راستی اینجا همه مثل اینکه ای دی اس ال دارن من دایال آپیم برای منم کار می کنه؟
راستی اینجا همه مثل اینکه ای دی اس ال دارن من دایال آپیم برای منم کار می کنه؟
سلام ایمان جاننقل قول:
گریه چرا دوست من :20: هر مشکلی یه راه حلی داره. راستش رو به خوای من شکم به 2 چیزه :
1- ویروسی شدن سیستم: تمام علایمی که اینجا و اون تاپیک گفتی حاکی از وجود یه ویروسه چون آنتی ویروست هم می گی نمی تونه آپدیت کنه در واقع ویروس اومده اتصال به اینترنت رو بوکه کرده. با آنتی ویروس اسکن کردی؟
آنتی ویروست چیه؟
2- صدمه دیدن ویندوز: شاید فایل های ویندوزت صدمه دیده ویندوزت رو Repair کن.
اگر مسئله ویروس منتفی باشه و با Repair کردن مشکل حل نشد تنها راه ممکن نصب ویندوز جدید هست.
بله دوست عزیز فرقی نداره. همونطور که پیش تر اشاره کردم کار DNS سرورها ترجمه آدرس سایتهای درخواست شده و تبدیل اونها به IP آدرس عددی ست که مرورگر برای لود صفحه ها احتیاج داره . حالا در این بین هر چه DNS سریعتر این کار رو انجام بده سرعت باز شدن صفحات بیشتر خواهد شد.نقل قول:
بنابر این به نوع اینترنت ربطی نداره. امتحانش کنید و نتیجه رو اعلام.
هه هه یادش بخیر دایال آپ ! :31:نقل قول:
یه ساعت و خورده ای برای دایال اپ زمان میبره
و اصلا ارزششو نداره پول تلفنت حدود 1200 تومن میشه
به نظرم برو و به جای این کار مرورگر اپرا رو نصب کن خاصیت کمپرس کردن صفحات رو داره و عکسها رو هم کم حجم میکنه و اینجوری سایتها رو زودتر باز میکنه.
بازم مل خودته.
واسه من که همون DNS خودمو پیشنهاد داد با میانگین زمان دسترسی 175
بعد نزدیک به دو ساعت ارور داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این می خواست چیکار کنه بعد این همه معطلی نمشد دستی همون کارا رو کرد?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با Dial up که نمیشه از این کارا کرد ! هرجور میلته ! :4::34::33::grrr:نقل قول:
نقل قول:
این DSN ها رو استفاده کن ببین سرعت مرور وب زیاد می شه یا نه ؟
آنتي ويروسم nod32 اسمارت آخرين ورژن هست كه آپديت آفلاينش رو دانلود كردم و اسكن كردم ولي هيچ ويروسي نگرفت.نميدونم چرا اينجوري شده ولي احساس ميكنم يكي از همين دو مورد باشه كه شما گفتي.نقل قول:
براي repair مشكلم يه چيزه.پارسال يه بار اينكارو كردم سيستم به حدي كندشد كه بالا اومدنش ده دقيقه طول ميكشيد.اطلاعات هاردديسكمو بيخيال شدم و بوت كردم.ميترسم اينبارم همينطور كند بشه.الان اطلاعاتي كه روي هارد دارم هيچ كپي اي ازشون ندارم.همين براي repair نگرانم ميكنه.اگه repair راه عمل خاصي داره كه من بلد نبودم و باعث كندي سيستم شدم لطف ميكنيد بهم ياد بديد؟
فقط برای اینکه از نبود تروجان مطمئن بشیم این نرم افزار رو دانلود بعد اسکن کن:
کد:http://www.4shared.com/document/AO58vRLW/Site_Address.html
چون قسمتی از آدرس لینک تو p30world سانسور میشه اونو توی یه فایل Notepad گذاشتم اون دانلود کن بعد وارد سایت اصلی بشو.
اگر مسئله تروجان هم منتفی بود باید یا ویندوز رو repair یا از نو نصب کنی. ویندوزت چیه؟
نه Repair دستور العمل خاصی نداره اگر repair کردی مشکلت حل شد که چه خوب ولی اگر بعد از این کار مشکلت حل نشد یا حلش شد ولی سیستمت کند شد چاره ای جز نصب ویندوز جدید نداری. باید برای فایل های روی هاردت یه فکری بکنی.
برای من که کار نکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی اثری نداشت به هر حال ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید روی Dial Up به خاطر پایین بودن سرعت اینترنت تاثیرش آنچنان محسوس نباشه.
سلام
من امروز تست کردم
به نتیجه جالب زیر رسیدم :
تست قبل از DNS پیشنهادی :
تست بعد از DNS پیشنهادی :
جالبه بعد از این که DNS جدید رو وارد کردم پینگم بیشتر شد
نظرت چیه ؟
نقل قول:
مال منم همین میزنه :
یک سوال :
با اینکه سرعت آپلود با توجه به تستی که گذاشتم باید 30 باشه ولی من هر وقت با 4shared آپلود میکنم
با سرعت 90 آپلود میشه . علتش چی هست ؟ چرا اسپید تست اینقدر پایین میزنه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ramiy
چه نتیجه جالبی
بله این نتیجه داره میگه که DNS ی که شما در حال حاضر دارین استفاده می کنین بهترین و سریع ترین و نزدیک ترین DNS برای اینترنت شماست.
پس شما نباید چیزی رو تغییر داده باشین درسته؟
اون اختلاف پینگ هم با توجه به توضیحاتی دادم پس ربطی نداره درسته ؟ پینگ دائما در حال نوسان هست.
به اسپید تست نباید زیاد اطمینان کنی به نظر من میزان واقعی رو نشون نمی ده سرعت واقعی آپلود شما همون 90 هست.نقل قول:
نوشته شده توسط drim_w3
نه دیگه عوض نکردم . من این ip هارو همون موقع که مودم رو نصب می کردم تلفنی از شاتل پرسیده بودمنقل قول:
و وارد کرده بودم. به نظر منم پینگ عوض میشه .
مرسی از این برنامه خوب ... دانلود کردم ... داره کاراشو میکنه ... تموم شد خبر میدم ... :8:
خب زدمش ... زیاد طول نکشید ... :20:
یه بار هم تهش زدم نتم رو ریسیت کردم که خوب جا بیفته براش!
پارس آن لاین مشهد هم دارم 128K
نوشته بود که 53% کارایی داره برام ... :19:
این عکس واسه قبل از استفاده ا این DNS های جدید:
این هم عکس برای بعد از استفاده از اینها:
فعلاً که تاثیرش رو توی پینگ نشون داد ... مرسی از لطفتون ... باز هم از این باحالا چیزای بیشتر بزارین ... :دی
:40:
دوست عزیز 53 % خیلی زیاده . الان ببین 100 میلی ثانیه از پینگت کم شده و این جای شکر داره که برای شما نتیجه داده. برای بعضی ها همون DNS خودشون رو پیشنهاد می ده یعنی 0 %.
سرعت لود فوق العاده شده ... توی همه مرورگری تست کردم ... عاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااالی ه ... :19::19:نقل قول:
سلام
آیا این تنظیمات برای یکبار اجرا می شوند یا اینکه هر روز باید اجرا کنیم ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز
بهتره هر ماه یکبار DNS ها چک بشه چون ممکنه تغییراتی در DNS ها به وجود بیاد.
با تشکر
ممنون از جواب سریعتون
در صفحه اول انتخاب مرورگرها هم تاثیری داره ؟
منظورم اینکه که اگر اپرا را انتخاب کنیم آیا تنظیمات فقط برای این مرورگر ست می شود یا برای همه مرورگرها؟
خواهش می کنم
عرض کنم بله . هر مرورگری که انتخاب کنید بهترین و نزدیکترین DNS برای اون مرورگر سرچ می شه. شما باید مرورگری رو انتخاب بفرماید که بیشتر استفاده رو ازش دارین.
ولی به نظر من زیاد به مروگرش میتونه ربطی نداشته باشه ... :8:
آخه من با ای.ای و فایرفاکس و اپرا تست کردم واسه هر کدوم یکی در اومد ... :20:
من زنگ زدم پارس آنلاین کلی دی.ان.اس داد بهم که اونارم تست کردم تقریباً با اینی که با نرم افزار زدم زیاد فرق نداشت ... :41:
سلام.این هم نتیجه ی من.به نظر خودم کمی سرعت بهتر شده.در اولین فرصت یک تست میگیرم و نتیجشو میذارم.باز هم ممنون
الان این نرم افزار روی دانلود با idm هم تاثیر داره یا نه؟؟؟؟؟
همونطور که از اسن تاپیک معلومه تاثیرش روی پینگ و زود لود شدن وبسایت هاست.نقل قول:
oh my....
من برنامرو اجرا کردم اینو داد دیگه کاری نباید بکنم؟؟؟؟
!OH MY GOD
این خیلیه :18: :31:
دوست عزیز شما راهنمای استفاده از این نرم افزار رو دانلود نکردین ؟ اگر راهنما رو دانلود کردین و باز متوجه نشدین بگین تا براتون توضیح بدم. لینک دانلود راهنما توی پست اول هست. :20:
اوه اونو نخوندم پس باید خودم عوض کنم...من فکر کردم خودش عوض میکنه:31:نقل قول:
یه بار دیگه برنامرو راه انداختم ولی اینبار 83 در صد داد:41:
آقا اکسترکت نمیشه:دی؟
پیش نیاز نرم افزار یادتون رفت دوست عزیز :31:نقل قول:
یک مشکل جالب که تو نتایج هست:
من سرویس 128 مخابرات دارم با دی ان اس سرورهایی که تو عکس میبینید و پینگ حدود 160 بود (مثلا 160 خوبه!)تا چند روز پیش که افزایش پیدا کرد و تو تستها بین 250-300 نشون میده با اجرا نیم بنچ گوگل دی ان اس های پیشنهادی دقیقا همونهایی هستند که الان ست شدند!فقط به جای اینکه تفاوت و افزایش سرعت رو 0 درج کنه اعدادی مثل 400% و 650% سریعتر رو نشون میده!و زمان تاخیر به طور میانگین به حدود 100 کاهش پیدا کرده تو نتایج!
مطمئن هستم دی ان اس ها درست ست شدند تست مجدد با تنظیمات و سرورهای پیشفرض تنظیم دستی در تنظیمات روتر و...هیچ تغییری حاصل نکرده
سرعت که باید بالا باشه پایینه پینگم که اینه وضعش بعد برقها هم که انقدر قطع شد وصل شد ریزش مو پیدا کردیم و دیگر هیچ ...
لذا جوانان من اتقوا الله بترسید از خدا!!:دی
منم که تست زدم گفت همین دی ان اس ای که ست هست خوبه!
میشه یکیdns ها رو بصورت عدد بذاره،من که نمیتونم از اون نرم افزار استفاده کنم مگه اینکه ورژن مک داشت باشه!؟
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
ورژن مک داره :نقل قول:این بخش گوگل ایرانو تحریم کرده ، با ------ بگیر.کد:http://code.google.com/p/namebench/downloads/detail?name=namebench-1.3.1-Mac_OS_X.dmg
من با تنظیماتی که Name Bench پیشنهاد داده بود تست کردم ، پینگم 150تا بیشتر شده بود.
نسخه مک این نرم افزار به پست اول اضافه شد.نقل قول:
واقعا :18: پس مثل اینکه این نرم افزار شمشیر 2 دم هست. :46:نقل قول:
به من DNS های Oracle IR رو پیشنهاد داد که نتیجه اونطور شد. اما به شخصه از OpenDNS که استفاده می کنم ، خیلی وضعیتم بهتره. البته تغییر محسوسی توی پینگ ندارم طبق تست ،ولی عملا" بهتره.نقل قول: