ظاهرا این مشکل برای همه هست ربطی هم به -- نداره . مثل اینکه وضعیت نت داغونه خیلی لگ داریم ( اونجوری که شنیدم از کسانی که بازی کردن ) بعدش یا خودت شوت میشی بیرون یا شوتت میکنن بیرون .
Printable View
ظاهرا این مشکل برای همه هست ربطی هم به -- نداره . مثل اینکه وضعیت نت داغونه خیلی لگ داریم ( اونجوری که شنیدم از کسانی که بازی کردن ) بعدش یا خودت شوت میشی بیرون یا شوتت میکنن بیرون .
به این میگن یک گرافیک ناب یک تکستر واقعی یک برف و یخبندان درجه یک
یک سایه زنی دقیق بدون چند ضلعی بدون افت فریم ...
واقعی واقعی ...گرافیکی واقعا واقعی...
یک رقیب بسیار سرسخت در مقابل کرایسیس ...
(سکانس ورودی به فضای برفی رویایی بود بخاری هارو زیاد کنیم پول گاز جدا پول برق جدا)
اطلاعات جامع به مرور....
من هم بازی رو گرفتم شروع بازی که عالیه . گرافیک هم که دیگه اصلا حرفش رو نزن در کل عالیه .
این روزها همه کیلزون بازی می کنن شما چطور..؟
:40::40::40:
یک ابر شاه فول شوتر اول شخص دیگر از سونی هم ما را بسی شوک فرو برد هیجانی وسف نشدنی واقعا امتیازات داده شده بی انصافی مطلق رو نشون میده گرافیک این بازی برای نسل بعد خواهد بود.
اون جت پکی که قولشو داده بودن فوقالعاده هیجانیه وحشتناک حال میده مثل بولت فقط دستتو بزار روی ماشه..
هلگاستها هم خوب میدونن د رمقابل اون جت پک چه کنن. از دست ندید این شوتر اول سال 2011 را.
دوستان عزیز اقا من امروز دیدم چند تا از رفقا بازی رو 90 یا 95 هزار تومن خریدن اقا نخرید من بازیو 10 روز پیش 80 هزار تومن خردیم. که الان باید حول و حوش 70 تومن باشه حتی پایین ت رهم میشه خرید که کپیش هم همه جارو برداشته خلاصه نصیحتی برادرانه بود.
:40:
....:40:
........:40:
...........:40:.....
..............:40:................................:40:
.................:40:.............................:40:
....................:40:..........................:40:
....................:40:..........:40:...........:40:....:11:................................................... ...........:11:
....................:40:..........:40:..... .....:40:.........
....................:40::40::40::40::40::40::40::4 0::40:.:40:...............:40::40::40:............ .......:40:....................:40:
.................................................. ...................:40:...............:40::40::40: ................:40:....................:40:
.................................................. ......................:40:...............:40:..... ..................:40:....................:40:
........................................:11::11:.. .....................:40:.............:40:........ ...........:40:....................:40:
.................................................. ................................:40:.............: 40:.............. :40:....................:40:
.................................................. ......................................:40:........ ...:40:...........:40::40::40::40::40::40:
بندهع نیز نظرم رو بگم با تجه به اینکه با KZ2 زندگی کردم حتی همون قسمت Single Player . این بازی از همون اول که وارد منو شدم ضد حال بس عجیبی زد به نظر یعنی برای من طراحی منو افتضاح بود ای کاش همون منوی KZ2 رو قرار میدادن تو بازی . 1 ساعت بازی کردم تقریبا هیچ چیز خاصی ندیدم تو گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل البته KZ2 اینقدر خوب بود که نمیشد خیلی پیشرفت بکنه . یا مشکل از LCD هستش یا مشکل از منه یا اونایی که ازین بازی یه خدا ساختن خیلی جوگیر شدن . من وقتی بازی رو درون کنسول قرار دادم انتظار یه چیزی داشتم که وقتی ببینم فکم بچسبه به زمین اما کاملا برام عادی بود حالا شاید بریم جلو برسم به محیط های جدید بازی مثل برف اونجا خفنتر بشه طراحی صورت ها هم به نظر خیلی معمولی بود . به هر حال دیشب اینقدر ضد حال خوردم که نشد بیشتر بازی کنم امروز بیشتر وقت میذارم ببینم چی میشه . اون مبارزه های تن به تن هم جالبه انگشت میکنه تو چشم یارو : دی
در مورد گیم پلی نگفتم : دی این مورد هم جذابیت نسخه ی قبل رو نداشته تا اینجا نمیدونم چرا گیم پلی 2 رو بیشتر دوست داشتم و کلا هیجان بیشتری داشت و درگیر کننده تر بود .
من نسخه قبل رو بازی کردم ولی تموم نکردم چون گلوپ سر کوچه جم کرد رفت : دینقل قول:
یک ابر شاه فول شوتر اول شخص دیگر از سونی هم ما را بسی شوک فرو برد هیجانی وسف نشدنی واقعا امتیازات داده شده بی انصافی مطلق رو نشون میده گرافیک این بازی برای نسل بعد خواهد بود.
گیم پلی نسخه دوم خیلی عالی بود و یه شوتر به تمام معنا بود. همچنین صدا گذاری بازی و گرافیکش هم عالی بود.
این نسخه سوم رو هم هنوز بازی نکردمش ( این روزا حال و هوای گیم نیست )
نگاه خود من به بازی در اولین چیز گیم پلی و بعدش سناریوی بازی و سوم هم گرافیک
همونطور که نسخه دوم تا اونجایی که بازی کردم ضعف داستان داشت طبق گفته ی سایت ها نسخه سومم همینطوریه متاسفانه.
کلا داستان خوب تو fps نمیدونم چرا کمه!!
گرافیک شاهکار به قول خودت بازی رو عالی نمیکنه... گیم پلی و داستان هستند که بازی رو سالیان سال تو یادها مگه می دارن.
قصد مقایسه ندارم ولی نکته ی بارز این موضوع سری Halo هست. با اینکه n تا n ضلعی و 100 قدرت کنسول توش به کار نبردن ولی تا زمانیکه سبک fps باشه صحبت در موردش هست.
اون صحنه پردازی هاست که آدم و همیشه به یاد یه بازی می ندازه وگرنه گرافیک بالا چیز موندنی ای نیست و هر سال بهتر از پارسال رو میشه آورد ولی تو گی پلی و داستان خیلی کمتر میشه.
گاهی اوقات مثه نسخه دوم ویژگی های گیم پلی به تنهایی بازی رو بالا میکشه ولی معمولا در نسخه بعدی چون خلاقیت تو گیم پلی کمتر میشه موضوعات دیگه مثه داستان خودشون رو بیشتر نشون میدن و اگه اون کشش لازم رو نداشته باشه بازی به سرنوشت kz3 دچار میشه.
البته مشکلات بازی فقط داستان نیست.افت فریم ریت تو co-op و چیزای دیگه هم هست یا حتی IUP گفته بود که بیشتر مد های چند نفره تقلیدی از کد و BF هست. یا گیم اسپات گفته بود تغییرات قسمت چند نفره منجر به بهتر شدنش نشده خوب اینا رو کنار هم بزاریم میبینم نمرات بی انصافی نبوده.
حالا بازی Homefront هم چند روز دیگه میاد... نمی خوام این دوتا رو مقایسه کنم ولی تاثیر این موضوع داستان و صحنه های به یاد ماندی رو باید به شکل واضحی تو نمراتش دید.
یاد حرف Eurogamer افتادم که گفته بود:نقل قول:
بندهع نیز نظرم رو بگم با تجه به اینکه با KZ2 زندگی کردم حتی همون قسمت Single Player . این بازی از همون اول که وارد منو شدم ضد حال بس عجیبی زد به نظر یعنی برای من طراحی منو افتضاح بود ای کاش همون منوی KZ2 رو قرار میدادن تو بازی . 1 ساعت بازی کردم تقریبا هیچ چیز خاصی ندیدم تو گرافیک بازی نسبت به نسخه ی قبل البته KZ2 اینقدر خوب بود که نمیشد خیلی پیشرفت بکنه . یا مشکل از LCD هستش یا مشکل از منه یا اونایی که ازین بازی یه خدا ساختن خیلی جوگیر شدن . من وقتی بازی رو درون کنسول قرار دادم انتظار یه چیزی داشتم که وقتی ببینم فکم بچسبه به زمین اما کاملا برام عادی بود حالا شاید بریم جلو برسم به محیط های جدید بازی مثل برف اونجا خفنتر بشه طراحی صورت ها هم به نظر خیلی معمولی بود . به هر حال دیشب اینقدر ضد حال خوردم که نشد بیشتر بازی کنم امروز بیشتر وقت میذارم ببینم چی میشه . اون مبارزه های تن به تن هم جالبه انگشت میکنه تو چشم یارو : دی
در مورد گیم پلی نگفتم : دی این مورد هم جذابیت نسخه ی قبل رو نداشته تا اینجا نمیدونم چرا گیم پلی 2 رو بیشتر دوست داشتم و کلا هیجان بیشتری داشت و درگیر کننده تر بود .
طرفداران بهبود قسمت چند نفره رو دوست خواهند داشت ولی ممکنه به این موضون نیز پی ببرند که قسمت تک نفره بازی ماهیت خودش رو از دست داده.
برای بار دوم در حالت سختری ادامه میدیم ....مراحل حساسی همانند مرحله اسنایپر MW1 رو داره که واقعا هیجانیه.
سوار شدن بر یه جور ماشین های جنگی هم حال میده...
کسی که نخواد ببینه هیچ وقت نمی تونه ببینه ..زور زدن هم فایده ای نداره چون که توی ادم راهپیمایی هستش و ارام قرار نداره
خدایی من نمی دونم دیگه طراحی چهره ها چطور باید باشه....اخه کدوم بازی هستش که این طراحی رو داره یکی انچارتد هستش یکی هم خدای جنگ دیگه بازی من نمیبینم این طوری طراحی چهره هاش بالا باشه.
گیم پلی هم که تا جایی که یادمه FPS های امروزی همشون گیم پلی هاشون کپی هم هستش فن بازی نیستش که لگد لگد بریم جلو حال کنیم این جا جم بخوری مخت رو ابریزش کردند ...
دیگه مولتی هیلو ریچ تنها یه مقداری اونم د رحالت های فایر فایت جلو بود کار خاصی نکرده بود...
مسعودی داداش پس هر موقع بازی کردی اون موقع نظرتو بگو عزیز دل ...منم بخوام برم نظرات سایت هارو بیارم بکشم جلو نکات مثبت رو میگم (چه بسا که من همیشه منفی و مثبت رو با هم گفتم)
الان مقایسه نکردی ....
یه بازی گفتیم گرافیکش بالاست گفته شد نه مهم گیم پلی هستش یه موقع تو مقاومت گفتم گیم پلی خیلی خوبی داره همه گفتن نه گرافیک نداره خلاصه همه جا یه نکته منفی باید گفته بشه دیگه..بی حرف و سخن نمیشه واستاد.
تازه همون تقلید ها زمانی خودشون از قسمت دومش برداشت کردند...دیگه پیر شده نشسته.
در ضمن من شخصیت پردازی ضعیفی نمیبینم....
+
داستان خوب که داریم مسعودی همین Mw:BO یکی از بهرتین داستان های اول شخصو داره اصلا گیم پلی بازی داستان محور بودش اتمسفر و جو بازی مجبور بود در کنار داستان باشهنقل قول:
کلا داستان خوب تو fps نمیدونم چرا کمه!!
یعد چون گیم پلی و گرافیک نداشت و تکراری شده الان محبوبیت نداره...
اینم از بلک اوپس ........اینم یه بازی داستانی و به قول خودم به یاد ماندنی کجا حمایت شد مگه داستان نداشت. کو پس...مهم گرافیک نبود اونجا مهم داستان بود که داشت و باید د ر اذهان بمونه
کو موند...؟؟؟؟؟؟؟
حامدی اصلا دوست نداشتم در مورد کد دیگه حرفی بزنم ولی حالا که گفتی بزار منم بگمنقل قول:
داستان خوب که داریم مسعودی همین Mw:BO یکی از بهرتین داستان های اول شخصو داره اصلا گیم پلی بازی داستان محور بودش اتمسفر و جو بازی مجبور بود در کنار داستان باشه
یعد چون گیم پلی و گرافیک نداشت و تکراری شده الان محبوبیت نداره...
اینم از بلک اوپس ........اینم یه بازی داستانی و به قول خودم به یاد ماندنی کجا حمایت شد مگه داستان نداشت. کو پس...مهم گرافیک نبود اونجا مهم داستان بود که داشت و باید د ر اذهان بمونه
کو موند...؟؟؟؟؟؟؟
BO داستان زیبایی داشت ولی زشت تموم شد!
ولی همون بازی لحظاتی که آدم رو تحت تاثیر قرار بده نداشت ... مثلا اون صحنه که وودز بسیجی وار خودش رو به کشتن داد یه لحظه یاد فیلم هندی افتادم... کلا یکم مضامین فیلم هندی تو این کد هست.
پایان رد دد رو باید یادت باشه ... اونه که آدم رو تحت تاثیر قرار میده
پایان دد اسپیس 2 رو که یادته... اونه که تا اومدن نسخه بعدی تو ذهنت میمونه
گیم پلی همون MW بود.. قسمت چند نفرش همون بود.. هیچ چیز جدید برای عرضه نداشت. واسه همین میانگین نمراتش اومد زیر 9
من خودم بهش 8.25 دادم چون واقعا چیز خاصی توش ندیدم که بگم WOW این دیگه چیه؟!!؟؟
BO یه نیمچه کد بود و به نظر خودم و بعضی سایت ها MW 2.5 بود.. نکنه توقع داشتی اونم میانگینش بالای 9 بشه؟!
اصلا خوب نیست برای پوشش ضعف یه بازی بیایم به بازی های دیگه گیر الکی بدیم.نقل قول:
دیگه مولتی هیلو ریچ تنها یه مقداری اونم د رحالت های فایر فایت جلو بود کار خاصی نکرده بود...
CO-OP ریچ یکی از بهترین هاست... نه افت فریم داره و نه مشکل دیگه ای
آره همشون شوتر هستن.. این یعنی تقلید؟!نقل قول:
گیم پلی هم که تا جایی که یادمه FPS های امروزی همشون گیم پلی هاشون کپی هم هستش فن بازی نیستش که لگد لگد بریم جلو حال کنیم این جا جم بخوری مخت رو ابریزش کردند ...
این فان بودن بر می گرده به سبک بازی ... یکی فان هست و یکی نه
*من نه مایکرو مال بابامه که بخوام ازش طرفداری کنم و نه سونی مال عمم هست که بخوام از بازیهاش بد بگم ( چون با عمم رابطه خوبی ندارم گفتم:دی)نقل قول:
یه بازی گفتیم گرافیکش بالاست گفته شد نه مهم گیم پلی هستش یه موقع تو مقاومت گفتم گیم پلی خیلی خوبی داره همه گفتن نه گرافیک نداره خلاصه همه جا یه نکته منفی باید گفته بشه دیگه..بی حرف و سخن نمیشه واستاد.
تازه همون تقلید ها زمانی خودشون از قسمت دومش برداشت کردند...دیگه پیر شده نشسته.
در ضمن من شخصیت پردازی ضعیفی نمیبینم....
نمیدونم شاید بقیه سهم الارثی دارن که زودی جبهه میگیرن در مورد هر حرفی...
خلاصه حالا چون بقیه میان از رو جو زدگی به فلان بازی انحصاری x360 میگن یه سوپر شاهکار و این حرفای الکی تو هم باید بیای اینرا رو بگی؟
من اصلا حرفم ریچ و کد نیست.
این بازی:
داستان نداره و به قول videogamer بی مغزه.. شخصیت پردازیش ضعیفه
The characters of Killzone are one-dimensional. From our hero, Sev, to the evil Helghast leaders, you pretty much have their personalities pinned from the first moment they swagger onto the screen. The interplay between characters is totally predictable, and we're never given a view of the complex dynamics we might expect out of soldiers at war or a moment of pause or regret about how things play out. Unlike Captain Templar from the original Killzone, there are no likeable characters in Killzone 3. Sure, they're charming in a brutish fashion, but Sev and the rest of the ISA feel more like unthinking meatheads than soldiers dealing with a life or death situation and a feeling of abandonment. They just aren't people you can identify with in any significant way.
co-op به صورت آنلاین نیست و افت فریم داره
مد های مولتی پلیرش تقلیدیه.. اینو من نمیگم 1up گفته و یوروگیمر هم گفته:
So it's a shame that, rather than following its own muse, it's now possible to spot where Killzone has drawn obvious inspiration from the likes of Call of Duty, Halo and Gears of War. By slurping up concepts from these rival shooter franchises, Killzone 3 easily ticks all the boxes that modern shooter fans expect without ever really putting its own stamp on the over-familiar elements
تغییراتش برای قسمت چند نفره موجب بهتر شدنش نشده
یا حتی ign به موزیک بازی های هم ایراد گرفته : The music of Killzone 3 is a bit hit and miss
اینا رو اکثر سایت های معتبر گفتن پس یعنی هست تو بازی...
من اصلا نظرم رو نگفتم در مورد بازی... فقط اون چیزایی رو گفتم که اکثر منتقد های سایت های مطرح گفتن.نقل قول:
مسعودی داداش پس هر موقع بازی کردی اون موقع نظرتو بگو عزیز دل ...منم بخوام برم نظرات سایت هارو بیارم بکشم جلو نکات مثبت رو میگم (چه بسا که من همیشه منفی و مثبت رو با هم گفتم)
دلیل اینکه نکته ی منفی رو گفتم این بود که اومدی نکات مثبت رو خودت گفتی و منم گفتم بزار منفی ها رو بگم و دلیل دیگش این بود که طرفدارا اکثرا نکات مثبت رو میبینن و اگر میفهمدم اینقدر بهت بر می خورد اصلا نمیگفتم گرچه بازم می گفتم چون اصلا آدمی نیستم که بخوام این ملاحضات رو کنم... دوستی جای خودشه و این حرفا هم جای خودش
بازم همون قسمت * رو یادآوری میکنم
خلاصه اگه اون مشکلاتی که گفتم تو بازی نیست رو بیا و بگو که سایتا چرت و پرت پروندن و ما رو از این دوگانگی در بیار
نه مسعود MW :BO داستانش خیلی خوب بود... من طرفداری اگه بخوام بکنم نمیام که از کود طرفداری کنم
بلک اوپس کود های قبلی نبود این مشخصه ولی من خواستم داستانی رو بگم که ندیده بودم یه بار تو یه بازی دیگه الان حضور ذهن یادم نیست همچین بازی واقع گرایانه ای داشتیم. علت وسط کشیدن کود همین بود وگرنه باز تکرار میکنم گیم پلی ، همون بود گرافیک هم که چیزی نبود....
خب من فقط می خواستم در مورد شوتر اول شخص بحث بشه کلی باشه که اصلا بحث فرق میکنه درمورد داستان. :20:نقل قول:
پایان رد دد رو باید یادت باشه ... اونه که آدم رو تحت تاثیر قرار میده
پایان دد اسپیس 2 رو که یادته... اونه که تا اومدن نسخه بعدی تو ذهنت میمونه
مسعودی ریچ در پس زمینه هاش افت فریم داره...من دیگه به یقین رسدم دراین مورد...حتی اون موقع برای این که صحت موضوع برای خودم اثبات بشه رفتم جستجویی کردم دیدم اره هست گفتن همینا که داره...که خب دیگه نرفتم تو بهرش تو تاپیکش.نقل قول:
CO-OP ریچ یکی از بهترین هاست... نه افت فریم داره و نه مشکل دیگه ای
این حرفها نیست مسعود الان وقتی من میبینم گرافیک حرف نداره اخه بیام این موضوع رو ببینم از کاربران حرفه ای دیگه ناراحت میشم. الان یکی غریبه اومد تو دداسپیس گفت گرافیک کمه چی گفتی یادته دیگه خب نه تو اونو میشناسی نه من پس هر دو بیخیال میشیم تهش نمیریم ولی دیگه تو و دوستان حرفه ای میان حالا به گرافیک که حرف نداره گیر میدن و ایراد میگیرن دیگه من بعضا افسوس میخورمنقل قول:
نمیدونم شاید بقیه سهم الارثی دارن که زودی جبهه میگیرن در مورد هر حرفی...
منم عین تو ...:46:نقل قول:
نمیگفتم گرچه بازم می گفتم چون اصلا آدمی نیستم که بخوام این ملاحضات رو کنم... دوستی جای خودشه و این حرفا هم جای خودش
خب در مورد بازی باز هم بگم....
گرافیک حرف نداره واقعا نمی دونم اخه چقدر میشه تکلونوژی این طور پیشرفت کرد گرافیک بازی چیزی شبیه به فیلم اواتار هستش البته (با حجم بالاش) خیلی لذت بخشه ادم روحش جلا پیدا میکنه.
بازی تو ایران چنده ریجن 2 ؟
اتفاقا امروز آنلاین هم نزدیک ساعتی چون اصلا فعلا حس ندارم برم طرف بخش داستانی !نقل قول:
یاد حرف Eurogamer افتادم که گفته بود:
طرفداران بهبود قسمت چند نفره رو دوست خواهند داشت ولی ممکنه به این موضون نیز پی ببرند که قسمت تک نفره بازی ماهیت خودش رو از دست داده.
قسمت آنلاین واقعا بهتر شده خیلی سریع و روون این قسمت واقعا اگر از 2 بهتر نشده باشه همون جذابیت رو حفظ کرده و همونطور ک ه گفتم سریعتر و روونتر شده و خلاصه اینکه وقتی آلاین بازی کردم کمی خیالم راحت شد چون تا قبل ازون فشار زیادی وارد شده بود چون 50 تومن پول داده بودم اما حداقل میشه دوباره با آنلاینش زندگانی کرد و لذت برد : دی
جالبه قسمت آنلاین پوینت میده بعد میتونی اسلحه و چیزای دیگه آزاد کنی کلا خیلی فاز میده
بستگی داره از کجا بخری (فروشنده)نقل قول:
الان باید ریج 2 70 یا 65 باشه
من کی گفتم گرافیکش مشکل داره؟نقل قول:
این حرفها نیست مسعود الان وقتی من میبینم گرافیک حرف نداره اخه بیام این موضوع رو ببینم از کاربران حرفه ای دیگه ناراحت میشم. الان یکی غریبه اومد تو دداسپیس گفت گرافیک کمه چی گفتی یادته دیگه خب نه تو اونو میشناسی نه من پس هر دو بیخیال میشیم تهش نمیریم ولی دیگه تو و دوستان حرفه ای میان حالا به گرافیک که حرف نداره گیر میدن و ایراد میگیرن دیگه من بعضا افسوس میخورم
نه حامدی فکر نکنم هیچ عقل سلیمی بیاد بگه گرافیک بازی مشکل داره... چون باید بهش شک کرد
شاید یه چیزی دیده و بر اساس اون گفته وگرنه اینی که ما دیدم گرافیکش برا این نسل حرف نداشت..
یعنی چی پس زمینه افت فریم داره؟ : دینقل قول:
مسعودی ریچ در پس زمینه هاش افت فریم داره
خیلی خوشحالم که از زیر فشار در اومدی : دینقل قول:
و خلاصه اینکه وقتی آلاین بازی کردم کمی خیالم راحت شد چون تا قبل ازون فشار زیادی وارد شده بود چون 50 تومن پول داده بودم اما حداقل میشه دوباره با آنلاینش زندگانی کرد و لذت برد : دی
مسعود جان Halo Reach تو موتورش از برنامه ای به نام Frame Blending استفاده میکنه این تکنیک باعث میشه که نیازی به aa تو بازی نباشه یعنی در بازی ریچ هیچ گونه aa به کار نرفته و برای از بین بردن چند ضلعیهای بازی روش خاص خودشو داره که بحثش مفصله کوچولو بگم میتونه تصویر رو رو ی تصویر دیگه سریع به سریع عوض کنه که باعث میشه از کنسول زیادی زور بکشهنقل قول:
یعنی چی پس زمینه افت فریم داره؟ : دی
افت فریم در بازی زمانی که یک صحنه جدید رو سریع نشون میده یا نمایش داده میشه مخصوصا ر میان پرده هاش به وجود میومد
صحنه قبلی از پردازش سخت افزار کنسول خارج نمیشد و بازی برای ایجاد تغییر در Frame Bufer نیاز به یک سیستم Veterical داره که این موضوع زمان نیاز داره که خب همون زمان اندک باعث افت فریم میشه..
حتی اگه دقت کنیم به شخصیت های اصلی بازی که کنارمون هستند بعضا شدیدا وضعیت بافت های بدنشون افت پیدا میکنه بوفر کم میشه.
*****خدایی دیگه بحث تموم بشه من م یخوام در باره بازی فقط پست بدم :31:
بازی شخصیت پردازی خوبی داره اصلا باور نمی کردم چون در قسمت قبلی این دو تا رفیق ریکو و ساو کمی زیاد با هم اخت نبودن اینجا خیلی رفاقتشون تو داستان و تاثیرگذاریش تو بازی برای بازیباز به چشم میاد...
THE WORLD IS MY MINE
خب دیشب تا صب نخوابیدم و روی درجه سختی هارد هم تمام کردیم نفسمون برید.
خب نکات منفی بازی رو بگم....:
گیم پلی..:
پیشرفت های گیم پلی نسبت به قسمت دوم زیاد هستند چشم گیر ولی در باطن میشد کار بشه روش
کاش میشد استفاده از جت پک رو تو همه مراحل امکانش بود. مرحله برفی میشد خیلی طولانی باشه. و هنوز اسلحه معروف این بازی اسلات پرتاپ نارنجک انداز رو نداره
موزیک و صدا گذاری..:
خب همونی بود که سایت ها هم گفتن کمی تکراری میزد و حتی گفته شده به متن بازی نمیخوره که گزافه ای بیش نیست.
موزیک بعضا یه جورایی فراموش میشد. خیلی کم به ندرت.
گرافیک..:
:31:
داستان...: (تنها مورد مهم دوستانی که تا مدتی دیگر بازی خواهند کرد نخونن...
محتوای مخفی: مهم
نکات مثبت...:
باقیش همگی مثبته ...
گیم پلی...:
سبکی بسیار زیبا در حمل و حرکت سلاح ها
بخش Co-op .
تنوع خوب سلاح ها
دشمنانی سرسخت ----موو و امکان 3d
موزیک : هنوز گذاشتم ویالون منو داره میزنه...
گرافیک...:
:31:
بعضا بازی با شاهکار جیمز کامرون اشتب میشد و مخصوصا انمیشن های حرکتی دیگه فک اندازترین لحظات رو به وجود میاره.
داستان..:
سراسر هیجان استرس و نگرانی گیمر از وقایع به وقوع امده در ناامیدی جای بسی امید است .
اخر ماجرا شرایطی به وجود میاد که گیمر تو اوج انتقام هستش و ساو داره با چشماش خشونتو نشون میده
که داد میزنه بریم کاری رو که شروع کردیم تموم کنیم.
................................................ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ................................. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امسال رو میشه گفت یه نوعی گلچینی از برترین های شوتر اول شخص دانست بازی های بزرگی ادامه نسخه های خود رو با هیاهوهای فراوان نوبه نوبه روانه میدان میکنند تا هواداران خود را یکی یکی خوشحال کنن تاریخ بازی های شوتر اول شخص را به مراتب در نقد های پیشین توضح داده و خوب است که از این به بعد نگاه های خود را برای این سبک بازی از نسل جدید (که 5 سال از ان گذشته) اغاز کنیم نسلی که با پیشرفت های خود نیاهای زیادی رو براورده کرد و امسال یک ترافیک FPS بسیار خاصی رو داریم شوتر های نابی در نسل جدید معرفی شدند که عناوینی ادامه بازی های قبلی و برخی عنواوین هم جدید بوده و نواوری های بسیاری از خود نشان دادند
Crysis با به رخ کشیدن گرافیک خود حرکتی انجام داد halo 3 منتشر شد و گامی دیگر برداشت KL2 رویکردی متفاوت بر روی کنسول ایجاد کرد Bioshack یک خلاقیت محض بود.
و عنوان بسیار محبوب MW که هر کدام توانستند عرصه ای جدید در این ژانر ایجاد کنند . زمان در حال فرار بود شوتر های متعددی منشتر شدند اما همگی در زیر سایه ان بازی ها ماندن عناوینی چون ODST ، Mag ، BF ، COD :wow ، منتشر شدند که نتوانستند ان لازمه ایجاد شوتر رو تعریف کنند دنباله های اثار بزرگ ادامه یافت crysis Warhead میشه گفت توانست از نسخه قبلی جلو بزند و برخی موارد رو ارتقا بده اما Bioshack 2 در جا زد و نوتوانست اثر بینظیر قبلی را تکرار کند تا این که Mw2 با دنباله ای بسیار زیبا توانست در کنار Mw قرار گیرد و نفسی تازه کند بانجی اخرین اثر موزه ای خود را تولید کرد و reach که قول های برای ان مدتها در اذهان بود رو منتشر کرد و عقل ها رو ویرانه ساخت نسخه اخر COD:BO هم نتوانست ان جذابیت خاص خود را برساند
تا این که در عصر حاضر نوبت به دنباله ای دیگر از ان عنوان های بی نظیر نسل قبل رسید KL3 امد تا ختم کند اوازه های Fps را و ضربه محکمی رو بر پیکره اول شخص وارد کندرویکردی که کیلزون سه ایجاد کرد در یکی از پرتعدد ترین سالهای بازی قرار گرفته و امکان رقابت برای او با Fps دیگری نیز وجود خواهد داشت
Killzone 3
گیم پلی...: چیزی که در اولین گام در این بازی نشان داده میشود تم اعتیاد اور ان است درست از اولین گام های اغازین بازیباز منتظر جنگی عظیم خواهد بود مهمترین تغییر احساس سبکی زیاد هستش بازی در
نسخ های قبل از سنگینی حرکات رنج میبرد(با این که طرفدارانی هم داشت) ولی این بار این امر درست شده و واقعا لذت بخش هستش بزرگ شدن لوکیشن ها ، به صفر شدن محل های تکراری و عظیم بودن مراحل پر تعداد
همگی نواوری گیم پلی را نشان میدهند تا بازیباز گستردگی و فضای زیادی برای تصمیم گیری اعمال خود داشته باشد و بتواند از تنوع سلاح ها بزرگ وکوچیک استفاده کند بازی خیلی خوب سلاح های متعدد رو برای هر نوع سلیگه اماده میکند حمل اسلحه سبک نیمه سبک و سنگین که لازمه وجود گیم پلی یک شوتر هست در بازی گنجانده شده است . اضافه شدن سیستم جدید Melee خواهد بود که از مکانیزم
had to hand استفاده میکند و بازیباز با نزدیک شدن به هلگاست ها می تواند فینشرهای بسیار خوب و البته متعددی رو به حریف وارد کند انمیشن های این موضوع پرتعداد بوده و بنا به محیط تغییر میکند اما این در صورتی هست که از هوش مصنوعی فوق العاده رهایی پیدا کردید زمانی که هلگاستی پشت سنگر منتظر میماند تا عکس العمی انجام بدی و یکی یکی از سنگر ها به نوبت اقدام میکنن هوش واقعی مبحوت میماند این امر نسبت به نسخه قبلی بهتر و بهینه شده زیرا که در نسخه قبل پشت سنگر میماندند. کاورگیری بسیار روان شده و تاثیر کامل بر گیم پلی خواهد داشت همانند سری های قبل حیاطی. همانطور که در مورد سلاح ها گفته شد توجهات به اسلحه معروف این بازی M82 میرود سلاحی کامل با شکوه که در ابتدای نشان دادن ان همگان را شگفت زده کرد اما با وجود اسلا نارنجک انداز هم در قسمت قلی هم در این قسمت توجهی به این امر نکرده و اسلحه بدون نارنجک انداز هستش.باز سلاح های بسیار دیگری وجود دارند از جمله Sta 52 که یک اسنایپر قوی هستش sta 11 smg هم سلاح با ارزشی خواهد بود وسیله جدید جت پک که برای اولین بار به بازی اضافه شده تنوع بسیار عالی د رگیم پلی ایجاد کرده و بازیباز را تا حدتی به بالا پرتاب میکند تا َشارژ پر کند این جت پک اگر کم دقتی شود زود منفجر میشود چون که دارای محموله سوخت بوده و اگر گیر هلگاست های خشن افتادید باید فکری دگر بکنید. وجود الفبای خاص خود هلگاست ها که منشا از مغروری انها میدهد در منوی زیبای بازی دیده میشود وجود لوکیشن ها یمتعدد ایجاد حس خیلی لطف جنگ و سکوت در بین بازیباز نرمی حرکات جوی حماسی و میخکوب ماندن از اواطف این این گیم پلی خواهد بود.
امتیاز...: 9.5
Killzone 3
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسلحه معروف KL
M82
موزیک و صدا..: موزیک ابتدایی بازی بسیار زیبا هستش تمی ارام که حاکی از سکوتی قبل از طوفان را ندا میدهد نوازشی گرم بر گوشهای ما که با منوی بدیع اغاز می شود صداگذاری بازی همگی با همان صداپیشگان قسمت قبل این بار با احساستر ، بهتر، خشن تر وجود خود را به رخ میکشند افکت گذاری بسیار دقیق صداهای محیط با هر تیر ، تیربار ، موشک و خمپاره احساس جنگی عظیم به روح بازیباز دمیده می شود که اوج ارام بخشیه در این ثسمت به صدایی است که می گوید صبر کن دارم میام من در کنار تو هستم.
تنها ایراد این قسمت بعضا ترک های تکراری خواهد بود.
امتیاز..: 9.5
Killzone 3
استفاده از جت پک بسیار جالب هستش
گرافیک..: تنها عنوانی که می تواند در این زمینه پرچم دار گرافیک FPS یعنی KL2 را کنار بزند KL3 خواهد بود گرافیک را نمیشه توصیف کرد کلمات از بیان تک تک برتری های این اثر عاجز خواهد ماند استفاده از موتور قدرتمند جدید Guerilla باعث شده تا همه چیز ان طور که باید باشد محیط های پرجززیات از طراحی منحصر به فرد چهره ها ،سلاح ها ، لوکیشن ها ، محیط همگی نشانگر اوج کار را میدهند بافت های پرزرق و برق با تکسترهای واقعی به همراه نورپردازی های چشم نواز که باعث هر به وجود امدن سایه زنی های بسیار دقیق شده است. انمیشن های بسیار قوی برای ابراز احساسات خشم نفریت ، انتقام ، شادی و خونسردی این انمیشن ها توسط تکنیک AnimatinBlender که تعداد امنیشن های کپچر شده را قوی و منحصر میکند که باعث ایجاد حس واقعی گرایه هر چه بیشتر را میکند اما این کار فقط روی شخصیت های اصلی نیست دشمنان تک تکشان از این سیستم بهره بردند و همگی حالت های متفاوتی برای ه راتفاق نشان میدهند انفجار یه بمب ممکن است صورت ساو را نیز تحت تاثیر قرار داده و حرکات پوستش هنرمندانه دیده شود اما مهمترین تکنیک این بازی استفاده از deferred Rendering خواهد بود (البته تنها این بازی نیست که امروزه از این سیستم بهره میبرد) اما دلیل برتری بودن این امر در این بازی استفاده از deferred Shadiing خواهد بود این سیستم پردازش سایه هارو انطور که خوب و با دقت انجام میدهد که رنگ عمیق و متفاوت سایه ها نیز مورد توجه قرا رمیگیرد که همگی را در حالت سه بعدی پردازش میکند اما این اثار وقتی در بالاترین روزلیشن با Multisample Anti-Aliasing 4X همراه میشود صحنه ای فوق العاده نرم و صیقلی با نورپردازی عالی ترکیب شده و نتیجه چیزی جز عالی بودن را نخواهد داشت. چون بازی در مراحل برفی هم رخ میدهد گروهی از افراد Naughty Dog برای راهنمایی های Guerilla به انها ملحق شده بودند که خب نتیجه چیزی جز عالی بودن هر مدل برف نبود حتی جای پایمان دیدن داشت بازی در اون درگیری ها هیچ افت فریمی نداشته و به خوبی همه صفحات رو رندر می کند.
امتیاز..: 10
داستان و هیجان ..: امپراتور هلگاست ها (Visary) در قسمت قبل کشته میشه الان زمانی بود که انسان ها بتونن حرفی بزنند. پیشروی های خوبی هم حاصل شده اما به یک باره اوضاع تغییر میکند سلاح جدید اختراع شده و الان نسل بشریت وقایع بدتری را باید تجربه میکرد انسان ها شرایط وخیمی دارند تیم الفا نیز در مهارت دارن مقاومت میکنن دیگری تک جبهه ای وجود ندارد همه جا تبدیل به جبهه شده و درگیری دیده می شود همچنان کاپیتان Narvile با Rico سر نامتقارن بودن عملیاتشان بحث میکنن زمان از دست میرد تا این که گرهی بزرگ ایجاد میشود کاپیتان Narvila دسگیر شده و عرصه بسیار تنگتر می شود تا این که........
شخصیت مونث jormu به بازی اضافه شده و دوشادوش تیم شرکت میکند هیجان و استرس از اعماق بازی منشا میگیرد تاب تحمل برای گیمر نیست و هلگاست ها کنار برو نیستند دشمنان جدید (Asassisn) استفاده از جت پک ها کار انسان ها را بسیار سختتر کرده است ...اما کوتای بخش کمپین لطمه زده بازی کات سکانس های نسبتا طولانی دارد دو این امر در مدت زمان واقعی گیم پلی تاثیر گذار خواهد بود چه بسا که گیمر با این جو بسیار خو گرفته و لذت میبرد با این که تیم الفا گره بسیاری از کارها رو حل میکنند اما خیلی بهتر میشد تا عوامل اصلی به دست خود بازیباز تایین و تکلیف میشد. شاخ وبرگ داستان زیباست مرحله مخفی کاری در اوج حساسیت طراحی شده و بسیار لذت بخش هستش بخش PSN هم مثل همیشه به قوه خود حتی با امکان های جدید و مد های بسیار حرفه ای برای گیرمر های حرفه ای اماده پذیرایی هستند مخصوصا که این بار از سرورهای اختصاصی بهره میبرند
امتیاز...: 9
Killzone 3
اثار Fps همیشه طرفداران زیادی داشتند و امروزه قرار دادن یک داستان بسیار قوی د ربازی در این سبک بازی ها به موضوع اصلی تبدیل شده. بخش بازی های انلاین نیز به نوبه خود دارای اهمیت بسیار بالایی هستش و می تواند جذب بسیاری از بازیبازها را داشته باشد. سال 2011 سالی پر بار خواهد بود و همه سبکی برای هر سلیقه ای وجود دارد مخصوصا شوتر اول شخص که همگی رقبای سرسختی هستند.
'گیم پلی ..: 9.5
گرافیک..: 10
فیزیک ..:10
موزیک و صداگذاری ...: 9.5
داستان..:9
امتیاز کل..: 9.5
فقط یدونه تروفی بخش افلاین دو نفری مونده که بگیرم بازی عظیم کیلزون 3 رو کامل کرده و پلت میشه.میره تو جز بازی های پلت شدم:40:
خب بازی رو پلت کردم عکسی گرفتم قرار خواهم داد.
+
اقا من سر تعظیم رو در مقابل گرافیک این بازی فرود اوردم....اصلا همه جو راحترامی رو براش فراهم میکنم
مگه اخه میشه همچین چیزی این همه هنر این همه زیبایی اقا من حرفی برای گفتن ندارم (شکلک کویدن سر به دیوار)
طبق اماری که اومده این بازی کمترین فروش رو در بین بازی های منتشر شده از این فرنچایز بر روی PS3 داشته :
نسخه اول این بازی حدود 2.6 میلیون نسخه و شماره دومش در حدود 5 ماه بعد عرضش حدود 1.6 میلیون نسخه فروش کرده(البته امار از vgchartz هستش که درسته دقیق نیس ولی با یه تلرانسی میشه روش حساب کرد)کد:http://www.gamesthirst.com/2011/07/04/killzone-3-is-poorest-selling-title-in-franchise-history-on-ps3/
+
سونی باید خیلی بیشتر در ساخت انحصاریهاش دقت کنه و ببینه چه اشکالی دارن که نه میتونن منتقد رو راضی کنن و نه مخاطب رو و......وقتی هم که منتقد رو راضی می کنن نمیتونن مخاطب رو راضی کنن(مثه uncharted 2 که با میانگین امتیاز 96 و بردن 150 تا جایزه تنها 4 میلیون نسخه فروخت)
.
.
.
عجیبه چون من بنظرم نسخه 3 این بازی یکی از بهترین شوتر هایی بود که انجام دادم . گرافیک بسیار خوب ، گیم پلی عالی ، داستان جذاب و...
کلا بنظرم توقع ها از کارای انحصاری سونی زیادی بالا رفته .
ساسان جان من پایتم ! هر موقع خواستی بگیمی بگو :46:نقل قول:
راستی کسی از دوستان هنوز Killzone 3 آنلاین میزنه؟من هیچ علاقه ای به این بازی ندارم ولی چون 80 تومن پول بابتش حروم کردم حیفم میاد پلاتینیمش نکنم. 3 ماهه بازی لنگ یه تروفی "Team Player - Play a match as part of a squad" خوابیده.هر کی وقت داره بگه که invite اش کنم پلاتینیم رو بگیرم.خیر ببینین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
اقا الان حامد نیستش بیاد اینجا خون به پا می کنه ،ملاحظه کنید !!!:31:(شوخی !!)
شما خبر رو اشتباه متوجه شدی.خبر میگه که "Killzone 3 کمترین فروش رو در بین بازی های منتشر شده از این فرنچایز بر روی PS3 داشته" و منظور این نیست که کم فروش ترین عنوان انحصاری سونی بوده.لطفاً خبر رو اصلاح کنیدنقل قول:
البته کلاً این خبر،خبر چندان هوشمندانه ای نیست چونکه تا حالا ما فقط شاهد عرضه دو شماره از این بازی بر روی PS3 بودیم(Killzone 2 و Killzone - Killzone 3 و Killzone: Liberation که به ترتیب روی PS2 و PSP منتشر شدن تو این رده بندی نیستن) و خبر طوری بیان میشه که انگار Killzone 3 بین 10 تا بازی آخر شده!:31: در حالیکه Killzone 3 نائب قهرمان شده!!!(در یک مسابقه دو نفره!!:27:)
در ضمن به نظر من Killzone 3 لیاقت همین 1.6 میلیون نسخه فروش رو هم نداره. سازنده ها باید یاد بگیرن که فقط گرافیک مهم نیست و چیزی مثل داستان و روایت داستانی مناسب لازمه یک بازی هست درحالیکه Killzone 3 از داستانی حتی متوسط هم برخوردار نبود و شخصیت پردازی کارکترهای بازی در حد جوک بود.
--------------------
راستی کسی از دوستان هنوز Killzone 3 آنلاین میزنه؟من هیچ علاقه ای به این بازی ندارم ولی چون 80 تومن پول بابتش حروم کردم حیفم میاد پلاتینیمش نکنم. 3 ماهه بازی لنگ یه تروفی "Team Player - Play a match as part of a squad" خوابیده.هر کی وقت داره بگه که invite اش کنم پلاتینیم رو بگیرم.خیر ببینین:31:
راس میگی یه بارم انگلیسیشو خووندم متوجه شدم.....مرسی:11:نقل قول:
+
بله کیلزون 3 مشکل زیاد داشت..... .
+
من halo reach رو انلاین هستم خواستی بیا:31:
.
.
.
دمت گرم آرمین جان پس من تو پروفایلت واسط پیغام میذارمنقل قول:
ملاحظه بچه ها رو کردم وگرنه Killzone 3 بازم جا داشت!:31:
سلام..
در مورد فروشش توضیح داده شد ولی د رمورد داستان اصلا با ساسان موافق نیستم...
یه دسته بندی کلی بکنیم از هر جای بازی و بین سری بازیهاش
قسمت اولش داستانش نیاز به توضیح و این که ضعبف یا قوی بود نداره چون که به خوبی در ان دوره از سالها داستان ها با روایتی کاملا عادی که رواج داشت بین بازی ها هستش حمله موجودات به زمین و خطر نابودی زمین و غیره...
در نسخه دوم من موافقم داستان در حد و اندازه های نام بازی نبود حتی میشه گفت به خوبی قسمت اول هم ظاهر نشد اما قسمت سوم این بازی واقعا داستانش خوب بود..
یه جورایی میشه بگم در بین دو نسخه قبلی حتی نسخه های psp که بازیشون کردم داستان به مراتب بالاتری داره
مسیر هدف اون هیجان لازم برای کسی که حتی زبان خوبی هم نداره کافی بود تا با همون تصاویر و ویدئوهاش به عمق کار پی ببره
در واقع به نظر من بهترین داستان در بین سری هارو کیلزون 3داشت
شخصیت پردازی به نظر من نیازی نیست که همیشه یک شخصیت خوب و محبوب یا یارش بمیره و در سوگ و افسوسش حس انتقام بگیریم و بگیم بله همزادپنداری در اوجش هستش همون درگیریهای لفظی بین ریکو و کاپیتان خومدش بسیار سطح بالا بود
یا حتی امدن یک شخصیت زن در بازی بسیار به لذت شخصیت ها در بازی افزود
کلا من هر وقت حرفای حامد در مورد انصاری های PS3 رو میشنوم فکر میکنم من اشتباهی بازی کردم : دی
پس هروقت حرفامو در مورد انحصاری های 360 هم شنیده بودی باز شک میکردی چی بازی می کردی دی
مگه X360 هم انحصاری داره؟؟؟
:31::31::31:
شوخی کردما،حالا فن های 360 نریزن سرمون؟؟؟
یک منبع ناشناس نزدیک به سایت thebitbag.com اظهار داشته است که هم اکنون استودیوی Guerilla در حال کار بر روی نسخه ی چهارم Killzone، عنوان انحصاری کنسول PS3 است. این منبع تا کنون خبری در مورد این که این نسخه برای PS3 یا برای کنسول نسل بعدی سونی عرضه میشود را فاش نکرده است.
این سایت با بیان این که : " به نظر می رسد که استودیوی Guerilla در این روزها به شدت مشغول به کار است. یکی از منابع اطلاعاتی ما می گوید که آنها مشغول کار بر روی Killzone بعدی هستند. هنوز مشخص نیست که این بازی برای PS3 یا PS4 عرضه میشود. " و اعلام این که نسخه ای از Killzone برای کنسول Vita در حال ساخت می باشد، بازار شایعات پیرامون این بازی را به شدت گرم کرده است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این شایعه میتوانید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتشار آن مراجعه کنید.
منبع:
صد درصد مطمئن باشید این بازی اواسط 2013 و برای کنسول پلی 3 میاد:46:نقل قول: