باور میکنی کسی که بهم قولشو داده هم همین یک ماه رو الافم کرده ، انصافا گفتم شاید.....نقل قول:
یکی کمک کنه ولی هیچ.امررضا جان 1 ماهه قول اسپرایت داده
Printable View
باور میکنی کسی که بهم قولشو داده هم همین یک ماه رو الافم کرده ، انصافا گفتم شاید.....نقل قول:
یکی کمک کنه ولی هیچ.امررضا جان 1 ماهه قول اسپرایت داده
راستی آشنایان من.دیگه جوگیر نشیدا!!این کیان پای تلفن میگه خیال کردی!!من میرم احسان(جان) و پرویز(جان) و آرمین و امیررضا و بقیه رو میارم تا تو رو به فحش بکشن.خیال کرده ماجرای نبرد آرتاس و ایلیدنه!
منم در یک کلام میگم اگه میخواید فحش بدید در خدمتم(البته منتظر جواب هم باشید) ولی جاش اینجا نیست.
در ضمن اینجا خبری از صف کشی نیست.(قمه زنی سر چهارراه).
_______
اینم میگم در اینجا از 3 نفر غم خیلی زیادی به دل ندارم:
امیررضا و پرویز و امیر رحمانی
______
sub-zero70 اشكمونو در آوردي :37:ولي يه شاتي چيزي بزار لا اقل بچه ها ببينن.
حالا اينقدر حرص نخور خونت خشك ميشه:grrr:
نینجا جان درست می گه، نباید اینقده سریع از کنترل خارج بشی. می دونی تو این کار چه چیزایی ممکنه بشنوی؟ اینا کنار اون اصلن به حساب نمیان. باور کن.
شمام بیشتر از این خون کثیفتو آلوده نکن.:31:
شوخی کردم، فعلا.:8:
--------------
در ضمن نینجا جان اون شیره که می گن مواظب باش خشک نشه.:27:
چی بگم با این صدای خسته چی بگم؟به غیر از:
Frostmoure hungers
:20:
با عرض سلام و خسته نباشید
دوست گرامی sub-zero 70
1.من کی بد بیراه گفتم البته قبول دارم یکم لحن تند بود 2.:2:این کارکتر فحش نیست 3.شما می تونی بازی بسازی میتونی نسازی به دیگران ربطی نداره 4.ببخشید لحنم تند بود 5. از من به تو نصحیت با آدم های مثل کیان معاشرت نکن این آدم ها آدم دو روی هستند که من همین الان از لیست دوستانم حذفش می کنم 6.تو و رضا جون و احسان از اولین دوستان اینترنتی من بودید من خیلی دوستتون دارم 7.این طرز صحبت کردن خوب نیست 8.فحش دادن کار خوبی نیست من هیچ وقت به دوستم فحش نمی دم مسخره نمی کنم مگر در حالتی آدم ادعاش بشه یا مجببور بشم9.دوست عزیزم اگه بخواهی فحش بدهی آدم هست جواب بده از من به تو نصیحت آدم علیه خودت جمع نکن10.در آخر برو یقه کیان رو بگیر که چطوری تو P30WORLD شایعه پراکنی می کنه من موندم چطوره هنوز BAN نشده
موفق باشید و اینقدر خون خودتو کثیف نکن و ببخشید که لحنم تند بود ولی این دوستت راست می گه این بازی 8 صفحه پر کرده یک شات توش نیست
در آخر :پیروز و جاودان باشید:11:
اولاً قضیه ی دزدی روشن که من دزدی نکردم.:21:
دوماً کیان گفت که تو دیگه بیخیال شدی.:19:
سوماً اگه یه شات بذاری همه چی حل میشه.:31:
چهارماً ببخشید اگه حرفام و لحنم بد بود.:46:
خیلی ممنون.نقل قول:
بحث تمومه.
همه از آقا امیر عذرخواهی کنید.....
اول خودم:11:
منعذر خوستم و می خوام.:46: ولی کیان ین شایعه ها رو پخش کرد.:13:
سلام من داشتم همينطوري تاپيك هارو ميديدم اينجا رم باز كردم. به نظر من حق با استارتر تاپيك هست.اخه يعني چي هي ميايد ميگيد شات بزار شات بزار. اين 8 صفحه هم فقط برا همين اومده بالا و تقصير اين بنده خدا نيست. حق هم داره اعصباني شه ولي نه ديگه اينهمه ؟اينجا كه كوچه خيابون نيست كه شما ميگي ميزنمت نميدونم چي چي .. ولي من به ايشون حق ميدم. هر كي هم عكسي ميخاد بايد صبر كنه تا بازي هر وقت ساخته شد استارتر مياد شات ميزاره ..
واقعا عجيبه ...
ما چاکر امیر فخرا عزیز هم هستیم:11:
من اگه این کیان شایعه ساز رو نبینم...:3:
من هم چاکر امیر جون هستم.:46:
اینم جواب من:
1.اگه فحش دادم ببخشید.(من هم همه ی فحشایی که دادم از روی عصبانیت بود و فقط خطاب به کیان جون بود)
2.اگر چه کیان مقصره ولی اگه تو فحش زیاده روی کردم از کیان عذر میخوام.درگیری فیزیکی از لفظی بهتره!:دی
3.پرویز جان و امیررضا جان و احسان جان و آرمین جان و امیر رحمانی و اکبر جان بهترین دوستای منن و با هیچ کی عوضشون نمی کنم.
4.منم مخلص همه هستم.از امروز سرعت ساخت رو 2 برابر میکنم.
5.در کل همتون خیلی باحال و مردید.
محمد جان من خونم زیاده به این راحتی هم خشک نمیشه!:دی
در هر صورت فراستمورن گرسنه است.(رفقای وار باز معنی رو متوجه میشن)
جاویدان باشید:10:
___
راستی به افتخار برطرف شدن کدورت ها آواتار من عوض شد.
راستی دوستان اون اسکرین شات هایی که پست اول گذاشتمو جدی نگیرید.چون یک سری تغییرات فوق مهم دادم.(با این تغییرات از مشکلات گرافیکی که تو عکس ها هم دیده میشه خبری نیست).
چه عجب نوبت من شد. نوبت شغال پیر:31: باشه همگی به سمت من هجوم بیارید. من عین همیشه میشم اون عقرب تنهایی که دیگران میشناسن. امیر جون تو بگی س من فعل Fuc.. رو برات صرف می کنم. درضمن می دونی که عاقبت در افتادن با لر جماعت چیه؟ هر کی با من دعوا کرده زدم پار... اش کردم من جمله هراتی کلانتریان جغانه و ....
من به جز این چند مورد دیگه حرفی ندارم:
1-معذرت
2-خودت گفتی روم نمیشه بگم خیلی سخته جا زدم
3-معذرت
4-دست همگی درد نکنه زدن ک... ما رو پ... کردن. ممنون.
5-معذرت
6-ولی باور کن خودت گفتی
7-معذرت
8-برید هرکار می خواید بکنید معلومه چه کسایی دوستای دو رو اند.
9-معذرت
10-دیگه جز معذرت از تو هیچ حرفی ندارم ولی نری خودت بکشی که فلان کس اومد.... نه اون وقت میشی بالام جانم:4:
11-اگه لری به خشم بیاد هرچند سی و سه کیلو هم باشه ولی ملت رو باهم شخم میزنه.
12-معذرت
آخرین حرف: You can make your friends sad but you can't break your friendship, if you're anybody else Amir Fakhraie.
1.خواهش میکنم.
2.من این جمله رو نگفتم.
3.خواهش میکنم.
4.نگران نباش کسی قصد پ... کردن نداره.
5.خواهش میکنم.
6.نگفتم.
7.خواهش میکنم.
8.هر کاری دلمون خواست خواهیم کرد.
9.خواهش میکنم.
10.خواهش میکنم.ادا قزوینی جماعت در نیار چون خودت چندبار رفتی و برگشتی و حال و روزتو دیدیم.:دی
11.منم عینهو خودت لرم.از لر هایی که در اهواز زندگی میکنن.البته خودم تو اهواز بزرگ نشدم.
12.خواهش میکنم.
یکی مونده به آخرین حرف: You were my friend so go but don't watch your back
آخرین حرف:Frostmourne hungers
در ضمن در جواب توهین هات سکوت میکنم.
_____
اضافه:تو خجالت نمیکشی؟؟وقتی میخواستم به دعوا خاتمه بدم و با وجود مقصر بودن تو من بساط آشتی رو پهن کنم دوباره شروع کردی.این چه پیغام خصوصی هستش؟؟؟
باشه کیان پس بگرد تا بگردیم.همون اول آشناییمون گفتم کسی نبوده که با من در بیفته و پیروز بشه.از این به بعد منو ببین.
I'll defeat you agin in hell
من تو این پست ها چیزی نمی بینم که ارزش این همه فحش دادن داشته باشه....
ادم به دوستش این فحشا رو می ده....
در ضمن این آقای keb ادم خوب و با جنبه ای فقط یه کم زیاد حرف می زنه... زیاد حرف زدن هم مشکل پیش می اره....
خطاب به دوست عزیزمون مارتین:
من اصلا نمی خواستم دعوا بشه ولی شما که در جریانپیغام های خصوصی نیستید دوست من.
ولی این آخرین پست این دعواست:
طی یک تماس تلفنی تاریخی بنده به کیان گفتم بیا دعوا رو خاتمه بده تا مثل قبل همه دوست باشیم.ولی با یک سری صحبت های محبت آمیز نظر منو عوض کرد من جمله که به بنده سلام و علیک های زیاد رسوند.تا اینجاش دعوا بدتر شد.ولی بعد چیزی گفت که اشک در چشام جمع شد:
ایشان ضمن سخنان پیشین خود فرمودند:من دیگه نمی خوام به ریخت تو و آرمین و پرویز بقیه بچه های پی سی نگاه کنم.دیگه از همتون بدم می آد.دیگه به تو و آرمین محل سگ هم نمیذارم.در ضمن من دیگه پی سی نمیام.فردا یه پست تشریفاتی میذارم و آواتار و امضا رو عوض میکنم.
البته بگم من خیلی اصرار کردم که برگرده ولی گفت نه.البته به فکر فرورفت.شاید نره.
اینم بگم این پست شایعه نیست.چون احتمال اینو میدمکه اینا نقشه ی قبلی باشه تا بیاد بگه امیر شایعه پراکنی میکنه و این بار ورقو برگردونه.
جاویدان باشید
اون سرکار گذاشتن ملت به توپی :13:حالا اینقدر لر لر نکنید لر فقط زرو زیادی داره :31:بهتره جلوشون آفتابی نشیم مگر نه شل و پل مونون می کنه :31:
دوستان لطفا این بچه بازی ها رو کنار بگذارید ، شما از دل کیان هم در بیارید حال یه کاری کرد .
زود باشید هر سه تاتون روبوسی کنید تموم شه بره .
از این به بعد دعوا بی دعوا !
OK ؟
من که با هیچ کی دعوا ندارم و به کسی فحش ندادم و نمی دم.:46:
بسه بابا فعلا کیان غیبش زده
من که امروز پس از تلاش های فراوان باهاش آشتی کردم!!
حالا ازش یه خواهشی دارم:
کیان نرو.بمون و اینقدر لوس بازی در نیار.:دی
من اگه بری میگیرم می زنمتا.ما همه با هم رفیقیم و این دعوا ها در رفیق بازی پیش میاد.
بری دل همه رو شکوندی.
OK?:46:
والا اعصابون خرد شد یک چیز گفتیم ولی قبول کنید کار خوبی نکرد با این شوخیش (به این گن شوخی لری!!!!)شوخی کردم
اینم مثال که می خواستی
ممنون.(البته خودم ور رفتم درستش کردم.)
دوستان چند تا اسپرایت چرخ آسیاب(پرویز جان مثل همونی که تو اون مثال بهم دادی) میخوام.(فقط خوشگل)
دوستان یه تغییر مهم در روند ساخت دادم:
هنوز مقداری از آبجکت نویسی ها مونده.ولی دیگه تو کار اونا نمیرم.چون امروز آبجکت آدم اصلی تموم شد.از فردا میرم تو کار روم و هر وقت به آبجکت های جلوتر رسیدم میسازمشون.
راستی بازی 24 مرحله خواهد بود.
کی یه نسخه ی بتا می دی بریم حال کنیم.:31:
آرمین انتشارش کمی طول میکشه ولی پارتی بازی میکنم یه ذره از بازی میدم امتحان کنی.
پس ما چی؟؟؟:31:نقل قول:
آرمین انتشارش کمی طول میکشه ولی پارتی بازی میکنم یه ذره از بازی میدم امتحان کنی.
به این میگن اینترنت فلش مموری با سرعت 1 گیگ در دقیقه:31:
:دی
آخه نسخه نیمه بتاشو میدم آرمین.(نسخه بتا رو میدم)
دستت درد نکنه فقط زود.:31:
می گم کیان جدی جدی رفت.:41:
نه.گفتش میرم ولی تا آخر امتحانات.(بالاخره راضیش کردم!)
آخه امیر جون من کی اون حرف ها رو بهت زدم؟:13:
دوستان دمهنم رو به گ... بردین. من یه جمله گفتم. آقا هر کی این بحث رو تموم نکنه می گیرم می کن...شا.
با اینکه دینی درس مضخرفیه ولی واسه حسن ختام برید صفحه ی 66 کتاب دوم راهنمایی رو بیارید سه خط آخر رو بخونید.:31: وسلام
لطفاً دیگه هیچ کی شایعه پراکنی نکنه چون باعث یه هفته قهر و دعوا میشه.:31:
بابا گند زدید به چند تا تاپیک بسه دیگههههههههههه ( اگه لحنم تنده ببخشید) ولی دارید خودتونو با این کارا کوچیک میکنید
اگه بخوام فقط یه بار حرفی که به ضررم هست رو تایید کنم حرف ایشونه.
راستی مگه نگفتم این بحث رو تموم کنید؟ ها!!؟؟:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:: 4::4::4::4:
یه مشکل اساسی:
الآن تازه یه مرحله ساختم از بازی ولی ....
حجم بازی 8 مگ!!!!!!!
آهنگا هم به صورت کم حجم هستد.بک گراند هم همین طور!!
شاید حجم اسپرایتات زیاده ولی بازم خیلی زیاد شده.:46:
اسپرایتات با کیفیته؟؟؟:31: