با سلام .موهای من خیلی چرب بود وریزش داشت .از وقتی شامپو بچه فیروز میزنم موهام خیلی بهتر شده . چون شامپو بچه خیلی ملایمه میشه هر روز موها رو شست تا خیلی چرب نشه چون هر چی بیشتر چرب بشه ریزش موها بیشتر میشه:20:
Printable View
با سلام .موهای من خیلی چرب بود وریزش داشت .از وقتی شامپو بچه فیروز میزنم موهام خیلی بهتر شده . چون شامپو بچه خیلی ملایمه میشه هر روز موها رو شست تا خیلی چرب نشه چون هر چی بیشتر چرب بشه ریزش موها بیشتر میشه:20:
شامپو های ساخت سنیره چطوره؟؟؟بدرد بخور هست؟؟؟
مثه این که الان شولدرز فقط تقلبیش تو بازار هست.
منم تازه فهمیدم تو این مدت چه کلاهی سرم رفته؛قبلا که میزدم پوست سر رو کاملا خنک میکرد ولی الان انگار نه انگار.
حالا به نظرتون یه جایگزین خوب برای این شامپو چیه؟
هم مو رو شاداب کنه وهم ضد شو شوره باشه.
تنکس
اره کلا محصولات سینره خوبننقل قول:
فقط و فقطنقل قول:
clear icecool
هم شوره رو کاملا از بین میبره و هم جلوی ریزش رو میگیره.هد اند شولدرز خیلی وقته تقلبیش زیاد شده.loreal هم فکر کنم تقلبیش اومده چون چند ماه پیش استفاده کردم راضی نبودم.
واسه اون شامپویی که گفتم حتما icecool ش رو بگیر.حتی بعضی از دکترها هم برای ریزش تجویز میکنن.قیمت بزرگش هم حدود 6 تومانه.
دوستان این شامپو کریستالهایی که بیرون هست تو ایران تولید می شه درسته؟کسی می دونه قضیه چیه و واقعا تحت لیسانس اولوشن تولید می شه یا همش الکیه؟اخه مملکت صاحب نداره که.ادم نمی دونه.مواد اولیه اش همینجا درست می شه یعنی؟
سوال دیگه اینکه من شامپو سیرش رو مه زدم خیلی غلیط بود.حد اقل ظاهرش مثل دفعه اولی بود که کریستال اصل گرفتم چند سال پیش.ولی شامپو فلفلش رو که گرفتم خیلی آبکیه نسبت به سیرش.کسی فلفل کریستال استغاده کرده؟همشون اینجورین و با سیر فرق دارن یا مثلا این قلابیه؟البته می شه قلابی اندر قلابی!!
اینم بپرسم که شامپو نیوآ چه طور؟اونم قلابی داره؟معمولا جنسهای آلمانی تقلبیش تو ایران کمتره؟کسی تقلبیش رو دیده؟
ممنون
این شامپو پنتن هایی که برچسب ندارند تقلبی هستند؟
من یدونه گرفتم بو و رنگش عین همون برچسب دارها میمونه فرقی نداره
برای موهای خشک و بد حالت چی پیشنهاد میکنید؟
همون شامپوی کلیر رو ادامه بده که حرف نداره شامپو سدر صحت و سیر پرژک هم خوبه..
این جواب سوال منه.نقل قول:
از همه شون استفاده کردم تاثیر نداره
من قبلا کلیر میزدم ریزشم کلا قطع شده بود ولی الان باز ریزش پیدا کرده.چه شامپویی در حال حاضر برای ریزش خوبه.موهامم خشکه.
مدل hairfall decrease رو می زدین؟نقل قول:
یه شامپوی ضد شوره خوب معرفی کنین.به غیر از شولدرز و پرژک.
سرم خارش داره و موهام هم میرزه.
تنکس
من موهام چرب بود و ریزش داشت ، شدیدا هم میخوارید شوره میزدنقل قول:
شامپو ضد ریزش سریتا هم به ریزش موهام هم چربی مو و هم خارش و شوره سرم کمک کرد
برای برادرم شامپو فولیکا خیلی موثر بود
البته شامپوها به هر فرد تاثیر متفاوتی داره
اما برای شوره سر معمولا شامپو کتوکونازول رو تجویز میکنن که هفته ای فقط 2 بار باید موها رو شست
نباید بیش از دو ماه هم از این شامپو استفاده کرد
البته ریزش موهای شما شاید دلیل دیگه داشته و شامپو ها تاثیری برای ریزش موی شما نداشته باشه
موفق باشید
من شامپوی Alpecin را می زنم هم ضد شوره است و هم ضدریزش.
قیمت هم 17400 تومان است.
سلامنقل قول:
شامپو CLEAR پیشنهاد میشه
آلپسین را تعریفشو شنیدمنقل قول:
ریزشتون خیلی کم شده؟
قبلا چجوری بود حالا چجوریه؟
سلام
من یه مدت هست که شامپو Clear ICE COOL استفاده میکنم اوایل وقتی استفاده میکردم روی پوست سرم خیلی احساس خنک شدن و سرما داشتم اما یه مدته که دیگه از اون خنک شدن و سرما خبری نیست!!! حالا سوالم اینکه بقیه هم همچین تجربه ای داشتن و بنظرتون علتش عادت کردن پوست سر به این شامپو هست یا کلا Clear قلابی شده و یا اون کیفیت قدیم رو نداره؟؟؟ اگه جواب مثبته یه شامپو که تاثیر همین ICE COOL رو داره معرفی کنین .. پوست و موهای سرم چربه و کمی ریزش داره
من آیس کول نمی زنم و active sport دارمنقل قول:
ولی اونم خنک کننده داره.
برای منم همینطوره کم شده ولی زیاد محسوس نیست
شامپو کتوکونازول طی 1 الی 2 ماه کل شوره های سر رو از بین میبرهنقل قول:
من از شماپو فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه استفاده میکردم قیمتشم 11 یا 12 تومنه شامپو واقعا خوبی هستش
الانم که دیگه پولی نمونده ایروکس میزنم اما فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه یه چیز دیگه بود
البته این شامپو سرم ضد ريزش فيتوم اكتيف آنتي شوت ایوروشه رو هم داره که بهتر همراه شامپوش استفاده شه اما باید پولشم باشه دیگه
منم دقیقا همین مشکل شما رو دارم البته من مخصوص موهای خشکش رو استفاده میکنم.کیفیت پایین نیومده چون من یه بسته 6 تایی خریده بودم که الان اون تاثیر سابق رو نداره.قبلا خیلی برای ریزش خوب بود و واقعا راضی بودم ولی الان اصلا اینطوری نیست.نقل قول:
نقل قول:پس میشه گفت Clear در دراز مدت اثره خودشو از دست میده ... حیف شد اوایل خیلی تاثیرش خوب بودنقل قول:
فکر میکنم همینطوره.قبلا یه ایمیل برام اومده بود که یه سری شامپو که فقط کلیر و اورال رو یادمه توش بود میگفتن یه ماده خیلی خطرناک داره که نباید استفاده کنین.الان منم نمیدونم چی باید مصرف کرد.نقل قول:
بهترین شامپو شامپویی است که 1 فاقد پارابن باشه چون سرطان زاست 2 فاقد فتالات باشه که متاسفانه تمامی شامپو های ایرانی دارای اون هستن از داروگر گرفته تا سینره و فتالات علاوه بر سرطان زابودن موجب ریزش مو وخشکی ساقه مو و چربی بیش از حد پوست سر میشه 3 دارای ph خنثی یا اسیدی ضعیف باشه 4 اگر از سورفکتانت مضری مثل سدیم لورت سولفات استفاده نکرده باشه که عالیه. من تا به امروز بیش از 400 مدل ونوع مختلف شامپو رو مصرف کردم و در مورد تعداد زیادی شامپو و فرمول اونا تحقیق کردم و متوجه شدم که کیفیت شامپوها میتونه از نظر سلامت و زیبایی مو با هم از زمین تا اسمون فرق کنه. بهترین شامپوهای جهان 1 kiehls گیاهی امریکایی با قیمت 30 دلار وهم چنین شامپویی که ریحانا و خیلی از افراد مشهور از اون میزنن و فاقد sls و پارابن و عطر ورنگه و سرشار از مواد سودمند گیاهیه 2 avalon organics گیاهی امریکایی با قیمت 8 دلار که فاقد sls و پارابنه 3 phyto گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البه به بعضی از ایرانی ها نمیسازه 4 klorane گیاهی فرانسوی که تو ایران هم هست البته فقط نوع جو و بادام و گل صدتومانیش و شامپو بچش خوبه 5 head&shoulders فرانسوی که جدیدن اصلش با لیبل شبنم در داروخانه ها موجوده ولی فقط نوع کلاسیک و نعنایی و بادوم و الوورا و اکالیپتوسش خوبه 6 pantene nature fusion که گیاهیه و هنوز توی ایران نیست
سلام
پوست و موی سرم چرب بود و ریزش شدید داشت یه مدت Clear ICE CooL استفاده میکردم ریزش کم شد و چربیه پوست سرم متعادل شد اما بعد از تقریبا 3 ماه تاثیرش رو از دست داد گذاشتمش کنار ... الان از شامپو Fulica (ضد ریزش و تقویت کننده) ساخت ایران استفاده میکنم و خیلی ازش راضی ام قبلا وقتی دست میکشیدم به موهام امکان نداشت 7/8 لاخ مو توی دستم نمونه اما الان با اینکه مدت خیلی کمی هست که دارم ار Fulica استفاده میکنم ریزش موهام تقریبا میشه گفت متوقف شده و پوست سرم دیگه اصلا چرب نیست موهام خوش حالت شده و حجیم تر شدن بنظره خودم موهام پرپشت تر شده ... ایشون گفتن تمامی شامپوهای ایرانی دارای پارابن و فتالات هستن که سرطان زاست اما Fulica برای من که خیلی عالی بود حتی Head & Shoulders (موهای چرب) استفاده کرده بودم با اینکه ازش خیلی تعریف میکنن اما اصلا ازش راضی نبودم چون روی ریزش مو و از بین بردن چربی پوست سر من هیچ اثری نداشت.
بنظره من هر شامپویی که برای موهای یکی دیگه جواب بده ممکنه برای شخصه دیگه ای اون تاثیر رو نداشته باشه.
ایا سرطان زا بودن شامپوهای ساخت ایران جایی به صورت علمی ثابت شده؟؟؟
ایا Fulica هم که پشتش نوشته ساخت ایران سرطان زاست؟؟؟
یجا توی همین انجمن پزشکی دیدم که گفته شده دکترهای زیادی برای درمان ریزش مو همین شامپوی ایرانی Fulica رو تجویز میکنن.
داشتم ترکیبات همین فولیکا که توی پست قبلی دربارش حرف زدم رو میخوندم یه اسم شبیه یکی از اون 2 ماده ای که یکی از کاربران گفتن سرطان زاست رو داره (سدیم متیل پارابن) حالا با این تفاسیر بازم از این فولیکا استفاده کنیم یا نه؟؟؟
یعنی هیشکی نیست روی این شرکت های شامپوسازی ایرانی نظارت بکنه که مواد سرطان زا استفاده نکنن؟؟؟
سلام دوستان
من موهام خیلی شوره میذاره
از چندنوع شامپو استفاده کردم ولی باز بعد اون جوری که باید خوب نبود به جزء سری اول شامپوی Head & shoulders و clear
از شامپو Head & shoulders نعناع و clear و سیر پرزک استفاده کردم
یه مدت تو بازار شامپو Head & shoulders نبود الان دوباره اومده ولی یه جوریه مثله قبلیا نیست و قیمتشم 3 برابر شده الان هم clear نیست
میخواستم ببینم شما چه شامپویی پیشنهاد میکنین؟
نقل قول:
سلام
در مورد بهترین شامپو فکر میکنم شامپو Rigenepure ساخت امریکا باشه همه ترکیبات مفید رو با کیفیت عالی یکجا داره و مواد مضر هم نداره من در موردش زیاد خوندم نظر استفاده کننده ها رو هم خوندم در کل خیلیا راضی بودن کاش وارد میشد. در مورد فیتو هم درست میگین به بعضیا نمیسازه من اولین بار که استفاده کردم کلی از موهام ریخت ادامه ندادم البته بعضی از شامپوها رو اگر ادامه بدین شاید ریزش اولیه اش کم بشه ولی من که جرات نکردم.
موهای مت هم چرب بود هم شوره داشت از وصتی از هداند شولدرز استفاده میکنم خیلی بهتر شده
موهای من به شدت بد حالت و خشک هستند چه شامپویی را پیشنهاد میکنید؟
CLEAR کوچیک شده 8300 4 تومن بود :n02:
چقدر؟8300؟نقل قول:
دوستان در مورد خودم بگم که موهای سرم به شدت چرب هستش شامپوهای زیادی مصرف کردم از جمله head & shouldr ، سریتا ، فولیکا، صحت ، کتوکونازول، سینره و ...
شامپوی خوبی که روی سر من بعد این همه مدت خیلی خوب جواب داده فقط سریتا بوده است و بس ودائم دارم از اون استفاده میکنم فقط موردی که هست اینه که برای اینکه موهام کامل به این شامپو عادت نکنه در کنارش هر چند وقت یکبار هم شامپو فولیکا به جای سریتا استفاده میکنم
در ضمن من قبلا سرم به شدت میخارید و شوره و پوسته داشت که برای رفع اون هم هر وقت این مشکل را داشتم سرم را با شامپو کتوکونازول شستم
اگر خارش شدید و شوره دارید حتما از این شامپو استفاده کنید
خوبی شامپو سریتا به اینه که به موهاتون هم حجم میده ولی فولیکا برای من اینجوری نبود
تعریف clear را هم شنیدم ولی تا حالا استفاده نکردم و فعلا چسبیدم به سریتا :n12::n02:
سلام دوستان
من یک ماه پیش از یک شامپوی زد شوره استفاده می کردم که فقط اون شامپو تونست شوره سرمو از بین ببره و الان دوباره سرم شوره داره ولی هر چی فکر می کنم اسم اون شامپو یادم نمیاد :n03: یه چند حرفی یادم میاد + شکلش
لوسیون یا سلنیوم ...
ممنون میشم راهنماییم کنید
آقا فقط بی زحمت این مدل شامپوهارو هم می گفتینقل قول:
سریتا شامپو 3*1 مردانه میزنی یا ضد ریزش موهای چرب ؟
بعد این موهارو خوب خشک می کنه ؟ چون واسه من به شدت چربه و بعد از حموم کاملا نرم میشه و اصلا حالت نمی گیره !
مدل فولیکا و بقیش رو هم بی زحمت بگو
فدا مدا :n12:
چاکرمنقل قول:
سریتا را عرض کنم که دو مدل را استفاده کردم :
ضد ریزش من استفاده میکنم مدل 3*1 را تا حالا استفاده نکردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و این :
خشک کردنش بد نیست نه خیلی خشک میکنه نه خیلی نرم ، یه حالت معمولی داره
فولیکا هم مدل تقویت کننده مو استفاده میکنم هر چند وقتیکبار بینش :
ولی دوست عزیز به نظر من شامپو را باید امتحان کنی ببینی به موهات میخوره یا نه
چون به هر حال تا روی سرت تست نکنی نمیتونی متوجه بشی سازگار هست با موهات و پوستت یا نه
پیشنهاد من دو مورد اول مخصوصا اول هستش
دست گلت درد نکنهنقل قول:
قدیما Clear مخصوص موهای چرب میزدم ، خیلی عالی بود ، قشنگ خشک می کرد مو رو ، راحت هر طور دست میزدی حالت می گرفت ، دیرتر هر چرب میشد و خارش هم ایجاد نمی کرد ولی دیگه متاسفانه نیست تو بازار :n27:
در حال حاضر بدون شامپو سر می کنیم تخم مرغی میزنیم :n02: :n12:
یکی هم این صابون مراغه رو آورد زدیم ، به شدت وحشتناکی پوست رو خشک می کنه راحت حالت میگیره مو ، حجم میده هلوووو :n19: ولی بدیش اینه که خارش میاره :n13:
منم که موهام بدجور چرب میشه ، نهایتش یک روز و 1 ساعت معمولی می مونه بعد دوباره چرب میشه ! :n29:
دوستان این head an shoulders های موج.ود تو بازار الان چه طورین؟!
تجارب من در استفاده از سه چهارتا مارک شامپو ( سرم شوره می زنه )نقل قول:
اولش من کلیر گرفتم که کاملا شوره سرم رو از بین برد و مشکل دیگه ای نداشتم
خواستم عوض کنم هد اند شولدرز گرفتم یکم سرم چرب میشد ولی شوره نداشتم
برای همین چربی فولیکا گرفتم که ریزشم شروع شد
دوباره برگشتم به کلیر Hair Fall Defense و الان هیچ مشکلی ندارم
پ.ن : بعد از اینکه فولیکام تموم شد کلیر گیرم نیومد، شامپو سیر پرژک زدم که هم شوره میزدم هم ریزش داشتم هم سرم چرب میشد و هم خارش سر داشتم :دی
بری مو های خشک و بد حالت چی پیشنهاد میکنید؟ موهام بعد حمام به شدت پف میکنه و از یه حدی که کوتاه میکنم سیخ میشه.
خواهشا یکی یه راه حل عملی بده
clear New و شامپو Head & Shoulders من از هر دو استفاده می کنم بیشتر شامپو رو عوض نکنید یه چیزی بزنید که مو هاتون با اون شامپو سازگار باشه و تا آخر از اون استفاده کنید چند وقتی بود کلییر به بازار نمی اومد از هد اند شولدرز استفاده می کردم اولش یکمی ازیتم کرد بعد که موهام عادت کردن نتیجه خوبی گرفتم و بعد Clear جدید اومد لان هم کلییر می زنم یجورایی احساس می کنم موهام پر پشت شده نه شوره نه چربی مهم ریزش مو نیست عادیه مو بریزه , مهم اینکه موهایی که می ریزه دوباره رشد کنه کچل نشه :n26:.