سیستم کاورش هم که از Gears کپی کرده !
Printable View
سیستم کاورش هم که از Gears کپی کرده !
بابا بسه دیگه
من میخواستم برم بازی رو بگیرم
حالا اینقدر ازش بد تعریف کردید که پشیمون شدم.
ولی سایتهای معتبر نمره ی قابل قبولی بهش دادن
پس چرا شما بد تعریف میکنید؟
آخه می دونی چیه هر بازی که نمره خوب بگیره ممکنه خوب نباشه البته ممکنه من خوشم نیومده باشه ولی شما خوشت بیاد به نظرات نگاه نکن به نظر خودت اگه بازیه قشنگیه برو بخرنقل قول:
عزیز بازی ترسناک اگه می خوای برو Sillent Hill بخر(همینطوری پیشنهاد کردما)
بازی بسیار زیبایی است
گیم اسپات به نسخه ی 360 نمره ی 7.5 داده!
The Good
Core shooting action is satisfying
Complementary powers make co-op a blast
F***ing Run is an unusual and exciting multiplayer mode.
The Bad
Unimpressive visuals
Story lacks scares or surprises
امتیاز 7.5 واقعا برای این بازی عادلانه هست ....نقل قول:
همان طور که انتظار میرفت گیم اسپات هم از گرافیک بازی شاکی هست !:31:
گیم اسات هم از گرافیک بازی شاکیه... ولی نکات مثبت رو هم لطفا بخونید و فقط یه خاطر گرافیک یک بازی رو زیر سوال نبرید.نقل قول:
امتیاز 7.5 واقعا برای این بازی عادلانه هست ....
همان طور که انتظار میرفت گیم اسپات هم از گرافیک بازی شاکی هست !
من خودم از این گیم خوشم نمیومد ولی این همه امتیاز های خوب نشون میده که تا حدودی اشتباه میکردم...
موفق باشید.
بله از نکات مثبتش قسمت انلاین بازی هست که اونم با نسخه کرک شده نمیشه بازی کرد ....!!!نقل قول:
نقل قول:
اولا این نقد نقد نسخه x360 هستش که در اونم همه میتونن خدا رو شکر انلاینشو بازی کنن
دوما یه ویژگی خیلی خوبی هم که نوشته شوتینگ و گیم پلی کاملا راضی کنندشه.......... .coop هم که واسه کنسولیها در دسترسه...چه آفلاین چه انلاین..... .
سوما واسه pc هم واسه کشور من و شما که نقد نشده واسه جاهایی که کپی و اینجور مسایل هس نقد نوشته میشه......... .
+
بنده خودم هم بازی رو تا حدی انجام دادم........... .بازی اصلادر حد و اندازه های fear1 نیس و در مقابل اون شبیه جک میمونه:31:ولی بهتر از fear2هس...... .
نکته عالی که این بازی داره coop کاملا مفرح و زیبای بازی هستش که ارزش fun بازی رو شدیدا بالا می بره و واسه همه تجربه coop اش توصیه میشه....... .در کله مین 7.5 تا 8 واسش خوبه......
.
.
.
اولا تا اونجایی که میدونم ماکروسافت با Update جدید جلوگیری کرده از وصل شدن Xbox 360 های ه ک شده به شبکه Live پس در حال حاظر وضع 360 هم با PC چندان فرقی نداره !نقل قول:
دوما فکر کنم قسمت single بازی 4 ساعت بیشتر نیست پس Gameplay و shooting خوب یازی هم انچنان مهم نیست !
سوما! خوب برای اون ها نکته مثبت محسوب میشه برای ما که نکته مثبت نیست !
ضمنا نسخه 360 و pc هم در اکثر بازی ها قسمت انلاین و سینگل یکسانی دارند ...
نقل قول:
اولا واسش فریمور جدید اومده(1.9) واون فعلا حله......... این ازاین.... .
دوما شوتینگ خوب نه فقط واسه آفلاین بلکه واسه انلاینشم تاثیر داره.............شما عشق گرافیی و اینا رو "انچنان مهم نمیدونی" به من ربطی نداره......... .
