بله تو یه سایت زده داره ولی se رو اگه منظورتون اونیه که 228 واحد کودا داره نه هنوز تازه انویدیا زده به جای 450 یه رغیب برای 5770 درست کردهنقل قول:
Printable View
بله تو یه سایت زده داره ولی se رو اگه منظورتون اونیه که 228 واحد کودا داره نه هنوز تازه انویدیا زده به جای 450 یه رغیب برای 5770 درست کردهنقل قول:
بله سری gs موجودهنقل قول:
کد:http://shobtech.com/Products/gainward/GTX%20460%20GS%201G%20D5/GTX%20460%20GS%201G%20D5.aspx
خیلی قیمتش تفاوت نداره در حد 5 تا 10 تومن
gt 430 تو بازار ایران هست؟ حدودا با چه قیمتی؟
SE منظورم همون مدل استانداردش هست که اورکلاک نشده و گلدن سمپل نیست .نقل قول:
-----
ممنون نیما عزیز
ببخشید دوستان میخواستم ببینم قیمت GigaByte GTX460 SOC چنده؟
الان تو ایران هست؟
من که تو بازار ندیدم، امروز رفته بودم.
کلن مدل تنها مدل اورکلاک شده یه Asus بود که چنگی به دل نمیزنه و تنها یکمی اور شده و مصرف برقش رو دستکاری کردند به قیمت 320.
در رویوهاش هم خیلی بالاتر از مدل رفرنس نبود.
دوستان اگه مدل های اورکلاک شده خوب تو بازار سراغ دارند اعلام کنند.
دوستان یه سوالی من داشتم
بین برند های موجود بازار برای خرید 470 کوم رو پیشنهاد می کنید
من یه مدل گین وارد دیدم تو لیون کامپیوتر با 2 تا فن با برد قرمز 366 اما مدل evga با برد ریفرنس زده بود 386 حالا کدوم بهتره
کارت الان خودم gainward بود راضی بودم تو این 3 سال ازش حالا شما واسه 470 چه برندی پیشنهاد میدین؟؟؟
سلام.نقل قول:
دوستان یه سوالی من داشتم
بین برند های موجود بازار برای خرید 470 کوم رو پیشنهاد می کنید
من یه مدل گین وارد دیدم تو لیون کامپیوتر با 2 تا فن با برد قرمز 366 اما مدل evga با برد ریفرنس زده بود 386 حالا کدوم بهتره
کارت الان خودم gainward بود راضی بودم تو این 3 سال ازش حالا شما واسه 470 چه برندی پیشنهاد میدین؟؟؟
برندEVGAبرند انحصاری شرکتNVIDIAهست ومسلماًبهتره وهمیشه توصیه میشه مارک گیگا به هیچ عنوان توصیه نمیشه مارک ایسوس هم بعد ازRVGAبهترینه.
EVGA رو قبول دارم ولی چرا Gigabyte توصیه نمیشه؟نقل قول:
سلام.
برندEVGAبرند انحصاری شرکتNVIDIAهست ومسلماًبهتره وهمیشه توصیه میشه مارک گیگا به هیچ عنوان توصیه نمیشه مارک ایسوس هم بعد ازRVGAبهترینه.
قیمت بالا راندمان کم گارانتی مسخره وگرون فروش بیشتر دیگه محدودیت ها اجازه نمیده...نقل قول:
EVGA رو قبول دارم ولی چرا Gigabyte توصیه نمیشه؟
دلیل اصلیش:
به قیمتش نمی ارزه قیمت واقعی محصولاتش100هزارتومن پایینتر ازاین قیمتهاست.
گینوارد هم بد نیست، گارانتیش هم شاب هست.نقل قول:
------------------------
منم موافقم، این گیگا هم یک سری محصولات رو بیخودی گرون میده، 6850 رو میداد 350!!! یعنی 100 تومن بالاتر از قیمت.
امروز بازار بودم 6870 رو قیمت کردم 320 میداد تو رضا هم سافایر هم اچ آی اس
470 و هم هر کسی هر چی دوست داشت قیمت می دادن چرا کارت های انویدیا الان اینقدر پرت قیمت میدن برد ریفرنس رو مارک inno3d از 370 قیمت می دادن تا 470 مارک ایسوس و زوتاک
حالا کلا گیجم که چی بخرم مسئله اینکه که آی آیا این اختلاف قیمت حداقل 50 تومانی برای Tesselation و فیزیک ارزش داره یا نه ؟؟؟؟
سلام بچه ها کارت gt440 اومده بيرون؟الان تو بازار هست؟ اگه هست قيمتش چقدره؟
سلام . من 2 ماهه nvidia 470 gtx gainward خریدم راضی هستم. اون موقع 430 هزار تومان خریداری کردم.البته این مدل برای اورکلاک جواب میدهد.همونی که 2 فن دار هستند. مشکلی نداره. اینرا فراموش نکنید .فقط این سایت آپدیت درایور هاشو بدون فیلتر برای همه قابل دانلود می باشد. الان چند وقتیه nvidia ایران را تحریم کرده و نمی توان آپدیت driver ها را از شرکت بگیرید. فقط یادتون نره حتما نرم افزار exper tools را دانلود کنید برای تنظیم سرعت فن کارت گرافیک و غیره بسیار عالیه. البته فراموش نکنید از این مدل به بعد مثلا 580 کارت گرمیه. وباید کیس خنکی داشته باشید. هم اکنون من با سه فن هیچ مشکلی تو دمای کارت ندارم.
اتفاقا سری 500 در ضمینه دما بسیار بهتر از سری 400 ظاهر شدن...نقل قول:
سلام . من 2 ماهه nvidia 470 gtx gainward خریدم راضی هستم. اون موقع 430 هزار تومان خریداری کردم.البته این مدل برای اورکلاک جواب میدهد.همونی که 2 فن دار هستند. مشکلی نداره. اینرا فراموش نکنید .فقط این سایت آپدیت درایور هاشو بدون فیلتر برای همه قابل دانلود می باشد. الان چند وقتیه nvidia ایران را تحریم کرده و نمی توان آپدیت driver ها را از شرکت بگیرید. فقط یادتون نره حتما نرم افزار exper tools را دانلود کنید برای تنظیم سرعت فن کارت گرافیک و غیره بسیار عالیه. البته فراموش نکنید از این مدل به بعد مثلا 580 کارت گرمیه. وباید کیس خنکی داشته باشید. هم اکنون من با سه فن هیچ مشکلی تو دمای کارت ندارم.
دقیقآ همینطوره.تو سری 400 فقط 460 کارت نسبتآ خنکی است.470 و 480 تقریبآ بخاری برقی هستند.اما سری 500 ها بخصوص 580 واقعآ خنکه.:46:نقل قول:
سلام بچه ها خوبین ؟
چند تا سوال داشتم
ابتدا این صفحه را ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب
من gt460 را میبینم که در بالاها به سر میبره
و از ati radeon 4870 x2 هم بالاتره
این ریتینگها واقعی هستند جریان چیه ؟
قیمتش نزدیک 230 هست واقعا انقدر کارایی داره ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز!
شاید جای سوال اینجا نباشه اما موضوعی دقیقا در رابطه با این سوال پیدا نکردم و موضوع جدیدی هم باز نکردم و سوالم رو در اینجا بیان کردم!
1.دوستان عزیز کارت گرافیک 512 مگابایت 8500 بهتره و در اجرای بازی ها خوبه یا اینکه 1گیگ GT210 !؟
2.جی تی 210 یهتره یا 9500؟
سلام فکر نمی کنم برای بازی های جدید این کارت ضعیفی باشه. چونکه بازیهای جدید بیشترشون directx 11 ساپورت میشه.یک کارت ati radeon5750 یا 5770 بهتره. و قیمتش مناسبه.تا 8500نقل قول:
سلامنقل قول:
خوب در مورد 460 هم این تست درست هست
و کارت شما رو بیشتر با 5830 و 6850 مقایسه می کنن که از این دو کارت بهترهکد:http://www.anandtech.com/bench/Product/174?vs=180
اون تستها اشتباه نوشته 4870x2 اونقدر هم ضعیف نیست با 5870 و 470 gtx و ... مقایسه میشه
کد:http://www.anandtech.com/bench/Product/174?vs=162
سلام.
ببخشید کارت geforce gt 440 به بازار اومده؟
اگر هم اومده قیمتش چند هست؟
دوستان به من گفتن براي اجراي بازي هاي 3dروي pc يه كارت nvidia gtx 460 كه حدود قيمتش 250 تومنه و يه led 3d 120 hz كه كمياب هستس +يه كيت 3d nvidia ميخواد مخواستم نظرتون را بدونم كه راهنماييم كنيد كه ايا درست گفته و اصلا توبازار اينا هست و حدود قيمتشون چقدره؟ وايا خود بازي هاي3d pc هستن يا بازي مخصوص ميخواد؟؟ مرسي
سلام كمك دوستان به من گفتن براي اجراي بازي هاي3d رويpc بدون عينك بايد يه كارت گرافيك gtx460 nvidia كه حدود قيمتش 240 تومن هستش و يه led 3d 120 hrz كه كمياب هستش و يك كيت 3d nvidia بايد بخرم نظر شما را ميخوام بدونم راهنماييم كنيد كه ايا واقعا سيستمي تو بازار هس كه بازيهاي pc را 3d اجراكرد؟شما چه مدل هايي براي 3d پيشنهاد ميكنيد ؟ايا همه بازي هاي pc قابليت 3d را دارن فقط بايد سيستم خوب باشه كه نشون بده يا نه بازي هم بايد مخصوص باشه؟خواهش ميكنم اگر اطلاع داريد بگيد چه مدل هايي بايد بخرم كه 3d نشون بده و حدود قيمتش هم چقدره؟ مرسي
سلامنقل قول:
اره اومده. حدود 130 هزار تومنه
سلام.فردا قراره سفارش کارت گرافیک بدیم.الان 430gt 2g ddr3 128bit دارن.شما تا 160،170 چی پیشنهاد میکنین.
250gts چنده؟
چرا وقتي يه فايله 3d رو با كابل از رو لبتاپ(f134) رو 3d tv پخش ميكنم ارور ميده كه خروجيه شما ديجيتال نيست
مگه كارتاي گرافيكه gt425 قابليت htcp ندارن؟؟
سلام.
من یک گرافیک GeForce GT440 GDDR3 OC brand Gigabyte دارم می خوام بدونم که آیا این گرافیک مشکل خاصی داره؟!
آخه به این گرافیک یک مانیتور LG LED 19" E1941S وصل هستش! که در ویندوز 7 در بخش رزولوشن هیچ رزولوشنی رو بصورت Recommended نمیشناسه! خلاصه اینکه در داخل بعضی از بازی ها هم مانیتور اررور Out Of Range میده!
بر روی 60Hz و ... هم تست کردم!
درایور کارت خودت رو دانلود کن ببین درست میشهنقل قول:
فقط ببین کدومش مالکارت خودت هست..
کد:http://uk.gigabyte.com/products/list.aspx?s=43&p=52,53@53,62&v=1,1@2,13#3
دوست عزیز GT440 OC Gigabyte چه پاوری می خواد؟!
پاور من Green 380 هستش؟! به نظر شما کمه یا اینکه خوبه؟!
مینیمم پاور برای این کارت 400 وات هستنقل قول:
کد:http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3746
پس بنابراین دوست عزیز نظر شما اینه که این سیستم که خودم Assmble کرده ام از لحاظ پاور ضعف دارد؟! درسته!؟
یعنی اینکه در بازی ایی مثل کرای سیس 2 گیر می کنه مشکل از همین پاور هستش!
پس سریعا پاور رو عوض کنم!
سیستم رو یک هفته هستش جمع کردم!
ببخشید این Physx که کارتهای انویدیا دارن چه جوریاس ؟ یعنی دقیقا چی کار می کنه ؟ خب کارتهای ای تی ای که ندارن اینو مشکلی تو بازی دارن ؟
نه دوست عزیز مشکلی نیست . یه تعداد از بازی ها هستن که تحت PhysX تولید شدن . یعنی اگر اون بازی رو با انویدیا بازی کنی یک سری دیتیل ها و جزییات بیشتر رو در بازی داری . مثلا تیر که میزنی پوکه گلوله روی زمین پخش میشه و از اینجور افکت ها . که معمولا با افت فریم در بازی همراه هست .نقل قول:
بچه ها من می خوام 1 کارت گرافیک Gigabyte Geforce Gtx 460 بخرم بودجم 300 فا 330 اینا هستش میخواستم بدون این گرافیک خوبه
قیمتش چنده
چیز بهتری گیرم میاد؟
شما با 300 تومان میتونید GTX 560 Ti غیر رفرنس تهیه کنید که از GTX 470 هم قویتر میشه...نقل قول:
تایید میشه.نقل قول:
نقل قول:
آقا الان دقیقا چی شد ؟
یه لطفی کن به ترتیب قدرت اینا رو مرتب کن ... ممنون
460
470
480
560
560Ti
نقل قول:
با سلام
لطفا برای قیمت فقط در تاپیک زیر پست بدهید.
با تشکر.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=264772&page=450
-460نقل قول:
-470-560 (کمی 470 قویتره)
GTX 560 یه کم توضیح لازم داره، فرکانس هسته این کارت در برند های مختلف شبیه به هم نیست و بسته به قیمت و طراحی کولینگ ممکنه بالاتر از حد معمول باشه... پس حواستون با این یک مورد باشه که قدرتش با توجه به فرکانس متغیره.
-GTX 560 Ti
-GTX 480
موفق باشید.
نقل قول:
تایید میشه.
البته 560TIسری های آور شده هم داره که یه نمه از 480 بالاتره(در تایید حرف عرفان)