اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.نقل قول:
Printable View
اگر از پارس آنلاین استفاده می کید زیاد فرقی نمیکنه ولی چند مدت پیش روی سرویسهای شاتل و صبانت باعث میشد از تمام پهنای باند خطت استفاده کنه.نقل قول:
دوستان الان وضعیت نرماله به نظرتون ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
اون SNR رو 6 بود هی قطعو وصل میشد الان اتفاقی شده این و راضیم
6 که فاجعه بودهنقل قول:
الان بهتره.پایداره؟یا یهو میاد رو 16 باز برمیگرده 6؟
این اطلاعات نشون میده یا سیمکشی داخل خونتون مشکل داره یا تلفنی/وسیله ای دارید روی خط بدون اسپلیتر که این مشکل رو ایجاد میکنه.نقل قول:
دیروز یکی از شاتل اومد خطمو چک کرد . هم از بالا مشکل داشت و هم از سر خط ... گفت از مخابرات تا خونتون یه جا مشکل داره ... باید بزنگی مخابرات بیان درست کنن .... من زنگ زدم به 117 و ... اینو هم بگم که همیشه مودمم مسقیم به پریز وصل بود . فقط تلفنی که جای دیگه ی خونمون بود بدون اسپلیتر به پریز وصل بود . دیروز اون یارو گفت اونو وصل کنم به تلفن . منم زدم .بعد از یکی دو ساعت شانسکی از دیروز تا الان شده این و الان هم رو 17.5 هست ... کلا هم بین 13 تا 18 میچرخه ... خدارو شکر (اصلا قطعو وصلی ندارم) ... نزدیک 2 ماه بود که داشتم به قول رفیقمون با فاجعه دستو پنجه نرم میکردم و از ADSL نا امید شده بودم و قصد سفر به دیال اپ خودمو داشتم :2:... اما حالا ...:40:...دوستان راستی اگه از سر خط و تو پارکینگمون هم مشکل داشت . چجوری الان خوب شده ؟ احتمال داره ربطی نداشته باشه و زنگی که زدم کارساز واقع شده باشه . (با اینکه میگفت خط شما چک شده و از طرف مخابرات مشکلی ندارید)
آقا این لایزر ما افتضاح شده.
بعضی موقع ها صفحه هم باز نمیکنه.
سرعت دانلود شبانه هم که ماشالا خدودای صفر شده.
----
کسی اطلاع دقیق و تست شده نداره در مورد اینکه مودم با مودم تو سرعت اینترنت فرق میکنه یا نه ؟
مثلا مودم asus با مودمی که مارکش Zhone هستش !
یا مثلا اتصال مودم با Usb احتمال داره باعث بالاتر بودن سرعت اینترنت بشه نسبت به lan ؟؟؟؟
دوست عزیز اینهایی که شما گفتید هیچ تاثیری در سرعت دانلود ندارند.نقل قول:
نقل قول:
فعلا که سومین روز هم شده و لی کم نشده . از وقتی اینطور شد که اون خط تلفن اون اتاقو با اسپلیتر به پریز زدم .... اما چه ربطی داره ؟ چرا از سر خط هم که چک شد زیر 6 بود ؟!!! الان هم اینجوریه ... :40:
.
اون اسپیلتر 100% تاثیر داشته.حالا که کیفیت خطتون خوب شده.نویز هم روی سرعت شما خودشو نشون نمیده.خوب شده دیگه.راضی باشید :46:نقل قول:
نقل قول:
ممنون از لطفتون ... اما پس چرا از سر خط هم مشکل داشت ؟ تو خونه قبلا حتی تلفنو ازپریز میکشیدم هم مشکل داشتم ...:18:این اسپلیتر مگه چی داره ؟:18:...یعنی واقعا ؟.... چه عذابی کشیدم تو او مدت . دکمه ی مودم ترکید از بس خاموش روشن کردم . شما هم ایشالا اینترنتت بشه 1 TB بر ثانیه :27::10::31:
به احتمال سیم سر خونه رو اتصالشو با سیم داخلی خونه قطع نمیکردی واسه همین نتیجه زیاد فرقی نمیکرده.نقل قول:
نقل قول:
نه نه قطع کرد کاملا ... راستی مخابراتم یه زنگی زدم البته 117 و حدود 6.30 بعد از ظهر . احتمال ربط به اونها هم هست
من کرج مرکز مخابراتی رجایی شهر .
فاصله از مخابرات 5 کیلومتر ، سرویس دهنده شاتل
یکی از بهترین خط هارو من دارم
کسی تاحالا snr 45 دیده ؟؟
Attenuation شما نشون میده فاصلتون کمتر از 2.5 کیلومتر از مرکز هست.نقل قول:
SNR هم به Rate مودم هم بستگی داره به طوری که اگر Down stream شما رو 1 مگ ببندند به احتمال حدود 30 میشه.
کدوم سرویس شاتل هست که up stream رو 63 میبندن؟ َArt Home هستش؟
دوستان من از مخابرات ( آسیا تک 2 مگ گرفتم )
چرا اینجوریه؟
نویز خط شما خیلی بالاست و SNR Margin هم خیلی خیلی پایینهنقل قول:
دلیلش هم پهنای باند بالا میتونه باشه هم فاصله زیاد از مرکر کخابراتی و هم کیفیت ایین سیم کشی یا وجود تلفن بدون اسپلیتر روی خط و ...
واسه من چطوره ؟
SNR margin And Line Attenuation SNR margin Upstream : 32 db Line Attenuation Upstream : 21 db SNR margin Downstream : 40 db Line Attenuation Downstream : 38 db
نقل قول:
فاصله از مرکز مخابراتی 3200 متر
سر راه این خط هیچ تلفنی وجود نداره و اسپلیتر هم حتی گذاشتم
پس میمونه سیم کشی
البته دیشب با تورنت با سرعت 145 دانلود کردم
با idm هم مرتب نوسان داره . بعضی موقع ها میره بالای 200 ( خیلی کم) . بیشتر بین 130 تا 190 هست.
اساتید محترم با توجه به اینکه 2 مگ گرفتم سرعت دانلود چطوره ؟
شما با این وضعیت مشکلی ندارید . خط خوبی داریدنقل قول:
شما باید از سر سیم ورودی ساختمون امتحان کنید ببینید مربوط به سیم کشی داخلی میشه یا نهنقل قول:
دوستان من از مخابرات 128 سه گیگ گرفتم
ولی سرعتش خیلی بده
دانلودم میانگین 14 هست، البته خطم از این فیبر نوری ها بوده، جدیدا adsl براش راه افتاده
چکار باید بکنم!؟
فاصلتون تا مرکز بالای 5 کیلومتره با توجه به Attenuation 59.5 .نقل قول:
شما شیراز هستید؟
تنها راه اینه که سرعت مودم رو 1.5 مگ بکنند.
فکر نکنم سیمکشی خونه رو
Attenuation تاثیر بگذاره مگراینکه کابل مصرفی داخل خانه درصد مسش کم باشه.
نقل قول:
شما کدوم شهر هستید ؟ اگر 128 نامحدود مخابرات رو گرفتید سرعتتون طبیعی هست.
[QUOTE=sei_pm;5534400]فاصلتون تا مرکز بالای 5 کیلومتره با توجه به Attenuation 59.5 .
شما شیراز هستید؟
تنها راه اینه که سرعت مودم رو 1.5 مگ بکنند.
فکر نکنم سیمکشی خونه رو
Attenuation تاثیر بگذاره مگراینکه کابل مصرفی داخل خانه درصد مسش کم باشه.[COLOR=Silver]
آره من شیراز هستم
من با Google Earth فاصله رو اندازه گرفتم که 3200 متر شد ولی فکر کنم سیم که مستقیم نیومده و ما از زیر زمین که خبر نداریم. برای همین attenution رفته روی 59.5
ساختمان هم جدیده و سیم کشی 2 ساله انجام شده .
این SNR Margin dB چرا اینقدر پایینه ( 6.8) ؟ به خاطر پهنای باند 2 مگ هست؟
[QUOTE=kamran2000;5534431]خوب پس سیمکشی ساختمان هم مشکلی نداره.نقل قول:
درسته مسافت مستقیم ملاک نیست طول کابل تا مرکز مهمه.
ببنید حداکثر سرعتی رو که روی خط میشه بست Attenuation تعیین میکنه که مقابل attainable rate برای شما 1996 زده پس مقدار 2044 برای خط شما با مشکلات جواب میده بهتره Down stream شما رو کاهش بدند.
یا اگر خط فیبر نوری دارید و مخابرات رو اونها سرویس میده با فیبر نوری خط رو عوض کنید یا خط جدید بخرید.
sei_pm عزیز
خط رو جدید گرفتم (3هفته پیش) و مطمئن هستم فیبر نوری نیست و عادی هست . چیکار باید بکنم؟
دوست عزیز به احتمال منطقتون فیبر نوری نداره چون معمولا خطهای جدید رو روی فیبر میدند . باز هم از امورمشترکین منطقتون سوال بفرمایید که آیا امکانش رو دارند خط dlc به شما بدن و از همه مهمتر اصلا روی خطوط dlc یا همون نوری می تونند سرویس Adsl بدن یا نه.نقل قول:
نقل قول:
مرکز آزادگان فیبر نوری داره ولی من یه آشنا داشتم که خط جدید رو عادی بهم داد .
من درست متوجه نشدم ، یعنی باید درخواست بدم خط رو dlc ( فیبر نوری ) کنن . خیلی تاثیر داره ؟
ببنید من از وضعیت شیراز دقیقا اطلاع ندارم ولی تا اونجا که من می دونم چون فقط Adsl روی کابل مسی ارائه میشه بنابراین Dslam رو به جای اینکه داخل مرکز بگذارند داخل کافوهای نوری میگذارند که از کافو تا درب منزل شما کابل مسی هست و Adsl جواب میده حالا چون کافوها تا منازل معمولا کمتر از 1 کیلومتر فاصله دارند کیفیت خطشون خیلی بهتره.نقل قول:
شکل زیر کافوی معمولی هست. کافوهای نوری بقلشون یک کنتور برق هم وجود داره :
اراک هستمنقل قول:
شما کدوم شهر هستید ؟ اگر 128 نامحدود مخابرات رو گرفتید سرعتتون طبیعی هست.
نه 128 با محدودیت ماهیانه 3 گیگ گرفتم
سرویس ارت هوم هستش ....نقل قول:
فاصله هم هر جور حساب می کنم دقیقا 5 کیلومتر هستش ...
کاربرها همیشه تو این موضوع اشتباه می کنند در بدترین شرایط فاصله شما بیش از 3 کیلومتر نیست ولی من نظرم به زیر 2.5 کیلومتره شما می تونید با خطای خیلی کم محاسبه کنید:نقل قول:
کد:http://maps.google.com/maps?hl=en&tab=wl
با سلام خدمت دوستان و اساتید این بخش
مشخصات اتصال مودم من اینه:
----- -Downstream ------- Upstream ---------
SNR Margin----- 23---------- 9
Line Attenuation---- 36----- 46
Sync Rate----- 2048 -------455
با توجه به مواردی که دوستان در تاپیک گفتند به نظر میاد که نویز من در حالت downstream طبیعیه اما در حالت upstream اینطور نیست. یعنی مشکل از کجاست ؟
سوال دوم من اینه که sync rate ای که در مودم نمایش داده می شه همون سرعتی هست که شرکت ISP رو پورت تعریف کرده ؟ من سرویس 128 دارم که البته اون سرعت رو اکانتیک نرم افزاری ISP تعیین می کنه. اما آیا اگر سرعت downstream پورت رو از 2048 فعلی پایین بیارن و روی 512 برای من ببندن کیفیت خط ام بهتر نمیشه ؟ سرعت آپلود چطور ؟ آیا لازمه اونو کاهش بدن ؟
سوال سومی هم داشتم . یکی از دوستان من که فاصله شون از مرکز مخابراتی حدود 5 تا 6 کیلومتره اشتراک ADSL گرفته اما ظاهرا اصلا چراغ ADSL مودمش روشن و حتی چشمک زن هم نشده. شرکت مخابرات مودم اش رو در اتاق MDF چک کرده و تا آخرین قسمت اونجا مشکلی وجود نداشته اما در داخل خونه شون و حتی درب ورودی خانه چراغ ADSL روشن نمیشه انگار که اصلا اینترنتی وجود نداره. مخابرات و شرکت سرویس دهنده بهش گفتن که به علت بعد مسافت اصلا نمی تونه ADSL بگیره در صورتیکه جاهای حتی دورتر شهر الان دارن استفاده می کنن.
من فکر کردم eco2meg داری اگر eco 2megنقل قول:
هم داری با اون سرویست مشخصات رابگذار تا معلوم بشود کیفیت خطتت خوب هست وگرنه تو سرعتهای پایین که معلوم نمی کنه.:5:
سوال دومنقل قول:
کیفیت خط به سرعت ربطی نداره یعنی اگر سرعت بیشتر بشود کیفیت خط بهتر نمی شود.
کیفیت خط یک چیز فیزیکی زیر ساختی هست مثل سرعت ماشین مثلاً فلان ماشین حداکثر سرعتش اینقدر هست.
اگر سرعت upstream را روی 512 ببندند قطعاً تاثیر داره بهتر میشه سرعت بیشتری به شما میرسه
کلاً کیفیت خط شما زیاد بدنیست.
سوال سوم خوب بدیهی هست نقطه ضعف adsl , adsl2 , adsl+2
همین فاصله هست وقتی فاصله خیلی زیاد بشه نویز زیاد میشه اصلاً خط پایدار نمیشه یا به قول شما چراغ لینک مودم تو بعضی موارد اصلاً روشن نمیشه یا اگر هم بشود یا چشمک می زند حتی بعضی مواقع اگر پایدار بشود تند تند اینترنت قطع می شود خط اینترنت پایدار نیست.
دوستان شرایط من چه طوره؟
دوستان شرایط من چه طوره؟
1- درست حدس زدید چون مقدار Attenuation در upstream خط شما بالاست بنابراین سرعت آپلود شما نمی تونه از یک حدی بالاتر بره/ شما سرویس 128 پارس آنلاین رو گرفتید به احتمال که سرعت دانلود روی 2048 و آپلود رو روی 512 میبندند .نقل قول:
2- در مورد sync rate حرفتون درسته. downstream شما هیچ مشکلی نداره شما مشکلتون توی upstream هست اگر راحل حلهایی که میگم کارساز نبود فقط مقدار upstream شما رو بیارند روی 256 وضعیتتون بهتر میشه.
3- اگر فاصلشون نزدیک 5 کیلومتره شاید بتونه روی Adsl2+ سرویس 256/256 که روی خطشون بسته میشه رو بگیرند. تاکید میکنم Adsl2+ فقط جواب میده و سرویس پارس آنلاین معمولا Adsl هست.فاصله هم می تونید با گوگل چک کنید:
راه حل: کلیه وسایل روی خط رو جدا کنید و فقط مودم روی خط باشه اگر وضعیت بهتر شد که یکی از وسیله ها مشکل ایجاد میکنه اگر نه سیم ورودی به منزل رو ارتباطش رو با داخل خانه قطع کنید و مودم رو اونجا چک کنید اگر باز هم نشد مجبورید سرعت Upstream رو بیارند روی 256 .کد:http://maps.google.com/
خط شما خوبه و مشکلی ندارهنقل قول:
فقط یه تصویر هم بزارید تا ببینیم سرعتتون رو روی چند بستن؟
سیم رو مستقیم کردم و وسایل دیگه رو قطع کردم و الان یک عکس جدید از مودم گرفتم:
نقل قول:
اگر راحل حلهایی که میگم کارساز نبود فقط مقدار upstream شما رو بیارند روی 256 وضعیتتون بهتر میشه.
چه موقع مطمئن بشم که آوردن روی 256 ؟ آیا در همون مودم به جای 357 عدد 256 رو نشون خواهد داد ؟
نقل قول:
3- اگر فاصلشون نزدیک 5 کیلومتره شاید بتونه روی Adsl2+ سرویس 256/256 که روی خطشون بسته میشه رو بگیرند. تاکید میکنم Adsl2+ فقط جواب میده و سرویس پارس آنلاین معمولا Adsl هست.
البته سرویس شون مخابرات فارس ( همکاری با آسیاتک ) هست ظاهرا . راستی حداقل نمی بایست مودم چشمک بزنه؟ یعنی اگر دور باشه ممکنه اصلا چشمک هم نزنه ؟
نقل قول:
راه حل: کلیه وسایل روی خط رو جدا کنید و فقط مودم روی خط باشه اگر وضعیت بهتر شد که یکی از وسیله ها مشکل ایجاد میکنه اگر نه سیم ورودی به منزل رو ارتباطش رو با داخل خانه قطع کنید و مودم رو اونجا چک کنید اگر باز هم نشد مجبورید سرعت Upstream رو بیارند روی 256
آیا از نظر فنی سرعت upstream نیاز به شرایطی متفاوت از downstream داره ؟
با چه سرعتی ؟ down stream , up stream ?نقل قول:
اگر روی 512 بستند
کیفیت خطتتون بسیار خوب هست