منظورم اینه که یکی باشه پول بدیم سوالای امتحانو بده دیگه نخونیم یا اینکه مدارک بگیره پیش بده پول بدیمنقل قول:
منظورم اینه که یکی باشه پول بدیم سوالای امتحانو بده دیگه نخونیم یا اینکه مدارک بگیره پیش بده پول بدیمنقل قول:
اینو دیگه نمیدونم.فکر نکنم چون سوالات از آموزش و پروش به صورت پلمپ میاد حالا بازم دوستان تجربشون رو بگن بهترهنقل قول:
سلام-
لطفاً یه راهنمایی خوب کنید
من دیپلم فنی حرفه ای کامپیوتر دارم--اما میخوام رشته روانشناسی بخونم--باید در چه رشته ای پیش دانشگاهی داشته باشم و چطور میشه مدرک پیش دانشگاهی رو خیلی سریع گرفت؟
(خدمتم تازه تموم شده)
باید برید از راه دور یا بزرگسالنقل قول:
باید تو رشته انسانی پیش بگیری.
پروندت رو همراه سی دی میبری به مراکز از راهدور اونا طبیق واحد میکنن و میگن که چه درسهایی رو باید پاس کنی تا مدرکت آماده بشه
یعنی آخرین مدرک تحصیلی که دیپلم هست منظورتونه دیگه؟
سی دی چیه؟
بعد یه سوال دیگه چه مدت زمان طول میکشه ؟ میشه یه جورایی میانبر زد که زودتر گرفت؟
آره آخرین پروندت رو از مدرسه قبلی بگیر.مدرسه برات به همراه پرونده سی دی هم میزنه.نقل قول:
هر ترم میتونی 20 واحد بگیری اگه فقط همین تعدا کم داشته باشی که تا دی میتونی اگه بیشتر شد تا خرداد.
فکر نکنم.چند سالته؟
21 سالمه--
ممنون از راهنماییتون
کسی تو تهران پیش دانشگاهی هنر میشناسه که غیر حضوری بگیره؟ دخترانه
سلام
سوالی دارم در مورد یپلم دوم چون میخواهم برای دانشگاه و جاهای دیگر چون معدل دیپلم قبلی کم بود و گفتم دوباره دیپلم بگیرم و میشود بگد چه رشته ای زودتر میشود دیپلم جدید را گرفت
ممنون
اگه تمام درس های عمومیتون رو پاس کردید میتونید به یکی از آموزشگاه های آزاد برین و در رشته کاراودانش با گرفتن 3 الی 4 درس تخصصی بستگی به رشتتون که انتخاب میکنید داره.بگیرید میتونید بعد از آموزش 3 ماهه آموزشگاه بعد از امتحان که نتیجه قبولیتون اومد 3 ماه بعد مدرکتون میاد و میبرین به بزرگسال و دیپلتمتون صادر میشه.نقل قول:
رشته های نظری هم هست اگه علاقه داری که درس های عربی و فلسفه و ادبیات و زبان فارسی تخصصی رو بخونی متونی دیپلم دریافت کنی
ولی من نظرم برای اینکه زودتر مدرکتو بگیری کارودانش بهتره
ممنون دوست گرامی
پس مثلا حودا چند واحد خوبه بگیرم که معدل را بیاورد بالا ؟
راستی سوال دیگه الان همه جا مگن که cd مدرسه قبلیت را بیاورید حالا کسی هم که دیپلم را دارد و میخواهد دیپلم جدید بگیرد هم باید cd را بیاورد ؟ خوب اگر اون مدرسه نباشد از کجا برویم و این cd را بیاریم چون این مدرسه عوض شده ؟
ممنون
اونا الان جدیدا با سی دی کار میکنن یعنی یه برنامه دارن تو سیستمشون که سی دی رو میزارن بعد رشتت رو میزنن اون سیستم هم میگ که چه درسهایی رو باید پاس کنی.نقل قول:
اونا میتونن ثبتنامت کنن چون میتونن که بهت بگن چه درس هایی رو پاس کردی ولی تنها چیزی که نمیخوان انجام بدن زورشون میاد چون باید تک تک درس هاتو ببینن که پاس کردی یا نه سیستم یکسره براشون میزنه.
یکم پیله کن بهشون و بگو که اون مدرسه قبلی سی دی ندادن و چجند سال پیش هم پروندت رو گرفتی اگه قبول کردن که هیچ اگه نکردن باید بگردی دنبال مدرست یا از آموزش و پرورش منطقه پیگیر مدرسه قبلیت بشی ولی اینو بدون که سی دی بیاری بهت واحد های الکی نمیدن.مثلا تو رشتت چجنتا درس رو سیستم برات میزنه اختیاری 5 واحد خوب ممکنه که اون دیپلم رو که میخوای بگیری ازت 5 واحد اختیاری یخواد سیستم این دوتا رو برات رد میکنه یعنی اختیاری نداری.ولی اگه پرونده ببری اگه اخیار پاس کرده باشی بازم بهت 5 واحد میدن چون نمیدونن.
درس های تخصصی الان من خودم از همین روش دارم میگیرم یعنی تخصصی رو گرفتم و منتظرم 2 هفته دیگه بیاد برای امتحان
من برای درس تخصصی حدودا15 واحد گرفتم یعنی باید میگرفتم
رشته قبلیت چی هست؟
الان با رشته قبلی دانشگاه هستی؟
سلام
آقا ممنون از راهنمائی هائی که کردی
دنبال cd هم میروم اما اون مدرسه نیستش و پیگیرش میشوم
رشته ای که الان هستم دیپلم کامپیوتر است و دانشگاه هنوز نرفتم چند بار شرکت کردم اما معدل دیپلم که پائین بود به همین دلیل هم رد کردن و نزاشتن برویم دانشگاه
پس اول از هر چیزی اول باید بروین یه دبیرستان درسته ؟ بعد انتخاب واحد میکنن و میگن چه درسهائی را باید دوباره باید امتحان بدی و وقتی امتحان دادیم و نمره ها هم بالا بود بعد باید برویم این دفعه درس اصلی را امتحان بدهیم مثلا رشته گرافیک درسته ؟
چون میگن برای دیپلم دوم نمیشود دوباره همون رشته قبلی مثلا کامپیوتر را امتحان بدی و باید تعغیر رشته بدهی به رشته جدید مثلا گرافیک
مگه معدلت چند بوده؟نقل قول:
معدل 10 به بالا رو دانشگاه های علمی کاربردی وآزاد میگیرن
آره باید بری دبیرستانت بگرد ببین دوباهر کجا رفت.ببین الان سی دی رو که گرفتی میبری بزگسالبعدش اونجا میگن که مثلا این درس های عمومی و این درس های تخصصی اگه میتونی هر دو رو باهم بخون اگه مثل خودم نمیتونی:n02:اول تخصصی رو بگیر بعدش برو دنبال بقیه درس ها اصلا شاید درسی نداشته باشی و فقط باید مدارک تخصصی گرافیک رو بگیری.
متولد چندی دادا؟
ممنون بله میروم دنبالش نمیدونم چیه خیلی ها از همین دوستام معدلشون کمتر هستند اما دانشگاه رفتند اما ما هنوز نه و معدل دیپلمم نزدیک 14 یخوره مونده تا بشود 14 :n02:
متولد 63 هستیم :n01:
نمیدونیم چکار کنیم اصلا این مدرسه ای که قبلا بودیم دیگه وجود خارجی نداره و بسته شده
برو آموزش و پرورش منطقه بگو که الان کجا رفته یا حتما اونا اطلاعات رو دارن بگو برات بزنن شاید اسم مدرست عوض شده.الان هنوز دانشگاه نرفتی با رشته قبلیت؟میتونستی برای علمی کاربردی اقدام کردی؟اونا راحت جذب میکنن/////نقل قول:
ممنون اره میروم برای آموزش و پرورش و در مورد دانشگاه هنوز نرفتم چون اصلا ثبت نام نزاشتن بکنیم و اتفاقا همین دانشگاه علمی کاربردی هم ثبت نام کردیم اما نمیدونم چرا رد کردن
راستی سوال دیگه این دیپلم هائی که میگن مال وزارت ارشاد است خوبه هستند از لحاظ اعتبار و دانشگاه با این مدارک دیپلم های مثل دیپلم گرافیک وزارت ارشاد مشکلی نداره ؟
چون میگن آسونه :n01:
وزارت ارشاد؟نقل قول:
اون آموزشگاه های از راه دور بعضیاشون مجوزشون از فرهنگ و ارشاد هست که اتفاقا هم خودشون مدرکت رو صادر میکنن و لازم نیست بری فنی و حرفه ای امتحان بدی آره آسونه ما کارودانش بودیم و رفتیم فنی و حرفه ای که خیلی امتحانش سخت بود تو کلاس 15 نفر بودیم رفتیم کتبی شدیم 7 نفر بعد از عملی فقط 2 نفر در رفتیم ولی یکی از دوستام همین وزارت ارشاد بود فقط ثبتنام کرد مدرکش رو بهش دادن امتحانم نداد چون مدرکش رو خودشون صادر میکنن.چون فنی و حرفه ای مدرکش بین الملی هست اعتبار داره ولی اونا رو نمیدونم.علمی کاربردی که الان میری تو سایتش و کارت اعتباری میگیری و ثبتنام میکنی و بدون آزمون میگیره یکی از بچه یادم هست که با مدل 10 میخاست بره اینکه ردت کردن فکر نکنم به خاطر معدلت باشه چون معدلت خوبه.
سلام
آقا سوالی دارم این تطبیق کردن چیه
چون جائی گفته بود برای دیپلم جدید باید درسها را تطبیق بدهند
راستی برای درس اصلی یا هما مهارت چه رشته ای خوبه که تو دانشگاه ها هم مشکلی نداشته باشند ؟
مرسی
همون درسهایی که باید تو رشته جدید پاس کنی همون عمومی ها هستن رو با این مدرک دیپلمت با این رشته سیستمشون مطابقت میده که باید واحد بگیری یا نه.نقل قول:
معماری بهتره البته ریاضیت خوبه برو ساختمان
مرسی البته ریاضیم خوب نیست در مورد رشته گرافیک و این چیزا چی خوب هسند ؟
گرافیک هم خوبه ریاضی نداره.اگه به خاطر کار میخوای مدرک بگیری به نظر من گرافیک خوب نیست اگه میخوای مدرک گرافیک بگیری بعدش موقع دانشگاه یه رشته دیگه ثبتنام کنی خوبهنقل قول:
بیشتر معدل میخواهم بالا باشه چون وقتی جائی میرویم بعد که معدل را میپرسه محل نمیزارند واسه همین میخواهم معدل بیاد بالا و بعدبرای دنشگاه
پس میشود مثلا اگر دیپلم گرافیک را بگیرم بعد مثلا در دانشگاه علمی کاربردی یه رشته دیگری یا هر رشته ای که دوست داشته باشم را انتخاب کنم مثلا نمیگن این رشته قبلیت به کار دانشگاه نمیاد
ممنون از وقتی که میزارید
دانشگاه علمی کاربردی و آزاد هر رشته ای که دوست دارید میتونید ثبتنام کنیدنقل قول:
آقا چند تا دبیرستان رفتیم گفت اول باید مهارت جدید مثلا مثل دیپلم گرافیک را قبول بشوی و بیاوری بعد میتونی بیای و چند تا درس را امتحان بدی حالا واقعا اینطوری است یعنی نمیشود اول چند تا درس را امتحان دهیم بعدا مهارت را امتحان دهیم ؟
ببین دوست عزیز در اصلش باید با هم امتحان بدی.ولی اره اینطوری هم میکنن.من خودم همین کار رو کردم ولی از شانس بد ما مهارت صادر شده ولی سازمان سنجش و فنی به مشکل خوردن بابت هزینه هنوز چاپ نشده در اصل باید 3 ماه میومد الان4 ماه بیشتر شد نیومد فقط میتونیم تاییدیه بگیرم از فنی ولی مهارت نداریم.نقل قول:
هر دبیرستانی یه جور سیاستی داره بهشون میگفتی که دارم اونو میخونم نباید میگفتی که هنوز ثبتنام نکردم
ممنون آخه گفتن اول باید مهارتت را بیاری ما هم نمیدونستیم
راستی این هزینه های مهارت و کلا واحد ها چقدر زیاده و البته تفاوت دارند برای مهارت گرافیک جائی گفت 1 میلون و جائی دیگری گفت 600 تومان نمیدونم قیمت اصلش چقدره ببخشید این دیپلم گرافیک امتحاناتشون هر چند ماه یک بار است میخواهم بدونم در سال چند بار فرصت ثبت نام و امتحان داریم
مرسی
بستگی داره به آموزشکاه ممکنه یه دفعه رایگان باشه ممکنه دومین بار نصف مبلغ رو بگیرن.ولی آموزشگاهی که ما بودیم منصف بودن تا 4 بار هم هیچی نمیگرفتن برای اینکه بری امتحان بدی.البته من بار اول قبول شدم.همون 600تومن برو هر جاییی یه قیمت داره این قیمت هم خیلی خوبه تو شهر ما 800 هست.اگه فنی باشه هر 1.5 ماه برگزار میشه.در مورد آموزشش هم باید 3 باید آموزش بدن حالاا ونایی که دوست دارن وسط ماه میرن امتحان میدن
آقا واقعا ممنون این همه آموزشگاه و دبیرستان رفتیم مثل شما کامل نمیگفتن و هر کسی چیزی میگفت و واقعا ممنون
پس آقا یعنی هر یک ماه و نیم یک بار امتحان میگیرن؟ این که خیلی خوبه بعد که قبول شدیم همین مدرک را میبریم آموزشگاه برای دیپلم درسته ؟ یعنی همین میشود مهارت اصلی درسته ؟
بعد امحاناتشون در خود همون آموزشگاه ها است یا باید برویم در خود مرکز فنی حرفه ای اصلی ؟
هر یک ماه و نیم ازمون برگزار میشه ولش شما تا تا وقتی خوب یاد نگرفتی برای امتحان نرو اگه وزارت ارشاد باشه که خوی خود مدرسه یا آموزشگاه امتحان میگره راحته اگه فنی هست که سعی کن اموزشت تمام بشه بعد برو.بعد 3 ماه مدرکت مهارتت میاد میبری به بزرگسال اونا هم واحد درسی که گفتن بهت میدن واین مهارتی رو که گرفتی میفرستن برای استعلام و بعد دیپلمت صادر میشه.(البته میتونی بری فنی و حرفه ای بگی که یا نامه بنویسن که قبول شدی اونا همون نامه رو به جای گواهی استعلام میکنن اگه عجله داری)اره همین مهارت اصلیت میشه.اگه ارشاد باشه خود مدرسه اگه فنی که میری فنی و حرفه ای.رو تابلی مدرسه نوشته از کجا مجوز دارهنقل قول:
سلام من خيلي سريع به مدرك پيش دانشگاهي معتبر نياز دارم كسي ميتونه به من كمك كنه؟
یعنی بخریش؟نقل قول:
سلام من خيلي سريع به مدرك پيش دانشگاهي معتبر نياز دارم كسي ميتونه به من كمك كنه؟
اكه معتبر باشه بله وكرنه يه جايي كه سريع بتونم مدرك بگيرم
اگه يه نيمسال از امتحانات پيش دانشگاهي از دستداده باشيم تو نيم سال دوم ميتونيم 24 واحد بگيريم و تا خرداد مدر پيش بگيريم؟
اگه مدرک پیش رو میخوای باید بری مدارس بزگسال چون سریع میخوای برو مدارس بزرگسال آزاد.چون قبولیشون 100% هست.نقل قول:
ولی خوب اگه هزینش برات مهم نیست چون گرون هستن.اگر هم حوصله درس خوندن داری باید بری بزرگسالان دولتی یا از راه دور که باید بخونی و 7.25 بشی .
شما چه مدرکی الان داری؟
این مدرکت رو میبری مدرسه برای تطیق واحد میکنن و واحدهایی رو که باید پاس کنی رو بهت میدن
اولا براي اينكه ثبت نامت كنن بايد حتما و حتما بهت نمره انظباط 20 داده باشن در غير اينصورت وقفه تحصيلي هستي و سرباز ميشي. در مورد بالاي 17 واحد براي كسي كه ترم قبلش واحد پاس نكرده باشه هم غيرقانونيه. بعيد ميدونم جايي باشه كه بتونه تا خرداد بهت مدرك پيش بده ولي بازم بايد بگردي. اما تا شهريور اگه بخواي بگيري قطعا ميتوني الان 17 واحد برداري و بقيشم تابستون برداري. === در مورد نمره عرض كنم كه بعضي درساي پيش دانشگاهي نهايي هستن مثل فيزيك و معارف و زيست و انتگرال. براي اين ها تحت هر شرايطي بايد نمره نهايي 7.25 باشه حداقل تا با 20 مستمر بشه 10 گرفت براي يه درس ميشه البته 4.25 گرفت و با تبصره پاسش كرد. چه در مدارس غيرانتفايي و چه در راه دور و دولتي امتحانات نهايي به صورت نهايي برگزار ميشه هم سومش هم پيش دانشگاهيش.نقل قول:
اكه يه سري واحدو در نيمسال اول بيفتي بايد شهريور امتحان بديم يا اسفند؟
امتحاناتی که برگزار میشه در دی و خراداد و شهریورنقل قول:
اگر در هر مرحله ای قبول نشدید در ماه امتحان بعدی در راه هستش میتونید انتخاب واحد کنید.
یعنی اگر دی افتادید میتونید خرداد ثبتنام کنید
سلام دوستان من سال ۷۹ دیپلم سه سال دبیرستان رو رشته ریاضی فیزیک گرفتم سال ۸۰ هم پیش بودم ولی ۴ تا درسم موند و ترک تحصیل کردم (درسای باقی مونده - ریاضیات گسسته - شیمی ۲ - فیزیک ۲ و حساب دیفرانسیل ۲) چندبار هم بعداً بزرگسالان اسم نوشتم برم امتحان بدم تمومش کنم شرایط جور نشد. الان اگر بخوام تمومش کنم شرایطش چجوری میشه؟ و با توجه به اینکه زمان زیادی از درس و تحصیل دور بودم جایی هست بشه رفت خیلی سختگیر نباشن یه جوری سر و ته قضیه رو هم بیارن ما مدرک پیش رو بگیریم؟