Since Samsung have not even mentioned the variable aperture in their promos, it's a fair guess the difference shouldn't be that huge.نقل قول:
همه جا اعلام کن که لنز متغیر پیکسون خیلیم خوب عمل میکنه
چه ربطی داشت؟؟!!نقل قول:
Printable View
Since Samsung have not even mentioned the variable aperture in their promos, it's a fair guess the difference shouldn't be that huge.نقل قول:
همه جا اعلام کن که لنز متغیر پیکسون خیلیم خوب عمل میکنه
چه ربطی داشت؟؟!!نقل قول:
ربطی نداشت خودشو ناراحت نکن
اونایی که باید بفهمن فهمیدن
گفته سامسونگ خودش اعلام نکرده و خیلی فرقیم نداره ... قبولنقل قول:
Since Samsung have not even mentioned the variable aperture in their promos, it's a fair guess the difference shouldn't be that huge
همین قدر که این دو تا با هم فرق دارن برای ما بسه :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نگفته فرقی نداره گفته اونطورم اختلاف زیاد نیست که ما به همین اختلاف کم بین پیکسون و ساتیو راضی هستیم
در ضمن این اقتدار سامسونگو نشون میده که واسه دوربینش چیز به این مهمی رو گزاشته و اعلام نکرده !
حیف که w880 نیومد ایران الان دیگه بحثی توی عکس و عکاسی نداشتیم
هر چند که همین پیکسون 12 هم کافیه (رقبا ضعیفتر از اون چیزی ان که دوستان بزرگش کردن)
اما خوب فکر کنم زور زیادی دارن میزنن این کمپانی های کپی کار غیر کره ای
چند سال دیگه به پایان تنفسشون نمونده
سامی (به قول دوستان) دیگه رو عکس کار نمی کنه مگه 8920 بیاد
فعلا فیلمبرداریه که ویو و گلکسی نمونه های بارزن
ادیت شد ...
AlamtabC جان ممنون...
ولی بهتره لینک بدید چون صفحه واقعا سنگین شده........
و اینکه مدل گوشیتون چیه ؟
سلامنقل قول:
باشه شرمنده به خدا
فراموش کردم بعدش که کوچیک کردمشون حجمشو کم کنم
- حالا تو Summary عکس ببینید بهتره
ساتیو فعلا بهترین دوربین را داره
I8510 هست؟نقل قول:
دوست خوب از کی کره ایی ها تولید کننده شدن اروپایی ها و امریکایی ها کپی کننده :18: خیلی حرف جالبی بودنقل قول:
سامسونگ برای نمونه همین Smile Shutter که تو دوربین هاش استفاده میکنه باید به سونی پول بده ، چون تکنولوژی توسط سونی کشف شده و خیلی از تکنولوژی های انحصاری دیگه مثل Sweep Panorama, Translucent Mirror Technolog, که توسط سونی کشف شده
نمونه های دیگه هم همین دوربین ZN5 و XT720
image pipe و ویا perfect touch و خیلی تکنولوژی های انحصاری دیگه دارن
image pipe برای HP هست و انحصارشو برای مبایل داده به موتورولا
الگورتیم های انحصاری عکاسی کداک و اینترفیسی مثل perfect touch کداک هم فقط توسط موتو میتونه استفاده بشه
فعلا وقت بدید قرارد خرید و اجازه استفاده از تکنولوژی صفحات OLED کداک توسط سامسونگ و ال جی خشک بشه.
خوب دیگه اینکه جای سوال نداره!!!معلومه که پیکسون 12 از همه بهتره...
تو عکاسی پیکسون 12 بهترینه . تو مقایسه gsmarena هم گفته شد که کیفیت عکسهای این گوشی از ساتیو بهتره . البته عکس فقط یک طرف ماجراست طرف دیگه فیلمبرداری که s8500 حرف اولو میزنه . فیلمهایی که باهاش گرفتم اصلا به فیلم موبایل شبیه نیست و با دوربین های فیلمبرداری رقابت میکنه
به جای این حرفا دست نگه دارید بزارید گوشی نوکیاN8 بیاد بعد تعیین وتکلیف کنید.
نقل قول:
حالا هروقت اومد...فعلا که نیومده.
نقل قول:
دوست عزیز Dell,sony,apple,IBM از تولیدات سامسونگ بهره میبرن نمیدونستی بدون 90 درصد از چیپ های گرافیکی رو سامسونگ میزنه سی پی یو دو هسته ای روی موبایل , 90 در صد از بازار OLED (کداک چی چیه حاجی درصدو ببین), بیش از 40 درصد nand flash , بیش از 30 درصد رم و ...
اکثر شرکت های قوی و به نام به سامسونگ وصل هستند در ضمن از سال 1938 سامسونگ شروع به کار کرده و تولید رو شروع کرده و سونی از سال 1946 حالا کی تولید کننده اس ؟
سامسونگ بزرگترین تولید کننده حافظه و بزرگترین تولید کننده ال سی دی و ال ای دی تو دنیاست
سامسونگ در سال 2009 در رتبه 19 جهان و بالاتر از سونی قرار گرفت و با این پیشرفت
تا چند سال دیگه جزو 10 برند برتر دنیا میشه این در حالی که ال جی تو 100 برند برتر دنیا نیست
این یعنی سامسونگ پرچمدار شرکت های آسیایی در تمام دنیا در زمینه Consumer Electronics
برای تمام گفته ها مستندات موجود می باشه : دی
تمام گفته های شما باعث نمیشه تو زمینه ی عکس تو ایران فعلا برندی به گرد پیکسون 12 برسه
N8 هم که گفتند دوستان در زمینه ی عکس با پیکسون قابل رقابت نیست منبع آرنا
و در زمینه فیلم در مقابل ویو با عرض عذرخواهی تفاله هم نیست
اینقدر از پیکسون ۱۲ تعریف میکنید خوب دوتا عکس گرفته شده باهاش رو بزارید تا همه روشن بشن که توی عمل هم مثل حرف خوبه.یا نه
نقل قول:
دوست خوب در مورد چیپست های گرافیکی چیپست ها تو تایوان تولید میشن و 3 شرکت انحصار تولید را دارن ATI ,Nvidia ,Intel
3DFX و S3 Savage هم هستند که تولیدشون خیلی پایین و از تکنولوژی کمپانی های بالا استفاده می کنند
این 90 درصد رو توضیح بدید لطفآ کیا هستن اگر منظورتو ممروی بورد ,GDDR ,و یا DRAM هست یعنی شما فرق بین GPU و مموری CLC رو نمی دونید
کدوم CPU مبایل منظورت اونی هست که برای آیفون زده یا آونی که برای خودش زده حواسم نبود هردوشن یکی هستند
معماری CPU که ARM architecture هست
هسته گرافیکش برای شرکت VideoLogic هست که همون PowerVR هست
سامسونگ در اینجا چیزی تولید نکرده فقط اسمبل کننده بر اساس نقشه ARM architecture
توی صنعت مموری که من خودم هم سامسونگ قبول دارم و بارها حتی دو سال پیشم گفتم مموری های سامسونگ و hynix عالی هستند
ولی شما فکر کردی کار تخصصی و تولید کردن یکی هست ،اینتل بزرگترین تولید کننده semiconductor و چیپست تو دنیا هست نمیتونه بیاد مموری بزنه یا جارو بریقی بسازه
ولی اگه بخواد اینکارو کنه سالی باید 2 مدل پروسسور تولید کنه....
بهترین آنn8نوکیا است هنوز نیاموده اما می آید و آشوب به پا می کند
برو تاپیکش اونجا میبینی...نقل قول:
ان 8 هم چیزی نمیشه
تازه گوشی جدید سامسونگ M8920 با زوم 3 اوپتیک توی راهه
یه چندتا سوال:
1- پیکسون فیلم برداریش چنده؟1280*720؟
2_فیلم برداری ام 8920 چقدره؟کسی خبر داره؟اخه توی تبلیغاش فقط زده 720 همین
اینجا در مورد بهترین کمرافون داره بحث میشه میخوایم اینجا مقایسه کنیم نه توی انجمن سامسونگ.نقل قول:
منبع ویکی پدیانقل قول:
پشت کارت گرافیک خودتون هم یه منبع دیگه البته اگه از مارک معتبری مثل گیگا یا ایکس اف ایکس یا پاورکالر استفاده میکنید
دوست من چند سالی میشه که سری RV از ATI رو سامسونگ چیپ های حافظه ش رو میزنه و همچنین سری های
مختلفی از Nvidia
در ضمن جی پی یو با تراشه یا چیپ حافظه که گفتم فرق داره چیپ تشکیل شده از ترانزیستور
که اهمیت بسیار زیادی تو کارت گرافیک داره
فکر کنم از همون ابتدا واضح مینوشتم دچار مشکل نمیشدیم
یعنی هر دو داریم یه حرف میزنیم
جی پی یو مثل سی پی یو تو پی سی هستش و دارای فرکانس
معماری هم درست اما مهم شرکت تولید کننده هستش که سامسونگ روی ویو و چندین مدل گوشی دیگه از سی پی یو ساخت خودش استفاده کرده مثل همون کارت گرافیک که شرکت های مختلفی بر پایه محصولات ATI یا Nvidia کارت گرافیک تولید میکنن که تو هر برندی امکان داره کیفیت بالا پایین بشه
در دنیای کنونی همه خواهان سرعت هستند و سامسونگ هوشمندانه به هدف زده است. فقط جهت اطلاع عرض شود که چیپهای حافظه بیش از 70 درصد کارتهای گرافیکی اصل و نسبدار موجود در بازار توسط سامسونگ تولید میشود
منبع Itna.ir
شرمنده تو رقم با OLED یه مقدار اشتباه شده بود
شرکتی موفق هستش که تو تمام زمینه ها فعالیت داشته باشه وقتی میگن الکترونیک یعنی همه چی
سامسونگ هم تو اکثر زمینه های الکترونیک فعالیت داره و بسیار هم موفقه
در ضمن اینتل هم خیلی کار درسته
شرمنده اما به همون Cameraphone برسیم بهتره
فقط اینو بدونین نمیتونین کمپانی های غولی مثل سامسونگ و ال جی رو ندید بگیرین سامسونگ داره پرواز میکنه اونم چقدر شکوهمندانه
پیکسون 12 D1 میگیره 8920 هم خیلی وقته اومده انحصاری واسه کره همون w880 دیگه
720p همون 720*1280 یا HD هستش
در ضمن گوشی 1080*1920 سامسونگ با سی پی یو دو هسته ای ساخت سامسونگ 2 گیگا هرتز و صفحه 4.3 با وضوح HD واسه سال آینده هم فراموش نشه
محیط بیرون :نقل قول:
کراپ
حالت میکروسکوپ :
کراپ
فلش :
عکس زیاده اگه خاسی بگو بازم بزارم
خوب اینجا ببینید:31:...منکه حرفی ندارمنقل قول: