ممنون برگشتم عقب یه چند صفحه خوندم
راه حلش اینجاست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5901785&postcount=54
Printable View
ممنون برگشتم عقب یه چند صفحه خوندم
راه حلش اینجاست
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5901785&postcount=54
اون priority رو روی high قرار بدید. بهتر شد اما خوب نه و کاملا حل نشد باز هم هر دو سه دقیقه یک بار گیر میکنه و بعد از 10 دقیقه کلا میایسته
اما
اون ts رو کردم مشکل حل شد اما با افت کیفیت شدید نه این راه حلش نیست
دوستان یه راه حل دیگه من با 1080p مشکل اساسی دارم
دنبال یه نرم افزار جایگزینم امروز
پاور دیوی دی 11 رو امتحان کردم یه بخش به خصوص (تب) برای dlna داره اما فعلا مخصوص موبایل طراحی شده و تیوی رو پیدا نمی کنه
امروز J. River Media Center 16.0.86 Final رو پیدا کردم امشب دان میکنم فردا خبر هاش رو می نویسم امیدوارم مشکل فول اچ دی رو حل کنه
TVersity Media Server Pro Edtion 1.6
این رو پیدا کردم نصب کردم ولی هنوز تستش نکردم تست میکنم با فول اچ دی نتیجشو میزارم
J. River Media Center 16.0.86 Final رو هم دان لود کردم نصب کردم تست که شد نتیجشو میزارم
عجب تایپی دارم من
هرچی با این J. River Media Center 16.0.86 Final ور رفتم نشد که نشد نتونستم حتی تیوی رو کانکت کنم
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
با TVersity Media Server Pro Edtion 1.6 هم هنوز نتونستم کاری بکنم البته میشه متوجه شد چه جوریکار میکنه مثله بالایی نیست که اصلا از هیچیش سر درنیاری
ولی هنوز کانکتش نکردم
---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:13 PM ----------
راستی با ویندوز مدیا پلیر 11 هم میشه ولی اون رو هنوز امتحان نکردم
اگه میشد یه راه حلی پیدا کنم که 1080p رویبدون گیر بفرستم چه قدرعالی میشد؟
TVersity Media Server Pro Edtion 1.6 هم نتونست کاری بکنه
اما خبر خوب
با Mezzmo 2.4.3.0 به راحتی کانکت شدم البته ریجیستر نیست و 15 روزه است داخل ستینگ یه گزینه داره واسه استریم فیلمهای 1080p اون رو امتحان میکنم نتیجش رو میگم
راستی اون واید مدیا سرور بعد از سه بار نصب کردن و آن اینستال با ریو دیگه نصب نمیشه و همون ارور ریجیستری ور بعد از شیر کردن میده یعنی خلاص
امید وارم مزمو این جوری نباشه چون ازش خیلی راضیم
Mezzmo 2.4.3.0 رو هم امتحان کردم واسه یه لی تاب کور تو دو به درد نمیخوره شاید با i7 بشه به راحتی ولی با یه چهار هسته ای ساده که چنگی به دل نمیزنه
فعلا فقط همون واید مدیا یه جورایی کار رو نصف و نیمه راه میندازه
تا ببینیم چیزی میشه گیر آورد
من شدیدا دنبالشم دارم فرم های اون ور آب رو میخونم به نظرم این ور کسی دنبالش نکرده
هر کدوم از دوستان که مشتاقن بگن با هم کار کنیم
نرو مدیا هاب رو هم امتحان کردم برای موبالیه برای پیسی و تیوی چیزی نداشت
واید مدیا سرور دیگه نصب نمیشه دست به تاریخ نزده بودم
تا حالا سه بار پاک کرده بودم و دوباره نصب کردم کار میکرد الان دیگه اصلا کار نمیکنه و همون صفحه اکس پایر دیت رو میزنه
مزمو هم که افتضاحه اصلا جلو عقب نمیشه بزنی
خدا کنه یه فرجی بشه
من يه سئوالي برام پيش اومده. آيا از طريق فناوري DLNA ميشه ويدئو پروجكتور رو حذف كرد و به جاش از يك LED سوني با پشتيباني از اين فناوري استفاده كرد و تصوير Screen يك لپ تاپ مثلاً در حين آموزش نرم افزار Word رو به تلويزيون فرستاد و از ويدئو پروجكتور بي نياز شد؟
ميتونيد مزايا و معايب اين روش رو در مقايسه با استفاده از Video Projector برام بنويسين؟
آیا نمیشه با نرم افزارهای ریست مدت زمان ( 15 روزه یا 30 روزه ) با یکی از نرم افزارها که فقط مشکل رجیستر پیدا میکنه را حل کرد؟
چون تا اونجا که من متوجه شدم یک نرم افزار بدون ایراد برای DLNA پیدا نشده هنوز؟ البته برای ما ایرانی ها.
به هر حال من خیلی مشتاقم که بشنوم نرم افزار فلان هست که جواب داده. لطفا اگه موردی هست که مشکل نداشته باشه بفرمائین. البته من امروز این نرم افزار مدیا سرورکه لینک دانلودش را گذاشته اید دانلود کردم ولی نمی دونم تا چه اندازه کارم راه می افته باهاش. باید تستش کنم .
جوابش خیلی برام مهمه. اگه ممکنه راهنماییم کنین.:11:نقل قول:
دوست خوبم تا اونجا که من متوجه شدم این قابلیت برای ارائه مولتی مدیا است یعنی فیلم و عکس و آهنگنقل قول:
این یعنی شما نمیتونید با این نرم افزار های توی این تاپیک و با این قابلیت DLNA تصویر اسکرین خودتون رو با وایرلس یا پورت شبکه به تی وی بفرستید.
تنها راه حل ارسال به تیوی برای ارسال دسکتاپ همون کابل اچ دی ام ای 1.4 یا1.5 هست که کیفیت بی نظیری هم داره (البته پورت vga هم هست که صدا نداره)
البته این فقط سواد منه ممکنه کسی از بچه ها روش دیگه ای بلد باشه
استریم بی سیم تصاویر از کامپیوتر روی تلویزیون
ست StreamHD
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارسال تصاویر تمام اچ دی به صورت بی سیم از روی لپ تاپ روی تلویزیون خانه چیزی است که هنوز در دسترس هر کسی نیست. اما با داشتن این ست StreamHD می توانید با صرف ۱۳۰ دلار این امکان را داشته باشید.
با خرید آن یک قطعه یو اس بی به لپ تاپ یا کامپیوتر خانگی شما متصل می شود و در طرف دیگر یک گیرنده است که خروجی HDMI دارد و به تلویزیون متصل می شود. حالا همه چیز آماده پخش مستقیم ویدیو از روی کامپیوتر روی تلویزیون خانگی است بدون هیچ گونه سیم کشی اضافه ای.
در حال حاضر این تقریبا ارزان ترین روش برای انتقال بی سیم تصاویر با کیفیت 1080p به تلویزیون به حساب می آید و Warpia شرکت سازنده می گوید برد آن تا ۹ متر می رسد.
اگر فیلم زیاد نگاه می کنید یا یک کامپیوتر رومیزی مخصوص دانلود و نگهداری فیلم ها در اتاق کنار تلویزیون دارید، شاید این یک راه حل عالی برای پخش فیلم هایتان باشد.
منبع علی اصغر هنرمند
دوستان سلام من میخوام ریسیورم به کامپیوتر وصل کنم واز این طریق تو کامپیوتر تماشا کنم کسی میدونه به چه صورت و از چه برنامه ای استفاده کنم ریسیور م هم ایکس کروز 400
خسته نباشی
120 تومن بده یه دی×وی×بی×کارت بخر هم دانلود آفلاین داشته باشی هم ری×سی×ور روی پی سی
چه جوریش رو دیگه شرمنده قوانین سایت اجازه نمیده
نرم افزار فوق العاده برای استفاده از DLNA تلویزیون EX520 :
1- مجانی هستش
2 - ترانسکدینگش به طرز عجیبی سریع و بدون وقفست؛ فایل mkv فول اچ دی 4.37 گیگا بایتی با یه CPU عهد قرقره میرزا Intel E2160 1.8GHz
3 - عملا هیچ تنظیمی لازم نداره
4 - ساب تایتل رو هم نشون میده!
5 - لازم نیست شاخه ای رو براش معرفی کنی، کل کامپیوتر رو میشناسه
6 - راحت میشه به هرجای فیلم که خواستین عقب و جلو کنین
بعد از ساعتها ور رفتن با انواع نرم افزارای پولی و مجانی دیگه این رو از همه بهتر دیدم:
PS3 Media Server
برای دانلود در صفحه زیر روی آیکون ویندوز یا اگر مک دارید مک یا لینوکس کلیک کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:www.ps3mediaserver.org
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان توجه داشته باشید که در این تکنولوژی اساسا CPU کاملا درگیر میشه و اگر قصد دارین خیلی ازین روش فیلم ببینید نهایتا استفاده از thin client یا پلیر درست و درمون یا HDMI Wireless transmitter مثل Asus WiCast که تو بازار موجوده راه حل بهتریه، خلاصه فکر این باشین که یه سیستم حداقل 500 600 تومنی رو روشن گذاشتین با این وضع پول برق، فول لود کار کنه که شما فیلم ببینی! میخوام که نبینی!
اینم یه thin client بعنوان نمونه - 140 تومنه!
دمت گرم خیلی خوشحالم کردی بیش از حد اما یکم دیر شد!!!!نقل قول:
وقت گذاشتم دارم تاپیکک میزنم باقلوا
حل مشکل یو اس بی و زیر نویس فارسی و پخش با کیفیت اچ دی
اما شما یه لطفی بکن لینک دانلود هم بزار که دیگه همهچی تموم بشه
بازم ممنون دمت گرم منتظر لینک دانلود هستیم
با تشکر فراوان
از اون جایی که گوگل نا محترم ایران و ای پی های ایرانی رو تحریم کرده و این روز ها چیز *وی*چیز*ان هم دیگه فعلا خیلی خوب جواب نمیده
یه لینک خوب برای دانلود براتون میزارم امید وارم استفاده کنید.
کد:http://www.afterdawn.com/software/audio_video/media_servers/ps3_media_server.cfm
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
لینک دانلود مستقیم
البته مطمئن نیستم خوب جواب بدهکد:http://dl11.afterdawn.com/download/8751d27bb35303727d4c30a60c5e40bd/4eb59020/pms-setup-windows-1.50.0-b1.exe
با سلام خدمت اقایون علما
من یه مولایل htc که dlna رو ساپورت میکنه می خوام به یه tv هم از dlna پشتیبانی میکنه فایل های تصویریمو و ویدیو ها رو نگاه کنم
بدون نرم افزاری چیزی امکان پذیره؟
دوستان اگه یه راهنمایی کامل کنن ممنون میشم
PS3 Media Server
زیر نویس فارسی رو ساپورت نمیکنه
متاسفانه با زیر نویس فارسی هماهنگ نیست و فقط خرچنگ قورباغه نشون میده
با تشکر از دوست خوبمون nimaamin28نقل قول:
دوستان لطف میکنید به منم کمک کنید !
هر کاری میکنم وصل نمیشه !
چندتا ورژن مختلف رو تست کردم اررور زیر رو میده
پسورد هم هر چی میزنم قبول نمیکنه !
چه جوریش رو نمیدونم !
ولی مشکلم حل شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایروال ها رو خاموش کرده بودم...
چون مودمم رو روتر کرده بودم ، گفتم بدونه فایروال یه وقت...
خلاصه فایروال رو روشن کردم ، یه چند ساعتی کار کرد ، بعد قطع شد !
الان هر کاری میکنم DLNA تلوزیونمون روشن نمیشه که نمیشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان تمام برنامه های DLNA فقط فایل ها رو شیر میکنن ؟
نمیشه تصویر پی سی رو توی تلوزیون ببینم؟
الان با کابل RGB وصل هست ولی کیس رو اوردم توی حال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با DLNA که وصل کرده بودم ، فایل های تصویری رو 16:9 نشون نمی داد ! دور تا دوره تصویر مشکی بود !
تلوزیونمون قابلیت وصل شدن به اینترنت رو داره...
اگه بشه با کابل کراس هم از اینترنت توی تلوزیون استفاده کرد و هم یه جوری بشه تصویر کامپیوتر رو توی تلوزیون ببینم خیلی عالی میشه ! البته صدا و تصویر با هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این کار شدنی هست ؟
مدل تلوزیون : LG 47LW57000
مدل مودمم : Dlink 2640U
سلام اینو چه جوری میشه توی روتر راه اندازی کرد ؟
توی روتر های میکروتیک
برای dlna تی وی رو ریست کن از ست آپنقل قول:
برای تصویر هم والا فکر نکنم تا حالا که همچین نرم افزاری نبوده چون اساس این تکنولوژی بر اساس مدیا است فیلم عکس موسیقی ...
یه دکمه واسه تنظیم هست روش یه چهار خونه و یه ضربدر کشیده از اون استفاده کن تا مشکل تصویرت حل بشه فول بهترنشه
اینترنت هم بله خروجی ای دی اسال رو بزن به پورت لن تی وی
داداش اون ÷ورت لن که میبینی فقط کارش شبکه کردنه مهم نیست براش چی عبور میده مشکل فریمور تی وی هست که نمیتونه از اون پورت تصویر خروجی بده خوب مسلما سونی همچین کاری هم نخواهد کرد
والا ما که نگرفتیم چی شد؟نقل قول:
یه طرف باید پی سی باشه یه طرف تیوی حالا وسطش میتونه روتر باشه یا مودم روتر یا سوئئچ یا نمیدونم هر چی
ps3 media server زیرنویس فارسی رو نشون میده ولی مشکلات دیگه ای داره
مثل هماهنگ نبودن صداو تصویر و کندبودن و ...
سلام رفیق از کدوم ورژن استفاده می کنی هرچی تست کردم زیر نویس ساپورت نمیکنهنقل قول:
با سلام
من نرم افزار Wild Media Server ورژن 1.12.1 رو نصب کردم خیلی هم قشنگ داشت کار میکرد ولی بعد از 15 روز از کار افتاد . کسی از دوستان کرک با سریالشو نداره؟ ممنون میشم اگه یکی از دوستان مشکل من رو حل کنه:11::40::11:
ورژن مجانی و نامحدود رو بعد از کلی شخم زدن اینترنت پیدا کردم
همچنین از راهنمایی و جوابهای راهگشای شما دوستان متخصص ممنون و سپاسگذارم :27::31:
خوب اگه آدرسشو لطف کنی که ما هم استفاده کنیم خوبهنقل قول:
البته آدرس ورژن مجانی و نامحدود روسیش اینه:
خب منم همون ورژن رو پیدا کردمنقل قول:
ورژن انگلیسی رو که مهلتش تمام شده رو رو سیستم دارم و ورژن روسی رو هم نصب کردم.هر جا از منوهای ورژن روسی سر در نیاوردم از منوی انگلیسی کمک میگیرم:46:
-- یه سوال ؟؟
میشه از یه پورت لن مودم یه دو راهی زد و دو تا دستگاه رو بهش وصل کرد ؟ یعنی از یه پورت مودم برا دو تا دستگاه استفاده کرد؟
سلام به همگی دوستان
من تازه مشتری این تایپیک شدم و یه سئوال از حرفه ای های این نرم افزار داشتم!
لطفا" من رو راهنمایی کنید که چه تنضیماتی رو باید انجام بدم تا هنگام تماشای فیلم هر ربع ساعت یا بیست دقیقه سرور قطع نشه و با خیال راحت تا آخر فیلم رو ببینم؟ متشکرم
من یک لپ تاپ دارای وایرلس، مودم TP-link مدل TD-W8101 و گوشی موبایل گالاکسی فیت دارم. و قصد خرید تلوزیون سامسونگ مدل D6940 که فاقد وای فای درونی است، را دارم.
سوال1: آیا می توانم تمام این دستگاهها را بطور بی سیم به هم وصل کنم؟ یعنی لپ تاپ، اینرنت(ADSL) و تلوزیون
سوال2: اگر این امکان وجود ندارد آیا عمل ذکر شده با تلوزیون D6960 که دارای وای فای درونی است امکان پذیر هست؟
سوال3: در صورتی که پاسخ دو سوال قبل منفی است، آیا باید مودم جدیدی بخرم؟ (روی مودم نوشته شده: ADSL2+ MODEM ROUTER
سوال4: تمام لپ تاپ های دارای وایرلس قابلیت DLNA رو دارند؟
ببخشید مزاحم شدم.
شما فقط به یک شبکه نیاز دارید حالا میخواد وایرلس باشه میخاد کابلی باشه !
اگر منظورتان با بنده بود، این را که خودم می دانم، فقط می خواهم بدانم با این امکاناتی که دارم، و دو مدل تلوزیون ذکر شده آیا می توانم شبکه بی سیم بین دستگاههایم برقرار کنم یا خیر؟نقل قول:
باز هم سلام
یه لوطی پیدا نمیشه که جواب سئوال من رو بلد باشه و راهنمایی کنه!
سئوالم این بود که در تنضیمات wild media server جایی هست که بشه تغییرش داد تا هنگام تماشای فیلم هر ربع ساعت یا بیست دقیقه مرتب سرور قطع نشه؟
پیشاپیش متشکرم
دوست عزیز تو حالت عادی و پیشفرض همچین چیزی اتفاق نمیافته. شما احتمالا تنظیماتش رو دست زدی .نقل قول:
یا برنامه رو پاک کن و دوباره نصب کن یا برو تو تنظیمات و همه رو ریستور کن.
تو حالت عادی و پیشفرض این اتفاق نمیافته.نقل قول:
شما یه بار نرم افزار رو پاککن و دوباره نصب کن یا برو تو تنظیمات همش رو ریستور کن.
ووووووووووای چقدر حال می ده :))))))))))))))
خیلی حس قشنگیه وقتی ویدئو هاتو شیر می کنی
نسخه روسی رو لطف کنید لینک بدین که این رجیسترش پرید اونو نصب کنم
با تشکر