اوکی شد دمت داغنقل قول:
اوکی شد دمت داغنقل قول:
با سلام
من یه مشکلی دارم .. وقتی می خوام کلید حرکت به سمت پایین که پیش فرض اون S هست رو به down که کلید چهتی هست تغییر بدم و خاج بشم می نویسه که یه کلید تعرف نشده .... در حالی که اون علامت سوال قرمز که در چنین مواقعی میاد هیچ کجا ظاهر نشده .... چیکار کنم ؟
این تنظیمات distance view و detail چقدر باشه خوبه ؟
سلام دوستان
من نسخه Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City سایت پی سی دی دانلود کردم.
دو تا فایل ایزو هست که هر کودومش 4.5 گیگ هست
وقتی میخوام نصبش کنم دو ساعت طول میکشه
بعد از دو ساعت دی وی دی شماره 2 رو میخمواد. وقتی اونو میذارم بعد از 5 دقیقه باز دی وی دی شماره یک رو میخواد. وقتی اونو میزارم ارور زیر رو میده
---------------------------
Error
h:\Grand Theft Auto IV - Episodes From Liberty City\Uninstall\FirewallInstallHelper.dll
An error occurred while trying to read the source file:
The device is not ready.
Click Retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Abort Retry Ignore
وقتی اگنور رو میزنم چند تا ارور این شکلی هم میده وبلاخره تموم میشه. ولی فایل اجرایی تو مسیری که نصبش کردم وجود نداره.
ممنون میشم کمکم کنین.
در ضمن ویندوزم سون هست.
دوسته من شما با ignore کردن در واقع جلوی نصبش رو میگیری میتونی ignore کنی و اسم فایل هارو یادداشت کنی بعد از دانلود کنی و خودت دستی اونارو تو درایورش بریزی.اگه بازی رو میخریدی فک کنم بهتر میبود.نقل قول:
خب شما جای DOWNARROW اومدی S زدی حالا جای S چی میخوای بزنی ؟؟؟؟نقل قول:
کلید حریکت به سمت پایین s هست بطور پیش فرض ... کلا wasd برای حرکت بکار می رن .. من عادت کردم با فلش های بالا و پایین کیبورد کار کنم .... می خوام به جای s کلید جهتی down رو بزارم که هی میگه یه کلید دیگه هم به همین کار اختصاص داده شده در صورتی که همچین چیزی نیست ....
عزیزم شما جای کلید s بیا و کلید مثلا ÷ رو بزن و جای کلید جهتشم کلید - رو بزن بعد جاهاشونو عوض کن.
درود
دوستان DVD 5 بازی را گم کردم.:41:
لینکی برای دانلودDVD 5 ندارید؟
به سایت سافت گذر یه سر بزنید
سلام به همگی
سیو 100 کامل بازی رو می خواستم .
در ضمن فرق دو سری lost and diamond و یکی دیگه چیه؟
اگر میشه سیو هر دو رو بدید
در ضمن آموزش ریختن اون رو هم بگید.
در ضمن چی جوری میشه آهنگ مورد نظر رو در ضبط ماشین ریخت.
کدوم کانل ؟
کجا بریزم ؟
عوض کردن آهنگ چی جوریه؟
دمتون گرم دداشا
سلام خدمت همه ی دوستان گل.
من این بازی رو نصب کردم ولی با خطای زیر ربرور میشم لطفا هرکی روشی که جواب میده رو بلده خواهشا بگه خیلی ضروریه اعصابم ریخته بهم :41:
EFLC FATAL ERROR: WS10
EFLC FATAL ERROR: XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
10093 203
OK
البته ماله diamond هست.کد:http://www.mediafire.com/?20ap0x6j580b8bc
اون بازی رو می خوای . باشه اینم لینکش :))))
برو مرحله 23 رو بریز تو اون آدرس که خودت میدونی . rockstar games توی my documents. تو پوشه Save بریزکد:http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=11157
و xlive هم که تو فایل اولی هست نصب کن.
آموزش text داره
دیگه چی می خوای.
ولی من دنبال سیو کامله کامل هستم که نیست فعلا ......
