حذف شود .................................
Printable View
اونم همه ی لینکاش غیر مستقیم هستنقل قول:
خوب معلومه.
يوتيوب چند ساله قيلتره.اگر نميتوني ببيني برو تو همين تاپيكي كه دوستمون معرفي كرد
عالي بود.خيلي خيلي ممنون.نقل قول:
اگر كسي توانايي ترجمه اين رو داره انجام بده:11:
شرمنده که یک خرده بد می نویسم ، آخه فصل امتحاناست و ...........:31:نقل قول:
منظورم لینک فروش فیلم 3 بعدی آواتار بود .(نسخه ی 3d blueray) !! یک فیلم کامل در رزولوشن fullhd (فقط در این رزولوشن می شه 3 بعدی واقعی رو دید و ازش لذت برد ) حدود 15 گیگابایت هست و به سیستم تغریبأ نیرومندی برای پردازش احتیاج داره .
اگه لینک اون فیلم 3 بعیدی که دیدینش رو بدین هم ممنون می شم . ببینم در چه حد 3 بعدی هست! :دی
من در مورد تماشای فیلم 3بعدی ، 2 بار به صورت کلی تحقیق کردم ، یک بار در زمان عرضه ی عرضه ی nvidia 3d pack و یک بار هم در زمان عرضه ی آواتار!! و در سایت ها و متون معتبر ، عینک آنگلیف رو به عنوان راه حل معرفی نکردن و فقط حالت هایی که قبلأ عرض کردم رو معرفی کرده بودن که همشون هم گرون و خارج از دسترس بودن . البته خوشبختانه خیلی زود شرایط عوض می شه و قیمت این مصولات بسیار منطقی می شه.
دوستان دقيقاً فرق trodef با iZ3D چيه؟
آيا تمام بازي هايي كه iZ3D پشتيباني ميكنه trodef هم پشتيباني ميكنه؟
آيا trodef در xp هم كار ميكنه؟
سلام دوستان این مقاله رو من خواندم خوب این مقاله در رابطه با چگونگی تغیر و تفکیک تصویر هست که چطوری تصویر رو تفکیک مکنن و فرمولش رو نوشته و حالت حای مختلف رو هم نوشته و در تصاویری که هست فرق هر کدوم رو مشخص کرده در مورد این که کدوم بهتره چیزی ننوشته ولی فکر کنم half بهتر باشه چون من امتحان کردم موفق باشید:10:
خيلي ممنون.خدا كنه ارزون شه هممون لذت ببريمنقل قول:
ولي خدايي راست ميگي.به هيچ عنوان نميشه كيفيت fulHd رو با بقيه مقايسه كرد.من فقط تونستم يكي از فيلمهاي سايت nvidia رو دانلود كنم.ولي انقدر لذت بخش هست و حال ميده كه روزي 10 بار نگاش ميكنم.
لينك آواتار هم صفحه قبل گذاشتم.البته اوني كه من گذاشتم 3 دقيقه و خرده اي است.ولي اوني كه دوستمون تو تاپيكش گذاشته كامله:11:
خوب حالا این عینک هایی که تو بیشتر سایت ها میفروشند6تومن از کدام نوعش هست؟نقل قول:
عینکش که همین ها هست. اینها فقط حالتهای مختلف رنگ بندی هست که در اون pdf بیشتر دربارش توضیح داده شده. هر کدوم که کمتر چشمت را اذیت می کنه انتخاب کن.
حاجی لینکهای پست اول انگار خرابه کسی نداره بزارتشون؟
خسته نباشيد بچه ها...
ميخاستم چند تا سوال ازتون بپرسم چون واقعا تو خريد اين عينك دو دلم.
- اول اينكه آيا ميشه به فروشگاه هاي اينترنتي اعتماد كرد كه عينك اصل بدن ؟
آخه تو چند تا فروشگاه با قيمت هاي متفاوت ديدم مثلا يكي ميگفت دو تا عينك و 5 DVD فقط 8000 تومن ولي يه فروشگاه ديگه يه دونه عينك رو با 1 DVD ميداد 9800 بعضي ها هم همين رو ميدن 6000 حالا چي كار كنم ؟
- دوم اينكه آيا واقعا سه بعدي ميشه و ارزش خريدنشو داره ؟
اين عينكهاي كه ميفروشن همشون يه چيزن. و هيچ فرقي نميكنن.اگر ازشون بپرسي همشون ميگن made in usa .پس برو دنبال ارزونتره.نقل قول:
ولي خدايي ارزش خريد و امتحان داره.
:11:
نقل قول:
به نظر تو اون 8000 چه طوره؟
__ __
...يه وقت جنس چيني بهمون نندازن...
کسی درایور سه بعدی ati سراغ نداره
خیر همشون یکی نیستن من خریدم که این طوری نبود از بقیه دوستان هم سوال کنید بد نیست
:question:
مي بخشيد اين قدر سوال ميكنم ;
ولي اونوقت باهاش ميشه هر بازي رو سه بعدي بازي كرد؟
و چه فيلم هايي رو ساپورت ميكنه؟
.::با تشكر::.
دو مدل مانیتور ایسوس به سایز های 23 و 27 اینچ تولید شدن که رفرشریتشون 120 هرتز هست . مدل 23 اینچی در صورت ورود به کشور نباید بیش از 300000 تومان قیمت داشته باشه .نقل قول:
در مورد فیلم انویدا بگم که اون چیزی نیست!! :دی شرکت کرایتک در e3 بخشی از کرایسس 2 رو به صورت 3 بعدی پخش کرده و می گن که تماشاگرانی که تریلر رو با عینک دیدن ، 2 دقیقه کامل تو شوک بودن!! :دی
واي .ببين اون چه حالي بده.
شماره اولش بدون عينك به آدم شوك ميداد.حاله ببين سه بعديش چي بشه
بچه ها من يه كم تو اينترنت چرخيدم تا به اين صفحه رسيدم
نگاش كنيد و نظرتون رو حتما بگيد.
آيا واقعيت داره ؟
يعني...
کد:http://ir2movie.ir/ftopicp-83171.html
من اينارو خيلي وقت پيش ديده بودم.ولي فكر نكنم بشه براي ايران خريد.تازه اگر هم بشه خيلي گرون درمياد.خيلي پول ميگيرن براي ارسال.نقل قول:
فكر نكنم عملي باشه:13:
2 ماه صبر كن.ميرسه ايران
مگه شيشه اصلش از جنس چيه؟
جنس خاصي داره؟
- - - - -
خودمون ميتونيم با يه طلق و شيرازه زنگي بسازيمش؟(البته منظورم اون مقوايس)
والا فكر نكنم اون pro x هم جنسش شيشه باشه.فكر كنم پلاستيك سخت باشه.نقل قول:
درمورد ساختن هم اره.خودتم ميتوني بسازي.ولي به هيچ عنوان كيفيت اصل رو نداره.در حد همين عينكهايي كه اين سايتهاي اينترنتي ميفروشن ميشه.
نقل قول:
ميتوني طرز استفاده از نرم افزار رو بگي تا شايد امتحانش كنم؟
چه فايل ها و برنامه هايي رو دانلود كنم؟
و ميخوام بدونم كسي ميتونه فايل هاشو پارت پارت كنه چون حجمشون بالا هست منم سرعتم 128 ، (البته روي يه سرور معتبر و با قابليت رسيوم.)
طرز استفاده از چه نرم افزاري؟نرم افزار سه بعدي ساز؟نقل قول:
و چه فايليو پارت پارت كنيم؟
منظورم فايل ها و نرم افزارهاي مورد نياز براي 3d هست.نقل قول:
- - - -
مثلا برنامه داخل صفحه اول
دوست عزيز براي تماشاي عكس و فيلم نيازي به هيچ نرم افزاري نيست.فقط در بعضي از فيلمها و عكسهاي سه بعدي نياز به نرم افزار داريد اونم فيلما و عكسهايس كه 2 تا شبيه هم بغل هم است.اين لينك اون نرم افزارنقل قول:
[HTML]http://dl.------------.com/videoplayer/Stereoscopic%20Player%20v1.6.1.zip[/HTML]
حجمش كمه 5mb
براي اجرا بازي هم نرم افزار نيازه كه من نميتونم برات پارت پارت كنم:11:کد:پسوردشم wwwdownloadkadecom
از اساتيد خواهش دارم اگر كسي ميتونه فايل زير رو پارت بندي كنه دريغ نكنه.
(حداقل به 6 فايل پارت پارت بشه)
کد:http://www.nvidia.com/object/geforce-3D-vision-winvista-win7-CD-1.27.html
سلام.
میشه این عینک رو از بازار به جای اینترنت خرید؟ نوع خوبشون چجوریه؟
در ضمن من کارت گرافیکم 8400 gs 512 هستش.میشه باهاش 3d بازی کرد؟
راستی در مورد درایور 3d ساز من که الان جدیدترین ورژن درایور انویدیا رو دارم خودش یه قسمتی به اسم 3d vision داره؟؟؟
راستي بچه ها همن هم كارت گرافيك 9500gt _1gb دارم و داخل سي دي درايور خودش 3DVision_190.38 رو داره آيا ميشه براي تمام بازي ها ازش استفاده كرد؟
:11:
خيلي ممنون عالي بود
سلام
بچه ها من ميخوام بازي رو با عينك 3d بازي كنم.لطفا يكي برام كامل توضيح بده كه چيكار كنم؟ممنون ميشم.:11:
فقط Nvidia این قابلیت رو داره:5:
ATI نداره :19: