سلام
من MVM530 خریداری کردم میخواستم ببینم خودرو 530 چگونه است؟
آیا مشکلات فنی دارد؟
قیمت لوازم یدکیش چگونه است؟ آیا فراوان هست؟
پشتیبانی چگونه است؟
کسانی که 530 یا از مدیران خودرو سرویس دارند لطف نظر بدهند
ممنون از همه شما
Printable View
سلام
من MVM530 خریداری کردم میخواستم ببینم خودرو 530 چگونه است؟
آیا مشکلات فنی دارد؟
قیمت لوازم یدکیش چگونه است؟ آیا فراوان هست؟
پشتیبانی چگونه است؟
کسانی که 530 یا از مدیران خودرو سرویس دارند لطف نظر بدهند
ممنون از همه شما
ام وی ام 530 خودروی بسیار خوبیست وبا شرایط امروز بازار به صرفه است و در رنج قیمتی خودش از امکانات زیادی برخوردار است .از نظر پشتیبانی نسبت به لیفان برتری دارد و تقریبا لوازمش را توی شهرهای بزرگ میتوان یافت.نقل قول:
پشتیبانی شرکت خوبه, جدیدا داره گیریبکس اتوماتش هم وارد کشور میشه که در صورت تمایل بعدها میتوانید ماشینتونو اتومات کنید.
مشکلاتش هم موارد زیر هست
1- کمک های عقب این خودرو از ابتدا مشکل داشتند که شرکت قرار بود این مشکلات را رفع نماید,فکر میکنم در سری های جدید این مشکل رو برطرف کردند.
2-شتاب کم در مقابل حریف جدی اش پارس elx,درحالی که از موتور2000cc با قدرت مناسب بهره مند است که به نظر من به خاطر گیریبکس ضعیفه آن است.
مبارک باشه
انشاالله چرخش براتون به شادی بچرخه.:11:
شتاب 100 0 ام وی ام 530 چند ثانیه هست؟
شتاب 0 تا 100 کیلومتر MVM 530 حدود 13 ثانیه هستنقل قول:
نقل قول:
خود شرکت ادعی 12 ثانیه ای داره
ولی در عمل بیشتره, ما خودمون تست کردیم تقریبا نزدیکای 14 ثانیه بود که با در نظر گرفتن تعویض دنده بدون مکث و درست میشه 13 ولی کمتر نه
به نظر من 315طراحیش بی نظیره واقعا بهترین و زیباترین خودرو چینی هستش با تمامی امکانات و بسیار با کیفیت...کسی اسمشو ندونه فکر میکنه این خودرو مال کمپانی مزدا یا تویوتا هستش البته در بازار ازاد 27تومان هم بود اما بشخصه میگم از 206خیلی بهتره..
هنوز نمیشه درست در موردش نظر داد باید ببینیم توی زمان چطور از آب در بیادنقل قول:
قیمتش الان یکم حباب داره .
پایدار باشید
افزايش 6 ميليون توماني قيمت ام.وي.ام 315 در بازار
اختلاف قيمت بازار و شرکتي خودرو ام.وي.ام 315 چند ميليوني شد .
کاهش عرضه و برهم خودرن تعادل در بازار خودروهاي داخلي منجر به چرخش بازار و افزايش تقاضا براي برخي ديگر از خودروها شده است به طوري که افزايش تقاضا، اختلاف قيمت شرکت و بازار اين خودروها را ميليوني کرده است .
يکي از خودروهايي که طي يک ماه اخير با افزايش چشمگير تقاضا روبرو شده و قيمت آن در بازار روند افزايشي به خود گرفته است خودرو ام.وي.ام 315 مديران خودرو است که طي اين مدت با افزايش 6 ميليون توماني قيمت در بازار مواجه شده است .
در حالي که بهاي شرکتي اين خودرو حدود 18 ميليون تومان است، هم اکنون خودرو ام.وي.ام 315 در بازار با قيمت حدود 24 ميليون تومان معامله مي شود که اين آمار حاکي از اختلاف 6 ميليون توماني قيمت شرکتي و بازار اين خودرو است .
خودرو ام.وي.ام 315 محصول جديد مديران خودرو است که از ابتداي سال جاري روانه بازار ايران شده است. اين خودرو داراي موتوري با قدرت ??? اسب بخار و سيستم ترمز آن اي.بي.اس و اي.بي.دي بوده و داراي کيسه هوا براي راننده و سرنشين است. اين خودرو در ايران در دو مدل صندوق دار و بدون صندوق ارائه مي شود .
فالوين 2 يا همان ام.وي.ام 315 خودرويي با سبک اسپرت و ظاهري شيک و ماشيني مخصوص خانواده است. اين خودرو که از رده خودروهاي جمع و جور است، در خط توليد چري جانشين کوين شد و بنظر مي رسد که در طراحي از خودرو پژو 206 الهام گرفته است .
از همان ابتدا کارشناسان اين خودرو را به عنوان رقيبي جدي براي پژو 206 در ايران مطرح کردند. تا کنون 200 دستگاه از ام.وي.ام 315 توسط شرکت واردکننده در بازار عرضه شده است .
سلام بچه ها من بدجوری بین ام وی ام 315 و 530 گیر کردم بنظر خودم 315 قشنگتره،شما کدومو پیشنهاد میکنید؟؟
به مراتب MVM 530 از نظر امکانات و تجهیزات و قدرت برتری رو نشون میدهنقل قول:
اما از نظر طراحی 315 بیشتر جلب توجه میکنه .
ملاک های شما برای انتخاب خودرو هم همه هست.
قدرت زیاد مهم نیست مدرن بودن و تجهیزات برام مهمه نمیخوام خونوادگی باشهنقل قول:
530 چه امکانات بیشتری داره؟
الان قیمت جفتشون توی بازار 27 تومنه .پس فقط ملاک و سلیقه شخصینقل قول:
530 نسبت به 315 دارای امکانات
1-سانروف برقی
2-کنترل تهویه اتوماتیک
3-اتاق بزرگتر و کلا خودرویی خانوادگی
4-صندوق جادارتر
5-پاور ویندوز و پاور سانروف
در مقابل 315 از بازار و طراحی بهتری بهره میبره
پایدار باشید
دوستان کسی خبرنداره مدیرانخودرو کی میخواد واسه X33 ثبت نام بذاره؟؟
ا
در حال حاضر ثبت نام فقط نقدی هست با تحویل 30 روزه با قیمت 41640000 توماننقل قول:
اقساطی فعلا شرکت ها ارائه نمیدن.
مطمئنی محمدجان
اخه ماهرچی به نمایندگی زنگ زدیم میگه فعلا ثبت نام نداریم!!!!!!!!!!!
اره مهدی جاننقل قول:
فعلا ثبت نام نداره ,من واسه 530 زنگ زدم از بقیه موارد هم جویا شدم
گفتن با این که قیمتها بالا رفته شرکت سایتش برای فروش باز نیست ,315رو که دیگه حرفشو نزنید اگه بقیه هم فروشش باز بشه این باز نمیشه
فعلا دلالای گرامی توی بازار ام وی ام خوب دارند جولان میدن
mvm 530 :32000000
mvm x33:47000000
mvm 315:والا این یه مورد اصلا قیمت نداره ,هر چی طرف بگه
سلام دوستان
می خواستم بدونم قیمت سپر جلو ام وی ام 110 چقدر هستش؟
فکر می کنید برای رنگ زدنش هم چقدر اجرت بگیرند کلن؟
ممنون
قیمت ام وی ام 315در بازار ازاد از مرز 36 تومان گذشت.
شرایط جدید کی اعلام میشه؟
فعلا مشخص نیست که چه زمانی شرایط جدیدنقل قول:
اعلام میشه
ام وی ام 315 صفر کیلومتر37000000نقل قول:
یکی هم 4 ماه استفاده شده با 2000کیلومتر کارکرد میگفتن 36000000
بااین قیمت خرید 206 v8 یا تیپ5 خیلی به صرفه تره تا این که بخوای کپیشونو 3-4تومن گرون تر برداری
واقعا اینجور فکر میکنی!!؟زیبایی امکانات لذت رانندگی بی نظیر...206اصلا قابل مقایسه با ام وی ام 315نیست چون حرفی برای گفتن نداره....نقل قول:
سلام دوستان...
ما الان 206 اتومات SD داریم که 33 ملیون میخرن....
می خواستم نظر شما رو بپرسم که آیا می ارزه ماشین رو بفروشیم و mvm x33 بخریم...آیا کار درستیه؟ کیفت کللی ماشین چه طوره؟ قیمت اتوماتش چنده؟
کلا آیا همین 206 اتومات رو نگه داریم بهتره یا MVM x33 بخریم
با تشکر از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرید mvm x33 بستگی به ملاک های شما دارهنقل قول:
شما دارین ماشین سدان رو میفروشید و ماشین شاسی بلند میخرین
باید ملاک هایی رو مد نظر قرار بدین برای تغییر ماشین
اما از نظر کیفین mvm x33 برتری رو نشون داده.. موتورش 2000 cc هست
و یکی از عیب هاش نداشتن گیربکس اتوماتیک هست.
نظر شخصی مننقل قول:
اینکه خریدش برای شما که میخواید 47میلیون برای mvm x33بدید منطقی نیست با توجه به اینکه 206 sd قبلا سوار بودید
نظر من روی مگان 1600cc صفر یا 2000cc کارکرده برای شما
سوالات دیگه ای اگه داشتید توی تاپیک های مشاوره خرید مطرح بفرمائید
متوجه نشدم بالاخره به نظرت 206 بهتره یا315؟نقل قول:
بله به نظرمن 206 خیلی از 315 بهتر ومطمئن تره.
نه دوست مننقل قول:
315از لحاظ کارایی زیبایی امکانات کیفیت از 206 بهتره یلحظه شما کنارش باش طرف 206 نمیری...
امروز رفتم مدیران خودرو ام وی ام 315 دیدم به نظرم صندلی عقبش کم جاست یعنی باجی به 206 نمی ده.
کسی این ماشین رو نداشته؟
نظرش چیه؟
یعنی برای فروش گذاشته بود؟ حیفه این ماشین با 206 مقایسه بشه دوست من..نقل قول:
سلام
دوستان لطفا تجربه و نظرتون رو در مورد MVM110 بگین و اینکه چه مدلها و با چه قیمت هایی در حال حاظر توی بازار موجود هست؟
خدمات پس از فروش و تامین قطعات و کیفیت و ایمنی و کلا همه چی!
همچنین اگه تاپیک یا لینکی هست که اطلاعات مفیدی داشته باشه ممنون میشم معرفی کنید
مرسی
این خودرو دارای معایب و مزایایی است که ابتدا به معایب این خودرو می پردازم:
1. صدای موتور در داخل اتاق شنیده می شود؛
2. سیستم تعلیق این خودرو خشک و بسیار پر سر و صدا است؛
3. صندلی این خودرو راحت نیست؛
4. دکمه های روی داشبورد مخصوصاً دکمه های پخش و بخاری و کولر، چیپ و پلاستیکی احساس می شود؛
5. سواری خوبی ندارد؛
6. راننده از رانندگی آن لذّت نمی برد.
مزایا:
1. زیبایی خودرو از نظر بیننده ی بیرونی؛
2. تودوزی روی درب ها زیبا و خوش رنگ است؛
3. به نسبت پولی که پرداخت می شود کلاس خوبی از دید دیگران دارد؛
4. فرمان نرمی دارد.
در کل خرید این خودرو را پیشنهاد نمی کنم و انتخاب های بهتری مثل 207، مگان و v9 در این رنج قیمت وجود دارد.
حامد
دوستان مثل این که پیش فروش محصولات مدیران خودرو دوباره از امروز یا شنبه شروع میشه کسایی که قصد خرید دارن سریعا به نمایندگی شهرشون مراجعه کنن...
ظاهرا دل پری از 206 داری بگذریمنقل قول:
واقعا ازبس جنس چینی اشغال دیدم به هیچ چیرشون نمیتونیم اعتماد کنیم این همه ماشین چینی اومده ایکس 33 -530 انواع لیفان از هیچ کدوم خوشم نیومده یجورایی داد میزد ساخت چین هست ولی رخ 315 مثل ماشینای اروپایی یا کره ای میمونه ازچراغ های بدون تناسب با اتاق ماشین خبری نیست دوستانی که داشتن یا دارن بیان در موردش بگن ببینیم باطن هم مثل طاهرش خوبه یا نه البته توقع زیادی با این قیمت نمیشه داشت کیفیتش درحد 206 باشه قابله قبوله
دل پری ندارم فقط با این اوضاع قیمتها خب معلومه 315 بهتر از 206 هستش...نقل قول:
کلاس 206 شده مث پراید اونوقت اینهمه پولم براش بدیم کیفیتش که اومده پایین پس 206 در مقابل 315 حرفی برای گفتن نداره با این امکاناتش..
رضايت المپيکي ها از MVM315
پس از موفقيت بزرگ و تاريخي کاروان ورشي ايران در بازي هاي المپيک 2012 لندن و کسب 12 مدال رنگارنگ، شرکت صنايع خودروسازي مديران در راستاي مسئوليت هاي اجتماعي و ملي خود طي مراسم باشکوهي و با حضور مقامات عالي ورزش کشور و تمامي ورزشکاران و مدال آوران و پيشکسوتان خوشنام المپيک هاي پيشين با اهداي خودروهاي MVM315H ، MVM110 و سکه هاي طلا از مدال آوران المپيک تقدي و قدرداني نمود .
به گزارش «پرشين خودرو»، اينک با گذشت بيش از 2 ماه از اين مراسم و تحويل خودروها به قهرمانان، شنيده هاي ما حاکي از آن است که طلايي هاي المپيک که خودروي جديد MVM315H (که از اين پس خودروي المپيکي لقب گرفته است) به ايشان اهداء گرديده با استقبال ويژه و رضايت ورزشکاران و خانواده هاي ايشان همراه بوده است .
ايشان معتقدند که کيفيت مناسب اين خودرو در طراحي و توليد طرح حمايتي اين شرکت از مدال آوران المپيک را کامل تر و وزين تر نموده است .
از برجسته ترين مزيت هاي خودرو MVM315 مي توان به طراحي مدرن و زيبا و آپشن هاي جذاب آن، همراه با قيمتي مناسب اشاره داشت. شکي نيست که ابعاد و فضاي مناسب داخلي اين خودرو رضايت مشتريان را کسب خواهد کرد .
خودروي MVM315 محصول جديد شرکت مديران خودرو مجهز به موتور 1.5 ليتري با گيربکس دستي 5 دنده بوده و حداکثر قدرت آن 107 اسب بخار و حداکثر گشتاور آن 3000/140 (دور در دقيقه / نيوتن متر) مي باشد .
در عين حال حداکثر سرعت اين خودرو به 160 کيلومتر در ساعت مي رسد .
همچنين مدال آوران نقره اي اين کاروان که خودروي MVM110 دريافت کرده اند، با رضايت از آن ياد کرده و عنوان "ايمن ترين خودروي کم مصرف توليد داخل" را برازنده آن مي دانند .
شرکت مديران خودرو پس از حمايت از فعاليت هاي موسسه خيريه محک، پشتيباني مادي و معنوي از زلزله زدگان آذربايجان شرقي و همچنين تقدير از مدال آوران المپيک، همچنان بر فعاليت و انجام وظايف اجتماعي خود به عنوان يک شرکت مسئول و پاسخگو اصرار داشته و نيل به اين اهداف اجتماعي را در کنار تبديل برند MVM به يک برند برتر ملي خودرو در ايران در اولويت امور خود قرار داده است .
دوست عزیز نمیدونم چی از این 315 دیدی که انقدر سنگشو به سینه میزنی من امروز 7-8تا از این 315 هارو جلو نمایندگیش دیدم واقعا عقبش خیلی زشت بودنقل قول:
حتی به نظرم عقب تیبا از عقب این قشنگتره اونفدر باریک به نظر میومد که یه لحظه یاد ماتیزافتادم
داشبورد وتزئینات داخلیش هم چنگی به دل نمیزد
اگه الان دارن این ماشین 32 قیمت میدن واسه این مشکلات پیش اومده خودروسازها س واین که ماشین جدیدیه وملتم حوسی میخرن سوارشن
من خودم تا اسفند پارسال 206 sd v8 داشتم به نظرم وقتی اونو الان دارن 30-31 تو بازار میدن این ماشین حداکثر 26-27 ارزش داره اونم به خاطرموتورش و تزئینات داخلیش که خوب از ال90 قشنگتره وگرنه به نظرم ال 90 هم از این کپی ناقص چینی سره
206 کیفیتش هر چی هم که کم شده باشه یه ماشین فرانسوی هست وجنازش هم ارزشش از این 315 بیشتره...
موفق باشید
من نظری در مورد mvm نمی خواهم بدم. فقط سه نکته.نقل قول:
1- زیبایی یک امر کاملا نسبی هست. اینکه شما مطلق داری میگی پشت یه ماشینی زشت هست اصلا حرف منطقی و قابل قبولی نیست. (کماکان اینکه اکثرا اعتقاد دارن این ماشین زیبایی مورد نظرشونو داره)
2- مثل اینکه نشنیدین 206 کاملا قراره ایرانی تولید بشه؟ این یعنی تمام قطعات یدکی این خودرو هم از این به بعد ایرانی خواهد بود. در ضمن دوست من روا آرم پژو رو یدک می کشه. دلیل بر فرانسوری بودنش نیست.
3- امکانات و تزئینات داخلی این ماشین با توجه به قیمتش عالی هستن
زیبایی که سلیقه ای هستش 100 درصد ولی 315 نمای پشتش واقها باریک و مسخره است.نقل قول:
2-بله عزیزم من 2ماه پیش این خبر شنیدم ولی ما داریم درمورد زمان حال و206 های فعلی صحبت می کنیم (بماند که ایرانخودرو حالا حالا نمیتونه 206 تولید انبوه کنه حداقل تا اوایل سال اینده)
چه ربطی داره روا را با 206 مقایسه می کنی؟ یعنی تکنولوژی 206 و روا به نظرتون تو یه سطحه
3-بله امکانات وتزئینات داخلیش خودمنم گفتم از ماشینی مثل ال 90 سره
اتفاقا شما بنظرم از روی تعصب حرف میزنید دوست گرامی در ضمن فقط شما هستی که میگی پشتش مسخرس که اونم سلیقه شماس!اما بحرحال کلاس 315 ظاهری در رده i30هستش و فراتر از خودروی چینی هستش..شما از همون206لذت ببرید که قطعاتش چینی شده و کلاسش همرده پراید شده...:n02:نقل قول:
بگذریم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]