Salam bache ha.
Mishe ba barname nokia software updater gooshie khamo0sh ro flash kard!?
Salam bache ha.
Mishe ba barname nokia software updater gooshie khamo0sh ro flash kard!?
سلام.نقل قول:
لطفا فارسی تایپ کنید.
با پی سی سوئیت که کامل آپدیت نمیشه .. بهترین راه همینه:46:
سلام اقا مهدی ببخشید که این رو میگم اما avatareton خیلی خشن هستش
اسپم می دی؟:31:نقل قول:
اتفاقا خیلی آدم جالبیه .. کنسرت 2006 یانی رو ببینی متوجه می شی :46:
بازم سلام اقا مهدی من خیلی وقت نیست که n900 رو خریدم الان اون برنامه flasher که گوفتین Download کنم به شکله Fir Fox شده کتیک که میکنم باز میره برا Download میشه راهنمایی کنید؟
نمی تونم فارسی بنویسم برا نوشتن هر متن 1ساعت باید بنویسم:41:
ببخشید اقا مهدی منم با این مشکل روبرو هستم
syitable USB device not found,waiting.
همهی صفحه ها رو خوندم که شاید چیزی پیدا کنم که نخوام شما رو به زحمت بندازم اما نشود چیزی پیدا نکردم
اقا مهدی شما گفتین این رو نسب کنیم درست میشه اما اینکه چیزی نیست که Download بشه
خرابه؟
چه زحمتی وظیفست.نقل قول:
درایور کابل رو نصب کردید؟
درایور کابل؟نقل قول:
نمیدونم چی هست؟
:13:
درایور کابل? نمیدونم چی هستش؟نقل قول:
---------- Post added at 12:47 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
نه :41:نقل قول:
همون Pc Suit?
نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون Pc Suit?
اققا مهدی اگه میشه بگید چی هستش
درایور گوشی رو گفتین به یک نفر که از اینجا Download کنه اما آینجا که چیزی برای Download نیست
کد:http://www.4shared.com/file/tEG1qON_/libusb-win32-filter-bin-01122.html
سلام و خسته نباشید من گوشیمو با فلش وانیلا آپدیت کردم اما نمیدونم چرا زنگ موبایلم موقعی که کسی تماس میگیره قطع شده و فقط ویبره میزنه و من اصلا نمیفهمم کی بهم زنگ میزنه خواهشن کمک کنید
لینک جدید:
کد:http://www.4shared.com/file/W7HovkOF/libusb-win32-filter-bin-01122.html
لینکی که دادید روDownload کردم اما بازم نشودنقل قول:
دیگه مهم نیست ازتون ممنونم که راهنمایی کردین
انشالا یروزی بتونم جبران کنم
نمی دونم گوشی چش شده اصلا کار نمی کنه فقط وقتی کابل رو وصل می کنم چرغ زرد بالاش روشن می شه
باید بدم تعمیر گاه؟
سلام به همگی من فایل اول که مربوط به فلش گلوبال هستش رو نمیتونم دانلود کنم .
همش وسطش گیر میکنه . یا feiled میده.
آقا مهدی من فکر کنم باید بدم با 40 تومان درست کنم.
هر جای دیگه ای هم که بردم یا میگن ریسیت میکنیم یا میگن بزار (به عنوان موش آزمایشگاهی) یه 2 هفته روش کار کنیم شاید درست شد .
حالا اگه link جدید سراغ دارید لطفا بزارین..
salam agha mehdi
man gooshimo be raveshe vanila up kardam ve be tore kamel flash shod ama oon tghirat roosh emal nashod masalan na fire fox nasb mishe na baziye angry birds chikar konam khaheshan komak konid
مهدی جان جواب ندادی میشه کمک کنی ؟
دوستانی که می خوان آپ دیت کنن کمی دست نگه دارن آپ دیت جدیدتر ارائه شده امروز...
دوست عزیز تو پروفایل پرسیده بودین ج دادم:46:نقل قول:
من تو قسمت اپدیت گوشیم اپدیت جدید که حجمش 87.5 ولی میخوام اپدیت کنم میگه بک اپ بگیر هر چی میگیرم نمیزاره اپدیت کنم میشه کمک کنید :11: من میخوام با گوشی دانلود کنم اگه میشه کمک کنید
جون داداش فلشش عرق آدمو در مياره.
خواستم بپرسم که چه جوری با خود گوشی آپدیت کنم گوشی رو چون بک آپ گیری می خواد اما هر کاری کردم نمیشه
ممنون میشم اگه کمک کنید
سلام بر همگی دوستان
راست مییگن واقعا فلش کردن این گوشی برای من هم سخت بود .کما اینکه من تاپیک رو حداقل 6 بار از اول تا اخرش خوندم تا اینکه .....
دوستان چند نکته ریز وجود داره که اگر رعایت کنین حتما موفق میشین .
1- ویندوزی که دارین باهش کار میکنین حتما باید ویندوز xp با سرویس پک 3 باشه . سرویس پک هم باید مال خود همون ویندوز باشه .
2- این دو نرم افزار اخر رو که دارین نصب میکنین گوشی نباید به کامپیوتر وصل باشه . وقتی نصب کامل شد بعد میتونین این کار رو بکنین .
3- در مورد باطری زیاد نگران نباشین چون وقتی به کامپیوتر وصل میکنین گوشیتون شروع به شارپ شدن میکنه .
در مر حله دوم یادتون باشه که زود نا امید نشین و کمی صبر کنین و عجله نکین .
امید وارم تونسته باشم کمکی بکنم .
سلام به کلیه دوستا ن
درسته قبول دارم فلش کردن واقعا کار مشکلی هستش .اما نه وقتی که بلد باشی.
لطفا موارد زیر رو چک کنین
1- آیا ویندوزتون ویندوز xp با سرویس پک 3 هستش ؟
اگر نیست اصلا به خودتون زحمت ندین که فایده نداره .
2- در موقع نصب دو نرم افزار جهت نصب درایور .
آیا توجه کردین که گوشی در موقع نصب برنامه نباید وصل باشه ؟
3- در ریختن برنامه انهم در مرحله دوم سریع تصمیم نگیرین و کمی مکث کنین . البته کمی مکث .منظورم البته در کشیدن کابل و اینحرفهاست . پیدا کردن درایورها شاید در مرحله دوم چیزی حدود 20 تا 25 ثانیه شاید طول بکشه. پس کمی مکث کنین .(البته این مورد برای من بود شاید برای شما دوستان نباشه .
4-در مورد باطری خیلی نگران نباشین جون بلافاصله که موبایلتون به کامپیوتر (از طریق کابل ) وصل میشه خودش شروع به شارژ میکنه
باز هم اگر هم فکری لازم بود در خدمتم .
من گوشی رو به روشی که گفتین آپدیت کردم خیلی بهتر شد
الان آپدیت جدید اومده می خوام آپدیت کنم اگه بگین چجوری خوبه
چون این پکیج آپدیتش 190مگابایت حجم داره و در ضمن اون دو تا فایل آپدیت به صورت Combined هستن
می خوام با خود گوشی آپدیت کنم که می خواد بک آپ بگیره و بعد از گرفتن بک آپ دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و خلاصه آپدیت نمیشه خواستم اگه می تونین راهنمایی کنید که با خود گوشی آپدیت کنم
خوب در جواب دوست خوبمون هم چند تا مورد هست
1- در مورد گوشیهایی که جدید خریداری شدن به احتمال زیاد ورژنشون بالا هست و صرقا باید مخازنشون رو پر کنند .
2- آپگرید از طریق گوشی انهم در ایران کمی مشکل هستش مخصوصا اگر برای اولین بار باشه
چون سایت های نوکیا و سایتهای وابسته کلا ایران رو تحریم کردن بنابر این وصل شدن به اونها از طریق گوشی (اونهم برای بار اول )صرفا از طریق استفاده از پیروکسی سرور ها امکان پذیره . اگر در تاپیکهای دیگه نگاه بکنین به خوبی روش استفاده از پیروکسی و اتصال از طریق گوشی براتون گفته شده .
با تشکر
3- زیاد به این روش دل نبندین . چون روش وانیلا:
1- مطمئن تره
2- مدت زمان خیلی کوتاهتری رو میبره
3-در صورت یکبار انجام دادن دیگه اینکار براتون فوق العاده ساده میشه .
پس بنظر من بهتره که همین الان با این مشکلتون مواجه بشین و سعی کنین اونو حل کنین .
سلام
ببخشیدلینکاولکه۱۷۹م گهستکاملدانلودنمیشه لطفاکمککنید.
اگهمیسهلینککمکیبذار ید
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم
سلام آقا مهدي ... خيلي ممنون از اين راهنمايي كامل و جامع...
من گوشيمو با اين روش flash كردم و هيچ مشكلي نداشتم...از شما ممنونم كه اينقدر زحمت كشيدين..
لطفا لینک آخرین ورژن آپدیت رو قرار دهید
با سپاس
سلام مرسی از تلاش زیادتون لطف کردین
سلام
دوستان ايا ورژني جديدتر از اين ورژن كه تو پست اول تاپك گذاشتن هست ؟
اگه هست ميشه لينك دانلود فايلها را بزارين
نه جدیدتر از این ورژن هنوز نیومدهنقل قول:
دوست عزیز دست شما درد نکند من با راهنمایی شما انجام دادم و گوشی من آپدیت شد متشکرم
man font farsim pak shode chekar konam.komakam konid nokia n900
http://tablets-dev.nokia.com/nokia_N900.php داخلش میرم هر چی که رمزرو میزنم دوباره میگه کد 15 رقمی رو وارد کنید لطلا راهنمایی کنید
میشه برای آپدیت 20.2010 لینک مستقیم بزارین با سایر لینک ها؟
یا حداقل لینک راپیدشیر بزارین تا طو راپید باز تبدیل کنیم ..
چون یه بار تا 175 مگابایت دانلود کردم یعنی 93 درصد و بعد error داد ..!!
ممنون میشم