تریلر جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Ubisoft یک فیلم از سری Ghost Recon را معرفی کرده که تصاویری هم از این فیلم منتشر شده!
Ghost Recon: Alpha فیلمی هست که توسط یوبی سافت معرفی شد...
تصاویر منتشر شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اين بازي هم ليک شده و به بازار هم راه پيدا کرده...
توي يه فروم انگليسي خوندم طرف اولين پستش بعد از بازي کردن شو گفته بود و خيلي ازش تعريف کرده بود و حسابي هايپ زده ......
شده بود...
نوشته بود اينگار خودم تو ميدان جنگم
بازي تلفيقي از بازي هايي مثل...
Gears Of War , Vanquish , SP Convection , و نسخه هاي قبلي GR و
من خودم که هنوز بازيش نکردم سفارش برنر مکس دادم ولي مطمئنا بازي فوق العاده اي هستش...
...
خيلي سخته بخوام از MP3 کوچ کنم به يه بازي ديگه ولي مطمئن هستم اين بازي نا اميدم نميکنه......
سلام
من دارم بازی میکنم بازی بسیار زیبا و جالبه و جا برا لذت بردن داره خیلی زوده که بخوام بیام در مورد بازی یه رویو بدم اما در همین حد که گرافیک معقولی داره و گیم پلی فوق العاده و به عنوان یه شوتر خیلی خوبه
با وجود اینکه هنوز تو فضای مکس پین 3 هستم اما این بازی هم لذت خودشو داره.
من بازی کردنشو به همه پیشنهاد میکنم.
یه سوالم دارم چه طوری میتونم از کینکت استفاده کنم.؟؟؟ میدونم که کینکت فقط برای تست اسلحه هاست اما خوب این تست کجاست؟؟؟؟
منم بازی رو گرفتن یک کلام فوق العاده
گرافیک گیم پلی موزیک انیمیشن همش در حد نهایت زیباست
کاستوم کردن تفنگها با جزئیات بی نظیر آدم رو میخ کوب میکنه
دیوونه دوربین بازی شدم من
وقتی انفجاری چیزی میشه لنز دوربین رو گرد وخاک خیلی طبیعی میگیره
کارکتر بازی هم که دیگه حرف نداره.کاملا به سبک بازی میخوره
حرف اصلی هم که به رخ کشیدن پیشرفت تکنولوژی در آینده هست رو کاملا زیبا انجام میده
مطمعنا روزی میرسه که تمام این ابزار در جنگهای واقعی به کار برده میشه
کما اینکه نامرئی شدن در آینده نزدیک به نتیجه میرسه
دوستان به قدرت تاکتیکی و تکنولوژیهای آینده تو این بازی دقت کنید.تفاوت استراتژیه جنگی بین
دو کشور متفاوت کاملا تو این بازی نمایش داده میشه.کمی تعمل و واقع بینی شاید خیلی از افکار رو دگرگون کنه
واقعا چقدر هوشمندانه مبارزه میکنن این سربازهای آموزش دیده و نیروهای ویژه
چقدر حرف زدم:31:
مثل روز روشن بود ... : )نقل قول:
یک کلام فوق العاده
دوستان براي pc اين بازي تو بازار هست؟
من دیروز بازیرو خریدم...هنوز تو بحر مکس پین هستم...پروتوتایپ و سایلنت هیل رو هنوز بازی نکردم...خیلی تو بازی کردم مداوم تنبلم....شماها فک کنم 4 ساعت پش سر هم بازی می کنید....
نمرات بازی:
Destructoid - 9.0/10
GamerFuzion - 8.8/10
IGN - 8.5/10
GameTrailers - 8.3/10
GamesRadar - 8.0/10
Eurogamer - 8.0/10
OXM UK - 8.0/10
Edge - 8.0/10
Gamespot - 7.5/10
VideoGamer - 7.0/10
Xbox360Achievements - 7.0/10
IncGamers - 7.0/10
Strategy - Informer -7.0/10
Polygon - 7.0/10
این جزئیات نقد IGN
و این هم جزئیات نقد Gamespot
The Good
- Pleasing sync shot mechanic
- Lengthy campaign is great in both solo play and co-op
- Enjoyable competitive multiplayer modes.
The Bad
- Numerous AI oddities
- Unremarkable firefights.
مدال :
Plays Well With Others
چی شد بالاخره ؟؟؟
برای PC اومده یا نه ؟؟؟؟
3 هفته دیگه برای pc میاد
.
.
کینکت برای تست اسلحه هاست و زمانیکه بازی شروع میشه یه سری لیست میاد برای انتخاب اسلحه ها و آپگرید کردنشون.تو همونجا کینکت کار میکنه
منم بازی رو گرفتم.
اگه به چشم یه بازی شوتر معمولی به بازی نگاه کنیم،یه بازی نسبتا خوب با گیم پلی سرگرم کنندس ولی اگه بخوایم با بقیه ghost recon ها مقایسش کنیم یه بازی متوسط رو به پایین هست!
یکی از مواردی که منو خیلی ناامید کرد هوش مصنوعی بازی هست،قبل از انتشار بازی با خودم فکر میکردم که بازی حتما هوش مصنوعی خیلی خوبی داره ولی اصلا اینطور نیست،یکی دیگه از نکات منفی بازی انیمیشن چهره ها هست که واقعا ضعیف کار شده.
در کل بازی ارزش یه بار تموم کردن رو داره ولی نباید انتظار GR Advanced Warfighter رو داشته باشید........
خب در اضاف به حرف های علی ..
بازی از دید گرافیک کلا حرفی برای گفتن نداره...
بخش تاکتیکال بازی تا اینجای کار تقریبا سرگردم کننده هستش ولی چیدمان دقیقی نداره ...
HUD های بازی زیاد دلچسب نیستن و سردرگم کننده هستش ...هوش مصنوعی هم که علی اشاره کرد..
با این حال گیم پلی بازی گیمر رو نگه میداره و میشه همون یک بار تمومش کرد
نقل قول:
HUD یعنی چی؟
علامت ها و نشانه گرهای درون صفحه ی بازی که نشان دهنده ی وضعیت نوار سلامتی - مهمات و ... هستش.نقل قول:
البته اینا که گفتم مربوط به بازی های جنگی میشه .:46:
منم بازی رو گرفتم ، راستش خیلی حال نکردم .
چون بعضی جاها باید خیلی تاکتیکالی عمل کرد و از همه بدتر هم اینه که با دو سه تا تیر میمیریم .
گرافیک هم خیلی خوب نیست ، مخصوصا توی کات سین ها که خیلی ضعیفه .
کلا فکر میکنم چون COD اینقدر خوب عمل میکنه دیگه بازی دیگه ایی به آدم نمیچسبه .
با این حرف که بازی مثل شماره های قبل نیست کاملا موافقم
اما به شخصه واقعا از بازی خوشم اومد.خیلی بهتر از شوترهای دیگه هست
حداقل یه کمی عنصر تاکتیک و فکر توش به کار رفته و مثل بقیه شوترها بزن برو نیست
یه فاکتور خیلی عالی توی بازی دیدم که تو هیچ بازیه دیگه ندیدم:
وقتی کارکتر شما تو کاور هست و زیره آتیش شدید دشمن قرار داره
دوربین هم با شما میشینه پشت کاور و دیگه دشمن رو نمیتونید ببینید
تا تنظیمات حمله رو انجام بدید و این واقعا خوب کار شده و حمله رو خیلی سخت تر میکنه
درستش هم همینه.شما وقتی تو کاور هستین و تیرهای دشمن به سمت شما سرازیر هست
منطقی نیست که راحت بتونید اطراف رو بررسی کنید.
(المان کاملا تخیلی توی بازی محترم مکث پین 3)!!
واقعا به نکته خوبی اشاره کردی!نقل قول:
یه فاکتور خیلی عالی توی بازی دیدم که تو هیچ بازیه دیگه ندیدم:
وقتی کارکتر شما تو کاور هست و زیره آتیش شدید دشمن قرار داره
دوربین هم با شما میشینه پشت کاور و دیگه دشمن رو نمیتونید ببینید
تا تنظیمات حمله رو انجام بدید و این واقعا خوب کار شده و حمله رو خیلی سخت تر میکنه
درستش هم همینه.شما وقتی تو کاور هستین و تیرهای دشمن به سمت شما سرازیر هست
منطقی نیست که راحت بتونید اطراف رو بررسی کنید.
کاور گرفتن توی بازی از نفاط قوت گیم پلی هست.قابلیت تعویض سریع بین کاور ها،تخریب کاورها و این موردی که دوستمون اشاره کردن به جذابیت بازی خیلی کمک میکنه...........
این شماره اینطوری که مشخصه بیشتر برای تاخیر ها نمراتش بالا نشد البته دوستان مشکلات بازی رو هم اشاره کردن ولی به نظرم از بازی های خوب باشه شاید تو سری گاست ریکان بهترین نباشه ولی باز هم همون شوتر تاکتیکال خوبیه که همه انتظار دارن...
به نظر بازی با کینکت زیبا تر هم باشه! تو نمایشگاه E3 بود که یکی از تیم بازیساز رو کینکت اجرا کردن باید بگم واقعا کارشون عالی بود.
میانگین نمرات بازی هم در گیم رنکینگ 79.23% هست.
تایید:46:نقل قول:
بازی خوش ساختی شده و بیشتر مانور بازی روی بخش مولتی پلیر هستش.
تو فروم های خارجی میخوندم که:
ایراد هایی هم که از بازی گرفته شده تا حدودی به جا هستش و بیشتر ایراد ها در مورد هوش مصنوعی دشمنان هستش گرچه از هوش مصنوعی هم تیمی ها ستایش شده.
من تیر اندازی با کینکت شو هم تجربه کردم .
اگه خیلی اعصاب قوی ندارید سمتش نرید بهتره :دی
کاملا تایید میشه!نقل قول:
اگه خیلی اعصاب قوی ندارید سمتش نرید بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز و بسته کردن اسلحه ها و انتخاب gadget های مختلف با کینکت(مخصوصا استفاده از فرمان های صوتی) خیلی لذت بخشه،ولی بخش تیراندازی با کینکت کاملا روی اعصابه!شاید برای چند دقیقه اول جالب باشه ولی بعد از چند دقیقه تیراندازی با کینکت دیگه هیچوقت سراغش نمیرید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل امتیازی بین 8 تا 8.5 برای بازی مناسبه و همونطور که توی پست قبلیم گفتم ارزش 1 بار تموم کردن رو داره،ولی اگه اهل بازی های آنلاین و چند نفره باشید ارزش بازی 2 برابر میشه.
نقل قول:
لایک!
اولش خیلی بهم حال میداد و باز و بسته کردن اسلحه ها و متعلقات آن و تست کردنشون با کینکت خیلی لذت بخش بود.
ولی تیر اندازیش مثل کار با کامپیوتر بدون موس بود :دی
هی باید دست-ت رو مشت کنی باز کنی آخرشم و یارو شلیک نمیکرد:9:
اقا چه طوری میشه با کینکت بازیش کرد من هر چی سعی کردم نتونستم !
تو بازی که فکر نمیکنم بشه با کینکت رفت , فقط واسه بخش تمرینیه:46:نقل قول:
گرافیکش بدک نیستا هی انتقاد میکنید از بنده خدا....
بنطر من که بازی خیلی باحاله میدونید یه چیزه خاصی داره که به شما این حسو میده که واقعا تو یه تیم چریکی هستید که همه کاراش با مخفی کاریو و غافلگیریه من که واقعا با خو اومد مخصوصا اونجاها که همه رو یه نفر لاک هستن و منتظر دستور حمله ان ولی ایرادات بازی در درجه اول گرافیک دمو ها و داستانش که یه جورایی فقط سمبل کردن بره مخصوصا چهره کارکترها که هر هرچی از زشت بودن قیافشون بگیم کم گفتیمو بنظر من بهتر بود بازی با اون استایل کماندوها یه چنتا بچه خوشگل زیر اون ماسک بودن:31:6
بازی ظاهرا خیلی تاکتیکیه ...نه؟
دوستانی که این بازی رو تموم کردن بگن واقعا ارزش داره این بازی ؟؟؟؟ سوم شخص هست ؟؟؟؟ برای کنسول ایکس باکس میخوام . ممنون .
مگه میشه بد یاشه .....حرف نداره پسر خیالت راحت اگه با سبک مخفی کاری حال میکنی برو دنبالش البته اکشنشم کم نیست
خیلی کارشده رو بازی
گرافیک هم نوسان داره یعنی خیلی جاها عالیه بعضی جاها افتضاح
بخش اسلحه ها ترکیب قطعاتشون و جزئیات فراوون اسلحه ها دیدنی بود
مرحله اول هم خیلی طوفانی بود و خیلی انتظارات رو از بازی بالا برد
این همه تاخیر می ارزید
:11:
لاکردارا چی ساختن!
ناموسه شوتر تاکتیکیه... بهترین گیمی که تو 2012 تا اینجا بازی کردم...
خیلی حال کردم.
دیگه سم فیشر بگه خوبه یعنی خوبه
سلام بچه ها. یه سوال دارم ! : این بازی ربطی به splinter cell داره یا یه بازیه مجزا هست ؟ (مثلا مثل cod و black ops که جریاناتشون فرق می کنه ! )
اصلا هیچ ربطی نداره:46:نقل قول:
فقط نویسنده هاشون یکی هست که جناب تام کلنسی هستش:40:
من بیشتر با مرحله پاکستانش حال کردم خیلی تاکتیکی بود اونجا تازه بازی دستم اومده بود لذت خاصی داشت طوری که حتی بابام پاگیر شد جلوی تلویزیون اولاش اینجوری بود:44::13:بعدش شد وقتی درونه رفت طبقه پایین فلش زد یارامون ریختن پایین بابام شد اینجوری:18::27:
اصلا کلا وقتی بابات بیاد به بازی دقت کنه یه حاله دیگه ایه میدونم که میدونید چی میگم
سلام این بازی برای pcهم اومده؟
تو ign زده 12 جون تو امریکا ریلیز میشه که 12 روز دیگه میشه ولی مطمئنن زودتر از اینا لینکهاشو میبینی...نقل قول:
+
اگر از یه سیستم صوتیه تپل استفاده کنید بیشتر درگیر بازی میشید. کیفیت صوتیه بازی معرکه است... جدا از صدای عالی و طبیعیه اسلحه ها مشخصه خیلی با دقت و وسواس روی صداهای مختلف محیطی کار کردن.
واسه بار دوم تمومش کردم اینبار رو درجه سختی آخر. اما فرق زیادی نداش غیر از اینکه با دوتیر میمیری و دیگه نمیشه یارانت ریکاوریت کنن (به غیر از فقط دو مورد که براثر موج انفجار بود پیش اومد)
بازیش فوق العاده است و جالبه که اصلا سخته نمیشی از تموم کردن چپتر هاش حتی اگر با احتیاط و وسواس و منطقی پیش بری...
من اگه سر بازی بابام بیاد تندی کنسول رو خاموش میکنم میرم.یه وقت بازی یه چیزی داشته باشه معلوم نیست که چی میشه...نقل قول:
دوستان به نظرتون بازی رو برای xbox 360 بگیرم یا صبر کنم برای pc بیاد بگیرم؟؟؟
نه بابا اصلا صحنه ندارهنقل قول:
در مورد سوالتم خیلی سلیقه ای هستش ولی مثلا من Mp3 رو رو 360 زدم روی PC هم میزنم
بستگی به خودت داره ولی با توجه به اسکرین شاتایی که دیدم نسخه PC گرافیک خوبی داره و مسلما بیشتر حال میده:11: