کالو سه گل فرانکی 2 گل استاریج و مالودا یه گل!
Printable View
کالو سه گل فرانکی 2 گل استاریج و مالودا یه گل!
عشقست لمپارد جونم............ولی ازش گل های بیشتری میخواستم :دی
منچستر هفته آخر با استوک تو اولدترفورد بازی داره! ( نتیجه از همین الان معلوم!)نقل قول:
سه تا تیم سقوط کننده هم 99 درصد مشخص شده فقط الان وستهام 1 درصد شانس سقوط داره با توجه به تفاضل!
پس ویگان هم سقوط نمیکنه و کار چلسی هفته آخر راحت:31:
میمونه هفته 37 که تکلیف قهرمان رو مشخص میکنه! یونایتد به زمین ساندرلند میره و چلسی به آنفیلد!
هفته دیگه هم بازیها همزمان نیست!
یکشنبه هفته دیگه چلسی بازیش قبل از بازی منچستره!
اوه!...راس میگی...نقل قول:
منچستر هفته آخر با استوک تو اولدترفورد بازی داره! ( نتیجه از همین الان معلوم!)
به نظر من هم قهرمانی تو هفته 37 برای یکی از دو تیم معلوم میشه و نهایتا اگر و اما ها یمونه واسه هفته آخر...
یه نکته که وجود داره اینه که اگه شنبه هفته بعد استون ویلا و من سیتی مساوی بشن و تاتنهام هم تو خونه خودش با بولتون مساوی کنه یا ببازه، بازی لیورپول و چلسی که یکشنبس واسه لیورپول هم فوق العاده حساس میشه، چون با برد میتونن به یک قدمی چهارمی برسن... هر چند این لیورپولی ها نمیخوان منچستر بیشتر از اونا قهرمان لیگ انگلیس بشن... تا جایی که یادمه الان یونایتد و لیورپول هر کدوم 18 بار قهرمان جزیره شدن... نه؟
خوبی بازی هفته بعد اینه که منچستر بعد از باخبر شدن از نتیجه بازی لیورپول - چلسی با ساندرلند بازی می کنه...
دقیقا!نقل قول:
پس ویگان هم سقوط نمیکنه و کار چلسی هفته آخر راحت:31:
اون بردی که جلو آرسنال گرفت و باخت امروز هال، باعث شد که بازی با چلسی = بازی تشریفاتی...:41:
هو ها ها ها :دی.......قهرمانی ماله ماست
هفته دیگه این موقع معلوم شده کی قهرمانه.
راستی مربی ساندرلند کیه؟ حالا خوبه رابی کین از ساندرلند رفت وگرنه این بازی هم تشریفاتی بود:31:
در مهمترین دیدار یکشنبه شب لیگ برتر چلسی و لیورپول موفق شدند تا به پیروزی پر گلی مقابل حریفانشان دست یابند.
سایت گل- دیدارهای هفته سی و پنجم رقابتهای لیگ برتر با پیروزی پر گل چلسی و لیورپول مقابل حریفانش همراه بود.
در مهمترین دیدار امشب، چلسی موفق شد تا با نتیجه 0-7 از سد استوک سیتی عبور کند. نمایش خیره کننده امشب ورزشگاه استمفورد بریج با هت تریک سالمون کالو همراه بود.گلهای آبی پوشان در این دیدار حساس را سالمون کالو (24، 31 و 68)، لمپارد(44، پنالتی) و (81) و استوریج(87) و مالودا (89) به ثمر رساندند.
در دیگر دیدار مهم امشب که به میزبانی برنلی برگزار شد، لیورپول توانست با 4 گل از سد میزبانش عبور کند. در این دیدار جرارد (52 و59)، ماکسی رودریگس (74) و رایان بابل (90) برای لیورپول گلزنی کردند تا این تیم پس از مدتهارنگ پیروزی مقتدرانه را به خود ببیند.
در سایر دیدارهای یکشنبه شب که از سری دیدارهای هفته سی و پنجم رقابتهای لیگ برتر برگزار شد نیز نتایج زیر به دست آمد:
* استون ویلا 1- بیرمنگام 0گل: میلنر (83، پنالتی)
* اورتون 2- فولام 1گلها: اسمالینگ (49، گل به خودی ) و آرتتا (90، پنالتی) برای اورتون و نولند (36) برای فولامبدین ترتیب و با برگزاری این دیدارها، چلسی با کسب سه امتیاز دیدار امشبش توانست بار دیگر با 77 امتیاز خود را به صدر جدول برساند. یونایتد با یک امتیاز کمترو 76 امتیاز در رده دوم است و آرسنال 71 امتیازی رده سوم جدول را به خود اختصاص داده است. تیمهای تاتنهام (64)،منچسترسیتی (62) ، استون ویلا (61) و لیورپول (59) نیز در رده های چهارم تا هفتم جدول هستند.
-----------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تعداد قهرمانی ها همون 18 درسته که اگر اشتباه نکنم 11 تاش با سر الکس فرگوسن بوده ، مطلبی خوندم راجع به اینکه تا قبل از فصل 2007-2008 که منچستر دومین قهرمانی لیگ قهرمانان رو با سر الکس بدست بیاره هواداران لیورپول شعاری داشتند که خطاب به فرگوسن میگفتند این همه سال و تنها 1 قهرمانی اروپا ؟ ( که به قهرمانی لیورپول با بنیتس در اروپا در مدت کوتاه کار این مربی اشاره داشتند ) و به جاست که پاسخ بشنوند که 19 ( یا 20) سال و هیچ قهرمانی در جزیره ؟؟؟ :دی
یکبار هم سرالکس فرگوسن در میان جنگهای لفظی با بنیتس خطاب به وی گفته بود : ((( قهرمانی جزیره کار غیرممکنی نیست ، اما کار هر کسی نیست ))) :27:
فقط امیدوارم لیورپول مقابل چلسی هم از اینجور قاطعیت ها از خودش نشون بده (0-4 :دی)
راستی تکلیف سقوطی ها هم معلومه، هال حتی با کسب 6 امتیاز کامل دو بازی بعد هم نمیتونه جای وستهم رو تو رده هفدهم بگیره.
مربی ساندرلند هم استیو بروس هست که معتقدم اصلا نباید دست کمش گرفت، البته برا بازی با منچستر نمیگما، کلا با تیمهای کوچیک و خیلی ضعیف نتایج آبرومندانه ای میگیره، جدا از بیرمنگام، با ویگان فصل قبل در حد خودش عالی بود و امسال هم ساندرلند رو نذاشت فانوس به دست بشه
فقط کافیه که چلسی نبرهنقل قول:
منچستر بعد از باخبر شدن از نتیجه بازی لیورپول - چلسی با ساندرلند بازی می کنه
البته اولین بار نیست که سرنوشت قهرمانی منچستر در دستان لیورپول قرار میگیره، فصل 95-1994 هم منچستر تا پایان هفته 37، دو امتیاز از بلکبرن کم داشت و دوم بود، البته بازیهای هفته آخر همزمان بود.
منچستر بازی آخرش رو در خانه وستهم نتونست ببره و مساوی کرد، در حالی که لیورپول در خونه خودش بلکبرن رو شکست داد و اگه منچستر بازی خودش رو برده بود قهرمان میشد. (اینو گفتم که به ارائه یه فوتبال پاک از لیورپول امیدوار باشید:دی)
ولی منچستر سیتی دو بازی خونگی جلوی تاتنهام و استون ویلا داره که به احتمال زیاد اونارو شکست میده و بنظرم سهمیه اروپا رو میگیره.
صورتي كه منچستر سيتي موفق نشود به رقابت هاي فصل بعد ليگ قهرمانان راه پيدا كند، تبس اين باشگاه را ترك خواهد كرد.
سايت گل- براساس گزارش نشريه ميل آن ساندي، كارلوس تبس، مهاجم آرژانتيني منچستر سيتي ممكن است در تابستان اين تيم را ترك كند.
اين نشريه ادعا كرده كه در صورتي كه منچستر سيتي موفق نشود به رقابت هاي فصل بعد ليگ قهرمانان راه پيدا كند، تبس اين باشگاه را ترك خواهد كرد.
اين بازيكن 26 ساله در اين فصل 28 بار براي تيمش گلزني كرده است و يكي از بازيكنان محبوب هواداران است.
در اين گزارش آمده است كه روبرتو مانچيني، سرمربي سيتي، با اين بازيكن دچار اختلافات اندكي شده و به همين دليل، كيا جورابچيان، مدير برنامه هاي تبس، به دنبال اين است كه در صورت عدم توفيق سيتي در رسيدن به رتبه چهارم جدول، با چند باشگاه بزرگ اروپايي وارد مذاكره شود.
ميل آن ساندي گزارش داده كه اينتر و رئال مادريد علاقه مند به جذب اين بازيكن آرژانتيني هستند اما براي به خدمت گرفتن او بايد با ليورپول رقابت كنند.
سيتي در حال حاضر در رقابت براي كسب عنوانن چهارمي، پس از تاتنهام و استون ويلا در رتبه ششم قرار دارد. آنها هفته آينده در ايسلند ميزبان استون ويلا خواهند بود و در دو ديدار پاياني با تاتنهام و وستهم روبرو خواهند شد.
البته روی کیننقل قول:
ستاره پرتغالی باشگاه چلسی برنامه هایی برای آینده اش دارد.
سایت گل- دکو، بازی ساز و ستاره خط میانی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرده که تابستان امسال رختکن استفمورد بریج را ترک کرده و به برزیل بازخواهد گشت تا در تاسیس مدرسه اش مشارکت داده باشد.
این ستاره 32 ساله که متولد برزیل نیز هست در سال 2008 از بارسلونا به چلسی پیوست و در صحبتهایی در ماه فوریه اعلام کرده بود که ممکن است در پایان رقابتهای جام جهانی 2010 از فوتبال ملی خداحافظی کند.
دکو همواره در صحبتهایش اعلام کرده بود تا دوست دارد روزی به سرزمین مادری اش بازگشته و به فقرا کمک کند ولی هرگز اعلام نکرده که در زمان بازگشت، قصد حضور در تیمی برزیلی را دارد یا خیر.
او متولد شهر سائو برناردو دو کمپو می باشد و در 19 سالگی به پرتغال نقل مکان کرد و در سال 2002 تبعه این کشور شد.
دکو در صحبتهایی که در روزنامه ساندی تایمز منتشر شد، گفت:« در دنیای فوتبال زمانی که جوان هستی می بایست تا جایی که می توانی افتخار کسب کنی و پس از آن دیگر خبری از افتخارات نیست. شاید عجیب است که من می خواهم رختکن چلسی را ترک کنم ولی در فوتبال همیشه شرایط بدین ترتیب است.»
او ادامه داد:« مایک، یکی از دوستان من که در برزیل پزشک است، به من گفته بود که من روزی " بازیکن سابق" لقب خواهم گرفت ولی او هرگز "دکتر سابق" نخواهد بود.در اکثر مشاغل، تو بازنشسته نمی شوی، تدریجا در مسیر کاری ات حرکت می کنی و بهتر و بهتر می شوی ولی در فوتبال اوضاع این چنین نیست.»
:27:نقل قول:
یکبار هم سرالکس فرگوسن در میان جنگهای لفظی با بنیتس خطاب به وی گفته بود : ((( قهرمانی جزیره کار غیرممکنی نیست ، اما کار هر کسی نیست ))) :27:
امیدوارم!نقل قول:
(اینو گفتم که به ارائه یه فوتبال پاک از لیورپول امیدوار باشید:دی)
در کل دوست دارم تاتنهام یا استون ویلا 4 ام بشن...:20:نقل قول:
ولی منچستر سیتی دو بازی خونگی جلوی تاتنهام و استون ویلا داره که به احتمال زیاد اونارو شکست میده و بنظرم سهمیه اروپا رو میگیره.
درسته:biggrin:نقل قول:
البته روی کین
ساندرلند فکر کنم بازی رفت با منچستر مساوی کرد. کلا تیم ضعیفی نیست.اگه آماده باشه برای منچستر دردسر سازه.
اگه چلسی بزنه لی رو دیگه هفته اخر مهم نیست.......
این که کاملا مشخصه. فقط خدا کنه اتلتیکو مادرید لیورپول رو خیلی خسته کنه:21:نقل قول:
آبی پوشان پس از پیروزی مقتدرانه مقابل استوک سیتی، بار دیگر به صدر جدول رقابتهای لیگ برتر بازگشتند.
سایت گل- کارلو آنچلوتی مربی ایتالیایی باشگاه چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که پیروزی مقابل لیورپول کلید موفقیت تیمش در رقابتهای این فصل لیگ برتر خواهد بود.
آبی پوشان یکشنبه شب موفق شدند تا در ورزشگاه استمفورد بریج با نتیجه 0-7 مقابل استوک سیتی به برتری برسد و بدین ترتیب مدعی اصلی قهرمانی در رقابتهای این فصل لیگ برتر لقب گیرد.
چلسی دیگر دیدارش را مقابل ویگان اتلتیک برگزار خواهد کرد و یک پیروزی مقابل قرمز پوشان کافی است تا تیمش به اولین قهرمانی پس از فصل 6-2005 دست یابد.
در حالی که تنها دو بازی دیگر تا پایان رقابتهای این فصل باقی است، چلسی با یک امتیاز برتری نسبت به یونایتد در صدر جدول قرار دارد و آنچلوتی به اهمیت دیدار آتی تیمش مقابل آنفیلد واقف است.
آنچلوتی در گفتگو با دیلی میل گفت:« اکنون مهمترین دیدار پیش روی ما دیدار مقابل لیورپول است.ما یک هفته فرصت داریم تا خودمان را برای این دیدار آماده کنیم و امیدوارم که بتوانیم بازی مشابهی با بازی یکشنبه شبمان را به نمایش بگذاریم. البته کار بسیار سختی خواهد بود.لیورپول تیمی فوق العاده است و همچنان برای کسب رده چهارم جدول مبارزه می کند.»
این مربی ایتالیایی در بخش پایانی صحبتهایش گفت:«اینکه صدرجدول را در دستان خودمان داریم، بسیار خوب است.البته فکر می کنم که یونایتد هم می تواند در هر دو دیدار باقی مانده اش مقابل ساندرلند و استوک به پیروزی دست یابد و هدف ما هم پیروزی در دو دیدار باقی مانده مان است.اگر موفق شویم، ما قهرمان خواهیم بود.»
تایید میشه ... من دوست دارم سیتی چهارم بشه چون تو تابستون حسابی خرج میکنه و تو لیگ قهرمانان کم نمیاره ولی لیورپول شاید تورس و جرارد رو هم بفروشه!نقل قول:
ستاره انگلیسی بهترین فصل فوتبالی اش را سپری می کند.
سایت گل - وین رونی مهاجم باشگاه منچستریونایتد پس از نمایش خیره کننده ای که در رقابتهای این فصل در ترکیب تیمش داشت و موفق شد تا با به ثمر رساندن 34 گل تیمش را یکی از مدعیان اصلی قهرمانی در رقابتهای لیگ برتر قرار دهد، اکنون برترین بازیکن سال 2010 انگلیس لقب گرفته است.
این مهاجم انگلیسی در حال حاضر با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و طبق گزارش منتشره در تلگراف به راحتی با پیشی گرفتن از رقبایی همچون سسک فابرگاس، دیدیه دروگبا و کارلوس تبس جایزه برترین بازیکن سال 2010 فوتبال جزیره را از آن خود نمود.
این در حالی بود که کریستیانو رونالدو که دو بار این عنوان را به خود اختصاص داده بود، تابستان سال گذشته رختکن اولدترافورد را ترک کرد و در غیاب کریس، رونی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت و با به ثمر رساندن 34 گل برای یونایتد، به تیمش در مسیر قهرمانی در رقابتهای کارلینگ کاپ کمک فراوانی نمود. به علاوه او مدعی اصلی کسب جایزه برترین بازیکن فوتبال از نظر نویسندگان ورزشی است.
رونی جوان در طول عمر ورزشی اش، سه بار در رقابتهای لیگ برتر به قهرمانی رسید و دو قهرمانی در لیگ کاپ و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را تجربه کرد.
ستاره 24 ساله یونایتد با کسب این عنوان باعث شد تا این عنوان برای چهارمین سال پیاپی به یکی از بازیکنان این تیم تعلق یابد. سال گذشته رایان گیگز این عنوان را به خود اختصاص داد و پیش از آن نیز رونالدو برای دو سال پیاپی این جایزه را مال خود کرد.
رونی در سالهای 2005 و 2006 برترین بازیکن جوان سال انتخاب شده بود ولی امسال این عنوان به جیمز میلنر، ستاره تیم استون ویلا تعلق یافت.
تیم برتر سال لیگ برتر بدین ترتیب است: هارت، ایوانوویچ، فرمالن، دون، اوران، فابرگاس، میلنر، فلچر، والنسیا، رونی، دروگبا
2010/4/26کد:http://www.goal.com/iran/news/1832/%D8%A7%D9%86%DA%AF%D9%84%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86/2010/04/26/1895362/%D9%88%DB%8C%D9%86-%D8%B1%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C%DA%A9%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D8%B2%DB%8C%D8%B1%D9%87
رونی که واقعا حقش بود.
ولی نمیدونم رو چه حساب اون یکی رو دادن به میلنر خدایی آمارش از فابرگاس خیلی پایین تره.
میلنر: 34 بازی 7 گل 12 پاس گل
فابرگاس: 27 بازی 15 گل 15 پاس گل
بدجور عملیات ضد بازیکن خارجی رو شروع کردن.
روني با اين مصاحبه قصد دارد غرور ليورپولي ها را عليه چلسي به كار بيندازد.
سايت گل – وينروني مرد سال فوتبال انگليس كه با وجود مصدوميت از بازي استوكسيتي به جمع منچستريهاي باز خواهد گشت، در مصاحبهاي ابراز اميدواري كرد كه ليورپول بتواند با متوقف كردن چلسي به صدرنشيني اين تيم در ليگ برتر خاتمه دهد.
او ميگويد: »چلسي در آنفيلد كار راحتي نخواهد داشت. من فكر نميكنم كه آنها موفق بشوند ليورپول را شكست بدهند. ليورپول به دنبال كسب سهميه ليگ قهرمانان است و يك تاريخ بزرگ پشت اين باشگاه است. اين آخرين بازي خانگي ليورپول هم هست و اگر اين تيم نتيجه خوبي كسب نكند، هواداران اين تيم را نخواهند بخشید.
او سپس به تمجيد از استيون جرارد ميپردازدكه در بازي قبلي دو گل براي ليورپول زد: «لزومي ندارد كه من از جرارد تعريف كنم، همه ميدانند كه او چه بازيكن فوقالعادهاي است و چه انگيزهاي دارد. استيون حتي در مسابقات دوستانه به دنبال پيروزي است و من مطمئنم كه اين بازي را به خصوص براي برد به زمين ميآيد.»
روني درباره انتخابش به عنوان مرد سال فوتبال انگليس ميگويد: «اين احساس بزرگي است كه تو جايزه بازيكن سال را ببريد. به خصوص كه همه بازيكنان ليگ به تو راي داده باشند. اين چيز ويژهاي است و من به آن افتخار ميكنم. البته من دوست دارم كه قهرمان ليگ بشويم و اين از جوايز فردي براي من مهمتر است.»
او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام ميكند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»
حالا شما ساندرلندی که تو اولدترافورد نبردینش ببرین بعد واسه چلسی کری بخونین!نقل قول:
او جملاتش را با اخطاري به چلسي تمام ميكند: «ما با نهايت انرژي پشت سر چلسي حركت خواهيم كرد و اميدواريم كه آنها كم بياورند و صدر جدول را به ما بدهند.»
آره والانقل قول:
حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!
البته اینو در نظر بگیرید که رونی متولد لیورپوله... فرضا کریم باقری بیاد از ترختور تعریف و تمجید کنه اوقدر ضایع نیست که سپهر حیدری این کا رو بکنه... ولی خوب اون جمله بولد شده ات درسته...نقل قول:
حالا خوبه منچستر و لیورپول با هم دشمن خونی هستن. حالا که به نفعشونه دارن از لیورپول تعریف می کنن!
راستی تبریک به همه منچستری ها به خاطر رونی که به عنوان نهمین منچستری و در چهارمین سال پیاپی، عنوان بازیکن سال فوتبال جزیره که رو کسب میکنه...:40:
راستی اینم تیم سال جزیره هستش که چهارتاش منچستری هستند:
Joe Hart (Birmingham)
Branislav Ivanovic (Chelsea)
Richard Dunne (Aston Villa)
Thomas Vermaelen (Arsenal)
PATRICE EVRA (UNITED)
ANTONIO VALENCIA (UNITED)
Cesc Fabregas (Arsenal)
DARREN FLETCHER (UNITED)
James Milner (Aston Villa)
WAYNE ROONEY (UNITED)
Didier Drogba (Chelsea)اینم ویدئوی بازی های چهار بازیکن منچستر در این فصل هستش (حتما دانلود کنید:40:):
یاعلی:11:کد:http://twii.edgeboss.net/download/twii/manutd/pfa_2010_SPS.flv?ewk13=1
لیست بدی نیست ولی یکمی مشکل داره. باید فلچر جاش لمپارد می ذاشتن.این فصل لمپارد مثل همیشه خیلی خوب بازی کرد.نقل قول:
Joe Hart (Birmingham)
Branislav Ivanovic (Chelsea)
Richard Dunne (Aston Villa)
Thomas Vermaelen (Arsenal)
PATRICE EVRA (UNITED)
ANTONIO VALENCIA (UNITED)
Cesc Fabregas (Arsenal)
DARREN FLETCHER (UNITED)
James Milner (Aston Villa)
WAYNE ROONEY (UNITED)
Didier Drogba (Chelsea)
انتخاب 2 بازیکن از چلسی در نوع خودش جالبه! چلسی این فصل خیلی خوب بازی می کرد. فکر کنم باید باید یه چند تا تیم دیگه رو 7 تایی می کرد تا بازیکنای بیشتری انتخاب می شد! حالا خوبه این فصل چلسی منچستر و آرسنال رو دابل کرد و بازی هاش بعضی وقت ها فوق العاده بود.احتمالا اون دو تا بازیکن رو دیگه مجبور بودن.
کلا باید ببنیم نظر سایت ها چیه.مثلا سایت Eurosport سایت خوبیه که من نگاه می کردم هر بازی به بازیکنان امتیاز بده و در آخر براساس میانگین تیم منتخب رو انتخاب می کنه.
من موندم رو چه حسابی جو هارت به عنوان دروازه بان تیم منتخب انتخاب شده ؟ :18: یعنی پیتر چک و فان در سار بهتر از اون نیستن؟
یا مثلا ریچارد دان و فرمالن و میلنر....؟
در مورد دروازه بان ها من نمی دونم ولی بازیکنی مثل میلنر حقش بود که توی این لیست باشه. تازه به عنوان بهترین بازیکن جوان لیگ هم انتخاب شدش.نقل قول:
ولی انتخاب 2 بازیکن از چلسی و 4 تا از منچستر خنده داره. به خاطر بازی هایی که این فصل دو تیم انجام دادن کاملا واضحه
همون 2 تایی که از چلسی گذاشتن هم زیاده .نقل قول:
ایوانوویچ :31: ... فکر کنم قحطی دفاع راست اومده !!!
واقعا چرا با وجود این همه طرفداری که لیگ برتر داره، تاپیکی برای PFA زده نشده؟؟:18:
جدی میگی! باید چلسی چه جوری بازی می کرد که بیشتر بازیکن ازش انتخاب می شد؟ کم تیم ها رو دابل کرد و کم تیم ها رو گلبارون کردنقل قول:
انتخاب فلچر و والنسیا که خنده دار تره. فقط کم مونده بازیکنانی مثل بن فاستر و اوبرتان و جان اوشی رو بذارن:31:
توی این لیست فقط رونی حقش بود از منچستر باشه. همین طور از بین فردیناند و ویدیچ هم یه نفر می تونست انتخاب بشه.
نبود بازیکنانی مثل لمپارد توی این لیست یعنی اینکه کسانی که اینو انتخاب کردن با چلسی مشکل داشتن
واقعا هم خنده داره! فلچر:31: و والنسیا:31:
تایید میشه ... چرا گلزن ترین هافبک جزیره نباید تو تیم منتخب قرار بگیره؟ لمپارد این فصل 20 گل زده تو لیگ!نقل قول:
معلومه ... واسه اینکه جو هارت روحیه بگیره واسه جام جهانی! چون انگلیس دروازه بان درست و حسابی نداره!نقل قول:
پس میخوای رافائل رو بزارن؟!:27: با اون سوپر سوتیاش!نقل قول:
یه سری از حرفات واقعا غیر منطقیه که دلیلش میتونه دو چیز باشه:
1- یا ناشی از تعصب الکیه!
2- یا اینکه این فصل دو تا بازی چلسی رو هم ندیدی!
واقعا هم جالبه ! مالودایی که این فصل بهترین بازیهارو واسه چلسی انجام داده رو انتخاب نمیکنن و والنسیایی که بازیش در حد معمولیه رو انتخاب کردن!نقل قول:
قشنگ تابلوئه که تری و اشلی کول رو فقط واسه مشکلات اخلاقیشون تو این لیست قرار ندادن!
آره واقعا... لمپارد حقش بود تو این لیست باشه...
البته به نظر من فلچر و والنسیا این فصل واقعا موثر بودن... والنسیا جای رونالدوی 80 میلیون پوندی رو گرفت و خداییش من تو این فصل (بیشتر اواسط و اواخر فصل) اصلا حس نکردم که سمت راست منچستر با نبود رونالدو فلج شده...
فلچر هم واقعا این فصل موثر بود و بازی های دیدنی رو به نمایش گذاشت و حتی تو بازی های مهم جای کریک هم بازی می کرد...
ولی شخصا انتظار داشتم به جای دارن فلچر نانی رو تو این لیست ببینم و البته لمپارد رو به جای فلچر...
ویدئوی زیر که مربوط به معرفی نامزد های بازیکن سال جزیره است که به ترتیب معرفی دروگبا، فابرگاس، رونی و توس هستش:
دوستان طرفدار یونایتد:40::کد:http://www.pink-unicorns.com/static/upload/a/a9/a9f/a9f6/a9f60054010.flv
این فایل زیر که معرفی رونی به عنوان برنده جایزه PFA هستش:
دوستان فایل ها رو دانلود نکنن، از دستشون پریده!:46::5:کد:http://www.pink-unicorns.com/static/upload/8/8c/8c7/8c7d/8c7d963f700.flv
قربون همتون:11:
یاعلی
چیییییی میییگی ؟!!!:31:نقل قول:
والنسیا که واقعا عالی بود. اصلا فکر نمیکردم یه همچین بازیکن قدرتمندی باشه .
حالا تعویض فلچر و لمپارد رو میشه روش فکر کرد .:31:
تازه از منچستر فردیناند و ویدیچ رو نذاشتن که صدای بقیه در نیاد وگرنه همه میدونن که بهترین مدافع های لیگ برترن .
سوپر سوتی !!!:18: منظورت اخراج جلوی بایرنه دیگه ؟نقل قول:
رافائل یکم جوون و کم تجربست و شما مطمئن باش که از نظر فنی از ایوانویچ خیلی بهتره .
واقعا از شما طرفدارای منطقی چلسی عذر می خوام .نقل قول:
این حرفتون دیگه واقعا لج آدمو در میاره .
اصلا میدونید فلسفه ی اومدن من به اینجا و پست دادنم چیه ؟
چون یه منچستری باتعصب ندیدم که جلوی حرفهای غیر منطقی شما طرفدارای چلسی و بارسا وایسه .
هر چی دلتون میخواد میگید و پیروزی های منچستر رو ربط میدید به شانس و اقبال و پیروزیهای تیم خودتون رو به بازی خوب .
از این به بعدم تو هر تاپیکی حرف غیر منطقی ببینم میام و از تیمم دفاع میکنم .
در ضمن :اگه می خواید بدونید که چرا فلچر و والنسیا تو این لیست هستن فیلمی رو که pcforlife صفحه ی قبل گذاشته رو ببینید .
اصلا منطقی نیستی بحث باهات فایده نداره!
اگه بخوای اینجوری حساب کنی اشلی کول و تری هم صد در صد باید توی این لیست باشن ولی به خاطر مسائل اخلاقی نیستن. تازه مطمئنا بازیکنانی مثل آنلکا و مالودا هم این فصل عالی بودننقل قول:
چیییییی میییگی ؟!!!
والنسیا که واقعا عالی بود. اصلا فکر نمیکردم یه همچین بازیکن قدرتمندی باشه .
حالا تعویض فلچر و لمپارد رو میشه روش فکر کرد .
تازه از منچستر فردیناند و ویدیچ رو نذاشتن که صدای بقیه در نیاد وگرنه همه میدونن که بهترین مدافع های لیگ برترن .
چه جالب حرفای ما شد غیر منطقی حرفای شما منطقی!!!نقل قول:
واقعا از شما طرفدارای منطقی چلسی عذر می خوام .
این حرفتون دیگه واقعا لج آدمو در میاره .
اصلا میدونید فلسفه ی اومدن من به اینجا و پست دادنم چیه ؟
چون یه منچستری باتعصب ندیدم که جلوی حرفهای غیر منطقی شما طرفدارای چلسی و بارسا وایسه .
هر چی دلتون میخواد میگید و پیروزی های منچستر رو ربط میدید به شانس و اقبال و پیروزیهای تیم خودتون رو به بازی خوب .
از این به بعدم تو هر تاپیکی حرف غیر منطقی ببینم میام و از تیمم دفاع میکنم .
در ضمن :اگه می خواید بدونید که چرا فلچر و والنسیا تو این لیست هستن فیلمی رو که pcforlife صفحه ی قبل گذاشته رو ببینید .
وقتی با تعصب صحبت می کنی خوب معلومه که حرف درست نمی زنی.
بهترین بازیکن فصل باید بر اساس عملکرد کل فصل باشه وقنتی بازیکنی مثل وانسیا که اول فصل نیمکت نشین بود و اون چنان بازی های خوب نمی کرد چی جوری توی منتخب هست. درسته خیلی تاثیر گذار بودش ولی بازیکنان از اون بهتر توی هافبک بودن. شاید اگه دو تا تیم انتخاب می کردن والنسیا توی تیم دوم می تونست باشه.
ولی اینکه فلچر به لمپارد ترجیح داده میشه یه چیز کاملا خنده داره. لمپارد که این همه گل می زنه و تاثیر زیاد توی بازی داره حتما باید توی این لیست باشه. الان بخوان تیم منتخب جهان رو انتخاب کنن حتما لمپارد توی اون لیست هست.
این صد در صد تایید میشه. اگه می خوای غیر منطقی صحبت کنی دیگه ادامه ندیم بهتره. وقتی صحبت هات تعصبی نبود بیا با هم بحث کنیم....نقل قول:
اصلا منطقی نیستی بحث باهات فایده نداره!
واقعا خنده داره.............مسخرش رو در اوردن.........یه مشت نفهم:13:نقل قول:
واقعا جای لمپارد تو این لیست خالیه.
ولی من نمیدونم چه جوری با وجود فابرگاس میلنر رو به عنوان بهترین جوان اتخاب کردن.
نقل قول:خوبه .نقل قول:
حال میکنم با جفتتون ، خوشم میاد از رو هم نمیرید .
یه بار این تاپیک رو از اول نگاه کنید ببینید کدومیکی از حرفهاتون منطقیه بعد بیایید واسه من دم از منطق بزنید .
البته اینجا اوج منطقتون رو براتون ردیف میکنم برید حالشو ببرید
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول: