نه نمیشهنقل قول:
فقط ماشین هایی که میخرید میرن تو پارکینگ
Printable View
نه نمیشهنقل قول:
فقط ماشین هایی که میخرید میرن تو پارکینگ
سلام
بازی به صورت windowed هست و فول اسکرین نمیشه:13:
درایور کارت هم نصبه
کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟
ممنون:11:
Alt+F4 بزن ببین درست میشه یا نهنقل قول:
نه متاسفانه:41:نقل قول:
ورژن درایور 301.42 بسه دیگه برای این بازی؟
آقا من یه مشکلی دارم وقتی دارم دمو بازی رو میبینم یهو وسط دمو صفحه سیاه میشه انگار که می خواد ریست شه ولی هیچ اتفاقی نمیفته و هیچ کاریش نمیشه کرد تا که دستی ریست کنم میشه کمک کنین مشکل چیه
تو سی دی علاوه بر کرک یه فولدر به دپوت هم بود که من او ن هم کپی کردم ممکن از اون باشه؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنین
تو تنظیمات بازی بعد از اینکه full screen فعال کردی دکمه E رو بزن بعد yes رو بزن بعدش backspace اگه دوباره سوال پرسید که تنظیمات جدید رو سیو کنه یا نه no رو بزننقل قول:
منم این مشکل رو داشتم اینجوری حل شد
ممنون ولی وقتی فول اسکرین رو فعال می کنم سریع میره به قسمت keep changes و دیگه نمیذاره E رو بزنمنقل قول:
( فایل پیوست رو دانلود کنین دیده میشه )
سلام احتیاجی به این کارا نیست alt+ ENTER رو بزن حلهنقل قول:
فک کنم یه برنامه ای باز باشه که اجازه نمیده فول اسکرین بشه مثل آنتی ویروس و... چون که برای من با آنتی ویروس مشکل داشت تا زمانی که فعال بود بازی فول اسکرین نمیشد
یه بار تمام برنامه ها رو با task manger ببند وارد بازی شو و دوباره امتحان کن
ممنون از همه دوستانی که کمک کردن
با alt + enter وارد فول اسکرین میشد ولی همون موقع به حالت قبلش بر می گشت
مشکل از نرم افزار Bright Window مانیتورای ال جی بود
بستمش حل شد
اصن انطور ک انتظار داشتم نبود !
حرکات و دویدنش ک مصنوعیه ...NPC ها افتضاحن ! فیزیک بازی اصن قابول قبول نیس ...اتمسفر بازی هم تعریفی نداره ...،گرافیکش عالیه ولی اصن نمیتونه با اتمسفر بازی جوردربیاد ...، Mission ها هم تا الان خیلی بچگونه بودن ، به هرحال از الان نظر دادن درس نیس ولی امیدوارم رفته رفته درس شه !
حمید جون بخدا کشتی مارو با این کلمه ... روزی چندبار استفاده میکنی ؟نقل قول:
.اتمسفر بازی هم تعریفی نداره ...،
اگه جای این کلمه یه ذکری چیزی بگی بخدا ثوابش بیشتره :39::31:
:31: , بازیی ک اتمسفرش خوب نباشه به هیچ دردی نمیخوره !نقل قول:
حمید جون بخدا کشتی مارو با این کلمه ... روزی چندبار استفاده میکنی ؟
خیلی عجیبه اتمسفر نداره؟نقل قول:
وقتی بارون میاد احساس میکنم زیر بارونم وقت غروبش که محشره بازارچشو که نگو ...
نمیدونم شاید اینایی که من گفتم اتمسفر نیست.........!!!!
دوست عزیز بی انصافیه در مورد بازی اینطوری بگیمنقل قول:
به نظر من همه ی اون چیزایی که شما گفتید نقطه ی مثبت بازیه .جوی که بازی داره خیلی خوبه واقعا ادمو درگیر میکنه!! شهر هنگ کنگ توی شب واقعا زیبا کار شده
mission ها هم درستع کمی بچگونه به نظر میرسه ولی خیلی متنوع هستن
در مورد فیزیک بازی میتونم بگم اره جالب نیس
حمید با نظراتت تقریبا کاملا مخالفم D:نقل قول:
اصن انطور ک انتظار داشتم نبود !
حرکات و دویدنش ک مصنوعیه ...NPC ها افتضاحن ! فیزیک بازی اصن قابول قبول نیس ...اتمسفر بازی هم تعریفی نداره ...،گرافیکش عالیه ولی اصن نمیتونه با اتمسفر بازی جوردربیاد ...، Mission ها هم تا الان خیلی بچگونه بودن ، به هرحال از الان نظر دادن درس نیس ولی امیدوارم رفته رفته درس شه !
ضعیف ترین بخش بازی گرافیکشه .
البته یه چیزی رو بهت بگم .ببین کلا این بازی شروع کند و بسیار خسته کننده ای داره . اما از وسط بازی به اینور که برادر wei میشه یه رد پل بازی روی دیگشو نشون میده .داستان بسیار جذاب میشه ، گیم پلی سریع میشه و بخش هایی که با اسلحه هستیم بیشتر میشه ،. صدا گذاری بازی عالیه ، گیم پلی خیلی خیلی خوبه ( البته هیچ چیش از خودش نیست و همه ویژگی هاشو از اینور اونور گرفته ) داستان هم همونجور که گفتم بسیار بسیار خوبه .
بعده مدت ها اولین بازی هست که می خوام براش یه نقد کامل بنویسم و البته بعدخه مدت ها اولین بازی هست که ارزش پولی که براش دادم رو داشت ( البته اینم بگم الان دیگه فروشنده ها با توجه به وضعیت دلار قیمت بازی ها رو دو برابر کردن ، ساله پیش بازی تا 90 تومن هم گیر میومد الان دیگه بازی زیره 150 پیدا نمیشه ( حداقل تو پایتخت که من ندیدم ))
من که هنوز بازی رو نگرفتم!
پی سی دی تازه گذاشته سرعتشم افتضاحه!
بازی خوبیه
برام خاطرات Jet Li Rise To Honor رو زنده می کنه
توی گیم نت با PS2 خیلی با اون بازی حال کردم:40:
درسه ...،Presentation و شروع بازی اصن جالب نیس..منم گفتم ک درس نیس از الان نظر بدم ولی بعضی چیزا با پیشرفته بازی بازم درس نمیشن ..مثلا همین NPC ها ...حرکات مصنوعی ... Facial expression مصنوعی! طراحی ضعیفه ماشینا ! خود Driving بازی هم ایراد داره با اتوبوس دریفت میزنه !نقل قول:
حمید با نظراتت تقریبا کاملا مخالفم D:
ضعیف ترین بخش بازی گرافیکشه .
البته یه چیزی رو بهت بگم .ببین کلا این بازی شروع کند و بسیار خسته کننده ای داره . اما از وسط بازی به اینور که برادر wei میشه یه رد پل بازی روی دیگشو نشون میده .داستان بسیار جذاب میشه ، گیم پلی سریع میشه و بخش هایی که با اسلحه هستیم بیشتر میشه ،. صدا گذاری بازی عالیه ، گیم پلی خیلی خیلی خوبه ( البته هیچ چیش از خودش نیست و همه ویژگی هاشو از اینور اونور گرفته ) داستان هم همونجور که گفتم بسیار بسیار خوبه .
با اتمسفرشم مشکل دارم ! دی !
یعنی شما برعکس اینا فک می کنید : NPC ها ...حرکات مصنوعی ... Facial expression مصنوعی! طراحی ضعیفه ماشینا ! ،نقل قول:
به نظر من همه ی اون چیزایی که شما گفتید نقطه ی مثبت بازیه
؟؟؟؟
اتمسفر ک نمیشه نداشته باشه ! شما فقط از یه طرف میبینی قضیرو ..من بارونشو ندیدم فعلا ،ولی روزاش اصن حس بودن تو Hong-kong رو نمیده به آدم ....شباش بازم بهترن ولی درکل بهتر میتونس بشه ...نقل قول:
خیلی عجیبه اتمسفر نداره؟
وقتی بارون میاد احساس میکنم زیر بارونم وقت غروبش که محشره بازارچشو که نگو ...
نمیدونم شاید اینایی که من گفتم اتمسفر نیست.........!!!!
منتظر کرک اصلاح شده هستم نسخه اولی nuke بود
یه سوال
وقتی با میخواید دعوا کنید چه جوریه؟
چون من در Xbox همش ضربدر میزنم ولی بازم اونچنان تاثیر نداره.همینطور برای جا خالی دادن و این حرفا و سریع میمیرم.
نحوه دعوا کردنش باید چه جوری باشه؟
وقتی دور دشمناتون قرمز میشه از کلید زرد رنگ یا همون Y استفاده کنیننقل قول:
اگه X رو هم نگه دارین ضربه محکم می زنه
سلام وخسته نباشید فراوان ببخشید این بازیه پوکر چه طوریه چون در یکی از مراحل این بازی باید پوکر بازی کنسم که من هیچی از پوکر نمیدونم لطفا یکی من را ارهنمایی کند.
من پوکرم خوبه ولی هنوز نرسدم رسیدم می گم! :31:
اونایی که بازیرو تموم کردن
محتوای مخفی: .
ببخشید من بعد از اونجایی که دوستش با همسرش کشته میشن بعد اون یارو می بریم بیمارستان و بعد سوار ماشین میشیم روی موبایل یک علامت مثاث شکل میاد و به نقط وسط رسیدم ولی ولی داخل موبایل میره روی قسمت اول دکمه رو نگه می دارم می ره ک قسمت دیگه که یک زن داره جیغ میزنه باید چه کار کنم اونجا!!!!؟؟؟؟
توی مبارزه ها کم میاره:13:
سه ساعت همینجوری داری X رو می زنی اصن تکون نمی خوره:41:
دوست عزیز انجام این بازی تو بعضی نقاط با جاهای دیگه متفاوته ولی نوعی که من بلدم اینجوری که مثلا شما چهار نفر هستید و یک نفر که کارتهارو به شما میده برای انجام این بازی شما دو یا سه دست بستگی داره کارت نیاز دارین حالا اون شخصی که دسته های کارت رو به شما میده سری اول پنج تا به هر شخص میده و پنج تا کارت هم به صورتی که دیده نشه روی میز قرار میدن تو این حالت شما سه تا فرصت دارین که بازی رو به ضرر یا نفع خودتون تموم کنین.اگر بازی تفریحی باشه که هیچ ولی اگر به صورت قمار باشه یه مبلغی به صورت پایه روی میز قرار میگیره حالا شما سه تا انتخاب برای بازی کردن دارین یا بگین بعدی یا خودتونو حذف کنین که در این صورت اون مبلغ پایه رو باید از جیب بدین و یه حرکت دیگه که میشه رو نوبت دوم مبلغ رو بیشتر کنین.شرایط بردن تو این بازی طوریه که اگر برگه های دست شما به نوعی با برگه های رو زمین حالتهایی رو تشکیل بدن که باعث پیروزی شما میشه و این حالتی که تمام برگه های پشت و رو روی زمین رو نمایان کنیم.شرایط بردن البته زیادن ولی من چندتاشونو بلدم:نقل قول:
1-اگر برگه ها به ترتیب باشن مثلا:تو دست شما شاه و بیبی دل هست و روی زمین مثلا سرباز و ده دل هست.
2-اگر تعداد برگه های دست شما سه نوع از یک مدل و تعداد برگه های پشت رو هم همون سه نوع باشند مثلا شما تک سه هفت خشت دستتون هست و روی زمین هم به همون تعداد از خشت باشه اگر کسی بیشتر شما نداشته باشه شما برنده این.
3-اگر شما از یک مدل کارت به صورت جفت فرد یا زوج داشته باشین مثلا دست شما نه و هفت دل و برگه های پشت و رو پنج و سه دل باشند.
همونطور که گفتم شرایط بردن زیادن و هر کدام هم اسم خارجی خاصی دارند مثلا یکیشون Royal Flush هست و البته بعضی اوقات شرایط مساوی بین دو یا سه نفر پیش میاد که در این حالت پول به طور مساوی بین همه تقسیم میشه.
سلام به دوستان!!
من بازی رو نصب کردم،ولی الان هر کاری میکنم تنظیمات گرافیک رو ببرم بالا،سیو هم میکنه ولی باز میبینم تغییری اعمال نشده،چرا؟چه باید کرد؟!!
ممنون!!
اونجا ک میگه Save changes باس No بزنی !نقل قول:
کسی میدونه چجوری باید Face های بالاتر رو به دست آورد ؟ مثلا Face 2 ...
منم بازی رو امروز گرفتم..
بازی واقعا گرافیکش خوبه...مخصوصا موقعی که بارون میشه و آسفالت خیس میشه و انعکاس نور روی زمین..
اکشن و گیم پلی بازی هم خوبه...جزییات زیاد داره..
فقط هندلینگ ماشین و موتور افتضاح هست..در ضمن چرا اینقدر نقشه بازی کوچیکه ؟ به نظر کوچیک ترین نقشه open world هست که تا حالا دیدم..
توی محل نصب بازی برو پوشه data بعدش یه فایل به اسم DisplaySettings هست اون رو با notepad باز کن تنظیمات گرافیکی رو انجام بده بعدش فایل رو سیو کن..نقل قول:
نوشته شده توسط Ardavan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام به دوستان!!
من بازی رو نصب کردم،ولی الان هر کاری میکنم تنظیمات گرافیک رو ببرم بالا،سیو هم میکنه ولی باز میبینم تغییری اعمال نشده،چرا؟چه باید کرد؟!!
ممنون!!
من هم بازی را تمام کردم خیلی قشنگ بود حال کردیم اما آخرش هیچ چیز GTA نمیشه.
باید بری اونجاهاییی که تو نقشه زرد رنگه وعکس آدم روش داره به اونا کمک کن فیست میره بالاتر .نقل قول:
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان،من اون کاری که گفتی رو انجام دادم،ولی نشد!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز،ممنون!!
این بازی چرا پر از باگ هست!!الان گیر کردیم که میخواد قفل در رو باز کند!!!هر کاری میکنم که با موس انجام بشه نمیشه!!چرا؟
اون جا نمیدونم چرا علامت موس میداد اصلا با موس کاری نداشته باشنقل قول:
با W اون میله ها رو بده بالا زمانی که سبز شد دکمه سمت چپ کیبورد رو بزن تا بره بدی 3 بار باید این کار رو بکنی
بچه ها من بازی رو نصب کردم ولی وقتی روش کلیک میکنم و اجراش میکنم و میره توی حافظه ... بعد از چند ثانیه از حافظه میاد بیرون و اصلا اجرا نمیشه :31:
حب مشکل همین جاست!!من هر کاریش میکنم نمیره بعدی!!با w این کارو کردم،با جهت بالا هم این کارو کردم سبز که میشه هر چی کلیک چب میکنم جواب نمیده!!اعصاب من رو خورد کرده این یارو زبون نفهم :Dنقل قول:
خب منم بازی رو نصب کردم مشکلم حل شد و بازی کردم.
البته چون خسته بودم 20 مینی بیشتر پلی نکردم.
باید بگم بازی نسبت به ورژن های قبلی افت کرده از نظر گیم پلی :31:
البته بگما الان برای قضاوت کردن خیلی زوده.
در کل جزئیات بازی خوبن اما چیزی که خیلی اذیت میکنه حرکات مصنوعی و انیمیشن های صورته کاراکتراس که واقعا گند زدن :31:
حرکت لب صورت که کاملا مصنوعیه.
البته بیشتر از این هم از square enix نباید توقع داشته باشیم، چون بازی قبلیشم که deus ex بود دقیقا همین مشکل رو داشت.
کلا تو زمینه انیمیشن مشکل داره این شرکت :31:
امیدوارم به hitman دیگه گند نزنه :41:
چرا دوربین اینقد نزدیک بدن پلایره ؟ نمیشه برد عقب تر ؟
خیلی نزدیکه آدم اصلا جلوشو نمیبینه :20: