من شینیدم بلوتوث ورژن 3 24 مگابیت . من که فکر نکنم . 24 مگابیت یعنی 3 مگابایت در ثانیه . یعنی میشه در حد یو اس بی .
من شینیدم بلوتوث ورژن 3 24 مگابیت . من که فکر نکنم . 24 مگابیت یعنی 3 مگابایت در ثانیه . یعنی میشه در حد یو اس بی .
اگه واقعا صحت داشته باشه این بلوتوث 3 با این قدرت ... راحت میشه بازیهای 2 نفره یا چند نفره در صورت گرفتن چند بلوتوث همزمان رو باهم انجام داد به شرط داشتن بلوتوث 3 در گوشی های مقابل .. بازیهایی مثل فوتبال .. ماشین .. جنگی .. کلا خیلی خوبه !
یه فیلم سبک و خوب از این گوشی :
نقل قول:
کد:http://asia.cnet.com/reviews/mobilephones/0,39051200,45229322p,00.htm
سلام .
Pre-review از الدار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقایسه صفحه نمایش با HD2 :
باتری گوشی : تاک تایم 6.5 ساعت و آماده به کار 350 ساعت . 4.5 ساعت پخش ویدیو و 30 ساعت پخش موزیک .
پشت گوشی هم خوشگله ها :
قیمت 600 یورو .
یه گوشی به گفته الدار تابستان معرفی میشه که شاخ گوشیاست :دی
Translateکد:http://www.mobile-review.com/pda/review/samsung-galaxy-s.shtml
مخلصیم .کد:http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.mobile-review.com%2Fpda%2Freview%2Fsamsung-galaxy-s.shtml&sl=auto&tl=en
مای گاد :دی
یعنی میشه ؟ :دی
مخلصیم .
سلام .
واقعی هستش !
الدار :
samsung galaxy s pro _ same model with qwerty; price plus 50 euro; june
کیبوردش اگه این باشه خیلی خوشگله .
مخلصیم .
اگه همچین گوشی بیاد مطمئن باشید من یکیشو میخرم.....نقل قول:
میاد دیگه ! :دی
الدار وقتی بگه واقعی هستش دیگه حتمیه ! ولی شاید مثل این عکس نباشه .
ژوئن معرفی میشه یا میاد ؟ همین ماه معرفی کنه و ژوئن بیاد دیگه توپ میشه :دی
مخلصیم .
بچه ها من تازه عکس این زیبا چهره رو دیدم
خوب چیزیه
ایشالا ویندوز موبایل 7ش با دوربین 8 بیاد
میگم نکنه سامسونگ هم میخواد مثل سونی بزنه تو کار pro . mimi . pro mini . mini pro:31:
سلام .
احتمال اینکه بیاد مثل HTC عمل کنه هستش .
یعنی واسه این مدل دوربین 8.0 با فلاش LED بذاره . چون این گوشی وقتی وارد بازار میشه که i9000 حدود 4 ماه فروشش شروع شده !
مخلصیم .
من یه حسی بهم میگه كیبرد دارش میادش ولی عمرا با پسوند PRO
چون دیگه میشه كپی برداری از سونی
شاید گذاشتی GALAXY K:دی
سلام .
بچه ها یه سوال !
گالری عکس و ویدیو این گوشی رو دیدین که .
میخواستم ببینم واسه همه آندورئیدها اینطوریه ؟ واسه X10 دیدم اینطوری نبود !
خیلی باحاله :دی
Eldar says sunlight readability is good
مخلصیم .
برای دوستانی که با یوتوب مشکل دارن
به قسمتهای مختلفی میپردازه و گالری تصویر و فیلم رو نشون میده و فقط با یه دست کار میکنه ...نقل قول:
کد:http://v.youku.com/v_show/id_XMTYwMzQyNjYw.html
چندتا چیز رو تازه دیدم حالم گرفته شد از این گوشی . یکی اینکه فلاش نداره یکی اینکه پشت گوشی طراحی landscape نداره و همه چیز portrait هستش . یعنی نوشته سامسونگ نسبت به حالت عکاسی نچرخیده . یکی هم اینکه اسپیکر استریو نداره . همین الان رفتم امضام رو عوض کردم . چون هنوز آی 8910 به نظر من سرتره .
به فیلم برداری اچ دیش فک کن با بیتریت 14mb\s حالا فلاشم نداشت می شه باهاش ساخت،از همه مهمتر 90 ملیون تیری انگل در هر ثانیه می تونه رندر کنه.می تونی به جای اینکه با موسیقی خودتو سگرم کنی با گیم سرگرم بشی،بازم نظر شما کاملا محترمه.نقل قول:
خب این های اندترین گوشی امسال سامسونگ نیستنقل قول:
منتظر بهترش باشین
اون 90 میلیون به درد نمیخوره کهنقل قول:
به فیلم برداری اچ دیش فک کن با بیتریت 14mb\s حالا فلاشم نداشت می شه باهاش ساخت،از همه مهمتر 90 ملیون تیری انگل در هر ثانیه می تونه رندر کنه.می تونی به جای اینکه با موسیقی خودتو سگرم کنی با گیم سرگرم بشی،بازم نظر شما کاملا محترمه.
سیستم عامل اپن سورس بدیش همینه که هر کی با هر سخت افزاری که بخاد میتونه ازش استفاده کنه
کسی که بخاد بازی بسازه نمیاد فقط واسه این بسازه ... ضعیفترینو در نظر میگیره که مثلاً سی پی یو 528 داره برای اون بازی میسازه
اگه رو ویندوز موبایل 7 این سخت افزارو بزاره خیلی بهتره و میشه منتظر بازیای با گرافیک عالی باشیم
نقل قول:
b7610 omnia pro ...b7620 omnia pro ..b7320 pro ...b7330 omnia pro ...
-------------------------
اندروید سیستم عامل بدی برای بازی نیست ولی از تمام توان این پردازنده و گرافیک فکر نکنم بتونه کار بکشه همون 20 میلیون triangles فکر کنم سقفش باشه مگه اینکه خود سامسونگ جداگانه ساپورتش کنه ...نقل قول:
اون 90 میلیون به درد نمیخوره که
سیستم عامل اپن سورس بدیش همینه که هر کی با هر سخت افزاری که بخاد میتونه ازش استفاده کنه
کسی که بخاد بازی بسازه نمیاد فقط واسه این بسازه ... ضعیفترینو در نظر میگیره که مثلاً سی پی یو 528 داره برای اون بازی میسازه
اگه رو ویندوز موبایل 7 این سخت افزارو بزاره خیلی بهتره و میشه منتظر بازیای با گرافیک عالی باشیم
وین 7 هم باهات موافقم حسن :10:
خوب میشه بگیر برای آی 8910 و psp این مقدار رندر چقدره ؟!نقل قول:
یه سوال دیگه آندروید برای بازی بهتره یا bada ؟
این سوال باید از پیش کسوتان بشه.چون منم اینو تو همین تاپیک دیدم.خودمم خیلی دوس دارم بدونم واسه آی 8910 چقده<چون گوشی خودمه.نقل قول:
دوسته خوبمون گفتن،بادا باید بهتر باشه.البته به لحاظ سیستم عامل می گم،چون ای9000 فعلا قویترین سخت افزاره
این نظر شخصیمه :
کاش ینموره سامسونگ توی طراحیش دقت میکرد ! شاید دوس نداشته :دی !
اولین بار که یه عکس کوچیک ازش دیدم فک کردم آیفون تری جی اسه :دی !
و بقییه چیزاش بد نی ولی با آندرویدش حال نکردم ...
راستی یه چیزی مگه از کامپوننت استفاده کرده که فلک میخونه !؟ نکنه با این هدفون ها میخاد فلک بذاره :13: ! یا با اون اسپیکرای چند میلی متریش :دی !
لطفا" سریع در مورد پست من جبهه نگرفته و بحث نکنید ! ( خودش میدونه کیو میگم ) ...
نقل قول:
تقلید از کدوم گوشیه سونی؟؟؟؟؟ سامسونگ کلی گوشی کیبورد دار داره
انصافا این گوشی حرف نداره..........
i8910 از پردازنده texas استفاده میکنه .. در حدود 7 الی 9 میلیون و Psp در حدود 33 میلیون ... البته قابل ذکر هستش که مقدار پیکسل هم بسیار تایین کنندست ! ... تنها triangles نیست که مهمه ... البته این عدد در i9000 با اینکه نمیدونم دقیق چنده ولی حداقلی که براش در نظر گرفته شده به عبارتی power sgx 540نقل قول:
1000 میلیون pixel هستش که این عدد در psp نزدیک به 664 هستش
بله بادا بهتره برای بازی ... و از لحاظ سخت افزاری تفاوتی بین s8500 و i9000 نیست .. منظور چیپ و پردازنده هستشنقل قول:
این سوال باید از پیش کسوتان بشه.چون منم اینو تو همین تاپیک دیدم.خودمم خیلی دوس دارم بدونم واسه آی 8910 چقده<چون گوشی خودمه.
دوسته خوبمون گفتن،بادا باید بهتر باشه.البته به لحاظ سیستم عامل می گم،چون ای9000 فعلا قویترین سخت افزاره
برای پی اس پی واحد میلون هم داشت یا 664 خالی ؟ آخه 1000 میلیون در مقابل 664 خیلیه !!نقل قول:
آی 8910 که چه کمه .
یعنی واقعا شما میخوای بگید آی 9000 از پی اس پی بهتر از نظر اجرای بازی ؟ من برم جار بزنم همه جا ؟ بعدا ضایع نشم !!!! پس من رفتم امضام رو عوض کنم ! :دی
کسی میتونه درباره این power sgx 540 و hammingbird توضیح بده . ما یه خورده دیر میتونیم بیام عقب موندیم از اخبار . ببخشید .!
نقل قول:
واحد میلیون داشت:11:
خوب سیمبین بیشتر از این نیازی نداره ...پردازنده خودش رو داد به اپل که 28 میلیون هستش ... ولی از پردازنده texas برای خودش استفاده کرد چون برای سیمبین همینم زیاده
I9000 از لحاظ قدرت گرافیک از psp بهتره ... حالا مهمه اندروید چقدر خوب باشه ! و چقدر ساپورت کنه ..
در مورد پردازنده هم اینجا یه توضیحاتی دادم ...
نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=392487
سلام .
به گفته مدیر فروش سامسونگ :
The Galaxy S is scheduled to have an LED flash. The units that have been displayed have been early prototypes, which is why the flash was missing
هنوز تائید نشده .
مخلصیم .
آخه یک فلش LED هم فایده نداره ، گوشی هایی که دو تا هم دارن ، چندان این فلش کمکشون نمی کنه ، چه برسه به یکی :31:
I9000 تا اوایل خرداد میاد ؟؟
نه فکر نکنم ... اگر اشتباه نکرده باشم ماه june وارد بازار میشه... فکر کنم اواسط تیر وارد بازار بشه...تاخیر ورود در ایران هم براش حساب کن
x10 mini proنقل قول:
تقلید از کدوم گوشیه سونی؟؟؟؟؟ سامسونگ کلی گوشی کیبورد دار داره
vivaz pro
: دی
كلمه pro یعنی اصلا سونی :دی
b7610 omnia pro ...b7620 omnia pro ..b7320 pro ...b7330 omnia pro ...نقل قول:
:10:
این گراف مربوط به بازار جهانیه؟:18: یا مربوط به بازار کشور خاصیه؟روسیه؟نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم جهانیه:31:
اگه روسیه خالی باشه که سامسونگ بالا 70 بود احتمالا
چون شنیدم بازار اونجا دست سامسونگ و ال جی ... حتی pantech هست:31:
---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:53 PM ----------
نقل قول:
نقل قول:
خوب من خودم از طرف دارا سونی هستم ! امضا ما ببین !!!
اما مدل های سامسونگی که دوستمون بیان کردن ، قبلش تولید شده....:31:
سلام .
به به میبینم که گوشی به دست برادران GSMArena رسید :دی
صفحه رو داشته باشین :دی آیفون و X10 رو گذاشته جیب کوچیکش :دی
راستی اگه شنیدین RAM گوشی به 256 کاهش پیدا کرد تعجب نکنین :دی
از این زاویه خیلی خوشگل شده :
پشتشم داستانی داره ها :دی
من هی عکسارو میبینم میان نظر میدم :دی
جدا سیاهی صفحه نمایش رو داشته باشین !!!!
مخلصیم .
تو حالت خاموش هم با کلاس لامذهب ! یه دل نه صد دل عاشق داریم میشیم .. :31:
خدا کنه گوشی high end سمسانگ امسال همین باشه
متاسفانه نیست :دی امضاء رو بخون محمدرضا :دینقل قول:
S9000 IS Coming :دی
چرا؟؟؟..........نقل قول:
خب یکی های اند دیگه هم معرفی بشه که خوبه..........البته وین 7..........
نقل قول:
نه همین خوبه.. قانع شدیم ... اون تا بیاد پیر میشیم :31:
این یعنی چی الان امیر :18: سری S گوشی خوف امسال ؟ باداست ؟ کی میاد؟نقل قول:
متاسفانه نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امضاء رو بخون محمدرضا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
S9000 IS Coming [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه نفهمیدی الدار دهن لق :دی لو داد :دی
S9000 صفحش 4 اینچ با دوربین 12 و سیستم عامل بادا .
معرفی اکتبر .
صفحه نمایش سرحالی داره (کپی رایت ریسر) ...
ولی قبول دارین طراحیش چنگی به دل نمیزنه؟
و طراحیش و مخصوصا اون قاب فلزی مانند دورش هم تقلیدی از آیفون بوده؟