زیاد روی رای گیری حساب نکننقل قول:
من سر بازی با بریل گفتم این هلند یک باتلاق بزرگ است برای همه تیمها .و شک نکنید هلند قهرمانه
Printable View
زیاد روی رای گیری حساب نکننقل قول:
من سر بازی با بریل گفتم این هلند یک باتلاق بزرگ است برای همه تیمها .و شک نکنید هلند قهرمانه
با این منطقی که بعضی ها دارن اگه اسپانیا 10 تا گل هم بخوره بازم شانس رو یار هلند میدونن و یه چیزی تو استین دارن.
باز جنبه ی باخت آرژانتینی ها و آلمانی ها خیلی بالاتر بود.
ای بابا....
این چرخ فوتبال اسپانیاست
با تمام قدرتش در باتلاق ترسناک هلند گیر کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اروگوئه دقایق اخر احساسی بازی کرد ... خودشو به آب و اتیش زد . وگرنه فراموش نمی کنیم که هلند 3 بر 1 جلو بود . منطقی بازی کرد . اون چیزی که من میگفتم اینه . هلند 5 تا هم عقب بیفته منطقی بازی میکنه . بخاطر همینه ما بهش اعتقاد داریم .نقل قول:
البته مشخصه نوع صحبتون عوض شد نسبت به اون موقع . طبیعی هم هست ... اون موقع برزیل شوت شده بود. ما هم داغ رو تازه میکردیم . :46:
ولی چیزی که هست من قدرت کنترلی هلند رو برتر می دونم . 26 بازی نباختن واقعا کار هر تیمی نیست . تمام بازی های جام رو بردن کار هر تیمی نیست . :46: حتی اسپانیا .
هلند چون همیشه توانایی بالایی داشته و همیشه قشنگ بازی کرده ، نگرفتن جام براش زیاد مهم نیست . اصل بازی زیباست . چون در نتیجه هزار عامل دخیله . یکیش شانس .
نزدیک 90 درصد برزیلیا رفتن طرفدار اسپانیا شدن
جالبه
ولی بازم هلند مبیره
توپ قشنگ وسط دروازه رفت. کاسیاس بود حتما اونو می گرفت.نقل قول:
کلا نمی تونید راحت به کاسیاس گل بزنید.
همین طور نمی تونید از پس ژاوی و اینیستا و ویا بربیاد:31:
تا همین جا هم خوب پیش اومدین. نایب قهرمانی هم برای خودش افتخار بزرگیه:31:
باشه بهش میگمنقل قول:
خب آخه دل خوش کردن ببینن یک تیم پیدا میشه جلوی هلند رو بتونه بگیرهنقل قول:
من از طرفدارای انگلیس بودم// هستم و خواهم موند.
ولی تیم دومم اسپانیاست.
اسپانیا قهرمان میشه.
ببین یکبار هم گفتمنقل قول:
اصلا مربی هلند گفته ما با اون 2 عقربه ساعت کاری نداریم
چون فقط بلدن دور خوشون بچرخن تیک تاک کنند
و گفته اصلا ارزش مهار کردن ندارن
---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------
اااا ، راست میگی؟؟؟:31:نقل قول:
دلم می سوزه که هلندی ها برای سومین بار برن تا فینال و نتونن جام رو بالا ببرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چون این بار هم به یه مانع بزرگ به نام اسپانیا برخورد کردن.
چون لاله طرفدار اسپانسایت دیگه فرقی نمیکنه کی ببره:31:
هرکدوم بردین نوش جونتون:46:
توپ وسط بود ... ولی ارتفاع داشت ... میگم کاسیاس نمیتونه اینقدر بپره :31: ... این سرعت توپ گرفتنش ساده نیست .نقل قول:
ایشالله یدونه از اون شوتای 120 کیلومتر بر ساعت که به اروگوئه زدیم به کاسیاس هم میزنیم ...
اون عقربه ها (:31:) هم کاره ای نیستن ... وگرنه بارسا رو میاوردن فینال . فک کنم فینالیستهای هلندی تو جام باشگاهها بیشتر بودن . اشنایدر و روبن که یادتونه :31:
هلند 11 تا لوله کش هم بیاره تو زمین با باتلاقش شما رو غرق میکنه ...
نقل قول:
یکشنبه میبنمتون
نمی خوام کری خونی کنم و اصلا خوشمم از کری خونی نمیاد ولی این عقربه ساعت که گفتی از حرصت بوده:31:
اگه اینی که گفتی باشه پس هلند رفت بالای 6تایی شدن:31:
اینجا چرا اینقدر دعوا میکنن؟
آقا من نمیدونم آرژانتین قهرمان میشه...:31:
اسپانیا 1 ستاره میشود ... :10:
آره چون با رشادت جلوی هلند جنگید و کشته شد(البته نمیگن ستاره میگن سرجوخه):21:نقل قول:
همه چیز تو بازی مشخص میشه! طرفدارن هلند یه جوری دیپ داونشون خودشونم شانس کمتری برای هلند قائلن!
اسپانیا قراره بعد از آلمان دومین تیمی باشه که یورو با جام جهانی رو یکی پس از دیگری میبره...
پ.ن : این پل قرار نیست فینالو پیش بینی کنه؟ :31:
نه احتمالا امروز تو رستوران سرخ میشهنقل قول:
طرفدارای هلند باید فقط به نایب قهرمانی امیدوار باشند بالاخره نایب قهرمانی هم خودش افتخار بزرگیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته نایب قهرمانی برای بار سوم خیلی ستمه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من شخصا هر دو تیم رو دوست دارم
هلندی ها یه جورایی تو دل برو هستند
همچنین اسپانیاای ها هم بازیشون دلچسب هست
واقعا هر دو لیاقت قهرمانی رو دارند
اما به عنوان پیشبینی فکر میکنم اسپانیا قهرمان میشه
همونطور که قبلا گفتم 100 درصد اسپانیا قهرمان میشه
چون هم بهترین تیمه هم بهترین بازی انجام میده :21:
اسپانیه قهرمان هم نشه به خاطر بازی قشنگش طرفدارشم:40:
هلندی ها هم که از بازی زیبا چیزی حالیشون نیست فقط باتلاق باتلاق میکنن
اسپانیا تیم بهتریه. واقعا وقتی توپ میره زیر پای ژابی و ژاوی و اینیستا کسی نمیتونه بگیرتش.
:40:اسپانیای قهرمان:40:
بابا وقتی اسپانیا آلمان رو بزنه میخوای هلند در پیت رو نبره ؟
سلام به همگی گفتم که آلمان رومیزنه حالا دیدید پس هلند ه خندم میگیره:27: هلندم تیمه همش شانسی شانسی میاد بالا با اون دروازه بان:18: ترسوش
اسپانیا قهرمانه
این تازه به دوران رسیده، ببخشید تازه به نیمه نهایی رسیده ها!! (اسپانیا رو میگم!) اصلا لیاقت قهرمانی رو ندارن
واقعا خاک بر سر جام و جهانی و فوتبال که یکی از فینالیستهاش با هفت گل زده به فینال اومده و سه تا از بازیهاشم با کمک داور برده و اولین بازیشم باخته!!
واقعا دیگه باید در جام جهانی رو گل گرفت
خااااااک
نقل قول:
نه توقع داشتی اون تیم داغون ایتالیا بیاد بالا
فکر کنم اسپانیا لیاقتش فقط قهرمانی هست و تیم شما هم لیاقتش همونی بود که همه دیدن
ببخشید میشه بگید کی لیاقت قهرمانی رو داره؟اونوقت چرا؟نقل قول:
ایتالیا؟فرانسه؟برزیل؟...
ای بابا
مگه جلوی هلند تیمی شانس داره؟؟
برید بشمرید که چند بازیه هیچکی نتونسته با هلند مساوی کنه حتی...
نقل قول:همگی دوستان این اقایون بالایی ها رو اسمشون یادتون بمونه بعد بازی ها اگه هلند قهرمان شد کارشون داریم :31:نقل قول:
حداقل بیاید منطقی حرف بزنید ... شانسی اومده بالا ؟؟ دروازبان ترسو !!! هلند در پید ؟؟
یعنی اینقدر هلند تیم بدیه که 26 بازی نبازه ؟؟ آخه فکر کردنم خوب چیزیه ... تیمشون در راحترین گروه قرار گرفته تو بازی های حذفی یه بازی ساده داشته بازم خودشون رو کشتن نتونستن در حد انتظار گل زنی کنن ... ما تو یه گروه سخت ... با بقول دوستان بازیکنای درپید (در حالی که اینطور هم نیست) 12 گل زدیم . ادم خندش میگیره از اینجور حرفا . آقا 26 بازی نباختن کار هیچ تیمی نیست ... شانسه این ؟
اگه حرف منطقی بزنین بخدا ما چیزی نمی گیم ... ولی اینجور حرفا فقط بدرد دعوا و جرو بحث میخوره ... یخورده از خوبیهای تیمتون بگید که بلدید .
مطمئنم که هلند قهرمان میشه :40:
همین هلند لیاقتش خیلی بیشتر از اسپانیای تازه به دورا رسیده، نه ببخشید تازه به نیمه نهایی رسیده هستنقل قول:
تیمی که همه بازیهاشو برده و 13 گل زده داره و داوری هم بیشتر به ضررش بوده
من دوست دارم هلند قهرمان بشه
لاله های نارنجی :40:
بازی خیلی سختیه برای هر دو تیم...
اسپانیا پیروز این میدان هست...
این را هم توی زمین نشون میدیم
NETHERLAND IS HERO OF WORLD CUP
هلند قهرمانه ... :46:
مثلا اسپانیا چی داره که هلند نداشته باشه ؟! :13:
زمان بازی برزیل و هلند هم همه میگفتن که برزیل برنده اس ولی آخرش چی شد ؟؟؟
ضمنا من با بازی اسپانیا هم خیلی حال میکنم
واقعا زیبا بازی میکنه ولی به نظرم هلند مستحق تره
نقل قول:
اینیستا - ژاوی- پدرو ، داوید ویا- سیلوا - فابرگاس - تورس - ناواس - لیورنته- رینا - والدس-
کاسیاس - پویول ، پیکه، سرخیو راموس ، خوان کاپدویلا- ژابی آلونسو ، سرخیو بوسکتس
اینارو داره ک هلند نداره :21:
پس باختتون حتمی هست :27: