احتمالا خطا خیلی شلوغ بوده چون دیشب برای اولین بار اینترنت من هی قطع میشد اما اگه سیمکارت اعتباری داری ۱ دقیقه از اینترنت استفاده کن ببین شاید فعال شده و فقط اس ام اس برات نیومده،اما مطمین باش برات فعال میشهنقل قول:
احتمالا خطا خیلی شلوغ بوده چون دیشب برای اولین بار اینترنت من هی قطع میشد اما اگه سیمکارت اعتباری داری ۱ دقیقه از اینترنت استفاده کن ببین شاید فعال شده و فقط اس ام اس برات نیومده،اما مطمین باش برات فعال میشهنقل قول:
سلام دوستان
دوستان من یه مودم EDGE مدل 610U گرفتم، توی مغازه امتحانش کردم خوب بود ،اما الان خونه هر کاری می کنم کار نمی کنه، وصل می شه اما دیتا نمی گیره، شما نمیدونین مشکلش چیه؟؟؟؟ هر کی می دونه زودتر بگه؟؟؟؟
راستی فاصله دکل نزدیک ما تا دکل نزدیک اون مغازه تقریبا 3 کیلو متره.
اگه دقت كرده باشيد . ايرانسل اينجور پيامارو 2 3 دفعه ميفرسته كه بالاخره يكيش بيادنقل قول:
احتمالا خطا خیلی شلوغ بوده چون دیشب برای اولین بار اینترنت من هی قطع میشد اما اگه سیمکارت اعتباری داری ۱ دقیقه از اینترنت استفاده کن ببین شاید فعال شده و فقط اس ام اس برات نیومده،اما مطمین باش برات فعال میشه
نقل قول:
احتمالا خطا خیلی شلوغ بوده چون دیشب برای اولین بار اینترنت من هی قطع میشد اما اگه سیمکارت اعتباری داری ۱ دقیقه از اینترنت استفاده کن ببین شاید فعال شده و فقط اس ام اس برات نیومده،اما مطمین باش برات فعال میشه
با تشکر از دوستاننقل قول:
اگه دقت كرده باشيد . ايرانسل اينجور پيامارو 2 3 دفعه ميفرسته كه بالاخره يكيش بياد
الان که چک کردم ، فعال شده و هزینه 1000تومن رو از حسابم کم کرده
ولی هنوز پیامی دریافت نکردم
سلام من این مودم رو پیدا کردم ولی تو سایتش قیمت نزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بهشون ایمیل زدم ببینم چی میگن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دستگاه امکان برقراری ارتباط به اینترنت را از طریق usb port به کاربر می دهد .
ویژگی ها
1- سایزی کوچک جهت اتصال به پورت USB بدون نیاز به برق و یا باطری
2- سازگاری با انواع کامپیوتر ها اعم از کامپیوترهای رومیزی و یا لپ تاپ
3- ارسال و دریافت sms,data وامکان برقراری تماس تلفنی از طریق نرم افزار دستگاه
4- نسب آسان نرم افزار و درایور ,بدون نیاز به سی دی درایور (zero-cd)
5- بدون نیاز به انتن بیرونی ویا رومیزی با کیفیت آنتن دهی بالا
6-پشتیبانی از فرکانسهای 850,900,1800,1900
7-پشتیبانی از ویندوزهای windows98/me/xp/2000/vista
8-سرعت بالای اتصال به اینترنت تا 460 kbps
9-پشتیبانی از شبکه های GSM/GPRS & EDGA
اگه اینجور ی باشه که فایده نداره تازه هنوز اوایلهنقل قول:
شاید اینده تقویت کنند سیستماشونو
yes حتی من با کا جواد ااااا بخشید کا 750 کانکت میشمنقل قول:
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:33 PM ----------
این اسمش چی هست؟نقل قول:
چه چیز خوبیه
منم می خوام قیمتش رو نتونستم پیدا کنم ولی همین فردا میرم بازار یکی می خرم براتون تعریف می کنم
منم گوشيم k790 هست ، موقع استفاده بد جوری باطريش داغ ميشه ، در باطريش رو در ميارم تا يکم بهش هوا برسه ! :20:
من که از شب تا صبح ميزنم دانلود بشه !! ( 11 تا 8)
هروقت باطريم ترکيد ميگم که شما ديگه به سر نوشت من دچار نشيد .
فعلاً که دارم مثل تراکتور ازش کار ميکشم ...
گرم شدن باطری بخاطر اینه که گوشی شما موقع وضل شدن به pc شارژ میکنه خودشو ... ربطی به استفاده زیاد از مودم نداره ... :46:نقل قول:
جدیدا سرعتش کم شده.من که فقط در حد خوندن وب و چند تا rss ازش اسیتفاده می کنم.احتمالا در آینده نزدیک سرعتش خیلی کم بشه.نقل قول:
"" این اشکال از فرهنگ خودمونه.هرکی می گیره وصلش می کنه باهاش فیلم دانلود می کنه و به خاطر یه فیلم 700 تومنی هم باتریو گوشی خوش رو داغون می کنه و هم کلی اشعه مضر تو بدنش می کنه و هم سرعت شبکه رو داغون می کنه"""
شما از رابط بلوتوث استفاده کن تا موبایلت شارژ نشه و داغ نکنهنقل قول:
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:42 PM ----------
از تمام کسانی که از بسته های اینترنت ایرانسل و یا همراه اول استفاده کرده اند یا می کننددعوت می شود در این نظر سنجی شرکت کنند و نتایج آن را مشاهده نمایند:
امتیاز دهی به بسته هایاینترنتی ایرانسل و همراه اول
لینک نظرسنجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن پست
با توجه به ورود خوب اپراتورهای تلفن همراه به اینترنت جی پی آر اس برای بسیاری کیفیت و سرعت آنها مورد سوال است و تاپیکهای متعددی در همین رابطه ایجاد شده است. به نظر می رسد بهترین راه استفاده از نتایج نظر سنجی می باشد. لطفا با توجه به نکات ذیل نظر دهید.
این نظر سنجی فقط بر اساس سرعت و کیفیت می باشد و به سایر جهات کاری ندارد.
امتیاز متوسط برای سرعت بین 5 تا 7 امتیاز خوب برای سرعت بین 7 تا 12 و امتیاز خیلی خوب برای سرعت بالای 13 کیلو بایت در ثانیه می باشد. طبیعی است برای سرعت زیر 5 کیلو بایت و یا تغییرهای زیاد سرعت به نحوی که بیشتر زیر 5 است امتیاز بد در نظر گرفته شده است.ضمنا ترکیب این نظر سنجی ایده شخصی بنده است و دلیلی بر بهترین بودن آن وجود ندارد. امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرد.ضمنا از آنجایی که خیلی های امکان تست همزمان دو اپراتور را ندارند به نظرم نظر سنجی دو گزینه ای که دائر مدار ایرانسل و همراه اول باشد مفید نیست البته کسانی که هر دو را تجربه کرده اند می توانند دو گزینه را انتخاب کنند. نکته دیگر اینکه چون گوشی برخی افراد از قابلیت اج که در برخی نقاط وجود دارد ساپرت نمی کند و معمولا نهایت جی پی آر اس خیلی از گوشیهای بدون اج 48 کیلو بیت یعنی 6 کیلو بایت می باشد سرعت بین 5 تا 7 متوسط در نظر گرفته شده است.
لطفا کسانی که از بسته ها استفاده می کنند نظر بدهند چون در گذشته چون استقبال زیاد نبوده کیفیت واقغی آن مشخص نمی شود. لذا استفاده های قبلی را ملاک قرار ندهید.
من برای تشخیص سرعت لحظه ای خودتان برنامه دیو میتر را پیشنهاد می کنم .(dumeter)
با اینا میشه با کنسول انلاین بازی کرد ؟؟
بستگی به Ping داره که حدودا باید 300 باشه و GPRS این دو اپراتور Pingشون بالاست و به درد نمیخورن!نقل قول:
دوستان امواج موبایل در حال استفاده خطرناکه؟
من الان که تست میگیرم ISP رو مینویسه Information technology در حالی که از ایرانسل استفاده میکنم! چرا؟!
---------- Post added at 05:20 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------
خطرناکه دیگه؟! اونم 24 ساعت...!نقل قول:
بلهنقل قول:
و سپس
روزهای اول هر زمان تست IP میگرفتم اسم ایرانسل را میزد, ولی جدیداً اسم سرورهای مختلف زده میشود!
سلام؛
من ایرانسل رو گرفتم سرعتم حدود 8 هست گوشیم موتورولا L7 هست
سوالم اینه که من یه کربی هم دارم اگه کوربی رو وصل کنم و از اون استفاده کنم سرعتم بیشتر میشه؟
از دوستان کسی جواب سوالمو نمی دونه؟؟
بــله .. مسلمانقل قول:
سلام؛
من ایرانسل رو گرفتم سرعتم حدود 8 هست گوشیم موتورولا L7 هست
سوالم اینه که من یه کربی هم دارم اگه کوربی رو وصل کنم و از اون استفاده کنم سرعتم بیشتر میشه؟
سرعت به کلاس EDGE و GPRS گوشی بستگی داره !
من چون ديدم اينجا بحث اينترنت موبايل هست گفتم ديگه تاپيك جديد نزنم همينجا بپرسم!
الان كه رفتم سايت همراه اول كه براي gprs ثبتنام كنم تو همون مرحله اول ميمونه و مرحله 2 نميره!
اشكالش چيه؟ يعني ديگه ثبتنام gprs نميكنن؟
بعضی وقتها سایتش قاطی می کنه. باید سعی مجدد کنی.
از ایرانسل یه sms اومد که " بسته gprs بولتون 500kb prepaid فعال شد" یعنی چی؟
مگه شما بسته ی نا محدود فعال نکردی؟نقل قول:
از ایرانسل یه sms اومد که " بسته gprs بولتون 500kb prepaid فعال شد" یعنی چی؟
چرا !! یک ماهه نامحدود!!!نقل قول:
الانم از ساعت 12 شب پروتوکل سوکت واسه من بسته شده و دیگه نمیتونم از کامپیوتر برم تو نت! فقط پروتکل http کار می کنه! الان فقط با بروزر خود گوشی میشه ازش استفاده کرد!! این مشکل مقطعیه یا خودشون این کارو کردن؟؟؟:41:
سوکت بگیر نگیر داره ... اکثر اوقات نمیره ...نقل قول:
این روزا برا من سرعت خوبه ... خیلی بهتر شده .... اما اگه EDGE باشه خیلی بهتره . بابل بودم دیروز واقعا سرعت بالاتر بود بخاطر همین .
دوستان فرق سوکت با http چیه؟
با سلام
من یک ماهی بود همراه اول داشتم و سرعتم دانلودم تا 35 یا 38 می رفت و از 25 هم پایین تر نمیومد اما چون دو تا BTS توی محلمون بود و یکیش اج نداشت هی سوییچ می کرد و اعصاب منو داغون می کرد و در ضضمن پینگشم بالاست و موقع صفحه باز کردن یکمی طول میکشه.
اینم یه تست از همراه اول:
حالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
این کم بودن سرعت ایرانسل مقطعی یا نه همیشه سرعتش همینه؟
به نظرتون کدومشو تمدید کنم؟
راستی صحبت از سوختن مودم گوشی شد، گوشی من N86 هست و تا حالا نزدیک 15 گیگ باهاش دانلود کردم و با USB هم شارژ میشه اما آخ نگفته.
اینطوری که تست کردم برتری ایرانسل نسبت به همراه اول پینگش و باز بودن V-P-N اون هست.
دوست عزیز پست 1 رو نگاه کننقل قول:
حالا که اون تموم شده یه 24 ساعته ایرانسل گرفتم اما سرعت از 15 بالاتر نمیره اما پینگش وضعیتش بهتره
اینم تست از ایرانسل:
خیلی عوامل داره
هر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!!:13:
ترافیک داره می ره بالانقل قول:
هر چی به جلو میریم از کیفیت و سرعت اینترنت کم میشه! روزای اول سرعت دانلود 22 23 بود ولی الان 10 به زور تا 12 میره اونم با قعطی زیاد!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیشتر هم میشه!
سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!
تو تهران؟نقل قول:
سرعت دانلود ایرانسل افتضاح شد! اومد روی 6 امروز!!
سرعت دانلود من از همون اول 6 بود نه کم شده نه زیاد :دی
درسته تنها دلیل ترافیک زیاد شبکه هستش که ممکنه یکی شانسش بزنه اونجایی که هست کمتر از gprs استفاده بشه و سرعتش بالا بره (اینو به ایرانسل زنگ زدم ایرانسل هم همنیو بهم گفت)
اما یکی مثل من از همون اول سرعتش رو 8 وایساده
آره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره :31: ... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .نقل قول:
آره بستگی به دکل دارهنقل قول:
آره ... من دیروز بابل بودم ... یه منطقه که اصلا کسی موبایل نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... سرعت خیلی بالا بود ... واقعا کف کردم . اما اینجا الان سرعت روی 6 تا 10 هست .
فقط به تایید حرف دوستان بگم سرعت اینترنت به شدت اومده پایین ،البته از همراه اول اطلاعی ندارم ؛ سرعت دانلود من تو روزای اول ۲۵ تا ۳۰ بود ؛اما الان حتی به ۱۰ هم نمیرسه ؛ چند ماهه بعد سرعت میخواد چی بشه ! ؟
اوههههههه خوش به حالتنقل قول: