I agree tooنقل قول:
I agree tooنقل قول:
Wise Ideaنقل قول:
نوشته شده توسط mohammad.clergyman [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
I've never thought about it before
:20:
نقل قول:
Thanks for your attention
and
Good luck with your projects
If there is any help I can do, just let me know
مدیر عزیزم،
این تاپیک حاوی نوعی ویروس تروجانه لطفا ببندینش
با تشکر
بابک عبادی
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=242646
نقل قول:
نوشته شده توسط www.babakebadi.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Thanks a lot for your attention
:11:
نقل قول:
That is a great Idia
IF " Teaching & Learning " topic made sooner It could increase and pause thease too many topic that a person didnt know that his / her question or request where should be placed or propound.
Tanx
Yes , that's rue , when some one ask a questions , If you know the Answer, You will Help him and teach him , But if you Don't know the Answer , You can learn it from another one... this way you can also find your problems:46:نقل قول:
IF " Teaching & Learning " topic made sooner It could increase and pause thease too many topic that a person didnt know that his / her question or request where should be placed or propound.
Is there A topic For Sport news Or We should Post Our Sport news in the News topic ?!
If there is a particular Topic for that , you can move my Sport Posts ... thx
نقل قول:I don't think that there's any topic like this, you can continue in news
خوب ولی بنظر من بد نیست یه تاپیک بزنین برای دانستنی ها ... می دونم الان یکی هست ... ولی من منظورم اون جوری نیست که می گه " آیا میدانید ... ؟ "
منظورم در مورد همه چی ، از وقایع تاریخی و ساختمان های معروف و اینا گرفته تا مثلا معرفی یک جور ماهی خاص ... بنظر من می تونه تاپیک خوبی باشه ...:11:
similar topic , it seems ...نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=100412
hey,
i was wondering can`t we make some championships or games in english langjage to attract other users to our topics,make it challenging,or competitive for others users so we can all improve our english in a fun way?
نقل قول:Hi to our new friend Jeff
Well, if you take a look around, you'll find some nice topics which are actually games. like Hangman, name the picture and..
Although it's important that we attract new members to our group, we have to pay attention to the fact that all games should have a learning purpose behind it, otherwise, it'll be useless.
And if you have any idea that you think will be useful here, you can write in this topic or send a pm to me. New ideas are very welcome:27:
Good luck
Hi Dear Manager
:31:
I have an idea and it is a game
it name is : Choose The Word That Should Not Be In Sentence
I give u an example to understand better
we have a sentence :
"There are a few hundred of people in the village"
then every one should guess the word that should not be in sentence
and here "OF" is not nessessary
if it is good game, let me to creat new toipc for it
I have many examples for this game
:31:
Yes ... great Idea... really good for Grammar
نقل قول:Hi dear
Any new game is so welcome here. You don't have to get permission for any new topic. Here democracy roles :31:
Good luck with your new topic
بهتر نيست اسم اين قسمت بشه"زبانهاي خارجي" كه زبانهايي مثل آلماني، فرانسه و چيزاي ديگه هم اضافه بشه؟
درسته ... وقتی می خواستیم بخش زبان رو در فوروم پرمخاطب دیگه ای بزنیم هم یه همچین چالشی داشتیم ... " آموزش زبانهای خارجی" اسم عمومی تریه ... (IMHO) ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه بار به Archi-girl عزیز پیشنهاد کردم، ایشون هم گفتن تا چند وقت دیگه، ولی خوب گویا به صلاح نبود...
سلام .
من تو فکر بودم یه تاپیک بزنیم به نام hot chair و هر هفته یکی از دوستان رو دعوت کنیم و به انگلیسی و به سبک اینجور صندلی های داغ، ازش سوال بپرسیم، یکی هم باشه اشکالات گرامری رو بگیره.
راستی از مدیر ها می خوام یه مقدار قسمت chat room رو بیشتر دقت کنن، یه پست 2 کلمه ای بی مربوط برای بالا بردن تعداد پست ها خیلی افت داره واسه قتاپیک به این قشنگی.
تو این فکر هم بودم کاش یه تاپیک می زدیم و هر کسی در مورد user name خودش و دلیلی که انتخابش کرده به انگلیسی توضیح می داد. شاید جالب باشه.
بهتره تو بخش چت روم شمارش پست ها خاموش باشه
که هر کی یک یس و نو نگه و بره
اوه...مرسی:20:نقل قول:
البته من با خاموش شدن شمارش پستها زیاد موافق نیستم...
اما به هر جهت اگر یکم در مقابل اینگونه پستها که به قول شما yes و no هستند ، طور دیگری برخورد
بشه فکر میکنم بهتر بشه...
اینم اضافه کنم که Archi-Girl واقعا از مدیرانی است که به کاربرای معمولی به بهترین شکل میدون میده و برخورد میکنه....
شاید کاربری که ابتدا میاد به چت روم و صرفا برای افزایش پست ، یه چیزی میگه ؛ بعده ها از کاربران انجمن زبان شد...
حالا اگه اون اول پستش پاک بشه و اخطار اسپم بگیره ؛ دیگه یک همچین آینده ای در انتظارش نباشه...( این اتفاق در روزهای اول عضویت من ، توسط یکی از مدیران یکی از انجمنها که الآن بازنشست شده و نام نمیبرم ، برای خودم اتفاق افتاد....یعنی برخورد شدید و قاطعانه در ابتدای کار...درصورتی که ممکنه کاربر هدف بدی هم نداشته باشه)
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه...
ولی فکر میکنم اینها مواردی هستند که مدیریت روشون فکر کرده...
:11::11:
خانم archi-girl کسی را به خاطر پست های زیاد کاربر فعال نمیکنه. من فکر کنم تقریبا 100تا پست داشتم که فعال شدم ولی خب موافقم با نظرهاتون:46:نقل قول:
اصلا هیچوقت تو این سایت تعداد پست ملاک نبوده و نیست
محتوای پست ها مهمه
من کسی را میشناسم که با 300 تا پست همکار انجمن بوده
نقل قول:
خانم archi-girl کسی را به خاطر پست های زیاد کاربر فعال نمیکنه. من فکر کنم تقریبا 100تا پست داشتم که فعال شدم ولی خب موافقم با نظرهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیزان من...فکر میکنم همونطور که حدس زدم نتونستم منظورم رو درست برسونم...نقل قول:
اصلا هیچوقت تو این سایت تعداد پست ملاک نبوده و نیست
محتوای پست ها مهمه
من کسی را میشناسم که با 300 تا پست همکار انجمن بوده
حرف من اینه که اگر قرار باشه هی پست پاک بشه و اللخصوص اخطار داده بشه....این موضوع زیاد باب دندان
افراد نیست و یه جورایی افراد رو متواری میکنه از اینجا...
اصلا حرف من نه تعداد پست بود و نه کاربر فعال شدن....حرف من اینه که اگه به افراد ساده توی یک انجمن میدون داده بشه
و به خاطر دو تا پست که بیشتر حالت اسپم داره ، حالشون گرفته نشه...
همون افراد ممکنه از سازنده های اون انجمن بشن
بازهم میگم حرف من تعداد پست و این حرفا هم نبود...اصلا من نمیدونم کجای حرفم دم از این چیزها زدم که اینگونه ازش برداشت شد:41:
حرف من فقط باز گذاشتن راه برای همه ی افراد بود...
سلامنقل قول:
این تاپیک hotchair را قبلا داشتیم..که محمد عزیز مدیریت می کردند..می تونیم دوباره آنرا احیا کنیم :20:. با توجه به اینکه کاربران جدیدی به جمع ما اضافه شدند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تاپیک chatroom ممنونم از توجه همه دوستان، من فکر می کنم که همون یکی دو کلمه خوندن و نوشتن می تونه به بالا بردن سطح زبان کمک کنه، ولی خب متاسفانه کاربران خیلی زیاده روی کردند. من هر شب، نزدیک 30-40 پست از این تاپیک را ادغام می کنم. امشب از چند کاربر نزدیک 20 پست کم شد. :46:
اگر با این روش هم کاربران متوجه نشوند، مجبور هستم که اخطار بدم.
در ضمن، کاربران فعال انجمن زبان هیچ کدام با توجه به تعداد پست انتخاب نمی شوند. با توجه به محدوده فعالیت (تعداد تاپیک هایی که شرکت می کنند، علی الخصوص تاپیک ترجمه)، و ایده های جدید و نویی که ارائه می دهند، انتخاب می شوند. پس مطمئن باشید کاربران با اسپم دادن در تاپیک چت روم در این انجمن به جایی نخواهند رسید.
از تمام ایده های جدید و تاپیک های جدید استقبال می کنم. هر تاپیکی که فکر می کنید مناسب باشه، شروع کنید. اگه تاپیک با استقبال مواجه نشه، نا خودآگاه به انتهای صفحه سقوط می کنه
With Warmest Wishes for you all
:11::11::11:
سلام
من پیشنهاد می کنم که این تاپیک چت روم هر چند وقت یکبار ترش بشه تا ملاک پست زدن کاربرها افزایش پستشون نباشه البته نمی گم که چت روم باید پر محتوا باشه ولی پستهای یک یا دو کلمه ای مثل
y me?
you
hi
.
.
.
یک مقدار ضایع هستند و همین جوری هم دارن زیادتر می شن و از طرف دیگه محتوایی که از این تاپیک باقی مونده (و می مونه) بدرد هیچ کسی نمی خوره البته این پیشنهاد در صورتی هست که فوروم امکان غیر فعال کردن شمارش پستها برای یک تاپیک رو نداشته باشه
سلام بر مدیر عزیز و گرامی
جدیدا خیلی تاپیک جدید درست میشه که بیانگر استفاده بیشتر کاربران و تمایلاتشون به زبان انگلیسی هست که مسرت بخشه :31:ولی بعضی هاشون فکر نکنم با اجازه شما درست شده باشن !!!!
در کل میخواستم بگم بعضی از این تاپیک ها نظم انجمن زیان رو به هم زده !!(البته نظر منه )
ا سلام خدمت همه دوستان
راستش تو این سایت هرچی بخواید میشه گیر آورد و تقریبا تالارهای خوب و کاملی داره...
اما به نظرم بخشی برای "انگلیسی" برای آموزش و تبادل اطلاعات و صحبت هم لازمه و مکمل
همونطور که میدونید زبان رسمی دنیاست و خیلیها در دنیا حتی همین همسایه های دور و بریمون به راحتی اون تکلم میکنن اما در ایران بدلیل آموزش نادرست و البته زمینه های دیگه متاسفانه خیلیها با این زبان مشکل دارن.
پیشنهاد من اینه که تالاری درست بشه تا بتونیم اونجا اموزش ببینیم و بدیم و کمکی باشه برای درک بهتر و روانتر صحبت کردن این زبان.
به نظر من هم ارزشش رو داره ، منتها ، شاید اون گستردگی رو نداره که بخواد به تنهایی یه تالار بشه .
مديران عزيز
چرا اين قسمت رو به "آموزش زبانهاي خارجي" تغيير نميدين؟
من الان دارم در به در دنبال آموزشها و راهنماييهايي درباره زبان آلماني ميگردم.
دوستم هم دنبال ربان فرانسه هست.
درسته كه زبان انگليسي فراگيرترين زبان دنيا و زبان بين المللي است
اما اگه اين بخش انجمن جامع تر بشه، مسلماً خيلي بهتر خواهد بود.
لطفاً اين كار رو بكنيد.
ممنون
منم موافقم. من میخوام تاپیک آموزش ژاپنی بزنم :8: (جدی میگما !! :31: )
من هم خیلی علاقه به زبان های آلمانی و ترکی استانبولی دارم.
اگه بشه خوب میشه.
من هم موافقم و فكر مي كنم جالب باشه
بسیار پیشنهاد عالی و به جایی هست .... .
پ.ن : از همین الان تاپیک آموزش زبان اسپانیایی رو به نام من ثبت کنید !
والا من هفته پیش به مدیر این بخش پیغام خصوصی دادم دقیقا در همین مورد اما هیچ گونه جوابی دریافت نکردم.
فکر کنم تو پست گم شده پیغامم.
سلامنقل قول:
اولا که بخش زبان فعلا یک مدیر دارد و بس :31: (پس میشه مدیر عزیز)
پیشنهاد تفکیک انجمن حدود دو سال پیش از طرف خود من مطرح شد. منتها این تفکیک ها بسیار زمان بر هستند. و آن موقع پیشنهاد من از سوی ادمین ها موافقت نشد. به همین دلیل یک مدت بی خیال تغییرات شدم.
تصمیم گرفتم اگه تاپیک هایی در زمینه زبانهای دیگه زیاد شد، این بخش ها را ایجاد کنم که من به جز تاپیک فرانسه که اون هم در حد هفته ای یک پست و سلام و احوالپرسی هست ، تاپیک دیگه ای ندیدم... خودم هم روی بخش انگلیسی و فرانسه تا حدودی می تونم مدیریت داشته باشم. اگه کسی هست که مسئولیت این بخش ها را به عهده بگیره خوشحال میشم دوباره پیشنهاد تفکیک انجمن را مطرح کنم. صرف اینکه شما دوست دارید آلمانی یاد بگیرید، باعث ایجاد زیر مجموعه جدید نمیشه. بخش آلمانی یا اسپانیایی یا هر زبان دیگه نیاز به این داره که شخصی مسلط بر این زبانها بتونه اون بخش ها را اداره کنه.
اگر در انجمنهای ایجاد شده فعالیتی دیده نشه، عملا این تفکیک بی فایده بوده.
اگه شما نظر دیگه ای به جز این نظر دارید خوشحال میشم بدونم:20:
پاسخ بالا در مورد پیغام شما هم است. I'm so sorry about not responding your message:11:lنقل قول:
Tha'ts cool.I thought there was a grudge going on.:11:نقل قول:
پس ما بریم تاپیک بزنیم دیگه ؟ !نقل قول:
تصمیم گرفتم اگه تاپیک هایی در زمینه زبانهای دیگه زیاد شد، این بخش ها را ایجاد کنم که من به جز تاپیک فرانسه که اون هم در حد هفته ای یک پست و سلام و احوالپرسی هست ، تاپیک دیگه ای ندیدم...
من زبان ژاپنی رو کلید زدم :31:
زبان ژاپنی | آموزش، بحث و ...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433191