باتشکر
اخرش اين بازي براي من نصب نشد توي كنسول هم هرچي گرفتم خراب بود توحسرتشم:41::41:
دوستان من Gta IV رو روی ویندوز 7 (64 بیتی) نصب کردم . سی دی بازی خودش شامل پچ و کرکش بود اما وقتی وارد بازی می شم توی لودینگ بازی می مونه . لطفاً دقیقا راهنمایی کنید مثلا ققط نگید باید دوباره کرک کنید یا ... .راستی کانفینگ لپ تاپی که روش نصب کردم اینجوریه :
cpu:intel core i7 2.9GHz
Ram:6G
Graphich: nvidia GF525 1G up to 3G
abozar اولا اشتباه پست دادی . gta iv خودش تاپیک داره......
دوما کلا gta iv رو بیخیال شو
تمام سی دی هاش ایراد داره
یا اجرا نمیشه . یا اگه بشه اسلوموشن میشه
از من می شنوی همین ELFC رو بازی کن . شهر ش و همه چیش شبیه iv است و فقط تفاوت در ماموریت هاست.
در ضمن نصبش راحت و بازی با لود سریع و روان اجرا میشه
تاپیک iv هم :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770&page=195
سلام به همه ی دوستان. من این بازی رو رو ویندوز اکس پی نصب کردم و بازی کردم. ویندوزمو عوض کردم و 7 نصب کردم. بازی رو بدون نصب دوباره بازی کردم و تموم شد. حال می خوام episode from liberty city شو بازی کنم اما نصب نمیشه پچ هام. میشه کاری کرد که بدون نصب مجدد حل شه این قضیه؟ همه ی کرک ها و پچ هاشو دارم. کمک کنید ممنون می شم :)
واضح تر بگو...خودت فهمیدی چی گفتی ؟؟؟؟؟ ;) :)نقل قول:
:40:
آره فک کنم با این توضیحی که دادم فقط خودم فهمیدم :31: خودِ اصل بازی رو روی xp نصب کرده بودم، ویندوزو عوض کردم، و بدون اینکه بازی رو دوباره نصب کنم بازی کردم. حال می خوام EFLC رو نصب کنم اما هنگام نصب بازی منو شناسایی نمی کنه، چون نصب نشده. حالا دنبال راه حلمنقل قول:
سلام
من بازی رو نصب کردم واجرا هم می شه ولی نمی تونم ذخیرش کنم
وقتی می خام پروفایل بسازم از کد 25 رقمی میخاد و هر کردی رو که میزنم میگه باید به نت وصل شی
ممنون می شم کمکم کنید
منم تا حالا هرکاری کردم نشد بازی کنم وقتی میره توی بازی هنگ میکنه صفحه سیاه می مونه نمی دونم چرا هرچی بگی هم نصب کردم اپدیت هم کردم باز نشد که نشد در ضمن ویندوز من سون 64 بیت هستش کسی می دونه باید چه کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟:10:
سلام
من بازی رو نصب کردم واجرا هم می شه ولی نمی تونم ذخیرش کنم
وقتی می خام پروفایل بسازم از کد 25 رقمی میخاد و هر کردی رو که میزنم میگه باید به نت وصل شی
ممنون می شم کمکم کنید
سلامنقل قول:
باید پروفایل آفلاین بسازی
اونجا که نوشته Create profile باید گزینه ی offline و بزنی و بیا پایین اون پایین ریز نوشته offline
ok میشه:20:
چند وقت پیش ترینری برای بازی GTA IV دانلود کردم که شامل فایل های binkhooked.dll ، binkw32.dll ، snt.asi بود. توی توضیحات این ترینر گفته شده بود که باید این فایل ها رو در محل نصب بازی کپی کنید و وقتی که بازی رو اجرا کنید به طور خودکار ترینر اجرا می شه و می تونید از اون استفاده کنید اما از وقتی من این فایل ها رو کپی کردم وقتی بازی بالا می یاد برای یک لحظه ترینر رو نشون می ده اما خیلی سریع بازی و ترینر بسته می شن و هیچ کدوم اجرا نمی شن. اگه کسی من رو راهنمایی کنه ممنون می شم.
دوستان من امروز این بازی را واسه PC گرفتم!
سیستمم هم اینه:
گرافیک: GTX 560
رم: 4 gig
ولی داخل بازی که میرم همه جزئیات را هم بالا میزارم ولی گرافیک بازی در حد برنامه کودکه سایه ها کی خیلی افتضاحه بدجوری حالمو گرفت نمیدونید مشکل از کجاست؟
از اخرين DIRECTX استفاده كن و درايور كارت گرافيكتم اپديت كن ببين درست كيشه :21:نقل قول:
نقل قول:
این بازی ترینر نمیخواد. تو بازی گوشی رو از جیت بیرون بیار بعد یه بار دیگه مکان نمای بالا رو بزن کد رمز رو وارد کن بعد بزن رو دایال وتمام:31:
نقل قول:
4.اگر با ساختن پروفایل مشکل دارید و یا بازی شما سیو نمی شود ...
ساختن پروفایل در GTAبعد از ورود به بازی بر روی کیبورد کلید" HOME" را فشار دهید .سپس گزینه "CREATE NEW PROFILE"راانتخاب کنید .چرخ وسط ماوس را به سمت پایین بچرخانید وگزینه آبی رنگی که به نام "CREATE A LOCAL PROFILE"را انتخاب کنید .سپس نامی برای پروفایل خود انتخاب کنید وگزینه "SUBMIT"را بزنید و در نهایت "DONE"را بزنید .وارد بازی شوید واز بازی لذت ببرید .
نقل قول:
سلام
باید پروفایل آفلاین بسازی
اونجا که نوشته Create profile باید گزینه ی offline و بزنی و بیا پایین اون پایین ریز نوشته offline
ok میشه
اقا اينجوري نيست من قبلا دو بازي رو تمام كرده بودم حالا كه هوس بازي رو كردم ميخوام نصب كنم
بدبختي فقط ميشه انلاين يوزر ساخت كه بعد هم سريال ميخواد اصلا گزينه افلاين يا همچين چيزي وجود نداره !!!
البته اينم بگم تو IV راحت ميشد يوزر افلاين ساخت ولي الان نيست اصلا .......
با همون نسخه اي كه قبلا ريختي دوباره نمي توني بازي كني؟ :21:نقل قول:
اره ...
البته اينم بگم كه من قبلا IV هم نصب بود رو سيستم و با اون يوزر رو ساخته بودم كه فكر كنم الان چون ايوي نصب نيست DLC ميخواد يوزر و پاس رو بزنم .... تو DLC جايي براي يوزر افلاين نديدم اصلا ....
اگه اين طوره IV هم بريز :31: بعد با اون اكانت درست كن :21:نقل قول:
این امکان نداره. شما خوب نگاه نکردین. باید متن ثبت نام آنلاین رو که یه سری توضیحات داره رو یکم بیارید پایین و روی نوشته لینک دار که Offline Save کلیک کنید(نسخه قبلی هم همینطوری سیو می شد)نقل قول:
اگه داشتمش هنوز كه همين كار رو ميكردم .... خهخهخخهخهخهخ ....نقل قول:
:40:
برم بازم امتحان كنم ببينم ....نقل قول:
این امکان نداره. شما خوب نگاه نکردین. باید متن ثبت نام آنلاین رو که یه سری توضیحات داره رو یکم بیارید پایین و روی نوشته لینک دار که Offline Save کلیک کنید(نسخه قبلی هم همینطوری سیو می شد)
اقا بالاخره پيداش شد ... مرسي .
یه لینک کرک razor بدین اونی که تو اول تاپیک خرابه
سلام من وارد بازی میشم روی یکی از دو شخصیت کلیک می کنم که وارد شم بعد از 30 ثانیه میاد بیرون و این اخطار رو میده گرافیکم Geforce 9500 GT دریوش هم آپدیت کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من وارد بازی که میشم در قسمت graphic هر کاری می کنم فقط 56 مگابایت رو شناسایی کی کنه....در nividia هم launch رو اد کردم تا با gpu اصلی کار کنه.....ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...
سلامنقل قول:
تنظیمات گرافیکی رو روی Low بگذارید امتحان کنید.
سلام کدوم قسمت تنظیمات باید برم؟!؟نقل قول:
قسمت display یا graphic
همان طور كه دوستمون جواب دادن شما اون قسمت هارو بيار پايين بعد كم كم ببر بالا تا ببيني تا چه حدي ميكشه :31:نقل قول:
سلام به همگي دوستان
من اين بازي رو نصب كردم و همه درايور ها رو نصي كردم اين ارور رو ميده
EFLC FATAL ERROR: INVALID RESOIURCE DETECTE -plese re-install the game
مشكلش چيه:19: