واقعا این چیزاست که توی فوتبال می مونه:31:
من که هستم. سعی می کنم مقایسه خودمو بذارم. البته سعی می کنم براساس واقعیت باشه....نقل قول:
عالي ميشه خودتون شروع كنيد من هم هستم
دوستان دیگه هم همین کارو انجام بدن:46:
Printable View
واقعا این چیزاست که توی فوتبال می مونه:31:
من که هستم. سعی می کنم مقایسه خودمو بذارم. البته سعی می کنم براساس واقعیت باشه....نقل قول:
عالي ميشه خودتون شروع كنيد من هم هستم
دوستان دیگه هم همین کارو انجام بدن:46:
من که میگم مساوی میشن ساحل عاج میره بالا
باسلامنقل قول:
من فکر نمی کنم بتونم فنی بنویسم اما برداشت خودم رو می نویسم
خوب آلمان با بازی مقابل غنا نشون داد که تو عمق دفاع مشکلی نداره و فقط تو پست مدافع چپ مشکل داره که خوب یانسن به نظر میرسه آماده باشه هافبک ها هم به غیر از کدیرا همه عملکرد مثبتی رو داشتن و میشه گفت شواینی یکی از بهترین هافبک های جامه با این که طوری بازی می کنه که به چشم نمیاد.تو خط حمله هم با بازگشت کلوزه مشکلی به اون صورت نخواهد بود
فاکتور اصلی و کلید برد آلمان که می تونه باعث باختش هم بشه
جوانی,شور و نشاطه که به تیم تزریق شده این خیلی کلیدیه که می تونه تیم رو تا دقیقه 90 بکشونه
و امید, امید, امید و امید که آلمان رو از تمام تیم های جام متمایز می کنه
نوکرتم.نقل قول:
دقيقا. اين همون بحث بازيکن جايگزينه. اگر انگليس يک تيم باشگاهي بود (!) کاپلو حتما جاي جان تري يکيو مياورد. هم بخاطر رسواييش و هم انتقادهايي که اين اواخر کرد و «جو درون تيم رو رسانهاي کرد». يه چيزي تو مايههاي بکام تو رئال. ولي خب کنار اومدنشون هم موثر و مفيد بود. تري تو بازي آخر از جونش مايه گذاشت.نقل قول:
درمورد آلمان و يواخيم لو هم بايد گفت آنها يکي از تيمترين تيمهاي جامند و حرف من جز تاييدي بر فرمايش شما نيست.
آلمان بدون بالاک ثابت کرده ميتونه موفق باشه و اين براي انگليس اصلا خوب نيست. مصدوميت و ناکارامدي نسبي روني به مراتب تاثير بدتري از مصدوميت شديد بالاک داشته و اين براي انگليس خوب نيست.نقل قول:
من که منتظرم مقايسهتونو بخونم آقا وحيد. :46:نقل قول:
تندرست و شاداب باشيد. :10:
دوست عزیز 4 تیم درسته! یکشون نیمه نهاییه!!!:31:نقل قول:
---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
توی یکی از نبردهای هوایی لندن 800 بمب افکن لندن رو بمبارون کردن! از اونهایی که مثل موش و گربه درش باز میشه بمباش میریزه:31:نقل قول:
نوشتي ديگهنقل قول:
فني نوشتي عزيز
واقعا جوانيه آلمان تيغ دولبه ست
اگه گل اول رو آلمان بزنه سخت ميشه به اين تيم جوون گل زد
كلا به نظر من هر چه قدر به پايان بازي برسيم بازي به سود آلمان ميشه
آلمان می بره شک نکنید
انگلیس عددی نیست جلو آلمان
منم موافقم مصدوميت بالاك يه توفيق اجباري براي آلمان بودنقل قول:
نبودنش باعث شده فوتبال آلمان توي زمين تقسيم بشه
البته کلا فقط ملخ یکی از اون 800 تا رسید آلمان!:31::46: RAF کارش همینه دیگه!!! کاریشم نمیشه کرد!:31:نقل قول:
توی یکی از نبردهای هوایی لندن 800 بمب افکن لندن رو بمبارون کردن! از اونهایی که مثل موش و گربه درش باز میشه بمباش میریزه:31:
به بهنقل قول:
بازم يه نظر كاملا منطقي
آدم لذت ميبره
این بازیکن ها همه توی آلمان بدنیا اومدن یا مادرشون یا پدرشون آلمانیه با فوتبال آلمان بزرگ شدن مثلا مسوت ازیلنقل قول:
جد اندر جدش تو آلمان بدنیا اومدن تازه اگه حساب کنین تو هر بازی 4 تا, حداکثر 5 تا دورگه تو بازی هستند
بواتنگ هم مادرش آلمانی هستش
در ضمن 60-50 درصد بازیکنای فرانسه الجزایری هستن(مثل زیدان,ریبری و...) همچنین هلند که درصد بالایی غیر هلندی دارن من از انگلیس زیاد نمی دونم نمی خوام بدونم چون یه اتفاق تلخ رو در فوتبال به وجود آورده و اونم فینال سال 1966 که ایشالا تو بازی آلمان انتقام می گیره
ولي جدا وقتي خوب فكر ميكنم ميبينم عجب كري وجنگي اين دو تيم با هم دارن ها
اين بازي
ايران عراق اروپاس يه جوري
پاسخ کاپلو به بکن باوئر: آلمان از انگلیس می ترسد!
کاپلو که به روشنی جلوی احساساتش را میگرفت گفت که بکنباوئر به عنوان ناظر خارجی نظر داده: «وقتی روی سکوها مینشینید راحت میتوانید درباره تیمها حرف بزنید. اما باید بازی را از نزدیک و به صورت زنده ببینید. ما از توپهای بلند استفاده نمی کنیم و بسیار پاس میدهیم و موقعیتهای زیادی برای گلزنی داریم. من حرفهای بکنباوئر را درک نمیکنم.»
2010/6/17 15
سایت گل- چند روز پيش فرانس بکن باوئر يکي از اسطوره هاي آلمان زبان به انتقاد از سبک کاري کاپلو گشود و گفت:«آنچه من در ديدار انگليس مقابل آمريکا ديدم، خبر چنداني از فوتبال نبود. به نظر مي آيد که انگليس رو به عقب برگشته و به روزهاي«بزن زیرش و بدو»بازگشته است... مطمئن نيستم که کاپلو بتواند تغييرات چنداني در رختکن سه شيرها اعمال کند. نمايش ضعيف انگليس تاوان اين است که بازيکنان انگليسي بسيار کمي در ليگ اين کشور ديده مي شوند. آنها ترجيح مي دهند تا برترين بازيکنان خارجي را از سرتاسر دنيا به ليگشان بياورند و از همين رو بازيکنان انگليسي کمي در ليگ اين کشور شکوفا مي شوند.»کاپلو نيز اين اظهارات را بي جواب نگذاشته است. او که هميشه رابطه خوبي با بکن باوئر داشته، اين صحبتها را چندان جدي نگرفته است و صحبتهاي او را به منزله تلاشي براي افزايش فشار بر روي شانه هايش تلقي کرده.اين احتمال وجود دارد که دو تيم انگليس و آلمان در رقابتهاي جام جهاني با هم روبرو شوند. در صورتي که انگليس در گروه خود در رده دوم قرار گرفته و آلمان به عنوان تيم صدرنشين گروه چهار به دور بعد صعود کند(يا بالعکس) اين دو تيم روز بيست و ششم ژوئن مقابل هم قرار خواهند گرفت و به همين دليل به نظر مي رسد که قصد بکن باوئر افزايش فشار به کاپلو است
کاپلو میگوید: «حرفهای او من را شگفتزده کرد. وقتی درباره تیم دیگری صحبت میکنید همیشه باید به آنها احترام بگذارید. آلماني ها از ما مي ترسند، چرا که ما مي توانيم هجومي و خوب بازي کنيم.»کاپلو معتقد است که تنها دليل و توجيه انتقادات بکن باوئر را اين مي داند که آلماني ها نگران سبک بازي انگليس هستند، چرا که اين تيم را يکي از مدعيان قهرماني مي دانند و با اين صحبتها قصد دارند تا سه شيرها را تحت فشار قراردهند؛ صحبتهايي که کاپلو اصلا خودش را از اين بابت نگران نمي کند.
علاوه بر کاپلو، متئو آپسون ، مدافع تيم ملي انگليس نيز به اظهارات بکن باوئر پاسخ داده است. آپسون در اين رابطه گفت:« او چنين نظري دارد. اجازه بدهيد نظراتشان را فرياد بزنند. شما مي توانيد تا آنجايي که مي خواهيد حرف بزنيد. ولي همه چيز بسته به اين است که در زمين مسابقه چه رخ مي دهد. ما هميشه مي خواهيم جذاب ترين فوتبال ممکن را به نمايش بگذاريم ولي فکر نمي کنم که ما تيمي با پاسهاي بلند و کسل کننده باشيم. مدت زيادي تمرين و تلاش کرديم تا با ذهنيتي بازي کنيم که در اکثر دقايق ميدان کنترل توپ و ميدان را به دست بگيريم. ما از ليگي مي آييم که هميشه بحث مهم آن، مالکيت توپ است.»
سلام
اگر بخواین کارشناسان نظر بدیم:
تیم های قوی و بزرگ که 2 تاشون انگلیس و آلمان باشن که به نظر من توی این چند وقت خوب نتیجه نگرفتن...
ولی نظر من اینه که تیم های بزرگ و قوی وقتی بخوان با هم بازی کنن بازیشون خیلی بهتر میشه...
به چند دلیل:
1- تیم های قوی وقتی جلوی هم قرار میگیرن انگیزه برای بردشون خیلی زیاد میشه ( هم توی مربی تیم هم بازیکنان تیم) چون برای برد میان.
2- مربیها سعی به یکی بازی هجومی دارن پس زیاد از سیستم دفاعی استفاده نمیکنن.
3- بازیکنای خوب وقتی با بازیکنای خوب بازی کنن بازیشون بهتر میشه ( مثل: خود من که توی سالن با بازیکنی خوب بازی میکنم بازیم به ترمیشه :دی)
منتظر یه بازی خیلی خوب از سوی 2 تیم باشید...
جرارد: ديگر حق نداريم مثل بازي با الجزاير باشيم
کاپيتان تيم ملي انگليس معتقد است انگليس در حد توانايي هايش ظاهر شود، شکست اين تيم بسيار دشوار خواهد بود.
استيون جرارد پس از پيروزي يک بر صفر انگليس مقابل اسلووني و صعود به دور بعدي جام جهاني گفت: " گره کارمان باز شد چون بازيکنانمان زير فشار بودند و حالا همه خوشحاليم چون به مرحله بعد رسيده ايم. تمام مسابقات دشوار هستند اما حالا همه چيز به ما بستگي دارد. اگر در حد پتانسيلي که داريم بازي کنيم، آن زمان براي هر تيمي يک رقيب دشوار خواهيم بود."
وي همچنين گفت: " اگر مثل بازي با اسلووني باشيم، مي توانيم بازي هاي عالي به نمايش بگذاريم. با هم متحد شديم، سعي کرديم بهتر شويم و به حرف هاي مربي مان گوش داديم. اگر آنچه کاپلو ميگويد را انجام دهيم، آن زمان شکست دادن ما کار خيلي سختي است؛ مانند اتفاقي که در بازي با اسلووني افتاد."
اما جرارد مي داند تکرار نمايشي که مقابل الجزاير داشتند، از سوي هوادارانشان هرگز بخشودني نخواهد بود: " اگر بخواهيم باز هم مثل بازي با الجزاير باشيم فکر نکنم ديگر هيچ شانسي خواهيم داشت. براي رسيدن به مراحل بالاتر بايد استحکام خود را به دست آوريم."
کاپيتان تيم ملي انگليس همچنين باور دارد که وين روني دوباره قدرت گلزني اش را به دست خواهد آورد: " روني در بازي با اسلووني خطرناکتر از دو بازي قبل به نظر مي رسيد. در چند روز اخير انتقاداتي روانه او بوده است اما در بازي سوم کيفيتش را نشان داد."
به نظر من یه بازیکن بزرگ یه مرد میونه ی میدون خیلی راهگشاست بخصوص برای همچین بازی های مهمینقل قول:
عذر می خوام جسارت نباشه یه کوچولو از خرد دوره که بگیم بالاک و فرینگز و چند تا بازیکن کلیدیه آلمان نباشن بهتره
بازی بزرگ رو بازیکنای بزرگ در میارن و نبود بالاک و فرینگز بی شک مهم ترین مشکل آلمان تو جام هستش و خواهد بود
چون از این به بعد غنا و صربستان داستان بازی ها نیست انگلستان,آرژانتین,ایتالیا یا هلند و فینال اگه بیاد بالا آلمان- برزیل که این یه بازیکن بزرگ رو در میانه ی میدان می طلبه چون تو اون بازی ها هیچ تیمی نمیاد خودش رو نشون بده میاد ببره و فقط یه لحظه
می تونه یه تیم رو روانه ی خونش کنه
مشکل اساسی انگلیس اینه که تموم کننده درست و حسابی نداره هسکی که:2:
کراوچ هم :2::31:می مونه رونی و دفو امیدوارم رونی تو بازی بعد بهتر بازی کنه هر چند تو بازی با اسلونی از بازی های قبلش بهتر بازی کرد
لو: باید بیش از یک گل به غنا میزدیم/ بیصبرانه منتظر بازی با انگلیس هستیم
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان تاکید کرد که تیمش به آسانی مقابل غنا به برتری نرسیده است و با این حال توانایی این را داشته که بیش از یک گل وارد دروازه حریف آفریقایی کند. به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت گل، یواخیم لو، سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان پس از برتری تیمش مقابل غنا با بیان این مطلب افزود: بازی بسیار فشردهای بود و خیلی چیزها برای ما مساعد نبود. ما می توانستیم بیشتر از موقعیتهایمان بهره ببریم اما در مقابل دروازه حریف زیاد دقیق نبودیم.
وی در ادامه افزود: با این وجود نمی توانم بازیکنان جوانم را سرزنش کنم چرا که آنها به شدت تحت فشار بودند. ما می بایست به پیروزی می رسیدیم و در نهایت هم به هدفمان دست یافتیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان در مورد بازی مرحله بعد تیمش مقابل انگلیس گفت: در مرحله یک هشتم پایانی و بازی مقابل انگلیس، دیداری کلاسیک خواهد بود که بی صبرانه منتظر آن هستیم. بازی ویژهای خواهد بود چرا که تاریخی طولانی بین این دو تیم وجود دارد.
لو در پایان صحبتهایش با بررسی حریف مرحله یک هشتم نهایی تیم ملی آلمان گفت: انگلیس تیمی با بازیکنان خوب و باتجربه است. رونی می تواند در هر لحظه منفجر شود. کار بسیار سختی را مقابل این تیم پیش رو داریم.
تیم ملی فوتبال آلمان با برتری یک برصفر مقابل غنا به عنوان صدرنشین گروه D به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 صعود کرد.
کاپلو مربی با تجربه تریه
البته تمام افتخاراتش در عرصه باشگاهی بوده نه ملی
ضمن اینکه در تیم آلمان در نبود بالاک تیم مطیع تر هست نسبت به مربی
ولی در انگلیس خیلی هم اینجوری نیست مثل مصاحبه ای که جان تری کرده بود
ببخشيد هانقل قول:
فوتبال يه چبيزايي فراتر از ستاره ها داره
فكر ميكني امه ژاكه چرا كانتونا رو به فرانسه دعوت نميكرد
به خاطر كاريزماي بالا كانتونا بازي تيمي فرانسه به هم ميخورد همه چيز به كانتونا ختم ميشد
فكر ميكني چرا رونالدينيو به تيم برزيل دعوت نميشه
دونگا فوتبال رو كمتر از شما ميفهمه؟؟؟
يا خردش كمه:31:
عزيز من يه كم به فوتبال آزادانه مسعود اوزي و پودولسكي نگاه كن
كي فوتبال آلمان اينقد از عمق حركت كرده و ضرافت رو توي كارش آورده
اينا همه به خاطر نبود بالاكه
ديگه از فوتبال خشن و خشكش كه به خاطر شخصيت قويش به كل تيم حاكم ميشد خبري نيس
اصلا من بيخرد قبول دارم
انگلیس باید عرضه داشت تو گروه خودش اول میشد که این اتفاق نیوفته.نقل قول:
به نظرم در جام جهانی اومدن تو 4 تا ارزش نداره و فقط باید تیم قهرمان بشه.
من یک سوال از شما دارم.اروگوئه بهتر بازی کرده یا انگلیس.؟؟؟
در ضمن تیمی مثل ارژانتین که بخواد قهرمان بشه.یعنی از همه تیمها قویتر هست و لیاقت قهرمانی داره.
پس باید هر تیمی در جلویش باشه ببره.
---------- Post added at 03:45 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------
یعنی چی منصفانه نیست.نقل قول:
یعنی منصفانه این هست که امریکایی که از شما رتبه بهتری اورده با المان و ارژانتین بازی کنه؟؟؟!!؟!!!
بحث سر آلمانه نه برزیل یا هر تیم دیگه ای در ضمن من که گفتم قصد توهین ندارم و اگه خاطرتون مکدر شد عذر می خوامنقل قول:
تو بازی ها به حرف من میرسید مثل اینکه بگیم مسی نباشه آرژانتین بهتره شما که بازی های آلمان رو ندیدی
اونا تو بازیای دوستانه هم همینطوری بازی می کردن تازه بالاک مصدوم شده و فرینگز هم به دلیل مشکلاتی که لوو باهاش داشت دعوت نشده پس مشکل فنی نیست تازه اوزیل انگش کوچیکه ی بالاک تو وسط میدون نیست جنگ جنگ هافبک هاست و اوزیل هم که ... اما شواینی طلاس طلا این بازیکن تو جام بعد و یورو می تونه کامل بشه
فابيو كاپلو: هر تيمي برابر انگليس بايستد نابود خواهد شد
خبرگزاري آريا- سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس پس از صعود به مرحله بعد گفت: اين کشور، اين تيم و اين بازيکنان با هم به هدف رسيدند و در حال حاضر فشاري روي دوشمان نيست و هر تيمي برابر ما بايستد نابود خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري آريا، فابيو کاپلو پس از برد يک بر صفر برابر اسلووني تصريح کرد: از موقعيت خود بخوبي استفاده کرديم. موقعيتهاي بسياري را نيز از دست داديم و ميتوانستيم قاطعانه برابر اسلووني به پيروزي برسيم اما تا همين حد نيز راضي کنندهاست.
سرمربي تيم ملي فوتبال انگليس افزود: واقعاً خوشحالم چون تيمي را که ميشناختم پيدا کردم و ميدانم که با اين تيم به موفقيت ميرسم.
کاپلو ادامه داد: اکنون به سمت جلو حرکت ميکنيم. ذهن ما باز شده و فشاري روي دوشمان نيست و هر تيمي برابر ما بايستد نابود خواهد شد.
کد خبر: 20100624114003444
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 48 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 53 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 47 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 48 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 75 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اندازه این تصویر کوچک شده است ! برای مشاهده تصویر اصلی اینجا کلیک کنید . اندازه اصلی تصویر 800x600 و حجم آن 41 کیلوبایت میباشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگلیسی ها که عوضی هستند.نقل قول:
المانی که خشک و بی روح هستند
واقعا بهتر نیست که هر چیزی که به شما گفته شده را تکرار نکنید
من با مردم هر 2 تا کشور زندگی کردم.
بهت بگم که از نظر انسانیت از مردم ایران بهتر هستند.
وقتی در ایران به یک نفر بگی دروغگو و خالی بند هستی .از خوشحالی در پوست خودش میگنجه.
ولی من به یک المانی به شوخی گفتم دروغگو.انگار که بهش فحش ناموس دادم.تا 10 روز با من حرف نزد.
این یک نمونه را گفتم که فکر نکن خودمون عددی هستیم.از همه خودمون بدتریم
من به عنوان یک ارژآنتینی دوست دارم المان ببره.
چون این کاپلو را خیلی قبولش دارم وکلا موجود خطرناکی هست
نقل قول:
کاپلو یک مربی بزرگه...ولی حیف او برای تیمی مثل انگلیس با این بازیکن های خودخواه (رونی را در این جام ببینید)...آلمان میتونه این انگلیس رو ببره
انگلیس اومد بالا؟ ماشالا به کوپولو :دی دوستان انگلیسی تبریک میگم صعود کردید :دی ولی حیف صعودتون معنی سقوط میده
بابا بیخیال شاخ و شونه کشیدن که نشد تساوی یک یک با آمریکا.حالا درسته آلمان هم خرابکاری کرده ولی انگلیس باید به سرنوشت فرانسه دچار میشد با این بازیهاشنقل قول:
کاپلو ادامه داد: اکنون به سمت جلو حرکت ميکنيم. ذهن ما باز شده و فشاري روي دوشمان نيست و هر تيمي برابر ما بايستد نابود خواهد شد
دل انگیز! فرانسه دو تا باخت داده و انگلیس تو مرحله گروهی اصلا نباخت... شیفتهی این مقایست شدم!!نقل قول:
ولی انگلیس باید به سرنوشت فرانسه دچار میشد با این بازیهاش
مثل آمریکا و الجزایر و اسلوونی که نابود شدن :31:نقل قول:
واقعا انگلیسیا تا حالا همه تیما رو له کردن:27:
من که واقعا دارم میلرزم:31:
تو دوبازی که جیمز توی دروازه وایستاد انگلیس گلی نخورد اگه تو بازی اول هم گرین نبود الآن انگلیس با 7 امتیاز باید تو دور دوم با غنا بازی میکرد.:20:نقل قول:
بد رو با بد مقایسه کردم کار خاصی نیست شما هم میتونی ;)نقل قول:
شیفتهی این مقایست شدم!!
حالا ایشالا تیمتون مارو بزنه شما بیای اینجا پز بدی.ما که بخیل نیستیم ولی حتی اگه آلمان هم ببازه بازم از افتضاحی بازی انگلیس چیزی کم نمیشه
انگلیس المان رو میبره شک نکنید دیشبم شانس اوردید اومدید بالا کافی بود یکی از حملات گل میشد خلاصه زیاد فشار نیارید بخودتون
اصلا مقایسه آلمان با انگلیس درست نیست
آلمان بزرگ کجا انگلیس کجا
حالم به هم میخوره که اینقدر این انگلیس پیزوری رو گندش می کنن
اگه در حد خودش مثل هندوراس و کره شمالی بهش می پرداختن حرفی نبود
در ضمن با مربی بزرگ یه تیم بزرگ نمیشه!!
:40: آلمان پر افتخار كجا - انگليس كجا
مرسی...نقل قول:
من که منتظرم مقايسهتونو بخونم آقا وحيد.
تندرست و شاداب باشيد.
من الان اونو می ذارم. قبلش یه توضیح کوتاهی بدم.
مقایسه ای که می خوام بین بازیکنای دو تیم انجام بدم براساس بازی های ملی و باشگاهی بازیکنا هست. به شهرت بازیکنا کاری ندارم. عملکرد بازیکنا رو مد نظر گرفتم. این نظر من هستش. هر کسی هم می تونه نظر خودش رو بگه و میشه کلا در این مورد بحث کرد. برای ابتدا دونه دونه ترکیب اصلی هر دو تیم رو با هم مقایسه می کنم.
فرض بگیریم که ترکیب اصلی دو تا تیم به این صورت باشه:
آلمان:
نویر
لام-مرتساکر-فردریش-بوتنگ
شوان اشنایدر-خدیرا-اوزیل-مولر-پودولسکی
کلوزه
انگلیس:
جیمز
جانسن-تری-کرگر-کول
بری-لمپارد-جرارد-میلنر
رونی-دفوئه
مقایسه:
جیمز و نویر (مساوی)
جانسن و لام (لام)
مرتساکر و تری (تری)
فردریش و کرگر (مساوی)
بوتنگ و کول (کول)
شوان اشنایدر و بری (شوان اشنایدر)
خدیرا و لمپارد (لمپارد)
جرارد و اوزیل (جرارد)
میلنر و مولر (مولر)
رونی و پودولسکی (رونی)
دفوئه و کلوزه (کلوزه)
دوستان دیگه هم نظرشو رو بگن خوبه:)
در ضمن سعی کنیم اینجا بحث های منطقی کنیم وگرنه ممکنه تاپیکو ببندن:)
فرقی نمیکنه کدومشون ببرن ... هر کدوم ببره بازی بعدش میخوره تو دیواره ارژانتین که با خیال راحت حذف می شه
يعني واقعا اين دوتا مساوين؟!؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جیمز و نویر (مساوی)
+
ديوار آرژانتين مثه 2006 سوراخ داره!!نقل قول:
فرقی نمیکنه کدومشون ببرن ... هر کدوم ببره بازی بعدش میخوره تو دیواره ارژانتین که با خیال راحت حذف می شه
بله. جیمز درسته بعضی وقتا اشتباهات بد می کنه ولی تجربه خیلی بالایی داره. توی این دو تا بازی هم خیلی خوب بوده.نقل قول:
يعني واقعا اين دوتا مساوين؟!؟؟؟؟؟؟
با تشكر از آقا امين كه نظرسنجي رو به تايپيك اضافه كردن
دوستان هم تو نظرسنجي شركت كنن تا واقعي تر باشه
---------- Post added at 07:40 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
دستت درد نكنه با 90 درصدش موافقمنقل قول:
ولي فكر ميكنم اوزيل سرحالتر از جرارد باشه
كلا با اين حساب 5 بر 3 به نفع انگليس(توي اين مقايسه)