خیلی لوسی تو :13:نمکنقل قول:
نخیر منم همون ایتالیا رو دارم بسمه شما و عمو جونم سر این تیم درپیت یکی بدو کنین عزیزم :5:
Printable View
خیلی لوسی تو :13:نمکنقل قول:
نخیر منم همون ایتالیا رو دارم بسمه شما و عمو جونم سر این تیم درپیت یکی بدو کنین عزیزم :5:
امیدوارم با این جرقه آتیش نگیری!!!مواظب باش تروخدا!:38:نقل قول:
درمورد بزرگتر هم باید بگم........ولش کن هرچی توبگی.....فقط حواست پرت نشه،یه موقع آتیش نگیری:38:
چه جلب : نو ایران طرفدار کره شمالی ؟؟؟؟
واقعا فن هستین یا اینکه واسه کوبیدن برزیله که اینجایید ؟:دی
برزیل چه قدر دشمن داره :دی
مجتبي جان ما طرفدار واقعي اين تيم هستيم و با برزيل هم دشمن نيستيم ولي در حال حاضر بايد ناودش كنيم تا از گروه صعود كنيم :5:
میشه بپرسم (ما)یعنچی؟منظورت از (ما)؟:18:نقل قول:
اخه شما چند نفرید؟:18:
فکر نکنم بیشتراز( یکی ونصفی)باشید.:38:
طرفدار کره شمالی کجا بود؟دلت خوشه.:38:
توي اين تاپيك به جز من 2تا از پسرعموهام هم هستند ولي متاسفانه فقط چندبار آنلاين شدن :13:نقل قول:
يه دوست ديگه هم دارم كه يوزرش KOREA DPR هست و ايشون هم از كشور كره جنوبي هستند ولي طرفدار كره شمالي :27: يكي دو نفر ديه هم هستند كه نميدونم اينجا پست دادن يا نه ؛ ضمن اينكه كره شمالي در اين انجمن به عنوان يكي از شگفتي سازان جام پيش بيني شده ( ميتونين تاپيك نظرسنجيش رو ببينين )
در كل فكر كنم كره شمالي تنها تيم آسايي باشه كه طرفدار داره :40:
مطمعن باشيد طوفان زرد كاري ميكنه كه طرفداراش امسال چندين برابر بشه :11:
ببخشید.نقل قول:
من یه بار دیگه این سوال کردم ولی جواب ندادید.
شما میگید که همش فوتبالیه طرفداریتون. واقعا؟
من از روی اون عکس آواتارتون، پرسیدم که آیا مسئله ی تفکرات کره ای ها که به نوعی ، امام و پیغمبرشون تو آواتار شما هست، دخیل نیست تو این موضوع.
در ضمن.
یه دوستی، گفتند که کره ی شمالی یه آیینی رو برگزار کرده به نام، واشونگ واشونگ که جالبه ، اولین بار از زبونش بیرون اومده بود و بنده متوجه شدم که سرکاری هست. گفتم که یه وقت کسی نخونه و بره دنبالش. چون نتیجه ای نداره.
و کلا نظرم در مورد کل این تایپیک هم همون قضیه سرکاری هست.
انشالله در رسیدن به این هدف یعنی سرکار گذاشتن و پر کردن اوقات دوستان فروم موفق و موید باشید.
راستی جواب سوال اول یادتون نره.
اوکی : من نظرم رو گفتم چون مد شده از این جور حرکاتنقل قول:
ولی حرف شما متین و امیدوارم همیشه کره رو طرفداری کنی
ترسیدی وارد مباحثه بشی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حرفت بی معنیه ، مهم اینه که دو تا کره کارشون رو به درستی انجام دادن و نمیتونم بگم تیم ما کارشو به درستی انجام نداد ، چون اصلا کاری انجام نداد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نشسته ای بر دشت شمالی
کره ، ای تحقق بخش محالات
واسه فوتبال بالاترین افتخارات
به پیش تو ؛ فوتبال معنا میگیرهمارادونا واسه بازیت میمیره
تمام باشگاهای مطرح ، پول میریزنمیخوان بازیکناتو ، ولی اونا نمیرن
نبیند هیچ بازیکنی در خواب و بیداربیاد توپ جمع کنت شه حتی یکبار
کیزوگی و تارو و ایشی زاکی
ایزاوا و تاکی ، واکی بایاشی
کاکرو و تاکه شی و واکاشیتاچی بانا و ماتسو و میزوگی
واسه هر فوتبالیستی هستی رویاهمه شاگردتند حتی سوباسا
بکام و وین رونی و جان تریرونالدو و مسی ، تیه ری آنری
تو که بنشسته ای بر دشت شمالیمیخوام گوش برزیل رو بمالی
برزیل رو بترکون ،میتوانی
بگیر آب پرتغال رو میتوانیهمه تیمها خاکسار تو هستند
مرا چشم امیدی بر تو باشد
آخه خیری توی افشین نباشد
تو ای والاترین فوتبالیستا
ترسیدم؟!کدوم مباحث؟!نمیخواستم بحثای الکی راه بیوفته...نقل قول:
از همه ی دوستان طرفدار عذر میخوام ولی کره ی متقلب هیچی نداره که لایق طرفداری باشه ، هیچی!
توو همون مرحله ی مقدماتی آبروی آسیا رو میبره...
حالا هی بگید طوفان زرد!طوفان زرد!
حرف من بی معنیه؟!نقل قول:
تیم ملی ایران هرچقدر هم که ضعیف کار کرد باز تیم ملی خودمونه و من در هرصورت طرفدارشم...
درسته برای جام جهانی برنامه ای نداشت ولی هرچقدر فک میکنم هیچ تیم دیگه توو آسیا ارزش طرفداری رو نداره!
همون که گفتم ، کاش میشد گفت تیم ما کارشو درست انجام نداده یا ضعیف کار کرد ، چون اصلا کاری نکرد .نقل قول:
و هیچ دلیلی نمبینم ، با وجود دستمزدهای نجومی ، توجیهی واسه کمکاری داشته باشن ، چون اصلا کاری انجام نداد ، جز ماشین بازی
بعدشم خیلی جدی نگیر ، چون تو دیکشنری ورزشی من لغت فوتبال وجود نداره ، اومدیم دور هم باشیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرشم نفهمیدم این جام جهانی که میگن چیه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چی هست خوب همه رو الاف خودش کرده ...
در جام جهانی از این صحنه ها زیاد خواهیم دید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کره شمالی تاپیک زده شده؟؟:18:
کره شمالی هوادار داره؟؟:18:
به گوش خود شنیدم که فردوسی و حافظ و مولوی همگی بالاتفاق در گور لرزیدندنقل قول:
قطعا کره شمالی بدونه یه همچین تاپیکی اینجاست کف بر میشه اساسی
نقل قول:
گوشیت رو ویبره بوده ، و الا همشون اینجا دارن کره ی شمالی رو تشویق میکنن
! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای وطن فروش :2: :2: :2: :2: :2: :2:
از همین الان بهتون قول میدم کره شمالی کیسه گل دیگر تیمها هست به خصوص ساحل عاج
آخه قدرت بدنی ساحل عاج کجا قدرت بدنی کره شمالی کجا ؟ :31:
انگيزه و توانايي روحي هيچ تيمي به اندازه كره شمالي نيست .نقل قول:
كره شمالي يعني قهرمان :40:
چه ربطی داره فرزند ، شما طرفدار کدوم تیمی ؟ پس برو تاپیکای دیگه رو ببین که چه میکنن برای تیمای اروپایی !نقل قول:
فرزند وطن فروشا رو ندیدی که چه میکنن در این شبکه های ماهواره ای ...
---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
کیسه شون گوشه نداشته بید جیگر.نقل قول:
میخوای بدونی قدرت بدنی تیما مجاس ؟بهت میگ :
ساحل عاج و سایر تیمهای حاضر ، در ماهیچه هاشونه.
کره ی بنشسته در دشت شمالی ، قدرتشون تو فکرشونه.
كاملا درسته . كره شمالي قدرتش در روح تك تك مردم كشورشه :5:نقل قول:
قدرتي كه برزيل رو به خاك سياه خواهد كشوند و پرتغال رو بيچاره خواهد كرد !
شايعه شده كه ساحل عاج از ترس كره شمالي ميخواد انصراف بده از مسابقات كه در مقابل كره شمالي تحقير نشه !
برزيل هم ميخواد با تيم دومش وارد بازي بشه كه اگه خيلي گل خورد بهونه بياره كه تيم دومم بود !:27:
سلام عمو محسن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من شنیدم همه ی ستاره نماها خودشونو به مصدومیت زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که می خواست تاپیک بزنید برای یه تیمی می زدید که حداقل می تونست یه برد بیاره و همون دور گروهی حذف نشه.تیم ذخیره های برزیل و پرتغال و ساحل عاج خیلی قوی تر از تیم اصلی کره شمالی هست.
واقعا نمی دونم وقتی کره شمالی با گلهای زیاد بدرقه شد و به عنوان ضعیفترین تیم جام جهانی شناخته شده شما اینجا چی می خواید بگید.
میگیم تمام تلاشش رو به کار بست و مردانه تا پای جان مبارزه کرد ، اما چه تلخ است تقدیر .نقل قول:
اما تیمهای دیگه بخصوص تیمهای اروپایی با ثروتهای هنگفتی که از همین ملت و امثالهم غارت کرده اند ، در رفاه کامل بازی میکنن و غمی هم ندارن اگر بخواهند بخرند داوران را.
كره شمالي همه تيم ها رو با تفاضل گل بالاي 3 شكست ميده طوري كه برزيل و ساحل عاج از الان دنيال بهانه براي شكستمقابل كره شمالي هستن ! :13:نقل قول:
در ضمن \ من در هر صورت به كره شمالي افتخار ميكنم :40:
بازيكناي همه تيم ها به جز كره شمالي ضعيف هستند ؛ از هر نظر :20:نقل قول:
یه سئوال
چرا این تاپیک زده شد ؟
یه سئوال مفهومی ...نقل قول:
به دلیل ایجاد لحظات مرفه ...
من فکر می کنم یک عده از طرفدارهای تیم های دیگه برای تضعیف روحیه ی هواداران تیم محبوب کره شمالی دست به کار شده اند و این نشان دهنده ی این است که چقدر از این تیم مردمی واهمه دارند اما کره شمالی با فراغ بال و با اطمینان می داند که تیم ها را یکی پس از دیگری از پیش رو برمیدارد پس دلیلی ندارد که طرفداران ما به تاپیک این تیم ها بروند و بخواهند از واقعیت ها دفاع کنند
من متعجبم این ها اخبار روز را انگار گوش نمی کنند :41:
من این لقب را برای کره شمالی برگزیده ام :
کره شمالی معجزه ی جام جهانی ۲۰۱۰
این بحثا به کنار : دوستان فن ، یکمی از اخبار تیمنون بزارید تا ما هم بی نصیب نباشیم از حال و هوای تیمتون !
واقعا ميشه لطافت رو در احساسات پاك شما ديد :46:نقل قول:
كره شمالي وقتي قهرمان بشه همه تيم هاي دنيا بايد بيان جلوش زانو بزنن :46:
چقدر خنده دارید :دی
وقتی پست های این تاپیک رو میخونم چقدر یاد فیلم خداحافظ لنین می افتم
من فکر کنم تلوزیون کره شمالی اگر بازی رو نشون اولا با تاخیر 5-6 ساعته نشون خواهد داد ولی میزنه پخش مستقیم بعدش هم یه جوری فیلم رو ادیت میکنن که بازی فینال هست و تیم کره شمالی 10-0 آمریکا رو شکست داده:31:
کمونیست بودن هم عالمی داره
اکثر رهبرانشون قبلش چند تا قرص میزنن بالا بعد میرن سخنرانی ملت بدبخت از همه جا بیخبر هم هرچی اونا میگن باور میکنن
شما احتمالا باسفیر کره شمالی اگر داشته باشه توی ایران نسبتی دارین
کلا تاپیک خوشحالیه :31:
نتیجه 4 به 1 برزیل میزنه همه بزنین با اختالف 3 گل تا یه امتیازیم بگیرید :20:
كره شمالي برزيل رو 7 - 1 شكست خواهد داد نه 4 - 1 :10:نقل قول:
فقط کره اونم از نوع شمالی
با توجه به آواتارت اگه طرفدار غیر از کره شمالی بودی جای تعجب داشتنقل قول:
ولی کره شمالی 1 بار رفت جام جهانی اون دوره انگلیس برای اولین بار قهرمان شد امیدوارم ایندفعه اینجوری نشه
همون دوره هم پدر ايتاليا رو درآورد و پرتغال رو هم به زانو درآورد و طوفان زرد لقب گرفت !نقل قول:
مطمعنا اين دوره حتما قهرمانه
یعنی شما میگین برزیل میتونه به کره گل هم بزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
:31::31::31::31::31::31:
ناراحت نشین فقط مزاح میکنیم با هم بخندیم:8::8::27::27::27:
انشاالله کره بتونه نتیجه های بدی نگیره حداقل ملت بنده خدا کره شمالی یکم خوشحال بشن و طعم خوشحالی رو هم بچشن
در مورد به زانو در آوردن کره جنوبی رو هم توی جام جهانی 2002 یادمون نره
کیفیت مهمه نه کمیت
آره عمو من هم با نظر این دوستمون موافقم خوردن گل از برزیل یک کمی دور از ذهنه :5:نقل قول:
یعنی شما میگین برزیل میتونه به کره گل هم بزنه ????????!!!!
به هر حال من هم امیدوارم که برزیل بتونه این یک گل رو به کره بزنه :11: چرا که اونها هم برای خودشان آبرویی کسب کرده اند و میزبان المپیک بعدی هستند به هر حال :8: