چه طور می شه زبان رو کامل یاد گرفت ؟!
سلام ، چه طور می شه زبان رو بدون رفتن به کلاس به طور کامل یاد گرفت جوری که به زبان مسلط شد و
راحت حرف زد و فهمید ؟ آیا سایت یا کتابی برای این کار وجود داره که انگلیسی رو در سطح عالی یاد بده ؟
راهنمایی در مورد آموزش effortless
سلام
خواستم افرادی که نحوه استفاده از آموزش effortless رو بلد هستند، یه توضیحی واسم بدن. من این آموزش رو دانلود کردم و به ترتیب زیر (حجم 6.48 گیگابایت) :
Learn The 7 Rules For Excellent English
Flow English (Intermediate Level Lessons)
Success Business Lessons
New method learning English
Power English Now
Real English Conversation Pack
همش همیناست یا هنوز داره؟ ترتیبشون درسته؟
Suggest and Discuss English Learning Softwares
به نظر شما بهترین برنامه آموزش زبان چیه؟:8:
بهترین کتاب گرامر از مقدماتی تا پیشرفته چیه؟
با سلام. بنده نمیخوام در آزمون یا فرآیندی خاص شرکت کنم. فقط برای استفاده شخصی میخوام گرامرم رو تقویت کنم. مدت ها پیش برای تقویت لغات مجموعه های 504 کلمه و اون سری فلش کارت های 1000 کلمه ای رو به مرور یاد گرفتم و حالا به دنبال یادگیری گرامر هستم. در اصل کتاب یا کتاب هایی میخوام که اولا توضیحات فارسی هم داشته باشند و بعد هم از مقدماتی شروع کنند و سریع از مقدماتی رد بشن و برسن به مراحل بالاتر. با تشکر از شما
چگونه زبان انگلیسی را به سرعت یاد بگیرم؟
دوستان عزیز سلام لطفا مرا راهنمایی کنید که چگونه وبا چه کتابی به سرعت زبان انگلیسی را بیاموزم ؟
سه ترم را در یکی از آموزشگاهای زبان گذراندم ولی به دلیل سرعت پائین در حال حاضر شک دارم که باز کلاس
بروم یا خودم بخوانم البته اگر خودم بخواهم بخوانم با چه کتابی ادامه بدهم مناسب است؟بیشتر مکالمه مد نظرم هست. منتظر جواب دوستان خوبم هستم :40::40::40: