به نظر من که عکسای مناسبی هستن. مخصوصا آخری که به نظرم خیلی خوبه. اگه سایز کوچیک اینارو بذارید خیلی خوب میشه:46:
Printable View
به نظر من که عکسای مناسبی هستن. مخصوصا آخری که به نظرم خیلی خوبه. اگه سایز کوچیک اینارو بذارید خیلی خوب میشه:46:
این عکسا خوبن ... سومی و چهارمی عالین ... بقیه دوستان هم نظر بدن :46:
---------- Post added at 10:17 AM ---------- Previous post was at 10:13 AM ----------
حسین جون من با اجازت این رونی رو میزارم تو امضا ... :46:نقل قول:
وحید جون تو هم لمپاردو بزار ...:20:
باشه منم الان می ذارمش. امضای واقعا قشنگیه.نقل قول:
فقط اگه یه متنی هم انتخاب کنیم بالاش بذاریم خیلی خوب میشه:46:
دوستان اینم دوتا دیگه که به نظر خودم خیلی به درد امضامون می خوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم اینا دیگه خوبن من خودم یکی از اینا رو میذارم شاید دومی رو
سلام به تمام بروبچ p30
منم طرفدار اينگليس هستم و از هيمن جا قهرماني رو به تمام اينگليسي هاي عزيز تبريك ميگم :10:
خوبه. فقط یکمی کیفیتش پایینه.نقل قول:
دوستان اینم دوتا دیگه که به نظر خودم خیلی به درد امضامون می خوره
خوب وقتی قراره 350*150 باشه با سایز کمتر از 30 کیلو چه انتظاری داریننقل قول:
البته باز هم قابل تشخیص است که همین مهمه
راستی نظرتون راجع به متنی که نوشتم چیه
متنش خوبه ...نقل قول:
راستی نظرتون راجع به متنی که نوشتم چیه
ببینیم بچه های دیگه چی میگن :20:
عشق است انگلیس ولی بعد از فرانسه
فرانك لمپارد: من پنالتي زن اول انگليس هستم
سايت گل- فرانك لمپارد، ستاره تيم ملي انگليس، تاكيد كرد علي رغم از دست دادن دو پنالتي اخرش، همچنان پنالتي زن اول سه شيرها خواهد ماند و به اين ترتيب جوان منتقدانش را داد.
اين بازيكن 31 ساله در فينال جام حذفي در مقابل پورتسموث پنالتي اش را خراب كرد و چند روز پيش نيز در ديدار دوستانه تيم هاي ملي انگليس و ژاپن، توپ را به دست دروازه بان حريف كوبيد.
با اين وجود او تاكيد كرد كه مي تواند فشارها را تحمل كند و همچنان نقش پنالتي زن اصلي سه شيرها را برعهده داشته باشد. اين درحالي است كه گفته مي شود وين روني از كاپلو خواسته او را مامور زدن پنالتي ها كند.
لمپارد در مصاحبه با پرس آسوسي ايشن گفت:" روني در اين مورد چيزي نگفته. درواقع او به اين مسئله كاري ندارد. ديگران نيز در مورد اين مسئله صحبت نكردند. من شنيدم كه سرمربي گفت من همچنان پنالتي زن اول هستم و از اين مسئله خيلي خوشحالم. من هنوز از اعتماد به نفس لازم برخوردارم. اين كاملا طبيعي است كه بعضي پنالتي ها را خراب كنيد.
من در يك بازي دوستانه پنالتي خراب كردم كه اهميت چنداني ندارد. من در تمرينات روي ضربات پنالتي نيز كار مي كنم و اميدوارم كه بهتر شوم."
کد:http://www.goal.com/iran/news/1829/%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86%DB%8C/2010/06/06/1961666/%D9%81%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%83-%D9%84%D9%85%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D9%86-%D9%BE%D9%86%D8%A7%D9%84%D8%AA%D9%8A-%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D9%8A%D8%B3-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%85
لمپارد پنالتی هاشو عالی میزنه ... امیدوارم تو جام جهانی اصلا پنالتی خراب نکنیم چه لمپارد چه رونی
فرديناند تا يكشنبه در تيم انگليس ميماند خبرگزاري فارس: كاپيتان مصدوم تيم ملي انگليس تا انجام اولين بازي در جامجهاني در محل اردوي تيمش خواهد ماند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اينديپندنت، ريو فرديناند كه در پايان هفته گذشته از ناحيه زانو دچار مصدوميت شديد شد و بخت حضور در آفريقايجنوبي را از دست داد، گفت: با توجه به موقعيت حساس تيم، تا يكشنبه آينده در اردو ميمانم و بعد راهي كشور خواهم شد.
اين عضو منچستر يونايتد افزود: قصدم از ادامه حضور در اردو با وجود مصدوميت، بودن در جمع تيم ملي براي جلوگيري از تنش يا حاشيه است. با فابيو كاپلو، سرمربي تيم هماهنگيهاي لازمه صورت گرفته است.
منم با اجازه دوستان واسه خودم یکی درست کردم .
ایده ی گذاشتن اون آرم کنار هر عکس قشنگ بود . واسه هر کی بود دمش گرم .
سلام
منم اینو میزارم..و ولی اگر میتونستین یه عکس قشنگتر از لمپارد درست میکردین خیلی قشنگ میشد.
فعلن اینو میزارم
جرارد: بدون "فرديناند" هم موفق ميشويم
استيون جرارد به مردم كشورش اطمينان داد تيم ملي انگليس با دست پر از آفريقاي جنوبي باز خواهد گشت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، كاپيتان جديد تيم ملي انگليس با اطمينان از درخشش در آفريقاي جنوبي خبر داد و گفت: تيم ما آنقدر بزرگ و با تجربه است كه غيبت يك بازيكن تاثيري در عملكرد تيم ملي انگليس در آفريقاي جنوبي نخواهد داشت.
ريو فرديناند در تمرين تيم ملي انگليس از ناحيه رابط صيلبي زانو دچار آسيب ديدگي شد و جام جهاني را از دست داد.
استيون جرارد با ابراز تاسف از وضعيت فرديناند گفت: خبر بسيار ناراحت كننده اي بود. اميدوارم ريو هر چه زودتر سلامتي اش را به دست آورد و به ما ملحق شود. اما من مطمئنم انگليس بدون او هم مي تواند در جام جهاني موفق باشد.
جرارد كه وظيفه هدايت تيم ملي انگليس را در آفريقاي جنوبي بر عهده خواهد داشت، درباره وضعيت اردوي تيم ملي گفت: آسيب ديدگي ريو همه ما را ناراحت كرد. اما همه مي خواهيم در جام جهاني موفق شويم و موفقيت را به او هديه كنيم.
كاپيتاني در تيمي مانند انگليس آرزوي هر بازيكني است و من خيلي خوشحالم كه به اين افتخار بزرگ دست پيدا كردهام. اميدوار لياقت بستن بازوبند كاپيتاني را داشته باشم. با آسيب ديدگي جرارد اين سومين باري است كه بازوند كاپيتاني بين بازيكنان دست به دست مي شود.
جرارد درباره ادعاي "ريو فرديناند" گفت: با او موافقم. آسيب ديدگي آن هم در اين بازده زماني تنها مي تواند به دليل بد شانسي باشد.
ريو فرديناند پيش از اين اعلام كرده بود: فكر مي كنم جادو شده ام.
تقدیم به تمام هوادارن دو آتیشه تیم انگلیس:31: خیلی از عکسش خوشم میاد کسی جرات داره بیاد تو تاپیک :27:
نگاهي به گروه سوم؛ روياي مردان انگليسي
هنوز چهار روز ديگر به شروع نوزدهمين دوره جام جهاني فوتبال در آفريقاي جنوبي فرصت باقي است. رقابتهايي که مردم و رسانه هاي انگليس انتظار دارند، در پايانش انتظار 44 سالهشان براي تکرار عنوان قهرماني 1966 پايان يابد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، انگليس، آمريکا، الجزاير و اسلووني چهار تيم حاضر در گروه سوم رقابت هاي جام جهاني به ميزباني آفريقاي جنوبي را تشکيل مي دهند.
** انگليس
قهرماني، خواسته هواداران و رسانه ها از تيم ملي فوتبال انگليس است. مردان فابيو کاپلو به نظر همان اندازه به قهرماني نزديک هستند که تيم سال 1966 انگليس به آن نزديک بود. همان تيمي که تنها قهرماني انگليسي ها را در جام هاي جهاني رقم زد. نکته جالب رقابت ها در آفريقاي جنوبي آن است که شايد در دور يک هشتم نهايي، فينال سال 1966 چهل و چهار سال بعد ميان انگليس و آلمان تکرار شود.
- مربي
هيجان کار با فابيو کاپلو باعث شده است تا فوتبال دوستان در سرزمين مادري فوتبال سخت اميدوار باشند، روند پي در پي ناکامي هايشان اين بار در آفريقاي جنوبي به سر خواهد رسيد. اکنون اين مربي 63 ساله بايد نشان دهد که مي تواند بر دو ضعف تاريخي انگليسي ها چيره شود: ضربه هاي اعصاب خرد کن پنالتي و آمار وحشتناک دروازه بان هاي انگليسي.
- ستاره
وين روني. مهاجم 24 ساله منچستر يونايتد با شياطين سرخ فصلي فوق العاده را سپري کرد و در پايان هم به عنوان بازيکن برگزيده سال معرفي شد. او در عين حال هواداران فوتبال در بريتانيا را نگران هم مي کند. همان نگراني که از رقابت هاي پاياني همين فصل به وجود آمد و هنوز هم ادامه دارد. آسيبي که به از دست دادن رقابت هاي پاياني فصل انجاميد. او در اين باره مي گويد: "به همين خاطر در جام جهاني شاداب تر هستم."
- پيش بيني
انگليس رقابت هاي مقدماتي را بسيار خوب پشت سر گذاشت. با 9 برد در 10 مسابقه. "دن فابيو" ترکيب درستي را پيدا کرد و تيمي را با خود به آفريقا مي برد که به کمتر از قهرماني فکر نمي کند. در کنار ستاره اي همچون وين روني که در شرايط خوبي به سر مي برد، لمپارد و جرارد هم هستند. با اين حال گرت بري نقشي انکار ناپذير را در سيستم کاپلو بر عهده دارد. بازيکني چند پستي از منچستر سيتي که قرار است براي جرارد و لمپارد براي حمله فضا سازي کند. اما حضور او در آفريقا با ترديدهاي فراواني رو به رو بوده است. انگليس در دور گروهي مشکلي ندارد و صدر نشين گروهش شد. اما در نهايت به آلمان بر خواهد خورد. شايد هم دوباره همان کابوس هميشگي: ضربه هاي پنالتي. توني مابرت کارشناس يورو اسپورت مي گويد: "فکر مي کنم، انگليس در تئوري مي تواند قهرمان جام جهاني باشد اما آنها از پس اين کار بر نخواهند آمد."
داداش لحنت یجوریه ...نقل قول:
سلام خوب اومدم دیدم که یکی دو تا از پست هام پاک شده و امین هم یه تاپیک مهم زده و گفته قبل از پست زدن این تاپیک را مطالعه کنید.
منتها من نمی دونم چرا پریروز که این همه تو تاپیک آلمان همه میومدن اسپم میدادن و چرت و پرت میگفتن کسی کاری نمی کرد و از این تذکرها نمی داد انگار که فحش دادن به آلمان مستحبه!
بگذریم به هر حال اون تذکری که امین داده خیلی خوبه و بیشتر از همه به نفع تاپیک آلمان هست چون دیگه طرفدارای تیمایی که آلمان همیشه تیم مورد علاقشونو برده یا کلا نادان هستن نمیان اسپم کنن و چرت و پرت بگن تا ما هم مجبور بشیم بیایم جوابشونو منطقی تو تاپیک خودشون بدیم و بعد اونا هم عوض جواب دادن به خود ما توهین کنن!
ضمنا در مورد اون خبری که در مورد صحبت های بکن بائر گذاشته بودین اون خبر بد ترجمه شده بوده من پیگیری کردم دیدم صحبت اصلیش این بوده که با این مصدومین شانس آلمان کمتر شده نگفته دیگه شانسی نداره!
چون مشخص هم هست که اسطوره فوتبال آلمان همچین حرفی نمیاد بزنه همون مصاحبه هم که کرده برای روحیه دادن بوده و از بین بردن غرور کاذب در بازیکنان
شما که خودتو end منطق می دونی بیخیال شو و برو ...
مارچلو ليپي، وين روني را يكي از بهترين بازيكنان حال حاضر فوتبال جهان دانست و گفت: روني ميتواند انگليس را به مقام قهرماني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي برساند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مارچلو ليپي كه تحت تاثير عملكرد فوقالعاده وين روني در تيم منچستريونايتد قرار گرفته است، درباره او گفت: تواناييهاي وين روني بر هيچ كس پوشيده نيست. او از قدرت ذهني بالايي در زمين برخوردار است و در هر لحظه بهترين تصميم را ميگيرد.
سرمربي تيم ملي ايتاليا از رويارويي احتمالي تيم كشورش با تيم ملي انگليس در مرحله حذفي جام جهاني استقبال كرد و گفت: هميشه دوست داشتم مقابل انگليس قرار بگيريم زيرا بازي بسيار جذاب و تماشايي خواهد بود.
مهاجم شياطين سرخ به عقيده بسياري از كارشناسان، يكي از ستارههاي جام جهاني 2010 خواهد بود.
مارچلو ليپي در ادامه گفت: وين روني براي انگليسيها يك وزنه روحي است. روني بيترديد در كنار ليونل مسي و كريستيانو رونالدو يكي از بهترين بازيكنان دنيا است.
نقل قول:
مارچلو ليپي، وين روني را يكي از بهترين بازيكنان حال حاضر فوتبال جهان دانست و گفت: روني ميتواند انگليس را به مقام قهرماني جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي برساند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مارچلو ليپي كه تحت تاثير عملكرد فوقالعاده وين روني در تيم منچستريونايتد قرار گرفته است، درباره او گفت: تواناييهاي وين روني بر هيچ كس پوشيده نيست. او از قدرت ذهني بالايي در زمين برخوردار است و در هر لحظه بهترين تصميم را ميگيرد.
سرمربي تيم ملي ايتاليا از رويارويي احتمالي تيم كشورش با تيم ملي انگليس در مرحله حذفي جام جهاني استقبال كرد و گفت: هميشه دوست داشتم مقابل انگليس قرار بگيريم زيرا بازي بسيار جذاب و تماشايي خواهد بود.
مهاجم شياطين سرخ به عقيده بسياري از كارشناسان، يكي از ستارههاي جام جهاني 2010 خواهد بود.
مارچلو ليپي در ادامه گفت: وين روني براي انگليسيها يك وزنه روحي است. روني بيترديد در كنار ليونل مسي و كريستيانو رونالدو يكي از بهترين بازيكنان دنيا است.
من مطمئنم اگه رونی بتونه مثل حضورش تو منچستر ( بازی های اخیر رو به خاطر مصدومیت کنار بزارین ) عمل کنه میتونه انگلیس رو به راحتی تا فینال هم پیش ببره از نظر جسمی که خیلی از مسی و کریس رونالدو سر تره از نظر ذهنی درسته به اشخاصی مثل ژاوی و مسی نمیرسه ولی باز هم توی 3 تا فوروارد بزرگ جهان جا داره و این بر کسی پوشیده نیست
سلام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
خوب اومدم یچیزی بگم......
خدایش من نگران سلامتی روحی وجسمانیتون حین وبعداز برگزاری جام هستم.:31:
هنوز هم برای تغییرعقیده وقت هست.
دوستان،عصبانی نشین.فقط یک کم به جای عصبانیت ،واقعبین بشید.همین:31:(شوخی بود)
هرکی هم قهرمان بشه،بشه،مهم اینکه ما درکنار هم خوش وشاد بودیم وهستیم.
امیدوارم طلسم انگلیس بشکندو دراین جام موفق ضاهر بشه:20:(جدی بود)
البته فقط موفقیت،نه قهرمانی،چون میدونیدکه قهرمانی متعلق به آلمان است وبس.:31: (نه جدی نه شوخی)
سلام
از استقبال همه طرفدارای انگلیس تو فروم ممنونم!:11: طرح من زیاد هم فوق العاده نبود، بیشتر استقبال شما اونو ارزشمند کردش!:10: بازم ممنون!:40:
دوستان واسه اینکه امضاتون با کیفیت دربیاد فایل psd نوار کنار امضاهاتون رو از اینجا بگیرید:
ایشالا امسال لوگوی ورلد کاپ میشه پرچم انگلیس مثل امضای پایین:کد:http://mypcforlife.persiangig.com/p30world/England.psd
بعد نظرتون راجع به جمله زیر که قشنگترین بیت! از شعر معروف Three Lions برداشت شده، چیه؟! به نظر من که فوق العادست!
!Three Lions On A Shirt
!Jules Rimet Still Gleaming
یاعلی:11:
مرسی:11:نقل قول:
به نظرم این متن خوبی هست. بقیه دوستان هم بیان نظر بدن اگه دوس داشتن همینو بذاریم برای امضا.
راستی اگه برای لمپارد یه امضای قشنگتر درست می کردی خیلی خوب می شدش. اینی که درست کردی در حد و اندازه های لمپارد نیست:31:
جدی اگه یه دونه بهتر از لمپارد درست کنی خیلی خوب میشه. ممنون:11:
اینم یه والپیپر توپ واسه دوستان انگلیسی:31::27: ( با کمال احترام به طرفدارای آلمانی، ازشون خواهش می کنم شاکی نشن !:20::10:):
ببین این امضا در حد و اندازه های :31:لمپارد هست؟:20:خوبه؟:46::5:نقل قول:
آره خیلی خوبه.این کیفیتش بالاتره. مرسی:10:نقل قول:
راستی دوستان نظر خودشون رو راجع به اون متن بگن. اگه همه موافق باشن اونو می ذاریم بالای امضامون:46:
عشق است انگليس و هر چي انگليسيه ...:11::40:
ما عاشق انگليسم ... يعني واقعا عاشقم ...:40:
خوشحالم كه اينجارو پيدا كردم ...
ولي بچه ها من يه كم نگرانم ... مخصوصا الان كه ديگه يه خبرو همين جا خوندم خيلي حالم گرفته شد ...
نه فرديناندو داريم ... نه جان تري ... نه بكهام ... نه اوون ...
يه كم اين مصدوميت ها نگران كنندس :41:
سهیل جان به اینجا خوش اومدی:40:نقل قول:
جان تری هستش.اوون الان کلا شرایط خوبی نداره اگه مصدوم هم نبود دعوت نمی شد.ولی نبود فردیناند و بکام خیلی احساس میشه.
واسه اینکه حس این جمله رو درک کنید این آهنگ رو دانلود کنید!:20:نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/audio/E-9-fDKo/Baddiel__Skinner__The_Lightnin.htm
نقل قول:یک عکس ، یک خاطره
مسابقه آلمان و انگلستان در نیمه نهایی جام جهانی 1990 یکی از بازیهای کلاسیک تاریخ جام جهانی است. در این ماراتون فوتبال، دو تیم در پایان 120 دقیقه جدال پایاپای و نفس گیر به تساوی 1-1 رضایت دادند. گل آلمان را اولاف تون در آغاز نیمه دوم و گل انگلستان را گری لینه کر در اواخر نیمه دوم بازی به ثمر رساند. در اواخر وقت اضافی اول بازی، کریس وادل با ضربه ای زیبا، تیر دروازه آلمان را به لرزه درآورد و در نیمه دوم وقت اضافه، شوت گیدو بوخوالد آلمانی به تیر دروازه انگلستان اصابت کرد. کار به ضربات پنالتی کشیده شد. سه پنالتی اول هر دو تیم به ثمر رسید و استوارت پیرس مامور زدن چهارمین ضربه پنالتی انگلستان شد. ضربه پیرس را بودو ایلگنر، دروازه بان آلمان، مهار کرد. پس از به ثمر رسیدن چهارمین پنالتی آلمان، کریس وادل برای زدن آخرین پنالتی انگلیسی ها پشت توپ قرار گرفت. پنالتی وادل باید گل می شد تا انگلستان کماکان برای رسیدن به فینال امید داشته باشد. اما ضربه کریس وادل خوش تکنیک در کمال تعجب با فاصله زیاد از بالای دروازه راهی اوت شد و انگلستان فینال رم را از دست داد. پس از این بازی، یکی از مطبوعات انگلستان در ستون ظنز خود نوشت: توپ شوت شده توسط وادل در پنجمین پنالتی انگلستان، از زمین بازی خارج شده و طبق آخرین اخبار، بپس از خروج از جو زمین، به سرعت در فضا در حال حرکت است!
در عکس، ماتیوس در حال دلداری دادن به کریس وادل مغموم است و پشت سر این دو نفر، بازیکنان آلمان بر روی بودو ایلگنر و احتمالاً اولاف تون، حلقه شادی تشکیل داده اند. برتهولد با شماره 14 و اسپ مایر با شلوار ورزشی آبی رنگ، در حلقه شادی آلمانی ها قابل تشخیص اند.
اگر کاپلو با جام از افریقا نیاد افریقا و کاپلو رو باهم اتیش می زنیم :31:نقل قول:
خیلی خودتونو دست بالا گرفتین فعلا انگلیس تیم کهکشانیه با کاپلو هم قهرمانیم :31:
انگلیس تیمش ابر کهکشانیه:40:
طرفدارای تیمای دیگه خاطراتشون رو توی تاپیک تیم خودشون تعریف کنن. یه پستتو معمولا دو بار نمیدن:)
راستی همه طرفداری انگلیس سعی کنن از این امضاها استفاده کنن.دو سه مدل امضا درست شده که دوستان زحمت کشیدن که یه دونش همین امضای منه. یه دونه رو به دلخواه خودتون انتخاب کنید:46:
پست بالایی هم هیچ ربطی به این تاپیک نداشتش:)
دوست عزیز خوبه ولی دو نکتهنقل قول:
اول اینکه اصلا به اقتدار تیم (که قراره به امید خدا قهرمان بشه) اشاره ای نمی کنه (به نظر من بیشتر داره میگه انگلیس تو جام جهانی هست؛ همین)
دوم انیکه حالا این آقای ژول ریمه درسته که مبتکر جام جهانی بوده ولی خوب دلیل نمی شه یه فرانسوی رو بذاریم بالای پرچم انگلیس
واقعا این که هوادارای تیم هایی مثل چلسی و منچستر و .... دور هم توی این تاپیک جمع میشیم خیلی عالیه.
اینو گل گفتی من خودم طرفدار آرسنالم (به خاطر بازی زیباش)نقل قول:
درست مثل کشور خودمون که طرفدارای استقلال و پرسپولیس با هم برای ایران به ورزشگاه می رن
اندي كول: لدلي كينگ مي تواند جاي فرديناند را پر كند
سايت گل- اندي كول، مهاجم سابق تيم ملي انگليس معتقد است هرچند آنها فرديناند را به دليل مصدوميت از دست داده اند اما لدلي كينگ مي تواند جاي خالي او را پر كند.
كول در مصاحبه با سايت گل در پاسخ به اين سوال كه آيا كينگ مي تواند جاي فرديناند را پر كند، گفت:" بي ترديد. وقتي بازي لدلي كينگ را مي بينم با خودم مي گويم چه بازيكن فوق العاده اي. من واقعا به اين مسئله اعتقاد دارم. اگر مصدوم نشود، مي تواند بازي هاي ملي زيادي براي انگليس انجام دهد.
جمي كرگر نيز بار ديگر به تيم ملي بازگشته؛ او نيز بازيكن بسيار خوبي است."
دارن بنت و تئو والكات در فهرست نهايي كاپلو جاي نداشتند و كول معتقد است كه بازيكن تيم ساندرلند از شايستگي كافي براي حضور در جام جهاني برخوردار بود.
" حق دارن بود كه به جام جهاني برود. غيبت او واقعا نااميد كننده است. اولين چيزي كه هواداران از شما مي خواهد اين است كه براي باشگاه تان گلزني كنيد و او نيز 24 گل براي ساندرلند در ليگ برتر زده بود. خط خوردن براي او بسيار نااميد كننده بود زيرا اين دومين جام جهاني است كه از دست مي دهد. اميدوارم او در يورو 2012 حضور داشته باشد و نشان دهد كه در چنين سطحي مي تواند بازي كند."
اسون گوران اريكسون: انگليس مي تواند به نيمه نهايي برسد
سايت گل- اسون گوران اريكسون، سرمربي سابق تيم ملي انگليس، معتقد است سه شيرها علي رغم از دست دادن ريو فرديناند مي توانند به مراحل بالاي جام جهاني برسند.
اين سرمربي سوئدي كه هدايت ساحل عاج را در جام جهاني بر عهده دارد، با مشكل مشابهي روبروست. ديديه دروگبا از ناحيه دست راست دچار شكستگي شده و شايد جام جهاني را به كلي از دست بدهد.
اريكسون در گفتگو با گاردين گفت:" اگر انگليسي ها ديگر با مشكل مصدوميت مواجه نشوند، مي توانند تا پايان راه را طي كنند و اگر اين اتفاق رخ دهد، من واقعا خوشحال خواهم شد. من فكر مي كنم آنها از شانس زيادي برخوردارند. اميدوارم روني در اوج باشد. فكر مي كنم روني براي آنها بسيار مهم است، به همان اندازه كه دروگبا براي ما اهميت دارد."
ساحل عاج در يكي از دشوارترين گروه هاي جام جهاني با تيم هاي برزيل، پرتغال و كره شمالي هم گروه است اما اريكسون مطمئن است كه مي تواند تيمش را به مرحله بعد برساند.
او همچنين مطمئن است كه انگليس علي رغم از دست دادن ريو فرديناند، مي تواند به جمع چهار تيم پاياني رقابت هاي جام جهاني برسد.
" اين فرديناند يكي از بهترين مدافعان دنياست و مصدوميت او خبر بدي براي انگليس و جام جهاني است اما انگليس بازيكنان خوب زيادي دارد، به ويژه وقتي در مورد مدافعان و هافبك ها صحبت مي كنيم."
اول مرسی از اینکه نظرت رو راجع به این جمله گفتی!:11:نقل قول:
به نظر من اگر میخوایم یه جمله ای رو بزاریم تو امضامون، باید یه جملهی رسمی باشه یا از یه شعارهای معروف باشه! آهنگ سه شیر، تا جایی که من میدونم یکی از معروفترین آهنگ ها واسه تیم ملی انگلستانه... ضمنا ما نمیتونیم فرضا جمله خداوند ملکه رو حفظ کند! (سرود ملی انگلیس) رو بزاریم تو امضا!:31:
بعد اینجا منظور از ژول ریمه برادر ژول ریمه نیست، منظور کاپ جام جهانیه 66 هستش که داره هنوز میدرخشه (ترجمه جمله). وقتی خود انگلیسی ها کاپه جناب آقای فرانسوی رو قبول دارن، دیگه ما واسه چی چونه بزنیم!:دی
در مورد نکته اولت باهات مخالفم!:10: به نظر من تو این جمله، قشنگ یه روحیه مضاعف به آدم میده که انگلستان با وجود 44 سال ناکامی، امسال میتونه قهرمان بشه!:8:
خلاصه اینکه من پس از بررسی تو شعار های تیم ملی انگلستان این جمله رو بهتر از همه دیدم. البته یه جمله هم هست که اگه به آلمان خوردیم خوراکه امضا هستش!:27:
There Were Ten German Bombers In The Air
And The RAF From England Shot One Down
باز هر چی که دوستان بگن!:20: ما تسلیم نظر جمعیم (البته اگه جمعمون متحد باشه و بیشتر به این تاپیک بیایم:10:)
راستی ایم جمله اگه زیر عکس امضامون باشه قشنگتره... مثل امضای میلاد.:20:
---------- Post added at 11:04 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------
عجب عگس بیستیه میلاد!:18: بسی حال کردم باهاش!:31:نقل قول:
دوست عزیز با توضیحاتی که دادید من که دگرگون شدم حالا دیگر میگم حق با شماست خوب من که تاحالا این سرود رو نشنیده بودم نمی دونستم که سرود نماد تیم ملیشونه با این اوصاف به نظر من خوبهنقل قول:
در مورد دومی هم که اصلا نمی شه روش بحث کرد به نظرم فوق العادست
فكر نكنم تيمي بتونه در مقابل انگليس حرفي براي گفتن داشته باشه(البته احتمالاً بجز اسپانيا)