با اينكه دشمن كشور مورد علاقه من هستند ولي منم دوست داشتم كه حذف بشن :20:
ولي حيف كه دوره هاي بعد ممكن نيست سهميه آسيا كم بشه :41: ولي آفريقا شايد كم شد با توجه به اينكه جام در آفريقا بود
با اينكه دشمن كشور مورد علاقه من هستند ولي منم دوست داشتم كه حذف بشن :20:
ولي حيف كه دوره هاي بعد ممكن نيست سهميه آسيا كم بشه :41: ولي آفريقا شايد كم شد با توجه به اينكه جام در آفريقا بود
اينجانب گفتم كه اينا حذف خواهند شد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418785&page=3
اروگوئه تيم خيلي خوبيه با اون مهاجمهاي حرفه اي
حال کردم حال پارک گرفته شد :27: همین نامرد نذاشت بریم جام جهانی:41:
اين بنده خدا چه كاره بود؟نقل قول:
تقصير مدافع مياني خودمون بود كه انقدر شوته(آقاي هادي عقيلي)
هادی عقیلی بهترین مدافع ایرانهنقل قول:
البته اون زمان به خوبی الان نبود :27:
منم دوست نداشتم از این بالاتر بیاد بسش بود
ولی با نظر دوستان که میگن سهمیه اسیا باید کم بشه مخالفم به نظر من سهمیه اروپا و افریقا باید کم بشه و به سهمیه امریکای جنوبی اضافه بشه و یه نیم هم به اسیا اضافه بشه بد نیست
اروگوئه تيم خيلي خوبي بود به هر حال ميزبان رو برده بودن و مكزيك چغر رونقل قول:
ولي كره واقعا خوب بازي كرد
يك پنالتي هم به نفعش گرفته نشد
خداحافظ كره؟؟
چرا چون خوب بازي كردن
چون بافرهنگن
چون انسانن
فوتبال برد و باخت داره
---------- Post added 27-06-2010 at 12:02 AM ---------- Previous post was 26-06-2010 at 11:59 PM ----------
:18:نقل قول:
يعني واقعا كره خوب بازي نكرد
يعني حقش نبود صعود كنه
كره با جام خداحافظي كرد
ولي سعي كن منطق با شما خداحافظي نكنه
من از حذف هيچ تيمي خوشحال نميشم
---------- Post added at 12:03 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
مثلا به كجا اضافه شهنقل قول:
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
قبول كنيد كه چندان هم حقشون نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 12:06 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
مطمئنن كار كره آسون نبودنقل قول:
اروگوئه واقعا تيم خوب و فرصت طلبي بود
از دو موقعيت دو گل ساختن
گل دوم كه واقعا قشنگ بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:08 AM ---------- Previous post was at 12:06 AM ----------
خب كاملا معلومه كه چرا خوشحاليد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------
منم معتقدم آسيا بايد 5 سهميه كامل بشهنقل قول:
اينجا ايرانه جهان سوم
تعجبي نداره مردمش از ضايع شدن حقشون ناراحت نشن هيچ خوشحالم بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
من تیم کره یا کلا تیم های آسیایی رو خیلی دوست داشتم بیان بالا مخصوصا کره جنوبی و ژاپن.....
واقعا قبول کنید که ایران در مقابل کره و ژاپن هیچ حرفی برای گفتن نداره (از لحاظ بازی) ...و در حال حاظر بهترین تیم های آسیا همین دوتا هستند.. بقیه تیم ها مفت نمی ارزند مخصوصا ایران که بعد از زمان برانکو واقعا گند شد..!
اسکار تابارز: کره ما را شگفت زده کرد
سرمربي اروگوئه از پيروزي تيمش و صعود به مرحله يک چهارم نهايي بسيار خوشحال است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسکار تابارز، سرمربی تیم ملی اروگوئه، پس از پیروزی 2-1 تیمش مقابل کره جنوبی و رسیدن به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی، بازیکنانش را مورد ستایش قرار داد.
اروگوئه ابتدا با یک گل از حریف پیش افتاد اما کره ای ها بازی را به تساوی کشاندند اما گل لوئیس سوارس به آرزوهای تیم آسیایی پایان داد.
تابارز در کنفرانس مطبوعاتی پایان بازی به خبرنگاران گفت:" بازی بسیار سختی بود و فکر می کنم که پیروزی ما بیش از یک پیروزی معمولی بود. بازی کره ای ها ما را شگفت زده کرد. ما می خواستیم کار را در نیمه دوم تمام کنیم. گل آنها کلید پیروزی ما بود زیرا بعد از آن ما بهتر بازی کردیم. ما در دقایق پایانی توان بالایی را به نمایش گذاشتیم و سوارز 2 گل فوق العاده برای ما به ثمر رساند. "
تابارز همچنین به تحسین تیم کره پرداخت، تیمی که هرگز تسلیم نشد و تا پایان مبارزه کرد.
" بله، آنها فوق العاده بازی کردند. شاید شانس با ما بود اما این فوتبال است. این مسئله نشان داد که فوتبال در همه جای دنیا در حال پیشرفت است و کره نیز همیشه در حل بهتر شدن است. آنها احتمالا بهترین تیم آسیایی هستند.
بازی سختی برای ما بود و واقعا پیروزی بزرگی محسوب می شود. من واقعا از این برد و برای مردم اروگوئه خوشحالم. اکنون باید خودمان را برای بازی های بعدی آماده کنیم و ببینیم که باید با کدام تیم بازی کنیم، غنا یا آمریکا."
کره عالی بازی کرد ... می تونست به راحتی ببره ( البته من نیمه 2 رو دیدم فقط)
امیدوارم ژاپن بیاد بالا ...
منم اميدوارمنقل قول:
من امیدوار نیستم !نقل قول:
آخه این چه عدالتیه بازیکنایی که یه عمر تلاش کردنو تمام تواناییهای فوتبالیو به دست آوردن مقابل چندتا بازیکن معمولی شکست بخورن این چه خوشحالی برای یه هوادار واقعی فوتبال داره ؟
این واقعاً سواله دیدن موفقیت یه تیم با بازیکنایی که یک بارم اسمشو نشنیدیم و هیچ تیم مطرحیم اونو لایق حضور تو خودش نمیدونه چه لذتی داره شانسی دوتا ضربه از راه دور زدنو اون همه تاکتیکو هنر دانمارکو نابود کردن من به نظرم ضربه از راه دورم یه جورایی با شانس ربط داره و یه درجه از پنالتی کمتر ...
چرا دوست داری تیمهایی که همیشه از فوتبالشونو ستاره هاشون لذت میبریم مقابل این چشم بادومیا با عادات مسخرشونو اون شکلک و ادا درآوردنای توهین آمیزشون ببازنو اشک ستاره هاییو ببینیم که شبا با دیدن هنرنماییاشون تو گزارش ورزشی میخوابیم ...
دلت برای زیبا پایان یافتن جام نمیسوزه ؟ واقعاً کسی که دلش برای مصدومیتو نبود ستاره های جام میسوزه نباید از ناکام شدن این جور بازیکنا جلوی یه تیم سطح پایینو خوش شانس مثل ژاپن ناراحت بشه ؟
چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟ زیبایی فوتبالو داری فدای چی میکنی فدای کیا میکنی ؟ چندتا چشم بادومی که حتی اسمشونم درست نمیدونی (!) خوشحالیشون برای تو چه خیری داره واقعاً ؟؟؟
فعلا كه فانتزي ترين گل جام رو ژاپنيا زدننقل قول:
گل سوم به دانمارك
خوزستانيا خوب فوتبالو ميفهمن ولي شما
من شهرستان بغليتونم شوش
نيمه اول ژاپن خوابونده بود دانماركو
شما يه روز مياي روضه ميخوني كه ما ايرانيا نبايد طرفدار كره و ژاپن باشيم
اما خودتون طرفدار آرژانتيني
با همون توجيهي كه شما طرفدار آرژانتيني
ما هم دوست داريم تيماي آسيايي موفق بشن
منتها يه تفاوتي بين من با شما هست
من پشت طرفداري موقتم از كره و ژاپن بررسي و سبك سنگين آينده فوتباله
اما شما پشت طرفداريت از آرژانتين فقط مجذوب مارادونا و مسي بودنه
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چرا ژاپن باید تیمهایی معتبر که کلیم هوادار حتی تو کشور خودمون دارنو ببره ؟
خب اگه عرضه دارن ببرن
چه ربطي داره
شيطونه ميگه بيام اهواز باهات دوست بشم ها
دوست من تا اونجایی که میدونم ستاره ها و تیمهای قوی هویج نیستن که از زیر زمین یهو در بیاننقل قول:
خوب همه تیمهای قوی و ستاره ها که یهو بوجود نیومدن زحمت کشیدن شدن قوی شدن ستاره شدن و بالعکس اگه زحمت نکشن میشن کلنگ پس تیم های ضعیف مثل تیم های اسیای هم باید این تیم ها را ببرن تا بشن قوی دیگه نمیشه که یه تیم از روز اول قوی باشه تا اخر دینا بمونه یه روزی شاید دیدی حتی هند هم شده قدرت فوتبال هر کشوری اگه زحمت بکشه تیمش میشه قوی و بازیکنش میشه ستاره به طور مثال اگه مسی اهل هند هم بود ایا فوتبالش و سطح بازیش در همین حد بود نه
ختاب به دوتاتون میگم من حرفم رک بود چیزیم لازم نیست در جوابتون بگم یه دور برید همون پستمو بخونید میبینید تکرار مکررات کردید
من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم اونیم که یه تیمو به خاطر یه ضربه آزاد خوب برتر میدونه خیلی ابتدایی فکر میکنه
اقا شرمنده ارزش نداشتنقل قول:
باشه بیخیال
واقعاً سر چه چیزایی اعصاب خودمونو خراب میکنیم منم خیلی جوش آوردم
به خاطر همین منم معذرت میخوام :11:
ولش کن بیخیال
چيه بابا
آروم باشيد
ارزش نداره سعي كنيد از فوتبال لذت ببريد
نه داداش نيستينقل قول:
من فقط طرفدار فوتبال زیبا هستم
اگه بودي از فوتبال زيباي ژاپن مقابل دانمارك لذت ميبردي
اگه زيبا بازي كردن ژاپن رو نديدي مشكل خودته
خوب دوستان چون حال نداشتم و ارزش زدن یه تاپیک جدید را نداشت طرفدارای ژاپن بریزن همینجا تا ببینیم بازی امروز چی میشه اگه امد بالا براش تاپیک میزنیم
انگار فعالیتی اینجا نکنیم سنگین تریم !
بی زحمت کل نظراتمو درباره این بزرگواران شرق دور پاک کنید مدیران محترم ..
ای بابا حیف شد دوست داشتم یه مرحله دیگه میومد بالا
بعد در ضمن نه من تا الان جومونگ دیدم نه طرفدار ژاپن هستم فقط دوست داشتم تا 1/4 بیاد بالا اونم فقط به خاطر ابروی اسیا
بعد کاربر عزیز dashmojtaba نگاه کن دوباره داری شروع میکنی به نظرت اون عکس توهین محسوب نمیشه اقای 27 ساله؟؟؟؟؟؟؟
منم از حذف ژاپن خوشحال شدم .
ولی کلا زحمت کش بودن!
دستت درد نكنه اخوينقل قول:
جز اين هم انتظاري نيست
ای بابا !!
نظر مخالف؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی واقعاً متاسفم نظر مخالف اینقدر براتون توهین آمیزه
به سلامتنقل قول:
خداحافظ تیم عزیز ایرانیها خداحافظ فوتبالیستها ! خداحافظ جومونگ خداحافظ بسته های فرهنگی صادره به کشور من
خداحافظ ژاپون
آره نظر مخالفنقل قول:
واقعاً هنوز فکر میکنی اومدم سر به سرت بگذارم ؟ بیکارم ؟!
پستمو پاک کردم که خیالت راحت بشه برو دیگه
اقا جان برادر من عزیز بیخیال شو خوب شما که از این تیم ها متنفری مجبوری بیای اینجا با ما مخالفت کنی ول کن دیگه دنبال شر میگردی وقت اضافی دارینقل قول:
جان من دیگه کل کل نکن بابا تو یه تنه نصف بحثهای اینجا را پیش میبری
كجا برمنقل قول:
خیالت راحت بشه برو دیگه
آخه چرا اينجوري حرف ميزني برادر من
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:08 AM ----------
مرسي داداش:10:نقل قول:
اومديم يه كم در مورد فوتبال آسيا حرف بزنيم ها
اعصاب آدم خورد ميشه
گرافیکار جان لطفا پست شماره #104 را ویرایش کن تا اون عکس به طور کامل حذف بشه
با تشکر
ويرايش شد:20:نقل قول:
بازم باشه دیگه چی ؟!نقل قول:
ببین تو چندتا پست خودتون چندتا توهین سربسته بهم حواله کردین من در عوض اومدم محبت بهتون کردم اون عکسه رم برداشتم حالا میگی مخالفت نکن باشه چشم اصلاً درود بر کره و ژاپن خوب شد ؟
ولی خداییش اون پستهارو اگر ویرایش نمیکردی میگذاشتی میدیدیم که خودتم کم حرف نزدی ضمناً من با همون شکلکای بیجای تو و گرافیکار ناراحت بودم که گذشتم از دئتاتون حالا خودتون اومدین ادامشم میخواهید بدید مشکل خودتونه
مشکلی نیست من هر پستی میزنم تو لازم نیست بیای بگی کل کل نکن من کل کلی ندارم بحثیم ندارم پستامم جای تو رو تنگ نمیکنه میکنه ؟
خوبه هی 27 سالگیمم به رخم میکشیو اینقدر بکن نکن میکنی !! عجب دوره ای شده والا :13:
---------- Post added at 02:48 AM ---------- Previous post was at 02:45 AM ----------
انگار بدجوری تنفر ازم دارید ...!
فقط خواستم به دوتاتون بگم خیلی بدبین هستید من همین پست رو عیناً توی یه فروم با کلی هوادار ژاپنی زدم ازم تشکر هم شده کسیم بهش برنخورده برید یه تجدیدنظری روی رفتاراتون بکنید که قضیه ای که تموم شده و من ازش گذشتمو توی دلتون گذاشتید ...
باشهنقل قول:
ميشه اون فروم با كلي هوادار ژاپني رو آدرسشو بزاري
بله حتماًنقل قول:
[HTML]http://topgoal.ir/showthread.php?p=433781#post433781[/HTML]
سایت خوبی هست بیشتر اونجا بحثای تحلیلی میکنیم با بچه ها
اینم آدرس وبلاگ خودمه
[HTML]http://dashmojtaba.blogspot.com/[/HTML]
چندروزه دارم روی جام جهانی نامم کار میکنم البته هنوز ناقصه :دی
نمیدونم این چند روزه چرا انقدر جوش میارم
آره درست مثل من شدی البته مثل یه هفته پیش من که از پرشین تولز بن شدم و دیگه عمراً برم با اون عوضیها همصحبت بشمنقل قول:
البته کاری که خواستمو باهاشون کردم
اما این روزا کاریو که میشه با خونسردی انجام داد چرا براش جوش بیاریم
و همچنان این بحث ادامه دارد.................
واقعا خيلي خوششون اومده بود از اون عكسهکد:http://topgoal.ir/showthread.php?p=433781#post433781
توي اون تاپيكي كه شما آدرسشو گذاشتيد كه هيچكس در مورد اون عكس نظري نداده
كلا بعد از پست شما فقط يه پست هست
نه خیر این قصه سر دراز داردنقل قول:
آخه عزیزم مورچه چیه که کفنش چی باشه
تاپیک بسته شد بعد بازی دیگه پست برا چی و چه جوری بدن ؟ ها ؟
ول کن دیگه بابا بیا پایین شما :46:
من ول كنم:18:نقل قول:
اي بابا.....