اه اه چه زشته این ریحانا مخصوصا موهاش
یه سوال اینکه به نظرتون کی جیلبریک و انلاکش میاد؟؟ چون میخوام بگم دوستم از امریکا بیاره اخه ۳۰۰ دلار مفته
Printable View
اه اه چه زشته این ریحانا مخصوصا موهاش
یه سوال اینکه به نظرتون کی جیلبریک و انلاکش میاد؟؟ چون میخوام بگم دوستم از امریکا بیاره اخه ۳۰۰ دلار مفته
بررسی کامل آیفون 4 در فون آرنا
خوبی ها:کد:http://www.phonearena.com/htmls/Apple-iPhone-4-Review-review-r_2463.html
Super smooth Retina Display
Video calling through FaceTime
Smooth looking 720p video recording
Nostalgic and beautiful looks
Quite decent battery life
کاستی ها:
Poor signal connection on some units
Sound quality could be better
Wi-Fi needed for FaceTime
و امتیاز باور نکردنی 9.5
ممنونم.میشه منبع رو هم بزارین؟نقل قول:
من FaceTime کردم با چند نفر .. و تجربه خیلی خیلی خوبی بود! البته چون Wi-Fi خیلی سریعی داشتیم نمی شد گفت حتما توی ایران هم خوب باشه یا نه ..نقل قول:
من سعی می کنم سرعت Wi-Fi رو محدود کنم و دوباره تست کنم ببینم چی میشه.
این جریان اینکه اگه ایفون 4 رو با دست طوری بگیریم که گوشه پایین سمت چپ گوشی لمس بشه , انتن میپره! چیه؟ مثل اینکه خیلی تو نت سر و صدا کرده و جابز هم تاییدش کرده! :weird:
ویرایش : GSMArena هم مطلبو زده
ظاهرا خیلی ها میل زدن که چرا اینطوری انتن میره , و جابز هم پاسخ داده که شما درست آیفون 4 رو تو دستتون نگرفتین!! :18:کد:http://www.gsmarena.com/you_are_holding_your_iphone_4_the_wrong_way_you_know-news-1763.php
این مطالب رو هم الان از نارنجی پیدا کردم ( البته من فقط قسمت ایراد گوشی که رو که بالا ذکر شد کپی کردم وگرنه که مزایاش بر همه مشخص هست )
اما مشکلات آیفون ۴ که سر و صداهای زیادی از دیروز به راه انداخته است: مشکل آنتن دهی در آیفون وقتی گوشه سمت چپ را لمس کنید:
یادتان هست وقتی استیو جابز آیفون جدید را معرفی می کرد با افتخار از سیستم جدید آنتن های آن یاد می کرد؟ اینکه بدنه آیفون جدید کار آنتن را هم انجام می دهد؟ حالا همین تغییر طراحی باعث یک دردسر بزرگ برای آیفون شده است. داستان از دیروز شروع شد. وقتی آیفون جدید به دست کاربران رسید. افراد زیادی متوجه شدند وقتی آیفون را در دست می گیرند آنتن دهی آن به شدت کم می شود و در برخی موارد کاملا از آنتن خارج می شود. ده ها و صد ها ویدیو از این مشکل ناگهان سراسر اینترنت را پر کرد و با بررسی بیشتر مشخص شد آنتن دهی ایفون بستگی به این دارد که چگونه آن را در دستتان بگیرید!
اگر آیفون را با دست چپ در دست بگیرید به گونه ای که گوشه سمت چپ آیفون در تماس دست شما قرار بگیرد و طرف دیگر بدنه را هم لمس کنید باعث اتصال دو انتن آیفون می شوید و آنتن دهی سقوط می کند!
این مشکل باعث ناراحتی زیاد خریداران آیفون شده است و جالب تر اینکه استیو جابز چند ساعت پیش در پاسخ به ایمیل یکی از آنها گفت: "شما آیفون را به طرز نادرستی در دست گرفته اید."
همین حرف آقای جابز باعث عصبانیت بیشتر کاربران آیفون جدید شده است. و می گویند اپل می خواهد نوع در دست گرفتن آیفون را هم تعیین کند! البته آقای جابز حرف نادرستی زده است چرا که تمام این تصاویر از تبلیغ های اپل گرفته شده است و تمام این مدل های نگه داشتن باعث می شود که آنتن دهی آن دچار مشکل شود یعنی اگر شما آیفون را به این شکل ها نگه دارید دچار مشکل آنتن دهی می شوید.
این تصویر را هم گیزمود جهت شوخی گذاشته است. ریس جمهور روسیه چند روز پیش برای سفر به آمریکا رفته بود و استیو جابز مشغول نشان دادن آیفون جدید به او است. حالا این تصویر به این دلیل شهرت پیدا کرده است که استیو جابز طرز نگه داشتن صحیح آیفون را به رییس جمهور روسیه نشان می دهد!
مشکل در نمایشگر آیفون:
مشکل بعدی در برخی آیفون های جدید دیده شده و آن وجود نقاط زرد رنگ روی نمایشگر برخی آیفون ها است که در زاویه های خاصی بیشتر دیده می شود. انگجت برای این مشکل یک نظر سنجی به راه انداخت. از ۲۹ هزار نفری که آیفون جدید را دریافت کرده بودند و در این نظر سنجی شرکت کرده بودند ۱۶ هزار نفرشان این نقاط زرد رنگ را روی نمایشگر آیفون خودشان می دیدند. اما بعدا اپل اعلام کرد که این مشکل بعد از دو روز استفاده از آیفون رفع می شود و به دلیل ماده ای است که در ساخت نمایشگر استفاده شده. بنابراین نباید نگران آن باشید.
نمایشگری که آنقدرها هم ضد ضربه نیست: قرار بود نمایشگر آیفون ضد ضربه و ضد خش باشد. اما ویدیوهایی در اینترنت منتشر شده که نشان می دهد نمایشگر آیفون به راحتی خش بر میدارد و با چند بار سقوط می شکند.
ببينيد مشكل در اين حد نيست كه سايت هايي مثل گيزمودو بزرگش كردن . مطمئن باشيد بزودي اين مشكل هم حل ميشه :11:نقل قول:
استيو هم هيچ وقت چنين جوابي نميده :31:
چقدر شایعه ها بالا گرفته...
به احتمال قوی سایتهای سیاسی و اقتصادی در روزهای آینده هم به همین موارد بپردازن :دی یا شاید روزنامه ها. مثلا فردا روزنامه گاردین تیتر اولش رو میزنه : "زرد بودن یا نبودن ، مسئله اینست"
بعید گوشی iPhone 4 Apple اینطوری مشکل داشته باشه ! البته آرمان عزیز قبلا توضیح دادن در مورد این مشکلات اما بطور کلی حساسیت زیادی بر روی محصولات اپل هست ! وقتی iPad وارد بازار شد ، ایمیل هایی که روزانه از PCWORLD می گرفتم خیلیاش مغرضانه به ضرر iPad ارسال میشد ! حالا هم که iPhone اومده این جو علیه اون ایجاد شده ! شاید مشکلاتی باشه اما مسلما نه اینقدر بزرگه و نه حل نشدنی ! فراموش نکنیم داریم در مورد یکی از محصولات Apple صحبت می کنیم ...
سلامنقل قول:
بفرمایید اینم لینک منبع:
باتشکز:11:کد:http://www.macrumors.com/2010/06/25/iphone-4s-camera-capabilities-evaluated/
سلام..دوستان حالا این iphon 4 مشکل داره یا نه؟...من میخوام بدم یکی از دوستام از هند برام بیاره قیمت 16 گیگش چنده؟..به صرفه هست بگم واسم بیاره از اونور؟..این جریان ه ک شده یا نشدش چیه؟..ممنونم اگه کمکم کنید چون قصد خرید دارم..ممنونم
مشکله یون نقطههای زرد هم حل شدنیه!
طبق گفت لینک زیر اون نقطهها بخاطر تحویل خیلی سریع دستگاه که باعث شده ماده ای که برای اتصال استفاده میشه کامل تبخیر نشه!!
کد:http://tiny.cc/718nz
معمولا تویه اخبار می شنویم که فلان شرکت فلان محصولش رو بدلیل فلان عیب و ایراد از سراسر دنیا جمع کرده !
حالا فکر می کنید اگه اپل به عیب و ایراد محصولش ایمان داشت و می دونست که حل شدنی نیست اون رو وارد بازار می کرد ؟!
من که فکر نمی کنم اعتبارش رو زیر سوال ببره !
سلامنقل قول:
شما مطمئن باش هیچ مشکلی ندارد.
شما اگر از طرفدارای اپل باشی و اخبار اپل رو دنبال کرده باشی. مبینی که در طول این چند سال اخیر هر وقت اپل یه وسیله جدید تولید کرده این شایعات دنبالش بوده. و دیگه این جور مسائل عادی شده.
تنها مشکلی که میشه گفت اینه که اپل دشمن زیاد داره.
قیمت 16 gig انلاک تقریبا 700$ است. ولی چرا هند؟ مطمئن باش در ایران حداکثر تا 7 روز دیگر این گوشی رو خواهیم داشت. ولی قیمتش حدودا باید 12000000﷼ باشد.
-- شدن که معنی نداره. اگر منظورتون جلبریک است بله به احتمال خیلی قوی برنامش تا چند وقت دیگه برای iphone4 هم خواهد امد.
با تشکر:11:
یه نکته برای تمام دوستان:
برای iphone4 دوتا مشکل گفته شد، که دوستان مختلف با منابع مختلف گفتند که حل شدنی است.
پس دوستان دیگه به این مسئله نپردازند. و از گذاشتن لینک های مختلف که دوباره زدن همون حرف های قبلی است خودداری کنند.
فروش مدل سفيد گوشي اپل با كمبود مواجه شد
در جديدترين مشكل براي عرضه نسل جديد آيفون، اپل با كمبود آيفون 4 سفيد رنگ مواجه شد.
به گزارش سرويس ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بر اساس بيانيه اين شركت، برخلاف انتظار ساخت مدلهاي سفيد رنگ آيفون 4 بسيار دشوارتر بوده و درنتيجه اين مدلها تا نيمه ماه ژوييه موجود نخواهند بود.
در حالي كه اپل اعلام كرده كه تامين مدل سياه رنگ محبوبتر اين گوشي مشكلي ندارد. اين شركت به دليل اختلال در سيستم سفارش و كمبود موجودي آيفون در نزد اپراتور تلفن همراه AT&T، ناچار شد 600 هزار سفارش براي مدل باريكتر 199 دلاري آيفون 4 را در نخستين روز سفارش اين دستگاه جابهجا كند.
فروش آيفون 4 كه بازبينيهاي خوبي را دريافت كرده، از اواخر هفته گذشته در پنج كشور كه بزرگترين اقتصادهاي جهان محسوب ميشوند به استثناي چين آغاز شد.
آيفون اصليترين عامل رشد درآمد اپل بوده و انتظار ميرود بهزودي به بزرگترين منبع درآمد اين شركت تبديل شود. فروش جديدترين مدل اين گوشي در آمريكا، ژاپن، فرانسه، آلمان و انگليس آغاز شده و تا ماه سپتامبر در 88 كشور ديگر نيز عرضه ميشود.
این سفیدش هم بد نیست...
همه جاش سفیده
Stream عزيز يك سوال ؟؟:11:
با اين پردازنده ي قدرتمندي كه در آيفون 4 استفاده شده مشكل گرم شدن رو نداره ؟؟؟
نقل قول:
مرسی دوست گلم :10:
قیمت اصلیش 16 گیگ 199 دلاره زده توی سایت اپل...اگه انلاک بشه 700 دلاره؟..اینجوری که خیلی زیاده...اگه انلاک نشده بگیریم میشه استفاده کرد توی ایران یا نه؟..ممنونم:11:
شدن كه ميشه ولي كمي دردسر داره . من لاك رو توصيه نمي كنم :11:نقل قول:
ممنونم اما میشه توضیح بدید چرا؟...چه مشکلاتی پیش میاد؟..این همه مردم استفاده میکنند که مشکلی ندارند :20:نقل قول:
بالاخره راه حلی برای مشکل آنتن دهی Iphone 4 پیدا شد!!!!:27::16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت اپل باید به تمام خریداران Iphone 4 یکی از این قاب ها به صورت رایگان بده!!!:31:
نگاه کنید بنده خدا خسته شد از بس اینجوری مکالمه کرد!!!!
سلامنقل قول:
خواهش می کنم.
اونی که توسایت زده 199$ قراردادی است یعنی شما 199$ ابتدا پرداخت کرده و سپس 24 تا قسط 30$ باید پرداخت کنید که مجموعش 919$ می شود.:18:
در ضمن حالت قراردادی برای کشورهایی است که دارای اپراتور مستقل و قوی هستند که من فکر نمی کنم هند جزو اون کشورها باشد.
در کل اگر بخواهید لاک خریداری کنید باید در ایران توسط یک نرم افزار آنلاک شود که دو مشکل خواهد داشت.
1) شما مشکل انتن دهی خواهی داشت به صورتی که خارج از تهران به هیچ وجه و داخل تهران در بعضی نقاط آنتن نخواهی داشت.
2) در 80٪ اوقات پس از خاموش و روشن کردن گوشی آن نرم افزار دوباره باید نصب نصب شود.
این جوری من مطمئنم شما باید دائما خانواده ی آقای استیو جابز را مورد لطف و عنایت خود قرار دهید.:31:
بازم سوالی داشتی بپرس.
دوست عزیز من دبی زندگی میکنم فکر نمیکنم مشکل انتن داشته باشه چون یه ایفون ۳ج از هنگ کنگ گرفتم مشکلی نداشت همینطور وقتی خاموشنقل قول:
و روشن میکردم هم مشکلی نداشت فقط وقتی اپدیت میکردم باید جیلبریک و انلاک میکردم یعنی ۴ج نمیشه این کار رو کرد؟؟؟ البته در اینده
خیر .. چیپ A4 نسبت به چیپ قبلی هم کم مصرف تره و هم قوی تر و برای همین نسبت به 3GS کمتر داغ می کنه و عمر باتری بیشتری هم داره.نقل قول:
---
این هم چند تا عکس که با دوربین گوشی امروز گرفتم. واقعا دوربین خوبیه! :31:
سایز عکس ها پایین اومده .. این هم نسخه بدون تغییر حجم ، با حجم 20 مگابایت:
کد:http://www.folding.ir/apple/iPhone4.zip
بستگی به نوع Jailbreak داره .. الان با firmware های جدید نمیشه هم Untethered Jailbreak کرد و هم آنلاک .. و برای آنلاک لازمه Tethered Jailbreak داشته باشید که موقع Restart دوباره باید از اول به iTunes متصل بشه.نقل قول:
دوست عزیز من دبی زندگی میکنم فکر نمیکنم مشکل انتن داشته باشه چون یه ایفون ۳ج از هنگ کنگ گرفتم مشکلی نداشت همینطور وقتی خاموش
و روشن میکردم هم مشکلی نداشت فقط وقتی اپدیت میکردم باید جیلبریک و انلاک میکردم یعنی ۴ج نمیشه این کار رو کرد؟؟؟ البته در اینده
یعنی امیدی هست یا نه؟ یعنی همین ُTethered Jailbreak که گفتی میشه داشت یا نه؟ :31:نقل قول:
مرسی
من هم فيلم هايي كه با آيفون 4 گرفته شده ديدم و هم عكس هارو . به نظرم فيلمبرداريش خيلي بهتر از عكس برداريشه .
دوستان می گن با این قاب های رنگی و ساده و کلا قاب آیفون دیگه مشکل آنتندهی رفع می شه!
اما بعضی از دوستان گفتن که با برخورد قاب به بدنه که کم صورت می گیره هم آنتن می ره!
بعد یه چیز دیگه!ادم که نمی تونه برای آنتن دهی قاب بذاره!
شاید من می خوام از طراحی اپل لذت ببرم!
با این همه اعتراضات اپل قل داده تا چند روز آینده مشکل رو رفع کنه که هنوزم رفع نشده!
کسی نیست برای این سوال ها جواب بده!یک مهندس سوئدی می گه مشکل از برخورد پوست دسته اما یک مهندس انگلیسی دیگه گفته به دلیل ساخت بدنه ای محکم تر و بهتر این مشکل به وجود اومده!
به هر حال همه برای این مشکل بسیج شدند!
یه سوال داشتم:بعشی ها می گفتند آیفون 4 دیگه تولید نمی شه!
آیا درسته یا نه؟
ممنون
دوست عزيز الان Iphone 4 فقط مشكل آنتن دهي داره كه فكر نكنم با آپديت نرم افزاري قابل حل شدن باشه!!!نقل قول:
اپل بايد طرح آنتن آي فون رو عوض كنه!!!
عجب .. اینها همش شایعه است.نقل قول:
در مورد Software Fix ، چند نفر از لا به لای صحبت های Customer Service اپل شنیدن که طی هفته آینده یک Patch برای حل این مشکل عرضه میشه. دلیلش هم هیچ ربطی به برخورد با پوست نداره وگرنه وقتی چرا وقتی سمت راست یا بالای گوشی گرفته میشه مشکلی پیش نمیاد؟ :دی
دلیلش برخورد با این نقطه است:
(فقط با همین نقطه، نه با همه بدنه ... دلیلش هم اینه که وقتی دستتون به اونجا می خوره در اصل هر دو تا آنتن به هم متصل میشن و Calibration اشون به هم می خوره .. که با تکنیک های نرم افزاری تا حد خیلی زیادی قابل رفع شدنه . با Bumper باز هم بدون شک قابل حل شدنه چون دیگه تماسی بین دو آنتن صورت نمی گیره)
اینکه فلان پروفسور دانمارکی دو هفته قبل از فروش آیفون مصاحبه کرده و گفته به خاطر برخورد درست با آنتن مشکل بوجود میاد (در حالی که اصلا مشکل این نیست) و توقف عرضه آیفون و ... همش شایعه است.
مشکل هم با Software بدون شک قابل حله .. اگه تا حالا Apple چیزی عرضه نکرده برای اینه که بهترین راه حل رو ارائه بده و نه صرفا یک ماست مالی مشکل. اینجا توضیح دادم درباره مشکل:
هر چیز عجیب و غریبی که شنیدید، بدونید شایعه است.
ویرایش: Steve Jobs در جدیدترین ایمیل از داستان های ایمیلی گفته There is no reception issue, stay tuned . این هم یک Hint از عرضه یک Software fix ! :دی
خوب ما هم دوباره اومدیم (بعد امتحانا )
اومدن آیفون جدید رو تبریک میگم...
دیگه لازم شد این 3G رو بدیم به خواهرمون و خودمون یه iphon4 بخریم:دی
البته من بده قبلی رو بیشتر میپسندیدم تا این.
راستی، دوربین جلوش فقط برای ویدئو کال هست یا میشه با اون هم از خودمون عکس و فیلم بگیریم؟
مساله بلوتوث همچنان مثل قبل هست؟
سلام
دقت و سرعت GPS در iphone4 نسبت به 3GS بهبود پیدا کرده است.
همانطور که قبلا در ipad3G هم مشاهده شده بود شرکت اپل با بکارگیری از chip الکترونیکی BROADCOM BCM4750 در IOPHONE4 هم باعث بهبود این مسئله شده است.
سلام
به گزارش ZDNET همانطور که شرکت اپل از قبل وعده داده بود سرعت DOWNLOAD و به خصوص UPLOAD در IPHONE4 نسبت به 3G افزایش چشم گیری داشته است.
که مقایسه ی ان را در پایین مشاهده می کنید.
باتشکر:11:
ایفون۴ جیلبریک شد!؟
کد:http://tiny.cc/m2f6j
به گزارش فارنت و به نقل از سینت پس از افزایش اعتراضات عمومی خصوصا در اینترنت مبنی بر مشکل آنتندهی تلفن همراه “آیفون ۴″ شرکت اپل که تنها دو روز از عرضه آن میگذرد، استیو جابز مدیرعامل شرکتت اپل در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام کرد که مشکل ناشی از عدم آنتندهی این تلفن همراه به خاطر درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی کاربران است.
کاربرانی که آیفون ۴ را خریداری کردهاند با مشکل بیسابقه عدم آنتندهی تلفن همراه خود روبرو شدهاند و مشکل آنتندهی آیفون ۴ به یک بحث داغ در شبکههای اجتماعی تبدیل شده است و عدهای از کاربران نیز گزارش دادهاند که در هنگام گذاشتن انگشتان دست در یک منطقه خاص آیفون تلفن همراه آنان مشکل آنتندهی پیدا میکند.
اکنون استیو جابز با پاسخ خود به این ایمیل و با بیانیه رسمی شرکت اپل در این خصوص اگر چه در واقع این شرکت به این مشکل اذعان داشته، اما باز هم در واقع آن را از سر خود باز کرده و به درست در دست نگرفتن این تلفن همراه از سوی مشتریان نسبت داده است.
استیو جابز در پاسخ به ایمیل یکی از مشتریان این شرکت در این خصوص اعلام داشته است که تنها راه حل این مشکل آن است که شما تلفن همراه خود را این گونه در دست نگیرید.
این مشتری شرکت اپل دوباره پس از دریافت این پاسخ در ایمیل دیگری به استیو جابز که معمولا پاسخهایی کوتاه و مختصر به نامههای خود میدهد، مینویسد:“آهان من فهمیدم، خوب پس این اون چیزیه که من باید انجام بدم، شما به من یک راهحل ارائه دادید اما من فکر می کنم که به طور معمول من نباید محدودیتی برای چگونه در دست گرفتن یک گوشی داشته باشم.
“من این گوشی رو چال میکنم، این واقعا شگفتانگیزه، من فکر می کنم چیزی که بیشتر بشه اسم اینو گذاشت نقص در طراحیه..”
استیو جابز در پاسخ به این نامه مینویسد:
“مطمئنا در هر گوشی تلفن همراهی نقاط حساسی وجود دارد که بر روی آنتن تاکید شده است. برخی شرکتها هنگام فروش با الصاق برچسبهایی به مشتری خود می گویند که این منطقه را با دستان خود نپوشانند.”
این اظهارات استیو جابز در حالی مطرح میشود که زمان زیادی از کنفرانس اپل نگذشته است که جابز در آن کنفرانس با اطمینان خاصی از آنتن آیفون ۴ با عنوان “Brilliant Engineer” یاد کرد، عنوانی که پروفسور “Gert Frolund Pedersen” استاد دانشگاه معروف” Aalborg”چندان به آن اعتقاد نداشت و قبل از عرضه آیفون ۴ تاکید داشت که لمس آنتن آیفون جدید توسط انگشتان دست، موجب ایجاد تداخل مغناطیسی و در نتیجه مشکل آنتندهی این تلفن همراه خواهد شد.
منبع:2daylink.com
سبز باشین...!!!:10:
سلام
آیا دوستان کسی تا حالا با نرم افزار mobile me کار کرده؟
میشه یه توضیح کلی راجع به این نرم افزار بدهید؟
آیا با itunes هم sync می شود؟
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5107797&postcount=16
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5108970&postcount=22
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5108842&postcount=20
سالی 99 دلار خرج دارهنقل قول:
سلام
آیا دوستان کسی تا حالا با نرم افزار mobile me کار کرده؟
میشه یه توضیح کلی راجع به این نرم افزار بدهید؟
آیا با itunes هم sync می شود؟
فکر نکنم کسی استفاده کرده باشه
اینو که خودم می دونستم.:46:نقل قول:
منم بخاطر همین پرسیدم. می خوام ببینم ارزش داره بخرم یا نه؟؟؟
به نظر من که خوبهنقل قول:
امکانات گسترده ای در اختیار کاربر قرار میده