منچستریونایتد 3- بایرن مونیخ 2؛ پرواز بایرن به نیمه نهایی
دیدار برگشت رقابتهای دور یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در حالی پایان یافت که با وجود برتری یونایتدی ها در این دیدار، این بایرن بود که به مرحله نیمه نهایی راه یافت.
سایت گل- اولدترافورد، برای بار دوم در این هفته، شاهد ناکامی شاگردان سرالکس فرگوسن بود. اولین ناکامی شیاطین سرخ شنبه شب و مقابل چلسی رغم خورد و دومین ناکامی نیز حذف این تیم از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و نرسیدن به مرحله نیمه نهایی این رقابتها بود.
دیدار برگشت دو تیم منچستریونایتد و بایرن مونیخ در حالی آغاز شد که در دیدار رفت ورزشگاه آلیانس آرنا این تیم باواریایی بود که به برتری 1-2 دست یافته بود.
در حالی که شنیده می شد که وین رونی غایب این دیدار خواهد بود، دقایقی قبل از آغاز بازی، خبر حضور رونی در ترکیب اصلی تیم انگلیسی برروی وب سایتهای خبر قرار گرفت. بازی با حضور رونی در ترکیب یونایتد آغاز شد و در دقیقه سوم بازی بود که گیبسون توانست با پاس گلی تماشایی که از رونی دریافت کرده بود، دروازه بایرن را باز کند.
دومین گل تیم میزبان نیز دقایقی بعد و در دقیقه 7 بازی توسط نانی از راه رسید تا بایرنی ها متعجب از بازی سرعتی و هجومی تیم میزبان، تا حدودی امیدشان را از دست بدهند. در دقایق میانی نیمه اول به نظر می رسید که رونی به دلیل عود کردن درد قوزک پایش در صدد خروج از ترکیب تیمش می باشد ولی او با غلبه بر درد، در زمین ماند تا برای موفقیت تیمش مبارزه کند.
انگلیسی ها در دقیقه 43 و توسط نانی به سومین گلشان نیز دست یافتند تا با روحیه ای مضاعف به پایان نیمه اول بیندیشند. یونایتد با نتیجه 0-3 از میهمانش پیش بود و همین نتیجه به منزله صعود تیم میزبان به مرحله نیمه نهایی بود؛ ولی این پایان کار نبود، چرا که اولیچ موفق شد تا با گلی که در دقیقه 43 وارد دروازه فان در سار نمود، روحیه را به اردوی باواریایی هاباز گرداند.
نیمه دوم دیدار با تسلط بیشتر تیم آلمانی بر توپ و میدان همراه بود و بااخراج رافائل که در پی خطایی بچه گانه، دومین کارت زردش را در جریان این دیدار دریافت و کارت قرمز را مقابل چهره اش دید، کار برای باواریایی ها به مراتب راحتتر شد.
بایرنی ها می دانستند در صورتی که بتوانند یک گل دیگر به ثمر برسانند، به دلیل گل زده بیشتر درخانه حریف، حتی در صورت تساوی با تیم میزبان، می توانند به مرحله نیمه نهایی صعود کنند و این همان اتفاقی بود که در دقیقه 74 بازی رخ داد.
آرین روبن با ضربه ای تماشایی، فان در سار را مغلوب خود کرد تا بازی در مجموع دو دیدار رفت و برگشت به تساوی 4-4 کشیده شود
پس از آن بود که باواریایی ها سعی بر حفظ توپ و حفظ نتیجه ممکن داشتند و در نهایت نیز توانستند، در طول دقایق باقی مانده از بازی، کنترل توپ و میدان را در اختیار بگیرند و بدین ترتیب بایرن مونیخ در پایان دیدار برگشت و به رغم پیروزی یونایتد در این دیدار، به دلیل تساوی 4-4 دو تیم در مجموع دو دیدار رفت و برگشت و گلهای زده بیشتر در خانه حریف، توانست مجوز حضور در دور نیمه نهایی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند و در این مرحله می بایست به مصاف المپیک لیون برود.
کد:
http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/08/1868346/%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%AF-3-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE-2-%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%86%DB%8C%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C
2010/4/8
فرگوسن: اشتباه رافائل باعث شکست ما شد
فرگوسن در صحبتهایی اعلام کرده که در صورتی که تیمش 11 نفره بود، هرگز تن به شکست نمی داد.
سایت گل- سرالکس فرگوسن، مربی منچستریونایتد در صحبتهایی عصبانیت خود را از حذف تیمش در جریان دیدار مقابل بایرن مونیخ بروز داده است.
یونایتد در حالی از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا حذف شد که در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بایرن به تساوی 4-4 دست یافته بود ولی بایرن به دلیل گل زده بیشتر در خانه حریف،راهی مرحله بعد شد و یونایتد از گردونه رقابتها حذف گردید.
این اتفاق در حالی افتاد که یونایتد تقریبا 45 دقیقه را ده نفره دنبال کرد؛ چرا که رافائل در پی خطایی کودکانه برروی ریبری، کارت قرمزی را دریافت کرد.
در پایان این دیدار سرالکس فرگوسن، در گفتگو با آی تی وی به این نکته اشاره کرد که اخراج رافائل شرایط بازی را تغییر داد ولی در عین حال بازیکنان تیم میهمان را به فریب داور متهم کرده است.
مربی اسکاتلندی یونایتد گفت:« زمانی که یازده نفره بودیم، هیچ مشکلی نداشتیم ولی رافائل اندکی بی تجربگی کرد. البته بایرنی ها موجبات اخراج او را فراهم آوردند و آلمانی ها با سبک بازیهای خاص خودشان، سعی در فریب داور داشتند.»
مربی یونایتد ادامه داد:« فکر می کنم که مشکل این است که ما یک نیمه را ده نفره بازی کردیم و البته بسیار هم خوب دفاع کردیم.»
فرگوسن در پایان صحبتهایش در مورد وین رونی گفت:« ما ریسک کردیم و اکنون بار دیگر مشغول بررسی شرایط او هستیم. هر چند که فکر نمی کنم که مشکل او زیاد جدی باشد و مطمئنم که رونی برای دیدار بعدی به اوج خواهد رسید.»
کد:
http://goal.com/iran/news/2675/%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86/2010/04/08/1868838/%D9%81%D8%B1%DA%AF%D9%88%D8%B3%D9%86-%D8%A7%D8%B4%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%87-%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%A7%D8%A6%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B9%D8%AB-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%A7-%D8%B4%D8%AF
2010/4/8
نظرات باوارياييها درباره بازی با منچستر
از حالا به فينال در برنابئو فكر مي كنيم من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.
سايت گل- بايرن در يك شب استثنايي منچستريونايتد را از ليگ قهرمانان اروپا بيرون انداخت. آنها حالا خوشحالترين تيم دنيا هستند و در انتظار ملاقات با المپيك Lyon.
به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران، در همين راستا لوئيس ونگال، آرين روبن و باستين شواين اشتايگر در کنفرانس مطبوعاتی حاضر شدند و نظرات خود را راجع به اين بازی اعلام کردند که به شرح زير است:
لوئيس ونگال:
به طور قطع بايد بگويم که من به بايرن و بازيکنانم افتخار ميکنم اگر کمی غفلت ميکرديم، ما با نتيجه 3 بر 0 اين بازی را ميباختيم، بازی بسيار عالی ما در نيمه دوم قابل ستايش است، بازيکنان من بايد از همان نيمه اول مانند نيمه دوم بازی ميکردند، من به بازيکنانم تأکيد کرده بودم که دقيقاً مانند نيمه دوم بازی کنند،اما متأسفانه بازيکنان در نيمه اول تحت تأثير جو ورزشگاه بودند و من آنها را درک ميکنم، ما از زمانی که اوليچ در نيمه اول گل اول را به ثمر رساند روحيه بسيار خوبی گرفتيم.
در نيمه دوم ما بسيار سازماندهی شده و تاکتيکی بازی کرديم، مقابل 10 بازيکن بازی کردن شايد راحت باشد اما جو حاکم بر ورزشگاه باعث شد که ما گلهای کمتری به ثمر برسانيم. گل آرين روبن هم بسيار زيبا بود و من از تيمم به کل راضی هستم و از تمام بازيکنانم به خاطر بازی خوب تشکر ميکنم.
آرين روبن:
بعد از اينکه بازی 0؛3 شد، من فکر کردم که امشب، شب سختی را در پيش خواهيم داشت، در نيمه اول ميتوان گفت که ما در زمين حضور نداشتيم، ما ميدانستيم که چه جوی در ورزشگاه حاکم است اما با شروع بازی همه بازيکنان ما شديداً تحت تأثير جو ورزشگاه بودند، گل اوليچ ما را به خودمان بازگرداند، ما ثابت کرديم که امسال به خيلی چيز های بزرگتری هم ميتوانيم برسيم.
باستين شواين اشتايگر:
در دقايق اول من به ياد بازی با بارسلونا در سال گذشته افتادم، آنجا هم ما به سرعت 2 گل خورديم، گل اوليچ بسيار برای روحيه تيم خوب بود، او به ما انرژی را بازگرداند، بين نيمه ما تصميم گرفتيم که از اين مرحله صعود کنيم و به هدفمان رسيديم، اخراج يکی از بازيکنان منچستر هم به ما کمک کرد، منچستر يونايتد تماشاچيان بسيار خوبی دارند که اين تماشاچيان آنها را به حمله هدايت ميکنند. من فکر ميکنم که اگر Lyon را شکست دهيم و به فينال برسيم با بارسلونا بايد بازی کنيم و از الان همه به بارسلونا فکر ميکنيم.
کد:
http://goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2010/04/08/1868879/%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9%8A%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D9%86%DA%86%D8%B3%D8%AA%D8%B1
2010/4/8