دوستان اوضاع سرعت اینترنت چه طوره؟؟؟
ماله از 9 صبح تا 4 بعد از ظهر خرابه!!!
Printable View
دوستان اوضاع سرعت اینترنت چه طوره؟؟؟
ماله از 9 صبح تا 4 بعد از ظهر خرابه!!!
دوستان ظاهرا کسی نیست جواب بده!!!
سلام
ببینم از کدوم شرکت اینترنت گرفتی؟
من از نمایندگی پیشگامان گرفتم و تمام مدت وصله و مشکلی ندارم
شما کدوم مرکز مخابراتی؟؟؟من سید الشهدا!!!!
شما پینگ تایمت خوبه؟؟؟
ساعت حدودا 2-3 بعد از ظهر چنده؟؟؟
من از پارس دارم!!!جدیدا افتضاح شده!!!
درودنقل قول:
دوسته من parsonline قاطی کرده جدیدا. shuttle که هیچی.
فعلا دیده باننت بهتره بقیه هست. حداقا سرعتش از چیزی می ده پایین تر نمی یاد.
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
مشکل ما بیشتر ping بالا و سرعت پایینه.نقل قول:
ممنون اگه یه پینگ بگیری ببینیم ماله شما چطوری؟نقل قول:
سلام
من الان یه هفته ای هست که به خاطر کاری که داشتم دیگه شارژ نکردم.
متاسفم کاشکی می تونستم کمکتون کنم
دوستان مخابرات adsl می ده و اگه می ده باید بریم خود مخابرات؟
اینجور فهمیدم در شهرهای دیگه هزینه راه اندازی نداره و قیمتش پایینه چون می خوام یک 64 بگیرم با کمترین قیمت ؟
این پارس چقدر افتضاح شده قبلا من 120 130 میگرفتم الان حداکثر 45.:41:
کرمان هنوز مخابرات adsl نمیده!!!
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
پارس خیلی خرابه!!!کلا مخابرات کرمان مشکل داره!!!ماله من از ساعت 9 صبح خرابه تا 6-7 بعد از ظهر!!!!
بله هزینش که باید قطعا کمتر باشه ولی من نمی دونم کرمان مخابراتش اینترنت می ده یا نه.نقل قول:
بهتر هست یه زنگ بزنی.
ولی در کل سرعت 64 در همه جا هزینه ی زیادی نداره ماهیانه.
چند تا از دوستانه من هم همین مشکلات رو دارن.نقل قول:
او نا هم تباشیرن.
ولی دیدهبان تا حالا سرعتش درست بود.
رو 80 دان می کنم
80 با چه سرویسی؟
با 512نقل قول:
یعنی دقیقا 512 دان می کنه.
بعضی اوقات بیشتر می شه.
اوابل رو 1 مگ بود.
من از نمایدنه پیشگامان کویر یزد ( اوا نت ) در رفسنجان میگیرم. 1 ماه هست که سرعت فوق العاده افتضاح شده. قبلا قطع نداشت اما جدیدا قطع میشه. 2 تا دیپلم فنی حرفاهی نا اگاه به شبکه و نت رو هم استخدام کردن که وقتی زنگ میزنیم واسه اعتراض کردن بگن : مشکل از کرمانه !!!! .
قبل از انتخابات پارسال سرعت عالی بود. اما بعد از اون اگه با دیال آپ میومدی سرعتت بهتر بود .
رفسنجان 3 تا شرکت سرویس ADSL ارائه میدن. پیشگامان کویر و شاتل. اون یکی( جهان گسنر ) هم معلوم نیست نمایندگی کجاست. اخه همه مشتریهاش پریدن. !!!!
سایت گوگل رو پینگ کردم. 120 بود. 5 دقیقه بعدش 300 بود. ساعت 8 شب
من 256 با ترافیک 3 گیگ در ماه دارم. قیمت هم 16900 تومان واسه 1 ماه
من از پارس میگیرم
یه هفته ای هست DC به شدت رفته بالا ...
دوستان پارس آنلاین هم چنان سرعتشون پایینه؟ یا خوب شده؟
چون که قرار بود این هفته ظاهرا درستش کنن؟:27:
من سرعت نمیخوام !نقل قول:
این مشکل dc رو که الان یه هفته ای هست درستش کنن
صبحا تا ساعت 2 بعد از ظهر و شبا از 12 به بعد تند تند قطع میشه
کسی دیگه این مشکلو نداره ؟
شما اگه سرعت نمی خوای دیده باننت بگیرید اون مشکل قطع نداشته تا حالا. سرعتش هم همون سرعت سرویس هست معمولا گاهی هم بیشتر.نقل قول:
منظورم این بود که قطعی مهم تره ، نه اینکه سرعت نخوام !نقل قول:
اینم تا پیند وقت پیش مشکلی نداشت جدیدا این جوری شده !
سرعت پارس افتضاح شده!!!!
من فبلا با 200 دانلود میکردم الان 50 نا 80!!!
چقدر پارس آنلاین کرمان افتضاح شده مردشور تباشیرو ببرن (گ. ترین isp کرمان از قدیم تا کنون !)
شهرای دیگه هنوز سرعت قدیمو دارن اینجا پهنای باند کم میخرن . بابا زنگ بزنین پارس آنلاین
شاکی شید اگه میخواد اینجوری بمونه بریم شاتل !
کسی خبر نداره مبین نت از کی در کرمان فعال میشه ؟
واقعا آشغال شده پارس آنلاین باید بریم شاتل یا دیده بان نت!!!!
---------- Post added at 05:49 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
نقل قول:
مبین نت هم مثل سایر بخشهای این مملکت همش دروغ میگه اول گفت اول خرداد در 30 استان کشور وایمکس میده بعد گفت اول تیر ،بعد گفت اول مرداد!!!!
حالا هم که ظاهرا راه افتاده از امروز فقط چند تا شهر رو پوشش داده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل از پارس افتضاح تره....
دوستان کسی جدیدا از شاتل خبر نداره؟؟؟ظاهرا قطع بوده از دوشنبه الان زنگ زدم گفت پورت اضافه کردیم و پهنای باند،مرکز سید الشهدا رو هم الان پورت خالی داریم و گفت کیفیت سرویسهامون خیلی خوب شده!!!و پینگ تایم عالی داریم و ....(خلاصه کلی تعریف کرد)
پارس آنلاین که دیگه کلا تعطیله!!!فروش رو هم متوقف کرده و دیگه فعلا adsl نمیده!!!
حالا موندم از شاتل بگیرم یا نه!!!!؟
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
شما از شاتل داری؟؟؟چه طوره؟؟؟نقل قول:
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:26 PM ----------
این پوشش مبین نت در کرمانه البته هنوز تو سایتش نیست و قراره کرمان رو تا شهریور پوشش بده!!!نقل قول:
واقعا مسخره است!!!منطقه شهرک باهنر و فرودگاه و بیشتر بلوار جمهوری رو پوشش نمیده حالا شاید وقتی رسما بیاد پوشش بیشتر بشه!!!
مگه شهرک باهنر هم جزو محدوده شهره آخه :31: !
شما خودت کجای شهری که فک میکنی شهرک باهنر خارج شهره !!!؟نقل قول:
---------------------------
بچه ها اینترنت من چند روزی خوب شده dc نداره سرعتش هم خوبه واقعا ( پارس آنلاین )
سلام به همه
حدود یک ماه پیش علی آقا ازم خواستن که یه تست از سرویسم بزارم که اونموقع اینترنت نداشتم نتونستم خواسته شون رو انجام بدم.
چند روز پیش رفتم یک ماه 512 با ترافیک 2 GB به قیمت 18000 تومان از نمایندگی شرکت پیشگمان کویر یزد در رفسنجان ( آوای جوان) گرفتم.
دوشنبه ، سه شنبه سرعت افتضاح بود ولی الان خوب شده و من براتون یه تست گرفتم که شاید کسی خواست شرکتش رو عوض کنه بهش کمک کنه
امیدوارم بهتون کمک کنه.
دوستان کسی راجب شاتل جواب ما رو نداد بلاخره!!!!
من خودم دیده باننت دارم ولی 3 4 تا از دوستانم شاتل دارن که همه گی داغون هستش. از ساعت 12 به بعد سرعتشون افت خیلی شدیدی داره. شاتل کلا دیگه مثل قبلا نیست. حتی توی خیلی از شهرهای دیگه.نقل قول:
به نظر من فعلا دیده باننت از بقیه حالت نورمال تری داشته. dc که کلا نداشته. ping هم ثابته. سرعتش هم از سرعت سرویس معمولا بالاتره ولی هیچ وقت هیچ موقع حتی 2 تا 7 برا من از 512 پایین تر نیومده. تازه من خطم نویز هم زیاد داره.
اینم جواب دوسته من:11:
نقل قول:
زیاد جدی نگیر :31:. من اوایل حمزم ( فشار قوی )!:46:
کجای پارس خوب شده ! برای من قبلا با 128 130 40 دانلود میکرد. الان 256 گرفتم 20 زورکی میگیره !
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
احتمالا در حال حاضر بهترینش همون دیدبان نت ! یا همون پیشگامان کویر یزده !نقل قول:
پارس که واقعا خراب شده!!!دیگه هم adsl نمیده فعلا!!!
من فردا میرم با دیده بان نت قرارداد می بندم!!!فعلا این پارس رو هم قطع نمی کنم!!!شاید دوباره برگشت به حالت اولیه قبلا با پارس سرعت دانلود از 200 kb کمتر نمیشد!!!
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
شما کدوم مرکزی؟؟؟نقل قول:
سید الشهدا که خیلی شلوغه!!!
من از خرداد شاتل گرفتم ماهی 13.900 میدم سرعتش 128 تبلیغ پارس آنلاین رو دیدم 512 ماهی 9.500 کسی می دونه جریانش چیه ؟
شما از شاتل راضی هستین؟؟؟سرعت دانلود چنده با 128؟؟؟شبانه سرعت چه طوره؟؟و کدوم مرکز هستین؟؟؟نقل قول:
پارس آنلاین افتضاح شده وضعیتش!!!!
همین دیگه اون اولا زود تموم میشه :31: یه خورده بد عادت شده بودینقل قول:
کجای پارس خوب شده ! برای من قبلا با 128 130 40 دانلود میکرد. الان 256 گرفتم 20 زورکی میگیره !
الانم غیر طبیعی هستی البته
من 64 دارم 50-60 دانلود میکنم - به نظر خودم که عالیه !
دادا از شرکت های دیگه استفاده نکردم که بگم این خوبه یا نه سرعتشم بلد نیستم تست اگر بهم بگی چه کار کنم بهت میگمنقل قول:
ولی از نظر منو خیلی های دیگه که پاش میشینن خوبه
خدماتشم که خیلی زیاده ولی همش گول کنیه دو گیگ پروفیشن میلاد موقع پایان ماه داد که تا فهمیدیم تموم شد دان رایگانشم افتضاهه فقط دیشبی که قرار بود قطع شه که نشد خوب بود فقط ازین 500 مگایی که اضافه هر ماه میده استفاده خوبی میکنم
عجیبه دادا یعنی تو میگی 512 پارس آنلاین ماهی 9 تومن سرعتش پایین تر از 128 شرکتای دیگه ماهی 13 تومنه
پارس آنلاین فعلا دیگه نمیتونه به دلیل پر شدن پهنای باندش سرویس بده!!!!
کلا پارس خراب شده 512 تو بعضی ساعات خوبه ولی اکثر مواقع خرابه!!!
سیدالشهدانقل قول:
برا سرعت بهتره با idm از یه لینکه مستقیم دانلود کنی بعد transfer rate رو بنویسی تا ببینینم سرعتت چه طوره.نقل قول:
یه پینگم بگیری بد نیست.
---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
بچه ها بیشتر این کلید تشکر رو بزنید برا دوستانتون. طوری نمی شه به خدا:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینرو ساعت 9 شب گرفتم حالا هیچی سر در نمیارم این پینگ ماله چیه این سرعتش برای یک 128 خوبه یانه