حقيقتش من 32 نديدم جايي قيمت بگيرم اينچ هاي ديگش هستنقل قول:
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2047&smid= 76[/HTML]
Printable View
حقيقتش من 32 نديدم جايي قيمت بگيرم اينچ هاي ديگش هستنقل قول:
[HTML]http://www.chare.ir/index.php?target=categories&category_id=2047&smid= 76[/HTML]
اگه میشه قیمت پلاسماهای پاناسونیک رو بگید مثل G10 و دیگر پلاسماها از این برند با گارانتی و بدون گارانتیشون رو ممنون .
آخرین باری که من قیمت گرفتمنقل قول:
1490 با گارانتی بانیان
1550 با گارانتی کوفرد
همه میگن گارانتی بانیان بهتره
1100 بدون گارانتی
42s10 1165نقل قول:
42c10 990
58v10 4400
50x10 1630
54z1 4700
دوستان میشه قیمت اینها رو بدید :فقط 40 اینچهاشون رو قیمتشون رو می خوام .
nx700 / EX700 / C650/ c6900 / Ex500
ex500 1500نقل قول:
nx700 2700
c6900 2000
c650 1500
البته قيمت ها حدوديست
[QUOTE=ebi66_boukan;5100339]دیروز از نمایندگی سام سرویس شهرمون قیمت این 2 تارو پرسیدم:نقل قول:
هر دوپست فوق مال همین تاپیکه.بالاخره قیمت LA40C650 با گارانتی وبدون گارانتی چنده؟میگن این مدل به اسم LA40C690 هم یا گارانتی سام سرویس تو بازار اومده.کسی فیمت LE40C650 رو نداره؟
قیمت خود TV رو فقط میخواهم.بدون هدیه و سینمای خانگی و....
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:06 PM ----------
نقل قول:هر دوپست فوق مال همین تاپیکه.بالاخره قیمت LA40C650 با گارانتی وبدون گارانتی چنده؟میگن این مدل به اسم LA40C690 هم یا گارانتی سام سرویس تو بازار اومده.کسی فیمت LE40C650 رو نداره؟نقل قول:
فرشاد خان بدون گارانتي 40c650 نزديك 1150 هست كه با قيمت 40b650 تقريبا يكي شدهنقل قول:
هر دوپست فوق مال همین تاپیکه.بالاخره قیمت LA40C650 با گارانتی وبدون گارانتی چنده؟میگن این مدل به اسم LA40C690 هم یا گارانتی سام سرویس تو بازار اومده.کسی فیمت LE40C650 رو نداره؟
با گارانتي هم دقيق نميدونم ولي 1400-1500 بايد باشه
قيمت بدون هديه در نظر گرفته شده با هديه سينما خونگي بالاتر ميشه 1700-1800
من تو شیراز پرسیدم گفتن 1490 که با b690 گفت یکیه.ولی زنگ زدم samsung center به شماره021-66488069 یه دختره میگفت1700 بدون سینمای خانگی.شماره رو از سایت samsungcenter.ir برداشتم.گیج شدم.HELP ME:31:نقل قول:
فرشاد خان ما رو هم گيج كردي برادر :46:نقل قول:
ببين b650(b690 بدون گارانتي 1150 با گارانتي همون قيمتي كه فرمودين بدون سينما
c650(c690 بدون گارانتي 1150 با گارانتي هم كه شما قيمت گفتي
احتمالا منظورش با سينما بوده حتما
در مورد تفاوت c و b بحث بوده و ذكر شده تفاوت ها
سلام.آقا رفتم تو همین سایت samsungcenter.ir قیمت LA40C650 رو بدون هیچ هدیه ای زده 1699000 :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس حتما همينه قيمت با گارانتيش چند جاي ديگه هم بپرسيد از نمايندگي هاي فروشنقل قول:
قیمت 46C6900 بدون گارانتی چنده؟؟؟ (بانه)
راستی 46C7000 در بانه 2.500 شده.
اقا اون تاپیک قیمتهای بانه کجا رفته یهو
به دلیل عدم رعایت قوانین و ایجاد جود بازارگونه تو انجمن اون تاپیک حذف شد.نقل قول:
جناب Alucard عزیز:نقل قول:
یکی از مهمترین پارامترهای یک خرید مناسب قیمت جنسه.انتظارمیره که p30world به کاربرانش کمک کنه نه اینکه دست اونها رو در انتخاب مناسب ببنده.مساله بعد اینه که اگر صحبت از قیمت یک کالا باعث ایجاد جو بازارگونه میشه پس چرا همکار شما(stream) تاپیک قیمت رو راه انداخته؟
متاسفانه یه مدتیه اقایون به بهانه مدیر بودن هر کاری دلشون میخاد میکنن.پست حذف میکنن و هر کاری که بخوان.کلا بخش هایی که که این اقایون مدیرش هستن به ..... کشیده شده.فکر نمیکردم اینجا انقد جو دیکتاتور گونه پیدا کنه که یه نفر نظرش خودشو به این همه آدم تحمیل کنه.احتمال بن شدنم بعد این پست هست.ولی بی خیالش.واقعا جوگیر شدنم بد چیزی هست.فکر میکنن رئیس شدنم خبریه...:27:نقل قول:
40C7000 سام سرویس : 2.800
كسي از قيمت 9704 فيليپس سايز 40 اينچش خبر داره؟ توي سايت چاره فقط سايز 46 رو داره؟
سلام به اساتید عزیز.
سونی 32EX700 کسی خبر داره :
وارد شده؟ تهران چنده؟ بانه چه طور؟
LX9500 ?
دوست عزیز اون تاپیک به دلیل بعضی پستها توسط مدیرهای انجمن بسته شد فکر میکنم جزو قوانین هست که خرید و فروش کالا در این انجمن ممنوعه که تو اون انجمن چندتا از کاربرا مستقیما به این کار مبادرت میکردن.نقل قول:
راجب راه انداختن این تاپیک لطفا به موضوع سرنگار دقت کنید:
درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون،فقط در این تاپیک
این تاپیک برای جلوگیری از بحث قیمت در سایر تاپیکها راه انداخته شده.
متاسفانه ظاهرا فهموندن این قضیه به شما که در هر تاپیکی خارج از موضوع سرنگار اون تاپیک و قیمت صحبت نکنی خیلی سخته من تعجب میکنم که شما چه جوری دم از آزادی میزنی در حالیکه سنگ بنای آزادی رعایت حقوق دیگرانه که شما داری اون رو نقض میکنی وقتی شما میای توی یک تاپیک که بحثش مربوط به موضوع دیگه ای هست یک بحث خارج از موضوع عنوان میکنی یعنی داری به کسایی که به اون بحث علاقه دارن یا برای راهمنایی به انجا مراجعه میکنن توهین میکنی حتما توقع داری جایزه ام بهت بدن؟؟نقل قول:
---------------------
تا رسیدگی به پستهای بعضی دوستان تاپیک موقتا قفل میشه.
به دلیل اینکه بیشتر از 70 درصد مباحثی که در اون تاپیک مطرح می شد بر خلاف قوانین یا بی ربط به فعالیت انجمن بود، حذف شد.نقل قول:
صحبت شما درسته، ولی قضیه اینه که در تاپیک یاد شده صرفا درباره قیمت محصولات بحث نمی شد (مثلا بحث درباره هزینه باربری از بانه تا تهران، یا مشکلات مسیر بانه - تهران یا دور زدن پلیس راه و ...) که خب ربطی به فعالیت انجمن ندارند. قضیه دوم هم اینه که 99 درصد افرادی که قیمت روز محصولات بانه رو دارند، خودشون فروشنده محصولات هستند یا به نحوی با فروشنده ها در ارتباط هستند. خودتون می دونید ما نمی تونیم اجازه بدیم چنین افرادی خودشون رو در انجمن جا بدن (نمونش رو در تاپیک بانه دیدیم، حتی یوزر پشتیبانی هم ساخته بودن!) ... مسئله بعد هم بازار نا امن بانه است که خب احتمال کلاه رفتن سر مشتری ها وجود داره، برای همین ما نمی تونیم اجازه بدیم محل ناامنی برای خرید محصولات به مشتری ها معرفی بشه.نقل قول:
قیمت هایی که توی این تاپیک درخواست یا اعلام میشه قیمت رسمی محصولات در کشور است که در نمایندگی های رسمی برندها در کشور به فروش می رسه، نه بازار قاچاق شهرهای مرزی کشور. اکثر مردم از وجود چنین بازارهایی اطلاع دارند و وقتی تصمیم مناسبشون درباره محصول مورد نظرشون رو بگیرند می تونند با اختیار خودشون از هر جا که تمایل داشته باشند محصولشون رو خریداری کنند.
مشاوره برای خرید در این انجمن هم بر اساس قیمت های رسمی محصولات در کشور است، و مشاوره بر اساس قیمت های جنس های قاچاق و بدون گارانتی و بدون اعتبار هیچ وجه جزء اهداف این انجمن نبوده و نخواهد بود.
تا به حال در انجمن سخت افزار حتی یک کاربر به خاطر صرفا انتقاد بن یا حذف دسترسی نشده. جوابگوی هر پیشنهاد و انتقادی به طور خصوصی یا در انجمن (نه با انحراف تاپیک های دیگه) هستیم. اگه اعتراضی به نحوه مدیریت انجمن دارید می تونید بطور مستند در انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا مستقیما با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.نقل قول:
تاپیک طی یکی دو روز آینده بازگشایی خواهد شد.
موفق باشید.
سلام
تاپیک باز شد.
دوستان عزیز به عنوان تاپیک و پست اول دقت کنید و مطلبی خارج از موضوع تاپیک رو اینجا ارسال نکنید.
سلام به اساتید عزیز.
سونی 32EX700 کسی خبر داره بدون گارانتی چنده؟
البته تهران فروش رسمیش 1.280.000 هست (منبع : سونی شاپ)
بلاخره سامسونگ 46C8000 هم به بازار اومد.قیمت در نمایندگی 3,790 بود که فروشنده گفت تا 3,730 هم بهم تخفیف میده. اگه چونه می زدم پایین تر هم می داد.
مدل 47LX9500 ال جی هم به زودی قیمت گذاری می شود و به بازار می آید.قیمت تقریبیش هم باید در حدود( 3,500 تا 3,800) باشه.
سلام.
دوستان کسی از تاریخ ورود پلاسماهای جدید پاناسونیک به بازار خبر نداره؟
با تشکر
سلام من قیمت ال سی دی های x-vision را میخواستم
با تشکر
اينجا رو ببينيد:نقل قول:
[HTML]http://www.rayaneh.com/cat-282.aspx[/HTML]
با تشکر ولی این قیمتا خیلی بالا هستن فکر نکنم درست باشننقل قول:
احتمال داره همينطور باشه كه ميگين خود ماديران قيمت نداره سايتش منظورم هست ؟نقل قول:
[HTML]http://www.maadiran.com/persian/products/tv/TVList.asp?ID=162[/HTML]
46C750 2.800
46C8000 3.800
46C7000 3.500
46C6900 2.600
lh500 37 اینچ با گارانتی قیمتش چنده؟
فكر ميكنم 800-830نقل قول:
ارزون ترین 32 اینچی بازار ایران که HDMI رو ساپورت کنه و حداقل رزولوشن 1366x768 باشه چی هست الان ؟ فکر میکنم Xvision باشه ، یه قیمت بدید لطفا
مرسی
من فكر ميكنم sam 32b470 هم قيمت خوبي داشته باشه نزديك 500 تقريبانقل قول:
سلام قیمت lcd lg lh 700 47" را میخواستم تو بانه وتهران
بهترینLED های سامسونگ 40 یا 42 اینچ زیر 2 میلیون تومن چه مدلهایی هستن؟
دوست گلم فكر ميكنم 2-2.2 تومان تقريبا باشه مطمئن نيستم ولي همين حدودنقل قول:
قيمت بانه اطلاعي ندارم
قیمت samsung 40 b7000 , 40 c6900 , 40 c6200 در چه حدودیه؟
بین این سه تا کدوم گزینه بهتریه نسبت به قیمتش و امکاناتشون در چه حد متفاوتن؟