آقا من یه lq 300 دارم خرابه کجا باید تعمییرش کنم ها ! ؟
Printable View
آقا من یه lq 300 دارم خرابه کجا باید تعمییرش کنم ها ! ؟
من خود لپتابو گرفتم 1490 و 60 تومن هم واسه گارانتی. یک موس هم روش داد. (به زور :31:)نقل قول:
راستی قرار شد رنکی که ویندوز داده رو هم بگی.
جعبش هم مثل مال من بود؟
راستی در مورد hp envy این دستگاه DVD رام نداره و اکسترنال هستش اونجوری کلی رو مخ هستش. من اونو از نزدیک دیدم. رنگش خیلی خوشمل هستش.( سبز ریقی:27:) مونیتورش هم full hd هستش. بدنش هم منیزیم. قیمتش هم 2500 بود (1ماه پیش) گرافیکش 5830 یا تو همین مایه ها بود. 16 گیگ هم رم داشت :18:
دوست عزيز اقا مهرداد من تاحالا 3 مدل اچ پي داشتم Dv5-dv6-hdx خداييشم بگم نسبت به تمام برند ها سرتره
سري انووي بئات مشكي رنگه
تفاوتش با اوني كه مي گي تو كارت صداشه و تجهيزات خاص صوتيشه.يه هدست بيسيم 220 دلاري هم داره .
مادربردش اصلاح شده و تا 16 رم داره با 4 تا رم.
اكسترنال بودن درايوش يه عيبه بززگه اما من استفاده اي ندارم كول ديسك و هارد پرتابل هميشه استفاده مي كنم.
عيب بزرگش داغ كردن وحشتناكشه.
من يك شنبه مي رم يه 2300 مي گيرم واسه تست
يه ايميل زدم به مهتاب لپتاپ ببينم اين تعهدي كه به شما دادن رو ميدن يا نه كه هنوز جواب نگرفتم.
ولي به شما دادن لابد به همه مي دن ديگه.
بازم مبارك باشه اقا حسام.
وضعيت جعبه لپ تاپ شمام عين مال اقا حميده؟
راستي اقا حميد لپ تاپ رو برگردوندي به حالت كاخونه اي 40 گيگ نرم افزار اچ پي كه گفته بودي هم برگشت؟
پاريشن بندي رو خودت كردي يا مهتاب؟
سلام
آره 40 گیگ نرم افزار ها هم برگشت. دقیقا مثل اولش شد. ولی یکم سرعتش اومده پایین . مخصوصا وقتی می خوای صفحه اینترنتی باز کنی.(با هر مرورگری) . البته من روش kaspersky نصب کردم که همه صفحات رو چک می کنه. و لپتابو هم کامل آپگرید کردم. فکر کنم نمی کردم بهتر می شد.(مادر بورد رو هم آپ کرد)
پارتیشن بندی رو هم خودم کردم با خود ویندوز .البته نذاشت درایو C کمتر از 200gig بشه. partition majic 8 هم روش کار نمیکنه. راستی وقتی restore point می گیرم کلی فضا اشغال می کنه.
یک مطلب دیگه اینکه با خود نرم افزار hp اومدم باتریشو تست کردم . عکس زیر رو نشون داد که نشون میده باتری واسه این سیستم افتضاحه و ضعیف است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
به خاطر انتي ويروس سرعت سيستم افت كرده يا اپگريدكردن؟
اين تست باطري 12 سلولي بود يا 6 فابريك؟
تست باطری 6 cell با قدرت 4200 mA بود.
فکر کنم به خاطر update شدن بود . چون خودش هم گفته بود حتما قبلش backup و restore point بگیرید.
ما فقط یه پیشنهاد دادیم:10:نقل قول:
نوشته شده توسط mehrdad092000
دست شما درد نكنه
شما بزرگواري كردين.:)
اپگرييد كردن همه چيز تاثير مثبتي هم داشت؟
من طب قاطلاعات قبليم مي دونم كه مدل GT230 بهتره
نه اصلا.نقل قول:
راستی نمی دونم چیو وقتی آپدیت می کنم دیگه internet explorer صفحه باز نمیکنه و yahoo messenger هم وصل نمیشه و kasper هم آپ نمیشه. فکر کنم یک پورت بسته میشه. ولی firefox همچنان میکاره.
فکر کنم واسه update security windows باشه. یکی دوتا فایل هم که نیست. همه رو برگردوندم. (البته اکثرش رو)
این رنک ویندوز hp2300 چی شد پس؟
منم اين مشكل رو داشتم اما مربوط به سيستمم نبود مسنجر.اينترنت اكسپلورر صفحش بسته مي شد.
اما فاير فاكس و اي دي ام مشكلي نداشت
يه چند باري كه با كارشناس فني اي اس پي دعوا كردم اين مشكلم حل شد.
بسته شدن پرت واسه اپديت كردنه يا ويروس؟كسپر رو افلاين اپ ديت كن ببين چه نتيجه اي مي ده.
هارد رو كلا فرمت كردي بعد با دي وي دي هايي كه گرفته بودي برگردونديش به حالت اوليه؟
نقل قول:
به خاطر ویروس نیست چون کسپرم آپدیت هست. وقتی اون حالت پیش میاد کسپر هم آفلاین up نمیشه.
به هارد دست نزدم . cd ها رو گذاشتم بعد کامپیوتر رو ریست کردم چندتا هم سوال جواب دادم. بعد خودش همه کارارو کرد . حدود 2 ساعت طولید.
ممنوننقل قول:
6.9
7.4
5.7
6.0
5.9
حمید جان این سریال دستگاه رو کجای سایت hp باید وارد کرد و گارانتیش رو فعال کرد میشه راهنمایی کنید
اين 2300 كه ايران اج پي داره چرا كانفيگش اين جوريه؟
---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
[HTML]http://www.falnic.com/shp/item/detail.aspx?c=805&lang=Fa[/HTML]
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:30 PM ----------
[HTML]http://www.falnic.com/shp/item/detail.aspx?c=805&lang=Fa[/HTML]
اینا دقیقا مشحصات 2190 هستش.
نقل قول:
مهندسی برو اینجا .
کد:http://www13.itrc.hp.com/service/ewarranty/warrantyInput.do?admit=109447627+1273579742592+28353475
من یه بازی رو درست و حسابی نتونستم روش اجرا کنم به نظر من که gt230 قوی تر هستش
تو سایت nvidia هم درایوری برای gt320 وجود نداره و میگه به سایت شرکتی که لپ تاپ رو خریدید مراجعه کنید ولی gt230 رو nvidia ساپورت میکنه
gta iv و splinter cell رو به خوبی اجرا نکرد
سلام
من کله صفحات رو خوندم الان فقط میخوام بدونم برم طرف این لپ تاپ یا نه؟
این قضیه جعبه یه مقدارمرددم کرده !!!!
دوستم که داره ما فکر میکردیم اوه چه رمی چه گرافیکی دیگه کم نمیاره بعد crysis رو نصب کردیم گذاشتیمhigh دیدم زکی
GTA IV هم شنیدم جواب نداده .
بعد این مگه led نیست ؟
پس چرا انقدر کیفیت تصویرش نسبت به سونی که lcd هست کمتره ؟
مونیتور معمولی دارهنقل قول:
از من به شما سراغ این مدل نرو.من 2170 دارم با این کانفیگنقل قول:
Cpu I7 720 1,6 up to 2.8
GPU Geforce 230m 1GB up to 2815MB
Ram 4GB ddrIII(2*2)
HDD 640GB 5400rpm
جالب اینجاست که ویندوز به سیستم من به ترتیب این امتیلزلرو داد:
7
7.4
6.4
6.4
5.9
گول اسم رم و گرافیک 2300 رو نخورین.
نقل قول:
با این کانفینگ اومدن مانیتور معمولی گذاشتن :41:
پس با این اوصاف باید رفت سراغ سری F سونی:27:
ولی تنها چیزی که هی منو میکشه طرف این رمش هست آخه 8 گیگ کجا استفاده میشه !!!
سری f فقط یه مودلش هست که از 2300 سرتره که بالای 2200 برات در میادنقل قول:
نقل قول:
کدوم مدل؟
من خودم نظرم رو f115 هست که 1700
قیمتشه تنها تفاوت ش با 2300 رمش هست که 6 gb
ولی مانیتورش 16 و full hd حداقلش مانیتورش تو ذوق نمیزنه حالا این 2200 چیه؟
سایت Notebookcheck بنچمارک 320 را کامل کرده و در رتبه 86 پایینتر از 230(رتبه 65)قرار گرفته.
در ضمن در توضیحات کارت گرافیک 320 نوشته که بازی های مثل Crysis را می تونه به صورت روان روی Low بازی کرد در حالی که برای 230نوشته که می شه همین بازی را روی Medium به صورت روان بازی کرد.
این دوستمون هم این مطلب را متوجه شده
نقل قول:
من یه بازی رو درست و حسابی نتونستم روش اجرا کنم به نظر من که gt230 قوی تر هستش
تو سایت nvidia هم درایوری برای gt320 وجود نداره و میگه به سایت شرکتی که لپ تاپ رو خریدید مراجعه کنید ولی gt230 رو nvidia ساپورت میکنه
gta iv و splinter cell رو به خوبی اجرا نکرد
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-320M.25099.0.html
این متن انگلیسی توضیح در مورد 320 :کد:http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-230M.17646.0.html
The performance of the GT 320M is nearly on a level of the old GeForce 9600M GT (altough the 9600M GT features 32 shaders). Demanding Direct X 10 games like Crysis or Dirt 2 can only be played in low details fluently. Older games like Left 4 Dead can be played with high details fluently. More game benchmarks can be found below.
این متن انگلیسی در مورد 230 :
The performance of the middle class gpu GT 230M should be somewhere between the GeForce GT130M and the 9700M GTS and below the GT 240M because of the lower clock rate. Demanding DirectX 10 games like Crysis should run fluently in medium details. Older or less demanding games should run in high detail settings and high resolutions.
اگه گرافیکش 1gb dedicate بود بخر ولی با 512 کاری نمیشه کردنقل قول:
اگر nvidia درایور جدیدی برای gt320 ارائه بکنه من فکر میکنم اون موقع قضیه فرق بکنهنقل قول:
تو خود سایت hp که برید یه جز یک مدل قدیمی خبری از gt230 نیستش و دیگه رو i7 شما باید gt320 رو انتخاب کنید
به نظر من رو اولین درایور جدیدی که ارائه بشه مشکل حل خواهد شد
من دیشب call of duty modern warfare 2 رو در بالاترین حد گرافیکش 1280*720 و همه گزینه ها رو هم روی extra گذاشتم و هرچیزی هم بود on کردم به راحتی اجرا داد
اما در مورد splinter cell : conviction قبل از اینکه بازی رو اجرا کنم پیغام میده که gt320 رو ساپورت نمیکنه و میگه میخوای ادامه بدی در هر صورت وارد بازی میشه ولی با آخرین رزولوشن رو low به خوبی میشه بازی کرد
البته من زیاد بازی نمیکنم فقط خواستم تستی کرده باشم
آقا حمید Crysis رو خیلی خوب روی رزولوشن بالا و high اجرا کرده البته نمیدونم کدوم Crysis رو اجرا کرده فکر میکنم Crysis دوشماره دارهنقل قول:
سلام ...
دوستان اون امتیازاتی که سایت nootbookcheck برای gt320داده روی لپتاب asus بوده و کانفیگ ضعیفی نسبت به hp 2300 داره.
من crysis war head رو در رزولیشن 1366 در حالت gaming بازی کردم . فقط وقتی روی anti alising 16Q قرار داره وقتی دو تا انفجار همزمان رخ میده یکم مکث میکنه. ولی وقتی روی anti alising 4x باشه همه چیز روان اجرا میشه.
دوستان بین این مدل ها dv6-2190 و 2170 و 2100 و 2300 کدوم سبکتره ؟
اصلان دوستانی که از این مدل ها استفاده می کنن می تونن اونو راحت حمل کنن مثلا به دانشگاه و اینا ؟
نه دوست عزیز.
لپتاب های سنگینی هستند. مخصوصا که شارژر گردن کلفتی هم داره. کمر شکن هستش.
جدیدا شرکت hp یک path برای bios این لپتاب ارائه کرده که گرمای درون لپتاب رو مدیریت می کند.
شرکت مهتاب لپتاب این اپدیت رو با پذیرش ریسکش برای کسانی که ازش hp 2300 خربدن به صورت مجانی انجام میده.
راستی من که دیروز نصب کردم واقعا تاثیرش محسوس بود.
مگه خطر داره که ریسکش رو بپیذیریم ؟نقل قول:
خودمون نمیتونیم بریزیم برا من سخته تا اونجا برم اسم برنامش چیه؟
salam doostan
chon ziad vaght nadaram too net basham pingilish minevisam
arz be khedmate doostaye golam ke man dirooz raftam 2300 begiram az mahtablaptop vase yeki az doostanaam
ama khode forooshande azash tarif nakard goft bedard nemikhore
ta jaii ke edea mikard toshiba sar taree
ba oon hame tarifi ke az mahtablaptop shenidam vaghan eftezah bood oon harfa
na 2300 dasht in harfe na toshibaii ke eda kard az 2300 kheyli kheyli behtareeeeee
dar zemn modaii shod hp in modelo faghat vase mahtablaptop zadeeee!(man ke aslan bavaram nashod
man nazaram az in model bargasht va kharid kardan az bazare ir ro be kasi tosie namikonam age khodam bekham begiram miram namayandegi hp dubai
inam arz konam khedmatetoon, man 5shanbe jonoobe keshvar boodam
ye hp ba hamoon moshakhasato 650 midadan
test mikard midad behet be doone garanti
man bikhiale in model shoda
az bare khodamam ke shanbe resid hich kodoomo vase khodam var nadashtam
خوب شد اون توشیبا رو نگرفتی. چون وقتی من اونجا بودم اونو دست دوم البته طرف می گفت 10 روزه کار کرده از کسی خرید.
راستی 1 hp با همان مشخصات بعید است اون قیمت باشه. آدم باید منطقی باشه.
والا از اين كه پا شدم اومدن تهران واسه خاطر اون شركت پشيمونم
البته نرفتم اونجا قبل از اين كه پول از حسابم بگيرم زنگ زدم بهشون اونام اونجوري گفتن.
اما در مورد قيمت من 200 تا لپ تاپ با كانفيگ بالا سفارش داده بودم 3 تاشو برگشت دادم واسه خاطر جعبشون كه تو بار اسيب ديده بود. كلش واسم زير 150 تومن در اومد.
من رو هر كدوم 50 تومن سود دادم به طرفم هزينه بار و سود طرف.قيمت خريد من 40 تا 60% قيمت فروش اينجاست.
اچ پي ظاهر dv6t رو تغيير داده 4 رنگ داره شكل ظاهريشم شده شبيه envy.كيبرد كامل حذف شده و ....
اوني كه گفتم 650 مي دادن رو اگه قرار بود بخرم زير 500 مي گرفتم چون جنس قاچاق بود كه مستقيم از طرف داشت خريداري مي شد..
اما قيمت از اونجايي كه لپ تاپا همه چيني هستن و سفارش خاور ميانه نه اروپا و امريكا پس انتظار نداشته باش قيمتا به اين زيادي باشه.
در ضمن ما تحريميم پس طبق روال معمول وارد نمي شه!
آخه گفتی با کانفیگ 2300 اون قبمت منم واسه همین گفتم بعیده
امروز با پشتيباني يكي از سايتا چت كردم.(بست باي.اي ار)
دمش گرم چه وقتي گذاشت جواب تمام سوالامو داد
جديد ترين مدل وارداتيشون با قيمت 1320000 كانفيگ مشابه 2300 داره بجز رم كه 4گيگ داره البته دي وي 6 منظورمه.
بلوري خواستم گفتن با 40 تومن اضافه مي كنن اما 2x كه سرعتش كمه واقعا
در مورد 2300 هم گفتن اين مدل به سفارش امريكا و اروپاست نه مهتاب لپ تاپ
از كارت گرافيك خيلي تعريف كردن با اين كه اون زمان هيچ مدلي با 320 نداشتن اما پيشنهاد دادن دنبال 320 باشم نه 230 . قبلا ازشون خواسته بودم يه سري اطلاعات راجع به 2300 واسم پيدا كنن
در مورد ارتقا رم هم تا يه ماه اينده امكانش نيست تو ايران رم 4گيگ با باس 1333
امكان وارد كردن سري جديد اچ پي هم كه ديزاين متفاوتي با مدلاي موجود تو كشورمون داره رو هم پرسيدم كه گفتن امكانش زياده
خودم رفته بودم خريد جز چند تا نمونه تو دوبي نديدم.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
راستي اين يادم رفت بگم گرافيك مدلاي جديد تر وارداتي 320 ام هست
البته الان تمام مدلاي سايت اچ پي اي تي اي داره نه جيفرس
مدل های جدید هم روی سایت hp قرار گرفتن دیگه خبری از nvidia نیستش تمام مدل های جدید ati شده
اره جيفرس فعلا حذف شده.اما اين مدلا عاقبتش معلوم نيست 2 ماه ديگه سايت اچ پي بايد ديد وضعيتش چطور شده
اي تي اي نسبت به جيفرس كمتر گرما ايجاد مي كنه
اما تغييري كه من ديدم مانيتور بوده كه مولتي تاچ شده + ريموت كه حذف شده از بعضي سري ها+ديزاين بدنه كه داره شبيه ان وي مي شه+منفذ هاي جريان هوا+بازم مانيتور بوده كه كيفيتش بهتر شده+حذف كليد اعداد از كيبرد+كارت گرافيك كه اي تي اي شده
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
تاچ پد مولتي تاچ چند كاره رو فراموش كردم
بچه ها اگه من بخوام hp 2300 خودمو که یک ماه کار کرده رو بفروشم ، چند می خرن؟
به پولش نیاز دارم.