اروگویه با غیرت بازی کرد و با بی غرتی داور حذف شد.نقل قول:
این هلند هم نامردی بالا اومد.
با گل 100% افساید.
منتظر عذزخواهی فیفا باشیم تا بگه هلند نامردی بالا رفت.
اروگویه با غیرت بازی کرد و با بی غرتی داور حذف شد.نقل قول:
این هلند هم نامردی بالا اومد.
با گل 100% افساید.
منتظر عذزخواهی فیفا باشیم تا بگه هلند نامردی بالا رفت.
نقل قول:
واستون خوب شد حداقل یه بهونه دستتون افتاد
اینو نگید چی بگید ؟
حق اروگوئه این نبود هلند هیچ برتری نداشت:41::41:
ثانیه های آخر بازی غنا ، اروگوئه یادته ؟نقل قول:
بهونه ؟ :Oنقل قول:
واستون خوب شد حداقل یه بهونه دستتون افتاد
اینو نگید چی بگید ؟
همون یه گل می تونس باعث حذف هلند بشه .
همونطور که حدس میزدم اروگوئه هم تیمی نبود که بخواهیم باهاش مشکلی داشته باشیم
هلند مثل بازی های قبلی انرژیشو زیاد تلف نکرد برای این تیمچه :21:
بله یادمه ولی من حرفم اینه که تو این بازی حقش این نبود نگید که بود چون واقعا خوب بازی کرد:41::41::41::41:نقل قول:
نقل قول:
دوستانی که هر میان میگن گل آفساید . اگه الان کارشناسی بعد از بازی نگاه میکردن نمی یومدن اینجا همچنی حرفی بزنن چون گل رو کارشناس برنامه کاملا سالم اعلام کرد . حالا بیاید بگید هلند با نامردی اومد بالا ما مثل بعضیا نامرد نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا کارشناس لازم نیست
شوت زده دقت کنید شووووووووووووت :دی
من رو گل دوم هلند کاملا دقیق شدم...100% آفساید بود.
بخاطر اینکه دقت کنید به دروازه بان...اولش فکر کرد که اون بازیکنه که تو آفساید بودتوپ رو استپ می کنه...به همین خاطر به سمت گوشه دروازه حرکت نکرد...ولی بعد یهو توپ از بازیکن هلند رد شد و دیگه اون موقع شیرجه زد و دیر شده بود.
عجب حال کردم این اروگوئه نامرد ضایع شد.دلم خنک شد:31:
اینو نگاه کن :نقل قول:
تا متوجه بشی آفساید یعنی چی ؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5159831&postcount=772
:46:
نقل قول:
تبریک به هلندیهای عزیز تو فینال منتظر ما باشید
در جواب شما دوست عزیز روشن ایرماتوف بسیار عالی قضاوت کرد و کمکاشم فقط 2 تا ایراد داشتند و صحنه گل دوم هلند هم کاملا صحیح بود
بهتره اول افسایدهارو بشناسید بعد در بارش صحبت کنید
اگرم مشکل از دید شماست که ÷یشنهاد میکنم به چشم پزشک مراجعه کنید :10:
نقل قول:اگه صحنه رو از زاویه روبرو نگاه کنی کاملا متوجه منظورم میشینقل قول:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟نقل قول:
چشم داور به چه سرعت سنجی مسلط است؟
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!!!
توضیح شما توی اون پست کاملا اشتباهه دوست من .. اگه بازیکنی که توی آفساید هست هیچ اثری در بازی نداشته باشه آفساید نیست و بقیه بازیکن ها می تونن بازی کنن. ارتباطی به لمس کردن یا نکردن توپ نداره.نقل قول:
لحظه ای که ون پرسی ادای ضربه به توپ رو در آورد دروازبان اروگوئه مکث کرد، و وقتی دید ضربه نزده دوباره حرکت کرد. به این میگن اثر یک بازیکن که در آفساید بوده روی بازی ... و صد در صد گل مردوده. همین که یک بازیکن که در آفساید باعث حواس پرتی سایر مدافع ها و دروازبان ها بشه کافیه که داور اون موقعیت رو آفساید بگیره. وجود اون بازیکن در اون قسمت از زمین غیر قانونیه .. و وجود غیر قانونیش اگه کوچکترین تاثیری در بازی داشته باشه داور باید آفساید بگیره.
سه کارشناس در ITV بودن، هر سه گل رو مردود اعلام کردن. :46: ... حالا هلند برد خب مبارک خودش و طرفدارهاش باشه، ولی این گل آفساید بود.
آرمان جان میدونی چیه ؟ آخه خودم گل رو درست حسابی ندیدم :31:نقل قول:
کارشناسای خودمون که درست اعلام کردند :31:
دقیقا همینطوره...کاملا مشخص بود دروازه بان مکث کرد.نقل قول:
توپ به بازیکن هلند نخورد ولی در جریان بازی تاثیر گذار بود.
منم اینجا بهش گفتم ولی نمیخواد بگیرهنقل قول:
نقل قول:
قانون من در آوردی در نیار.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5159863&postcount=775
تا حالا فکر کردی پس چرا بازیکن توی آفسایده و نفر دیگه ای به طرف توپ نمیره و بازیکن در آفساید هم حرکت نمی کنه آفساید میگیرن حتی اگر بازیکن آفساید به طرف توپ حرکت نکنه!!
قانونو من در آوردی نکنید.
با این قانونی که گذاشتی میتونی فوتبال جدیدی اختراع کنی.
بازیکن در آفساید بخواد کوچک ترین نقشی داشته باشه آفساید اعلام میشه.
من که گفتم درست حسابی گلو ندیدم :31:نقل قول:
فکر قهرمانیمون تو فینال باشید :20:
شما از امکانات محروم هستید و شبکه های وطنی نظر خودشونو به شما غالب می کنند.نقل قول:
چرا پس نظر شبکه های معتبر جهانی رو نمیگید.
بزرگ هم بنیسید تا دروغ خودتو بهتر باور کنید. هرچه بزرگ تر باورش راحت تر :10:
خودت فهمیدی چی گفتی چه ربطی داره آخه یه چیزی میگی یه چی گفته باشی؟نقل قول:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟
سرعت توپ کیلومتر بر ساعت نیست گیگا هرتزه :27: خودشو ناراحت نکن
چشم داورم چون ج....... بوده درست ندیده تهش اینه که آفساید بوده؟
ایول ایشالا که با همین آفسایداهو تبانیای داور هلند قهرمان شه :46:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟نقل قول:
گفتید شوت زده شووووووت.نقل قول:
میگم سرعت شوت چه قدر تا پاس نباشه!!
واضح گفتم هنگ نکنید ولی انگار کردید!
نقل قول:
ون پرسی در مسیر توپ بود نمی تونست غیب بشه و تا زمانی که توپ بهش نرسید کاری نکرد و سرعت توپ به حدی بود با اینکه توپ در فاصله کمی از پاش قرار داشت ولی تا تصمیم بگیره و بخواد رو توپ اثر بگذاره توپ رد شده بود مگر اینکه ادا و اطفار بعد از رد شدن توپ هم افساید حساب بشه
شما دیر رسیدینقل قول:
برای نفرات قبلی قانون آفیادو تعریف کردیم. دیگه شما خودتو ضایع نکن!
همه اینها درست...ولی به هر حال در مسیر توپ بوده و تاثیر گذار هم بوده.نقل قول:
والا فردا خواستم برم دانشگاه وسط راه میرم این گشت نامحسوسا دوربینشونو قرض میگیرم میرم تو زمین خاکی نزدیکنقل قول:
سرعت شوت چند کیلومتر بر ساعت است و سرعت پاس چه قدر؟ تا چند هزارم اعشار حساب میشه؟
من پس چرا اینارو نمیدونم!!!!!
خونمون با تیمور ..... به تیمور میگم به شوته سرعتشو میسنجم برات میذارم
اسی چش قشنگم میارم ( داور محلمونه ) به عنوان داور بعد ببینم تو چشش چه سنسوری چیزی کار گذاشتن شایدم تو چشش
نبود جای دیگه بود دیگه شرمنده اگر جای دیگه بود نمیتونم اطلاعات دقیق بدم بهت
شما به خاطر این نمیدونی چون یه چیزی میگی
خوب آفرین گفتم شوت زده یعنی وقتی شوت بزنه آفسایدی در کار نیست که تو پست قبلیمم گقتم نهایتش اینه که افساید بودهنقل قول:
گفتید شوت زده شووووووت.
میگم سرعت شوت چه قدر تا پاس نباشه!!
واضح گفتم هنگ نکنید ولی انگار کردید!
بازی بدون گل آفساید حال نمیده که همین آفسایدا بازیو جذاب میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودتم میدونی یه چیزی گفتی آخرشم اعتراف کردی.نقل قول:
اگر توپو قل بخوره یا با سرعت جت به طرف یار آفساید بره و اون اثری داشته باشه آفسایده.
اثر این بازی هم در گمراه کردن دروازه بان کاملا مشخص بود.
چی گفتم بگو تا جوابتو بدمنقل قول:
خودتم میدونی یه چیزی گفتی آخرشم اعتراف کردی.
چه اثری داشت ؟ اصلا به بازیکن هلندی نخورد عزیزمنقل قول:
اگر توپو قل بخوره یا با سرعت جت به طرف یار آفساید بره و اون اثری داشته باشه آفسایده.
خوب دروازه بان گمراه شده به بازیکن هلندی چه ربطی داره آخه چه حرفا میزنن آخه ترو خدا هاهه :31::5:
شما چرا مثل صدر صورت مسئله رو پاک می کنی ، ایشون گفت ادا و اصول ون پرسی قبل از رسیدن توپ بوده ولی من گفتم ون پرسی بعد از رد شدن توپ ادا در اورده اینا با هم فرق ندارهنقل قول:
در مسیر توپ بودن افساید نیست تازه عمدی در کار نبوده و شوت بوده به 2 نفر خورده ، سرعت توپ بالا و عکس العمل کند ون پرسی که بعد از رد شدن توپ ادا در اوردهنقل قول:
تازه به نظرم خیلی نخوایم سخت بگیریم تو یه خط بودن دیگه داور که لیزر نمیزنه ببینه کی جلوتر بوده
خداوکیلی گل دوم هلند خیلی گل ضایعی بود : )) اگر من بودم عمرا نمیذاشتم این گل رو به اسمم ثبت کنند...به این هم میگن گل؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شتابش به اندازه توپی بود که یک بچه خردسال هم میتونه بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید آقایون میون کلام شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا
این شبکه های رو نام ببر خوشحال شیم البته به غیر از ITV . که دوستان فرمودن وگرنه اینم فکر نمیکنم اصلا می دونستی .نقل قول:
آقا واقعن احسنت بر پشت کارتان به نظرم باید یه کاپ هم به پیگیری های موشکافانه ی داوری و آفساید به مدعیان این قسمت داده شود ، نکنه چیزی تهش هست ما خبر نداریم :27:
بابا خودتونو برای فینال آماده کنید :8:
آخه نمیشه جواب بعضیهارو نداد . ندی پس فردا میان میگن آره روبن اصلا اروگوئه ای بوده اصلیتش در سن 5 ماهگی اومدین از اینجا دزدینش بردینش اونجا بزرگ شده اوردینش تو تیم ملی براتون بازی کنه و گلی هم که به ما زده اصلا گل به خودی بوده وگرنه الان 2-1 ما شما برده بودیم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا این آخرین پست من در مورد این مسئله بود دیگه هرچی بگین خودتونو خسته کردین ما که رفتیم فینال . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برید جمش کنید بابا افساید آفساید راه انداختید.
با هند اومدن بالا.باید برن تا جام دیگه خدا رو سجده کنن که شانسی اومدن نیمه نهایی.
با هند اومدن بالا. با هلند رفتن پایین !!!:31:
اصلا در حدی نبودن که هلند مثل بازی با برزیل بازی کنه.
واسه فینال گرم شدن بچه ها.
حالا چون اوروگوئه دوتا گل زده گیر دادن به آفساید.
دقت نمیکنن که هلند اصلا نخواست بازی کنه.استراحت برای فینال.
تبریک میگم به هلندی های عزیز ! خیلی حال کردم دو تا تیم آمریکای جنوبی رو حذف کردین :دی یکیشون که کلآ بهشون وحی شده بود باید قهرمان بشن ! اون یکی هم با هند و بدبختی و جون کندن اومده بود بالا !
اون گل هم نمیدونم چطوری میتونه آفساید باشه ! وقتی به طرف نخورده دیگه چه آفسایدی ؟!! مثل اینکه بگیم یکی گل میزنه و در مسیر حرکت , باد دست بازیکن به توپ میگیره پس هند میشه !
آقا دم تیمتون گرم . برد حقتون بود. انشالا اگر ما نیامدیم فینال شما قهرمان بشین :31:
یه سری بودن میگفتن هلند میخوره و اینا ... الان برن یخورده درس بگیرن ... دیگه دوران تعصب و ... تو فوتبال گذشته ... ما به تاکتیک هلند ایمان آوردیم ... دیگه عصر بازی های فردی گذشته . برنامه تو بازی حرف اول رو میزنه . هلند هر کاری بخواد تو بازی میکنه ...
قهرمانی تو دست هلنده ... به کسی هم نمی ده .
خدایی اگه دقت کنید لیاقت قهرمانی هلند بیشتر از آلمانه
هلند همه بازیهاشو بردهه و هیچ وقت هم داورها به نفعش سوت نزدن
ولی آلمان بازی با صربستان رو باخته!! و با انگلیس هم داورها برندش کردند!!
اسپانیا هم که کلا تعطیله !! اولین بازیشو به سوئیس باخته!!!!! و پرتقال رو هم با کمک داورها برده!!!
دیگه خودتون قضاوت کنید
کارشناس بی سواد ایرانی:27::27:نقل قول:
دوست عزیز اینو بدون برای جلب توجه بزرگ هم نمی نوشتید ما پست شما رو میخوندیم!!
خوب دیگه اینجا عرض اندام نکنید و نخواید جلب توجه نکنید کجا میخواید چنین کاری کنید!!
منم زیاد برای اروگوه ناراحت نیستم چون تیم من اسپانیا هست.پس بی مورده بخوام سر اروگوئه کل کل کنم!!
حالا می بینم فینال چه طوری هلندی ها جلو اسپانیا کم میارند!