سلام محمد حسين جان ! آقا اينارم واسه ما حساب كن و ببين رتبه احتمالي و رشته هاي پيشنهاديش چيه :
ادبيات : 40
عربي : 20
معارف : 50
زبان : 20
رياضي : 6
فيزيك : 10
شيمي : 40
- منطقه 3
ممنون :11:
Printable View
سلام محمد حسين جان ! آقا اينارم واسه ما حساب كن و ببين رتبه احتمالي و رشته هاي پيشنهاديش چيه :
ادبيات : 40
عربي : 20
معارف : 50
زبان : 20
رياضي : 6
فيزيك : 10
شيمي : 40
- منطقه 3
ممنون :11:
باشه ... اون کارنامه ها رو حتما میزارم ... شرمنده اشتباه شد ... این رشته های پیشنهادی شما هست :نقل قول:
کد:
http://up.--------.com/Files/79bb0f5c82354b798b7a.rar
حدود نمره اکتسابی : 8910نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 5200-5400
رشته های پیشنهادی :
کد:
http://up.--------.com/Files/b61292be28c0409c8948.rar
ممنون دوست عزیز ... به هر حال من خوشحالم که دارم کمکی میکنم ... امیدوارم موثر باشه . :46:نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 7120نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 8600-8800
برای رشته ی پیشنهادی باید استان محل اقامت رو بدونم ... چون بومی گزینی رو هم تاثیر میده ...
استان ايــــــــــــــــلام !نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 7120نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 8600-8800
رشته های پیشنهادی :
کد:http://up.--------.com/Files/72dbcfc14f7a4786ac13.rar
محمد حسين عزيز ! بازم ممنونم بخاطر اين همه لطفي كه به ما ميكني ! در مورد اين رشته هاي پيشنهادي شماره رشته ها رو بر اساس احتمال قبولي ميزنه يا همينطوري در هم ؟!! :31:
:40::11:
سلام، لطف كنيد بگيد براي مهندسي راه آهن دانشگاه علم و صنعت حداكثر چه رتبه اي مي خواهد .
باتشكر
خواهش میکنم ... فکر نکنم بر اساس احتمال قبویل باشه ... حتی سعی میکنن کمی محتاطانه بزارن رشته ها رو که یوقت بچه ها رویا پردازی نکنن ... و اینکه رشته های بیشتری هم دارن که ممکنه تو رتبه شما احتمال قبولی باشه و من فکر کنم تقریبا رندمی میزنن . اما همین که بومی گزینی رو تاثیر میدن خیلیه ...نقل قول:
دوست من لطفا سهمیه منطقه خودتون رو بفرمائید تا جستجو کنم ...نقل قول:
محمد حسین جان اگه زحمتت نیست برای منطقه 2 قبولیای دندونپزشکی تهران و شهرستان رو برام بزاری . میخوام ببینم توی بدترین حالت با چه رتبه ای میشه دندونپزشکی قبول شد؟:11:
اقا محمد حسین عزیز هر وقت،وقت کردی میتونی هرچی کارنامه از منطقه1 از سه رشته پزشکی،داروسازی،دندانپزشکی بزاری؟
اگه نیاز هست:جنسیت مرد/استان فارس
قربان دستت
البته محمد حسین عزیز منظورم رتبه های آخر قبولی این سه رشته هست
همش نه چون میدونم زیاده و زحمتتون میشه
خیلی متشکرم
مهندسي راه آهن منطقه 1نقل قول:
در ضمن لطف كنيد بگيد براي مهندسي عمران علم و فرهنگ و مهندسي خودرو علم و صنعت چه رتبه اي مي خواهد . منطقه 1
چه جالباااااا..نقل قول:
یعنی عربی و زبان بالا زدن اینقدر تاثیر داره (منم منطقه 2 هستم)
با چه سالی تخمین رتبه زدی عزیز؟88؟
اگه اینطوره که تو این مدت رو عمومی خوب سرمایه گذاری کنم. :8::8:
سلام یه لطفی کن ببین با این درصد ها چه رشته ای پیشنهاد میکنه
ادبیات 60
عربی30
دینی 50
زبان 80
ریاضی35
فیزیک 40
شیمی 60
منطقه 3 استان خراسان
فکر کنم 1000 تا 2000 بیاری .
خیلی ها رتبه های خوبی داشتن ولی انتخاب رشته ای که کردن خوب نبوده و به خاطر همین دانشگاه خوب قبول نشدن.انتخاب رشته خیلی مهمه و به خاطر همین هم همیشه سازمان سنجش و خیلی ها روی این انتخاب رشته تاکید زیادی دارن.
اگه انتخاب رشته رو خوب انجام بدی انشاءاله جای خوبی میری
من رشته مهندسی هوافضا میخوام .منطقه 2 هستم . فکر کنم قبول شدن توش راحته . درسته ؟ چون اکثر داوطلبها دارن میرن سراغ رشته های پر طرفدار و استان ما هم دانشگاهاش این رشته رو نداره .دیگه میمونه تهران.
پیشنهادت چیه با این درصدها :
ادبیات 90
عربی 80
معارف 90
زبان 95 یا 100
ریاضیات ( بطور حتمی 90 )
فیزیک 45
شیمی 80
فرض کن نمرات کتبی هر درسم در سال سوم هم زیاد خوب نباشه .
این ها کارنامه های دندانپزشکی و یک رشته ی مرتبط با آن ... همه بالای 500 هستن ... اما تقریبا هیچ کدام در تهران پذیرفته نشدن ... احتمالا پذیرفته شدگان تهران رتبه زیر 500 دارن ... اگر خواستید اونها رو هم کارنامشون رو بزارم ...نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9370نقل قول:
حدود رتبه اکتسابی : 700-750
رشته های پیشنهادی :
کد:http://up.--------.com/Files/4efc69cb5fd7424b8dcd.rar
نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 11310
حدود رتبه اکتسابی : 150-175 (در بدترین حالت نمرات نهایی)
استان محل اقامت رو بفرمائید + جنسیت تا رشته های پیشنهادی رو بگم ...
ولی در مورد هوافضا باید بگم که با این رتبه 100 درصد قبول شدنش راحت هست ... حتی رتبه های حول حوش 1500 هم پذیرفته داره ... :46:
------------------------------------
شرمنده از اینکه دیر به سوالات و درخواست ها پاسخ میدم ... بالاخره نزدیک کنکور هست و ما هم مثل بقیه کنکوری ها گرفتار ... جام جهانی هم روش :31:.
سعی میکنم زودتر به بقیه درخواست ها پاسخ بدم .
رفیق کار ما رو راه نمیندازی؟
مرسی . تو استان گیلان هستم. پسر
اگه زحمتت نیست رشته های پیشنهادی رو هم بزار .اگه میشه کارنامه های قبول شدگان در تهران و گیلان رو بزار. چون به غیر از این دو هیچ شهر دیگه ای نمیخوام برم .
راستی اگه فقط درصد ریاضی یکم بالا و پایین بره چقدر تو رتبه تاثیر داره .مثلا اگه از 90 بیاد 70 یا 60 رتبه چقدر تغییر میکنه؟
اینم رشته های پیشنهادی شما ... فقط چون رشته ها رو من خودم نمیزارم بلکه نرم افزار گزینه 2 پیشنهاد میده همشون اتومات هست و من نمیتونم هر خاصی رو بهش بگم که فقط اونجا رو بزاره ... تا اونجا که من دیدم تمام رشته های پیشنهادیش برای این درصد از تهران بوده .نقل قول:
مرسی . تو استان گیلان هستم. پسر
اگه زحمتت نیست رشته های پیشنهادی رو هم بزار .اگه میشه کارنامه های قبول شدگان در تهران و گیلان رو بزار. چون به غیر از این دو هیچ شهر دیگه ای نمیخوام برم .
راستی اگه فقط درصد ریاضی یکم بالا و پایین بره چقدر تو رتبه تاثیر داره .مثلا اگه از 90 بیاد 70 یا 60 رتبه چقدر تغییر میکنه؟
و اینکه اگه ریاضی رو کمتر بزنید ... موثر ترین درس در رشته ریاضی فیزیک همین درسه ... مثلا من ریاضی رو برای شما به 60 تغییر دادم و رتبه ی احتمالی شد بین 350-400 . اگه دنبال هوا فضا باشید فک نکنم زیاد سخت کنه کارتون رو ولی بازم بی تاثیر نیست .کد:http://up.--------.com/Files/d0bee938ee064e75a5a6.rar
عربی که میگن خیلی تاثیر داره ... زبان هم همینطور ... بالاخره شما باید نگاه کنی بچه ها دیگر در کجا ضعف دارن تا بتونید اونجا خودتون رو جلو بکشید ... ولی ریاضی از همه مهمتره ... یه تغیر کوچیک در درصد اریاضی تغییر زیادی در رتبه داره . فیزیک هم همینطور . و خوب بستگی به دانش اموز داره ولی به نظر من قوی کردن خود در دروس ریاضی و فیزیک راحتتره (در زمان باقی مونده) تا دروس عمومی مثل زبان عربی و انگلیسی .نقل قول:
چه جالباااااا..
یعنی عربی و زبان بالا زدن اینقدر تاثیر داره (منم منطقه 2 هستم)
با چه سالی تخمین رتبه زدی عزیز؟88؟
اگه اینطوره که تو این مدت رو عمومی خوب سرمایه گذاری کنم.
چرا دوست من ... چون رشته های درخواستیون زیاد بوده دارم جمع اوری میکنم .نقل قول:
رفیق کار ما رو راه نمیندازی؟
نقل قول:نقل قول:واقعا کارنامه ی این سه رشته زیاده ... من پزشکی دارو یازی بالای 1000 رو فقط قرار دادم ... دندانپزشکی رو هم بالای 500 . اگر نیاز به رتبه های بهتر پذیرفته شده هم داشتید بگید تا در فرصت دیگری قرار بدم ...نقل قول:
در واقع این کارنامه ها آخرین پذیرفته شدگان سه رشته پزشکی ، دندان پزشکی و داروسازی هست در منطقه 1 .البته ادامه کارنامه ها رو می تونی در پست بعدی دانلود کنی .
ادامه کارنامه های پست قبل در ضمیمه این پست :
متاسافانه هم کارنامه های مهندسی راه اهن منطقه 1 خیلی کمه (چندتایی هست که در ضمیمه پست قرار دادم ) .نقل قول:
هم اون دوتا رشته شهری که گفتید ،کارنامه هاش رو من هنوز پیدا نکردم پیدا نکردم ... در حال جستجو هستم .
نقل قول:برای این رشته دانشگاه هایی که گفتید فقط این سه کارنامه در منطقه 1 موجود بود .نقل قول:
موفق باشید ... :46:
اقا محمد در رابطه با حقوق دانشگاه بین المللی که گفته بودم به نتیجه ای رسیدید
من با این درصدا کجاها میتوانم بیارم
جنس مرد
استان اصفهان
منطقه1
ادبیات 65
عربی 65
دینی 80
زبان75
زمین شناسی صفر
ریاضی30
زیست شناسی 55
فیزیک 30
شیمی 50
اگه بینشان پزشکی یا دندان یا دارو نبود به ریاضی و فیزیک هر کدام 5 درصد اضافه کنید.اگر باز هم نبود به زیست شناسی 5 درصد اضافه کنید.
واقعا لطف زیادی به بچه های اینجا دارید که بدون منت این کار را برامون انجام میدید
محمد حسین عزیز ازت متشکرم و امیدوارم امسال شریف قبول بشی.ان شا الله.
یه سوال ازت داشتم:
برای استفاده از خدمات گام آخر سایت گزینه 2 علاوه بر شماره شناسنامه چه چیزی نیاز هست؟
میخوام از یکی از دوستام شمارش را کش برم از خدماتش استفاده کنم!
محسن جان من هیچ کارنامه یا چیزی در این مورد ندیدم ... راستش فکر میکنم چون این موارد جزو موارد خاص هست نمیشه اینجوری در موردش اطلاعات کسب کرد . باید یه فرد متخصص باشه تا بتونه بهتون کمک کنه . مثل مشاورین و ... .نقل قول:
با توجه به درصد های اول که دادید نتیجه این شد :نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 9950
حدود رتبه اکتسابی : 1900-2000
رشته های پیشنهادی :
-------------------------------کد:http://up.--------.com/Files/fc76075a90864fa797ea.rar
اما به سه درس فوق 5 درصد اضافه کردم نتیجه این شد :
حدود نمره اکتسابی : 10130
حدود رتبه اکتسابی : 1500-1600
رشته های پیشنهادی :
در پیشنهاد های اول فک کنم پزشکی و داروسازی نبود ... اما در دومی هست . اما دندانپزشکی نه . چون رتبه های بهتری می خواد .کد:http://up.--------.com/Files/b8b75f748b7241319a52.rar
ببین دوست من من زباتنم خوبه(حدود 75 تا 80 میزنم) و عربی هم بین 35 نا 40 .نقل قول:
حالا می خواستم ببینم این زبان زیادتر منو از کسی که زبان زده مثلا 50 و عربی زده 60 جلو میندازه؟
شما رشتتون چیه ؟؟ اگه بگید من تخیمن میزنم و براتون مقایسه میکنم ... همینطور سهمیه منطقتون رو بگید .نقل قول:
منطقه2نقل قول:
ریاضی
برای اینکه رشته مامایی ساری بتونیم قبول شیم چه درصدایی لازمه بزنیم؟
رشته تجربی
مرد
منطقه1
آذربایجان شرقی
ادبیات72
عربی72
دینی84
زبان80
زمین0
ریاضی45
زیست45
فیزیک45
شیمی 55
:40:بابا نمیشه که :31:نقل قول:
درصد ها **
زبان و ادبيات فارسي : 5
زبان عربي : 29-
فرهنگ و معارف اسلامي : 13-
زبان خارجي : 6-
رياضيات : 69
فيزيك مكانيك : 76
شيمي : 69
معدل کتبی دیپلم : 19،61
نمره کل : 8828
رتبه در سهمیه : 1598
رشته ی پذیرفته شده : مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي اميركبير-تهران
** : واقعا این کارنامه عجیبه و باید گفت خوش به حاله منطقه 3 ای ها . دانشگاه امیرکبیر با این درصدا خیلیه والا .
3 تا درس منفی زده =))
-29 یعنی خیلی غلط زده ...
واقعا همچین چیزی شدنیه؟
اگر بازم مکانیک امیرکبیر داشتی حتما بذار
تو صفحه های قبل مکانیک امیرکبیر داشتیم؟
سلام
اینو هم تخمین میزنید ، سراسری 86 ، منطقه 1:
ادبیات 58%
عربی : 53%
معارف 94%
زبان 54%
ریاضی 58%
فیزیک 42%
شیمی 60%
من برای مقایسه اینکارو کردم که به همه ی درس ها 5 درصد دادم بجز دورس عربی و زبان . یه بار عربی و زبان رو دادم 35 و 80 (اونطوری که شما می تونید بزنید) و یه بار هم دادم 60 و 50 (اونطوری که می خواستید مقایسه کنید که چقدر تفاوت رتبه ایجاد میشه ) ... نتیجه جالب بود . هر دو تخمین رتبه ی 2800-2900 رو تخمین میزنن . یعنی تقریبا تفاوتی نداره . :46:نقل قول:
شما سهمیه منطقه خودتون رو بفرمائید تا جستجو کنم ...نقل قول:
راستش من با نرم افزار همین کارنامرو تخمین زدم . با این تفاوت که چون نرم افزار عدد منفی قبول نمیکنه :31: من اون منفی ها رو صفر دادم . تخمین رتبه شده 1100 . خوب اینم منفی داره شده 1500 . زیاد غیر منطقی نیست . :46:نقل قول:
فکر کنم مکانیک امیرکبیر گذاشتم ... اما نه همه سهمیه ها . شما یه جستجو مختصر بین پستای من بکن اگه چیزی ندیدی بگو تا بزارم . چون خودم حصور ذهن ندارم زیاد . :31:
راستش این نرم افزار تخمین گزینه 2 سال 88 رو ملاک قرار میده ... من با همین 88 زدم براتون :نقل قول:
حدود نمره اکتسابی : 10120
حدود رتبه اکتسابی : 1700-1800
رشته های پیشنهادی :
موفق باشید ... :10:کد:http://up.--------.com/Files/7a2e941e9fb547e791f9.rar
دمت گرم امیدوار شدم و ترسم به خاطر عربی از بین رفت.:46:نقل قول:
ولی با درصدای دیگه که گفتی زدی 5 2800 اومده؟!!! عجیبه.
واقعا دستت درد نکنه. واسه دوستم بود ، ازت تشکر کرد ، مخصوصا برای رشته های پیشنهادی
این درصدا رو هم تخمین میزنی ؟ برای سال 88 هست
ادبیات 77
عربی 0
معارف 74
زبان 80
ریاضی 70
فیزیک 71
شیمی 82
این رشته پیشنهادی رو هم بزاری ممنون میشم
شرمنده زحمت میدیم بهت
خواهش میکنم ...نقل قول:
بله شد 2800 ... چرا عجیبه ؟؟ تقریبا همینه . اگه متوسط 70 هم بزنید باید زیر 1000 بیاد .
خواهش میکنم ... لطف دارید ...نقل قول:
برای این درصد ها :
حدود نمره اکتسابی : 11060
حدود رتبه اکتسابی : 450-500
رشته های پیشنهادی :
کد:http://forum.p30world.com/attachment.php?attachmentid=34438&stc=1&d=1276453380