نقل قول:
این بازی رو من قبلا کردم اما افلاینش رو دلیل اینکه طرفداراش کم هست بخاطر بازی ورد اف وارکرافت هست مطمئن باشید باشید تا ورد اف وارکرافت هست کسی سمت MMORPG های دیگه نمیره اگرم برن باز برمیگردن سمت ورد اف وارکرافت بعد از مدتی
چجور افلاین بازی میکردین؟اصلا مگه ممکنه؟
نقل قول:
من احتمالا تو برنامم بذارم يه تست بزنم.لطفا يه توضيح كلي راجع به محيط بازي و كلاسهاي بازي بديد اگه خوب بود بذارم پست اول.بعد ظاهرا پولي هستش اين بازي؟
يه سوال ديگه اينكه اين بازي سيستم دانجن و پارتي درست حسابي داره يا نه؟
پولی نیست.برخی امکانات و برخی کوئست ها پولی هستن مثلا Riding Skill که برای Mount میخوای Turbine points میخواد.ولی با انجام کارهایی به اسم Deed که مثل اچیومنت هستن میتونی Turbine points بگیری.مثلا 100 تا عنکبوت میکشی 10 تا Turbine point میگیری.اینطوری من از فروشگاه بازی خرید میکنم.
4 تا Race داریم.
Elf Dwarf Man Hobbit
9 تا Class که دو تاش پولیه.
Burglar:کاراکتر Stealth
Captain :کاراکتری که نقش های متفاوتی میتونه ایفا کنه ولی نه با قدرت.
Champion : کاراکتر جنگنجو Melee
Guardian : کاراکتر Tank
Hunter : کاراکتر Range
Lore-Master : کاراکتر Crowd Control
Minstrel : کاراکتر Healer
Rune-master : جادوگر کامل
Warden : دقیق این رو نمیدونم ولی فکر کنم Tank
دوتای اخر پولی هستن.
PVP در این بازی بیشتر به صورت PVMP هست یعنی player vs monster play به این صورت که وقتی لول 10 شدید یه کاراکتر هیولا میسازید در لول های بالا و شروع به لول و کوئست اون میکنید.
در Monster Play فقط یه Class مجانی هست و بقیه پولی.که اونم Melee هست.
محیط بازی هم که Middle Earth هست و داستان بازی هم که از قوی ترین داستان ها هست.کوئست ها مثل بقیه MMORPG ها فقط برای لول اپ نیستن بلکه برای بیشتر درگیر شدن داستان نیز هم هستن.
دانجن ها هم زیاد هستن.به علاوه Skirmish ها هم هستن که این بخش رو توسعه میده.این توضیحش:
skirmishes allow players of levels 20 and above to instantly enter into combat from anywhere in Middle-earth alongside their Soldier. Level, location and difficulty of the skirmish are all predetermined by the player, and can be adjusted for solo, duo, small fellowship, fellowship and raid group sizes. The battles usually have five different phases and take between 30-90 minutes per completion. The rewards are primarily Skirmish Marks, which can be traded in to NPCs at Skirmish Camps for a variety of rewards
تنها نقطه ضعف در PvP هست که ضعیف کار شده.