یعنی چی شوتینگش "انچنان مهم نیس" ؟؟بازی چند عنصر داره ...گرافیک و داستان این بازی ضعیفه ولی بقیه عنصرها خوبن(حداقل از نظر سایتای منتقد که اینجوری بوده)
+
راستی من 4 بخشو بازی کردم........بازی شدیدا واسه من از چش افتاد بخوام نمره بدم ....6.5 میدم.....شدیدا بی مزه و بی هدف ....ترسی نیس...اکشن سطحی...یه مرحله که کلا از cod mw2 تقلید شده بود....... .
راستی گرافیکم بعضی جاها خوب میشه اتفاقا ...ولی مشکل کلی در افکت وایناس (افکت خون و .....)
در کل واسه هیشکی توصیه نمیشه حتی coop اش.....:2:(تو پستقبلی کمی تعریف کردم از بازی ..علت این بود که اولاش بودم ولی الان نظرم عوض شد)
.
.
.
واقعا در حد و اندازه هایه Fear 1و2 نبود گرافیک مضخرف اولشو بازی کردم حالم گرفته شد بازیه بیخود و لوسیه چرا اینطوری شده خدا میدونه نه هیجانی نه ترسی.ناسلامتی اسمه خودش ترسه آخه اینم شد ترس؟!!!!!!من که نسخه 1و2 رو ترجیح میدم به 3
حالا واقعا اینقدر بده که همه دارن میگند ؟
البته همه نگفتن بده!یه سری از دوستان پسندیدن و راضین یه سری هم نه که این بستگی به سلیقه و انتظاری که شما از بازی تو ذهنت داری ربط داره.به نظرم خودتون بازی رو امتحان کنید خیلی بهترهنقل قول:
این بازی نیز توسط SKIDROW برای PC کرک شد...
دانلود نسخه PC با کرک SKIDROW :
INSTALL NOTES:
1. Unpack the release
2. Mount or burn image
3. Install
4. Copy all files from the SKIDROW folder to the game installation
5. Play the game
6. Support the companies, which software you actually enjoy!
محتوای مخفی: Download
نقل قول:
این اصلی هست یا بتا
دوست گرامی
بنده حرف های پست قبلیمو تا حدودی پس میگیرم:دی
+
بازی جالبه....اما به قول دوستمون در سطح یک بازی اکشن...هیچگونه ترسی در بازی نیست..CutScene های بازی مثل همیشه خیلی جالبه... داستان بازی تقریبا بی معنی هست...البته شاید به درکی بالاتر از من نیاز داره...(!)(؟)
صداگذاری بازی هم میشه گقت متوسط کار شده....گرافیک رو هم....بهتره با نمره بگم....7/10
بازی بد نیست...خیلی هم خوب نیست...دوستان خیال نکنن وقتی همه میگفتن Duke Nukem بازیش بدرد نخوره،این رو هم که میگیم،مثل اونه...خیلی خیلی از اون بهتره:دی گیم پلی رو هم....نمره باز هم بهتره...8/10
بازی Lvl و لول آپ داره....کلی چلنج داره که با انجام دادن هر کدوم در هر چپتر میتونید لول آپ کنید....مولتی پلیرش حدود 8 مد داره....یکیش که دقیقا کپی از روی مد Zombie ، بازی های COD : BO ,WAW هستش....
بقیه مد ها هم جالب هستش...در کل 8 چپتر هست بازی که به نظر من چپتر آخر از همه زیباتر بود....
گاهی،در جاهایی که فکر نمیکنید،یه دفعه Alma ظاهر میشه که واقعا من خودم که میترسیدم...یا مثلا داری مثل آدم راه میری،از توی وان ،یه زامبی (یا هر چیزی که اسمشو میزارید) میپره بیرون....
Fetter خیلی جالب هست در این نسخه....کارهایی که میکنه و ..... البته یه نکته ضعف این بازی این هست که تمامی Cut Scene های بازی،با توجه با شخصیت Point Man ساخته شده،حتی اگر Fetter باشید،دست و پای P.M رو نشون میده.
بازی فوق العاده آسون هست،حتی روی Insane که بعد از تموم کردن 1 بار بازی،آنلاک میشه این درجه سختی.
اچیومنت/تروفی سخت میده...مثلا حدود 1سیلور،بقیه هم برنز....حدود 10-12 تا شاید....اچیومنت هم من خودم تونستم تا حالا 630 تا رو باز کنم،با کلی زحمت و سختی....حتی به نظر من اچیومنت هاش ،بعضیاش وقت گیر تر از Hardcore تموم کردن Dead Space2 هستش....بازی سیستم کاورگیری هم که داره همونطور که ذکر شد،اما ضعیف هست این قسمت....
درکل،بازی رو تهیه کنید و امتحانش کنید.....شاید خوشتون بیاد...
اصل هست دوست عزیزنقل قول:
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
اینم فایل کرک SKIDROW به صورت جدا
محتوای مخفی: CRACK
امتیازهای جدید:
PSU 8.5/10
Playstation Universe 8.5/10
PSX Extreme 8.3/10
Eurogamer(.net) 8/10
Digitalchumps 8/10
1UP 8/10
Official Xbox Magazine 8/10
Gamespot(PC-X360-PS3) 7.5/10
Worthplaying 7/10
امتیازات قبلی:
Gaming Nexus 8.5/10
IGN 8/10
GamePro 8/10
GamerLimit 8/10
GameInformer 7.75/10
Cheat Code Central 7.8/10
GamesRadar 7/10
این تاپیک زیادی خلوت نیست؟!!:whistle:
....نا سلامتی FEAR_ها!!
اخه مهدی جان بازی اصلی به خاطر اتمسفر منحصر به فردش مشهور بود ولی این چی؟ فقط اسمشو یدک داره...نقل قول:
اگه این بازی با اسمی دیگر میومد رو کار, میشد یه چیزی. بازی قبلی که پسرفت داشت ولی این یکی دیگه سوپر پسرفته!
fear 3 اومده؟
نه ، رفته...نقل قول:
بلی آمده!نقل قول:
+
2تا پست بالا رو!: دی
حتما بازی کنید باحاله
راستی بچه ها میشه یه خلاصه ای از داستان بازی بزارید هم 1 هم 2 می خوام بدونم چیزی نفهمیدم از بازی
سلام
کرک مولتی پلیر من کار نمیکنه.
برای شما چطور؟
دوستان با سلام
ببخشید سیستم مورد نیاز FEAR3 رو میخوام
این سیستم من هست ولی انگار سیستم تو آخرین حد گرافیکی تو ویندوز7 کم میاره حدود 20-29 فریم بیشتر نمیده چیکار کنم
راستی یدفعه در حین بازی ALT+TAB رو گرفتم اومدم دمای گرافیک رو دیدم شده 90 درجه ولی دور فن روی 35 درصد مونده بود وتغییری نمیکرد مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟؟
یعنی اینقدر این بازی سنگینه ؟؟؟
CPU AMD Phenom II X4 Black Edition B55,3817MHz+ 2xFAN BUFALLO
MAINBOARD ASUS M4A88TD-V EVO/USB3
RAM Corsair XMS 4GIG 1600 DDR3 XMP ACTIVE
VGA SAPPHAIRE 6870 1GIG DDR5
MONITOR SAMSUNG P22700 LCD
CASE MAGNUME2+4FAN 120mm
ODD SAMSUNG 24X SATA
POWER GREEN 535A
HDD SAMSUNG 320 SATAII + 80 MAXTOR IDE
ویه چیز دیگه این که من یه پچ گرفتم براش 73 مگ هست نصبی نیست یه فایل هست با این نام Boot.dsPack چیکارش کنم تو فایل HELP اش گفته
F.E.A.R.3.Uncut.Patch
Version: 1.0
Titel: F.E.A.R. 3
Release-Date: 06/2011
Protection: Steam
by RAiNER
Copy Boot.dsPack to "%FEAR 3%\resources\"
سلام.نقل قول:
دوستان با سلام
ببخشید سیستم مورد نیاز FEAR3 رو میخوام
این سیستم من هست ولی انگار سیستم تو آخرین حد گرافیکی تو ویندوز7 کم میاره حدود 20-29 فریم بیشتر نمیده چیکار کنم
راستی یدفعه در حین بازی ALT+TAB رو گرفتم اومدم دمای گرافیک رو دیدم شده 90 درجه ولی دور فن روی 35 درصد مونده بود وتغییری نمیکرد مشکلی پیش نمیاد که ؟؟؟؟
اصلا Fear 3 بازی سنگینی نیست که شما نتونی Ultra بازی کنی...
جدیدترین آپدیت گرافیک + پچ بازی رو دانلود کن...
90 درجه هم برای 6870 خیلی زیاده.
موفق باشی/
چرا ندارهنقل قول:
امتیازهای خیلی خوبی هم گرفته
4.5 گیگ هم چیزی نیست که
ببخشید من نسخه Skidrow بازی رو گرفتم بازی بالا میاره ولی نمیشه resoulition بازی رو عوض کرد خیلی حال گیره 640در480 وقتی هم میخوای عوضش کنی ارور میده لطفا کمکم کنید.
کسی تونسته آنلاین بازی کنه؟نقل قول:
سلام اقا من مرحله یک خیلی رفتم جلو بعد اینکه توی اون سالن که همه رو می کشم و از طبقات میرم بالا بقیه رو هم میکشم
یهو دمو نشون میده و همه چیز تار میشه و بعد نوشته های بازی میاد و انگار تموم میشه بعد یه دمو نشون میده که دونفر توی
اتاق هستن بعد دختر میاد یکشون جنی میشه و وقتی پلیسا میان تو کله هاشون می ترکه بعد یعنی چی؟؟؟ بازی تموم میشه؟
همش یه مرحله داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟ من 2 دیودیشو خریدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تازه بازی رو امشب خریدم تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یه قدم نسبت به fear2 عقب گرد داشته گرافیک مسخرش در حد پی اس تو هست
و همینطور موضوع بازیش...
اتفاقآ نسبت به شماره قبل پیشرفت هم داشته!شماره ی قبل که افتضاح بود..نقل قول:
من تازه بازی رو امشب خریدم تنها چیزی که میتونم بگم اینه که یه قدم نسبت به fear2 عقب گرد داشته گرافیک مسخرش در حد پی اس تو هست
و همینطور موضوع بازیش...
بازی تمومید..فقط چند نکته:
گرافیک بازی به نسبت خوب بود در حد متوسط یه جورایی همون گرافیک شماره ی قبل بود فقط نکته های ریز تازه داشت8/10
گیم پلی افتضاح اصلآ خوشم نیومد خیلی ضعیف بود...تعداد اسلحه ها بسیار کم و نوع سلاح ها هم دیگه هم هیچی نگیم بهتره(شاید 6 مدل سلاح تو بازی من دیدم کلآ)!حرکات تکراری از cod هم بسیار دیدم!6/10
صدا و موزیکهای بازی هم معمولی بود تقریبآ اگر موسیقی متن شماره ی 1 رو میذاشتن عالی بود ولی نذاشتن7/10
داستان بازی بسیار عالی و خیلی خیلی بهتر از شماره ی قبل بود.صحنه های سینماتیک بازی خیلی عالی بود.شماره ی قبل که فقط بکش و برو جلو بود.همون منوی بازی خودش یه داستانه!تو آخرین دمو هم یه جاش میگه بازی هنوز ادامه داره یا یه همچین چیزی!9/10
در کل همون 7.5 واسه بازی کافیه ولی بازی نسبت به اون تریلرهایی که قبل منتشر شدنش دیدم خیلی بهتر بود.حتمآ این بازی رو تجربه کنید.
پچ برای برطرف کردن باگ ها اومده ؟
اقا جان من یکی بگه مال من چرا 1 مرحله که میرم وسط بازی یهو دمو نشون میده و بازی تموم میشه و نوشته میاد بعد
یه دمو از دیونه خونه نشون میده یعنی چی باید چیکار کنم که بتونم برم مرحله دیگه؟؟؟
من بازیو نصب کردم کلاً باگ داشت دشمنا به سختی میمردن گزاشتم رو آسون آسونش فرقی نکرد یه بار که میمردم دوباره لود میشد دفه بعد با 1 تیر میمردم ... بعد کرکشو عوض کردم درست شد و رفتم جلو تا رسیدم یه جا بعد دمو شد و صفحه سبز شد و بعد یه لودینگ اومد بعد از 1 ساعت همینطور لودینگ بود اومدم بیرون دوباره رفتم تو بازی دیدم رفته از اول ولی اینبار با اون که یه چیز قرمزی دورشه
با اونم رفتم جلو دوباره رسیدم همونجا دمو شد و دوباره مثله قبل بازی رفت از اول بازم با همون که دورش قرمزه
کسی کرک سالم سراغ نداره ؟