ای خدا. روز اول تو این تاپیک خیلیا گفتن کمکم می کنن. الان چند نفرشون کمکم می کن؟ :19::19::19::19::19::19:
Printable View
ای خدا. روز اول تو این تاپیک خیلیا گفتن کمکم می کنن. الان چند نفرشون کمکم می کن؟ :19::19::19::19::19::19:
خب سوالاتو بپرس اگه تونستم جواب می دم وگرنه تو مدرسه بهت می گم.:46:
خوب آقا پرویز رفتیم ریل درا رو دانلود کردیم. خیلی پیچیده ست. چه جوری باهاش تکسچر بسازم؟ راستی تکسچر بازیای خودت رو هم با این برنامه درست کردی؟نقل قول:
می گم برنامه تبدیل مدل برای گیم میکر رو کسی نداره؟
راستی اگه کسی برنامه ی MoveNow! رو هم داشت بی زحمت بذاره.
برو به انجمن گیم میکر همه شون گیر می آد در ضمن نسخه جدید movenow اسمش هست slient move با امکاناتی بهتر
کد:gmc.yoyogames.com
کیان تو جون آدم رو می گیری تا بخوای یه بازی بسازی!:46:البته می دونم که ساختن بازی 3 بعدی خیلی سخته ولی زود تر تمومش کن.:31:
بابا چقدر کمک می خواهی:31: خود این برنامه کلی خودش تکچستر داره !
چقدر منو زیر بار این فشارا له میکنید. من همهش 36 کلوام.
حالا آقا پرویز تو جای به این درندشتی من از کجا گیر بیارم این برنامه ها رو؟
یه سری اطلاعات منتشر کنم؟:31:
انجین: گیم میکر8
طراحی تکسچر و اسپرایت: MS Paint و Real Draw
داستان: هیجانش میره:31:
سبک: ماجرایی اول شخص (FPS Adventure)
خسته نباشی.....:27:
حداقل یه دمو بذار...
آره تو فکرشم. می خوام یه نسخه ی بتا بدم کارشناسا نظر بدن:31: من نمی تونم مدلام رو تبدیل به فرمت قابل استفاده واسه گیم میکر کنم. برای همین گیر کرده:19:کسی هم لینک این دو تا برنامه که خوستم از آقا پرویز رو نمیده:19:
سریع باش منتظر بازیتیم یه سورس بده ولی بهش خوب برس.:46:
شما نمیشوی من چی میگم؟ میگم برنامه ی تبدیل مدل گیم میکر میخوام. لینکشو بده برات دمو میذارم.
خب لینکشو ندارم.
شاید امیر بدونه.
کشتیمون. خب گوگل و گذاشتن واسه همین کار دیگه،:21: فکر کردی کسی که ازش می پرسه از کجا لینک میاره؟:13:
اگه باز نتونستی باش پیدا کنی، اسم دقیق بده بسرچم واست.
آره گوگل بهترین راهه.:31:
بدو برو تو گوگل!:46:
فایده نداره. رفتم پیداهم کردم ولی لینکش خرابه.
تبدیل چی به چی میخوای؟
ما همچنان منتظر لینک این بازی هستیم...
بابا در گوگول اینو بنویس
3D TOOLS GAME MAKER
روی اولین صفحه کلیک کن یک صفحه پر از امکانات برای گیم میکر حتی MOTION BLUR داره!
دقیقا چه برنامه ای میخوای؟
دقیقا همین چیزی که آقا پرویز گفته رو نوشتم اومد اونی که بدردم میخورد ولی لینکش خراب بود.
راستی من از خیر مدل گذشتم. با همین روش سیا کاری کار خودم رو ادامه میدم.:31:
دوستان از خیرش گذشتم. نمی خوام کلمه بده رو استفاده کنما ولی باید بگم این بازی د...:8:...:8:.
هیچ کی کمک نمی کنه. از همین دشمنا گرفته تا هزار تا مرض دیگه. دشمن ترسناک می خوام. آدم دید کپ کنه. اینا که روشه از خنده لپای آدم رو کش میاره.
بابا چقدرت دست تو جلوی دیگران داراز می کنی:31:بابا یخوره یکم خودت سعی کن یک چیزی بسازی
پرویز جان راست میگن ، سعی کن خودت درست شون کنی ، با پینت بکشون ، مگه چقدر کار داره؟!! خوبه نمیخوای مدل 3بعدی طراحی کنی:27:
یه دمو هم حتما بذار......
این کیان انگار می خواد چه بازی ای بسازه!!!سریعتر با پینت بکش.:31:
قبلاً هم خودت گفته بودی پینت عالیه.:46:
چشم:31: جوگیرم کردید دیگر:31:
من پینت رو فقط به دیگران توصیه می کنم:31: مگه خودم مغز خر خوردم برم سراغ پینت:31:
فقط یه درخواست: من یه اسپرایت دشمن می خوام آدم که نگاش کنه مو به تنش سیخ شه. اینو دیگه با پینت نمیشه ردیف کرد. شما اینو بدید اگه جرات کردید نسخه ی دمویی رو که یه خورده دیگه میذارم بازی کنید اونوقت:31:
راستی کسی یه کلت نداره واسه بازیم. مثل همون کلاشی که آقا پرویز واسه بازیه اولش گذاشته بود؟
خوب اون دشمن هم باید با پینت بکشی ، دیگه !!!!!
کاری نداره ، اگر من وقتشو داشتم حتما برات این کار رو می کردم .
با پینت صدبار کشیدم ولی بیشتر خنده دار میشه تا قبض روح. این آواتار آقا احسان هست یه چی تو همون مایه ها می خوام. می خوام تا دیدی سکته رو بزنی.:31:
صد درصد که نمیشه با پینت ساخت :31:
:19:یه مشکل بزرگ!:19:! بدون شرح می گم:19: همین عکس ها فکر کنم اکتفا کنه:19: نفهمیدید بیشتر توضیح میدم:19: لعنتی خیلی کوفتیه هرچی فک کردم نتونستم درسش کنم:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم مشکلت 2بعدی بودن جعبه ی کمک اولیه هست؟؟
خوب یه 3بعدی بذار...........
اگه می خوای کیت باکس دو بعدی بذاری،باید به بیلبورد تبدیلش کنی، اونوقت همیشه رو به دوربینه. من گیم میکر کار نکردم، از بچه ها بپرس بیلبورد تو گیم میکر چه طوریه.:8: فعلا.
من مشکلم رو میگم. ببینید کیت باکس من همین جوری عادیه ولی وقتی از یه خورده اینورتر بخوای نگاه کنی دیدید که چه جوری میشه. بعد باز یه خورده زاویه رو عوض کنی بازم که دیدید چه جوری میشه. خواستم مدلش کنم ولی نمی تونم چون برنامه ی مدل کاورتور گیم میکر ندارم. بعدشم دنگ و فنگش زیاده. حالا یه فکر به ذهنم رسیده که این باگو با چرخش این کیت باکس از بین ببرم. مثل همون کار زشت که وقتی آدم میخواد عیبه اش رو کسی نفهمه میاد عیب دیگران رو میگه:31::21:
اقا sprite به زاویه دوربین می خواهی (اگه از مثال fps استفاده کرده باشی )
market_image اسم اسپریت جون باشهکد:d3d_draw_wall(x-lengthdir_x(30,player1.direction-90),y-lengthdir_y(30,player1.direction-90),z,x+lengthdir_x(30,player1.direction-90),y+lengthdir_y(30,player1.direction-90),z+60,sprite_get_texture(market_image,-1),1,1)
من سر در نمیارم میشه توضیح بدی.:11:
ساده است که :31:
ساده ست که نشد حرف آقا پرویز ترو خدا :42:توضیح بده:42:
lenghdir_x در واقع همون کسنویس خودمونه
lenghdir_Y در واقع همون سیسنوس خودمونه البته یک نکته باید که نمی دونم چرا در گیم میکر سیسنوس و کسنویس که میده با گیم استدیو متفاوت هست چرا اگه به جای اونها سیسنوس و کسنوس بزاری کار نمی کنه
دستور D3D_DRAW_WALL یک دیوار برات می کشه امتحانش کن