دوست عزیز یه توضیحی در رابطه با fn+f2 میدی !!!
یعنی ما این ترکیب رو بزنیم شارژ باتری (( در حین اتصال سوکت )) روی 30% میمونه ؟؟؟؟
ممنون
Printable View
دوست عزیز یه توضیحی در رابطه با fn+f2 میدی !!!
یعنی ما این ترکیب رو بزنیم شارژ باتری (( در حین اتصال سوکت )) روی 30% میمونه ؟؟؟؟
ممنون
اگه می خوای رو 30% بمونه اول سوکت از برق بکش و بزار باتری بیاد رو 30%،بعد سوکت را به پریز بزن و اونوقت Fn+F2 را بزن.نقل قول:
این کلید ترکیبی این خاصیت را داره که هنگام اتصال لب تاپ به سوکت و برق باتری شارز نشود و فقط از برق استفاده شود
من ایسوس دارم کلید ترکیبی fn+f2 که وایرلس و بلوتوث رو روشن خاموش میکنه :18:
من این کلید رو روی یکی از مدل های فوجیتسو زیمنس امتحان کردم برای کنترل بلوتوث و wifi هست ....
سلام
خوب چه کاریه که رو 30% بمونه!!!!
وقتی باتری فول بشه مستقیم از برق استفاده می کنه دیگه
خب 30% زمانی بدرد میخوره که باتری رو میخواهید برای مدتی کنار بزارید ......
در غیر اینصورت چه کاری هست آدم بزاره روی 30% .......
باتری که فول شارژ بشه دیگه از مدار کار خارج میشه ....
لب تاب من DELL Vostro 1320نقل قول:
فک کنم که هر لب تاپی داشته باشه
شما می تونید تو کلیدهای F به دنبال یک عکس از باتری بگردی که با Fn کار کنه:11:
پوریا جان من این بعضی از پست هات را خوندم چند تا سوال داشتم:
دلیلش چیه؟اسپری هایی که مخلوط آب و الکول هست مگه مورد داره؟نقل قول:
11. از اسپری های مدعی بر پاک کنند لک استفاده نکنید.
یه جا شما گفتید اگر خواستید باتری را دربیارید شارژ روی 30% باشه .پس چرا این حرف را زدید؟منظورتون اینه که درنیاریم بهتره؟نقل قول:
20. به هیچگاه باتری را از داخل دستگاه در نیاورید.
من که لپتاپم نزدیک پریز برق هست چی کار کنم؟ سیم ها کنار هم جمع میشن دیگه؟اصلا برای چی سیم ها را پیچ و خم دار نکنیم؟چون قطع میشن؟نقل قول:
3. سیم های اتصالی را پیچ و خم دار نکنید.
حالا اگر خواستیم موقعی که توی برق هست ازش استفاده کنیم چی؟یعنی تا شارژ کامل شد بریم روی مد باتری؟نقل قول:
4. هرگاه شارژ تکمیل شد شارژر رو از برق بکشید. (( چون به دفعات تکرار زیاد ترانس دچار اختلال میشه ))
دوست عزیز من بیشتر اوقات توی خونه جام ثابت هست و موقع کار کردن همیشه لپتاپم توی شارژه.مشکلی برای باتریم پیش نمیاد؟(باتریم را برای قطع ناگهانی برق در نمیارم)و هر چند هفته یکبار از باتری استفاده میکنم یعنی دی شارژش میکنم بعد دوباره همین عمل را انجام میدم(منظورم اینه که از برق استفاده میکنم)
اکثر این اسپری های که وارد ایران می شن تاریخشون گذشته هست.نقل قول:
دلیلش چیه؟اسپری هایی که مخلوط آب و الکول هست مگه مورد داره؟
بعد امکانش هست که رنگ رو از بین ببره.
اگه دقت کنید نوشته ام زمانی روی 30% بزارید که برای مدتی نمی خواهید از باتری استفاده کنید.نقل قول:
یه جا شما گفتید اگر خواستید باتری را دربیارید شارژ روی 30% باشه .پس چرا این حرف را زدید؟منظورتون اینه که درنیاریم بهتره؟
بهتره سیمها رو با مفتول ببندید،منظور خم کردن بیش از حد هست که باعث میشه به سیم آسیب بیبینه.نقل قول:
من که لپتاپم نزدیک پریز برق هست چی کار کنم؟ سیم ها کنار هم جمع میشن دیگه؟اصلا برای چی سیم ها را پیچ و خم دار نکنیم؟چون قطع میشن؟
این موضوع مربوط به ترانس ها و باتری های قدیمی بود الان دیگه این مورد یه مشکل نیست.نقل قول:
حالا اگر خواستیم موقعی که توی برق هست ازش استفاده کنیم چی؟یعنی تا شارژ کامل شد بریم روی مد باتری؟
دوست عزیز من بیشتر اوقات توی خونه جام ثابت هست و موقع کار کردن همیشه لپتاپم توی شارژه.مشکلی برای باتریم پیش نمیاد؟(باتریم را برای قطع ناگهانی برق در نمیارم)و هر چند هفته یکبار از باتری استفاده میکنم یعنی دی شارژش میکنم بعد دوباره همین عمل را انجام میدم(منظورم اینه که از برق استفاده میکنم)
شارژ و دی شارژ هم برای باتری های کادمیموم بود اما الان باتری ها لیتیوم هست.
هر کجا سوالی داشتید بپرسید
موفق باشید
سلام من یه لب تاپ سونی دارم کلید های بالا منظورم کلید های ترکیبی برای بالا بردن و کم کردن صدا کار نمی کنه !
چیکار کنم فعال شن ؟
بعد یه سری ارور های پایین صفحه از آپدیت اینا میاد
بنظرم آپدیت شه ؟
بهتره یه تاپیک جداگانه در قسمت سوالات و مشکلات ایجاد کنید....
تا اساتید دقیق تر بررسی کنند.
ممنون
منظورتون را کامل نفهمیدم یعنی این عملی که من انجام میدم بد هست یا خوبه؟اگر بد هست کجاش ایراد داره؟نقل قول:
- هیچ ایرادی نداره سوکت شارژر در مکانش باشه.
- باتری رو هم زیاد شارژ و دی شارژ نکنید چون اون مورد برای باتری های کادمیموی بود نه لیتیومی.
موفق باشید
سلامنقل قول:
منم Asus Vx6 دارم یه مدت اینجوری شدش بعد وصل شدم اینترنت خود ایسوز یه آپدیت Hotkey برام زد
آپدیتش که کردم درست شده.....
شما هم اگه می خوای زودتر درست شه فعلا Restore ش کن
مگرنه آپدیتش کن.
سلام دوستان
آقا پوریا شما چقدر مهربونی برادر...من تو این تاپیک شما به اندازه ی یک ترم چیز یاد گرفتم...واقعا دمت گرم داداش
و اما سوال بنده:
من یک لپ تاپ توشیبای پوکیده ی 3 ساله دارم بعد می خواستم ببینم به نظر شما برای اینکه یه جون دوباره ای بهش بدم و دستی به سرو روش بکشم(آخی عزیزم الان داره بهم لبخند می زنه!!) چه کارایی بکنم؟ مثلا:
1-فنشو چطوری تمیز کنم؟خودم می تونم کلا بازش کنم یا بهتره چنین نکنم یا بدم بیرون تعمیر کارا؟ تا حالا باز نشده!
2-باتریشو بردم عوض کردم یه نو گرفتم(این جمله ی خبری بود!)
3-گرد و غبار از فی ما بینش رو که به عمق جانش نفوذ کرده رو چطوری تمیز کنم؟
4-DVD Rom رو چطوری نو کنم؟!
5-روی لپ تاپ(یعنی پشت مانیتور) کلا قیری شده؟! و هرچی با آب و صابون به جونش افتادم اثر نکرد؟ چه کنم با روی سیاهش؟!!
بیچاره با تمام توانش داره برام کار می کنه! کانفینگش منقرض شده ولی هنوز مثل مرد Matlab , Maple , SPSS , Starry night رو اجرا می کنه و آخ نمیگه!!(البته هر کدومو یه نیم ساعتی طول می کشه تا بیاره بالا!!)
پوریا جان بازم ممنون خیلی باحالی...جا داره از پشت همین تریبون از دیگر اساتید فروم علی الخصوص آقایان امید،شاهین و محسن تشکر ویژه به عمل بیارم...دوست دارم یه جوری جبران کنم ولی چیزی بلد نیستم!( سوال فیزیکی داشتید در خدمتم! رشتم فیزیکه!)
سلام
خواهش می کنم عزیز ..... نظر لطفت هست
-----------------------------------------------------
ببین باز کردن لپ تاپ ها اکثران متفاوت هست
اما روش عمومی این هست که :
1. تمام پیچ های پشت رو باز کنید
2. رم و هارد رو در بیارید
3. کیبورد یا پنل تنظیم صدا رو هم در بیارد
4. روم رو هم در بیارید
5. با کمی فشار قالب پشت رو دربیارید
تمام
-----------------------------------------------------------------------------------
1. بهتره فن رو با پمپ باد گردگیری کنید .... اگه پمپ باد در دسترس نیست با سشوار (( باد سرد ))
2. مبارکتون باشه
3. بعد از باز کردن با مسواک و سشوار تمیز کنید
4. اکثر این روم ها پرس شده هستند که نمیشه بازشون کرد اما اون رو هم میشه با کمی الکل سفید لنزش رو تمیز کرد
5. از الکل سفید + بنزین به مقدار خیلی کم استفاده کنید البته دیگه قیر رو فکر نکنم پاک کنه !!!
--------------------------------------------------------------
از نظر من بهتره به فکر خرید یه دستگاه نو باشید
-----------------------------------------
خواهش می کنم .......
--------------------
فقط یه کاش یوزر (( نام کاربری )) این استید رو می نوشتی تا برای کاربر های دیگه قابل شناسایی باشن ....
----------------------
هر جای بازم توضیح خواستی ، بگو تا توضیح کامل بدم
---------------------------------
موفق باشید
بازم ممنونتم پوریا جان آره کلی سوال دارم ایشالا در آینده ی نزدیک مزاحمت می شم!:27::10:
بله اگه خدا بخواد می خوام یک MC374 یا 516 اپل بگیرم! این توشیبای عزیز دیگه آخرای عمرشه!:13:
چشم می گم :(البته ببخشید نمی دونم الان باید اجازه بگیرم یا نه! دیگه ببخشید نیتم خیره! :11: من در تصمیم گیری برای خرید لپ تاپ کلا فقط با همین دوستان تو تالار مشاوره ی خرید نوت بوک اپل حرف زدم و همونجا هم تصمیمم رو گرفتم و کلا خدا خیرشون بده!!:40:)
آقا امید:Microsoft24
آقا شاهین:Shahin_SOURNA
آقا محسن:mohsenfhm
و ممنون از بقیه ی دوستانی که ما را یاری کردند...!
مخلص همتون!:40:
به امید روزی که منم تو این فروم به دردی بخورم!:8:
خواهش می کنم ..... مراحمی عزیز
این آقایون استاد بنده هستند و من کوچیکشون هستم ......
:40:
برای شارژ باتری باشد روی چند درصد فرار بگیره بهتره
مثلا : الان شارژبتری تمام شده چراغ مربوطه هم خاموش یا رنگ تغییر کرد . حالا میخوام سوکت مربوطه جدا کنیم
باید حتما لپتاپ خاموش بشه یا فرقی نمی کنه سوکت بکشید تا جداشه
در زمان شارژ اول ارتباط لپتاب با اداپتور را برقرار کنیم یا ارتباط پریز برق با اداپتور
بهتره باتری رو روی 100% قرار بدید و قبل از هر بار روشن کردن سوکت برق رو متصل کنید .....
بهتره سوالاتتون رو کلید و با ابهام کمتر مطرح کنید ... تا بتونم بهتره راهنمایی کنم
موفق باشی
من تو همین سایت خوندم باتری های جدید رو اغلب نباید تا آخر پر کرد نظر شما چیه؟نقل قول:
پس باید چی کار کنیم ؟؟ باتری بطور پیش فرض با اتصال سئکت برق شارژ میشه ....
نظر من روی فول شارژ هست ....
موفق باشید
منم میگم نه کمتر نه بیشتر :31:
یعنی چی ؟؟؟
اینم حتما رعایت اصل اعتدال هست ..... :31:
پس گزینه ای که تو لپ تاپ هست برای نگه داشتن شارژ روی 80% کاربردش چیه؟نقل قول:
اون هم حتما گذاشتن برای خنده .... :31:
متشکرم ازپست های مفیدت پوریا جان.....همیشه موفق باشی....
فدات عزیز ..... انجام وظیفه بود .... :40:
البته این اوردن دما پائین مطمئنید به نفع لپ تاپ هست؟
من مثال ماشینی میزنم. موتور ماشین هم دمای پائنی برای خوب نیسست. مثلا موتور پژو طوری ساخته شده که باید دماش 80-90 باشه
شاید قطعات لپ تاپ هم این طور ساخته شده و دمای کمتر بهش ضرر می رسونه؟!
قرار نیست که منجمدش کنی ......
اون روش ها نهایت بتونه 15 درجه دما رو کاهش بده که البته این خودش کلی هست .....
به نظر من باید از کسی که برق خونده بپرسیم که با مدارها زیاد سرکار داشته :13:نقل قول:
من می شناسم کسی که خونده باشه برق و ازش می پرسمنقل قول:
پاسخ یک مهندس برق:
نقل قول:
ولی خوب به نظر من می شه از این دیدگاه گفت که در موتور ماشین فرآیند چه طور هست ؟
در اونجا بر اساس احتراق سیستم موتور ماشین کار می کنه و خوب مسلما فاکتور گرما یه فاکتور اصلی هست
اما در سیستم کامپبوتر
اساس کار چیه ؟
اساس کار ترانزیستور ها و قطعات الکترونیکی هست که کارشون انتقال ، پردازش و .... اطلاعات هست و گرما یه عامل ناخواسته در این سیستم برای ما محسوب می شه
پس ما احتیاج به حذف این عامل داریم چون گرما عامل انجام فرآیند های ما نیست
این نظر شخصی من هست و ممکنه نظر های دیگه ای هم باشه
دوستان این کجای لپ تاپه که تنظیم میکنی باتری چند درصد شارژ بشه؟؟؟
در مورد دما:
ماشین یه سیستم مکانیکیه و کامپیوتر الکترونیکی. پس اصلا نباید این طور مقایسه کنید.
در سیستم الکترونیکی دما هر چه پایین تر باشه بهتره.
در مورد جدا کردن باتری، توی سایت های خارجی جستجو کردم، به این نتیجه رسیدم:
این بحث برای باتری های Li-Ion هست:
گرما عمر باتری رو کم می کنه. (مایعی که درون باتری هست در اثر گرما خاصیتش رو به تدریج از دست می ده) اگر باتری فول شارژ باشه و گرم هم بشه بدتره... (عمرش بیشتر کم می شه.)
حالا زمانی که باتری روی لپتاپ هست و با برق دارید کار می کنید، درسته برق به باتری وصل نیست ولی باتری روی فول شارژه، و خود لپتاپ اگر کار سنگین مثل بازی باهاش انجام بدید گرمای زیادی تولید می کنه. این گرما برای باتری فول شارژ ضرر داره.
پس در نتیجه: اگر برای مدت طولانی مثلا 1 ماه می خواهید دائما با برق کار کنید (و خصوصا کار سنگین انجام می دید)، بهتره باتری رو روی حالت شارژ 40 درصد قرار داده و سپس از لپتاپ جدا کنید و در مکان نسبتا خنکی نگهداری کنید. فقط یادتون باشه که در این حالت اگر برق قطع بشه همه فابل های سیو نکرده شما می پره.
بعضی لپتاپ های سونی (بقیه رو نمی دونم) این قابلیت رو دارن که باتری روی لپتاپ باشه، ولی فول شارژ نشه، (برای کسانی که می دونن برای مدتی قصد استفاده از برق رو دارند.) مثلا روی 50% شارژ باقی بمونه. این یعنی اولا باتری رو دارید (در مقابل قطعی برق خیالتون راحته) و حالا اگر لازم شد از لپتاپ با باتری استفاده کنید کارتون رو راه می اندازه... ثانیا چون باتری فول شارژ نیست، تاثیر منفی گرما روش کمتر می شه. یعنی یه جورایی، این حالت وسط هست.
نکته دیگه در مورد باتری اینکه:
این باتری ها رو نباید بذارید تا ته خالی بشن. (برعکس باتری های قدیمی Ni-CL که می ذاشتید کامل خالی بشن و بعد دوباره شارژشون می کردید تا عملکردشون بهتر بشه.) یعنی وقتی شارژ به 30-40 رسید، در صورت امکان دوباره شارژش کنید.
نکته دیگه تر هم اینکه:
بعد از هر حدود 30 بار که باتری رو شارژ کردید، یک بار بذارید باتری کامل خالی بشه بعد دوباره شارژش کنید. این برای کالیبره شدن باتری هست.
باتری های موبایل های جدید هم که همه لیتیومی هستند همین شرایط براشون صادقه.
اگر حوصله دارید و انگلیسیتون خوبه اینا رو بخونید:
نقل قول:
a “charge cycle” means a single iteration of depleting followed by a re-charge until 100% of battery charge. If you consume 50% of your iPod’s battery on day 1, recharge to 100% at night, and do the same thing on day 2, then you would have just finished up one charge cycle of its battery life.
The fluid containing the lithium ions will naturally degrade over time at room temperature, but there are several factors that will accelerate the degradation. The first one is heat: the hotter the laptop battery the faster the fluid gets dry. The second factor is charge cycles. When you recharge your laptop battery this generates significant heat in the battery and helps degrade the fluid. Leaving the battery constantly charged also has a negative effect on the life of the fluid.
The first time you charge your laptop 's lithium ion battery let it charge overnight, then when you use it the first time have it discharge completely. This will ensure that your battery is properly calibrated.
If you will use the laptop on mains power for an extended period of time (several days or weeks) use the battery until it is about 60% charged, remove the it from the laptop and store it in a cool, dry place such as a basement. If you can store the battery in a sealed package you can keep it in the fridge.
Once every two month or so have the battery discharge fully to recalibrate it.
Never leave your laptop or it's lithium ion battery in an hot place like the trunk of your car during the summer!
Permanent capacity loss of lithium-ion as a function of temperature and charge level.
The worst condition is keeping a fully charged battery at elevated temperatures, which is the case with running laptop batteries. If used on main power, the battery inside a laptop will only last for 12-18 months. I must hasten to explain that the pack does not die suddenly but begins with reduced run-times.
If possible, store the battery in a cool place at about a 40% state-of-charge. Some reserve charge is needed to keep the battery and its protection circuit operational during prolonged storage. Avoid keeping the battery at full charge and high temperature. This is the case when placing a cell phone or spare battery in a hot car. Running a laptop computer on the mains has a similar temperature problem. While the battery is kept fully charged, the inside temperature during operation rises to 45°C (113°F).
Removing the battery from the laptop when running on fixed power protects the battery from heat. It should be noted that on a power outage, unsaved works will be lost.
To prevent failure, never store the battery fully discharged. Apply some charge before storage, and then charge fully before use.
Extreme load conditions will have a negative effect and shorten the battery life
Batteries with fuel gauge (laptops) should be calibrated by applying a deliberate full discharge once every 30 charges. Running the pack down in the equipment does this. If ignored, the fuel gauge will become increasingly less accurate and in some cases cut off the device prematurely.
If you have a spare lithium-ion battery, use one to the fullest and keep the other cool by placing it in the refrigerator. Do not freeze the battery. For best results, store the battery at 40% state-of-charge.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هیچگاه باتری را از داخل جایگاهش خارج نکنید: خیلی ها فکر می کنند که اگر باتری رو از جایگاهش خارج کنیم و بطور مستقیم از برق شهری استفاده کنیم باتری ساام می ماند و خیلی به نفع هست !!!!!
اما در حقیقت اینطور نیست.
اگه باتری در جایگاه خودش نباشد و دستگاه با برق مستقیم شهری روشن باشد امکان دارد برق برود یا گیر نوسانات برقی بی افتید یا سوکت بطور اتفاقی جدا شود در این موقع آسیب خیلی جدی به مادربورد لپ تاپ می رسد که تا مرز سوخت قطعات این اتفاق می رود.
پس بهتر است باتری همیشه در جایگاه خودش باشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگه باتری روی لپ تاپ باشه ولی به برق وصل کرده باشی از باتری دیگه استفاده نمیکنه؟
آخه شنیدم باتری یه محدودیت استفاده و محدودیت شارژ و.... داره
اگه باتری 100% بشه دیگه از مدار کار خارج میشه .....
ریو هر نوت بوکی نمیشه مدل شما چیه تا بگم کجا برینقل قول:
سلام دوستان . کلاً نوت بوک رو روی چی میذارن ؟ مثلاً مواقعی که میز در دسترسمون نیست چی باید بذاریم زیرش ؟ پایه ی نوت بوک چیه ؟