من طرفدار آلمانم دوست دارم قهرمان شه.
اصلا هم اهل کل کل نیستم،اومدیم و انگلیس قهرمان شد!
Printable View
نقل قول:
گزشته چراغ راه آیندست
می خوای کسی رو بشناسی به گذشتش نگاه کن
:blink:نقل قول:
اون مال سال 2001 بود چیکار داره به الان
رسوایی نوجوان 22سالتون رو میگی ؟ :27: طرف زن و بچه داره بعنوان نوجوان اوردنش :27:نقل قول:
آلمان با نوجواناش هم بیاد حال بزرگسالان شما رو میگیره
نقل قول:
Alt + f4 بزن..
نشد ctrl + W
...
بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارننقل قول:
شک نکن المان پای فیناله
البته چه خوبه که طرفداران آلمان هم یه سری چیزای متعصبانه توی تاپیک هوادارن انگلیس نگن.نقل قول:
فک کنم تاپیک هوادارن آلمان باشه..
دوستانی که علاقه به این تیم ندارن اُون بالا سمت راست یه
ضربدر هستش ؛ می تونن کلیک کنن..!
پستای منم مثل اینکه جوابی نداشت چون جوابی کلا وجود نداره:38:
در ضمن واقعیت تلخه:)
حالا بازم بیا بگو من توهین نمی کنم!!!!نقل قول:
ضمنا اون موقع که آلمان جام درو می کرد شما رو درخت موز بودی :)))))
در ضمن الان آلمان تو همه رده های سنی جوانان و نوجوانان داره قهرمان اروپا و جهان میشه و این نشون از اینه که نسل طلایی آینده فوتبال آلمان در راهه
چی میگی؟نقل قول:
نوجوان 22 ساله کیه دیگه؟
خودتم میفهمی چی میگی؟
ارمغان جون ولشون کن ... تو تایپیک انگلیس کسی نمیره سر بزنه واسه همین میان اینجا پست میدن شاید یکی بخونتشون...
نقل قول:
جواب پست شما رو دادم تا به آروزت برسی..!
من کی گفتم مربیای آلمان فقط نظم دارن!!؟نقل قول:
من گفتم دیسیپلین و اقتدار و انضباطی که مربیای آلمانی دارن مربیای دیگه ندارن یعنی اکثر مربیان آلمانی این ویژگی رو دارن
مثلا کلینزمن هم با اینکه آلمانی بود ولی همچین خصوصیتی رو نداشت
ولی کسی مثل فیلیکس ماگات نمونه یه مربی آلمانی با اتوریته بالاست
فن گال هم هیمن خصوصیت رو داشت ودیدیم که با کسی شوخی نداره کلوزه رو که بهترین مهاجم آلمان هست نیمکتنشین کرد یا تونی رو به خاطر بی انضباطی انداخت بیرون
اینم که تیم های آلمانی نتونستن تیجه بگیرن بحثش مفصله که مهمترینش مشکلات مالیی بوده که در این چند سال داشتن و همینطور بدشانسیهای پیاپی مثلا همین امسال اگر ریبری رو بیخود محروم نمی کردن شاید قهرمان بایرن بود نه اینتر
نقل قول:
رسوایی نوجوان 22سالتون رو میگی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طرف زن و بچه داره بعنوان نوجوان اوردنش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز انتظار ها داریا بالاخره آلمانه این کارا رو نکنه چیکار میخواد بکنه !!!!!!
نقل قول:
خوبه بعد از بردیا تو این تاپیک یه نفر دیگه پیدا شد که تعصب نباشه وجودش
نقل قول:
اکثر طرفدارای آلمان انتظار یه کار خارق العاده از بازیکناشون دارن.
همون داستان پلی استیشن و ..... هستش
نقل قول:
بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارن
شک نکن المان پای فیناله
جدا از شوخی مواظب دست و پاتون باشین توی این روزا چون الان آفریقای جنوبی زمستون هستش دیگه انقدر شما طرفدارای آلمان جغرافیا باید بلد باشین که بدونین وضعیت هوایی نیمکره جنوبی چطوره و کلا بخوام بگم ( بدون اینکه متعب باشم ) برای اکثر تیم های اروپایی این وضعیت ستم محسوب میشه :41::41:
OFF TOPICنقل قول:
ضمنا اون موقع که آلمان جام درو می کرد شما رو درخت موز بودی :)))))
بحث درخت شناسی هم داری انجمن گیاه شناسی داریم برو اونجا موز و ... مطرح کن =))))))))
خلاقیت داشته باشه حداقل موز رو به آناناس یا ... تغییر بده =)))))))))))))))) حداقل ما روی درخت بودیم بعدش با پای خودمون اومدیم پایین رفتیم خونمون شما که توی آوند هم نبودی عزیز =)))))))))))))))))))))))))))
آفرین به شما. اینجوری تعداد صفحه های اینجا هم همین جوی بالاتر میره و این یه امتیاز میتونه برای آلمان باشه:38:نقل قول:
جواب پست شما رو دادم تا به آروزت برسی..!
کلا این بحث های تیمهای باشگاهی به این تاپیکا زیاد ربطی نداره چون اینجا مربوط به جام جهانی میشه. کلا ادامه داده نشه بهتره.نقل قول:
ولی یادتون باشه که برای حرفایی که می خواید بزنید فکر کنید.چون با یه حرف بهترین لیگ دنیا هیچ تغییر نمی کنه:)
در آخر بازم به خاطر اسپم هایی که توی تاپیک انگلیس داده شده تاسف می خورم که باعث این بحث ها شدش:)
دوستان چرا بحث الكي ميكنين؟ :31:
ایول الله . یکی پیدا شد حرف دل منو زد.نقل قول:
من حالم از انگلیس بهم میخوره!
بازم ایول الله.نقل قول:
بیخیال انگلیس.. گفتم انگلیس جز 8 تیم بشه واسشون مثه قهرمانیه .. همینقدر بیشتر لیاقت ندارن
دیگه همین مونده بود که به پاکترین فوتبال جهان هم بیان تهمت بزنن!نقل قول:
بحث موز رو هم خودت شروع کردی و جوابتو گرفتی
ضمنا آفریقای جنوبی خیلی هم فکر نکنم سرد باشه اروپا هم فعلا بهاره هنوز خیلی گرم نشده پس زیاد مشکلی پیش نمیاد
نقل قول:
واسم زیاد این مهم نبود.. آروزی شما مهم تره..!
واقعا از اسپم بزرگی که ایشون توی تاپیک انگلیس دادن استفاده کردیم. در ضمن یه نگاهی به اون تاپیک نظرسنجی بندازید ببینید طرفدار چه تیمی بیشتره:)نقل قول:
ایشون هم شرایط مشابهی داره.یه پست خیلی نامربوط توی تاپیک انگلیس دادش. فقط ایشون یه ویژگی خاص داره که در مورد موز و این چیزا هم صحبت می کنه و همه انجمن های سایت رو توی انجمن جام جهانی می بینه.خیلی جالبه در مورد بازی های کامپیوتری هم خواستین همین جا صحبت کنید!!!نقل قول:
اون بحث موزم بحث موزم بحث مفصلیه ولی توی انجمن زیست شناسی میشه در مورد مفصل صحبت کرد.اگه خیلی این چیزارو دوس دارید در اون انجمن می تونید تاپیک اونو بزنید:38:
اینارو گفتم که اشاره کنم چه کسانی این بحث ها رو درست کردن. می تونید توی تاپیک تیم ملی انگلیس از پستای جالب این افراد لذت ببرید:)
آروزی شما در اولویته. ما آرزوی خاصی نداریم. فقط آرزو می کنیم که اسپم در تاپیکا کم بشه:38:نقل قول:
واسم زیاد این مهم نبود.. آروزی شما مهم تره..!
حس می کنم داره وقتم هدر میره... تنهاتون میذارم ؛ شب خوش..نقل قول:
نميدونم چرا بعضي از دوستان تعصب الكي رو آلمان دارن؟؟؟؟
دوستان تعصب رو بزارين كنار باور كنين امسال آلمان حسابي گند ميزنه
به نظر من تو اين جام كره شمالي خيلي موفق تر از آلمان ظاهر ميشه
كري چيه عزيز مننقل قول:
من نمی دونم چرا اونها که طرفدار المان نیستن میان اینجا کری می خونن ...حتما از تیمهای المانی زیاد خوردن ...... به هر حال مهم نیس .. مهم اینه که طرفدارهای المان بهترین طرفدارها و بافرهنگ ترین هستین ... ایشالله که قهرمانه
قطعا فقط طرفداراي آلمان هستن كه به اين تاپيك ميان و ما هم همه طرفدار آلمانيم
ولي بايد واقعيت رو پذيرفت
آلمان امسال ... :31:
چرا اينجا همه توهم توطئه گرفتن ؟؟؟ :31:نقل قول:
بهشون اهمیت ندید بچه ها
سر یورو2008 هم بقیه میومدن فقط با آلمانیا کری میخوندن،این نشون دهنده بزرگی ماست که بقیه سعی میکنن کوچیک جلوه بدنمون
از گروهش بياد بالا ما ازش انتظار ديگه اي نداريم :31:نقل قول:
دوست من فرامش نکن جام جهانی2002رو.زمانیکه حتی مردم آلمان فکرمی کردن تیمشون از گروه هم بالا نمی ره،آمد وبایک فوتبال منطقی ،هدفمند به فینال راه یافت.آن هم چگونه؟کره جنوبی رو به راهتی خذف کرد.کره ای که ایتالیا،اسپانیاو...روخذف کرده بود.این در حالیه که اولیور کان بهترین بازکن جام وجهان انتخاب شد.یک دروازه بان،درجمع(ریوالدو-رونالدو-رونالدینهو-......)میاد وبه سادگی بهترین میشه.....داداش اونموقه ما(آلمانها)یک بازیکن داشتیم غوغا کردیم،درحالیکه بقول خودت 6-5تا بازیکن داریم می دونی چی میشه؟...........به راهتی فینالیست میشیم.
شديدا تاييد ميشهنقل قول:
آلمان امسال بازی نکنه سنگین تره .
به نظر من اصلا وارد آفريقاي جنوبي نشه
يه بهاني چيزي بيارن حداقل از آبروريزي جلوگيري ميشه
شايد شما هم دو سال ديگه به نتيجه العان ايشون برسيننقل قول:
فکر کنم در این 4 ساله اینجا عضوی اینو فهمیده باشی!!
بهتره فعلا عجله نكنين وقت زياده :27:
اگه پيداش شه شما دعواش ميكني ؟؟؟ :5:نقل قول:
برو دیگه اینورا پیدات نشه
دقيقا ما منطقي بحث ميكنيم و به كسي هم توهين نميكنيمنقل قول:
توهین نشونه کم آوردنه و خالی از جواب منطقی بودنه خیلی زوده هنوز جام شروع نشده شروع کردین !!!
فقط نطرات خودمونو ميگيم و نظر هر كي برا خودش محترمه
بله ديگه همه دنيا بر عليه آلمانن ديگهنقل قول:
کدوم کم اوردن؟
اینکه انگلیس یه دوره فقط به لطف میزبانی و با گل مشکوک قهرمان شده
ولی آلمان 3 دوره قهرمان شده و 4 بار نایب قهرمان
و اسطوره ای داره مثل بکن بائر که با دست شکسته میاد بازی می کنه و کسیه که هم به عنوان بازیکن و هم به عنوان مربی جام جهانی رو فتح کرده و یا الیور کانی داره که تنها دروازه بانی میشه که عنوان بهترین دروازه بان جهان رو به دست اورده و یا لوتار ماتئوسی که بیشترین بازی رو در جام حهانی داشته و یا بمب افکنی چون گرد مولر داشته که اقای گل جام های جهانیه و.. و... و ...
اینا نشونه کم آوردنه ماست یا شما؟!
ضمنا توهینو شما شروع کردی که میگی آلمان از گروهشم صعودن می کنه مگر با تفاضل گل یا اینکه با تمسخر میگی دکتر صدر ازتون تعریف کرده
پریمیر لیگ هم یادت نرفته که زمانی حتی از لیگ ایتالیا هم ضعیفتر شده بود و با ورورد سرمایه گذاران خارجی بود که دوباره پیشرفت کرد حالا خوبه که از مربیان 4 تیم برتر لیگتون ییشونم انگلیسی نیست!
من خودم طرفدار آلمانم ولي از بيشترين چيزي كه بدم مياد طرفدار متعصب و متحجره
نقل قول:
ما هم اولش همینارو گفتیم طرفدارای تعصبی گفتن که شما توهین کردید از اول قصد تخریب داشتید =)))) ما رو با تانک و لودر اسرائیل اشتباه گرفتن =)))))))))))) خوندن نقد تیمی که دوستش داری از دیدگاه کسایی که بهش علاقه مند نیستن جدیدا شده تخریب ولی بازم میگم که امسال تیم های اروپایی به یه مشکلاتی توی آفریقای جنوبی به خاطر زمستون میخورن :دی
نقل قول:
اون بحث موزم بحث موزم بحث مفصلیه ولی توی انجمن زیست شناسی میشه در مورد مفصل صحبت کرد.اگه خیلی این چیزارو دوس دارید در اون انجمن می تونید تاپیک اونو بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه اگه خیلی هم مشتاق بودن من با یکی از کاربرای معروف اونجا هم آشنایی دارم سفارش میکنم سریعتر به جواب برسن :دی =)))))))
شما یعنی می خوای بگی طرفدار آلمانی؟!!!!نقل قول:
من که هیچ نشونه ای از طرفدارای آلمان در شما نمی بینیم!!
در 2002 و 2006 و 2008 هم خیلی ها همینو می گفتن که آلمان تیم نیست و زود حذف میشه و ... ولی دیدین که در هر سه جام آلمان به جمع 4 تیم رسید
پس کی می خواین سرتون به سنگ بخوره و به عظمت و بزرگی آلمان احترام بذارید؟
این قضیه موز رو انگار خیلی جدی گرفتی داری کشش میدی!نقل قول:
در ضمن پستای شما توهین آمیز بود قبول کن
نقد با تخریب فرق می کنه!
عذر ميخوام تو اساينامه فوتبال آلمان اومده كه طرفدارا بايد خودشون رو به شما معرفي كنن و ازتون تاييديه بگيرن ؟نقل قول:
شما یعنی می خوای بگی طرفدار آلمانی؟!!!!
يا نكنه ميخوام من دستهامو از زير در نشون بدم تا مطمعن بشي آقا گرگه نيستم كه از تاپيك اسپانيا و آرژانتين و ... اومده باشم تا اين اعتماد به نفستون رو به هم بريزم ؟؟؟
مشكل همينجاست كه اصلا سنگي نميبينيم كه سرمون بخوره بهش :27:نقل قول:
پس کی می خواین سرتون به سنگ بخوره و به عظمت و بزرگی آلمان احترام بذارید؟
بازم ميگم نظر من اينه
آلمان امسال = آبرو ريزي به تمام افتخارات سابق :31:
اگه جز 4 تیم شدن و به فینال رسیدن گند زدنه المان همیشه داره گند میزنه مثه 2002 ....2006....2008 که گند زد... من عاشق این گند زدن هام ...شما انگلیسی ها هم برین تو کف بمون شاید بیایین خز 16 تیم اون وقت یه جشن بگیرن که جز 16 تیم برتر دنیا شدین.....نقل قول:
تا وقتی المان هست همه تیم ها باید تعظیم کنن
عشق است آلمان
پر افتخارترين تيم ملي اروپا
تيمي كه بيشترين حضور در فينال ها رو داشته
تيمي كه هيچ وقت نميشه اون رو دست كم گرفت و دو جام جهاني گذشته اثبات كننده اين حرفه / بدون سوپر استار از پس همه تيمها بر مياد / چون يك تيم به معناي واقعيه /
just germany
شب دراز است و قلندر بیدار خواهیم دید!نقل قول:
بجان خودم من یکی که آلمانیم بعد اسپانیا!نقل قول:
شما یعنی می خوای بگی طرفدار آلمانی؟!!!!
اما یه سری دستهای پشت پرده باعث شده ضد و تقیض حرف بزنم!
آلمان تعظیم کنه ما پشتشیم : دینقل قول:
تا وقتی المان هست همه تیم ها باید تعظیم کنن
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
نقل قول:
آلمان تعظیم کنه ما پشتشیم : دی
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ �♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ � ��♥♥
بله انگلیس و اسپانیا از پشت به همه تیم ها حمله میکنن :دی :دی :دی گفتم قبلا مواظب دست و پاشون باشن تیم ها از جمله آلمان !!
کلا از مهمترین تاکتیک ها هستش
من نمی دونم طرفدارهای انگلیس چرا تو تایپک المان هستن ... واقعا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نترسین انگلیس هم میاد بالا
در بزرگی آلمان همین بس که طرفداران سایر تیم ها میان اینجا همش کری می خونن!
میشه شما دیگه اینجا پست ندی . برو تو کوچه خودتون بازی کن بچه .نقل قول:
دوستان عزیز اصلا لازم نیست که به کسانی که میان تایپک را به بهم بریزن جواب بدین بزارین برای خودشون خوش باشن , جواب ..... خاموشیست:46: ضمنا در مواقع لزوم از دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونین استفاده کنید:46:
چندتا عکس خاطره انگیز و جالب:
یادش بخیر کارستن یانکر:دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
/////////////////
کریستین زیگه با مدل موی خاص خودش برای جام جهانی 2002:
//////////////////
بالاک , خیلی حیف شد که مسدوم شد متاسفانه فینال سال 2002 هم محروم بود:
//////////////////
الیور کان بهترین بازیکن جام جهانی 2002:
:40::40:
/////////////////
رودی فولر مربی سال 2002:
اینم جوونیاش:40:
////////////////
قیصر را هم که همه میشناسن:40:
شما شهردار محلي ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه شما دیگه اینجا پست ندی . برو تو کوچه خودتون بازی کن بچه .
چرا باور نميكنين كه آلمان امسال رو به قبله استتتت
برديا جان باور داشته باش آلمان = امسال = افتضاح
خیالت راحت باشه.تیم مالدیو هم ممکنه 200سال دیگه (بابرنامه ریزی)قهرمان جهان بشه!اما این انگلیس تا500سال دیگه باید کارکنه که تازه مربی داخلی پرورش بده.بابا جون کارهای بزرگ آدم های بزرگ می خواد...نقل قول:
با افتخار آلمان
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
ناراحت نشو.می خوای بمونی بمون.....اما با مسئولیت خودت.یه موقه نری هم تایپکهات روبیاری دعوا(البته استقبال می کنیم)......نقل قول:
گریه مریه نداریم....................
با افتخارآلمان
---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:07 AM ----------
بابا هستی دیگه چون نمی خوای قبول کنی اعتبار جام به وجود همین آلمانه.آقاجون ما کارخانه جوجه کشی داریم شما نگران جوجه وجوجه کشی نباشید.نقل قول:
با افتخارآلمان
نه بابا!!!راست می گی؟ جون تو خیلی ترسیدیم!بابا جمش کنید....انگلیس هم برام شده تیم.حالااسپانیا یه چیزی میشه بهش تخفیف داد.اما انگلیس؟.................................چ بگم والا؟نقل قول:
با افتخارآلمان
---------- Post added at 02:21 AM ---------- Previous post was at 02:17 AM ----------
داداش جهت اطلاع شما،این ها حقایق دنیای فوتباله.نقل قول:
بعدش به مانگو، برو به اون طرفدارای انگلیسی بگو.................بنده خداها فکرمیکنن تیمشون حرفی برای گفتن داره:31:
البته یه چیزی دارن بگن،(ما تسلیم هستیم):31:
با افتخارآلمان
ما تعصبی در طرفداری کردن از تیم خود نداریم ولی خودمونیم اگه تیم شما انقدر افتخار داشته باشه که نشه شموردش بعد یکی بیاد اسم یه تیم دیگه رومطرح کنه(اون هم تیم انگلیس)،دفاع نمی کنی(تازه مادرحال دفاع هستیم.وای به روزکه حمله کنیم)واقعا خنده داره.بابا جون شمابرید واسه امریکایا اسلونی کری بخونید.حداقل درحد واندازه شماهستن.یه مقدارخوب بازی کنید شاید مساوی روازشون بگیرید..........نقل قول:
فکر میکنم مادر محوطه منطق حرکت میکنیم.جون مثل بعضی ها خیالپردازی نمیکنیم با انگلیس قهرمان بشیم.بابا خودشون میگن اگه به یک هشتم برسیم،افتخاربزگیه.حالاحرف حساب شماچیه؟تادیرنشده .............
با افتخارآلمان
اولا منظورارمغان جنون(با احترام) این نبود.شما مشکل سوءبرداشت دارید.نقل قول:
دوما لطفا کارنامه بایرمونیخ رومطالعه بفرمایید.
سوما ما آدم های با ادبی هستیم.نمیریم خونه دیگران دعوا.............
با افتخار آلمان
خبر خوش:
سرمربی تیم فوتبال آلمان در نظر دارد تا پایان ماه ژانویه قرارداد خود را با فدراسیون فوتبال این کشور تمدید کند.
به نقل از اسکای اسپورتس، این مربی 49 ساله که از سال 2006 جایگزین یورگن کلینزمن در تیم ملی آلمان شده است، عملکرد راضی کنندهای در این تیم داشته تا آنجا که مسئولان فدراسیون فوتبال آلمان مایلند به همکاری با وی ادامه دهند.
یواخیم لو تیم ملی آلمان را به فینال رقابتهای یورو 2008 رساند، جایی که این تیم با نتیجه یک بر صفر مقابل اسپانیا شکست خورد و به نایب قهرمانی بسنده کرد. لو همچنین موفق شد تیم ملی آلمان را رهسپار رقابتهای جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی کند.
تئو زوانزیگر، رئیس فدراسیون فوتبال آلمان در ماه دسامبر گفته بود که قرارداد یواخیم لو تا سال 2012 تمدید می شود.
لو گفت: من پیش از این با رئیس فدراسیون فوتبال آلمان گفتگو کردهام و توافق کردهایم که قراردادم را تا دو سال دیگر تمدید کنیم البته هنوز این مساله قطعی نشده است.
با افتخار آلمان
- انگلیس ؛ جان تری که اخیرا مورد انتقاد مارتین اونیل، سرمربی استون ویلا ، قرار گرفته ، روز شنبه از سوی فابیو کاپلو ،سرمربی تیم ملی فوتبال انگلیس ،از این تیم اخراج شد .(فارس نیوز)
خودشون باخودشون درگیرن.سورژه خنده این جام هم مشخص شد.(انگلیس)
فقط آلمان
سلام به دوستان
مطمن باشید آلمان جزو 4 تیم پایانی خواهد بود.تیمی که نشون داده با نظم و انظباط به مراحل بالا میرسه.
تیمی که هیچ وقت اسیر حاشیه های بازی نمیشه و تا دقایق پایانی نظم و انظباطش رو حفظ میکنه.
تیمی که گل های مدرسه ای رو مثل آب خوردن میزنه و از لحاظ تاکتیک به نظر من به همتاست.
تیمی که احتیاجی به یک ستاره خاص نداره که بیاد همه رو دریبل بزنه و به گل برسه....
تیمی که با برنامه و اعتماد به نفس مثال زدنی به هدفش همیشه رسیده.
تاریخ گواه این مدعا هست. من هم از وقتی یادمه طرفدار فوتبال آلمان بودم و تیم ملیش.با همه تبلیغات منفی که گزارشگران صدا و سیما همیشه در تورنمنت ها علیه آلمان به راه می اندازند ولی همیشه جز بهترین ها بوده.
بعد از آلمان طرفدار انگلیس هستم.
منفورترین تیم ها از نظر من اسپانیا و پرتغال هستند...به اینها هم میگن تیم؟همشون سوسولن.
و مطمئن هستم که اسپانیا بدترین تیم بزرگ این جام هست به همراه فرانسه....و قهرمان هم برزیل.
سلام به همه طرفداران گل آلمان ایشالله که قهرمانیم...
و اما در مورد آلمان!
جای هیچ شکی وجود نداره که آلمان همیشه تیم تورنومنت بوده و همیشه اونجایی که باید خودش رو نشون داده...
در مورد شخصیت قهرمانی بگم شخصیت به این نیست که تو دور مقدماتی تیمارو 6 تا 6 تا بزنی و ...
شخصیت یه تیم در طی زمان با تیم شکل گرفته...
به شخصه به عنوان یه هوادار آلمان حتی با این بحرانی که ایتالیا توش گرفتاره شخصیتش رو از تیم های اسپانیا و انگلیس و هلند واسه این جام بیشتر می دونم...(گفتم شخصیت یعنی اگه اسپانیا بیاد قهرمان بشه بیشتر تعجب میکنم تا ایتالیا).
آلمانم همیشه تیمی بوده که هیچ کس به عنوان مدعی اصلی روش حساب نمیکرده و بازی به بازی خودش رو نشون داده...
تو تاپیک پیشبینی هم اشاره کردم گفتم اینجا هم بگم بد نیست آلمان جوون ترین تیمش رو تو این 8 دهه اخیر آورده ولی به شخصه ذره ای امیدم کمتر نشده!
در مورد این جام هم باید بگم که در حال حاضر به نظر میرسه تیم های برزیل و اسپانیا و انگلیس و شاید کمی هم آرزانتین فرم نسبتا بهتری نسبت به بقیه تیم ها دارن و طی این چند دوره معمولا به عنوان مدعی اول شناخته می شدند ولی اسمایی که ما بعد جام تو نیمه نهایی میبینیم معمولا برزیل و آلمان و ایتالیا و ... جزوشون هستند.