سلام کسی اپدیت این ای سی رو میتونه برام پیدا کنه؟
ماله mp3 player هست .ویندوز میشناستش ولی صفر بایت نشون میده.
flash:hynix-h27uag8tmtr-2gb
ic contoroler: sinowealth - sh86273p/d54pr
Printable View
سلام کسی اپدیت این ای سی رو میتونه برام پیدا کنه؟
ماله mp3 player هست .ویندوز میشناستش ولی صفر بایت نشون میده.
flash:hynix-h27uag8tmtr-2gb
ic contoroler: sinowealth - sh86273p/d54pr
من یک فلش 4g مدل kingmax دارم مشکل فرمت داره وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر میشناستش ولی فرمت نمیشه و بیشتر نرم افزارهای که توی سایت را گذاشتید تست زدم ولی هیچکدام نمی شناسنش؟ کامپیوتر میشناسه ولی نرم افزارهای فرمت نه؟چرا؟
ازآقایmohammadi4netبخاطرمطلب بسیارمفیدشون کمال تشکر رادارم از گنبدکاووس rameslamy
این مشخصات فلش نرم افزاری که بتونه فرمتش کنه میخوام.
Device Name: ?[J:]?USB Mass Storage Device(Kingmax USB2.0 FlashDisk USB Device)
PnP Device ID: VID = 1687 PID = 6213
Serial Number: 7770B011800101BBD54F53AD
Revision: 1.00
Device Type: Standard USB device - USB2.0 High-Speed
Chip Vendor: skymedi(??)
Chip Part-Number: SK6213
Product Vendor: Kingmax
Product Model: USB2.0 FlashDisk
یه فلش silicon power چهار گیگ دارم که این مشکل رو پیدا کرده بود و ویروسی هم بود که با روش پست اول به راحتی حل شد. سپاسگزارم :11:
فلش من هم درست شد
خيلي كارتون درسته
ممنون
با اين هم يه امتحان بكنيد، فلش من با اين درست شد،فلشي كه با هيچ برنامه اي درست نشده بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:بابا واقعا ایول دستتون درد نکنه پدر دراومد تااین فلش رو فرمت کنم واقعا ممنون:11:
سلام !
من فلشم رو با این برنامه فرمت کردم،سیلیکون پاور 4 بود،الان شده حجمش یک مگ!!!!!!!!
چه کنم؟؟
ویرایش : درش اوردم زدمش سر جاش،حل شد!
چقدر طول میکشه فلش رو فرمت کنه؟؟؟
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
چقذر طول میکشه فلش فرمت بشه؟؟؟؟نقل قول:
خدا خیرت بده درست شد
سلام دوستان فلش pqi 4g دارم و مشکل فرمت write protect چه گلی بریزم به سرم
ترو خدا کمک کنید
جوابتون رو تو اون تاپیکی که زدین دادمنقل قول:
agha damet garm javab dad
agha in chera hajmesh az 2 gb shod 2 mb?
من تونستم فلش کنم ولی ظرفیت فلش که 4 گیگ بود شد 2 مگ حالا باید چیکار کنم؟
مرسی من تونستم:10:
سلام مرسی دمت گرم خیلی عالی بود من عضو شدم که ازتون تشکر کنم
آقا دمت گرم ، به خدا این آدمهای باهوش رو میبینم روحم تازه میشه، مشکلم حل شد، خیلی گلی.........
سلام دوستان من هر چي خودنم چيزي در مورد فلش خودم نديدم!!
تو رو خدا يكي كمك كنه!!!
اين ارور و ميده ،هر كاري ميكنم نميشه!!
windows was unable to complete the format!تو چند تا كامپيوتر هم تست كردم همين ارور و ميده!!
متشکرم دوست عزیز - بسیار عالی بود
مرسی اقا عالی بود.
سلام دوستان عزیز
من فلشم write protect شده... اما نمیخوام فرمتش کنم
من به اطلاعات توش نیاز دارم
چه کار باید بکنم؟ یعنی جز فرمت راهی نیست؟
.واقعا به کمکتون نیاز دارم
:41:
سلام دوستان منم یه پی کیو آی دارم همینطوری شده ولی مشکل اینه که هیچکدوم از نرم افزار های معرفی شده نمیتوننن فلشو پیدا کنن. چی کار باید بکنم؟؟
دوستان من یک مشکل با ه گیگ تاچ پیدا کردم.این فلش رو همه جا میزنم سریعا میشناسه اما ویندوز خونه نه اصلا هر پروتی میره نمیشناسه ر صورتی که جاهای دیگه که میزارم سریع میشناسه نمیدونم چرا ینطور شده.یک کمکی میکنید ا مشکل من حل شه
silocon power من فرمت شد ولی بازم فقط خواندنیه ! نمیشه چیزی توش ریخت :)
ممنون از تایپیک مفیدتون فلشم درست شد
دوستانی که با کاهش حجم مواجه میشن یه بار فلش رو بکشن دوباره بزارن سر جاش درست میشه
آقا خیلی خیلی عالی بود .میخوامتون
محسن مختاری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
سلام
دوستان من فلش مموریم TAKEMS و HP هست هیچکدام از نرم افزارها جواب نداد لطف کنید رانماییم کنید
مشکل ما هم حل نشد متاسفانه
سلام بر همگی.
من یه فلش silicon power touch 810 8 gig دارم از کار افتاده .وقتی وصل میکنم به کامپیوتر درایوو اضافه میکنه اما حافظشو نمیاره .این پیغامو میده please insert a disk into removable disk همه برنامه های این تاپیک رو تست کردم جواب نداد.لطفا یکی کمک کنه. تشکر
من هم مشکل رایت پروتکت دارم و فلشم SP Touch 830 هستش که 32 گیگه ولی با این برنامه جواب نمیده، وقتی برنامه رو اجرا میکنم پیغام میده که هیچ دیوایسی رو پیدا نکرد، دیگه کلافه شدمممممممممممنقل قول:
man ba flashe pny in moshkelo dashtam k behem migof insert a disk.va in tanha barnameyi bood k flashe mano radyabi kard va nagoft k no device found!نقل قول:
ama moshkeli k hast injast k too 70% moond.:n03:
ma asan shans nadarim
mamnonam az shoma babate in narm afzar.tanha narm afzari bood k toonest usb mano shenasayi kone va nage no device found!نقل قول:
ama baz shans nadarim k.run shod vali too 70% gir kard :n03:
FadoooooooooTam
دوست عزیز یه دنیا تشکر من تو فکر گارانتی بودم ولی الان زدم درست شد.
دوستانی که نتونستن دانلود کنن از لینک زیر استفاده کنند
پسورد
با سلام خدمت دوستان گرامی؛
یه فلش مموری silicon power 8 gدارم که وقتی میزنمش به کامپیوتر باز شدنش شانسیه :n03:یعنی امکان داره همون اول باز بشه :n01:(اول وصل به کامپیوتر چراغش چشمک میزنه بعد ازکار میفته بعد از 10الی20 ثانیه دوباره چشمک میزنه و فلش باز میشه و هیچ مشکلی در ریختن اطلاعات یا برداشتن اونا نداره )
امکان هم داره باز نشه:n13: به این ترتیب که اولش چشمک میزنه و بعد چراغش خاموش میشه و چشمک نمیزنه و فلش اصلاً باز نمیشه
pc رو ری استارت کردم بازم درست نشد .از نرم افزارهای فرمت و ریکاوری فلش استفاده کردم بازم درست نشد.
خواهش میکنم اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه .
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام خدمت دوستان عزیز
یه مموری مال گوشی تلفن همراه دارم .با مارک ADATA micro sd من اینو با رم ریدر وصل میکنم به کامپیوترم تا میخوام فرمتش کنم .پیغام write protected رو میده .دوستان لطفا راهنماییم کنید .با تشکر
:n01: