برای کامپیوتر کی میاد؟؟
Printable View
برای کامپیوتر کی میاد؟؟
November 2010نقل قول:
اتفاقا نسخه 2010 هم انچنان بد نبود چون کد بازی تغییرات زیادی کرده بود یکم کار داشت تا ما عادت کنیم اتقاقا ما هر روز 2010 رو هنوز هم بازی میکنیم اونم با چه شوقی pes 2009 که بس الکی بود راحت بود خیلی زود دل زد میکرد ادم رو ولی 2010 چیز دیگه ای بود برای طرفداری فوتبال واقعی تر من مطمئنم و ایمان دارم به کار کونامی برای نسخه 2010 که میدونم با تجربه سال پیش یک چیز توپی در میاد با توجه اینکه اگه فیفا هم بخواد برای pc امسال نکست بزنه کونامی 100 درصد کارش دقیقتر میشه
نقل قول:
کسی نمیگه این نسخه نسبت به نسخه قبل ضعیف تره اصلا سایتهای بازی به این نسخه نمره بیشتری نسبت به نسخه قبل دادن ( هر چند که نقدهاشون کم ضعف و بی ایراد هم نیست ) .
بحث سر اینه که کونامی برای این نسخه خیلی وعده داد و کلی تبلیغ کرد اما به بیشتر وعده هاش عمل نکرد .
اگه بخوایم نسخه 2010رو با 2009 مقایسه کنیم . بطور خلاصه میشه به این موارد اشاره کرد :
- پیشرفتهای خوبی که در گرافیک این نسخه صورت گرفته که مهمترین اونها استفاده از موتور جدید گرافیک و بکارگیری فن آوری نور پردازی داینامیکه .
- همینطور بخش آنلاین بازی با توجه به استفاده از سرور قدرتمند سونی نسبت به نسخه های قبل ( نکست جن ) وضعیت بسیار بهتری پیدا کرده .
- گیم پلی بازی تقریبا همون گیم پلی نسخه 2009 هستش اما خیلی از باگهای نسخه قبل برطرف شده مثل دیواره های نامرئی در زمان پرتاپ اوتها , تکلهای خود به خود بازیکنان , فریز شدن بازیکنان بعد از زدن ضربات کاشته , توی سر توپ زدنها و .... . جالبه توی لیگی که ما قبل عید راه انداخته بودیم خیلی از بازیها مساوی میشد و یا بعضا بچه ها بازیشونو واگذار میکردن علت این مساله اینه که توی این نسخه باگ خاصی برای گلزنی وجود نداره ( مواردی از قبیل سرعت دریبل زنی بالا رو من با تعدیل stat ها تنظیم کردم هرچند که اینها جزء باگ حساب نمیشه ) .البته اینو اضافه کنم که داوری توی این نسخه شدیدا افت کرده .
- به روز کردن تاکتیکها و اضافه کردن بخش اسلایدر ها و همینطور بخش کارتهای بازیکنان هم از پیشرفتهای ملموس و جذاب این نسخه به حساب میاد .
- علاوه بر اینها روی بسیاری از موارد جزئی کار شده مثلا سیستم پنالتی واقعی تر شده . توی نسخه قبل تقریبا تمام پنالتیها گل میشد اما اینجا اگه گیمر درست شوت و زاویه رو تنظیم نکنه و یا دروازه بان مسیر رو درست تشخیص بده توپ به گل تبدیل نمیشه . متاسفانه داوری ضعیف بازی , سیستم خوب پنالتی رو توی این بازی تحت الشعاع قرار داده و ما بندرت شاهد گرفتن پنالتی از سوی داور هستیم .
از جمله موارد دیگه نفس نفس زدن مضحک بازیکنان توی نسخه قبل بود که کلا از این نسخه حذف شده . همچنین انیمیشن ها جدیدی ( حدود 300 انیمیشن ) به بازی اضافه شده . همینطور حرکت 360 درجه هرچند که در عمل شاید زیاد کاربردی نباشه اما به زیبایی و طبیعی شدن حرکات کمک زیادی کرده . همینطور استفاده گسترده از آهنگهای لایسنس شده . توجه به امکانات حاشیه ای کنار زمین و .....
کارهایی هم توی بخش مستر لیگ صورت گرفته و البته چند ایراد رو هم توی این بخش شاهدیم اما توی این بخش پیشرفتها و اصلاحیات بیشتر از نواقصه .
این یارو و این sea bass از این اراجیف زیاد میگن باور نکنینا
حیف که اینجا محیط عمومیه و الا..... :|
سلام حسین جان.یادته پارسال میگفتی توی یکی از همین سایتها گیمرها میتونن برن نظرات و پیشنهاداتشون رو برای نسخه 2010 بگن تا اونهایی که منطقی تره و بیشتر توجه شده ،در نسخه نهایی اعمال بشه...
امسال کونامی نمی خواد از گیمرها نظرخواهی کنه؟جایی نیست که آمار گرفته بشه تا بیشترین توقع از نسخه 2011 مشخص بشه که در چه مورد یا مواردیه؟چون الان خیلی از نظرات مشابهه:گزارش بازی،داوری،پیشرفتها و ترانسفرهای مستر لیگ...
اگه بشه کونامی رو متقاعد کرد روی این چیزها کار کنه خیلی خوب میشه ...
آره سایت pesfan دات کامه . این سایت جزء سه سایتیه که زیر نظر کونامی فعالیت میکنه و مسابقات رسمی pes همه ساله بصورت رسمی و با جوایز نفیس توی همین سایت برگزار میشه .نقل قول:
اینم لینک مستقیم بخش نظرات کاربران . اگه خاطرم باشه هر پیشنهادی که بیش از 500 رای بهش داده باشه رو کونامی مورد توجه قرار میده :
کد:http://www.pesfan.com/haveyoursay/
این تصویر بیشترین و آخرین نظرات و آراء کاربران :
دروازه بانها بطور کامل باز سازی بشند .
باگهای فیزیکی بازی ( توی هم رفتن دست و پای بازیکنان )
ارتقاء هوش مصنوعی مدافعین
ثبت و نوشتن زننده گل و دقیقه ای که گل به ثمر رسیده در پایین صفحه زمانیکه گلی به ثمر میرسه
مصدومیت دروازه بانها توی بازی وجود داشته باشه
نکات مثبتی که توی نسخه های قبل وجود داشته و حذف شده مجددا به بازی برگرده ( یادش بخیر توی سری کارنت ما آوانتاژ داشتیم , توی ورزشگاه فن ها آتیش بازی راه مینداختن , فیر پلی داشتیم , همزمان تا 10 نفر میتونستن توی یک تیم بازی کنن و ..... )
موتور بازی عوض بشه تا شاهد تداخل دست و پای بازیکنان توی هم نباشیم .
گزارش اسم بازیکنان و باشگاهها توسط گزارشگر در ابتدای بازی
برگشت بازیکنان خطوط میانی به عقب برای کمک به مدافعین
پرتاپ اوت سریع
یادمه پارسال در صدر آراء این موارد بود که توی نسخه 2010 کونامی اکثرشون رو درست کرد :
مورد اول دیواره نامرئی در زمان پرتاپ اوت
یک مورد فریز شدن بازیکنان بعد از زدن ضربات شروع مجدد
در اختیار گرفتن کنترل دروازه بان مثل بقیه بازیکنان
و چند مورد دیگه که یادم نیست .
حسین جان با این مطالبی که شما نوشتی انگار فقط ما ایرانی ها مشکل داوری داشتیم
هیچ اسمی از داوری نیومده !
واقعا هم که جالبه !نقل قول:
من الات رفتم توی تاپیک مربوط به نظر سنجی در مورد برگردوندن مواردی که از نسخه های قبل حذف شده . این سوال برای همه مطرح بود که چرا کونامی این کار رو میکنه .
موارد حذف شده یکی دوتا هم نیستن واقعا افسوس میخورم که کونامی بجای پیشرفت توی این نسل با ارائه اولین نسخه از نکست جن ( نسخه 2008 ) افت شدیدی کرد و توی نسخه های بعدی فقط داره ضعفهاشو ترمیم میکنه که تازه برگرده به سالهای اقتدار خودش توی نسل کارنت .
اینها بخشی از مواردی هستن که توی این نسل از بازی حذف شدن :
- مود مربوط به مسابقات جام جهانی
- مود World Tour
- بخش سناریو
- مود مربوط به تمرینات Challenge Training ( من بیشتر مهارتمو توی این بازی از این بخش بدست آوردم یادش بخیر )
- تمرین توی مود مستر لیگ
- فروشگاه بازی
- توانایی بازی کردن بجای تیم کامپیوتر توی تورنمنتها
-افکتهای مختلف در شرایط گوناگون . مثلا وقتی یک بازیکن مصدوم میشد بعد از اینکه میومد توی زمین بانداژ ی رو پاش قرار داشت . یا وقتی که بارون میومد زمانیکه بازیکنان به زمین میخوردن لباس و شورت ورزشیشون کثیف میشد .
- توی مسابقات دوستانه میشد بازی رفت و برگشت انجام داد و توی بازیهای رفت و برگشت گلهای زده شده توی خونه حریف محاسبه میشد .
- انتخاب زاویه دوربین
- انتخاب ترکیب شورت و لباس اول و دوم
- گیمر هر جام یا کاپیو که میبرد به ویترین افتخاراتش اضافه میشد این جامها توی یک بخش بنام Cup Gallery
قرار میگرفت .
- آپشنی وجود داشت که گیمر میتونست تمام ورزشگاهها رو از زوایای مختلف دوربین بررسی کنه . این دوربین حتی اطلاعات مفیدی در مورد ورزشگاهها برای گیمر ارائه میداد .
- بارش برف
- توی بخش ادیت بازی گزینه های بیشتری برای بازیکن وجود داشت مثل نک وارمر ( گرمکن گردن) همونی که توتی توی هوای سرد استفاده میکنه و...
- وجود چنتهای خاص برای بازیهای خارج از خانه و فن هایی که همیشه توی هر ورزشگاهی تیمو همراهی میکردن .
- گیمر میتونست کفش ورزشی مورد نظر خودشو طراحی و ویرایش کنه . همینطور ویرایش فونتها و رنگهای بخش خارجی فونتها .
-وقتی شما دکمه توقف رو در حین بازی میزدید اطلاعات زننده گل و پاس دهنده به همراه دقیقه به ثمر رسیدن گل ارائه میشد .
- درجه سختی 6 ستاره
- انتخاب یک نیمه از زمین با پرتاپ سکه
- انتخاب داور توسط گیمر قبل شروع بازی
- آتش بازی طرفدارن و فن های بازی توی ورزشگاه
-وجود آوانتاژ در داوری بازی
- بازی جوانمردانه یا همون فیر پلی
- و موارد جزئی زیادی مثل انتخاب رندومی ترکیب , اطلاعاتی از بازی در ریپلیها مثل درجه سختی و زمان بازی , بهترین بازیکن زمین و امتیاز این بازیکن .
این موارد هم وجود داشت که البته توی نسخه 2010 مجددا اضافه شدن :
- مود کامیونیتی
- رتبه بندی تیمها در جام یوف توی مستر لیگ
- other team برای اضافه کردن تیمهای دلخواه
- کنترل دستی دروازه بان
- تور دروازه های مختلف در ورزشگاههای گوناگون
یک خبری رو هم بدم ظاهرا امسال تیمی از BLUE SKY در ساخت این نسخه مشارکت خواهند داشت .
وقتی نسخه 2010 اومد من با توجه به تغییراتی که تو کنترل بازی و دینامیک بازی به وجود اومده بود ازش خوشم نمیومد
ولی بعدا که بهش عادت کردم دیدم واقعا طبیعی تر شده من که قبلا با دوستام 2009 رو بازی میکردم بازی هامون گل زیاد داشت تو یه بازی یه نفری 10 ،12 تا گل میزدبم سرعت بازی هم واقعا زیادی بالا بود ولی حالا مشخصه های مثل قدرت بدنی و غیره بازیکنان تاثیر بیشتری تو بازی داره فقط سرعت و Atack بازیکن مهم نیس نسخه PS3 بازی 2009 که واقعا پر باگ بود یکی از بدترین بازی های PES بود که بازی کرد بودم البت نسخه 2009 XBOX خیلی بهتر بود اونقدر باگ نداشت (نسخه PC رو زیاد بازی نکردم)
شاید وقتی نسخه 2011 ریلیز بش خیلیا از تغییراتی که توش دادن خوششون نیاد ولی بعد از مدتی بازی متوجه میشن که بازی بهتر شده
من که خودم دوس دارم بخش Game Plan بازی پیشرفت زیادی بکنه تاکتیک پذیری بازی بیشتر بشه مثلا بشه مشخص کرد وقتی تو حمله توپ رو از دست میدی آرایش تیمی از چه حالتی به چه حالتی در بیاد یا بازیکنا برگردن و دفاع کنن یا یارگیری بهتر بشه و چند تا بازیکن رو رو یه بازکن قفل کنی
اینجوری از مخت هم بیشتر استفاده میکنی و فکر میکنی مثل مورینیو شدی:31:
مربی هم کنار زمین میومد و به بازیکنا راهنمایی میکرد هم چی میشد :31:
مشکل داوری رو خوب اومدی ولی در مورد دفاع و در وازه بانان شما میتونید در قسمت تاکتیکها و تیم استیل و اتراتژی تیم دفاع رو تا حد قابل توجهی تحت کنترل بگیرید و در مورد در وازه بانان هم همینطور . هدف کونامی از این تغییرات طبیعی کردن وظایف و نشان دادن سختی جمع کردن تیمها و مرتب کردن دفاع در مقابل ضد حمله ها و پاس های در عمق هستش که میتونه خطرناک باشه و میخواد که هر چه نزدیک تر به طبیعت بازی باشه که گیمر ها بتونن در یک محیط هر چه نزدیکتر به طبیعت توانایی خودشون رو محک بزنند.نقل قول:
در مورد حرکات بازیکنان در نسخه pes 2010 حرکات بازیکنان کند و دریافت فرمان از طرف گیمر ها دیر به pc میرسید و مثلا اگر در در حال حرکت کردن باشیم اگه خوب توجه کرده باشید میبینید که وقتی به بازیکن فرمان حرکت بسمت چپ یا راست یا هر طرف دیگه رو میدهیم حدودا 1 تا 2 ثانیه ی دیگر این فرمان رو اجرا میکنه در حالی که در نسخه های قبلی این طور نبود !!
در نهایت امیدوارم که این نسخه یک سرپوش کاملی روی عیبهای نسخه های قبلی باشه...
واقعا حیفه شرکت کونامی بازی رو با یک گیم پلی و گرافیک فوق العاده می سازه بعد امکانات داخل بازی در حد صفر ...
کونامی می تونه با استخدام چند عضو فعال و کارآمد(البته از کشورهای فعال مثل کانادا) این نقوص (از جمله امکانات داخل بازی) رو کمتر از همیشه بکنه و حتی از بین ببره...
اگه یه ذره فکر طرفدارهای بیشمارش بکنه و طرفدارانش رو بفهمه شاید یه ذره فعال تر بشوند ...
به هر حال امید وارم که نسخه های بعد بهتر از همیشه بشوند ...
نقل قول:
البته دوست عزیز شما کم لطفی میکنید درسته pes2008 زیاد جالب نبود و این به خاطره اونه که در ابتدای تغییرات بودند برای همین هم زیاد دل چسب نبود ولی نسخه ی 9 انصافا جبران کرد و در مورد 10 هم من با motion بازیکنان و فرمان های مختلفی که به بازیکن میدهیم مشکل دارم و معتقد م بقیه ی دوستان هم همین مشکلو داشتند !!!
بین همه ی این پستها یه سوال به ذهنم رسید که :
تیمهای انگلیسی که لیسانس دارند چه تیمهایی هستند ؟
ازطرفی میخواستم بدونم لیگ اسپانیا کلا لیسانس داره یا نه اگه میشه ذکر کنید چه تیمهایی...
تیمهای ملی چی ...؟
به شدت قبول دارم ...نقل قول:
و امیدوارم که امیدوار باشیم امیدوارمون کنند (خطاب به konami)
این کنترلی که robert عزیز بهش اشاره کردند را فکر میکنم اصلی ترین و مهم ترین مشکلی بود که در نسخه ی 10 بود و امیدواریم در نسخه ی 11 جبران شده باشد ...
همه بگید آمین ... انشاالله...
سلام خدمت بهزاد عزیز ...نقل قول:
سخنان شما متین ...
ولی اگه دقت کرده باشید سال 2007 شرکت کونامی هیچ بازی نساخت و نتیجش هم این بود که در نسخه ی 2008 گیم پلی جدیدی رو بهمراه داشت!
کونامی می تونه یک سال هم به صورت اساسی و پایه ای به اشکالات و ایرادهای اساسی بازی برسه و ایرادها رو هر چه کمتر و سطح بازی رو هر چه بهتر کنه فقط کمی صرفه جویی و تلاش شرکت کونامی و صبر هواداران هستش ... درست نمی گم؟
نقل قول:
سلام حسین جان...
ببینید این شرکتها وسیستمهایی که بازی و البته معمولا بازی میسازند همیشه با نسل های قبلی مچ هستند چرا که نسل های بعدی تغییراتی میکنه که غیر قابل پیش بینی هستش ویا پیش بینیش سخته برای همین مجبورند با نسل قبلی مچ باشند و همین باعث اعتراضات شدید و عجیبی از طرفداران هستش زیرا که نسل های بعدی جلو تر هستند و خواهان بازی هستند که به نسل خودشون شبیه تر باشه ولی از یک طرف هم واسشون جالبه ...:20:
اصلا کلاpes اهل ضدحاله:2:
من از pes 04 دارم بازی میکنم وخیلی هم حال میکنمولی وقتی چیزها ی دیگه رومیبینمانتظارم بالا میره مخصوصاچیزهایی که قبلابود وتو نسخه های جدید حذف کردند!
آقا پیشرفتنمیکنن لا اقل قبلی هاروبرگردونن!
اره میشه با پچ یک لیگ رو جایگزین کرد ولی نمیشه لیگ اضافه کرد...مثلا توی همین فیفا حدود 20 تا لیگ وجود داره
کونامی هم بجای اینکه هر سال با اون لیگ های قدیمی شروع کنه بیاد لیگهای دسته دوم رو هم اضافه کنه...مثل سری ب ایتالیا
[گفته ی بهزاد جان]
این کاملا درسته و من هم شدیدا موافقم ...
کونامی نه تنها با همون لیگهای قدیمی ادامه میده بلکه هر سالی که میگذره هم همین لیگهای قدیمی رو هم نمی تونه نگه داره ،منظورم اینه که مثلا لایسنس اسپانیا رو بطور کامل نتونست بگیره (pes 2010) درحالی که در نسخه های قبلی به این شکل نبود (pes 2009/2008/2006)
نقل قول:
و همچنین با داشتن کاربران فعال و متعهدی مثل آرمین (krauser)عزیز...
از احمد رضا خان هم ممنونیم...
---------- Post added at 05:53 AM ---------- Previous post was at 05:48 AM ----------
نقل قول:
ملت برای گرم کردن بازارشون هر کاری می کنن بستگی به اطلاعات خودمون داره عزیز ...
شما یه سوالی از اون منبعی که دیدی بکن و یه لینک دانلود (یا الکی یا واقعی) رو بگیر و بذار میبینی که ملت بجای کیف کردن ببخشیدا ولی تو ان کف می مونن!!!!
نقل قول:
این واقعا عالیه و من هم از شما حسین عزیز ممنونم...
چرا که بیشتر مشکلات نسخه ی 10 روی انیمیشن و هوش مصنوعی بازی بود که اون هم به امید خدا رفع خواهد شد و ما می تونیم امیدوار باشیم که کونامی به نظرات و انتقادات طرفداران هم اهمیت فوقی میده.
نقل قول:
به نظر من کونامی باید موضوعاتی کمتر ازشون انتقاد شده رو نادیده بگیره و به اون موضوعاتی که بیشترین انتقاد رو داشته از جمله همین هوش مصنوعی مخصوصا دروازه بانان باید به طور چشمگیری رسیدگی کنه که بازی برای طرفداران pes مطلوب تر از همیشه باشه.:31:
جدا درسته...نقل قول:
تعداد طرفداران pes می تونه دلیل قانع کننده ای باشه که این شرکت کونامی فروش چشم گیری داشته ...
بنابراین بضاعت مالی در مورد این شرکت نباید مطرح باشه !
این شرکت فقط با کمی تلاش و وقت صرف کردن می تونه به حد مطلوب برسه ...
نقل قول:
این که شما می فرمایید از چهره بازیکنان و گرافیک بازی در فیفا متنفرید مربوط به بخش گیم پلی و انیمیشنش میشه .
من هم خودم یه روزی فیفا باز بودم ولی چند سالی هست که فیفا بازی نمی کنم اونم بخاطر اینکه گیم پلی اون از طبیعت دوره ،ولی امکانات مطلوب فیفا میتونه روی مشکلات دیگش سر پوش بذاره و من واقعا با اطلا عی که هر ساله از فیفا میگیرم با توجه به امکاناتی که فیفا اضافهه میکنه این اواخر بیشتر به سمت فیفا کشیده شدم.
ودر نهایت هم واقعا نمی شه pes رو با فیفا مقایسه کر چراکه اصلی ترین مبحث که نیروی انسانی میشه رو نمی شه مقایسه کرد ...
---------- Post added at 06:29 AM ---------- Previous post was at 06:25 AM ----------
دوستان اگر من پشت سر هم پست دادم شرمندم :rolleye:آخه من تازه این تاپیک رو میخونم...
نقل قول:
در کل بخام بگم اینکه بعضی ها با گیم پلی و گرافیک شدیدا موافقن وبعضی ها هم با امکانات و انیمیشن ها و هوش مصنوعی و...موافقن و از اونجایی که برای شما حرفهای ها روشنه باید دلیلش رو هم بدونید که فیفا چیا داره وبرای چی بهتره!
امیدوارم دلیلو فهمیده باشی...
نقل قول:
این نظر شماست که توی PC PES بهتره ولی شاید بعضی ها با گرافیک بازی فیفا کنار اومده باشند و فیفا بیشتر قبول داشته باشند البته همونطور که گفتم من خودم pes بازی می کنم...
نقل قول:
آرمین جان سلام
آقا گل گفتی...
در مورد فرکانس ترانسفر شدیدا موافقم و من خودم هم خیلی عصبانی میشدم که می دیدم مثلا جراردی که در واقع پیشنهاد چندین میلیونی رئال رو رد میکنه تو این بازی سر از تیم هایی مثل آبردین و گالاتاسرای در میاره واقعا واسم عجیب بود !!!
ودر مورد موضوع آخر هم اینکه واقعا کار کونامی خیلی راحتتره وخیلی سریعتر می تونه یه بازی با امکانات چشمگیر و صداگذاری فوق العاده رو وارد بازار کنه و جای همه رقبا رو در بازار فیفا تنگ کنه...
امیدوارم درست شه
نقل قول:
من که پارسال نبودم ولی دنباله ی صحبتاتون هستم!
فکرشو بکنید اگه بخواد هر سال سرعت بازیکنان بیشتر بشه تا کمتر از 7 سال دیگه سرعت بازیکنان pes میشه مثل سرعت بازیکنان فوتبال کوشی های 1200 نوکیا که معمولا بازیکن به جای اینکه شوت به دروازه داشته باشه بازیکن خودش میره تو دروازه :31:
نقل قول:
اتفاقا به نظر من pes 2009 از خیلی حیث ها بهتر بود ولی در مورد امکانات ما که چیز خاصی ندیدیم !!!:5:
دوستان اگه دیدن اطلاع بدن.ممنون...
ماکه بدمون نمیاد کونامی 100 دقیق بشه ولی اگه بشه ! ومثل نسخه های قبل این pes بازای عزیزو اذیت نکنه!!!
نقل قول:
آخ حسین گفتی pes 2004 زنده شد واسم...
واقعا جای تاسف هم داره که داوری pes 2010 خیلی بد و به قول خودمون ضایس!اگه دقت کرده باشید به تکل هایی که در منطقه های حساس روی بازیکنان میشه منو درک می کنید و میدونید که خیلی حال آدم گرفته می شه و از بازی کردن خسته میشه!:41:
شما که از نسخه ی بعدی (2011) تعریف می کنید ببینیمو تعریف کنیم!!
در آخر امیدواریم که 2010 -2011 سال خوب ومطلوب فوتبالی واسمون باشه.
یک خبر کوچولو بدمو برم .
چند روز پیش یک خبر داشتیم درمورد همکاری تیم BLUE SKY در نسخه 2011 بازی . این تیم متشکل از 200 نیروی متخصصه که فعلا فقط برای نسخه 2011 به استخدام کونامی در اومدن .
با توجه به اینکه کل نیروهای کونامی چیزی بیشتر از دو برابر این مقدار نیست این خبر بسیار خوبی برای ساخت نسخه 2011 به شمار میاد .
نقل قول:
کاملا درسته حسین جان ولی کار تیم blue sky بیشتر روی اسکوربورد و ادبورد و تبلیغ های روی لباسه و ربطی به صداگذاری و هوش مصنوعی و انیمیشنها نداره!!!:41:
من فکر میکنم شما این گروه رو با یک تیم دیگه اشتباه گرفتی این اسم BLUE SKY رو خود کونامی برای این تیم انتخاب کرده و اصلا روی بازیهای دیگه کار نمیکنن .نقل قول:
من چون فقط فوتبال بازی میکنم از بقیه بازیها اطلاعی ندارم . بعنوان نمونه روی بازیهایی مثل GTA IV , splinter cell 4 , God of war3 چند نفر کار میکنن ؟
Blue Sky Studios
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- كار و تخصص اين استديو CGI animation هست .
- در تاريخ February 1987 تاسيس شده است .
- سازنده ي اين استديو MAGI-Synthavision است .
- سايت Blue Sky Studios :
البته اين مطالب در مورد استديو ساخت فيلم اين استديو هست و من مطلبي در مورد استديو ساخت بازي و بازي هاي ساخته شده توسط اين استديو پيدا نكردم ...کد:http://www.blueskystudios.com
نقل قول:
شرمندم حسین جان من با sky sport اشتباه گرفتم ! شرمندم...
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
نقل قول:
ممنون از شما من با SKY SPORT اشتباه گرفته بودم!!
Games development for future releases starts turn of the year on yearly titles. So December 2008 they would have started work on PES 2010 and a separate team (blue sky) began on PES 2011.
I've spoken about this on the podcast.
اگه یادتون باشه Games development همون دپارتمانیه که کونامی برای ایده بازیهای چند سال بعدش ایجاد کرده بود .
سلام بخشید اسپم میدم
کسی میدونه باز ی چندتا dvd هست؟؟
ممنون
هر وقت بازی ساخته شد تعداد DVD های اون هم مشخص میشه
نقل قول:
یه سوال اینکه این بار چند تا تیم از لیگ انگلیس لایسنس شدن و تیمهای لیگ اسپانیا بطور کامل لایسنس شدن؟؟؟
باید منتظر خبر و اعلام رسمی از طرف خود کونامی باشیمنقل قول:
یه سوال اینکه این بار چند تا تیم از لیگ انگلیس لایسنس شدن و تیمهای لیگ اسپانیا بطور کامل لایسنس شدن؟؟؟
ولی به نظر من لایسنس لیگ انگلیس خیلی بخواد تغییر کنه فوقش 4 تیم لایسنس میشن
ولی احتمالش هست که لیگ اسپانیا کامل لایسنس بشه
آقایون این بازی کی میاد ؟ ما که تو کفیم !
مهر ماه یا آبان ماه عرضه میشه...بعضی مواقع زودتر منشتر شدهنقل قول:
آقایون این بازی کی میاد ؟ ما که تو کفیم !
ولی فکر کنم همون آبان ماه بیاد
ببخشید در مورد توپها و بوت ها چی ؟ چه شرکت هایی همکاری کردند؟
نوامبر میشه آذر
ولی فکر کنم ایرانیها زودتر بازی xbox رو کرک کنک واسه pc :دی
ظاهرا قراره امروز اخباری از بازی منتشر بشه که بر خلاف سالهای گذشته همراه با یک تیزر یک دقیقه ای خواهد بود .
گفته میشه هدف از ارائه این تیزر اینه که به گیمرها نشون بده گیم پلی این بازی دچار تغییراتی خواهد شد .
نه بابا دیگه آذر خیلی دیره...نسخه های قبلی هم معمولا بین مهر ماه یا آبان ماه میومدهنقل قول:
نوامبر میشه آذر
حسین خان به نظرت توی این یک دقیقه چطوری میخوان تغییرات گیم پلی رو نشون بدن؟!نقل قول:
ظاهرا قراره امروز اخباری از بازی منتشر بشه که بر خلاف سالهای گذشته همراه با یک تیزر یک دقیقه ای خواهد بود .
گفته میشه هدف از ارائه این تیزر اینه که به گیمرها نشون بده گیم پلی این بازی دچار تغییراتی خواهد شد .
والا منم نمیدونمنقل قول:
اتفاقا توی یکی از سایتها همین بحث هم شد که توی این زمان کوتاه چطوری میخوان تغییرات رو نشون بدن . به نظر من یک چیز کلی رو ارائه میدن . هر کی یک حدسی میزنه یکی میگه احتمالا موتور بازیو عوض کردن یکی میگه بازیو شناور کردن و از اون حالت رباتیک در آوردن و...
به هر حال بهزاد جان باید صبر کنیم ببنیم کونامی چیو میخواد بهمون نشون بده . فقط خدا کنه بد قولی نکنن و اخبار و تیزر رو امروز منتشر کنن .
حیفم اومد اینو نذارم
اینو یکی از بچه ها توی wenb گذاشته :
Blue Sky team on the way to Tokyo
برو بچ Blue Sky در راه توکیو :31:
آیا این بازی اومده ؟
نه نیومده.نقل قول:
اینم اخباری که وعدشو داده بودن فقط نمیدنم چرا عکسها برای من باز نمیشه .
04.05.2010
PES 2011: Football Evolved
Total revamp, total freedom, total football
Konami Digital Entertainment GmbH will deliver a completely new footballing experience later this year with the advent of PES 2011, for PlayStation®3, Xbox 360, PC-DVD, Wii, PlayStation 2 and PSP (PlayStation®Portable), which sees the publisher's long-running series undergo the most radical revamp in its history.
The PES range has long been regarded as offering incredible realism and control, but PES 2011 will reinvigorate the series with the most advanced raft of gameplay additions, control options, and animations to meet the evolution of real-life football. Central to its total freedom of play, PES 2011 introduces a power bar for each player that allows the user to determine the exact strength and placement of every pass and shot. Balls can now be spread absolutely anywhere with utter precision, with long balls into space, short passes to feet and intricate one-twos allowing the player to dictate play and control the tempo of a match.
This freedom of play is also extended via new AI routines designed to place every move and decision in the player's hands. No longer will assisted AI intervene during matches; users will now need to sense and react to threats; and passes will not automatically reach the nearest player. Instead, all-new routines facilitate complete control both of the player and their chosen actions in every respect to give the player sublime control over every movement.
"It was time for PES to transform, and PES 2011 represents the most ambitious redesign in the series' history," commented Jon Murphy, European PES Team Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. "We've continued to work closely with the fans to pinpoint what it is about football that PES didn't do. Total freedom was the priority and all-new animation a must. PES 2011 does both - indeed, they are directly linked to each other - and while the new game is recognisably PES at its heart, it is also the most radically improved version ever."
Key to PES 2011's new approach is a specially-designed control system that allows total control over every element of play. The triangulation of passes and making space using clever runs becomes paramount, and build-up play is everything. Likewise, dribbling and close control are tougher to master, and the days of making streaking runs through the centre of the park are over, as PES mirrors the real-life football.
The result is the most complete and realistic PES to date. PES 2011 delivers an evolved experience that still has the key PES ehthos of skill and realism at its core. Likewise, every other aspect of the game has been totally reworked, including:
- Total Control: PES Productions has enhanced the 360-degree passing ratio, offering unprecedented levels of control over every pass, shot, throw-in, through ball and lofted through balls. This allows users to pass the ball into space, and move their play with total freedom. Players must precisely weight their passes and second-guess the runs of their team-mates and exploit their movement. Players even can apply pressure on opponents to force them off the ball.
Shot & Stamina Gauge: In addition to the generic power gauge, the Shot & Stamina meter details the player's exact level of fitness. Constantly sprinting will affect the player's movements and will have an adverse affect on his stats, with passes going awry and a loss of pace. New Defender AI: Defenders now hold their positions naturally, no longer chasing any ball that enters their area; preferring to close down the attacker and force them into a mistake. Animation and Player Physics: PES Productions has totally reworked every element of in-game animation. These additions will become clear before even kick-off, with the players enjoying fluid, natural movements, with more realistic acceleration and inertia than ever before. The physicality between players is also improved, which was a priority requested in PES forums. Jostling and blocking now looks stunning, while there is a larger variety of convincing tackling styles. Ambient animation also adds immensely to the in-game atmosphere, as players behave realistically when off the ball, and walk and run with a variety of individual styles. Speed of Play: The new level of control means that PES 2011 enjoys a more considered pace of play, which varies dependent on situations. The game will burst into life as counter-attacks come into play, but players can dictate the pace via slow build up or exploiting available space to surge forward. It is harder to make long runs from midfield, and successful play will depend on making quick passes to make room. Aesthetics: PES 2010 showcased the best likenesses in a football game, and PES 2011 ups the ante further. Facial animation has been enhanced, but the key advances are over 1000 all-new animations which have been recreated from the ground up using over 100 hours of motion captured footage. Every aspect of player movement has been reworked, with more organic runs, turns, throw-ins, tackles, and interaction. The way players speed up and slow down is also more natural, while replays display elements of motion blur that bring your saved goals to vivid life. Tactical and Strategy: The sheer number of options available in the PES series has established it as a remarkably flexible simulation, allowing players to stamp their playing style on each match. The PES Productions team has implemented an all new 'Drag and Drop' mechanism that can be used in every aspect of team management, not just substitutions or formation changes. These settings are also animated to promote better understanding of the plays that have been altered. Feint settings: PES has always offered a wide range of subtle skills, feints and turns, but PES 2011 allows users to map their favourite move sequences to the right stick, making them more accessible than ever before. Master League Online: Master League will offer an all-new challenge, as users are invited to try their hand against other managers online. PES 2011 will mark the online debut for its much-loved Master League element, with players bidding against each other for the world?s best players, and attempting to build a squad that can compete with the best against online peers all over the globe.PES 2011 also features a myriad of smaller additions, all designed to enhance the overall experience. The game's difficulty level has been upped thanks to the greater control on offer, while new camera angles showcase the game's stunning visuals and animation. Likewise, in accordance with the strong wishes of the fan base, both referees and goal keepers have been improved in both aesthetic and AI terms, while an all-new commentary process has been implemented that offers a better and less repetitive overview of the proceedings.
The game will also see the return of Lionel Messi - arguably the greatest player in the modern game - as its cover star, and the expansion of its UEFA Champions League and UEFA Europa League elements, and the addition of the Copa Liberadores, South America's most influential and important club-based competition.
"This is just the tip of the iceberg for PES 2011," concluded Murphy. "We have some significant announcements still to come regarding game modes and gameplay functions. The first footage of the new game perfectly showcases the new animation and freedom elements that beat at the heart of the new game. We are confident that PES 2011 will both surprise and delight football fans. They are going to have to relearn how they play, as this is a very different game, but I am confident it will blow them all away."
PES 2011 will be released for PlayStation®3, Xbox 360, Wii, PlayStation®2, PSP (PlayStation®Portable), and PC-DVD in the Autumn.
All copyrights or trademarks are the property of their respective owners and are used under license.
منبع :
کد:http://uk.games.konami-europe.com/news.do?idNews=484
چون متنش طولانیه من بصورت خلاصه نکات مهمشو میگم بعدا ترجمه کاملشو میذارم فعلا یک مقداریشو ترجمه کردم شب بقیشو میذارم .
بازسازی کلی , آزادی عمل کامل و یک فوتبال کامل
خلاصه تغییرات ایجاد شده در این نسخه :
بازسازی کلی , آزادی عمل کامل و یک فوتبال کامل
- کنترل کامل بر روی توپ : ارتقاء کنترل 360 درجه در زمینه پاسها , شوتها , پاس تودر , پرتاپ اوت و پاسهای تودر قوس دار
- راهنمای شوت و خستگی بازیکنان
- هوش منوعی جدید برای مدافعین
- انیمیشن و فیزیک جدید برای بازیکنان
- سرعت بازی
- زیبا و واقعی سازی نمای بازی
- استراتژی و تاکنیکهای بازی
- تنظیماتی برای حرکات و فریبهای بازیکنان
- مستر لیگ آنلاین
شرکت کونامی امسال طراحی و ساخت یک بازی فوتبال جدید بنام pes 2011 را نشانه روی کرده است . این بازی برای پلتفرم های pc کنسول ایکس باکس 360 , wii , PS2 , PS3 , PSP ارائه خواهد شد . بنظر میرسد این شماره بازی دستخوش بیشترین تغییرات در تاریخ سریهای این بازی میباشد .
PES 2011 علاوه بر موارد بالا موارد بیشمار کوچکتر دیگری نیز به این نسخه اضافه کرده تا در مجموع کلیت بازی ارتقاء پیدا کند . درجه سختی بازی بیشتر شده زوایای جدید دوربینها جنبه بصری وبازی را ارتقاء داده . بعلاوه , مطابق با خواست طرفداران بازی عملکرد داوری و همینطور دروازه بانها بهبود پیدا کرده هم از جهت زیبایی نمای حرکت و هم از جهت هوش مصنوعی این دو مورد . همچنین گزارشگری کاملا جدید به بازی اضافه شده که در آن تکه کلام های تکراری کمتر و بهتری نسبت به قبل وجود دارد .
- کنترل کامل : سیستم پاس کاری در کنترل 360 درجه ارتقاء پیدا کرده است . بی نظیرترین آزادی در سطح عملکرد پاسها , شوتها , پاس تودر , پرتاپ اوت و پاسهای تودر قوس دار . این مساله به گیمر اجازه میدهد که توپ را در فضای مورد نظر ارسال کند و با آزادی عمل کامل در زمین بازی کند . گیمر باید با دقت پاس دهد , حرکت هم تیمی خود رو پیش بینی نماید و از حرکات بازیکنان تیمش بهره برداری مفیدی داشته باشد . بازیکنان حتی میتوانند فشار زیادی بر روی حریف وارد کنند تا آنها رو مجبور به لو دادن توپ کنند .
- راهنمای شوت و خستگی بازیکنان : علاوه بر راهنمای عمومی شوت و خستگی بازیکنان , جزئیات خستگی و قدرت شوت بازیکنان بر اساس توان فیزیکی بازیکنان مشخص میشود . دوندگی پیوسته یک بازیکن سبب میشود تا بر روی توانییها و حرکات آن بازیکن تاثیر منفی بجا گذارد مثلا پاس اشتباه بدهد و یا اینکه آهنگ حرکتی خود رو از دست دهد .
- هوش منوعی جدید برای مدافعین : مدافعین بصورت طبیعی موقعیت خودشان را حفظ میکنند . هر توپی را که وارد منطقه دفاعی میشود زیاد تعقیب نمیکنند . بیشتر ترجیح میدهند که مهاجمین را ببندند و آنها رو مجبور کنند تا مرتکب اشتباه شوند .
- فیزیک و انیمیشن بازیکنان : کونامی مجددا بطور کامل بر روی انیمیشنهای داخل بازی کار کرده است تا گیمرها از شناور بودن , حرکات طبیعی , شتاب و استارتهای واقعی تر و همینطور اینرسی بهتر از گذشته بازی لذت ببرند . درگیریهای داخل زمین بین بازیکنان هم بهتر شده است که یکی از اولویتهای کاربران در سایتهای این بازی بوده است . فشار و سد کردن بازیکنان خیلی بهتر شده همچنین تنوع زیادتری از تکلها و گرفتن توپ طراحی شده است . انیمیشن های پیرامون زمین هم بشدت افزایش پیدا کرده بشکلی که بازیکنان در زمانیکه بازی متوقف شده حرکات بسیار طبیعی از خود بروز میدهند مثل راه رفتن ها و دویدنهای گوناگون و منحصر بفرد هر بازیکن در داخل زمین .
- سرعت بازی : این بدان معناست که PES 2011 از آهنگ حرکتی بهتری برخوردار شده است که بسته به شرایط متغیر خواهد بود . آهنگ حرکتی بازی در ضد حملات بالاتر میرود اما حریف میتواند آهنگ حرکتی بازی را آهسته تر کنند .همچنین در این نسخه دویدن از وسط میدان سخت تر شده , در این بازی موفقیت یک تیم بستگی به پاسهای سریع برای ایجاد شکاف در تیم حریف خواهد بود .
- زیبا و واقعی شدن نمای بازی : PES 2010 نمای بازی بسیار خوبی در بازی فوتبال از خود بجای گذاشت و نسخه 2011 این رویه را ادامه میدهد . حرکات مربوط به چهره بازیکنان بهبود پیدا کرده اند اما پیشرفتهای کلیدی در این بخش شامل 1000 انیمیشن کاملا جدیدی میباشد که از داخل زمین بازی در طی بیش از 100 ساعت تلاش برای کپچر کردن آنها بدست آمده . حرکات بازیکنان از هر منظر مورد بازسازی قرار گرفته . دویدن ها , چرخشها , تکلها , پرتاپ اوت و بقیه فعل و انفعالات داخل زمین . همچنین وضعیت کم و زیاد شدن سرعت بازیکنان خیلی طبیعی تر شده . ریپلی ها , سیوهای بازی را واضح تر نشان میدهند .
- استراتژی و تاکتیکها : گزینه های موجود در بخش استراتژی و تاکتیکهای سری این بازی سبب شده به شکل فوق العاده ای این بخش شبیه سازی شده باشد و به گیمر اجازه دهد سبک بازی خودش رو در هر بازی معین کند . تیم سازنده بازی مکانیزم و ساز کار جدیدی بصورت درگ و دراپ ( کشیدن و رها کردن یک چیز ) طراحی کرده که در هر منظر مدیریت تیمی میتواند مورد استفاده قرار گیرد که تنها در تعویض بازیکن و فرمیشن تیم کاربرد ندارد .
- تنظیماتی برای حرکات و فریبهای بازیکنان : PES همیشه یک دامنه وسیعی از حرکات , مهارتها و فریبهای مختلف رو ارائه داده اما PES 2011 به گیمر این اجازه را میدهد که حرکت یا فریب مورد علاقه خودش رو بر روی استیک راست دسته بازی طراحی کند که این بخش را نسبت به گذشته در دسترس تر میکند .
- مستر لیگ آنلاین : مستر لیگ چلنج جدیدی را در این بخش ارائه میدهد . کاربران میتوانند بصورت آنلاین دیگران را در این بخش اینوایت و دعوت نمایند . PES 2011 بخش دوست داشتنی مستر لیگ را بصورت آنلاین در این نسخه آغاز میکند و گیمرهای مختلف میتوانند در این رقابت به تجهیز تیم خود بپردازند .
مجددا مسی - که کاملا مستدل بعنوان بهترین بازیکن دنیا شناخته میشود - به کاور بازی . همچنین توسعه عناصر مختلف جام باشگاهها و لیگ اروپا و اضافه شدن جام لیبرتادورس _ مهمترین و معتبرترین جام باشگاهی در آمریکای جنوبی .
خب کی میاد ؟نقل قول:
پست بالای شما :نقل قول:نقل قول:
PES 2011 will be released for PlayStation®3, Xbox 360, Wii, PlayStation®2, PSP (PlayStation®Portable), and PC-DVD in the Autumn.
اینم یک تیزر از PES 2011 که احتمالا برای شما فیلت شده ( البته چیز خاصی نداره من چند تا عکس ازش میگرم اینجا میذارم ) :
کد:http://www.youtube.com/watch?v=x3cZqz-hC_s&feature=player_embedded
توی این تیزر بعضی از مشخصه های گیم پلی این نسخه رو با حرکات مسی نشون میده . توی این تیزر آزادی عمل رو مهمترین مشخصه گیم پلی این نسخه معرفی میکنه .
این اسکرین شات اصلی که حدود 2.5 مگ میشه :
کد:http://s1.directupload.net/images/100503/m2b22upc.jpg
این مطلب رو هم خدمت دوستان عرض کنم که این تصاویر IN GAME هستند پس نگرانی از بابت رندر بودن نداشته باشید . از روی حرکات مسی تا حدودی شناور تر شدن حرکات رو در بازی میشه لمس کرد .
سرع عمل رو دمت گرم. :10:نقل قول:
188 بار بیشتر این ویدئو دیده نشده تا الان . :27:
دوستانی که یوتیوب براشون فیلتره از این سایت میتونن ویدئو رو با لینک مستقیم دانلود کنن. (قابلیت کانورت هم داره)
کد:http://www.youtubeto3gp.com/
پ.ن:
نوآوری خاصی مشاهده نشد !
پ.ن 2:
بعد از کلی دقت متوجه شدم رنگ موی مسی گویا یه درجه تغییر کرده (این طراحی موی بازیکن های pes و we همیشه آخر خنده بوده,واسه بازیکن های معروف همون موهای معمولی رو یه تیکه عکس میچسبونن جلوش :27: تابلو که دو تیکست و هیچ ربطی به هم ندارن)
پ.ن 3:
دو پست پایین تر :دی
کونامی داره از روی فیفا کپی برداری میکنه . آزادی عمل یکی از برجسته ترین فاکتورهای گیم پلی فیفا هستشو داره کپی برداری میکنه .
علاوه بر این تازه متوجه شده انیمیشنهای طبیعی چقدر برای گیمرها مهمه و امسال میخواد انیمیشنهای زیادی به بازی اضافه کنه ( توی نسخه 2010 حدود 300 تا انیمیشن اضافه کرده بود که زیاد به چشم نمیومدن امسال 1000 تا دیگه اضافه کرده ) .
همه نوآوریهای این نسخه کنار مسترلیگ آنلاینش منو خیلی خوشحال کرد خصوصا اینکه تازه کنسول گرفتم و با دیسک مجانی میتونم آنلاین داستان مسترلیگو با گیمرهای دیگه دنبال کنم . باید این بخش خیلی جذاب و لذت بخش باشه .
من بعداز ظهری کلی کار داشتم اخبار بازی از کار و زندگی انداختمون اما واقعا خیلی خوشحال شدم که میبینم دوستان خوبم توی انجمن بازی که کنسول ندارن میتونن نسخه جدید بازی رو که در اون تغییرات بسیار خوبی در حال انجامه بازی کنند .
راست میگید.نقل قول:
اونقدر به بودن آنالوگ و کاربردش تو بازی های مختلف عادت کردیم برامون آزادی عمل و گردش آزادانه در مسیر دلخواه کارکتر عادی شده.
غافل از اینکه دست اندرکاران این سری گویا امسال تازه چیزی به نام آنالوگ رو کشف کردن و پی به قابلیت چرخش 360 درجه اون در محورهای مورد نظر بازیکن بردند.
همین خودش اگه بهش عمل بشه و شعار و تبلیغ نباشه خیلی تحول خوبی میتونه باشه . دیگه حالت حرکت ریلی رو یه خط صاف رو امیدوارم شاهد نباشیم.