دوستان به من ارتباطی نداره ها
ولی هنوز پست پیمان هست چند صفحه قبل که دلیل بسته شدن اینجا رو تبدیل شده به Chat room اعلام کرده بود :31:
حالا ما هم یک اسپم بدیم :31:
محتوای مخفی: !
Printable View
دوستان به من ارتباطی نداره ها
ولی هنوز پست پیمان هست چند صفحه قبل که دلیل بسته شدن اینجا رو تبدیل شده به Chat room اعلام کرده بود :31:
حالا ما هم یک اسپم بدیم :31:
محتوای مخفی: !
اینم عکسهای من.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسی عاالی بود ، منم یه 150 تایی بازی دارم ولی همش روی هارد هست نه دیسک . حدود 80 تاش مال Wii هست ، 14 - 15 تا Ps2 اورجینال - 10-15 تا 360 باقیش هم PC :31:نقل قول:
البته مال PSP رو حساب نکردم :31:
love king شما مطمنی اینجا زندگی میکنی ؟ :31:
من یکی از این خونه ها و این هوع زندگی ها رو فقط تو فیلم ها دیدم
الان دچار دپرشن حاد شدم :31:
راستی دوستان اگه کله بازیه منم برم عکس بگیرم از بازی های pc و Ps2
کمد رو باز کنم هوری میریزه پایین بیخیالش :31:
تو خونه ی شما از کلوپ سر محل ما بیشتر دسته و joystick پیدا میشه:31:نقل قول:
خیلی عذر میخوام که دخالت میکنم ولی من به عنوان یه عضو خیلی کوچولو نظرم اینه که به جای تاپیک یه گروه اجتماعی با همین موضوع ایجاد کنیم.....که مدیرهای عزیز هم اذیت نشن...نقل قول:
بچه ها نظرتون چیه یه تاپیک هم برای معرفی خودمون بزنیم !؟
اگه اجازه بدید در صورت توافق بنده ی حقیر این گروه رو بزنم.......!!!؟؟؟:20:
بعد از باز شدن مجدد سايت ديگه آب خوردنم حروم شده!! آخه اينجا آب سرد كن نيست!!
همين كارا رو كردن كه ديگه هيچ انجمني اون نشاط قبلش رو نداره.همه ميان 1 پست ميدن بدون شوق.
افسوس
خوب گفتي.بايد دنبال يه فروم ديگه باشم!:31:نقل قول:
فعلا که تا اینجای تاپیک از نظر وضع مالی به نظر من عکس هایی که شما گذاشتی از بقیه خفن تر بود :31:نقل قول:
تازه مگه داشتن یک کنسول چقدر هزینه داره که ادم بخواد خالی ببنده یا دروغ بگه
اینم که گفتی کسی که یکی رو داره چه دلیلی داره اونم داشسته باشه باید بگم کسی Gamer واقعی هست که همش رو داشته باشه
چون هر کدوم یک سری بازی های خاص خود رو دارن
مثلا خود من هنوز wii رو تجربه نکردم پس یک بخشی از game ها رو از دست دادم
صرف پز دادن و این جور مسائل نیست اصلا
چون همه اینا یک چیز های مادی و موقتی هست و میاد و یک روز هم میره
مثل تمام نسل های قبلی tv ها و console ها که روزگاری ملتی فخر میفروختن به داشتنشون و الان یا تو انبارشون هست یا تو بازارچه های عمومی مثل PT دارن به قیمت مفت زیر 20 تومان رد میکنن
من نمی دونم اینجا بحث سر چیه ، ولی با خوندن چند تا پست آخر یه چیزایی فهمیدم ، اولا کسی که کنسول زیاد داره عاشقه مثل خودم! سرگرمیش می تونه باشه بازم مثل خودم ، هیچ دلیل نداره بگیم حتما آدم های خیلی پولدار مثلا می تونن پلی استیشن سه داشته باشن ! به عنوان نمونه باز خودم رو عرض می کنم نمی گم بدبخت بیچاره ایم ولی اونقدرم پولدار نیستیم ، من خودم کار می کنم تو خونه پدر و مادرمم هستم خرج آنچنانی ندارم خرج کنسول کردم هر چی در آوردم ریختم تو دل کنسول ها . یا دوستی دارم که از نظر مالی می تونم بگم پایین تر از منم هست ولی هر سال تابستون کار می کنه که یه چیزی بخره الانم هم 360 داره هم پلی سه ، این ماهم یه ال سی دی خرید ... اینجا هم بحث فخر فروشی نیست ، قبلانم یه تاپیک داشتیم مال کیس بچه ها بود ، حالا اینجا کنسوله !
اینم تصاویر اتاق من فکر کنم همین جوری هم معلوم باشه اتاق اونقدر کوچیک هست که همه چی توش فشردس !
کنسول WII من که دیشب آپدیتش کردم !
ایکس باکس و پلی سه من که چون جای مناسبقی قرار ندارن موقع بازی یه پنکه کوچیک اونجا گردش هوا ایجاد می کنه !!!!
ال سی دیم که فقط فقط به خاطر وجود پلی استیشن سه خریدمش ! سه روز بازار رو کندم تا آخر اینو خریدم صرفا چون صد هرتز بود !
نینتندو دی اسم پشتشم که بازی های سگا معلومه ، اونم دسته لوجی تکه منه مال قبل از زمانیه که ایکس باکس خریدم ، یارو داشت مغازش رو جمع می کرد مفت می داد دسته 55 هزار تومنی رو 25 خریدم :20: اون دسته پلی سه هم تقلبیه ، ولی گذاشتم تو جعبه دسته آبیه که خریدم
یاران قدیمی تر گیم ، کوب و پلی استیشن یک که به علت کمبود جا تو کارتون هاشون تشریف دارن ، اون دی وی دی پلیره هم کادو رو تلوزیونم بود نو نو ، خریدار داشته باشه می فروشمش !:5:
اینم پلی دو که در جوار پلی یک در کارتون به سر می بره
ایکس باکس یکم که بیچاره بازم به علت کمبود جا ، دور از دوستان قدییمش قرار گرفته
سگا و میکرو ، و قسمتی از پی اس پی هم معلومه ! لازم به ذکره که سگا میکرو هم پشت یه کماد قرار گرفتن بیچاره ها ! با میکرو هشت سالی زندگی کردم !
تلوزیون قدیمیم ، که چون وی رو اون کیفیت بهتری داره چون خروجی HDMI نداره رو اون بازی می کنم ، پلی دو و اینا هم هر وقت حوس کنم می ذارم رو اون بازی می کنم ...
اقا ترکوندی واقعا حال کردیم با اتاقت
همین نگاه داشتن این همه کنسول های قدیمی تر که مطمنا ازش استفاده ای نمیشه خیلی مهمه
راستی اون dVD player مدل و قیمت نهاییش رو برام Pm کن
خب واقعا یکی باید عاشق باشه تا اینقدر خرج کنسول بازی کنه ....
من خودم فقط یه psp دارم دلیلی هم نمیبینم تا بیشتر خرج کنم چون خرج های مهمتری دارم
الانم که می بینید کاربر فعال شدم فقط به خاطر جو دوستانه ای بود که اینجا بود.
زمانی که من تو فروم می گذرونم خیلی بیشتر از زمانیه که من دارم بازی میکنم ( چه pc چه psp):31:
نابـــــــــــــود شدم این همه کنسول؟
ایول باباااااااااااااااااااا
اینم تنها کنسول من که جعبه نداره ، البته آداپتورشم به رحمت خدا رفته ولی باقی لوازمش سالمه و در یک کارتون قرار داره که کارتونه در دسترس نیست ! دو تا فیلمشم بیشتر ندارم :20: چقدرم خاکی شده بنده خدا دقت نکرده بودم !
آقاجاوید ترکوندی!ماشاالله به این همه کنسول!
دوستان من دلیلی نمیبینم که کسی بره از مردم کنسول قرض کنه عکسشو بذاره اینجا!مگه طرف خیلی عقده ای باشه.
راجع به مدیریت پیمانم باید بگم که تقریبا هرکس تو این forum مدیر میشه همی جوری جو گیرمیشه!!!
ee.....این که آتاریه منه:40: .دست تو چیکار میکنه.:13:میدونی با این چقدر صفا میکردیم.:20:نقل قول:
بازیه هواپیماش مثل god of war 3 پی اس 3 بود:31:
خیلی توپ بود.من یه فیلمشو داشتم که توش 32 تا بازی داشت:20:چه دورانی بود.
به قول امضام کاش زندگی هم ctrl+Z داشت.ای کاش:20:
جاوید خان واقعا عالی بود عکسات ولی داداش یکم نظم بده به این بد بختا :31:
اتفاقا اتاق های کوچیک حالش بیشتره و زود هم مرتب و تمیز میشه , مثل اتاق خودم.
این دستگیره مشکیه چیه دیگه :18:
ما خونمون رو تازه عوض کردیم خونه قبلی اتاقم بزرگتر بود ، کنسول هامم اکثرا باز بودن ، این خونه جدید اتاقم من نسبت به خونه قبلی از نظر سایزی نصف شده ، ولی طبیعتا وسایل کم نشده ، یه جورایی واقعا جا نیست که چیزامو بذارم هنوز یه سری چیزام از جمله همون مخلفات اتاریه تو کارتونه ، جا نبود حتی تختم رو بیارم رو زمین می خوابم :20: ، تازه من مثلا یکم مرتب کردم آبرو داری بشه عکس می گیرم ولی بازم تابلو شد مرتب نیست :31:نقل قول:
دوست عزیز دسته گیم کوبه ، که به Wii وصل کردم برای بازی های گیم کوب ازش استفاده می شه ...نقل قول:
این دستگیره مشکیه چیه دیگه
یه دسته قبل از این گرفته بودم دکمه هاش خیلی خشک بود ، بعدش اینو گرفتم ، البته دسته اصلی گیم کوبم هم سالمه ولی چون مال باندل اویل چهار بود گفتم حیفه یه وقت خراب می شه : دی
HBC رو آپدیت کردم با cios و نئو گاما جدید رو نصب کردم که داره رو قسمت اجرای بازی های گیم کوبش کار می کنه و هنوز بتا ، بقیه برنامه ها هم که استفاده می کردم نگا کردم ببینم کدوم ورژن جدیدش اومده ، هر چی اومده بود ریختم رو اس دی :) کلا یه حال اساسی دادم به Wii ...
LCD يا LED Backlight ، مهم refresh rate دستگاهِ كه كم نياره.نقل قول:
اگر Xbox 360 يا PS3 باشه خيلي بهتره.
دوستان برای LCD و این مدل بحث ها تاپیک جدا وجود داره ، اینجا برای اینه که عکس هامون رو بذاریم و نظرمون رو در بارشون بگیم نه چیز دیگه ای :11:نقل قول:
من خجالت ميكشم عكس كنسول يا اتاقمو بزارم ...
ميترسم مسخره ام كنين :دي
شما يه X360 Arcade رو كنار يه LCD LG در ذهن خودتون كنار 50 تا بازي در نظر بگيرين !..
ميشه تمام زندگي من ...
...
نه پسر خوب این چه حرفیه !!نقل قول:
من قبلا هم گفتم , چیزی که مهم هست فقط صداقته !!
در ضمن ما اینجا همه با هم دوست هستیم ! خوشحال میشیم سیستم شما رو هم ببینیم
اینم عکس کنسول من:
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
..
..
.
.
..
.
محتوای مخفی: 21
فقط نترسید.... اتاق من از وحشتناک ترین اتاقای موجوده!!!!!
اینم گیتار بیسم
داداشم شما مطمنی اینجا زندگی میکنی ؟ :31:
خودت گم نمیشی ؟
عکسای اتاق alierna به درد بازی های Hidden Object میخوره ! :31:
بسیار به خودم امیدوار شدم ........
اتاقشون تریپ ایناست که تو این فیلما نشون می دن سی دی اینا تکثیر می کنن !
به نظر من کلکسیون جاوید جان واقعا قشنگ بود تا حالا ندیده بودم.دمت گرم که به کنسولات احترام گذاشتیو نگهشون داشتی.:46:
با عرض سلام خدمت بینندگان عزیز این هفته با نقد و بررسی اتاق alierna در خدمتتون هستیم امیدواریم با یاری کارشناسان محترم برنامه بتونیم در جهت مرتب تر شدن اتاق بچه های p30world قدمی برداریم:
1-2-3-4-5-6 همون طور که در تصویر می بینید فرد ساکن این اتاق به بهداشت فردی اهمیت بسیاری میدهد به طوری که از لیوان شخصی استفاده میکند با گوش پاک کن گوش های خود را تمیز می کند روزی 3 مرتبه مسواک میزند با استفاده از ژل انتی باکتریال دست های خود را ضد عفونی می کند ناخن های خود را کوتاه میکند وبا استفاده از اسپری بوی عرق را از بین برده باعث خوشبویی خود میشود که این خود نشانگر بالا بودن سطح بهداشت در بین اعضای انجمن است و جالب است بدانید که تمام این کار ها پشت مسز کامپیوتر انجام می شود
7: فرد مذکور با خرید سی دی اورجینال و دوبله شده ی کارتون up در راستای حمایت از حقوق تولید کننده گام برداشته که این خود نقطه ی عطفی در احساس مسئولیت نصبت به بوبلاژ کارتون است
8-9: این فرد بر خلاف ظاهر آراسته ی خود درونی نا آرام داشته و احتمالا از بیماری معده رنج برده ودارو مصرف می کند
10: احتمالا به علت نبود آلبوم و قاب عکس این عکس بدین صورت روی میز قرار گرفته که این نشانگر حس پسانداز و پرهیز از خرج اضافه برای خرید آلبوم است
11:دسته ی چاقو ساخت زنجان (صادراتی)
12:کارت اینترنت یا تلفن بین الملل که نشانگر داشتن دوست فامیل قوم وخویش در خارج از مرز های کشور عزیزمان است
13:فیلم یا بازی که نشان دهنده ی علاقه ی این فرد به دنیای مجازی است
14: استفاده از ویندوز ایکس پی روی کامپیوتر
15:افتادن دستمال کنار سطل آشغال نشان دهنده ی نداشتن هدف گیری مناسب در استفاده از شوتینگ زباله است
16-17-18 : واکس مو ریش تراش و شامپو برای اصلاح و گرفتن دوش سر پایی در اتاق خواب که نیاز به تمرین بسیار دارد و برای افراد تازه کار توصیه نمی شود
19: درب به جای مانده از آب معدنی که نشانگر استفاده نکردن از آب شهر است
20:درب جویده شده ی ماژیک که این کار باعث ورود میکروب به بدن می شود
21: قبض پرداخت نشده ی آب که نشانگر اعتراض مشترک به یارانه ی پرداختی توسط دولت می باشد
22:کادوی باز نشده احتمالا به خاطره شکست عشقی
23:خاک.......
24 : فضای خالی برای حرکت صندلی به عقب وجلو
25: جدا سازه قوطی نوشابه ار بقیه ی زباله ها برای کمک به فرایند بازیافت
26: دوباره خاک.......
27استفاده از اسپری 8x4
28: رنج از درد دندان و استفاده از اسپری بی حس کننده
29:زنده کردن خاطرات دوران کودکی با نگه داشتن اسباب بازی هاب آن زمان
30:علاقه به ادبیات غنی پارسه و نفرت از بازی شاهزاده ی ایرانی
31: علاقه به تیم اینتر میلان
32:خرید تخم مرغ شانسی وسر هم کردن اسباب بازی های داخل آن
33:روغن کاری لولای در برای جلو گیری از صدای قیژ قیژ
34: رسیدن به خود کفایی در باد کردن لاستیک موتور و دوچرخه
35: ماندن جای انگشت روی بدنه ی گیتار مانند ps3 و psp
36: میز اتو ؟!؟!؟!؟!؟!
37:پیک های گیتار
38: 1:استفادهی دکوری از کلاه ایمنی 2:سایلنت کردن تلفن به وسیله ی کلاه
39:علاقه به علم جغرافیا
40: ؟!؟!؟!؟!؟ دیسک و صفحه ی ماشین؟!؟!؟!؟!؟!؟
41: بیرون زدن چوب لباسی از کمد به علت کمبود جا
42: عکس برگردون آدامس خرسی
اينم يه عكس قشنگ از اتاق يه بنده خدايي كه از نت پيدا كردم :دي
من در حال حاضر 1 PS2 دارم اما تابلوئه كه عكس بگيرم و نشون بدم.اما انشالاه در آينده اي نزديك 1 Xbox 360 آركيد ميگيرم.اونوقت عكس ميزارم.
نه بابا چیش تابلوئه . بگیر آقا .نقل قول:
همه یه زمانی فقط یه کنسول داشتن !:5:
عكس بگير بابا ضايع نيست.مهم اينه كه يه عكس بذاري اين جا و با بقيه بچه ها شر كني.
از مال من كه ديگه ضايع تر نيست نردبونمون هم توي عكس افتاده.(نردبون هم كنسول محسوب ميشه؟!!!!!!!!!)
اینم از کنسولهای من
تعداد بازیهام زیاد بود تو عکس جا نمیشد وگرنه از اونم میذاشتم.:20:
در ضمن سعی کردم یجوری عکس بگیرم که نتونید گیر بدید آقای پوریا خان .:31:
من چند وقت پیش عکس تلویزیونم رو انداخته بودم ، دوستان اعتراض کردند که چرا با بازی هایی که رزولوشنشون پایین هست عسک گرفتم ، برای همین رفتم یک کابل HDMI با قیمت 54 یورو خریدم و بعدش فورزا رو اجرا کردم و عکس گرفتم :31: الوعده وفا
دلیل اینکه یکیش رو بدون فلش انداختم این بود که گند میزد توی تصویر ، و دلیل اینکه مینی انتخاب کردم توی ماشین ها اینه که ماشین خودم هم از ایناست :31:
میلاد جان به قول کسی :
ای ولاه انفاسکم ! :31:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باحال بود...:31: