من این نرم افزار VLC رو نصب کردم حالا فایل هایی که از ایکس ویژن ضبط میکنم رو پخش میکنه ولی من میخوام به فرمتای دیگه کانورت کنم که دستگاه های دیگه هم بخونه.
Printable View
من این نرم افزار VLC رو نصب کردم حالا فایل هایی که از ایکس ویژن ضبط میکنم رو پخش میکنه ولی من میخوام به فرمتای دیگه کانورت کنم که دستگاه های دیگه هم بخونه.
من یک هفته است که یک دستگاه xvision خریدم کیفیت تصویر وضبط آن روی فلش عالیه ولی فقط چند بار هنگ کرد که با reset کردن برطرف شد
نقل قول:
آقا کسی پیدا نشد جواب ما رو بده من این فایل TRP ضبط شده با ایکس ویژن رو میخوام به MP4 تبدیل کنم تا بتونم تو یه دستگاه دیگه ببینم ولی وقتی کانورت میکنم خراب میشه. دوستان نرم افزار خاصی رو سراغ ندارند؟
با Total Convertor امتحان كننقل قول:
شايد بشه
اگر نشد من ميگم بهت چون خودم هم لازم دارم با يه كانورتور تبديلش كنم
اگر باز هم هنگ كرد زنگ بزن خدمات ماديراننقل قول:
3 سوت حل ميكنن
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
شماره خدمات اينه
88601636
من به تازگی حدود 10 روز پیش یه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن خریدم
حالا نیازی بهش ندارم میخوام بفروشم
قیمت نوش 79 تومن هست
من حدود 10 روزه خریدم و کلا 3 بار ازش استفاده کردم
گارانتی تا 31.1.90
فاکتورش هم موجوده
کارت قرعه کشی کلوب مادیران هم روشه
قیمت پایه 69 هزار تومن
10 تومن زیر بازار
هزینه پست /پیک با من
5 شبکه تهران
العالم /پرس/جام جم یک
شبکه استانی اردبیل/مستند
10 تا شبکه رادیویی
آپدیت اتوماتیک
ضبط برنامه ها از طریق یو اس بی
منو فارسی
مورد تایید سازمان صداوسیما
درصورت تمایل پیام خصوصی بدین
چرا میخوای بفروشی؟ پشیمون شدی میخوای پروویژن بخری؟ :31:نقل قول:
نقل قول:
آقا من با totalconvertor هم امتحان کردم با خیلی نرم افزار های دیگه هم امتحان کردم فایل خراب میشه این اکس ویژن هم فرمت قحطی ورداشته گذاشته فقط دستگاه خودش میخونه نمیشه کانورت کرد.
nدوست عزيزمنقل قول:
اينا convertor هاي TPR به MP4 هستن. با يه سرچ ساده هم ميتونستيد پيداشون كنيد
اگر نميتونيد كانورت كنيد يا سيستمتون مشكل داره يا كانورتور و به دستگاه xvision ربطي نداره
کد:http://www.trpconverter.net/trp-to-mp4.html
از اين دو تا برنامه ها رو بگيريدکد:http://www.isoftdownload.com/guide/how-to-convert-trp-to-mp4
نقل قول:
من نرم افزار ها رو امتحان میکنم ولی فکر نکنم سیستم مشکل داشته باشه غیر از من کسای دیگه هم این مشکل رو دارن
دوست عزیز جناب samsung021 من هر دو برنامه شما رو دانلود کردم و هیچ کدوم فایل ضبط شده ایکس ویژن رو قبول نکردند در ضمن من سرچ کردم و تا حالا هم با حدود 10 نرم افزار تست کردم که نشد.
من فکر میکنم دقیقا مشکل فایل ضبط شده توسط ایکس ویژن هست شاید بهتر باشه من فایل رو آپ کنم بذارم اینجا خودتون امتحان کنید و با نرم افزاری مانند VLC media player فایل رو باز کنید که هم صدا و هم تصویرش بدون مشکل هست ولی کانورت نمیشه کرد.
فایل ضبط شده با ایکس ویژن :
کد:http://www.upload4files.tk/download.php?file=2018f63d4e61b536a0685b293835eb79
رلدیو فردا رو میکیره ؟
نقل قول:
نه عزیزجان. فقط شبکه های داخلی:46:
اين تكنولوژي حدودا 10 سال پيش تو ژاپن فراگير شده بود
الان براي ما شده نوش دارو پس از مرگ سهراب
دوستانی که تهران هستن و پرس تی وی رو میگیرن و دستگاه Xvision دارن میتونن بگن که با صدای این شبکه مشکل دارن یا نه منظورم لرزش در صدا هست (امروز جمعه)
واقعا ازشون متشکر میشم اگر جواب بدن
بچه ها پروویژن 15 هزار تومن ارزونتر شده ! یعنی از 110000 شده 95000
نقل قول:من فايل هاي ضبط شده با xvision رو با VLC ميبينم. كيفيتش هم خوبه. مشكلي هم نداره اصلانقل قول:
در مورد كانورتور: شما بايد كانورتور مناسب رو پيدا كنيد. چه ربطي به اشكال فايل trp داره؟؟؟!؟!!!!!!!
علاوه بر اون من برنامه ضبط شده توسط xvision رو با nero9 كه ميبينم كيفيتش perfect هست. مانيتور هم 20 اينچ
نقل قول:
بله من هم نگفتم پخش فایل مشکل داره. وقتی با نرم افزار های کانورتر بخواین تبدیل کنید میبینید که از فایل ایراد میگیره یا فایل خروجی مشکل داره.
در ضمن شما فقط پخش کردین و تا حالا نخواستین که تبدیل کنین.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اي بابا . اين يكي از فايل ها با فرمت avi.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من وقت نداشتم كه تنظيم كنم كيفيتش خوب شه. شما خودت اين كارو بكن
اين هم با فرمت MKV
اين هم با فرمت MP4
اين هم با فرمت WMV
همه اين ها رو با برنامه joboShare انجاكك دادم. شما سيستمت مشكل داره يا اينكه Codec هاي لازم رو نداري:
کد:http://hotfile.com/dl/43838373/5a942cd/Joboshare_Video_Converter_v2.7.3.0518.rar.html
اگر هم باز نتونستيد ببينيد مشكل شماست عزيز. يه K-Lit codec نصب كنکد:http://uploading.com/files/c331393m/Joboshare_Video_Converter_v2.7.3.0518.rar/
نقل قول:
یعنی الان این فایلی که شما mp4 کردی تو کامپیوترت با صدا پخش میشه؟ من فایل اصلی رو با صدا و بدون مشکل با نرم افزار VLC میبینم ولی فایلی که شما گذاشتی با همون نرم افزار صدا نداره و به مدت 5 ثانیه پخش میشه ولی فایل اصلی به مدت 15 ثانیه بود اگه کامپیوتر من مشکل داره چرا فایل اصلی رو پخش میکنه ولی فایل تبدیل شده رو بی صدا می پخشه؟؟
بعد این codec که گفتی یعنی چی؟
راست ميگي صدا ندارهنقل قول:
ببين يه سئوال فني
اگر شما به من بگي واسه چي ميخواي كانورتكني من راهنماييت ميكنم
در ضمن برو تو سايت 4shared.com و بنويس: k-lit codec
يه فايل exe مياد كه ميتوني اون رو dl كني و نصب كني. اينجوري سيستمت قادره انواع بيشتري از فرمت ها رو خيلي راحت بدون نياز به برنامه خاصي پخش كنه
از alilos هم ممنون بابت اطلاعات خوب
نقل قول:
آقا
با اون برنامه ها كه گذاشتم صدا نداشت. اين كارو بكن:
با همون برنامه VLC برو تو منو و بعد كانورت
ميتوني به چندين فرمت تبديل كني و صدا هم داره
خوشحال شدم که درکم کردین :10:
این ستاپ باکس سینام آپدیت از طریق OTA داره ؟؟!
تو دفترچش نوشته که داره اما وقتی تو منوهاش میرم اونی که تو دفترچش نوشته اصلا وجود نداره !! مدلش 8847 هستش
آقا با VLC من هم كانورت كردم درست شد. شما كه نتيجه گرفتي؟؟؟؟ شما بايد بري تو گزينه منو بعد هم كانورت و بعد هم مثل شكل هاي زيرنقل قول:
من نتیجه گرفتم تقریبا میتونم بگم کانورت شد ولی کیفیت درست و درمونی نداره در کل فکر کنم به درد کانورت نمیخوره فقط خودش کیفیتش خوبه من یه دستگاه ایران اتا هم دارم که تلویزون دیجیتال هست جالبه بدونید این دستگاه با اینکه خودش ضبط نمیکنه ولی خیلی از فرمت ها رو از یو اس بی میخونه و این تی آر پی هم همین جوری میذاری توش آینه میخونه.
راستش برای پدرم یه دستگاه دی وی دی پلیر فیلیپس مدل 3350 خریدم میخواستم فایل های ضبط شده اکس ویژن رو از اون دستگاه پخش کنم.
سلام
من دستگاه ایکس ویژن دارم و درکل خوبه و فقط مشکل اساسی که داره فرمت های فیلمی مثل Divx رو پخش نمیکنه و فقط فرمت ضبط شده خودشو پخش میکنه
میخواستم بدونم مدل های دیگر که قابلیت پخش فرمت فیلم های بیشتر هم داشته باشه چیه؟
راستی چرا وقتی مثلا کانال 1 ررو برای ضبط میزاریم کانال های 8 به بعد از کار میفتن؟ وقتی هم مثلا کانال مستند رو برای ضبظ میزاریم کانال های 1 تا 8 از کار میفتن؟! تا وقتی که ضبظ برنامه رو قطع کنیم تا درست بشه؟!:13:
ممنون
سلامنقل قول:
آقا یه لطفی کن ایراد های x.vision رو بگو.
کنترلش چجوریه؟
چقدر طول می کشه تا کانالو باهاش عوض کرد؟
داغ می کنه؟ ( من که می گم نه ، ولی یه سری می گن )
در مورد سوال آخرت :
چون این دستگاه یک تیونر داره ، و وقتی اون تیونر فلک زده در حال ضبط یک فرکانس خاص باشه ، بد بخت نمی تونه هم کانال مورد نظر شما رو پخش کنه ، هم اینکه یه کانال دیگه رو ضبط کنه.:40:
----------------------
عجب روزگاری شده ،
الان حدود 2 ساعتی میشه آخرین قسمت لاستو دیدم ، حالم نافرم بده.
ولی حال کردم با قسمت آخر.
آخـــــــــــــــــــــــ ـه چرا تموم شد :(
سلام دوست عزیز
ممنون از جوابت
درمورد سوال شما
حقیقتش تا حالا من ایرادی توش ندیدم جز همین عدم پخش فرمت های مختلف
کنترلش هم مثل تلویزیون حتی هم بهتر میگیره
وقتی کانال مثلا کانال 1 روی میزنی حدود 2 ثانیه میشه تا کانال عوض بشه که خوب طبیعیه ، البته من همیشه از دکمه های جهت نما یا دکمه لیست کانال استفاده میکنم که خیلی راحترم
دستگاه هم داغ میکنه نه اونقدر که فکرشو بکنی و نگران باشی
من دستگاه رو گذاشتم تو میز تلویزیون درش و هم بستم یعنی هوا توش نمیره ولی بازم حرارتش زیاد نمیشه ، آخه چیز خاصی تو دستگاه نیست که بخواد داغ کنه یه کیته دیگه ، اگه هم میخواست خیلی داغ کنه حتمن براش فن میزاشتن.
اونی که شما میگید تیونر داره یعنی کانال های 1 تا 8 یه تیونر داره و کانال های 8 تا 14 هم یه تیونر؟!:13:
راستی دوست عزیز یه سوال بی ربط به تاپیک دارم
سریال لاست قشنگه؟!
یعنی به سریال فرار از زندان و 24 میرسه ، من با این سریال ها حال کردم:31:
در اون مورد نظری ندارم.نقل قول:
پس برد کنترل خوبه!!؟؟
-------------
در مورد لاست
بهترین سریال بود
اصلا یه چیز متفاوتیه
پریزن و من دیدم ، فرینجو دیدم ، هیروز و دیدم ، لاست یه چی دیگست
حتما ببین
من کم مونده بود گریه کنم.
اوکی
من منظورتو از برد کنترل رو نمیفهمم:13:
مگه یه کنترل باید چکار کنه؟! خوب مثل تمام کنترل های تلویزیون و ویدیو خیلی خوب و راحت میگیره و هیچ مشکلی هم نداره
خیالت راحت
وقتی میخوام تبدیل کنم این پیغامو میده و تبدیل نمیشه:نقل قول:
Streaming / Transcoding failed: VLC could not open the encoder.
Streaming / Transcoding failed:
VLC could not open the encoder.
:8:نقل قول:
منظورم از برد ، یعنی از چند متری کنترلش کار می کنه؟!
من شنیدم بردش کمه.
اگه تلوزیونت السیدی فول اچ دی هست سینام بگیر چون هم hdmi هست هم 1080 (البته تصویر ارسالی ایران کوچیکتره اما باز دستگاهت 1080 باشه انگار بهتره تا نباشه ). من گرفتم تا الان که راضیم ، کنترلشم از 8 تا کوچه اونورترم بزنی میگیره ، ولی هنوز همه ی قسمت های این ستاپ باکس رو کامل امتحان نکردم ، اما خوب و استاندارد به نظر میادنقل قول:
یه لینک از سایتش بهم میدی لطفانقل قول:
چه قیمت گرفتید؟
نقل قول:سایتش به روز و درست حسابی نیست ، اما اگه صفحات 139 به بعد این تاپیک:کد:http://www.sinam-co.com/
رو ببینی بچه ها یه توضیحاتی راجبش دادن . من 85000 تومن گرفتم از پاساژ فتوت تو میدون امام ( توپ خونه )کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=361275&page=140
اینم آدرس شرکتش : خیبان جمهوری ، ساختمان آلومینیوم ، طبقه 4 ، واحد 421 . تلفن : 66737114 - 66737122
راستی سینام تلتکست فارسی نداره ها
به نظر من این مارک از پروویژن رو بگیر ، چون همه ی فرمت های تصویر رو هم پخش میکنه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.provision.ir/fa/products/product.php?id=111&sort=2&thispage=1
راستی کسی جوابمو نداد :
وقتی میخوام با vlc تبدیل کنم این پیغامو میده و تبدیل نمیشه::41:
Streaming / Transcoding failed: VLC could not open the encoder.
Streaming / Transcoding failed:
VLC could not open the encoder.
سلامنقل قول:
مگه اشکال های اینو نخوندی؟؟؟ کنترلش که از 4 سانتی کار می کنه ، فیرمورش که مورد داره و ...
حداقل گارانتی x vision معملومه چیه.
اگه به فکر مدیا پلیر بودم با 120-170 تومن یه مدیا پلیر وسترن دیجیتال می گرفتم.
ولی کاش اون مدیا پلیر نواترن ارزون بود ، ----T هم که روش داره.
وای چی می شد!!!!!!
سلامنقل قول:
مشكل خاصي ندارد
من 5 ماه است كه اين دستگاه( پروويژن تي 7) را دارم و كنترلر آن از فاصله چهار متري كار مي كند.
با خريد اين دستگاه شما دستگاه مديا پلير + تلويزيون ديجيتال رابه قيمت 95 هزار تومان در اختيار داريد.