حسين خبری از animation های جديد نيست؟ نگفتن چقدر ميخوان اضافه کنن؟ چند روز ديگه خبر های جديد مياد به تاريخ خودمون؟
Printable View
حسين خبری از animation های جديد نيست؟ نگفتن چقدر ميخوان اضافه کنن؟ چند روز ديگه خبر های جديد مياد به تاريخ خودمون؟
اين صفحه رو نيگه كنين چرا واسه FIFA 11 نسخه پي سي هم هست؟کد:http://e3.gamespot.com/games.html?tag=best-of-e3&page=2
خوب مشکل کجاست؟! EA SPORTS به طور رسمی اعلام کرده که برای پلتفرم PC هم قراره این بازی رو عرضه کنه.نقل قول:
اين صفحه رو نيگه كنين چرا واسه FIFA 11 نسخه پي سي هم هست؟
ااا؟ مگه قرار نبود نياد؟:31:نقل قول:
مگه نمیدونی که EA فیفا 11 رو رسما واسه Pc تایید کرد.نقل قول:
با این کارش EA خیلی بهمون حال داد.:10:
یعنی نسخه نکست برا pc میاد؟
معلوم نیست.نقل قول:
یعنی نسخه نکست برا pc میاد؟
سلام ظهر همگی به خیر
من الان یک ویدئوی جدید از یکی از کارگردانهای بازی دیدم که توش پسنالیتی + یا همون خصوصیات و رفتارهای فردی بازیکنان رو که قراره توی این نسخه اعمال بشه توضیح میده . ایشون مطالبیو توی این ویدئو عنوان میکنه که منو خیلی خوشحال کرد . بالاخره ما توی فیفا شاهد این خواهیم بود که بازیکنان از نظر مهارت و رفتارهای شخصی خصوصا در زمینه پاس دادن با هم متفاوت هستن . من همیشه با خودم میگفتم وقتی دقت پاس بازیکنی مثل ژاوی با یک بازیکن گمنام یکیه چه دلیلی داره که توی منیجر مد من کلی پول روی ژاوی بدم اصلا بجز قدرت بدنی و سرعت دیگه چه تفاوتی بین بازیکنانه ؟ اما الان و با این تغییرات مینیم که بازیکنان بزرگی مثل فابرگاس و همین ژاوی ارزش اینو دارن که پولهای هنگفتی براشون هزینه بشه چون میتونن در کسب نتیجه خیلی موثر باشن .
این مقوله رفتارهای فردی بازیکنان , واقعا به بازی روح میده و اونو از حالت خشک و کامپیوتریش خارج میکنه .
توی ویدئوی زیر آقای پترسن این موضوع رو بیشتر توضیح میده و با تصاویر متحرک سعی میکنه مطلبو بیشتر تفهیم کنه از اونجایی که حجم این ویدئو علارغم مدت سه دقیقه و نیم بودن زمانش نسبتا کم نیست ( حدود 42 مگ ) من تصمیم گرفتم عکسهایی از ویدئو بگیریم و بعضی قسمتها رو بصورت انیمیشنهای gif در بیارم تا دوستان مجبور نباشن کل ویدئو رو دانلود کنن .
این آدرس این ویدئو هستش :
کد:http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150208785530147
سلام من گری پترسن کارگردان فیفا 11 هستم .
من در اینجا در مورد خصوصیات این بازی و همینطور ویژگی رفتارهای فردی بازیکنان توضیحاتی خواهم داد . مقوله پسنالیتی بر روی رفتارهای فردی بازیکنان تاکید داره . ویدئوی پیش رو از محیط تست شده ای که داریم روش کار میکنیم گرفته شده .
اولین تصاویر ویدئویی رفتارهای فردی در سیستم پرو پاسینگ و تغییراتی که در سیستم پاسکاری بوجود اومده رو به نمایش میگذاره شما در این تصویر خطیو میبینید ( منظور خط سبز رنگ ) که مسیریو نشون میده که بازیکن تصمیم داره در این مسیر و خط پاسشو به دروازه بان برسونه . در اینجا شما یک بازیکن با مهارت بالایی در زمینه پاس دادن رو میبینید . به پاسهای تک ضربی که این بازیکن به دروازه بان میده دقت کنید ( خطهای آبی رنگی که در تصویر زیر میبینید پاسهای تک ضربیه که این بازیکن داده ) .اما در ادامه در اینجا بازیکنی با مهارت پایین در پاس دادن رو میینید ( خطوط قرمز رنگ مربوط به پاسهای این بازیکنه ) .
این تغییر بسیار مهمی در فیفا به شمار میاد که در خلق موقعیت و انتقال توپ و حرکت تیم به جلو ( Build up ) بسیار تاثیر گذاره .
و در ادامه , ویژگیهای فردیت گرایی رو در دقت شوتزنی بازیکنان مختلف خواهید دید . در اینجا ما از طریق گذاشتن دو تصویر در کنار هم بشکل ساید بای ساید , فید بک دو بازیکن رو در زمینه مهارت و دقت شوت زنی به شما نشون میدیم یک بازیکن با مهارت بالا و اون یکی با مهارت پایین . این دو تا بازیکن از یک نقطه مشابه بارها و بارها به سمت دروازه اقدام به شوتزنی میکنند . نقطه های قرمز و آبی رنگ نقاطیو نشون میده که شوتهای این دو بازیکن به اون نقاط رفته . شما در اینجا دقت شوت یک بازیکن با مهارت بالا و یکی با دقت پایین رو میتونید ببینید .
در قسمت بعد شما شاهد چالاکی بازیکنان مختلف در زمینه شوتزنی خواهید بود . در ابتدا بازیکنی با چالاکی کم در شوتزنی رو میبینید . میبینید که بازیکنی با چالاکی بالا سریعتر و با قدرت بیشتری به توپ ضربه میزنه :
در ویدئوی بعدی تست مهارت بازیکنان مختلف در زمینه حرکت با توپ رو میبینید . شما در اینجا میتونید مسیر چرخش دو بازیکن با مهارت بالا و پایین رو ببینیدبازیکن با مهارت بالاتر در این زمینه سریعتر و در زاویه کمتر میتونه بچرخه این بازیکن زودتر میتونه مسیر دایره ای شکل رو ایجاد کنه :
ویژگی رفتار فردی دیگه در این نسخه از فیفا مربوط میشه به مهارت دفاعی .
شما میتونید یک بازیکن با مهارت بالا در زمینه دفاعی و همینطور یک بازیکن با مهارت پایین در این زمینه رو در تصویر زیر ببینید . بازیکنی که مهارت پایینی در دفاع داره رنج و محدوده کمتری در زمینه تکل داره ( همونطوریکه قبلا گفتیم تکل به معنیه اقدام به گرفتن توپ از حریفه حالا یا ایستاده یا دراز کش ) شما میتونید این موضوع رو بر اساس دایره ای که در تصویر ترسیم شده بخوبی ببینید همچنین این بازیکن عکس العمل کندتری نسبت به مدافع ماهرتر داره معنی این حرف اینه که واکنش مدافع از سرعت دریبل بازیکن مهاجم کمتره :
موضوع ویژگی فردی بعدی که در این نسخه تغییر پیدا کرده مربوط میشه به سیستم کنترل توپ بازیکنان . شما رفتار فردی یک بازیکن با مهارت بالا و یک بازیکن با مهارت پایین رو در کنترل توپ در پاسهایی که کنترلش سخته میبینید . بازیکن ماهرتر در این زمینه سریعتر میتونه توپ ارسالی دروازه بان رو در کنترل خودش در بیاره :
آخرین ویدئوی ما رفتارهای فردی مختلف دروازه بانها رو نشون میده . در اینجا عکس العمل دروازه بان رو در تغییر مسیر توپ مشاهده میکنید .
برخی از جزئیات در زمینه خصوصیات و ویژگیهای رفتارهای فردی در این نسخه توضیح داده شد به تماشای اطلاعات بیشتری که در ماه آینده در مورد نسخه 11 فیفا ارائه خواهد شد بنشینید .
راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره .ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
اونطور که تو خبرها مشخصه به احتمال 50% برای pc نکست میاد.نقل قول:
لینک مستقیم ویدیویی که الان حسین جان زحمتش رو کشید بدون فیل تر حتما ببینید خیلی جالبه:
با حجم 44.26 MB
کد:http://video.ak.facebook.com/cfs-ak-snc4/33014/854/10150208785530147_34684.mp4
راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره . ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
توی E3 یعنی روز 15 و 16 جون ( سه شنبه و چهار شنبه ) اخباری از بازی منتشر میشه ( 3 یا 4 روز دیگه ) .نقل قول:
من اینجا چون نظر کارشناسی ندارم فقط میام و میخونم، واقعا ممنونم.نقل قول:
راستی بچه ها هر کی هر پستی زد پایینشم بگه طرفدار کدوم تیم توی این جام جهانی هستش و اینکه کدوم تیم احتمال قهرمانیش بیشتره . ببینیم نهایتا پیش بینی کی درست تر از آب در میاد .
این پست هم فقط واسه همین پیش بینی زدم، ببخشید که اسپم شد. من میگم اسپانیا، سالهاس طرفدار اسپانیام این نیست که الان قوی شده بگم اسپانیا. 2006 که رفتم WCG یادمه همه ایتالیا و برزیل و فرانسه میگرفتن من با اسپانیا بازی میکردم همه تعجب میکردن. ولی الان فک کنم اکثرا نظرشون اسپانیاس. البته با احترام به طرفداران آلمان من از آلمان خوشم نمیاد ولی از نظر من امید دومه، و سوم هم آرژانتینمحتوای مخفی: پوزش
حسین این یکی خیلی جالب بود من واقعا خیلی خوشحال شدم که این موارد رو در بازی اضافه کنن.حالا دیگه بقول خودت هافبک های اسپانیایی ارزش بیشتری در منیجر مود پیدا میکنن.ولی خودمونیما این اسپانیا چقدر هافبک خوب داره: زاوی-آلونسو-فابرگاس-اینیستا-..............نقل قول:
در اینجا شما یک بازیکن با مهارت بالایی در زمینه پاس دادن رو میبینید . به پاسهای تک ضربی که این بازیکن به دروازه بان میده دقت کنید ( خطهای آبی رنگی که در تصویر زیر میبینید پاسهای تک ضربیه که این بازیکن داده ) .اما در ادامه در اینجا بازیکنی با مهارت پایین در پاس دادن رو میینید ( خطوط قرمز رنگ مربوط به پاسهای این بازیکنه ) .
پس دیگه حالت های مختلف پاس به صورت اتوماتیک یا دستی دیگه در بازی نیست؟؟؟؟؟؟(قابلیت تغییر دقت پاس در ستینگ)
یکی از مواردی که همیشه دوست داشتی(فردیت گرایی) به بازی اضافه شد.الان چه چیزهای دیگه ایی مد نظرتون که به بازی اضافه بشه؟؟ اگه وقت داشتی حسین کامل توضیح بده...
.راستی این مطالب ارزشمند رو حسین تو صفحه اول میذاری؟ یا اینکه کلا پست های مهمتو که توی این چند وقته فکر میکنی بدرد بچه ها میخوره مثل تاکتیک های فیفا10 رو تو امضات بذار تا ما استفاده کنیم.این مطالب رو به جرئت میتونم بگم که تو هیچ سایت و وبلاگ ایرانی یافت نمیشه حیفه که بدون استفاده بمونه:8:
تیم محبوب هم فقط لاله های نارنجی NETHERLAND
حسین آرزانتین هیچ شانسی نداره!:27:
.
راستی من یه حدسی در مورد تیمهای مورد علاقت بزنم؟؟ از قدیم طرفدار تیم ملی آرزانتین بودی(این هیچی) و همینطور گابریل باتیستوتا بعدشم طرفدار تیم رم ایتالیا بودی و وقتی باتی گل از رم رفت والنسیا رو بخاطر پابلو آیمار دوست داشتی حالا هم دیگه زیاد فرقی نمیکنه ولی بارسلونا رو ترجیح میدی درست گفتم!؟؟!:31:
نقل قول:
بله امین جان همین کار رو میکنم . حسین عزیز ( مدیر انجمن ) زحمت کشید و پست دوم و سوم تاپیک رو هم برام رزرو کرد به امید خدا توی یکی از اون دو پست راهنمای کامل این نسخه رو قرار میدم فکر میکنم مجله اصلی EA حدود 200 صفحه بشه فقط امیدوارم اون پست خیلی سنگین نشه . مطمئنا مطالب بسیار جالبی خواهد بود چون با توجه به مساله فردیت گرایی و سیستم پاس جدید باید توی این نسخه به تاکتیکها بیشتر رو بیاریم . من فکر میکنم گیم پلی این نسخه با چند نسخه قبل تفاوت زیادی داشته باشه .
توی اون یکی پست دیگه هم مطالب مهمتر رو قرار میدم . پست اول رو به امید خدا با مطالبی که نوی E3 در مورد بازی منتشر میشه کامل میکنم فعلا یک مختصر مطالبی برای ویژگیهای جدید بازی توی پست اول قرار دادم اما این مطالب موقتی هستن .
آره من از قدیم دوست داشتم در بازی مساله فردیت گرایی به شکل وسیعی اعمال بشه . حالا که پرسیدی اجازه بده من آرزوهای خودمو در مورد این بازی بگم .
این به قول خارجیها Wish list پارسال من بود :
1- اضافه شدن فردیت گرایی به بازی ( که امسال استارتش خورد اما برای سال اول نباید توقع آنچنانی داشته باشیم ) .
2- ارتقاء هوش مصنوعی ( از سیستم هوش مصنوعی پیشرفته تری مثل الگوریتم ژنتیک یا شبکه عصبی استفاده کنن این احتیاج به ابر رایانه نداره من و بسیاری از معامله گران الان توی پیش بینی روند قیمتهای نفت و طلا و برابری ارزها توی فارکس داریم از این سیستمها استفاده میکنیم پس امکان پذیره همونطوریکه توی MC R ally 2 استفاده میشه .
3- کم و زیاد شدن سرعت بازی و بازیکنان در طی 90 دقیقه ( مثل فوتبال واقعی که بعضی وقتها بازیکن صاحب توپ توی زمین کاملا متوقف میشه و بقیه بازیکنان منتظر حرکتش میشن ) یا در زمانیکه بازیکنان خط دفاعی به آرومی توپو بین خودشون رد و بدل میکنن یا بعضی وقتها بازی سرعت بسیار زیادی بخوش میگیره مثلا در زمان ضد حملات و ......
4- ارتقاء بخش بصری بازی و کیفت چمن بازی ( که این مورد از نسخه جام جهانی درست شده ) . باید موتور گرافیکی بازی عوض بشه و از تکنولوژی روز یعنی نورپردازی پویا استفاده بشه مثل نورردازی در الن ویک و pes 2010 و عناوین دیگه که باید شماها بیشتر از من اطلاع داشته باشین .
5- کاربردی تر کردن تاکتیکها هرچند که الانم بد نیستن اما هنوز خیلی جا برای پیشرفت وجود داره .
6- الان بازی خیلی فیزیکیه . من فکر میکنم برای اینکه گلزنی راحت نباشه و بازی سخت تر بشه سازندگان بازی اینکار رو کردن . باید با ارتقاء هوش بازی از این فیزیکی بودن بازی کاسته بشه و بازی بر مدار هوش تیمی و فردی بازیکنان قرار بگیره .
الان همین موارد به ذهنم میرسه .
من آرزوم اینه که یک روزی برسه ما دیگه در مورد اشکلات گیم پلی صحبت نکنیم و اینها کاملا حل شده باشه و ملاک برتری یک گیمر علاوه بر مهارت خودش استراتژیهای برتر و اندیشه تاکتیکی باشه به همون شکلی که دیدم توی جام کنفدراسیونها چطوری آمریکا برزیل بزرگ رو فلج کرده بود یا همین امسال اینتر و پارسال چلسی چطوری بازی شناور و غیر قابل مهار بارسلون رو مهار کرده بودن .
میگم خوب افکار منو میخونی ها ! البته بعضیاشو بهت گفته بودم آره من طرفدار فوتبال ناب آمریکای جنوبی و بخصوص آرژانتین هستم فوتبالی که در این منطقه عاشقانه و تعصبی بازی میشه . اما امسال حدس میزنم اسپانیا قهرمان میشه چون واقعا تیم کامل و هماهنگی داره دست کم لیاقت این تیم بیشتر از بقیه تیمهاست .
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام؛نقل قول:
طبق صحبت های رسمی بازی برای پلتفرم های زیر منتشر خواهد شد:
Play Station 3, XBOX360, Wii, PSP (Play Station Portable), Nintendo DS, Play Station 2, PC, Mobile
در ضمن در مورد نسخه نکست بازی برای PC من پیش بینی خودم رو می کنم:
من با ذکر دلیل میگم که نسخه PC نکست نخواهد بود. چرا که EA ابتدا ویژگی نسخه های نکسته خودش رو منتشر کرده. یعنی در سایت بازی در بخش ویژگی ها دو آیتم PS3 و XBOX360 فعال هستن، ولی خبری از PC نیست. در ضمن در همین ویدیویی که به توضیح قابلیت های ویژگی Personality + می پردازه می بینید که نوشته:
Gary Paterson
Creative Director FIFA 11 Xbox360/PS3
مشاهده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام؛نقل قول:
ببخشید یکم مطلب بالا رو کوتاه کردم تا خیلی جا نگیره، در تکمیل پست ایشون، این ویدیو رو میتونین با کیفیت HD از اینجا دانلود کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرمت: MP4 Video
اندازه: 45,324 کیلوبایت
لینک دانلود:
در ضمن من از کودکی طرفدار اسپانیا بودم، فقط اسپانیا :31:کد:http://dc203.4shared.com/download/313636989/1a6c49e4/FIFA_11_-_Personality_Explaine.mp4?tsid=20100612-104017-dfc1c19
:11:
البته احتمالا نسخه PC را گذاشتن واسه E3!!
در ضمن تیم فقط پرتغال
نظر یکی دیگه از کسانیکه توی پلی تست اخیر , این سیستم جدید پاسکاریو تجربه کرده :
- سرعت دادن به حرکت توپ , سبب میشه دقتش پایین بیاد هم از نقطه نظر جهت و هم از نظر سرعت توپ .
- توی این نسخه توالی پاسها سبب میشه کنترل توپ و بلافاصله دادن پاس تک ضرب مشکل تر بشه .
- بخاطر اینکه توی هر تیم بازیکنانی با دقت پاس ژاوی و فابرگاس وجود نداره دیگه مثل پارسال نمیشه با پاسهای پینگ پنگی توپو با سرعت زیاد بین بازیکنان رد و بدل کرد .
- پاسها از نظر قدرت و سرعت دچار انحراف میشن و این اتفاق بارها و بارها در پاسها دیده میشه .
در مجموع سیستم پاس جدید اصالت و واقعیت گرایی رو به بازی اضافه میکنه اما این سیستم جدید باعث نمیشه که بازی حالت سرگرمی بودنشو از دست بده و به اندازه سیستم پاس دستی پاس دادن رو سخت نمیکنه .
حالا این وسط یک سوال پیش میاد .
ما توی نسخه 10 سه حالت پاس داشتیم :
حالت اول سیستم کمکی پاس . در این حالت مهارت گیمر در دادن پاس بسیار کم تاثیر بود و تقریبا تمام کار رو cpu انجام میداد فقط کافی بود که گیمر دکمه پاسو فشار بده به هر حال توپ به یک بازیکن میرسید در این حالت cpu هم دقت و هم قدرت و سرعت مناسب توپو تعیین میکرد . در این حالت مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین هم به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نمیذاشت .
حالت دوم سیستم نیمه کمکی پاس . در این حالت مهارت گیمر در قدرت و سرعت پاس کاملا لازم بود اما دقت پاس رو cpu تعیین میکرد بنابراین در زمینه دقت پاس مهارت گیمر دخالتی نداشت . در اینجا هم مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نداره .
و حالت سوم حالت دستی . در این حالت دقت پاس کاملا بستگی به مهارت گیمر داره هم در جهت و هم قدرت و سرعت پاس و cpu به هیچ وجه نقشی در دقت پاس نداره . در این وضعیت هم مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین به هیچ وجه اثری بر دقت پاس نداره .
اما سیستم جدید پاسکاری که قراره توی نسخه 11 اعمال بشه .
در این سیستم مهارت گیمر در دقت پاس تقریبا بی تاثیره اما در زمینه قدرت و سرعت پاس مهارت گیمر کاملا لازمه ( دقیقا مثل حالت نیمه کمکی نسخه 10 ) در اینجا مهارت بازیکن پاس دهنده در داخل زمین هم کاملا در دقت پاسها تاثیر گذاره . و این نکته آخر سبب وجه تمایز بین این سیستم با سیستم قدیمی پاس میشه .
به هر حال خود گیمر باید این سیستم جدید پاسکاری رو امتحان کنه تا تفاوتشو با سیستم قبلی لمس کنه . من پارسال امیدوار بودم سیستمی برای پاسکاری طراحی بشه که هم مهارت خود گیمر درش دخیل باشه و هم مهارت بازیکن داخل زمین . به این شکل که ساز و کار و مکانیزمی طراحی میشد که در اون مهارت گیمر و بازیکن توام با هم در دقت یک پاس دخالت داشت به این شکل که مثلا یک گیمر با مهارت بسیار بالا با یک بازیکنی با مهارت بسیار بالا در پاس دادن ( مثل اینیستا یا ژاوی ) میتونست پاس با دقت بالای 90 درصد بده ( همونطوریکه در واقعیت هم آمار دقت پاس ژاوی و اینیستا همین حدوده ) . اما یک گیمر با مهارت پایین و درصد خطای بالا با بازیکنی مثل ژاوی پاسهایی به دقت گیمر ماهر نمیتونست بده اما در بدترین حالت باز هم دقت پاس این گیمر آماتور در زمانیکه با ژاوی اقدام به پاس دادن میکرد بهتر از دقت پاسی بود که با یک بازیکن معمولی میداد . و به همین شکل اون گیمر ماهر در بهترین حالت و با بالاترین دقت مهارتی خودش با یک بازیکن معمولی پاسهای کم دقت تر نسبت به بازیکنی مثل ژاوی میداد .
امیدوارم همین حالتی که میگم در این سیستم جدید وجود داشته باشه .
نظر شما در این رابطه چیه آیا فردیت گرایی محض توی بازی وجود داشته باشه یا مهارت گیمر هم دخالت داشته باشه ؟
اگر رفتارهای فردی بصورت مطلق در بازی اعمال بشه در بعضی از جزئیات مثل همین سیستم پاس از آزادی عمل در بازی کم میشه و اگه بخوایم آزادی عمل زیادی در بازی داشته باشیم و حرکات از قبل طراحی نشده باشن پس فردیت گرایی و مقوله رفتارهای شخصی در زمینه پاس دادن و مواردی از این دست چی میشه ؟ کسی نظری درباره این پارادوکس و تناقض نداره ؟
راستی تا الان :
امین ( JUSTIN 11 ) طرفدار هلنده
من طرفدار آرژانتینم اما روی قهرمانی اسپانیا بیشتر نظر دارم .
هادی ( Electronic arts ) و CAZADOR ( اسمتون رو اگه ممکنه بگین ) طرفدار اسپانیا هستن .
مهران ( JOY JORDISON ) طرفدار پرتغاله .
و مسعود هم که همه میدونن طرفدار آلمانه .
دیشب که تیم ما گل کاشت فعلا اینو داشته باشین . امشب تیم مسعود اینا بازی داره ببینیم چیکار میکنه . فردا هم که باید منتظر لاله های نارنجی پوش هلند یعنی تیم امین باشیم .
بايد هم مهارت gamer هم دخيل باشه ولی نه اينکه ديگه يه آدم مبتدی نتونه بازی کنه ، حسين جان زياد نگران نباش EA کارش رو خوب بلده ، راستی من طرف داره هلند هستم فقط بخاطر van persie ولی بعيد ميدونم امسلا کاری کنه
بچه ها خدا کنه این یکی مشکل نسخه وورلد کاپ حل بشه
کن تو وورلد کاپ تک به تک ها رو راحت پنالتی میگیرم و دوازه بان هم اخراج میشه اونقدر توی این کار مهارت پیدا کردم که هر کی با من بازی میکنه میگه اگه یک بار دیگه اینکار رو انجام بدی مثل آب خوردن دروازبان اخراج میشه
از این سیستم پاسکاری پینگ پنگی اعصابم بهم میریزه یارو هیچی بلد نیست ولی خیلی راحت پاس میده اونم دقیق .......... بهشون میگم بیان سیستم پاسکاری رو عوض کنیم میگن ما اینطوری حال نمیکنیم .
در ضمن من هم طرفدار اسپانیا هستم امسال با هم جشن قهرمانی میگیریم
میگم امسال چه قدر تغییرات تو FIFA ارایه میشه.مثل اینکه امسال ماهی زیاد خوردند که این سیستم ها به مخشون رسیده:31:
راستی منم طرفدار برزیل هستم.از بچگی طرفدار این تیم بودم.100% بریزیل قهرمانه.:27:
آره تو world cup پنالتی خیلی راحت از gk میشه گرفت. چرا خبری از نسخه pc نیست؟! باز ما دلمونو بیخود خوش کردیم یعنی؟ از قبا نسخه 2009 تا الان بیخودی دلمونو خوش کردیم که نسخه بعدی نکست میشه ولی نشد.
آقا تیم فقط انگلیس. این green کی بود دعوت شد به تیم ملی:19:
خیلی دلم برای این green سوخت.نقل قول:
بیچاره بد شانسی اورد.
خفن منتظر این نسخه هستم................
only ENGLAND
نظر من هم اینه که در پاس دادن باید بازیکن داخل زمین مهارتش رو نشون بده که صد در صد به کیفیت داخل بازی کمک شا یانی میکنه فکرش رو بکنید مقابل بارسا بازی میکنید و دنبال راه حلی برای از کار انداختن بازی ژاوی به خاطر بازیسازی عالیش میکنید
تیم مورد علاقه من هم آلمان هستش .
اینطور که به نظر میرسه دیگه شاهد نخواهیم بود که ضربه های خطا با ثنا و قل هوالله گل بشه.آخه اگر توپ را از دور شوت میکردید بیشترشو در وازبان میگرفت و بقیش اوت میشد.
منم طرفدار تیم حسین هستم.ما بازم اومدیم تا یک مارادونا یه دیگه تحویل فوتبال بدیم.بهترین بازیکن بهترین باشگاه و تیم دنیا مسی
در متن زیر دیدگاه Spike Champman از سوویت پچ تی وی رو میخونیم ایشون هم برای تست کد ابتدایی بازی به ونکوور دعوت شده بود . نکات ریز و جالبی در صحبتهاش وجود داره خوندش خالی از لطف نخواهد بود .
سوال : به نظر شما تفاوت اصلی بین نسخه 10 و 11 بازی در چه موردیه ؟
بدون شک سیستم پاس تفاوت اصلی این دو نسخه به حساب میاد قدرت پاس ( در حالت UNDER HIT و OVER HIT ) سبک پاس دادن رو عوض میکنه حتی در تفکر شما در پاس دادن هم تاثیر گذاره . من فکر میکنم بهترین روش توضیح این مساله اینه که بگیم الان پاسها رضایت بخش تر و بنیادی تر شدن .
سیستم پاس بازی فیفا 10 شبیه گیتار هرو و راک باند آسونه آدم احساس میکنه هیچ چلنج و مبارزه ای در بازی برای شما وجود نداره . اون بازی به نظر میرسه که خیلی آسونه و همه کار رو هوش مصنوعی بازی برای شما انجام میده .
سوال : میشه وارد جزئیات بشید و بگید رفتارهای فردی در این نسخه چطوری در بازی تغییراتی ایجاد میکنه ؟
بسیار خب در ابتدا شما به جزئیات ظریف این مساله توجه کنید مثلا در زمانیکه توپ دست حریفه برباتوف فقط به سمت عقب قدم میزنه در حالیکه در این وضعیت رونی با حرکت رو به عقب بازیکنان حریفو تعقیب میکنه و به این شکل به کمک هافبکهای تیم میاد . به هر حال رفتارهای فردی بازیکنان عمق زیادی به بازی میده و تاثیر بسیار زیادی بر جزئیات ظریفی مثل این میذاره این مساله در سطوح مختلف بشکل مستقیم بر روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره .
رفتارهای فردی جنبه های مختلف بازی هر بازیکن رو تحت تاثیر قرار میده که نه تنها شامل تواناییهای فردی بازیکنان میشه بلکه کیفیت کاری اونها رو در قالب کارهای تیمی مشخص میکنه . مثلا بازیکنی مثل فابرگاس این قابلیت رو داره که میتونه به پاسهاش کات و انحناء بده که این مساله سبب بالا رفتن احتمال به مقصد رسیدن اون توپ و پاس میشه یا یک مدافع مثل جان تری که یک تکلزن بزرگ به حساب میاد قادر خواهد بود که تکل زدن در موقعیت مناسب تر رو درک کنه و قادره که از راهی دورتر اقدام به تکزنی کنه و این یک برتری نسبت به یک مدافع معمولی تر ( در زمینه گرفتن توپ و تکلزنی ) به حساب میاد .
این دو مثال بالا بخش کوچکی از رفتارهای فردی رو ( Personality + ) در این بازی ارائه میده . رفتارهای فردی در این بازی بر جنبه های مختلف تاثیر گذاره مثل شوتزنی , دریبل و حرکت با توپ , تکلزنی و اقدام به گرفتن توپ از حریف , فریب , پاس دادن , دامنه حرکتی بازیکن در زمان دفاع و حمله , پرش دروازه بانها برای مهار توپ , کنترل توپ و خیلی موارد دیگه .
این متن خیلی طولانیه با عرض شرمندگی من بقیشو عصر توی تاپیک میذارم الان یک کاری برام پیش اومد .
نقل قول:نقل قول:
بهنام جان هنوز که هیچی معلوم نیست الان نه میشه گفت نسخه pc نکسته و نه میشه گفته کارنت باید صبر کنیم شاید فردا EA موضوعو توی E3 مشخص کنه .
بهنام انگلیس که توی قدم اول درجا زد فکر میکنی امسال بتونه خودشو به فینال برسونه ؟ من که بعید میدونم .
نقل قول:نقل قول:
شما که از عکس آندریاس مولر توی آواتارت معلومه طرفدار کدوم تیمی . بازیهاشو توی یوونتوس یادته ؟
شما اسم شریفتون چی بود ؟
تبریک میگم بهتون دیشب استرالیا رو لوله کرده بودین .
حسین من درست متوجه نشدم.اینا میخوان 3 حالت پاس رو که میتونستیم در ستینگ بازی فیفا10 انتخاب کنیم رو حذف کنن و بجاش از یک سیستم واحد استفاده کنن.با توجه به صحبتهای پترسون در اون ویدئو که عکسهاشو گذاشتی میشه گفت که مهارت خود بازیکن در زمین + دقت گیمر در سرعت و قدرت پاس مکانیزم پاس در فیفا 11 رو تشکیل میده درست گفتم؟؟؟نقل قول:
نظر شما در این رابطه چیه آیا فردیت گرایی محض توی بازی وجود داشته باشه یا مهارت گیمر هم دخالت داشته باشه ؟
همونی که میخواستی دیگه پس چرا در این مورد شک داری؟؟
.
.
نظر من در این رابطه اینه که هر کاری میکنن این سیستم پاس ها رو یکی کنن بهتره تا همه مجبور بشن با همین حالت بازی کنن.دیگه حالت دستی و کمکی در بازی نباشه.
بهترین کار اینه که مهارت بازیکن داخل زمین رو در پاس دادن اعمال کنن + خود گیمر هم در سرعت پاس و حالت پاس و کمی (ولی نه زیاد) در جهت پاس نقش داشته باشه...(چقدر پیچیده شد ....اینا چطور میخوان در بازی بالانس ایجاد کنن؟؟؟ کارشون خیلی سخت شد!)
من یه مثال میزنم:فرض کن شما هدایت آلونسو رو در میانه میدان در اختیار داری.خصوصیات فردی آلونسو این اجازه رو به شما میده که اگه اقدام به پاس بلند از وسط زمین برای یه بازیکن انجام بدی به احتمال 90 در صد درست زیر پای اون بازیکن هدف قرار میگیره.....حالا نقش خود گیمر این وسط چیه؟؟
خود گیمر هم باید میزان قدرت پاس و جهت پاس رو تا اندازه ایی انتخاب کنه ولی در مورد بازیکنانی از این دست مثل آلونسو و پیرلو این اختیار گیمر به نسبت 20 به 80 باشه یعنی فقط 20 درصد کل مکانیسم پاس به مهارت گیمر ربط پیدا کنه.یه چیزی مثل حالت بین کمکی و نیمه کمکی در فیفا10
ولی بازیکن معمولی در پاس دادن مثل توره این نسبت به 30 به 70 تغییر میکنه که این باعث میشه که گیمر دقت بیشتری بکنه و احتمال لو رفتن توپ بیشتر میشه.البته این نسبت نباید زیاد تغییر داشته باشه یعنی نهایتا یه بازیکن خیلی ضعیف مثل مازیار زارع دیگه فوقش این نسبت 40 به 60 بشه یعنی گیمر هنگامی که با این بازیکن اقدام به پاس دادن مبکنه همون احساس پاس دادن یه چیزی بین دستی و نیمه کمکی در فیفا10 رو میکنه.
میشه تواناییهای بازیکنان رو در پاس دادن به این صورت دسته بندی کنن:
مثلا بازیکنی با دقت پاس بین 85 تا 95 (نسبت 85 به 15)
بازیکنانی با دقت پاس بین 75 تا 84 (نسبت 82 به 18)
و.................
ولی سازندگان باید توجه کنن که این طراحی سیستم ریسک زیادی رو میطلبه که ممکنه برای همه گیمر ها جالب نباشه.اگه دیگه خیلی روی این موضوع شک داشتن میتونن همون اول بازی دو تا انتخاب به بازیکن ارائه بدن یکی سیستم قدیمی پاس و یکی سیستم جدید پاس و گیمر میتونه انتخاب کنه هر چند بنظر من یه سیستم واحد باشه بهتره.
البته اگه به رفتار گیمر ها توجه کنیم یک گیمری که فقط صرف خنده و گذراندن وقت به قول معروف آرکید پسند بخواد بازی کنه معمولا تیمهای قوی مثل اسپانیا و برزیل و در منیجر مود تیمی مثل بارسا یا چلسی رو انتخاب میکنه که پر است از بازیکنان توانا که این سیستم جدید پاس زیاد اونو به چالش نمیکشه و فقط یه کوچولو باید دقت بیشتری نسبت به پاس بکنه.
اگه همینطوری ما بخوایم نظر بدیم و کمی فکر کنیم میبینیم که کار فوق العاده مشکله و سوالات خیلی زیادی پیش میاد دیگه فرضشو کنید که در عمل چه بلایی سر سازنده ها میاد.البته فکر نکنم اونا زیاد خودشون و گیمر رو درگیر این مسئله بکنن و نهایتا سیستمی رو اعمال میکنن که به مذاق همه خوش بیاد.
.
.
راستی حسین تو این اخباری که منتشر شده و شما زحمت میکشی اینجا منتقل میکنی ببین در مورد وزن توپ و وزن بازیکنا و احساسی که به گیمر منتقل میکنه چیزی گفته نشده؟؟؟ من رو این مورد خیلی حساسم تو ورلد کاپ خیلی بهتر شده و در فیفا 10 خیلی بد بود یکی از دلایلی که من بعد از عرضه world cup دیگه فیفا 10 بازی نکردم همین موضوعه..
ایشالا که نکست شه. ما که 3 سال تو کفیم! :46:نقل قول:
تو بازی اول انگلیس با بدشانسی روبرو شد اون گلی که گرین خورد نه تنها روحیه خودش از بین رفت بلکه روحیه تیم رو بطور کامل از بین برد. دقایق ابتدائی انگلیس داشت عالی کارمیکرد وخیلی سریع هم به گل رسید.ایشالا بازی با الجزایز جبران میکنن.امیدوارم دوم نشیم چون شاید به آلمان بخوریم. واقعآ آلمان همیشه مدعی بود. با اینکه بازیکن تکنیکی و سرعتی و کامل که تو هرتیم حداقل یکی هست مثل مسی رونالدو رونی کاکا و.. نداشت با بازی گروهی خوبش به 4 تیم میرسه.
آقا باید نکست شه.دیگه خسته شدیم.فقط امیدوارم که نکست شدن تبدیل به پری ویو نشه و یه چیز دیگه که میخواستم بپرسم امسال هم مثل پارسال نسخه کنسول بهتر از pc هست یا برابره؟
اقا ما که دوسال داریم میشنویم نسخه بعدی next میشه پس کی واقعا نکست میشه ای بابا.مردیم از بس انتظار کشیدیم:19:
نقل قول:
این روزا خیلی از بحثهایی که گیمرها و طرفدارن فیفا توی تالارهای تخصصی میکنن حول و حوش همین مساله سیستم پاسکاری جدیده بعضی از گیمرها به نکات جالبی در رابطه با همین سیستم پاسکاری که با فردیت گرایی ترکیب شده اشاره میکنن . مثلا اگه خود گیمر دوست نداشت پاس دقیق بده چی حتما باید مجبور باشه پاس دقیق باشه ( کار دیگه ای مد نظرش باشه مثلا بخواد پاس غیر مستقیم بده ) ؟
در مورد سیستم دستی من سوال کردم متاسفانه کسی هنوز خبر نداره توی نسخه بعد این گزینه وجود خواهد داشت یا نه ولی من امیدوارم باشه چون کارهایی با سیستم دستی میکنم که در حالت کمکی نمیشه اون کارها رو انجام داد اصلا به اون سیستم کاملا عادت کردم و الان چند فصله که دارم با همین سیستم بازی میکنم . خدا نکنه حذفش کنه .
آره پترسن همینو میگه ایشون میگه مکانیزیم و سازوکار این سیستم به این شکله که هم مهارت گیمر و هم مهارت فردی بازیکن در دقت پاس موثره . همونطوریکه میدونیم دو تا فاکتور در دقت پاس موثره یکی جهت پاس و دوم قدرت و سرعت پاس .
مورد دوم یعنی قدرت پاس از طریق پاور باری که توی این سیستم پاس براش طراحی شده تعیین میشه به این شکل که گیمر اگه دکمه پاسو زیاد فشار بده توپ سرعت بیشتری به خودش میگیره و اگه کم فشار بده پاس خیلی کم جونه من یک جا خوندم که نوشته بود این پاور بار در مورد بازیکنان بزرگی مثل ژاوی کمتر حساسه اما در مورد بازیکنان کم نام و نشون حساسیت زیادی به فشار دادن دکمه پاس داره ( البته این برداشت شخصی اون طرف در مورد این مساله بوده ) .
اما مورد اول که مربوط میشه به دقت پاس به عوامل مختلفی بستگی داره که شامل دو بخش میشه بخش اول مهارت فردی یک بازیکن و بخش دوم مربوط میشه به شرایط حاکم بر پاسور که توی اون ویدئوی پترسن هم ایشون از اصطلاح context استفاده میکرد یعنی زمینه و شرایط حاکم در هر موقعیت . به این شکل که عوامل مختلفی بر دقت پاس ( از نقطه نظر جهت پاس ) میتونه تاثیر گذار باشه مثلا زاویه ای که بازیکن میخواد پاس بده یا پرسینگی که در حالت پاس دادن از طرف بازیکنان حریف بر روی بازیکن پاسور وجود داره و یا اینکه اون پاس با پای تخصصی داده میشه یا پای غیر تخصصی و چند مورد دیگه که الان حضور ذهن ندارم ( این موارد در مورد شوت توی نسخه های قبل اعمال میشد ) .
من فکر میکنم این سیستم پاس تقریبا همون چیزیه که من صفحه قبل توضیح دادم و شما هم توی پست بالا به یک زبان دیگه بیانش کردی .
من چند حالتو بگم مساله مشخص میشه :
شما تصور کن یک گیمر حرفه ای با یک بازیکن حرفه ای مثل ژاوی میخواد پاس تکضرب بده اگر این پاس با دقت زیاد از طرف اون گیمر حرفه ای با پای تخصصی ژاوی و در فضای باز بدون پرسینگ حریف و در یک زاویه مستقیم داده بشه به احتمال بسیار بسیار بالا توپ به بازیکن مورد نظر میرسه اما اگر همون گیمر حرفه ای باز هم با دقت بسیار زیادی بخواد با همین ژاوی پاس بده اما اینبار فرضا با پای غیر تخصصی و یا تحت فشار و یا در زاویه ای بسته بخواد پاس بده بسته به اینکه ژاوی در شرایطی باشه که چند مورد از این موارد محدود کننده بر این بازیکن مستولی باشه دقت پاسش میتونه کم بشه مثلا اگه هم در زاویه بسته بخواد پاس بده و هم اینکه با پای تخصصی بخواد اینکار رو بکنه و هم اینکه تحت فشار باشه شدیدا دقت پاسش کم میشه اما اگر فقط یک عامل وجود داشته باشه ( مثلا اگه بخواد تحت فشار پاس بده اما با پای تخصصی و در یک زاویه مناسب )دقت پاس افت زیادی نمیکنه .
اما اگر یک گیمر آماتور بخواد با همین ژاوی پاس بده باز حالتهای مختلفی بوجود میاد که میشه به شکل تابع نشونش داد :
x در اینجا عوامل مختلف تاثیر گذار بر دقت پاسه و y قدرت پاس .
F ( x) = X1 *X2* …Xn
F (y) = Y1
اما در مورد اینکه که گفتی این سیستم تا چه حد میتونه رضایت گیمرها رو جلب کنه باید به این نکته توجه کنیم که گیمرها بیشتر زمان بازی خودشونو در چه بخشی از بازی صرف میکنن بر اساس آماری که من توی یکی از سایتهای تخصصی دیدم بطور میانگین گیمرها 56 درصد وقتشون رو توی منیجر مد میگذرونن 13 درصد آنلاین 13 درصد Be A Pro همینطور 12 درصد دوستانه و 6 درصد بقیه بخشها . بنابراین باید این سیستم طوری طراحی بیشتر تا اهداف مربوط به بخش منیجر مد رو تامین کنه .
شما میگید که اکثرا تیمهای پرقدرت رو توی منیجر مد بر میدارن اما اگر این سیستم توی بازی اعمال بشه بعد از چند بازی اکثر گیمرها از این باشگاهها اخراج میشن و مجبورن برن توی تیمهای ضعیف تر که دقت پاس بازیکنانشون کمتره مگر اینکه درجه سختی بازیو پایین بیارن .
من فعلا هیچ جا ندیدم که در مورد وزن و چگالی توپ و همینطور بازیکنا صحبتی شده باشه منم مثل تو امیدوارم از حالت فیزیکی بودن بازی کم بشه چون احساس بی وزن بودن بازیکنان صاحب توپ به آدم دست میده .
ببینیم فردا پترسن و بقیه دست اندرکاران این بازی توی نمایشگاه چی میگن . ساعت اجرای برنامه های EA رو داری ؟
با تشکر از 4039 واقعا ممنون که اخبار و اطلاعات جدید بازی رو در اختیار ما قرار میدی واقعا کارت جای تشکر و قدر دانی داره آدمایی مثل شما کمن بدون هیچ سود ومنفغتی فقط به فکر اطلاع رسانی وکمک هستین
امسال منتظر اینم که یک هوش مصنوعی عالی در این فوتبال شاهدش باشیم
فکر کنم هم سن و سال باشیم من متولد 1362 هستم و بازی آندریاس مولر که الگوی من تو فوتبال بوده و فیلم خیلی از بازی هاش رو دارم در یووه و دورتموند بی نظیر بود یه هافبک فانتزی و باهوش یادش بخیر...........
با اجازتون اسمم امین هستش .
در متن زیر دیدگاه Spike Champman از سوویت پچ تی وی رو میخونیم ایشون هم برای تست کد ابتدایی بازی به ونکوور دعوت شده بود . نکات ریز و جالبی در صحبتهاش وجود داره خوندش خالی از لطف نخواهد بود .
سوال : به نظر شما تفاوت اصلی بین نسخه 10 و 11 بازی در چه موردیه ؟
بدون شک سیستم پاس تفاوت اصلی این دو نسخه به حساب میاد قدرت پاس ( در حالت UNDER HIT و OVER HIT ) سبک پاس دادن رو عوض میکنه حتی در تفکر شما در پاس دادن هم تاثیر گذاره . من فکر میکنم بهترین روش توضیح این مساله اینه که بگیم الان پاسها رضایت بخش تر و بنیادی تر شدن .
سیستم پاس بازی فیفا 10 شبیه گیتار هرو و راک باند آسونه آدم احساس میکنه هیچ چلنج و مبارزه ای در بازی برای شما وجود نداره . اون بازی به نظر میرسه که خیلی آسونه و همه کار رو هوش مصنوعی بازی برای شما انجام میده .
سوال : میشه وارد جزئیات بشید و بگید رفتارهای فردی در این نسخه چطوری در بازی تغییراتی ایجاد میکنه ؟
بسیار خب در ابتدا شما به جزئیات ظریف این مساله توجه کنید مثلا در زمانیکه توپ دست حریفه برباتوف فقط به سمت عقب قدم میزنه در حالیکه در این وضعیت رونی با حرکت رو به عقب بازیکنان حریفو تعقیب میکنه و به این شکل به کمک هافبکهای تیم میاد . به هر حال رفتارهای فردی بازیکنان عمق زیادی به بازی میده و تاثیر بسیار زیادی بر جزئیات ظریفی مثل این میذاره این مساله در سطوح مختلف بشکل مستقیم بر روی گیم پلی بازی تاثیر میذاره .
رفتارهای فردی جنبه های مختلف بازی هر بازیکن رو تحت تاثیر قرار میده که نه تنها شامل تواناییهای فردی بازیکنان میشه بلکه کیفیت کاری اونها رو در قالب کارهای تیمی مشخص میکنه . مثلا بازیکنی مثل فابرگاس این قابلیت رو داره که میتونه به پاسهاش کات و انحناء بده که این مساله سبب بالا رفتن احتمال به مقصد رسیدن اون توپ و پاس میشه یا یک مدافع مثل جان تری که یک تکلزن بزرگ به حساب میاد قادر خواهد بود که تکل زدن در موقعیت مناسب تر رو درک کنه و قادره که از راهی دورتر اقدام به تکزنی کنه و این یک برتری نسبت به یک مدافع معمولی تر ( در زمینه گرفتن توپ و تکلزنی ) به حساب میاد .
این دو مثال بالا بخش کوچکی از رفتارهای فردی رو ( Personality + ) در این بازی ارائه میده . رفتارهای فردی در این بازی بر جنبه های مختلف تاثیر گذاره مثل شوتزنی , دریبل و حرکت با توپ , تکلزنی و اقدام به گرفتن توپ از حریف , فریب , پاس دادن , دامنه حرکتی بازیکن در زمان دفاع و حمله , پرش دروازه بانها برای مهار توپ , کنترل توپ و خیلی موارد دیگه .
سوال : آیا شما مثالهایی از رفتارهای فردی بازیکنان در طول پلی تست دیدید ؟
من نمونه هایی در زمینه پاس دیدم همچنین بازیکنانی مثل فابرگاس , مسی و رونالدو برجستگی خاصی در بازیشون دیده میشد تواناییهای اینها در کنترل توپ و دادن پاس تک ضرب از بازیکنانی مثل دیابی خیلی بهتر بود . من همچنین در چندین موقعیت دیدم که هوش مصنوعی کامپیوتر با مانورهای مهارتی سعی میکرد بر من غلبه کنه . من در این مورد با گری پترسن صحبت کردم و اون به من اطمینان داد که این کار در این زمینه هنوز کامل نشده و باید تنظیماتی روی دیتا بیس و پایگاه اطلاعاتی صورت بگیره .
من فکر میکنم علت اینکه من زیاد به رفتارهای فردی بازیکنان در بازی توجهی نداشتم این بود که من حسابی محو بازی شده بودم چون بازی خیلی متفاوت شده بود همچنین در این مرحله باگهای زیادی در بازی وجود داشت .
سوال : آیا رفتارهای فردی یک جنبه از مقوله بصری بازی به حساب میاد مثلا نوع و سبک حرکت آرشاوین نسبت به یک بازیکنی مثل کمپل ؟
بله کمپل سنگین با توپ کار میکنه همونطوریکه در بازی واقعی دیده میشه و در زمان حرکت با توپ یا تماس با توپ اونو مقدار زیادی از خودش فاصله میده . به بیان دیگر آرشاوین این توانایی رو داره که در زمان حرکت با توپ یا تماس با اون توپو به خودش نزدیک کنه که این مساله سبب میشه به این بازیکن توانایی بالایی در چرخشهای ظریف تر بده . توی مثال بالا شما به خوبی تفاوت در رفتار دو بازیکن مختلف رو میبینید این مساله یک احساس واقعی بودن رو به انسان القاء میکنه .
سوال : نظرتون در رابطه با سرعت بازی چیه ؟
من شخصا گیمری هستم که سرعت کم بازیو میپسندم . من دوست دارم توپو توی زمین به چرخش دربیارم و کم کم و آهسته تیم رو به جلو هدایت کنم .
توی این نسخه ترکیبی از سیستم پاس حرفه ای و برخی از ویژگیهای رفتارهای فردی بازیو برای افرادی مثل من کمی آرومتر و قابل اداره میکنه . توانایی جدید shielding ( اصطلاحا همون نگه داشتن توپ زیر یک پا و سد کردن بدن در مقابل حریف تا بازیکن حریف خودشو به توپ نزدیک نکنه ) توی این کدی که ما بازی میکردیم نبود اما قراره توی نسخه 11 بازی قرار داده بشه . بنابراین با قابلیتی که در این حرکت وجود داره انتظار میره بازی بسیار تاکتیکی تر و آرومتر بشه .
سوال : آیا سیستم جدید پاسکاری که به سیستم پاس حرفه ای مشهور شده کیفیت این بخش از بازیو بالا برده ؟ اگه جواب مثبته به چه نحو ؟
شخصا فکر میکنم سیستم پاس حرفه ای اصلی ترین عامل تغییر گیم پلی این نسخه از بازیه . جالبه این سیستم شما رو مجبور میکنه که در دادن هر پاسی از فکرتون استفاده کنید ( توی سیستم پاسکاری نسخه های قبل چشم بسته هم میشد پاسکاری کرد ) . با قابلیتهای موجود در سیستم under hit و over hit , کاهش دقت پاس و همینطور دخالت مهارت بازیکن در دقت پاس شما غالبا موقعیت بازیکنی که تصمیم به دادن پاس به اون بازیکن رو دارید رو باید ارزیابی کنید همینطور باید در جستجوی گزینه مناسب تر باشید و یا باید با توپ حرکت کنید بجای اینکه مثل سیستم قدیمی خیلی راحت پاس فقط دکمه پاس رو فشار بدید . این سیستم بازیو برای بعضی از گیمرها واقعا جذاب میکنه مثل من که با بازیکنان همفکر خودم مثل گلن کولی و دیوید ویت بازی میکردم .
سوال : آیا شما توجه داشتید به تفاوت بین بازیکنان مثلا در این زمینه که اونها چطوری با توپ حرکت میکنن یا در مورد قابلیتهای بازیکنان مختلف در پاس دادن ؟
همونطوریکه من تا الان چند بار گفتم شما تفاوتهایی در تواناییهای بازیکنان میبینید و این کمک میکنه به دونستن اینکه بازیکنان مختلف دارای چه نقاط ضعف و قوتی هستن . اما من به هر حال میگم این تفاوتها بشکل محض سیاه و سفید نیستن این تفاوتها بشکل ظریفی در بازیکنان مختلف گنجانده شده به این شکل که مثلا رونالدو تنها مرد تیم نیست اما تفاوتها در این حد هست که شما حس میکنید که رونالدو یک بازیکن سطح بالا و جهانیه .
سوال : امسال شوتها چطوری هستن ؟ مثل فیفا 10 گلزدن از طریق شوت راحته ؟
من فکر میکنم finesse shot توی نسخه قبل یک ایراد بود . این مساله توسط ویپلر و دیوید ویتس مورد بحث قرار گرفت . امیدوارم این مورد درست تنظیم بشه و توی نسخه نهایی بهتر باشه . جدای از این مورد , احساس میشد شوتها مثل نسخه قبل هستن اما شوتهای راه به نظر سخت تر میرسید حداقل از نظر من که این دست آورد بزرگی تلقی میشه و من احساس میکنم شوتهای راه دور نسبت به نسخه قبل رضایتبخش تر هستن .
سوال : چاره ای برای کاهش چیپهای فراوانی که توی نسخه 10 زده میشد اندیشه شده ؟
الان دروازه بانها میتونن مسیر منحنی شکل چیپها رو بخونن که این سبب میشه بتونن محل فرود توپو تشخیص بدن . معنی این حرف اینه که الان میتونن چیپها رو درست تشخیص بدن و واکنش مناسبی نسبت به این نوع شوتها از خودشون نشون بدن . تغییر دیگه اینه که الان زدن چیپ برای گیمر سخت تر شده الان شما باید در زمان زدن چیپ تعادل بدنی بیشتری داشته باشید و باید دقیق تر قدرت چیپ رو تنظیم کنید تا دروازه بان مغلوب بشه .
سوال : به عقیده شما دروازه بانها بهتر شدن ؟ از چه جنبه یا جنبه هایی ؟
توی نسخه ای که ما بازی کردیم کار روی دروازه بانها کامل نشده بود حتی باگی هم مشاهده کردیم . بر اساس اونچه که من دیدم دروازه بانها هنوز همون حالت پرش ماشینی خودشونو دارن و باید بیشتر روشون کار بشه . توی چند صحنه من حرکاتی ازشون دیدم که خیلی تعجب کردم به هر حال ما یک کد کاملا مقدماتیو بازی میکردیم . دروازه بانها در تصمیم گیریهاشون هنوز خیلی قوی هستن و در تقابل با شوتهای چیپ بهتر عمل میکنن .
سوال : نظرتون درباره ویژگی جدید صوتی که قابل تنظیمه چیه ؟
من این طرز تفکر و روشی رو که در مورد بخش صوتی میخوان اعمال کنن خیلی دوست دارم . من خوش شانس بودیم که چنتهای مورد نظرمون رو توی استودیو ضبط کردیم و اونا رو داخل بازی وارد کردیم و من باید بگم واقعا عالی بود . من فکر میکنم ایده اضافه کردن آهنگ در زمانیکه بازیکنان داران از توی تونل وارد زمین میشن هم خیلی جالبه . من خودم طرفدار تیم بریستول هستم و دوست دارم یکی از آهنگ های این تیمو توی بازی بشنوم زمانیکه بازیکنان این تیم از توی تونل اشتون گیت خارج میشن .
من درمورد این ایده دیوید ویتس خیلی خوشبینم در مورد این مورد بعدا بیشتر خواهید شنید .
سوال : شما باید از فردیت گرایی بسیار معروفی که در pes وجود داره آگاه باشید آیا شما فکر میکنید امسال فیفا با این ویژگیهای رفتارهای فردی ( Personality+ ) میتونه باعث جذب طرفدارن pes به سمت این بازی بشه ؟ ( بسیاری از طرفدارن pes بخاطر وجود ویژگی فردیت گرایی در اون بازی عاشق اون بازی هستن ) .
من فکر میکنم این یک سوال بسیار سختیه . من فکر میکنم وقتی شما نسبت به یک بازی تعصب دارید و اونو بر بقیه بازیها ارجحیت میدید این خیلی سخته که به راحتی به یک بازی دیگه سوویچ کنید . من شخصا pes رو تا سال 2007 بازی میکردم و احساس میکردم که فیفا توان رقابتو با اون بازی نداره اما وقتی سال 2008 فیفا رو بازی کردم متوجه شدم این دو بازی کاملا با هم متفاوت هستن . بعد از این من هر دو تا بازیو هر سال بازی میکنم و احساس میکنم هر کدوم از این دو بازی چیزهای متفاوتی دارن و هرچند که رفتارهای فردی در فیفا تحول بزرگی در فیفا محسوب میشه اما شباهتی به سبک بکار برده شده در فردیت گرایی pes نداره .
من فکر میکنم این ویژگی جدید فیفا به بازی جذابیت زیادی خواهد داد و شبیه سازیو بازیو بیش از پیش به این بازی تزریق میکنه . من فکر میکنم طرفدارن سر سخت بازی عموما و اکثریت , بازی شبیه سازیو بیشتر از بازی آرکید دوست دارن .
سوال : نظر کلی شما بعد از پلی تستی که از این کد داشتید چیه ؟
من شدیدا تحت تاثیر این نسخه قرار گرفتم چون انتظار این تغییرات بزرگو در گیم پلی بازی نداشتم . احساس کلی که این نسخه میده اینه که شما رو به تفکر وادار میکنه که چطوری بازی کنید من از شنیدن این خبر که قراره توی نسخه نهایی مهارت shielding به بازی اضافه بشه و اینکه بازی از جنبه های دیگه قراره دستخوش تغییر تحول بشه بسیار هیجان زده هستم .
سوال : آیا شما فکر میکنید مردم دوباره باید فیفا رو یاد بگیرن ؟
من فکر میکنم گیمرهایی که به سیستم پاس پینگ پنگی عادت کردن مشخصا باید رویکرد و سبک بازی خودشونو در رابطه با بازی عوض کنن چون سیستم جدید پاسکاری حسابی روی سبک بازی تاثیر گذاره . من فکر میکنم گیمرهای طرفدار فیفا باید چند ساعتی وقت بذارن تا خودشونو با سیستم و روش جدید بازی وفق بدن و باید زمان بیشتریو برای آشنایی با تمام جنبه های بازی اختصاص بدن .
سوال : بر اساس تمام اونچه که شما از این بازی دیدید آیا شما نسبت به فیفا 11 دلگرم و مطمئن هستید ؟
من نسبت به این نسخه خیلی دلگرم هستم . بعد از صحبتهایی که که با تیم توسعه بازی داشتیم علی الخصوص دیوید روتر و گری پترسن من تشخیص دادم ذوق و اشتیاقی که اونها نسبت به این نسخه دارن خیلی زیاده و اونهای چیزی بیشتر از این نمیخوان که طرفداران بازیو از این نسخه راضی و خشنود کنن .
سوال : شما فکر میکنن جامعه طرفدار بازی چه واکنشی نشون میدن ؟
من فکر میکنم ترکیب از نظرات رو داشته باشیم این بخاطر طبیعت جامعست .من خیلی دوست دارم گیمرها از فرط خوشحالی به بالا و پایین بپرن اما مثل تمام بازیها این روزها مردم همش از بازی شکایت میکنن .
من آرزو میکنم مردم از گیم پلی این بازی لذت ببرن همونطوریکه من لذت بردم اما من فکر میکنم فقط زمان پاسخ ما رو خواهد داد .
منبع :
کد:http://aimassist.com/?p=97
سلام
بابا دوستان تا کنسول ها برشون پول دربیاره نمیرن برای پی سی نکست بزنن منم تو کفم ولی هرکاری کردم باید یه ایکس باکس بخرم
امان از دستی بی پولی
مخم رو کرده پریشونی
من یه جا ویدئویی در ارتباط با بازیهای ورزشی تولید شرکت EA دیدم که به نظرم رسید بد نباشه توی تاپیک قرارش بدم .
سازنده NHL 11 میگه در تمام بازیهای ورزشی اعم از فیفا در آینده از سیستم فیزیک ریل تایم استفاده خواهد شد . این سیستم بقدری حرکات رو در بازی واقعی میکنه که EA اسم نسخه بعدی بازی بستکبالشو NBAELITE 11 گذاشته .
توی ویدئوی زیر دیوید لیتمن کارگردان ناظر بر بخش ساخت و طراحی بازیها در شرکت EA و همینطور یکی از نیروی شاغل و مرتبط با ساخت و تولید بازی بنام توماس در این زمینه توضیحاتی میدن . دیوید لیتمن ابتدا صحبتشو با این جمله شروع میکنه که در نسخه بعدی NBA بازی شاهد نوآوری جدیدی در بازی خواهد بود که تغییرات مهمی در بازی ایجاد میکنه و در ادامه جزئیات مربوط به این نوآوری جدیدو به همراه توماس تشریح میکنند .
بطور خلاصه این سیستم که احتمالا از موتوری خاصی استفاده میکنه حرکات بازیکنان رو از مرحله PRE SET و از پیش طراحی شده به مرحله ON THE FLY یا فعل و انفعال بر اساس شرایط و موقعیت منتقل میکنه .
تو این ویدئو توضیحات زیادی در ارتباط با این سیستم و موتور بکار برده شده در اون داده نمیشه و بیشتر سعی میشه با ارائه تصاویر و گیم پلی بازی حرکات زنده و واقعی بازیکنان رو به تصویر بکشه بعنوان نمونه توماس میگه در تقابل دو بازیکن شما شاهد انیمیشن حرکات واقعی مثل هل دادن و تنه زدن هستید .
دیوید لیتمن میگه توی این بازی از روشی نو بنام ریل تایم استفاده شده که معنیش اینه که شما هر لحظه حرکت و اتفاق جدیدیو میبینید که مشابهتی با حرکات قبل نداره .
من این مطلبو توی تاپیم اخبار بازیها گذاشتم اما از اونجاییکه این ویدئو به نسخه بعدی یعنی نسخه 12 فیفا هم ارتباط داره توی تاپیک قرارش دادم .
لینک این ویدئو :
کد:http://e3.gamespot.com/video/6265312/?tag=top_stories%3Bplay_btn%3B4
نقل قول:
ببینیم فردا پترسن و بقیه دست اندرکاران این بازی توی نمایشگاه چی میگن . ساعت اجرای برنامه های EA رو داری ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (الکترونیک ارتز)
دوشنبه 14 ژوئن ساعت 2 بعد ازظهر به وقت محلی
من اینو در تاپیک E3 2010 دیدم که krauser زحمتشو کشیده.
حسین اگه خبر جالب توجهی از NBA11 دیدی اینجا منتقل کن چون تاپیک نداره.مرسی.
ویدئوی جدید از فیفا 11 :
کد:http://www.facebook.com/video/video.php?v=402939047154
بخاطر فیل تر بودن این سایت من یک جای دیگه آپلودش کردم ( حجم 71 مگ ) :
کد:http://www.multiupload.com/DF_E7RSPOMCI1
توی این ویدئو دیوید روتر در مورد رفتارهای فردی بازیکنان صحبت میکنه و در ادامه صحنه هایی از حرکت پا به توپ آرشاوین و همینطور کمپل در محیط آرنا به نمایش گذاشته میشه در این قسمت از ویدئو به وضوح تفاوت حرکت با توپ کمپل و آرشاوین مشاهده میشه .
در قسمت بعد مایکل دی مدیر مسوئل بخش گرافیک بازی از تفاوتها این بخش در زمینه چهره بازیکنان میگه ( در زیر چند تصویر از این تصاویر گذاشتم ):
تیپهای بدنی مختلف در این نسخه :
ممنون از شما و آرمین عزیز .نقل قول:
امین جان دیشب هیچ خبری از فیفا 11 توی کنفرانس EA منتشر نشد بنابراین باید تا چهار شنبه صبر کنیم .
چقدر پیشرفت حاصل کردند.اگه تو تا بازی اینقدر پیشرفت کنند در سری های 2012 و 2013 شاهد یک شاهکار یا شاید انقلاب خواهیم بود.فکر کنم محوریت این دوره حول چلسی و آرسنال باشه.مثل پارسال که پیس 10 حول بارسا و لیورپول بود.آقا حسین چجوری باید فیلم رو ببینیم.فکر کنم باید عضو شویم؟
آقا این عکسه آخریه چی بود دیگه ؟ :13: :18: همین رونی . چه وحشتناک شده ! انگار Prototype !
آره فیس بک فیل تره . من این ویدئو رو این دو جا آپلود کردم اما حجمش یک کم زیاده . حدود 71 مگ میشه :نقل قول:
نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.multiupload.com/DF_E7RSPOMCI1
یا