اینجا که نوشته تا 6 صبح !نقل قول:
Printable View
اینجا که نوشته تا 6 صبح !نقل قول:
بچه ها پارس آنلاین به کاربران خانگی سرعت 256 میده؟؟؟
طبق تست من و بقیه تا 7 دانلودها تو ستون رایگان ثبت می شن. برو تو اکانتت تو سایت پارس آنلاین امتحان کن ببین تو شهر شما هم همینجوریه یا نه.نقل قول:
تو این لینک برو یوزر پسوردتو بده نگاه کن.
کد:http://91.98.31.86/OneBill/Login.aspx
ما که داریم و راصی نیستیم..!
نقل قول:شما که فقط میگی راضی نیستم و فلان . . .نقل قول:
خوب یه تست بذار و سرویستم بگو تا ببینینم واسه چی ناراضی اینقدر؟؟؟
اینجوری واسه بقیه هم مفید تره که اشتباه شما رو نکنن سراغ پارس آنلاین نیان.:20:
اه نمیدونم این چه مسخره بازی پارس برای من در اورده . شبانه 1 به بعد که نمیتونم کانکت بشم وقتی هم که وصل میشه . یه نیم ساعت دانلود میکنه بعد دیسکانکت میشه دیگه هم وصل نمیشه !!!
دیشب ساعت 1 شروع کرد به دانلود دقیقا 1:39 دیسکانکت شد و هر کاری کردم دیگه وصل نشد !!
ساعت 1 تا 1:30 هم زنگ زدم به پشتیبانی کشی گوشی برنداشت !!!! دیگه دارم کلافه میشم نمیدونم چکار کنم !!
سلام . برای منم دقیقا راس ساعت 1.30 دقیقه قطع شد . صبح که برای یه کار دیگه زنگ زده بودم پشتیبانی گفتن تقریبا کل شبکه اون ساعت دچار افت شدید سرعت شده . فکر کنم ادمین سرور می خواسته با سرعت 4 مگابایت دانلود کنه ببینه چه حالی میده :27: کل ملت رو دیس کانکت کرده.:19:نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز . میگم شما فقط دیشب ( 25/1/89) اینطوری شد که ساعت 1:30 قطع شد یا شب های قبلا هم مشکل داشت ؟ من که شب های قبل یا اصلا کانکت نمیشد یا وقتی کاکنکت میشد بعد از یه مدتی دیسکانکت میشد!! ولی من دیشب 25/1/89 دانلود کردم و دیسکانکت هم نشد !!
البته قبلش یه چیز اصلی برطرف کردم . پشتیبانی پارس گفت نویزتون بالاست برای همین دیسکاکنت میشه ! منم رفتم یه میکرو فیلتر خریدم . و از یه پریز مستقیم زدم به پشت مودم !! و از یه پریز دیگه تلفن رو وصل کردم که بش میکرو فیلتر هم وصله !! الان دیگه نه روی تلفن نویز دارم . نه دیسکانکت . نه خاموش شدن چراغ لینک مودم !!
حالا نمیدونم مشکل اون چند شب از شبکه پارس بوده که چار افت میشده یا از نویز خط من !!!
سلام
من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
سلام.من قصد دارم از پارس آنلاین سرویس بگیرم.وقتی زنگ زدم به شرکت تلفن گویا گفت باید اینترنتی ثبت نام کنی.وقتی از اینترنت ثبت نام کردم نوشت که با شما تماس می گیریم.الان حدود 4 روز هست که ثبت نام کردم ولی هنوز زنگ نزدن.
معمولا چند روز طول می کشه تا زنگ بزنن؟؟؟؟؟؟
راه دیگه ای واسه ثبت نام وجود داره؟؟؟؟؟؟؟
ممنون می شم جواب بدین.
بستگی به مرکز مخابراتی و شهرت داره... عوامل مختلفی تاثیر گذاره مثلاً اگه تو مرکزتون افراد زیادی باشن که از شرکت مورد نظر شما سرویس دارن و شبانه دانلود انجام میدن مسلماً بار ترافیک شبکه بالا میره و سرعت کم و حتی قطع میشه.نقل قول:
شک نکن خیلی عالیه.من که دانلود میکنم شبا حدودا" 20 اما تو روز بالای 150 سرعت دارهنقل قول:
سلام
من می خوام ار پارس سرویس بگیرم من دوسال با فناوا سرویس داشتم که اصلا راضی نیستم نه از قیمتش نه از کیفیتش مخصوصا شبانه که مرتب قطعه
پارس آنلاین شب ها مرتب قطع میشه مثل فناوا ؟ سرعت دانلود مخصوصا دانلود شبانش چطوریه ؟
سرویسم 256.زنجان
خواهشا یه نفر جواب منو بده.مرسینقل قول:
من که اصلاً شبا dc نمیشم و همه چیزاش خوبه البته شاید این تو محدوده ما باشه و منم از جاهای دیگه بی خبرم.شبا هم سرعت دانلودش مثل روزاست. یعنی147kb(IDM)نقل قول:
باید ببینی نمایندگیش تو شهرتون چه شرکتیه و کجاست. اگه تو مشهد زندگی میکنی آفتاب نمایندگی پارس آنلاینه.اینم سایتش شماره تماس هم داده:46:نقل قول:
کد:www.aftab.ws
واسه ما که خوبه خدا رو شکر:42:نقل قول:
من تو کرج هستم.یه دفتر داره تو کرج ولی یه بار عصر رفتم تعطیل بود.فردا صبح میرم ببینم بازه یا نه که حضوری انجام بدم.
راستی به کاربرای خانگی 256 میدن؟؟؟؟؟؟
اگه دانشجو باشی احتمال زیاد میدن اما بازم مطمئن نیستم. باید بپرسی:10:
من حضوری ثبت نام کردم بعد یه هفته اومدن برای نصب.شما هم یه سر تا نمایندگی برو تا همه چی دستگیرت بشه.نقل قول:
از دوستان کسی مشکل دیسکانکت نداره؟ این یکی دو روز برا من نمیشه ساعتی دو سه بار دیسکانکت نشه دوباره از اول چراغ ثابت شه !
با چیز پی ان دی سی ها دو سه برابر میشن مشکل چیه !
کس هست مودمش اصلاً تو شبانه روز یه بارم دی سی نشه ؟
عجب مکافاتی !
سلام
جناب pmd شما سرعت سرویستون چنده که با 147 دانلود می کنید؟ اونقت ماهانه چقدر هزینه سرویس میدید؟
برای من در شبانه روز یک بار هم دیسی نمیشه !نقل قول:
دوست دارم برای یک بار هم که شده دیسی بشم ببینم چجوری:31:
سرویسم 128 ، 12ماهه. ماهی 5900 در میاد. البته با آبونمان مخابرات علیه السلام.:42:نقل قول:
بدون اون میشه 4900.
حجم دانلودمم 1GB در ماهه.
تازه یکی از دوستان میگفت که اگه مودم رو عوض کنی سرعت دانلودت بیشتر میشه. یه چیزایی تو حدود 200:18:
نمیدونم والا تاثیر داره یا نه ولی حتما امتحان می کنم.:14:
دوستان مشکل دیسکانکت شبانه من دیشب (26/1/89) حل شد و تونستم دانلود کنم. فقط یه سوال از دوستان شب های قبل کسی دیسکانکت نداشت ساعت 1 به بعد ؟ چون پارس میگفت این چند روز افت شدید شبکه توی شب داشتیم که مثل اینکه حلش کردن .
یه سوال دیگه من دیشب دانلود کردم این آمار داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ساعت اتمام دانلود گذاشتم 7 و صبخ پا شدم دقیقا 7 خاموش شد جلو خودم !! ولی میبینید که ساعت 7:04 . 63 MB از حجم اصلیم کم کرده !! همین طور ساعت 3:38 که دیگه وقعا ساعت رایگان هست 24 MB کم کرده !!!!
میخواستم ببینم جریانش چیه ؟
پارس از همه بدتره..
سرعت دی ال من دیشب 10 بود..!!!!
بچه ها رانژه کردن خط چقد طول میکشه؟؟؟؟
واسه ساعت هفت این مشل هست و واسه همینم گفتم 6.59.59 ثانیه. یعنی 7 نشه. واسه اطمینان بذارین 6.58. اما این مشکل از سیستم شما هم بوده که ساعتش با ساعت سرور یکی نبوده.نقل قول:
اما واسه ساعت 3.38 دقیقه بگم که اون مال قبل از ساعت یکه که شما دیس نکردین و همرو با هم زده. البته مشکلی ایجاد نمیشه در این مورد. اگر ساعت و تایم استفاده رو مقایسه کنین مشخصه. :31:
منم امشب می دیلم سرعتشو بهتون میگم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما چطوری با سرویس 128 با سرعت 147 دانلود می کنید؟
من مودمم زیمنسه یعنی اگه عوضش کنم سرعت دانلودم می ره بالا ؟
شمت کدوم شهر هستید؟
من اراکم و پارس آنلاین 3 ماهه 128 با 3 گیگ ( یعنی ماهی یک گیگ ) داره 21000 تومن می ده که میشه ماهی 7000 تومن
من سرعت دانلود برام خیلی مهمه چه می شه کرد که سرعت دانلود را ببرم بالا ؟
ارادتمند
ربطی به مودم نداره تو مودمت نگاه کن ببین داون و آپ استریمت رو چند بسته شده.نقل قول:
اگه burst بالایی از طرف پارس تو شهر شما تعریف شده باشه سریعتر از سرعتی که خریدید دانلود می کنید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
چطوری می تونم بفهمم که burst پارس آنلاین تو شهر ما بالاست؟
این سرعت بالای دانلود برای دانلود شبانه هم هست؟
در مورد اون آپ و داون استریم من اطلاعاتی ندارم لطفا بیشتر راهنمایی کنید چطوری باید اونارو چک کنم؟
ممنون
برو تو تنظیمات مودمت تو adsl status زده... برو داخلش data rate رو بخون البته اگه نوشته های مودمت با من فرق نکنه و اسم آپشناشون یکی باش ! .نقل قول:
بله شب و روز یکیه.
دیتا ریت همون upstream و downstream رو زده.
درباره burst اینجا رو بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4719092&postcount=17777
brust چی هست حالا؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان . من یه مشکلی دارم . وقتی میخوام کامپیوتر با برنامه auto power بزارم رو hibrante قبلش مودم روشن و به اینترنت کانکت . بعد وقتی کامپیوتر روشن میشه و ویدوز میاد بالا به اینترنت کانکت نیست و به علامت تعجب ( ! ) روی کامپیوتر پایین میاد و برای همین نمیتونه دانلود کنه !! اصلا وقتی قبل از بالا اومدن ویندوز مودم روشن کنی وقتی میره تو ویندوز بعصی برنامه ها بالا نمیان . ولی وقتی که رفت تو ویندوز همه چی کامل بالا اومد . اون موقع که روشن میکنم هشچ مشکلی ندارم !! به نظرتون چه راه حلی پیشنهاد میکنید که بعد که رفت ویندوز مودم روشن بشه ؟؟؟
البته فکر نکنم بشه چون مودم pppoe !! حالا اگه دوستان راه حلی دارن یه لطفی در حق من بکنن.
سرعت دانلود از رپید رسیده به 5کیلو بایت مال شما هم اینطوریه؟
نقل قول:
مال من که مثه قبله:23:
مال من روی 60 هست.نقل قول:
امروز سرعت دانلودمن زیر 5 بود . ( اصفهان . ردانی پور ) .
مشکل سراسریه ؟
بچه ها من همین الان رفتم سرعتم زیر 2 بود. صبح سرعتش بد نبود.
پارس انلاین از چه ساعتی دانلودش رایگانه؟ (شهرستان)
از ساعت 1 الی 6 صبحنقل قول:
ممنوننقل قول:
مطمئنی 1 شب به بعد هست
آخه من از 2 شب وصل میشم
امشب یه تستی بکنم ببینم