفته پس از اعلام نتیجه اولیه انتخاب رشته داوطلبان مجاز به انتخاب رشته به صورت اینترنتی آغاز می شود.
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: نتایج نهایی نیز نیمه شهریورماه اعلام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه نرم افزار تقلب یاب کنکور موارد غیر معمول وغیرآماری را تشخیص می دهد، گفت: این نرم افزار با مشاهده پاسخنامه هایی که 70 درصد و بالاتر مشابه هستند، تقلب را شناسایی می کند و نتیجه در کمیته های مربوط مورد بررسی قرار می گیرد.
سرورالدین گفت: امسال 755 هزار نفر ظرفیت پذیرش وجود دارد که در صورت محاسبه داوطلبان شرکت کننده نسبت افراد به پذیرش 55 درصد است در واقع بیش از نیمی از شرکت کنندگان در آزمون سراسری پذیرفته می شوند.
وی همچنین گفت: اگر پشت کنکوری نداشته باشیم در واقع برای 450 هزار نفر دانش آموز که می خواهند به آموزش عالی وارد شوند ظرفیت وجود دارد.
کنکور سراسری سال 1389 با رقابت تعداد یک میلیون و 286 هزار و 813 شرکت کننده از صبح پنجشنبه 10 تیر ماه با رقابت داوطلبان گروه آزمایشی فنی و ریاضی آغاز به کار کرد که در این آزمون 320 هزار و 362 نفر شرکت کردند. کنکور گروه هنر نیز بعدازظهر این روز با شرکت 25 هزار و 19 داوطلب برگزار شد.
آزمون گروه آزمایشی علوم تجربی نیز با شرکت 464 هزار و 629 شرکت کننده صبح روز جمعه 11 تیرماه برگزار شد. 18 هزار و 229 داوطلب نیز بعدازظهر این روز در کنکور زبانهای خارجی به رقابت پرداختند.
آخرین آزمون امسال نیز با رقابت 460 هزار و 830 نفر در گروه آزمایشی علوم انسانی صبح شنبه 12 تیر ماه شد تا به این ترتیب ماراتن کنکور سال 1389 به پایان برسد.
کد:http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=110419
پس چیزی تا سکته زدنمون نمونده!:31:نقل قول:
امسال با این شرکت کننده ها زیاد شدن ولی پذیرفته شدگان کمترن...
قضيه کاملا سياسيه.ولي خوب طبق مقررات نميشه اينجا در موردش حرف زد.نقل قول:
اه چه زود!!
تازه داشتیم زندگی میکردیما....
یعنی 10 روز دیگه دوباره باید دپرس شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]